Mika maa voittaa jalkapallon EM kisat 2021
Artikkeli

Kenestä jalkapallon EM 2021 voittaja?

28 huhtikuuta 2021

EM-kisat lähestyvät ja jalkapallokansa riemuitsee. Enää herää kysymys siitä, mikä maa voittaa jalkapallon EM-kisat 2021? Portugali on EM-kisojen hallitseva mestari, mutta kuka voittaa tänä vuonna? Lunastaako Englanti tai Ranska ennakkosuosikkien odotukset vai pääseekö Huuhkajat ensikertalaisena yllättämään? Kaikki on pelissä, kun koitetaan ratkaista EM 2021 voittaja.

Jalkapallon EM 2021 voittaja

Jalkapallon EM-kisat siirtyivät vuodella eteenpäin, jonka vuoksi niitä on odotettu vain entistä enemmän. Osittain jo pelkästään tämän odotuksen vuoksi jalkapallon ystävien huulilla on kysymys, kenestä tulee jalkapallon EM 2021 voittaja?

Vedonlyöntisivustoilla on selvät ennakkosuosikit jalkapallon EM voittajiksi, mutta he tarjoavat silti yllättävänkin usealle maajoukkueelle pienet kertoimet. Näillä kertoimilla tänä vuonna kannattaa ehdottomasti lyödä vetoa siitä, kuka on voittaja EM 2021.

EM 2021 voittaja - ennakkosuosikit

EM 2021 voittaja - Esittelyssä ennakkosuosikit

Jalkapallon EM-kisojen lopputurnaukseen osallistuu yhteensä 24 joukkuetta. Näiden joukkueiden välillä käydään kisaa siitä, kuka voittaa jalkapallon EM-kisat 2021. Esittelemme seuraavaksi muutaman LeoVegasin kertoimien perusteella asettaman ennakkosuosikin jalkapallon EM-kisojen voittajaksi.

1. 🇫🇷 Ranska - F-lohko

Ranskalla on varmasti paljon halua voittaa jalkapallon EM-kisat vuonna 2021, sillä he hävisivät edellisten EM-kisojen finaalissa Portugalille vuonna 2016. Heidän joukkueensa tuntuu vain paranevan vuosi vuodelta, kun nuoria huippupelaajia astuu mukaan joukkueeseen. Ranskan tähtipelaajana toimii PSG:n nuori Kylian Mbappe, joka yrittää auttaa joukkuetta selviytymään jatkoon kuoleman lohkosta, jossa on mukana myös Saksa ja Portugali.

2. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Englanti - D-lohko

Englanti on EM-kisojen kestosuosikki, mutta ei ole viime vuosina täysin lunastanut odotuksia arvokisoissa. Heidän vahvuutensa on ehdottomasti hyökkäys, jota tähdittää Tottenhamin maalitykki Harry Kane. Lisäksi heidän joukkueensa pursuaa nuoria lupauksia, jotka ovat onnistuneet vastaamaan odotuksiin erinomaisesti. Englanti on D-lohkon kirkas ennakkosuosikki, joka myös hieman laskee heidän kertoimiaan.

Jalkapallon EM 2021 voittaja

LeoVegas tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa siitä, kuka tulee olemaan jalkapallon EM 2021 voittaja.

3. 🇧🇪 Belgia - B-lohko

Belgialla on ollut jo useamman vuoden ajan kasassa maailmanluokan joukkue, joka ei ole vielä täysin onnistunut lunastamaan odotuksia. Heidän tähtensä alkavat hiljalleen vanhentua, mutta joukkueelta odotetaan vielä paljon. Belgia on B-lohkon ehdoton ennakkosuosikki. Heidän tähtipelaajana toimii Manchester Cityn keskikentän moottori Kevin De Bruyne, jonka odotetaan kontrolloivan koko Belgian keskikenttää tulevissa EM-kisoissa.

4. 🇮🇹 Italia - A-lohko

Italialla on kovat odotukset vuoden 2021 EM-kisoista, ja vedonlyöntisivustot nostavatkin heidät ennakkosuosikkien joukkoon. Italia lähtee A-lohkoon selvänä ennakkosuosikkina, kun vastaan astelevat Sveitsi, Turkki ja Wales. Lisäksi Italia sai kasaan varsin nimekkään joukkueen, joka pursuaa tähtiä. Joukossa ei varsinaisesti ole yksittäistä tähteä, joka olisi kirkkaasti yli muiden, mutta voimme silti nostaa esille PSG:ssa loistavaa työtä tekevän Marco Verratin.

5. 🇵🇹 Portugali - F-lohko

Portugali lähtee vuoden 2021 EM-kisoihin hallitsevana mestarina, sillä he kukistivat Ranskan vuoden 2016 finaalissa. Portugalin joukkue tuntuu ainoastaan vahvistuneen edellisistä EM-kisoista, mutta heidän kertoimiaan nostaa se, että he ovat niin sanotussa kuoleman lohkossa Ranskan ja Saksan kanssa. Portugalin tähtipelaajana toimii jo hieman ikääntynyt, mutta silti kovaa jälkeä Juventuksen paidassa tekevä Cristiano Ronaldo.

LeoVegas - Mikä maa voittaa jalkapallon EM-kisat?

LeoVegas - Jalkapallon EM 2021

100% Ilmaisveto 100€ asti

LeoVegas on erinomainen vedonlyöntisivusto jalkapallon EM-kisojen vedonlyöntiä varten. LeoVegas tarjoaa useita vedonlyöntikohteita, ja heidän kauttaan on esimerkiksi mahdollista lyödä vetoa siitä, mikä maajoukkue voittaa jalkapallon EM-kisat 2021.


Huuhkajista EM 2021 voittaja?

Kuten kaikki varmasti tietävät, Huuhkajat pääsivät historiansa ensimmäistä kertaa EM-kisojen lopputurnaukseen. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Huuhkajien menestyksestä jalkapallon EM-kisoissa on mahdollista lyödä nyt vetoa.

Ovatko Huuhkajat mestarisuosikki tulevan kesän jalkapallon EM-kisoihin? Rehellisesti sanottuna eivät, vaan päinvastoin. Huuhkajat lähtevät kisoihin altavastaajana ja omaavat yhdet korkeimmista kertoimista kaikista maajoukkueista. Tällä hetkellä esimerkiksi LeoVegas tarjoaa Huuhkajien Euroopan mestaruudelle kertoimiksi 476.00.

Kukaan tuskin myöskään olettaa Huuhkajilta paljoa jalkapallon EM-kisoissa 2021, mutta mikään ei ole mahdottomuus. Esimerkiksi jatkoon pääseminen C-lohkosta voisi olla Suomen jalkapallokulttuurille jo valtavan iso asia.

Huuhkajat jalkapallon EM 2021 voittaja

Pohjoistamaista EM 2021 voittaja?

Huuhkajien lisäksi Pohjoismaista myös Ruotsin ja Tanskan maajoukkueet selviytyivät jalkapallon EM-kisojen lopputurnaukseen. Näistä kertoimien perusteella Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavalla Tanskalla on suurin todennäköisyys voittaa jalkapallon EM-kisat 2021. Ruotsilla ei juurikaan nähdä olevan mahdollisuutta jalkapallon EM-kisojen voittamiseen.

Tanska on historiansa aikana jo ainoana Pohjoismaana onnistunut voittamaan jalkapallon EM-kisat vuonna 1992. Tämän ja nykysuoritusten perusteella on täysin ymmärrettävää, että Tanskalla on matalimmat kertoimet EM-kisojen mestariksi kaikista Pohjoismaista. Ruotsi taas on kertaalleen onnistunut hankkimaan itselleen pronssia, mutta kirkkaampaa mitalia ollaan jouduttu vielä länsinaapurissa odottamaan.

On hienoa, että vuoden 2021 EM-kisoissa on mukana jopa kolme Pohjoismaata. Varsinaisia EM-kisojen voittajasuosikkeja ei yksikään näistä kolmesta ole, mutta jokaisella on tietenkin oma mahdollisuutensa yllättää. Kaikkien Pohjoismaiden mestaruudelle on tarjolla kiitettävän suuruiset kertoimet, joten näistä voi olla kannattavaa kokeilla lyödä vetoa.

Pohjoismaat EM 2021 voittaja

Jalkapallon EM-kisat 2021

Vuoden ehdoton kohokohta urheilun näkökulmasta, eli jalkapallon EM-kisat 2021 lähestyvät kovaa vauhtia. Sivuiltamme löydät parhaat kertoimet eri maiden mestaruuksille, mutta myös parhaat vedonlyöntisivustot ja vedonlyöntibonukset jalkapallon EM-kisoihin.

Jalkapallon EM-kisat voittajasuosikit - Kysymykset ja vastaukset

Mitkä maajoukkueet ovat ennakkosuosikkeja EM-kisojen voittajaksi?

EM-kisojen ennakkosuosikit koostuvat pääsääntöisesti kisojen kestomenestyjistä, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Alle olemme listanneet kolme kisojen ennakkosuosikkia LeoVegasin kertoimien perusteella.

  • Ranska - 5.60
  • Englanti - 6.75
  • Belgia - 8.50

Mitkä ovat Huuhkajien kertoimet EM-kisojen voittajaksi?

Huuhkajat pelaavat historiansa ensimmäistä kertaa EM-kisojen lopputurnauksessa, ja ovat täten myös selvän altavastaajan asemassa. LeoVegas tarjoaa Huuhkajien EM-kisojen voitolle kertoimeksi 476.00.

Mitkä ovat muiden Pohjoismaiden kertoimet EM-kisojen voittajaksi?

Pohjoismaista jalkapallon EM-kisojen lopputurnaukseen selvisivät Suomi, Ruotsi ja Tanska. Näistä etukäteen Tanska on todennäköisin menestyjä, kun taas Suomi lähtee selvästi suurimpana altavastaajana kisoihin. LeoVegas tarjoaa näiden maiden EM-kisojen voitolle kertoimeksi:

  • Tanska - 25.00
  • Ruotsi - 76.00
  • Suomi - 476.00

Milloin jalkapallon EM-kisat 2021 pelataan?

Jalkapallon EM-kisat 2021 alkavat 11. kesäkuuta ja kisat päättyvät 11. heinäkuuta järjestettävään EM-finaaliin.

Jalkapallon EM 2021 vedonlyöntikampanjat

FEZbet tarjous - 100% talletusbonus 200€ asti

10 kesäkuuta 2021

FEZbet tarjous pyrkii mullistamaan EM 2020 -vedonlyönnin, sillä se sisältää monta eri osa-aluetta. Suurimpana on 100% talletusbonus 200€ asti. Tämän lisäksi tarjolla on muun ... Lue lisää

Rabona erikoistarjous - 100% Talletusbonus 200€ asti + ilmaisvetoja

10 kesäkuuta 2021

Vedonlyönti jalkapallon EM-kisoista käy kuumimmillaan, eikä Rabona erikoistarjous jätä ketään kylmäksi. Rabona tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 200€ asti. ... Lue lisää

Casumo kampanja - Voita 100 000€ Casumo vedonlyönnissä

10 kesäkuuta 2021

Kesä alkaa vauhdilla, kun Casumo kampanja astuu voimaan. Pelaajalla on mahdollista voittaa 100 000€, kun Casumo juhlistaa tämän kesän mahtavia jalkapallo- ja muita ... Lue lisää

ComeOn! erikoistarjous - voita 100 000€ EM 2020 -vedonlyönnissä!

10 kesäkuuta 2021

ComeOn! aloittaa jalkapallon EM-kisat 2020 vauhdikkaasti tarjoamalla 100 000€ sille, joka osuu oikein kahdessakymmenessä eri kohdassa. Voittaaksesi 100 000€ sinun tulee veikata, ... Lue lisää