Kuinka lunastaa betfair bonus
Artikkeli

Kuinka lunastaa Betfair bonus?

6 huhtikuuta 2022

Betfair on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntisivustoista. Myös Suomessa Betfair on saavuttanut valtavan suosion jonka myötä useat henkilöt ovat kiinnostuneet lunastamaan Betfair bonuksen. Enää jää ihmeteltäväksi, että miten Betfair bonus sitten oikeastaan lunastetaan? Älä murehdi, me kerromme teille!

Mikä on Betfair bonus?

Tämän hetken Betfair bonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus aina 100€ asti. Toisin sanoen pelaajalle myönnetään hänen talletuksensa arvoinen Betfair bonus, joka voi parhaimmillaan olla jopa 100€ arvoinen. Pienin talletussumma, jonka avulla tämä kyseinen talletusbonus on mahdollista lunastaa, on 10€.

Betfair bonus tulee lunastaa käyttämällä bonuskoodia ZSKABW. Jos kyseistä bonuskoodia ei käytetä, ei pelaaja tällöin voi saada Betfair bonusta itselleen. Tämä vedonlyöntibonus on voimassa 90 päivää sen lunastamisesta ja tämän aikarajan puitteissa pelaajan tulee toteuttaa kierrätysehdot.

Betfair bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3x ennen sen mahdollista kotiutusta. Toisin sanoen jos pelaajalla on esimerkiksi 80€ Betfair bonus, tulee hänen pelata vähintään 240€ edestä ennen kuin hän voi kotiuttaa kyseisen bonussumman. Bonus tulee myös kierrättää kohteissa, jonka vähimmäiskertoimet ovat 1.60.

Betfair bonuksen ehdot tiivistetysti

Betfair bonus

Betfair bonus on tällä hetkellä 100% talletusbonus 100€ asti. Toisin sanoen pelaajalle myönnetään hänen talletuksensa arvoinen talletusbonus, joka voi parhaimmillaan olla jopa 100€ arvoinen.

Minimitalletus

Pienin talletussumma, jonka avulla pelaajan on mahdollista lunastaa Betfair bonus, on 10€. Toisin sanoen pelaajan on mahdollista lunastaa itselleen Betfair bonus, jonka arvo voi olla mitä tahansa 10€ ja 100€ väliltä.

Kierrättäminen

Betfair bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3x ennen sen mahdollista kotiuttamista. Pelkästään Betfair bonus tulee kierrättää, joten nämä vaatimukset eivät koske talletussummaa lainkaan. Tässä muutama esimerkki siitä, miten Betfair bonuksen kierrätys siis käytännössä toimii:

  • Sinulla on 10€ Betfair bonus --> Sinun tulee pelata 30€ edestä.
  • Sinulla on 50€ Betfair bonus --> Sinun tulee pelata 150€ edestä.
  • Sinulla on 100€ Betfair bonus --> Sinun tulee pelata 300€ edestä.

Minimikertoimet

Betfair bonus tulee kierrättää kohteissa, joiden kertoimet ovat aina vähintään 1.60. Jos bonusta yritetään kierrättää kohteissa, joissa on tätä pienemmät kertoimet, ei kyseisiä vetoja lasketa mukaan bonuksen kierrätysvaatimuksiin.

Voimassaoloaika

Betfair bonus on voimassa 90 päivän ajan sen lunastamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajalla on yhteensä 90 päivää aikaa toteuttaa kaikki annetut kierrätysvaatimukset. Tämä on erittäin pitkä aika varsinkin verrattuna siihen, että kierrätysvaatimukset ovat selvästi markkinoiden keskiarvoa matalammat.

Miten Betfair bonus lunastetaan?

Betfair bonuksen lunastaminen on todella nopeaa ja yksinkertaista! Kaikista helpointa lunastaa Betfair bonus on seuraamalla tätä ohjeistusta vaihe vaiheelta. Tällä tavalla pääset mahdollisimman helpolla ja saat bonuksen itsellesi mahdollisimman nopeasti!

Arvioitu aika: 5 minuuttia

1

Paina "Lunasta" -painiketta.

Aivan ensimmäisenä lähdetään liikkeelle siitä, että sinun tulee painaa "Lunasta" -painiketta Betfair bonuksen kohdalla. Vaihtoehtoisesti painikkeessa saattaa myös lukea "Lunasta Betfair bonus tästä!". Joka tapauksessa nämä painikkeet ajavat aina saman asian ja pääset aina etenemään oikeaan paikkaan Betfair bonuksen lunastuksessa.

2

Paina "Liity nyt" -painiketta.

Olet nyt onnistuneesti siirtynyt Betfairin sivustolle. Tämän jälkeen sinun tulee valita tervetuliaisbonus eteesi aukeavasta valikoimasta ja painaa "Liity nyt" -painiketta haluamasi bonuksen kohdalla. Tämän painikkeen painamisen myötä eteesi tulisi aueta rekisteröitymislomake.

3

Luo käyttäjätili Betfairille.

Seuraavana vuorossa on tämän edessäsi olevan rekisteröitymislomakkeen täyttäminen. Tähän tarvitaan tavalliset tiedot, kuten nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Turvallisuussyistä Betfair kysyy myös erilaisia turvakysymyksiä. Betfair kysyy tässä kohdassa myös kampanjakoodia, johon tulee syöttää koodi: ZSKABW.

4

Toteuta ensimmäinen talletus.

Kampanjakoodin syöttämisen jälkeen tulee taas painaa "Liity nyt" -painiketta. Tämän jälkeen pelaajan on mahdollista valita haluamansa talletustapa ja toteuttaa ensimmäinen talletus. Jos pelaaja haluaa lunastaa Betfair bonuksen, tulee hänen tässä vaiheessa tallettaa vähintään 10€ arvosta rahaa. Bonus on suurimmillaan jopa 100€.

5

Saat Betfair bonuksen!

Olet nyt onnistuneesti toteuttanut talletuksen haluamallasi talletustavalla. Tämän jälkeen olet myös onnistuneesti lunastanut itsellesi Betfair bonuksen! Heti talletuksen toteutumisen jälkeen Betfair myöntää sinulle talletuksesi arvoisen Betfair bonuksen, jonka arvo on jopa 100€. Nyt ei kuin toteuttamaan bonusehtoja. Onnea matkaan!

Kuka voi saada Betfair bonuksen?

Betfair bonus jaetaan Betfairin uusille pelaajille. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjällä ei ole saanut entuudestaan olla tiliä Betfairilla. Jos sinulla on jo aiemmin ollut käyttäjätili Betfairilla, ei sinun ole mahdollista lunastaa itsellesi toista Betfair bonusta.