Betkwiff bonus mika on miten toimii ja kuinka lunastaa
Artikkeli

Betkwiff bonus - Mikä on, miten toimii ja kuinka lunastaa?

27 heinäkuuta 2022

Tässä artikkelissa kerromme kaiken Betkwiff bonuksesta, sen toiminnasta ja siitä, miten se lunastetaan.

Betkwiff bonus vedonlyöntiin

Betkwiff yllätysveto

Lunasta jopa 20€ arvoinen uniikki yllätysveto!

Tämän hetken Betkwiff bonus vedonlyöntisivustolla on uniikki 20€ yllätysveto. Toisin sanoen pelaajalle annetaan ilmaisvedon kaltainen bonus, johon hän ei voi itse vaikuttaa. Betkwiff tekee kaiken hänen puolestaan.

Betkwiff bonuksena tuleva yllätysveto saadaan niin, että pelaaja asettaa ensin 10€ arvoisen vedon kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Kun veto on ratkennut, asettaa Betkwiff 48 tunnin sisällä 20€ arvoisen yllätysvedon.

Jos Betkwiffin yllätysveto menee väärin, ei pelaaja menetä mitään. Jos yllätysveto taas osuu oikeaan, saa pelaaja pitää sen sisältämät voitot. Paras asia on se, että yllätysvedon voitot ovat täysin kierrätysvapaat. Toisin sanoen voitot saa pitää sellaisenaan ilman vaatimuksia.


Betkwiff bonuksen ehdot vedonlyönnissä

Kuinka lunastaa Betkwiff bonuksen yllätysveto?

Betkwiff lunastetaan seuraavia vaiheita noudattamalla:

  1. Toteuta ensin vähintään 10€ arvoinen talletus Betkwiff sivulle.
  2. Aseta 10€ veto kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50.
  3. Odota vedon ratkeamista, saat sitten yllätysvedon itsellesi.
  4. Kun veto on ratkennut, Betkwiff myöntää sitten yllätysvedon.
  5. Yllätysveto asetetaan itsestään 48h kuluttua ratkeamisesta.
  6. Olet onnistuneesti saanut ja käyttänyt Betkwiff yllätysvedon!

Koskevatko minimitalletukset Betkwiff bonusta?

Varsinaista minimitalletusta ei Betkwiff bonuksen lunastamiseksi ole. Pelaajan tulee kuitenkin aluksi asettaa vähintään 10€ arvoinen veto omalla rahalla, jonka myötä 10€ voidaan käytännössä pitää myös minimitalletuksena Betkwiff bonusta varten.

Sisältävätkö yllätysvedon voitot kierrättämistä?

Jos Betkwiff bonuksena jaettava yllätysveto osuu oikein, saa pelaaja pitää sillä tehdyt voitot sellaisenaan. Voitot eivät siis sisällä erillisiä kierrätysvaatimuksia.

Kauanko Betkwiff bonus on edes käytettävissä?

Betkwiff bonukselle ei ole mainittu erillistä voimassaoloaikaa. Fakta on kuitenkin se, että kun pelaajan ei tarvitse itse asettaa yllätysvetoa, ei tällöin tämän osalta ole mahdollista ylittää aikataulua. Yllätysveto asetetaan automaattisesti 48h sisällä siitä, kun pelaajan asettama 10€ veto on saanut ratkaisunsa.

Sisältääkö yllätysveto mitään minimikertoimia?

Itse yllätysveto ei sisällä lainkaan minimikertoimia. Sen sijaan jotta pelaajan on mahdollista lunastaa kyseinen Betkwiff bonus, tulee hänen ensin asettaa vähintään 10€ arvoinen veto minimikertoimilla 1.50. Itse yllätysvedossa kertoimet voivat olla käytännössä aivan mitä tahansa.

Miten Betkwiff bonus toimii?

Kun kyseessä on uniikki Betkwiff bonus on myös luonnollista, että sen toimintaa ei ole kaikista yksinkertaisinta ymmärtää. Kaikista helpoiten tilanne voidaan selittää niin, että kyseessä on ilmaisveto, johon et itse voi vaikuttaa. Toisin sanoen saat itsellesi ilmaisvedon, mutta et voi itse päättää milloin ja mihin kohteeseen se asetetaan.

Aluksi pelaajan tulee asettaa 10€ veto aivan mihin tahansa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Kun tämä veto on ratkennut, antaa Betkwiff Suomi 20€ arvoisen yllätysvedon. Betkwiff asettaa yllätysvedon 48h sisällä siitä, kun alkuperäinen veto omalla rahalla on ratkennut, ja ilmoittaa pelaajalle tästä yllätysvedon asetettuaan.

Miten betkwiff bonus toimii

Betkwiff yllätysveto voidaan asettaa mihin tahansa kohteeseen, ja sille ei ole mitään rajoituksia. Jos yllätysveto menee pieleen, ei pelaaja menetä mitään. Jos veto osuu oikein, saa pelaaja pitää sekä panoksen että voitot, jotka ovat kierrätysvapaat. Toisin sanoen pelaajan ei tarvitse erikseen toteuttaa kierrätyksiä näillä rahoilla.

Kyseinen Betkwiff bonus on lunastettavissa vain, mikäli kyseessä on uusi pelaaja. Lisäksi ensin omalla rahalla asetettavan vedon tulee olla singleveto, eli yhdistelmävedot eivät oikeuta bonukseen. Kuten huomaatte, on Betkwiff bonus toiminnaltaan hyvin samanlainen kuin tavallinen ilmaisveto, jonka käyttöä ei vain ole mahdollista päättää itse.

"Jacob, miksi kannattaa valita Betkwiff bonus?"

Betkwiff bonus on jo siinä mielessä todella houkutteleva, että toista samanlaista ei löydy koko maapallolta, tai ainakaan Suomesta. Miksi muuten tämä kyseinen Betkwiff bonus kannattaa valita kaikkien Suomen vedonlyöntibonuksien joukosta? Lähdetään ottamaan selvää!

  1. Saat 20€ yllätysvedon pelaamalla vain 10€ panoksella.
  2. Vedon minimikertoimet ovat todella matalat, vain 1.50.
  3. Jos veto osuu, pelaaja saa niin panoksen kuin voitotkin.
  4. Yllätysvedolla voitettu rahasumma on kierrätysvapaa.

Tämän kaiken kruunaa vielä se, että vaikka kyseessä onkin näin uniikki yllätysveto, on Betkwiff bonus joka tapauksessa äärimmäisen helppo lunastaa aivan kenelle tahansa pelaajalle niin tietokoneella kuin Betkwiff sovelluksen kautta!

Kuinka Betkwiff bonus lunastetaan?

Betkwiff bonus on todella omaperäinen ja täysin ainutlaatuinen, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sitä olisi vaikea lunastaa. Betkwiff bonuksen lunastamiseen tarvitset vain 10€ rahaa ja hieman kärsivällisyyttä! Voit lunastaa Betkwiff bonuksen seuraavaksi lueteltuja seitsemää ohjetta noudattamalla suoraan Betkwiff vedonlyöntisivustolta!

⏰ Valmistautumiseen arvioitu aika: 5 minuuttia

1

Aloita siirtymällä Betkwiff sivustolle

Aluksi kaikki lähtee siitä, että pelaaja siirtyy Betkwiffin vedonlyöntisivustolle. Jotta päästään oikeaan kohtaan sivustoa, kannattaa painaa tältä sivulta löytyvää painiketta "Lunasta 20€ yllätysveto" tai "Lunasta".

2

Paina seuraavaksi Liity tästä -nappia

Kun pelaaja on päässyt sivustolle, aukeaa eteen tieto lunastettavasta yllätysvedosta. Seuraavaksi hänen tulee painaa "Liity tästä" -painiketta, joka ohjaa hänet rekisteröimään käyttäjätunnuksen Betkwiffille.

3

Täytä sitten tarvittavat yhteystiedot

Kun pelaaja on painanut edellistä painiketta, tulee hänen tämän jälkeen rekisteröidä käyttäjä. Tätä varten hänen tulee täyttää tarvittavat tiedot avautuviin lomakkeisiin ja jatkaa aina eteenpäin niiden täytön jälkeen.

4

Toteuta sitten ensimmäinen talletus

Kun lomakkeet on tehty ja käyttäjä on rekisteröity, tulee sitten toteuttaa ensimmäinen talletus. Yllätysvetoa varten pelaaja tarvitsee 10€, joten hänen tulee täten myös tallettaa vähintään 10€ arvoinen talletussumma.

5

Aseta seuraavaksi 10€ arvoinen veto

Kun talletus on tehty, tulee pelaajan asettaa 10€ arvoinen veto kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Veto voi olla aivan mikä tahansa singleveto, kunhan minimikertoimet ja panos ovat vain kohdallaan.

6

Vedon ratkettua odota hetki bonusta

Veto on nyt asetettu ja ratkennut, tuloksella ei Betkwiff bonuksen osalta ole merkitystä. Betkwiff asettaa yllätysvedon 48h sisällä vedon ratkettua, ja ilmoittaa tästä aina erikseen pelaajalle, kun veto on asetettu.

7

Yllätysveto on asetettu ja ratkennut

Betkwiff bonus eli yllätysveto on nyt asetettu ja veto on ratkennut. Jos veto meni väärin, ei pelaaja menetä mitään. Jos veto meni oikein, saa pelaaja pitää kierrätysvapaat panokset ja voitot täysin itsellään.

Vedonlyöntibonus:

20€ yllätysveto

Kierrätysvaatimukset: x bonus Vähimmäiskertoimet: 1.50 Bonuskoodi:

Lue lisää Betkwiffistä

Betkwiff sovellus - Kuinka ladata ja miten käyttää Betkwiff mobiilia?

27 heinäkuuta 2022

Betkwiff on vedonlyöntisivusto, jonka parhaat ominaisuudet piilevät Betkwiff sovelluksen takana. Mitä nämä ominaisuudet ovat, miten Betkwiff sovellus ladataan ja miten Betkwiffiä ... Lue lisää