Miten lunastaa royal panda bonus
Artikkeli

Miten lunastaa Royal Panda bonus?

29 kesäkuuta 2022

Royal Panda on tehnyt paluun ja tämän myötä monet ovat kiinnostuneet sympaattisen panda-maskotin omaavasta vedonlyöntisivustosta. Royal Pandaa on tietenkin mukavampi kokeilla bonuksen kanssa, mutta mikä Royal Panda bonus on ja miten se lunastetaan? Ei hätää, me kerromme teille!

Miten Royal Panda bonus lunastetaan?

Royal Pandan ilmaisveto on kuin lähes kaikki muutkin ilmaisvedot Suomessa, mutta joistain poiketen sen suuruus ei määräydy talletuksen mukaan, vaan ensimmäisen vedon mukaan. Miten Royal Panda bonus sitten lunastetaan tällä tavalla?

Seuraamalla näitä kuutta vaihetta, saat Royal Panda bonuksen todella helposti ja nopeasti! Ei muuta kuin otetaan tarkempi katasaus, miten Royal Panda bonus lunastetaan!

Arvioitu kesto: 5 minuuttia

1

Siirry Royal Panda vedonlyöntisivustolle

Jotta pelaajan on mahdollista aloittaa Royal Panda bonuksen lunastaminen, tulee hänen ensin siirtyä Royal Panda vedonlyöntisivustolle. Jotta myös bonuksen lunastaminen sujuisi samalla mahdollisimman helposti, paina tältä sivulta "Lunasta" -painiketta.

2

Rekisteröi käyttäjä Royal Pandan sivulle

Kun olet päässyt Royal Pandan sivustolle oikeaan kohtaan, paina tämän jälkeen "Sign up" -painiketta. Tämän jälkeen voit pankkitunnuksien kautta rekisteröidä käyttäjän Royal Pandan vedonlyöntisivustolle.

3

Toteuta vähintään 20€ arvoinen talletus

Kun olet rekisteröinyt käyttäjän, tulee sinun siirtyä tallettamaan rahaa. Royal Pandan bonusta varten ei ole minimitalletusta, mutta pienin talletussumma, joka Royal Pandalle voidaan tallettaa, on 20€. Suurinta ilmaisvetoa varten talleta ainakin 100€.

4

Aseta tämän jälkeen ensimmäinen veto

Kun olet tallettanut rahat Royal Pandalle, tulee sinun seuraavaksi siirtyä asettamaan veto. Ainoa ehto vetoa kohti on se, että sen minimikertoimien tulee olla 1.80. Muista, että ilmaisvedon arvo on 50€ tämän asetetun vedon panoksesta.

5

Sen ratkettua voit aktivoida ilmaisvedon

Kun asetettu veto on ratkennut, ei lopputuloksella ole ilmaisvedon kannalta väliä. Tämän jälkeen voit siirtyä kohtaan "My bonuses", selata läpi kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot ja ilmaisvedon tullessa kohdalle lunastaa sen itsellesi.

6

Olet onnistuneesti hankkinut ilmaisvedon

Äskeisen vaiheen jälkeen olet onnistuneesti lunastanut itsellesi Royal Panda ilmaisvedon! Nyt sinulla on seitsemän vuorokautta aikaa käyttää ilmaisveto haluamaasi kohteeseen. Itse ilmaisvedolla tehdyt voitot ovat kierrätysvapaita.

"Mikko, kuka voi lunastaa Royal Panda bonuksen?"

Royal Panda bonus on lunastettavissa kaikille niille pelaajille, jotka eivät aiemmin ole rekisteröityneet Royal Pandalle, eli ovat kyseisen sivuston uusia asiakkaita.

Royal Panda bonusta ei siis ole mahdollista lunastaa, mikäli sinulla on jo aiemmin ollut käyttäjätili Royal Panda vedonlyöntisivustolla.

Mikä on Royal Panda bonus?

Royal Panda bonus on tällä hetkellä 50% ilmaisveto 50€ asti. Kyseessä on kokonaisvaltaisesti hyvin tyypillinen ilmaisveto Suomen markkinoilla muuten, mutta erona on se, että sen suuruus ei määräyty talletuksen, vaan vedon panoksen mukaan.

Toisin sanoen Royal Pandan ilmaisveto on 50% ensimmäisen vedon panoksesta. Pelaajan tulee ensin asettaa veto kohteeseen, jonka vähimmäiskertoimet ovat 1.80. Kun tämä veto on ratkennut, saa hän itselleen panoksesta 50% arvoisen ilmaisvedon.

Royal Pandan ilmaisveto on sen lunastamisen jälkeen voimassa 7 vuorokauden ajan. Jos pelaaja ei käytä ilmaisvetoa annetun aikarajan puitteissa, se mitätöidään kokonaan. Loistava asia on, että itse ilmaisvedolla tehdyt voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia, eli ne saadaan pitää sellaisenaan.

Royal Panda bonuksen ehdot

Bonus

Tällä hetkellä Royal Panda tarjoaa bonuksena uusille pelaajille 50% ilmaisvedon 50€ asti. Bonuksen suuruus määräytyy pelaajan ensimmäisen vedon suuruuden mukaan. Jos pelaaja asettaa 100€ vedon, saa hän tällöin itselleen suurimman, eli 50€ arvoisen ilmaisvedon.

Bonuskoodi

Royal Panda ei vaadi pelaajalta erillistä bonuskoodia kun pelaaja lunastaa bonusta. On kuitenkin huomattava se, että Royal Panda ilmaisveto tulee erikseen lunastaa "My bonuses" -kohdasta ensimmäisen vedon ratkeamisen jälkeen.

Minimitalletus

Royal Pandalla ei ole suoranaista minimitalletusta bonuksen lunastamista varten, sillä itse bonus määräytyy ensimmäisen vedon suuruuden mukaan.

Kierrättäminen

Royal Pandan ilmaisvedolla tehdyt voitot ovat täysin kierrätysvapaita.

Minimikertoimet

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa Royal Pandan ilmaisveto, tulee hänen ensin asettaa veto kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.80. Itse ilmaisvedon voi asettaa mihin kohteeseen vain haluaa ja koska sen voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, eivät voittoja koske myöskään minimikertoimet.

Voimassaoloaika

Royal Pandan ilmaisveto on itsessään voimassa 7 vuorokautta sen aktivoimisesta.

Royal Panda ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita

Royal Panda ilmaisveto

Royal Panda bonus tiivistetysti

50% ilmaisveto 50€ asti

  • Royal Panda bonus on 50% ilmaisveto aina 50€ asti.
  • Koko riippuu ensimmäisen vedon panoksen koosta.
  • Ensimmäisen vedon minimikertoimet tulevat olla 1.80.
  • Ilmaisveto on voimassa seitsemän vuorokauden ajan.
  • Ilmaisvedolla tehdyt voitot ovat ania kierrätysvapaita.

Miten Royal Panda bonus toimii?

Royal Pandan ilmaisveto on siinä mielessä tyypillinen vedonlyöntibonus, että sen toiminnassa ei ole oikeastaan mitään normaalista poikkeavaa. Kyseessä on yksinkertaisesti sanottuna ilmaisveto, jonka suuruus riippuu pelaajan ensimmäisen vedon panoksen suuruudesta. Tiivistetysti Royal Panda bonus toimii seuraavalla tavalla.

Kun pelaaja on ensin rekisteröitynyt Royal Pandan käyttäjäksi ja sitten tallettanut kerran rahaa, tulee hänen seuraavaksi asettaa ensimmäinen veto. Tämä veto tulee asettaa mihin tahansa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.80.

Miten royal panda bonus toimii

Vedon ratkeamisen jälkeen tulee pelaajan erikseen käydä lunastamassa Royal Pandan ilmaisveto "My bonuses" -osiosta. Lunastamisen jälkeen ilmaisvedon voi asettaa mihin tahansa kohteeseen ilman mitään rajoja.

Jos ilmaisveto menee pieleen, ei pelaaja menetä muuta kuin itse ilmaisvedon. Jos ilmaisveto taas osuu oikein, saa pelaaja pitää nettovoitot, eli itse panos palautuu Royal Pandalle. Ilmaisvedon voitot ovat täysin kierrätysvapaita, eli pelaaja saa pitää voitot sellaisenaan ilman mitään muttia.

Näin yksinkertainen on Royal Pandan bonuksen toiminta.

"Mikko, miksi lunastaa Royal Panda bonus?"

Royal panda bonus on hyvin tyypillinen ilmaisveto, mikä tekeekin siitä juuri niin älyttömän hyvän. Yleisesti ottaen Royal Panda bonus kannattaa lunastaa, koska:

  • Mahdollisuus saada jopa 50€ arvoinen ilmaisveto.
  • Ilmaisveto on voimassa peräti 7 vuorokauden ajan.
  • Itse ilmaisvedon voitot ovat täysin kierrätysvapaita.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista!

Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

16 toukokuuta 2022

Talletusbonukset ovat Suomen suosituin vedonlyöntibonus, joten niitä on tarjolla todella useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Kun valikoimaa on paljon, vaihtelee niiden laatu niin ... Lue lisää

200% vedonlyöntibonus - Löydä Suomen paras vaihtoehto!

15 kesäkuuta 2022

Suomessa on tarjolla paljon erilaisia vedonlyöntibonuksia, joista 200% bonukset ovat aivan massiivisen suuria, mutta melko harvinaisia. Kyseessä on kuitenkin vedonlyöntibonus, ... Lue lisää

Vedonlyöntibonusten kierrätys - Helpoimmat bonukset kierrättää!

24 toukokuuta 2022

Miten vedonlyöntibonusten kierrätys käytännössä tapahtuu? Entä mitkä ovat helpoimmat bonukset kierrättää vedonlyönnissä? Mikä on paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä ja mitä ... Lue lisää