Casumo kotiutus Casumo talletus Casumo maksutavat
Artikkeli

Casumo kotiutus - Näin toteutat rahansiirrot Casumolla

3 elokuuta 2021

Valitessasi itsellesi sopivaa vedonlyöntisivustoa on tärkeä pohtia, millä tavoilla siellä on mahdollista toteuttaa rahansiirtoja. Casumo maksutavat ovat suomalaisille pelaajille monipuolisia, on sitten kyseessä Casumo kotiutus tai Casumo talletus. Valikoimasta löytyy varmasti sopivia rahansiirtomenetelmiä jokaiselle pelaajalle!

Casumo kotiutustavat

Casumo kotiutustavat

100% talletusbonus 100€ asti

Casumo kotiutustavat tarjoavat monipuolisen kokonaisuuden, josta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Tähän olemme listanneet kaikki suosituimmat Casumo kotiutustavat.

 • VISA
 • Trustly
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Verkkopankki
 • MuchBetter

Casumo kotiutus

Kun kyseessä on vedonlyönti ja raha-asiat, on tietenkin tärkeää tietää, miten Casumo kotiutus toteutetaan ja millä tavoilla se on mahdollista tehdä. Yleisesti ottaen voimme sanoa, että Casumo kotiutus tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia kotiutusmenetelmiä, jonka myötä jokaiselle vedonlyöjälle löytyy varmasti sopiva nostotapa. Casumo kotiutus on mahdollista toteuttaa lukuisilla erilaisilla suomalaisten suosimilla menetelmillä.

Casumo kotiutus pitää sisällään laajan valikoiman erilaisia kotiutustapoja, joihin lukeutuvat tietenkin suomalaisten suosimat luottokortti- ja verkkopankkikotiutus. Lisäksi Trustly vedonlyönti on todella yleistä Suomessa. Koska kyseessä on erittäin moderni vedonlyöntisivusto, tarjoavat he tietenkin mahdollisuuden toteuttaa Casumo kotiutus myös esimerkiksi erilaisten e-lompakoiden, kuten Neteller ja Skrill kautta.

Modernius on avainsana Casumo vedonlyöntisivustolla.

Tämän lisäksi Casumo kotiutus on kuitenkin mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi hieman uudemman MuchBetter e-lompakon välityksellä. Tietenkin Casumo kotiutus tarjoaa myös mahdollisuuden Paysafecardille, joka on myös todettu melko yleiseksi ja erittäin turvalliseksi rahansiirtomenetelmäksi suomalaisten keskuudessa.

Näin toteuttaa Casumo kotiutus

Casumo kotiutus on helppo suorittaa, eikä sen tulisi tuottaa kenellekään sen enempää ongelmia. Koko prosessi on yksinkertainen ja selkeästi ohjeistettu, jonka myötä Casumo kotiutus on mielekästä kaikille pelaajille.

Casumo kotiutus on mahdollista toteuttaa, kun siirry pelitililläsi Euro-painikkeelle ja valitset “Nosta”. Pelaaja voi tämän jälkeen valita haluamansa nostotavan ja seurata ohjeistusta. Pienin mahdollinen nostosumma on 10€. Useimmissa tapauksissa pelaaja toteuttaa noston samalla menetelmällä, millä hän on toteuttanut viimeisimmän talletuksensa.

Casumo kotiutus

Casumo kotiutus kesto

Casumo kotiutus kesto vaihtelee riippuen siitä, minkä rahansiirtomenetelmän pelaaja on valinnut. Aina ensin Casumon täytyy hyväksyä kotiutus, ja tässä heillä kestää maksimissaan 72 tuntia, mutta lähes aina huomattavasti nopeammin. Pankkisiirrot vaihtelevat muutamasta tunnista pariin päivään, mutta esimerkiksi nettilompakoissa rahojen tulisi näkyä heti kotiutuksen hyväksymisen jälkeen.

Casumo kotiutus kokemuksia

Casumo kotiutus kokemuksia on lukuisia erilaisia, mutta meillä Vedonlyöntisivustoni-tiimissä kaikki kokemukset ovat olleet todella positiivisia. Rahansiirto tapahtuu kokonaisuudessaan nopeasti ja Casumo vahvistaa kotiutukset aina nopealla aikataululla.

Ovatko Casumo kotiutukset maksullisia?

Kaikki Casumo kotiutukset ovat tavasta riippumatta täysin maksuttomia. Casumo ei siis peri ylimääräistä rahasummaa pelaajien kotiutuksista.

Casumo talletustavat

Casumo talletustavat

100% talletusbonus 100€ asti

Casumo talletustavat tarjoavat vähintään yhtä monipuolisen kokonaisuuden kuin Casumo kotiutustavat. Valikoimasta löytyvät käytännössä kaikki suomalaisten suosimat talletustavat. Tähän olemme listanneet kaikki suosituimmat Casumo talletustavat.

 • VISA & Mastercard
 • Trustly
 • Skrill
 • Neteller
 • Verkkopankki
 • Zimpler
 • Paysafecard

Casumo talletus

Casumo talletus on Suomessa mahdollista tehdä lukuisilla erilaisilla menetelmillä. Sen lisäksi, että tarjolla on useita erilaisia talletusmenetelmiä, sisältyy valikoimaan lähes kaikki suomalaisten suosimat menetelmät. Casumo talletus on esimerkiksi mahdollista toteuttaa erilaisten e-lompakoiden kautta, joita useat suomalaiset tuntuvat suosivan. Lisäksi Casumo talletus on tietenkin mahdollista toteuttaa myös muun muassa luottokorttien ja verkkopankin kautta.

Modernius on Casumo Suomen yksi vahvuuksista, ja sitä on myös nähtävissä valikoimassa, jota Casumo talletustavat tarjoavat. Hieman niin sanotusti vanhanaikaisten talletustapojen lisäksi tarjolla on niin useita erilaisia moderneja talletustapoja, että joukosta löytyy varmasti sopiva menetelmä jokaiseen makuun. Casumo talletus on kaikkinensa moderni ja hyvin toimiva kokonaisuus, jota on ilo suositella suomalaisille vedonlyöjille.

Näin toteuttaa Casumo talletus

Casumo talletus tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia talletusmenetelmiä, josta löytyvät käytännössä kaikki suomalaisten suosimat rahansiirtomenetelmät. Näin ollen jos pelaajalla on suunnitelmissa toteuttaa Casumo talletus, löytää hän valikoimasta lähes satavarmasti itselleen sopivan turvallisen talletusmenetelmän.

Jotta pelaajan on mahdollista toteuttaa Casumo talletus, tulee hänen napsauttaa tilin saldoa valikosta. Tämän jälkeen hän voi valita haluamansa maksutavan ja seurata ohjeistusta. Casumo talletus on kokonaisuudessaan yksinkertainen toteuttaa ja oikeastaan riippumatta valitusta talletustavasta, toteutuu Casumo talletus käytännössä aina välittömästi.

Casumo talletus

Casumo talletus kesto

Casumo talletus kesto ei juurikaan vaihtele riippumatta siitä, mitä talletusmenetelmää pelaaja käyttää. Casumo talletus kesto toteutuu käytännössä aina heti, niin kuin heidän verkkosivuilla lukee. Toisin sanoen pelaajan talletus näkyy käytännössä aina välittömästi pelitilillä Casumo talletuksen jälkeen.

Casumo talletus kokemuksia

Casumo talletus kokemuksia on monia erilaisia, mutta Vedonlyöntisivustoni-tiimin kokemukset ovat kaikki positiivisia. Casumo talletusmenetelmät ovat monipuolisia ja talletukset todellakin näkyvät pelitilillä lähes välittömästi ilman suurempia viiveitä.

Onko Casumo talletus maksullinen?

Kaikki Casumo talletusmenetelmät ovat maksuttomia, eli Casumo ei peri ylimääräistä maksua minkään yksittäisen maksumenetelmän käytöstä.

Casumo maksutavat

Casumo maksutavat

100% talletusbonus 100€ asti

Casumo maksutavat pitävät sisällä käytännössä kaikki suomalaisten suosimat rahansiirtomenetelmät. Näin ollen oikean ja sopivan maksutavan löytäminen tuskin tulee tuottamaan ongelmia suomalaisille vedonlyöjille. Tähän olemme listanneet suosituimmat Casumo maksutavat.

Casumo talletustavat

 • VISA & Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Verkkopankki
 • Zimpler

Casumo kotiutustavat

 • VISA
 • Skrill
 • Neteller
 • Verkkopankki
 • Paysafecard

Casumo maksutavat

Casumo maksutavat tarkoittavat erilaisia tapoja, joiden avulla pelaajan on mahdollista toteuttaa Casumo kotiutus ja Casumo talletus heidän vedonlyöntisivustollaan. Casumo maksutavat pitävät sisällään kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä, joka omalta osaltaan mahdollistaa sen, että pelaajien on mahdollista löytää joukosta se juuri itselleen paras mahdollinen rahansiirtomenetelmä.

Casumo maksutavat tarjoavat monipuolisen kokonaisuuden, josta löytyy joukosta käytännössä kaikki suomalaisten suosimat rahansiirtomenetelmät. Tarjolla on esimerkiksi useita erilaisia e-lompakoita, luottokorttimaksuja, tavallista verkkopankkia ja myös Paysafecard. Toisin sanoen valikoimasta ei todellakaan ole puutetta, mikäli päädytte valitsemaan kyseisen vedonlyöntisivuston.

Loistava ominaisuus Casumo vedonlyöntisivustolla on myös se, että heidän sivustoltaan on helposti löydettävissä lista kaikista heidän tarjoamistaan Casumo kotiutustavoista ja Casumo talletustavoista. Lisäksi näiden yhteyteen on aina mainittu, kauanko kyseisen maksutavan tulisi kestää, eli kuinka kauan siinä menee, että rahat näkyvät tilillä kyseisellä menetelmällä. Erinomainen pieni lisä, joka tuo pelaajille parhaimmillaan todella paljon lisäarvoa.