Miten mr green bonus toimii 2
Artikkeli

Miten Mr Green bonus toimii?

22 huhtikuuta 2022

Mr Green on erittäin suosittu vedonlyöntisivusto suomalaisten keskuudessa. Myös Mr Greenin bonuksena tarjoama ilmaisveto uusille pelaajille on ollut jo pitkään erittäin suosittu. Silti monet vielä hieman miettivät, että miten Mr Green bonus oikein toimii? Älä murehdi, me kerromme teille!

Mikä on Mr Green bonus uusille pelaajille?

Mr Green bonus on pysynyt jo pitkään samanlaisena. Se on suosittu 100% ilmaisveto 100€ asti. Sen sijaan, että Mr Green bonuksen suuruus määräytyisi talletuksen mukaan, hänelle ilmaisveto hänen ensimmäisen vetonsa suuruuden mukaan.

Pelaajan tulee ensin asettaa vähintään 10€ arvoinen veto kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Kun veto on ratkennut, hyvitetään pelaajalle hänen vedon panoksen arvoinen ilmaisveto. Tämä ilmaisveto voi siis pienimmillään olla 10€ ja suurimmillaan jopa 100€ arvoinen.

Itse ilmaisveto ei sisällä muita rajoitteita kuin sen, että se on pakko käyttää mobiililaitteella. Lisäksi ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen saamisesta. Jos ilmaisveto osuu oikein, saa pelaaja pitää itsellään vedon nettovoitot, eli panos palautuu Mr Greenille. Ilmaisvedon voitot ovat täysin kierrätysvapaat.

Mr Green bonus toimii vain älylaitteilla

Huomion arvoista on, että Mr Green bonus on mahdollista käyttää vain älylaitteilla. Toisin sanoen kyseessä on niin sanottu mobiiliveto, joka ei toimi lainkaan tietokoneversiolla.

Mr Green bonuksen ehdot

Bonus

Mr Green bonus on tällä hetkellä 100% ilmaisveto 100€ asti. Ilmaisvedon suuruus riippuu siitä, kuinka suuri pelaajan ensimmäisen vedon panos on.

Käyttö

Mr Green bonuksessa mielenkiintoista on se, että se on mahdollista käyttää vain mobiililaitteilla. Tästä syystä kyseessä on käytännössä niin sanottu mobiiliveto.

Bonuskoodi

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa Mr Green bonus, hänen ei tarvitse syöttää sitä varten erillistä bonuskoodia.

Minimitalletus

Itse Mr Green bonuksella ei suoranaisesti ole minimitalletusrajaa. Sen sijaan pelaajan tulee asettaa vähintään 10€ arvoinen veto kohteeseen, jonka kertoimet ovat vähintään 1.50. Tällainen veto aktivoi bonuksen.

Minimikertoimet

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa ilmaisveto Mr Greenille, tulee hänen ensin asettaa veto kohteeseen, jonka vähimmäiskertoimet ovat 1.50. Jos pelaaja asettaa vedon kohteeseen, jossa on tätä matalammat kertoimet, ei kyseinen veto aktivoi pelaajalle ilmaisvetoa.

Voimassaoloaika

Mr Green ilmaisveto on voimassa seitsemän päivän ajan sen saamisesta lähtien. Jos ilmaisvetoa ei käytetä kyseisen ajan puitteissa, mitätöidään se pois pelaajan tililtä.

Kierrätysvaatimukset

Mr Green bonuksella tehdyt voitot ovat täysin kierrätysvapaita, eli toisin sanoen kyseessä on kierrätysvapaa ilmaisveto. Tämä on loistava bonus pelaajalle juuri sen takia, että kaikki rahat jotka ilmaisvedolla voittaa, saa täysin sellaisenaan myös itsellään pitää.

Mr Green bonus tiivistetysti

Mr Green ilmaisveto lyhyesti

100% ilmaisveto 100€ asti

  • Tarjolla on massiivinen 100% ilmaisveto 100€ asti.
  • Bonussumma perustuu edellisen vedon panokseen.
  • Ilmaisveto on voimassa seitsemän vuorokauden ajan.
  • Ilmaisvedolla tehdyt voitot ovat täysin kierrätysvapaita.

Miten Mr Green bonus toimii?

Mr Green bonus on toiminnaltaan todella yksinkertainen muuten, mutta siinä tulee ottaa huomioon se, että itse ilmaisveto on mahdollista käyttää vain mobiililaitteilla. Mr Green bonus hankitaan niin, että ensin talletetaan haluttu summa rahaa ja tämän jälkeen asetetaan vähintään 10€ veto kohteeseen minimikertoimilla 1.50.

Kun tämä asetettu veto on ratkennut antaa Mr Green pelaajalle hänen kyseisen vedon panoksen suuruisen ilmaisvedon, joka voi suurimmillaan olla jopa 100€. Ilmaisveto tulee käyttää seitsemän päivän sisällä sen saamisesta. Bonus on toiminnaltaan yksinkertainen siksi, että ilmaisvedon voi asettaa aivan mihin tahansa kohteeseen pelaaja haluaa.

Jos pelaajan asettama ilmaisveto osuu oikein saa pelaaja tällöin pitää kaikki ilmaisvedolla voitetut rahat. Itse panos palautuu takaisin Mr Greenille. Kuten huomaatte, ei Mr Green bonuksen toiminnassa ole mitään sen vaikeampaa tai monimutkaisempaa. Ainoastaan sen lunastaminen ei perustu talletuksen suuruuteen, vaan ensimmäisen vedon kokoon.

Miksi sitten kannattaa valita Mr Green bonus?

Tähän on tietenkin monia erilaisia syitä, mutta meidän mielestämme yleisesti ottaen ilmaisveto on todella yksinkertainen ja helppo bonus kenelle tahansa pelaajalle. Se voi arvoltaan olla mitä vain 10€ ja 100€ väliltä, joten se sopii niin aloitteleville kuin hardcore-pelaajille. Tässä vielä muutama hyvä lisäsyy:

  • Ilmaisvedolla tehdyt voitot ovat täysin kierrätysvapaat.
  • Ilmaisveto on voimassa jopa seitsemän vuorokautta.
  • Ilmaisvedon voi asettaa täysin haluamaansa kohteeseen.

Kuka voi saada Mr Green bonuksen?

Mr Green bonus jaetaan vain uusille pelaajille, joilla ei aiemmin ole ollut käyttäjätunnusta Mr Greenillä.

Miten Mr Green bonus lunastetaan?

Mr Green bonus on todella helppoa lunastaa. Se ei välttämättä ole se kaikkien nopeiten lunastettava bonus, koska ensin täytyy asettaa yksittäinen veto, mutta tästä huolimatta se on myös suhteellisen nopeasti lunastettava bonus! Seuraavaksi opastamme vaihe vaiheelta sen, miten Mr Green bonus lunastetaan!

Arvioitu aika: Valmisteluihin 5 minuuttia

1

Siirry Mr Greenin sivustolle.

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että sinun tulee siirtyä Mr Green vedonlyöntisivustolle. Tämä tapahtuu helpoiten painamalla tältä sivulta "Lunasta 100€ tarjous" tai "Lunasta Mr Green bonus tästä itsellesi!" -painikkeita.

2

Paina sitten "Lunasta tarjous".

Edellisen painikkeen myötä pääsit juuri oikeaan kohtaan Mr Green sivustoa. Nyt voit lukea tietoa tarjolla olevasta bonuksesta. Kun koet tietäväsi siitä jo kaiken, voit seuraavaksi painaa "Lunasta tarjous" -painiketta.

3

Valitse vedonlyöntibonus.

Äskeisen vaiheen myötä pääset kohtaan, jossa sinun täytyy erikseen vahvistaa haluamasi tervetuliaisbonus. Jos halut vedonlyöntibonuksen tulee sinun painaa sen alapuolelta "Talleta & lunasta vedonlyönnin bonus".

4

Syötä haluttu talletussumma.

Tässä vaiheessa sinun tulee syöttää haluamasi talletussumma. Pienin mahdollinen talletettava summa on 10€. Jos haluat 100€ bonuksen, tulee sinun tallettaa vähintään 100€. Paina sitten "Jatka" -painiketta.

5

Vahvista talletus verkkopankissa.

Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa talletus verkkopankin kautta. Kun talletus on vahvistettu, pyytää Mr Green sinua vielä täyttämään muutamia tavallisia henkilötietoihin liittyviä asioita. Tämän jälkeen voit jatkaa itse vedonlyöntisivulle.

6

Aseta ehdot täyttävä veto.

Kun olet tallettanut rahaa ja päässyt sisään Mr Greenille, tulee sinun seuraavaksi etsiä haluamasi vedonlyöntikohde, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Aseta vähintään 10€ arvoinen veto tähän kohteeseen.

7

Olet nyt saanut ilmaisvedon!

Kun edellisen kohdan veto on ratkennut myönnetään pelaajalle nopeasti sen jälkeen ilmaisveto! Ilmaisvedon suuruus määräytyy edellisen vedon panoksen suuruuden mukaan. Nyt käytä ilmaisveto 7 päivän sisällä ja ei muuta kuin onnea matkaan!