Miten pelata Bethard mobiilissa 1
Artikkeli

Miten käyttää Bethard mobiilia?

26 huhtikuuta 2022

Bethard tarjoaa jykevän kovaa vedonlyöntiä kaikilla eri laitteilla, mutta miten pelaaminen Bethard mobiilissa käytännössä tapahtuu? Entä onko olemassa Bethard sovellusta ja miten se ladataan? Lukekaa sivua hieman eteenpäin, niin me kerromme teille!

Mikä on Bethard mobiili?

Bethard mobiili tarkoittaa älylaitteille suunnattua versiota Bethardin vedonlyöntisivustosta. Toisin sanoen kyseessä on se versio Bethardin vedonlyöntisivustosta, joka aukeaa käyttäjälle kun hän siirtyy Bethardin sivulle älylaitteen selaimen välityksellä. Kyseessä on täysin älylaitteiden näytöille optimoitu versio Bethardin sivustosta.

Suurin osa kaikeasta maailman vedonlyönnistä tapahtuu nykypäivänä älylaitteiden välityksellä. Tämän myötä myös Bethard on viimeisen muutaman vuoden aikana panostanut entistä enemmän siihen, että myös heidän oma Bethard mobiili toimisi mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Bethard mobiili pitää yllä Bethardin tietokoneversiolle tyypillistä tyyliä, mutta on mielestämme visuaalisesti jopa hieman alkuperäistä sivustoa parempi. Sen käytettävyys on varsin sujuvaa, mutta joidenkin kilpailijoiden optimointi on mielestämme onnistunut hieman Bethardia paremmin.

Yleisesti ottaen Bethard mobiili on varsin kelvollinen vaihtoehto kenelle tahansa pelaajalle. Se ei ole aivan se paras yksilö, mutta ajaa asiansa jos haussa on tavallinen laadukas vedonlyönti älylaitteiden välityksellä.

Miksi kannattaa valita Bethard mobiili?

Yleisesti ottaen mielestämme Bethard mobiili on hyvä vaihtoehto jokaiselle pelaajalle. Heiltä saat tasaisen varmaa suorittamista, nopeaa ja sujuvaa vedonlyöntiä, visuaalisesti varsin miellyttävän sivuston joka on helppo navigoida ja lisäksi myös varsin hyvät kertoimet.

Bethard mobiili ei varsinaisesti onnistu yllättämään. Heiltä on turha odottaa suuria päivityksiä tai mitään erikoisen loistokasta mobiilin käyttökokemusta. Jos kuitenkin olet vain tavallisen mobiilivedonlyönnin ystävä ei ole mitään syytä sille, että emme voisi suositella Bethard mobiilia juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset Bethard mobiilista

📱 Toimiiko Bethard mobiili kaikilla eri laitteilla hyvin?

Meidän mielestämme kyllä. Kyseessä on tasaisen varma vedonlyöntisivuston mobiiliversio, jonka kanssa ei voi mennä pieleen. Laadukas vedonlyönti, nopea toiminto ja yksinkertainen navigointi. Mitä muuta muka voisi odottaa?

🍎 Onko Bethard sovellusta saatavilla iOS-laitteille?

Tällä hetkellä Bethard sovellus on ladattavissa vain Android-laitteille. Tarkempaa syytä tälle emme tiedä, mutta näin Bethard on päättänyt.

👾 Miten lataan Bethard sovelluksen mobiililaitteelle?

Bethard sovellusta ei ole saatavilla älylaitteiden omista sovelluskaupoista. Tämän vuoksi sovellus täytyy erikseen ladata Bethardin vedonlyöntisivustolta. Pelaajan tulee kuitenkin ensin sallia älylaitteen sovelluksien Turvallisuus-kohdasta sovelluksien lataamisen tuntemattomista lähteistä.

❓ Kannattaako valita Bethard mobiili vai sovellus?

Tämä on vahvasti mielipidekysymys. Jotkut käyttäjät pitävät enemmän erillisistä sovelluksista, kun toiset taas haluavat käyttää Bethardin mobiiliversiota älylaitteen selaimen välityksellä. Meidän mielestämme Bethard sovellus on hieman mobiiliversiota parempi, sillä se on vielä hieman paremmin optimoitu juuri älylaitteilla käytettäväksi. Loppujen lopuksi kyseessä on kuitenkin enemmän mielipidekysymys.

Miten käyttää Bethard mobiilia?

Nyt kun tiedämme mikä Bethard mobiili on, niin miten ihmeessä sitä sitten käytännössä käytetään? Tämä on todella yksinkertaista. Aivan aluksi pelaajan tulee siirtyä Bethard vedonlyöntisivustolle hänen älylaittellaan. Kun tämä on tehty, on Bethard mobiilin käyttäminen jo alkanut. Näin yksinkertaista aloittaminen siis on!

Bethard vaatii pelaajaa rekisteröitymään jäseneksi ennen kuin hänen on mahdollista pelata Bethardilla. Pelaajan on mahdollista rekisteröityä Bethardin jäseneksi myös älylaitteella painamalla "Rekisteröidy" ja syöttämällä sitten tarvittavat tiedot. Jos sinulla on jo tili, voit suoraan vain kirjautua sisään Bethardille.

Pelaajan on myös mahdollista toteuttaa rahansiirrot älylaitteen välityksellä. Bethard mobiilissa pelaajalla on käytössä kaikki samat rahansiirtomenetelmän kuin alkuperäisessä tietokoneversiossa. Myös bonuksen lunastaminen onnistuu helposti, sillä se aktivoituu, kun pelaaja toteuttaa ensimmäisen talletuksen.

Tavallinen Bethard mobiilin käyttö on siis käytännössä täysin samanlaista kuin minkä tahansa muun vedonlyöntisivuston käyttö. Suuria erikoisuuksia ei ole, joten myös itse perinteinen käyttäminen on toteutettu olemaan mahdollisimman helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Bethard bonus älylaitteille

Bethard mobiilibonus

100% talletusbonus 100€ asti

Bethard ei tarjoa varsinaista mobiilibonusta, mutta heidän tavallinen bonus on käytettävissä myös mobiililaitteilla. Kyseessä on 100% talletusbonus 100€ asti. Tässä muutama fakta Bethard mobiilibonuksesta:

  • Minimitalletussumma on 20€.
  • Kierrätä vedonlyönnissä 4x.
  • Vähimmäiskertoimet ovat 1.80.
  • 60 päivän voimassaoloaika.

Bethard bonus on siis varsin tyypillinen talletusbonus vedonlyöntisivustolle. Mitään erikoista se ei suoranaisesti sisällä, mutta tekee tavallisesta mobiilivedonlyönnistä paljon mielekkäämpää, kun pelirahaa on enemmän.


Bethard mobiilibonuksen ehdot

Mobiilibonus

Bethard mobiilibonus on tällä hetkellä tavallinen bonus, joka on mahdollista käyttää myös mobiililaitteilla. Kyseessä on 100% talletusbonus 100€ asti. Pelaajalle siis myönnetään hänen ensimmäisen talletuksensa suuruinen bonus, joka voi parhaimmillaan olla jopa 100€ arvoinen!

Minimitalletus

Pienin talletussumma, jonka avulla pelaajan on mahdollista lunastaa itselleen Bethard bonus, on 20€. Toisin sanoen 20€ on myös pienin mahdollinen bonussumma, joka voi suurimmillaan taas olla peräti 100€ arvoinen.

Kierrättäminen

Bethard talletusbonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 4x ennen sen mahdollista kotiuttamista. Jos pelaajalla on siis hallussa esimerkiksi 70€ arvoinen Bethard bonus, tulee hänen lyödä vetoa 280€ edestä ennen kuin hän voi kotiuttaa bonuksen ja sillä mahdollisesti tehdyt voitot.

Minimikertoimet

Bethard bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä kohteissa, joiden vähimmäiskertoimet ovat 1.80. Jos pelaaja yrittää kierrättää bonusta tätä pienemmät kertoimet omaavissa kohteissa, ei kyseisiä vetoja lasketa mukaan täyttämään bonuksen kierrätysvaatimuksia.

Voimassaoloaika

Bethard bonus on voimassa 60 päivää sen lunastamisesta. Mikäli pelaaja ei onnistu toteuttamaan annettuja kierrätysvaatimuksia tämän aikarajan puitteissa, mitätöidään bonus ja sillä mahdollisesti tehdyt voitot kokonaan pois pelaajan käytettävistä.

Bethard sovellus mobiililaitteille

Jos et niinkään halua käyttää Bethard mobiilia, vaan sinua miellyttäisi enemmän erillinen ladattava sovellus, niin tänään on sinun onnen päivä! Bethardilla nimittäin on erillinen Android-laitteille ladattava sovellus. iOS-laitteille ei ole erillistä sovellusta tarjolla, joka on tietenkin valitettavaa monien pelaajien näkökulmasta.

Bethard sovellus on ulkoasultaan ja käytettävyydeltään todella samankaltainen kuin tietokone- ja mobiiliversiot. Ainoa ero mielestämme on vain se, että Bethard sovellus on selkeästi alusta asti suunniteltu vain älylaitteilla käytettäväksi. Se on loistavasti optimoitu ja navigointi on siellä vielä hieman mobiiliversiota helpompaa.

Kuinka ladata Bethard sovellus

Bethard sovellus on ladattavissa vain Android-laitteille Bethardin oman vedonlyöntisivuston kautta.

Bethard sovellusta ei tällä hetkellä voi ladata sovelluskaupasta. Tämän sijaan pelaajan tulee ensin muokata Android-laitteen Turvallisuus-asetuksia niin, että laitteelle on mahdollista ladata tiedostoja tuntemattomista lähteistä. Tämän jälkeen pelaajan tulee siirtyä Bethard sivulle ja ladata Bethard sovellus sieltä.

Yleisesti ottaen Bethard sovelluksen käyttäminen on varsin miellyttävä kokemus. Tajunnan räjäyttävää kokonaisuutta on mielestämme aivan turha odottaa, mutta kyseessä on ehdottomasti tarpeeksi hyvä sovellus niin sanotuille tavallisille tallaajille.

Ei Bethard sovellusta iOS:lle

Bethard sovellus ei tällä hetkellä ole Suomessa ladattavissa iOS-laitteille. Toisin sanoen jos tällä hetkellä hakusessa on loistava vedonlyöntisovellus Applen laitteille, ei Bethard sitä valitettavasti juuri nyt tarjoa.

Kuinka ladata Bethard sovellus?

Bethard sovellus on ladattavissa tällä hetkellä vain Android-laitteille. Jos sinun älylaitteella on käytössä iOS tai muu käyttöjärjestelmä, ei sinun valitettavasti ole mahdollista saada itsellesi ladattua Bethard sovellusta. Tällä hetkellä Bethard sovellus on ladattavissa vain heidän oman vedonlyöntisivuston välityksellä.

Lataa bethard sovellus bethardin sivuston kautta
1

Muokkaa Android-laitteen asetuksia.

Aivan ensimmäiseksi sinun tulee siirtyä muokkaamaan Android-laitteen asetuksia. Kohdassa "Turvallisuus" sinun tulee hyväksyä lataukset tuntemattomista lähteistä. Tarvittaessa sinun tulee myös hyväksyä mahdollisten ponnahdusikkunoiden näkyminen verkkosivuilla.

2

Siirry älylaitteella Bethardin sivulle.

Tämän jälkeen ensimmäinen askelma on siirtyä Bethardin sivulle. Tämä tapahtuu kätevästi esimerkiksi tällä sivulla painamalla "Lunasta Bethard mobiilibonus" tai muuta vastaavaa painiketta. Pääasia on vain päästä Bethardin sivulle.

3

Lataa sovellus ponnahdusikkunasta.

Kun siirryt Android-laitteella Bethardin sivulle tulisi näytölle tulla näkyviin ponnahdusikkuna, jonka kautta pääset lataamaan sovelluksen. Jos tätä ei tule, siirry sivun alalaitaan ja paina sieltä "Bethard sovellus". Tästä kohdasta pääset myös lataamaan sovelluksen.

4

Vahvista lataus sovelluskaupassa.

Vaikka Bethard sovellusta ei suoraan näy sovelluskaupassa kun sitä etsii sieltä, tulee se näkyviin kun siirryt sinne suoraan Bethardin omien linkkien kautta. Tämän myötä pääset lataamaan itsellesi Bethard sovelluksen!

Kannattaako valita Bethard älylaitteelle vai jokin kilpailijoista?

Nyt olemme jo voineet todeta, että Bethard mobiili ja Bethard sovellus ovat varsin hyviä vaihtoehtoja, mutta niissä riittää vielä hieman hiottavaa hardcore-käyttäjille. Miten nämä kaksi sitten sijoittuvat vertailussa muiden vedonlyöntisivustojen mobiilikäytettävyyden kanssa?

Otimme mukaan markkinoiden kolme parhaimmistoon kuuluvaa vedonlyöntisivustoa mobiilikäytettävyyden osalta. Lisäksi haluamme myös vertailla tarjolla olevia mobiilibonuksia ja koko vedonlyöntisivustojen yleistä kokonaispisteytystä.

Bethard vai muut?BethardCasumoBet365888sport
Bonustarjous8/108/109/108/10
Mobiilikokemus8/1010/109/109/10
Yhteenveto9/109/109/109/10
Bethard mobiili, vai joku muu vaihtoehto?

Kuten huomaatte, ei Bethard mobiili ole välttämättä yleisesti ottaen se kaikista paras vaihtoehto Suomen markkinoilla. Tässä olemme kuitenkin vertailleet Bethardin kanssa lähes tulkoon markkinoiden parhaita yksilöitä, joka kannattaa myös ottaa huomioon.

Fakta on se, että Bethard ei ole paras yksilö, emmekä halua myöskään väittää mitään muuta. Fakta on kuitenkin myös se, että Bethard on varsin laadukas vaihtoehto.

Jos siis haluat vain tavallista vedonlyöntiä älylaitteilla, ovat Bethard mobiili ja Bethard sovellus tähän enemmän kuin hyviä vaihtoehtoja. Ne eivät tuota pettymystä, mutta eivät myöskään saa aikaan yltiöpositiivisia reaktioita.