Paras maalintekija jalkapallon EM kisat 2021
Artikkeli

Paras maalintekijä jalkapallon EM 2021?

27 huhtikuuta 2021

Yksi jalkapallomaailman arvostetuimmista yksilösuorituksista on EM-kisojen maalikuninkuuden voittaminen, ja tämän vuoksi kaikki pohtivat, kuka on paras maalintekijä EM-kisoissa 2021? Tähän saavutukseen ovat yltäneet muun muassa legendaariset Alan Shearer ja Patrick Kluivert, ja viimeisimpänä myös ranskalainen Antoine Griezmann. Kuka on mielestäsi todennäköisin paras maalintekijä jalkapallon EM-kisoissa 2021?

Paras maalintekijä EM 2021 ennakkosuosikit

Paras maalintekijä jalkapallon EM 2021

Kuten yläpuolella näette, kertoimien perusteella jalkapallon EM-kisojen parhaaksi maalintekijäksi on ehdolla useita tuttuja nimiä. Yksittäisillä pelaajilla ei varsinkaan maajoukkuetasolla ole kovinkaan monta palkintoa, jota arvostetaan yhtä paljon kuin EM-kisojen parhaan maalintekijän palkinto.

Yleisesti ottaen EM-kisojen parhaan maalintekijän kertoimien suuruuteen vaikuttavat useat eri tekijät. On esimerkiksi tärkeää huomioida, minkälainen kausi pelaajalla on takana. Paljon vaikuttaa myös se, onko pelaaja joukkueessaan tärkeässä roolissa, missä maajoukkueessa pelaaja pelaa, minkälaiset menestysmahdollisuudet joukkueella on ja onko joukkueella tiedossa helppo vai tiukka otteluaikataulu.

Muita LeoVegasin mukaan potentiaalisia ehdokkaita parhaaksi maalintekijäksi jalkapallon EM-kisoihin ovat Saksan Timo Werner ja Serge Gnabry, Ranskan Antoine Griezmann, Espanjan Alvaro Morata ja Englannin Raheem Sterling.

Paras maalintekijä jalkapallon EM-kisoihin - LeoVegas

LeoVegas - Paras maalintekijä jalkapallon EM 2021

100% Ilmaisveto 100€ asti

LeoVegas on erinomainen vedonlyöntisivusto jalkapallon EM-kisat vedonlyöntiin. He tarjoavat paljon vedonlyöntikohteita, jotka ovat niin yksittäisiin otteluihin liittyviä, mutta myös pitkäkestoisia, koko kisojen läpi kantavia vetoja. Heidän kauttaan voit myös lyödä vetoa parhaasta maalintekijästä jalkapallon EM-kisoihin 2021.


Kenestä paras maalintekijä jalkapallon EM 2021?

1. Harry Kane, Englanti

Harry Kane on yksi Englannin maajoukkueen ehdottomista kirkkaimmista tähdistä. Jälleen kerran erinomaisen kauden Valioliigassa pelannut Kane on suurin suosikki EM-kisojen parhaaksi maalintekijäksi. Englannin kisajoukkue on paperilla erinomainen, ja Kanen mukana oleminen tekee siitä entistäkin vaarallisemman. Kanen maalikuninkuudelle LeoVegas tarjoaa 7.50 kertoimet.

2. Romelu Lukaku, Belgia

Romelu Lukaku, Belgian kiistelty lahjakkuus, on päässyt erinomaiseen maalivireeseen pelatessaan Serie A:n Inter Milanissa. Lukaku on yksi Serie A:n parhaista maalintekijöistä ja hänen uskotaan jatkavan virettään myös maajoukkueen puolella. Lukakun todennäköisyyksiä parhaaksi maalintekijäksi lisää myös se, että Belgia on C-lohkon ylivoimainen ennakkosuosikki. LeoVegas tarjoaa Lukakulle 7.50 kertoimet.

3. Kylian Mbappe, Ranska

Kylian Mbappe on yksi jalkapallomaailman lupaavimmista nuorista. Hän on jo useamman kauden ajan tehnyt tuhojaan niin PSG:n kuin Ranskan maajoukkueen paidassa. Mbappen todennäköisyyksiä EM-kisojen parhaan maalintekijän tittelin voittamiseksi lisää se, että viime kisojen finalisti Ranska on yksi kisojen ehdottomista ennakkosuosikeista. LeoVegas tarjoaa Mbappelle samat 12.00 kertoimet kuin edellä mainitulle Lukakulle.

Paras maalintekija EM 2021

LeoVegas tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa EM 2021 parhaasta maalintekijästä.

4. Cristiano Ronaldo, Portugali

Cristiano Ronaldo, useaan otteeseen maailman parhaaksi valittu pelaaja on Portugalin kiistaton tähtipelaaja. Vuodesta toiseen valtavia määriä maaleja iskenyt Juventuksen hyökkääjä on yksi suurimmista suosikeista EM-kisojen parhaaksi maalintekijäksi. Vaikka ikää Ronaldolla on jo 36 vuotta, odotetaan häneltä silti urotekoja Portugalin paidassa. LeoVegas tarjoaa Ronaldolle saman 14.00 kertoimen, kuin Romelu Lukakulla ja Kylian Mbappella.

5. Memphis Depay, Alankomaat

Memphis Depay lähtee kisoihin Alankomaiden ykköshyökkäänä, joten hänen odotetaan takovan paljon maaleja joukkueelleen. Depay on Olympique Lyonnaisiin siirryttyään iskenyt valtavan määrän maaleja, ja onkin jo useamman vuoden ajan toiminut yhtenä seurajoukkueensa parhaista pelaajista. Vaikka Alankomaat eivät kuulukaan suurimpiin mestarisuosikkeihin, on LeoVegas asettanut Depaylle 15.00 kertoimet parhaan maalintekijän titteliä varten.

Muut ennakkosuosikit parhaaksi maalintekijäksi EM-kisoihin 2021

Pohjoismaiden paras maalintekijä EM 2021

Ei varsinaisesti ole yllättävää, että pohjoismaisilla pelaajilla on tarjolla vain korkeita kertoimia jalkapallon EM-kisojen maalikuninkuudesta puhuttaessa. Pohjoismaista mukana EM-kisojen lopputurnauksessa ovat tietenkin Huuhkajat, heidän kanssaan samassa C-lohkossa pelaava Tanska ja E-lohkossa pelaava Ruotsi.

LeoVegas tarjoaa matalimmat 81.00 kertoimet Ruotsin ykköstykki Alexander Isakille. Tanskalaisista matalimmat 101.00 kertoimet saa keskikenttäpelaaja Christian Eriksen. Suomen matalimmat 141.00 kertoimet saa vähemmän yllättäen Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki.

Syyt Teemu Pukin korkeille kertoimille EM-kisojen maalikuninkuuden voittamiseen piilevät tietenkin siinä, että Huuhkajat nähdään kisoissa täysin altavastaajana. Ensimmäistä kertaa EM-kisojen lopputurnaukseen selvinneiltä Huuhkajilta ei vedonlyöntisivustojen kertoimien perusteella odoteta menestystä, eikä myöskään parasta maalintekijää.

Parhaat maalintekijät jalkapallon EM-kisoihin - Pohjoismaiset pelaajat

Jalkapallon EM-kisat 2021

Jalkapallon EM-kisat 2021 ovat yksi tämän vuoden ehdottomista urheilun kohokohdista. Sen lisäksi, että olemme tehneet artikkelin EM-kisojen parhaista maalintekijöistä, löydät meiltä myös parhaat vedonlyöntisivustot ja vedonlyöntibonukset jalkapallon EM-kisoihin.

Jalkapallon EM 2021 paras maalintekijä - Kysymykset ja vastaukset

Kuinka lyödä vetoa jalkapallon EM 2021 parhaasta maalintekijästä?

Tämä riippuu paljon siitä, mitä vedonlyöntisivustoa käytät. Tässä olemme käyttäneet esimerkkinä LeoVegasia. Heidän sivullaan pääset lyömään vetoa parhaasta maalintekijästä painamalla “Selaa urheilua”, valitsemalla lajiksi jalkapallon ja etsimällä valikosta Kansainvälinen-kategorian. Tämän jälkeen on mahdollista valita EM-kisat ja sen sisäiset vedonlyöntikohteet.

Ketkä ovat suosikkeja parhaaksi maalintekijäks jalkapallon EM-kisoihin?

Suosikkeja EM-kisojen parhaaksi maalintekijäksi ovat yleensä hyökkäävät pelaajat, jotka kantavat vastuuta erikoistilanteissa, saavat paljon peliaikaa ja pelaavat maajoukkueissa, joita pidetään ennakkosuosikkeina kisoihin. LeoVegas asettaa ennakkosuosikin viitan Harry Kanen, Romelu Lukakun, Kylian Mbappen ja Cristiano Ronaldon hartioille.

Mitä pitää mielessä lyödessä vetoa parhaasta maalintekijästä EM-kisoissa?

Lyödessä vetoa jalkapallon EM-kisojen parhaasta maalintekijästä, on muutamia asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

  • Missä maajoukkueessa pelaaja pelaa ja menestyykö joukkue
  • Saako pelaaja paljon peliaikaa maajoukkueessa
  • Onko maajoukkueella kuinka hyvät todennäköisyydet mennä jatkoon
  • Onko maajoukkueella helppo vai tiukka peliaikataulu

Ketkä pelaajat ovat voittaneet jalkapallon EM-kisojen parhaan maalintekijän tittelin aiemmin?

Jalkapallon EM-kisojen parhaan maalintekijän tittelin on voittanut usea legendaarinen pelaaja. Näihin lukeutuvat muun muassa:

  • 1984, Michel Platini, 9 maalia
  • 1988, Marco van Basten, 5 maalia
  • 1996, Alan Shearer, 5 maalia
  • 2008, David Villa, 4 maalia
  • 2016, Antoine Griezmann, 6 maalia

Jalkapallon EM 2021 vedonlyöntikampanjat

FEZbet tarjous - 100% talletusbonus 200€ asti

10 kesäkuuta 2021

FEZbet tarjous pyrkii mullistamaan EM 2020 -vedonlyönnin, sillä se sisältää monta eri osa-aluetta. Suurimpana on 100% talletusbonus 200€ asti. Tämän lisäksi tarjolla on muun ... Lue lisää

Rabona erikoistarjous - 100% Talletusbonus 200€ asti + ilmaisvetoja

10 kesäkuuta 2021

Vedonlyönti jalkapallon EM-kisoista käy kuumimmillaan, eikä Rabona erikoistarjous jätä ketään kylmäksi. Rabona tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 200€ asti. ... Lue lisää

Casumo kampanja - Voita 100 000€ Casumo vedonlyönnissä

10 kesäkuuta 2021

Kesä alkaa vauhdilla, kun Casumo kampanja astuu voimaan. Pelaajalla on mahdollista voittaa 100 000€, kun Casumo juhlistaa tämän kesän mahtavia jalkapallo- ja muita ... Lue lisää

ComeOn! erikoistarjous - voita 100 000€ EM 2020 -vedonlyönnissä!

10 kesäkuuta 2021

ComeOn! aloittaa jalkapallon EM-kisat 2020 vauhdikkaasti tarjoamalla 100 000€ sille, joka osuu oikein kahdessakymmenessä eri kohdassa. Voittaaksesi 100 000€ sinun tulee veikata, ... Lue lisää