200 vedonlyontibonukset
Artikkeli

200% vedonlyöntibonus - Löydä Suomen paras vaihtoehto!

15 kesäkuuta 2022

Suomessa on tarjolla paljon erilaisia vedonlyöntibonuksia, joista 200% bonukset ovat aivan massiivisen suuria, mutta melko harvinaisia. Kyseessä on kuitenkin vedonlyöntibonus, joka triplaa pelikassan määrän vedonlyöntisivustolla. Lähdetään tutustumaan Suomen parhaisiin 200% vedonlyöntibonuksiin!

Paras 200% vedonlyöntibonus Suomessa

Fansbet 200% bonus vedonlyöntiin

3x 200% bonus jopa 1500€ asti

Fansbet tarjoaa markkinoiden parhaan 200% vedonlyöntibonuksen, sillä tarjolla on peräti 3 x 200% talletusbonus 500€ asti. Pelaaja voi kolmella ensimmäisellä talletuksella jokaisella lunastaa itselleen jopa 500€ arvoisen bonuksen, jolloin summa voi kasvaa jopa 1500€ asti!

Pienin bonukseen hyväksyttävä talletussumma on 10€ kun taas suurimmillaan yksittäinen talletussumma saa olla 250€. Mielenkiintoinen lisä tässä Fansbetin vedonlyöntibonuksessa on niin sanottu esikierrätys. Kierrätysehdot tulee siis täyttää ennen itse vedonlyöntibonuksen saamista itselle.

Fansbetin 200% vedonlyöntibonuksen saadakseen pelaajan tulee kierrättää talletussumma 10x. Kierrätys tapahtuu vähintään kolme kohdetta sisältävissä yhdistelmävedoissa, joissa jokaisen kohteen minimikertoimet ovat 1.35. Nämä ehdot tulee täyttää 7 päivän kuluessa.

Tiivistetysti 200% vedonlyöntibonus lunastetaan näin:

 1. Henkilö toteuttaa aluksi 10-250€ arvoisen talletuksen.
 2. Hänen tulee kierrättää bonus 10x seitsemässä päivässä.
 3. Kun kierrätys on tehty, annetaan 200% bonus pelaajalle.

Miksi Fansbetilla on Suomen paras 200% vedonlyöntibonus?

Kun nyt kerran hakusessa on Suomen paras 200% vedonlyöntibonus, niin on varmasti hyvä myös perustella se, miksi mielestämme Fansbet tarjoaa parhaan vaihtoehdon. Tässä muutama perustelu:

 1. Kolminkertainen bonus - Vaikka ensimmäinen tai toinen vedonlyöntibonus ei sujuisi niin kuin toivoit, voit saada kolme erillistä jopa 500€ arvoista vedonlyöntibonusta.
 2. Valtava kokonaissumma - Harvoin tulee vastaan tilannetta, jolloin vedonlyöntisivusto jakaisi korkeimmillaan jopa 1500€ edestä vedonlyöntibonuksia. Näin se vain nyt tällä kertaa on!
 3. Matalat minimikertoimet - Vaikka tämä 200% vedonlyöntibonus tulee kierrättää yhdistelmävedoissa, eivät 1.35 minimikertoimet ole kovinkaan korkeat edes yhteen laskettuna.

Ja toisaalta Fansbet tarjoaa myös ainoan 200% vedonlyöntibonuksen.

Miten 200% vedonlyöntibonus toimii?

200% vedonlyöntibonus on käytännössä sama asia talletusbonus vedonlyöntiin, joka antaa pelaajalle tuplasti talletuksen arvoisen vedonlyöntibonuksen. Toisin sanoen jos pelaaja saa kaksinkertaisen bonussumman verrattuna talletukseen, kolminkertaistuu pelaajan pelikassan arvo vedonlyöntisivustolla.

Siinä missä tavallinen 100% talletusbonus kaksinkertaistaa pelaajan pelikassan arvon, saa 200% talletusbonuksella jo kolminkertaisen määrän alkuperäisestä summasta. Alapuolelle olemme luoneet taulukon vielä havainnollistamaan, mitä eri suuruiset vedonlyöntibonukset tarkoittavat pelaajan ja talletettavan rahasumman näkökulmasta.


TALLETUS

100% BONUS

200% BONUS

50€

100€

250€

-> 50€

-> 100€

-> 250€

-> 100€

-> 200€

-> 500€


200% vedonlyöntibonus toimii siis niin, että se antaa pelaajalle hänen ensimmäisen talletuksen arvoisen bonuksen. Yleensä tämän bonussumman saa heti talletuksen jälkeen käteen ja voidaan alkaa toteuttamaan bonusehtoja. Joskus taas bonusehdot tulee toteuttaa talletussummalla ennen itse bonuksen saamista.

Kannattaa kuitenkin aina muistaa, mitä suurempi vedonlyöntibonus on, usein myös sitä vaikeammat ovat sen bonusehdot. Näin ollen on lähes poikkeuksetta on oletettavaa, että 200% vedonlyöntibonukset sisältävät vaikeammat bonusehdot, kuten kierrätysvaatimukset, kuin yleisemmät 100% vedonlyöntibonukset.

Kaikki Suomen 200% vedonlyöntibonukset

 1. 3x 200% bonus jopa 1500€ asti

200% vedonlyöntibonuksien bonusehdot

Kaikki vedonlyöntibonukset sisältävät aina erilaisia bonusehtoja, eivätkä 200% vedonlyöntibonukset ole tällä osa-alueella poikkeus. Nämä bonusehdot rajoittavat sitä, millä tavoin pelaaja voi kierrättää bonusta ja kuinka kauan siihen on aikaa. Jos bonusehtoja ei noudateta, ei bonusta tällöin voi koskaan nostaa itselleen.

Yleisimmät 200% vedonlyöntibonuksien ehdot

 1. Minimitalletus - Tämä määrittää sen mikä on pienin mahdollinen talletussumma, jonka avulla voidaan lunastaa 200% vedonlyöntibonus. Tämä on yleensä 10-20€. On myös aina maksimiraja, jota suurempaa bonusta ei voi saada.
 2. Kierrätysvaatimukset - Tämä kertoo, kuinka monta kertaa bonus tulee kierrättää ennen sen kotiuttamista. Yleensä 200% vedonlyöntibonuksissa tämä on noin 7-10x. Jos kierrätysvaatimuksia ei toteuteta, mitätöidään bonussumma.
 3. Minimikertoimet - Kertoo sen, kuinka suuria kertoimien tulee vähintään olla kun bonusta kierrätetään. Yleensä noin 1.50-1.80. Voidaan myös rajoittaa koskemaan erikseen tai pelkästään single- tai yhdistelmävetoja.
 4. Voimassaoloaika - Kertoo sen, kuinka kauan pelaajalla on aikaa toteuttaa edellä mainitut ehdot. Jos näitä ehtoja ei onnistuta toteuttamaan tämän ajan puitteissa, mitätöidään bonus ja sillä tehdyt voitot pois pelitililtä.

Jos haluat löytää parhaan mahdollisen 200% vedonlyöntibonuksen, tulee siinä olla matalat kierrätysvaatimukset, pienet minimikertoimet ja pitkä voimassaoloaika. Tietenkään näin ei usein ole, mutta tällainen olisi idyllinen 200% vedonlyöntibonus.

Kun olet valitsemassa itsellesi 200% vedonlyöntibonuksen kannattaa muistaa, että mitä suurempi itse bonus on joko prosenttimäärältään tai summaltaan, sitä vaikeammat ovat sen bonusehdot. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että suuremmissa bonuksissa vedonlyöntisivustoilla on suurempi riski menettää enemmän rahaa.

Miksi valita 200% vedonlyöntibonus?

200% vedonlyöntibonus on kannattava valinta jo pelkästään siitä syystä, että se kolminkertaistaa oman pelikassan arvon. Tällöin ei ole merkitystä sillä toteuttaako 10€, 50€ vai 150€ talletuksen, kun itse pelikassan arvo tuplaantuu joka tapauksessa. Jos käsissä on 200% vedonlyöntibonus, saa tällöin jo pienellä talletuksella yllättävänkin suuren pelikassan aikaiseksi.

On tietenkin huomattava, että 200% vedonlyöntibonukset sisältävät vaikeammat bonusehdot kuin pienemmän prosenttiosuuden bonukset. Tämän takana on kuitenkin looginen syy, sillä 200% vedonlyöntibonuksella on mahdollista saada helpommin enemmän voittoa kuin pienemmällä bonuksella. Miksi et siis valitsisi tällaista bonusta? Nimenomaan, syitä ei ole.

Mitä sinun tulee tietää 200% vedonlyöntibonuksista?

Miten tunnistetaan paras 200% vedonlyöntibonus?

Tähän ei ole täysin yksiselitteistä vastausta, mutta yleensä parhaan 200% vedonlyöntibonuksen tunnistaa tutkimalla sen bonusehdoista seuraavia asioita:

 • Onhan sillä tarpeeksi matalat kierrätysvaatimukset?
 • Eihän kohteiden minimikertoimet ole liian korkeat?
 • Onhan pelaajalla tarpeeksi aikaa toteuttaa ehdot?

Mitä bonusehtoja 200% vedonlyöntibonuksilla on?

200% vedonlyöntibonuksilla on kaikki samat bonusehdot kuin muillakin bonuksilla. Näitä ovat minimitalletus, kierrätysvaatimukset, minimikertoimet ja voimassaoloaika. Tämän lisäksi voi tietenkin olla myös muita vaatimuksia, jotka rajoittavat kierrättämisen esimerkiksi pelkästään yhdistelmävetoihin.

Onko usein tarjolla 200% bonuksia vedonlyöntiin?

Suoraan sanottuna 200% vedonlyöntibonukset ovat melko harvinaisia. Niitä on kyllä lähestulkoon jatkuvasti tarjolla, mutta yleensä niitä on tarjolla parhaimmillaan vain muutama samaa aikaa, yleensä ei edes sitäkään.

Miten 200% bonukset eroavat muista bonuksista?

200% bonukset eroavat muista bonuksista oikeastaan vain kahdella selkeästi huomattavalla asialla:

 1. Itse prosenttimäärä takaa isomman rahallisen bonuksen kuin muissa bonuksissa.
 2. Yleensä 200% bonuksissa on muita bonuksia selkeästi vaikeammat bonusehdot.

Kuinka 200% vedonlyöntibonus lunastetaan?

Vedonlyöntibonusten lunastaminen tapahtuu aina enemmän ja vähemmän samalla tavalla. Tämä pätee myös 200% vedonlyöntibonuksien kanssa. Yleensä talletuksen jälkeen pelaaja saa bonuksen käteen ja tämän jälkeen alkaa kierrättäminen. Tämä on se kaikista tyypillisin tapa, joka pätee suurimpaan osaan vedonlyöntibonuksia.

Aina asiat kuitenkaan eivät ole täysin näin. Joissain tapauksissa pelaajan tulee ensin toteuttaa talletus, tämän jälkeen toteuttaa kierrätysvaatimukset talletuksella ja vasta sitten hän saa vedonlyöntibonuksen käteensä. Koska tällä hetkellä tarjolla on vain jälkimmäinen tapa, näytämme esimerkin tämän tavan kautta.

Käytämme tässä esimerkkinä Fansbet 200% vedonlyöntibonusta.

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
1

Siirry lunastamaan 200% bonus

Aivan aluksi pelaajan tulee valita vedonlyöntisivusto, jolla on tarjolla 200% vedonlyöntibonus. Tästä esimerkkinä on Fansbet bonus. Vertaile bonuksia listoiltamme ja kun olet valmis, paina bonuksen kohdalta"Lunasta".

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
2

Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle

Tutustu sitten vedonlyöntisivustoon ja sen tarjoamaan bonukseen. Kun olet päätöksesi tehnyt, voit rekisteröidä seuraavaksi tilin vedonlyöntisivustolle. Fansbetilla tämä tapahtuu kohdasta "Luo tili".

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
3

Toteuta 10-250€ arvoinen talletus

Kun olet onnistuneesti rekisteröinyt käyttäjän ja vahvistanut rekisteröitymisen, on seuraavaksi vuoro siirtyä tallettamaan. Fansbetilla pelaajan tulee toteuttaa vähintään 10€ ja suurimmillaan 250€ arvoinen talletus.

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
4

Siirry toteuttamaan bonusehtoja

Fansbetin 200% vedonlyöntibonusta koskee esikierrätys. Pelaajan tulee kierrättää talletus 10x ennen bonuksen saamista. Tämä tapahtuu yhdistelmävedoissa, joissa yhden kohteen minimikertoimet ovat 1.35.

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
5

Saat 200% vedonlyöntibonuksen

Kun vedonlyöntibonuksen ehdot ovat onnistuneesti täytetyt, myönnetään 200% vedonlyöntibonus pelaajalle. Itse bonussumma on tässä vaiheessa kierrätysvapaa, sillä esikierrätys on jo tapahtunut. Hyvä sinä!

200 vedonlyontibonus ja sen ehdot mobiilissa
Lopputulema: Miten löytää paras 200% vedonlyöntibonus?

Listaamme tällä sivulla kaikki Suomessa tarjolla olevat 200% vedonlyöntibonukset. Välillä niitä on tarjolla enemmän ja välillä vähemmän. Silti jokaiselle meistä tärkeää on se, että se minkä päädymme loppujen lopuksi valitsemaan, on se kaikista paras 200% vedonlyöntibonus. Miten sellaisen sitten löytää?

Helpoin tapa löytää paras 200% vedonlyöntibonus on tutkia meidän listojamme, jossa kerromme kaikki bonuksien piirteet ja kerromme teille, mitkä ovat oikeasti parhaat yksilöt. Jos kuitenkin haluat itse käyttää tämän etsimiseen enemmän aikaa, kannattaa tarkastaa ainakin seuraavat asiat:

 • Eiväthän bonuksen kierrätysvaatimukset ole liian monimutkaiset?
 • Ovatko kierrätettäessä minimikertoimet kohtuullisen suuruiset?
 • Eihän kierrättämiseen ole laitettu liian lyhyttä aikarajoitusta?
 • Koskeeko vedonlyöntibonusta muita rajoittavia bonusehtoja?

Jos kaikki yllä olevat asiat ovat kunnossa, olet löytänyt itsellesi varsin hyvän 200% vedonlyöntibonuksen. Mitä useampi asia näistä on kohdallaan, sitä parempi on myös edessäsi oleva vedonlyöntibonus. Nyt ei muuta kuin bonuksia metsästämään ja lunastetaan niistä ne kaikista parhaimmat yksilöt!

Tutustu muihin vedonlyöntibonuksia koskeviin artikkeleihin

Vedonlyöntibonusten kierrätys - Helpoimmat bonukset kierrättää!

24 toukokuuta 2022

Miten vedonlyöntibonusten kierrätys käytännössä tapahtuu? Entä mitkä ovat helpoimmat bonukset kierrättää vedonlyönnissä? Mikä on paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä ja mitä ... Lue lisää

Uudet vedonlyöntibonukset

8 huhtikuuta 2022

Erilaiset bonukset kiinnostavat aina, mutta kun parhaat vanhat bonukset on käyty läpi, täytyy silloin etsiä joukosta ne kaikista uusimmat vedonlyöntibonukset. Lue lisää

Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

16 toukokuuta 2022

Talletusbonukset ovat Suomen suosituin vedonlyöntibonus, joten niitä on tarjolla todella useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Kun valikoimaa on paljon, vaihtelee niiden laatu niin ... Lue lisää