Miten betinia bonus lunastetaan
Artikkeli

Miten Betinia bonus lunastetaan?

22 huhtikuuta 2022

Betinia on herättänyt paljon kiinnostusta sen erikoisen ulkoasun ja valtavien bonuksien ansiosta. Mikä Betinia bonus sitten käytännössä on ja miten Betinia bonus lunastetaan? No worries, me kerromme teille!

Mikä on Betinia bonus?

Betinia tunnetaan korkeista bonussummista, ja he eivät tälläkään hetkellä tuota pettymystä tällä osa-alueella. Tämän hetken Betinia bonus uusille pelaajille on 100% talletusbonus 200€ asti. Pelaaja siis saa talletuksensa arvoisen bonuksen 200€ asti.

Minimitalletussumma joka oikeuttaa bonuksen lunastamiseksi on 20€. Ikävä uutinen on kuitenkin se, että pelaajan tulee kierrättää sekä talletus- että bonussumma 5x ennen kotiutusta. Tällöin kierrätettävää tulee käytännössä tuplasti.

Betinia bonuksen kierrätyksen tulee tapahtua kohteissa, joiden minimikertoimet ovat yhdistelmävedoissa 1.50 ja singleissä 2.00. Kaikki Betinia bonuksen kierrätysvaatimukset tulee täyttää 30 päivän kuluessa itse bonuksen lunastamisesta.

Kierrätä myös talletussumma Betinia bonuksessa

Betinia bonus on siinä mielessä kurja, että pelaajan täytyy itse bonussumman lisäksi kierrättää myös talletussumma, jonka avulla hän on alunperin lunastanut kyseisen bonuksen. Tämä ikään kuin tuplaa kierrätettävän rahasumman määrän pelaajalle.

Tämä on hyvin yleinen tapa silloin, jos tarjolla on huomattavasti keskiarvoa suurempi vedonlyöntibonus. Tämän vuoksi myös Betinia bonus on tuplasti markkinoille tyypillisiä bonuksia suurempi, joka hieman kompensoi tilannetta.

Betinia bonuksen ehdot

Bonus

Betinia bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä 100% talletusbonus 200€ asti. Pelaajalle myönnetään siis hänen ensimmäisen talletuksensa arvoinen bonus, joka voi suurimmillaan olla jopa 200€ arvoinen.

Bonuskoodi

Pelaajan ei tarvitse käyttää lainkaan erillistä bonuskoodia kun hän lunastaa Betinia bonuksen itselleen.

Minimitalletus

Pienin talletussumma, joka oikeuttaa pelaajalle Betinia bonuksen, on 20€. Tämän myötä 20€ on myös pienin mahdollinen bonussumma jonka pelaaja voi saada, kun taas suurimmillaan se voi olla jopa 200€.

Minimikertoimet

Kun pelaaja lähtee kierrättämään Betinia bonusta, riippuvat minimikertoimet siitä, millä tavalla hän haluaa bonuksen kierrättää.

  • Singlevedoissa minimikertoimet ovat jopa 2.00.
  • Yhdistelmävedoissa minimikertoimet ovat 1.50.

Voimassaoloaika

Kun pelaaja on lunastanut Betinia bonuksen itselleen, on hänellä 30 päivää aikaa toteuttaa kaikki kyseisen bonuksen sisältämät bonusehdot. Mikäli pelaaja ei onnistu toteuttamaan kaikkia annettuja bonusehtoja tämän aikarajan puitteissa, mitätöidään itse bonus ja kaikki sillä mahdollisesti tehdyt voitot pois pelaajan tililtä.

Kierrätysvaatimukset

Pelaajan tulee kierrättää Betinia bonus vedonlyönnissä 5x ennen sen mahdollista kotiuttamista. Tämän lisäksi pelaajan tulee kierrättää myös se talletussumma, jonka avulla hän on alun perin lunastanut Betinia bonuksen.

Tämän myötä jos pelaajalla on esimerkiksi 50€ Betinia bonus, on hän saanut sen 50€ talletuksella. Tällöin hänen tulee kierrättää 50€ + 50€ = 100€. Tämän myötä hänen tulee pelata yhteensä 500€ edestä, koska 5 x 100€ = 500€, ennen kuin hän voi kotiuttaa kyseisen bonussumman itselleen.

Miten Betinia bonus lunastetaan?

Betinia bonuksen lunastaminen on todella yksinkertainen prosessi ja se onnistuu aivan keneltä tahansa. Edellytyksenä on se, että olet täysi-ikäinen, et ole aiemmin pelannut Betinialla tai tallettanut heidän sivulleen rahaa ja olet nyt valmis toteuttamaan vähintään 20€ arvoisen talletuksen heidän sivustolleen. Näiden avulla tässä kestää vain 5 minuuttia!

Eiköhän lähde vaihe vaiheelta käymään läpi sitä, kuinka Betinia bonus lunastetaan!

Arvioitu aika: 5 minuuttia

1

Alkuun siirry Betinia vedonlyöntisivulle.

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että sinun täytyy siirtyä Betinia vedonlyöntisivustolle. Jos haluat päästä suoraan lunastamaan bonuksen, kannattaa painaa tältä sivulta "Lunasta 200€ tarjous", "Lunasta Betinia bonus tästä itsellesi!" tai muuta vastaavaa painiketta.

2

Siirry toteuttamaan talletus Betinialle.

Seuraavaksi vuorossa on itse talletuksen tekeminen. Paina painiketta "Talleta nyt ja pelaa" tai vaihtoehtoisesti "Pikatalletus". Näiden myötä pääset suoraan tallettamaan. Voit myös tässä vaiheessa ottaa enemmän selvää Betinia bonuksesta halutessasi.

3

Syötä sitten haluamasi talletussumma.

Olennaista on aluksi syöttää haluamasi talletussumma. Voit valita jonkun valmiiksi ehdotetun summan tai syöttää itse haluamasi rahasumman. Jos lunastat bonuksen, tulee sinun tallettaa vähintään 20€. Kun summa on syötetty, paina "Pikatalletus".

4

Vahvista talletus verkkopankin kautta.

Seuraavaksi sinun tulee valita listasta oma verkkopankkisi ja siirtyä vahvistamaan talletus tämän verkkopankin sivuille. Talletus tapahtuu Trustlyn välityksellä, joka on täysin turvallinen ja äärimmäisen nopea rahansiirtomenetelmä. Kohta valmista!

5

Olet nyt lunastanut Betinia bonuksen.

Kun olet vahvistanut talletuksen verkkopankin kautta, olet onnistuneesti lunastanut Betinia bonuksen itsellesi! Bonuksen summa määräytyy sen mukaan, kuinka suuri oma talletuksesi on. Nyt sinulla on 30 päivää aikaa toteuttaa bonusehdot. Onnea matkaan!

Betinia bonus lyhyesti kerrottuna

Betinian talletusbonus tiivistetysti

100% talletusbonus 200€ asti

  • Tarjolla on massiivinen 100% talletusbonus 200€ asti.
  • Kierrätä bonus- ja talletussumma 5x ennen kotiutusta.
  • Minimikertoimet singleissä 2.00 ja yhdistelmissä 1.50.
  • Toteuta bonusehdot 30 päivän aikana lunastamisesta.

Miten Betinia bonus toimii?

Betinia bonus on todella tyypillinen talletusbonus eikä sen toiminnassa ole lainkaan sen suurempia poikkeavuuksia tai erikoisuuksia. Kyseessä on siis bonus jonka suuruus määräytyy pelaajan ensimmäisen talletuksen koon mukaan. Toisin sanoen kaikki lähtee liikkeelle siitä, että pelaaja toteuttaa ensimmäisen talletuksensa Betinialle.

Kun pelaaja on ensimmäisen talletuksensa toteuttanut, myöntää Betinia hänelle bonuksena tämän kyseisen talletuksen arvoisen Betinia bonuksen, joka on parhaimmillaan jopa 200€. Kun bonus on myönnetty, on pelaajalla 30 päivää aikaa toteuttaa annetut bonusehdot, eli tässä tapauksessa pääasiassa bonuksen sisältämät kierrätysvaatimukset.

Pelaajan tulee kierrättää sekä Betinia bonus- että talletussumma 5x ennen niiden kotiuttamista. Jos kierrätys tapahtuu yksittäisten singlevetojen avulla, ovat minimikertoimet tällöin 2.00. Jos pelaaja lyö vetoa useasta kohteesta kerralla eli kyseessä on yhdistelmäveto, ovat minimikertoimet silloin 1.50.

Jos pelaaja onnistuu toteuttamaan annetut bonusehdot annetun aikarajan puitteissa, saa hän pitää bonuksen ja sillä mahdollisesti tehdyt voitot sellaisenaan itsellään. Jos pelaaja taas ei onnistu täyttämään ehtoja tämän ajan puitteissa, mitätöidään bonus häneltä kokonaan. Näin helppo ja yksinkertainen on Betinia bonuksen toiminta!

Miksi kannattaa valita Betinia bonus?

Joillekin pelaajille saattaa olla selkeä turn off, että Betinia bonuksen lisäksi myös talletussumma tulee kierrättää. Meidän mielestämme Betinia bonus on silti kannattava valinta, ja tässä on muutama syy sille:

  • Oikeasti massiivinen, jopa 200€ kattava bonus.
  • 30 päivän voimassaoloaika on todella pitkä aika.
  • Talletusbonus on sopiva kaikille pelaajatyypeille.

Kuka on oikeutettu Betinia bonukseen?

Betinia bonus myönnetään niille pelaajille, jotka käyttävät Betiniaa ensimmäistä kertaa. Jos pelaaja on aiemmin pelannut Betinialla, ei hän tällöin ole oikeutettu Betinia bonukseen.

Bonuksen lunastamiseksi pelaajan tulee toteuttaa ehdot täyttävä talletus, eli tallettaa vähintään 20€. Talletusta ei saa toteuttaa Netellerin tai Skrillin välityksellä.