Suurimmat talletusbonukset vedonlyontiin
Artikkeli

Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

16 toukokuuta 2022

Talletusbonukset ovat Suomen suosituin vedonlyöntibonus, joten niitä on tarjolla todella useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Kun valikoimaa on paljon, vaihtelee niiden laatu niin suuruuden kuin laadun osalta. Siksi olemme tehneet tämän sivun, josta te voitte löytää kaikki suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin!

Lista suurimmista talletusbonuksista vedonlyöntiin

 1. 3x 200% bonus jopa 1500€ asti

 2. 100% talletusbonus 200€ asti

 3. 100% talletusbonus 200€ asti

 4. 100% talletusbonus 200€ asti

 5. 100% talletusbonus 200€ asti

 6. 100% talletusbonus 200€ asti

 7. 100% talletusbonus 200€ asti

 8. 3x 100% talletusbonus 50€ asti

 9. 100% talletusbonus 122€ asti

 10. 20€ riskitön veto

 11. 100% talletusbonus 100€ asti

 12. 100% talletusbonus 100€ asti

 13. 100% talletusbonus 100€ asti

 14. 100% talletusbonus 100€ asti

 15. 100% talletusbonus 30€ asti

Tarkastelussa suurin talletusbonus vedonlyöntiin

Tämän hetken suurimman talletusbonuksen vedonlyöntiin tarjoaa Fansbet. Heillä on tarjolla 3x 200% talletusbonus 500€asti, eli yhteensä parhaimmillaan jopa 1500€ arvoinen talletusbonus. Pelaaja voi siis lunastaa kolmella talletuksella kolme bonusta, joiden jokaisen arvo voi parhaimmillaan olla jopa 500€.

Aina kun pelaaja haluaa lunastaa yksittäisen talletusbonuksen tulee hänen toteuttaa vähintään 10€ arvoinen talletus. Sitten tulee toteuttaa niin sanottu esikierrätys. Pelaajan tulee siis toteuttaa annetut kierrätysvaatimukset ennen kuin hän saa itse bonussumman tilille. Saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta älkää huoliko.

Jokainen yksittäinen Fansbet bonus tulee esikierrättää 5x niin, että vedot asetetaan kohteisiin, joissa on kolme valintaa kertoimilla 1.35 tai enemmän per jokainen valinta. Toisin sanoen niin sanotuilla singleillä ei ole mahdollista toteuttaa näitä kierrätysvaatimuksia. Pelaajilla on aina 7 päivää aikaa toteuttaa nämä ehdot.

Vedonlyöntibonus:

3x 200% bonus jopa 1500€ asti

Kierrätysvaatimukset: 5x bonus Vähimmäiskertoimet: 1.35 Bonuskoodi:

Milloin kyseessä on suuri talletusbonus?

Kun pohditaan sitä, mikä oikeasti on suuri talletusbonus, on tähän muutamia erilaisia vaihtoehtoja. Vaikka suurimmat talletusbonukset ovat idealta todella yksinkertaisia, on niitäkin olemassa useita erilaisia. Tämän myötä oikeasti suurimman yksilön etsintä ei ole niin helppoa. Talletusbonus voi olla suuri seuraavalla kolmella eri tavalla.

 • Bonussummaltaan suuri talletusbonus.
 • Prosenttimäärältään suuri talletusbonus.
 • Useita bonuksia sisältävä talletusbonus.

Yleisesti kun ajatellaan suuria talletusbonuksia, pohditaan bonussummaa. Toinen vaihtoehto on pohtia sitä, kuinka suuri on talletusbonuksen prosenttimäärä, jonka myötä pelaajan voi olla mahdollista saada suurempi bonus. Kolmas vaihtoehto on pohtia onko bonus moniosainen. Tällöin pidemmän päälle se voi olla suurin.

Suurimmat talletusbonukset houkuttelevat juuri sen vuoksi, että niiden avulla on mahdollista saada itselleen enemmän pelirahaa kuin niin sanotuilla tavallisilla talletusbonuksilla vedonlyönnissä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yleensä mitä suurempi talletusbonus on, sitä vaikeammat ovat myös sen bonusehdot.

Suurin osa Suomen talletusbonuksista on 100% vedonlyöntibonuksia.

Mitä tulee ottaa huomioon suurissa talletusbonuksissa vedonlyöntiin?

🥇 Millä vedonlyöntisivulla on tarjolla suurin talletusbonus?

Tällä hetkellä Fansbet tarjoaa kokonaisvaltaisesti suurimman talletusbonuksen. Heiltä on mahdollista lunastaa kolmiosainen talletusbonus, joka on yhteensä 3x 200% talletusbonus jopa 1500€ asti. Tämä on suuri talletusbonus kaikilla eri tavoilla, sillä tarjolla on sekä suuri bonussumma, korkea prosenttimäärä että myös moniosainen bonus. Lunasta Fansbet bonus tästä!

♻️ Onko suuremmilla talletusbonuksilla vaikeammat ehdot?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Kun vedonlyöntisivustot tarjoavat suurempia talletusbonuksia ottavat he siinä myös aina itse suuremman rahallisen riskin. Tämän myötä heidän on täytynyt tehdä näiden talletusbonuksien ehdoista vaikeampia kuin pienempien talletusbonuksien ehdoista, koska tämän avulla näitä isoja bonuksia ei voi niin helposti muuttaa nostettavaksi rahaksi.

💰 Mitä hyötyä on hankkia suuri talletusbonus vedonlyöntiin?

Suuri talletusbonus takaa sen, että pelaajalla on enemmän pelirahaa. Tämä taas antaa paremmat mahdollisuudet sille, että pelaajan on myös mahdollista voittaa enemmän rahaa vedonlyöntisivustolta. Käytännössä suurin hyöty suurissa talletusbonuksissa vedonlyöntiin on juuri se, että niiden avulla on yleensä todennäköisempää voittaa itselleen enemmän rahaa.

🏆 Kuinka edes löydetään suurin talletusbonus vedonlyöntiin?

Tämä ei ole aina niin yksinkertaista! Suurimman talletusbonuksen vedonlyöntiin löytää yleensä vertailemalla eri vaihtoehtojen tarjoamia bonussummia ja tämän lisäksi prosenttimääriä. Bonussumma kertoo sen, kuinka suuri talletusbonus voi suurimmillaan olla. Prosenttimäärä taas kertoo kuinka suuren osan talletuksesta pelaaja voi saada itselleen bonuksena.

100% vedonlyöntibonus

100% vedonlyöntibonus on Suomen suosituin tarjolla oleva bonus. Suurin osa Suomen vedonlyöntisivustoista tarjoaa tällä kyseisellä idealla toimivan talletusbonuksen. Sen ideana on se, että pelaaja saa erikseen oman talletuksensa arvoisen vedonlyöntibonuksen. Tämä ikään kuin tuplaa talletuksen arvon.

Vaikka 100% vedonlyöntibonus on itsessään yleisin tarjolla oleva bonus, on niissä tietenkin keskenään hyvinkin suuria eroavaisuuksia. Yleisin tervetuliaisbonus esimerkiksi on 100% vedonlyöntibonus 100€ asti. Kaikki tästä bonussummallisesti isommat bonukset ovat keskiarvoa parempia.

Lisäksi 100% vedonlyöntibonuksissa on olennaista keskittyä ehtoihin. Jos bonuksella on liki mahdottomalta tuntuvat kierrätysvaatimukset, ei bonus ole pelaajan näkökulmasta niin hyvä kuin jokin toinen bonus. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin vain suurimpiin bonuksiin, joten alta löydät Suomen suurimmat 100% vedonlyöntibonukset!

Suurimmat 100% vedonlyöntibonukset

 1. 100% talletusbonus 200€ asti

 2. 100% talletusbonus 200€ asti

 3. 100% talletusbonus 200€ asti

 4. 100% talletusbonus 200€ asti

 5. 100% talletusbonus 200€ asti

200% vedonlyöntibonus

Prosenttimäärältään suurimmat talletusbonukset ovat yleensä 200% vedonlyöntibonuksia. Jo nämä ovat todella harvinaisia, joten kaikki tästä suuremmat talletusbonukset ovat vedonlyönnissä äärimmäisen harvinaisia. 200% vedonlyöntibonus tarkoittaa, että itse bonus on tuplasti itse talletuksen kokoinen.

Yleisesti ottaen vedonlyönnissä kaikki muut paitsi 100% vedonlyöntibonukset ovat todella harvinaisia. Tästä huolimatta satunnaisesti löytyy myös 200% vedonlyöntibonuksia, mutta näitäkään ei jatkuvasti ole tarjolla. Alta löydät meidän listaamamme suurimmat 200% vedonlyöntibonukset!

Suurimmat 200% vedonlyöntibonukset

 1. 3x 200% talletusbonus 500€ asti -> Jopa 1500€!

Onko olemassa 300%, 400% tai 500% vedonlyöntibonuksia?

Monet vedonlyöntisivustojen vertailijat mainostavat sillä, että heillä on tarjolla 300%, 400% tai 500% vedonlyöntibonuksia. Fakta on se, että näitä bonuksia ei oikeastaan vedonlyönnissä ole olemassa. Tietenkin satunnaisesti erikoiskampanjassa voi tarjolla tulla esimerkiksi juuri 300% bonus, mutta sekin on äärimmäisen harvinainen.

Jos joku teistä onnistuu löytämään itselleen 300%, 400% tai 500% vedonlyöntibonuksen, niin lunastakaa se välittömästi. Tämän jälkeen voitte kertoa meille mistä löysitte tämän bonuksen, sillä myös me haluamme tällaisen lunastaa. Näin harvinaisia nämä bonukset nimittäin oikeasti ovat!

300 400 ja 500 vedonlyontibonukset ovat todella harvinaisia

Kasinoiden puolella tällaiset prosenttimäärältään selvästi suuremmat talletusbonukset ovat vielä suhteellisen yleisiä, mutta vedonlyönnissä näitä ei juuri koskaan nähdä. Tämä on tietenkin erittäin valitettava asia, mutta haluamme olla teille täysin rehellisiä tämän asian kanssa.

Bonussummaltaan suurimmat talletusbonukset

Suurimmat talletusbonukset voidaan määritellä myös sen perusteella, millä niistä on tarjolla kaikista suurin bonussumma. Toisin sanoen kyseessä on se summa, kuinka suuri talletusbonus voi suurimmillaan olla. Tässä ei pohdita prosenttien vaikutusta tai muuta, vaan keskitytään puhtaasti rahasummaan.

Keskiverto talletusbonukset ovat Suomessa yleensä 100€ vedonlyöntibonuksia. Jos vedonlyöntisivusto haluaa erottua positiivisella tavalla joukosta, tulee sen tarjota siis tätä suurempi bonussumma. Tällainen voi olla yleensä 200€ vedonlyöntibonus, joka on jo toiseksi suosituin talletusbonus Suomessa.

Kannattaa aina kiinnittää huomiota siihen, että mitä suuremman bonussumman vedonlyöntisivu talletusbonukselle tarjoaa, sitä vaikeammat todennäköisesti ovat juuri tämän talletusbonuksen ehdot. Tämä on tietenkin loogista, sillä vedonlyöntisivu riskeeraa tässä itse suuremman rahasumman.

Alta löydät kaksi tämän hetken suurinta talletusbonusta juuri bonussumman perusteella. 💰

Suurimmat talletusbonukset bonussumman perusteella

Fansbet talletusbonus

3x 200% talletusbonus 1500€ asti

Fansbet tarjoaa markkinoiden suurimman talletusbonuksen bonussumman perusteella. Heidän kauttaan on mahdollista saada 3x 200% talletusbonus 500€ asti, jonka myötä vedonlyöntibonuksen kokonaissummaksi voi muodostua jopa 1500€.

Minimitalletus yksittäisen talletusbonuksen lunastamiseksi on 10€. Jotta pelaajan on mahdollista saada bonussumma itselleen, tulee hänen toteuttaa esikierrätys 7 päivän kuluessa bonuksen aktivoimisesta.

Jokaista talletusbonusta koskee niin sanottu esikierrätys eli itse bonus tulee kierrättää jo ennen sen vastaanottamista. Esikierrätys on 5x kohteisiin, joissa on kolme valintaa minimikertoimilla 1.35 per valinta.


Fansbet talletusbonus saa meiltä pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10


Betinia talletusbonus

100% talletusbonus 200€ asti

Betinia tarjoaa Suomen markkinoille tyypillisen keskiarvoa suuremman talletusbonuksen. Kyseessä on 100% talletusbonus 200€ asti, eli vedonlyöntisivusto tuplaa talletuksen 200€ asti. Talletusbonuksen minimitalletus on 20€.

Jotta pelaaja voi saada Betinian talletusbonuksen, tulee hänen ensin kierrättää oma talletus kerran läpi minimikertoimilla 1.50. Tämän jälkeen itse talletusbonus aktivoituu itsestään pelaajan tilille.

Itse talletusbonus tulee kierrättää 5x ennen sen kotiutusta. Singlevedoissa minimikertoimet ovat 2.00 ja yhdistelmävedoissa 1.50. Kaikki talletusbonuksen ehdot tulee toteuttaa 30 päivän aikana bonuksen aktivoimisesta.


Betinia talletusbonus saa meiltä pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10


Moniosaiset suuret talletusbonukset

Viimeinen hieman erilainen suuri talletusbonus on niin sanottu moniosainen vedonlyöntibonus. Tällaisten bonusten idea on se, että yksittäinen bonus ei välttämättä ole niin arvokas, mutta kun tarjolla on esimerkiksi kolme bonusta, muodostavat ne yhdessä suuren summan. Näitä on myös satunnaisesti tarjolla.

Moniosaiset suuret talletusbonukset eivät ole läheskään niin yleisiä kuin kaksi edellistä mainittua tyyppiä. Mielestämme nämä ovat todella hyvä ratkaisu suurelle osalle pelaajista. Näissä nimittäin ei ole tarvetta lunastaa yhtä valtavaa summaa kerralla, vaan on mahdollista lunastaa esimerkiksi kolme pienempää summaa osissa.

Moniosaisille talletusbonuksille tyypillistä on se, että yksittäisen talletusbonuksen voimassaoloaika on tavallisia talletusbonuksia hieman lyhyempi. Tämä on tietenkin valitettavaa, mutta ei se maailmaa mielestämme kaada. Positiivista on se, että jos ensimmäisen bonuksen kierrätys epäonnistuu, voi aina lunastaa vain seuraavan.

Suurimmat moniosaiset talletusbonukset

 1. 3x 200% bonus jopa 1500€ asti

 2. 3x 100% talletusbonus 50€ asti

Suurien talletusbonuksien bonusehdot

Varmasti kaikki teistä jo tietävätkin, että kaikkia vedonlyöntibonuksia koskevat erilaiset bonusehdot. Nämä rajoittavat bonusten käyttöä. Suurilla bonuksilla nämä ovat yleensä vaikeampia kuin pienillä. Suuria talletusbonuksia koskevat kuitenkin täysin samat bonusehdot kuin mitä tahansa muitakin talletusbonuksia. Näitä ovat:

 • Bonuksen rahamäärä
 • Jaettu prosenttimäärä
 • Kierrätysvaatimukset
 • Vähimmäiskertoimet
 • Kauanko on voimassa

Tietenkin suurista talletusbonuksista puhuttaessa olennaisimmat asiat ovat bonuksen rahamäärä ja jaettu prosenttimäärä. Nämä tarkoittavat sitä, kuinka suuren bonuksen pelaaja voi saada ja kuinka suuren prosenttimäärän vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle talletuksesta bonuksena.

Muut bonusehdot koskevat enemmän sitä, kuinka suuri talletusbonus voidaan muuttaa nostettavaksi rahaksi. Nämä kattavat sen, kuinka monta kertaa bonussumma tulee kierrättää vedonlyönnissä, minkä suuruisissa kohteissa kierrätys toteutetaan ja kauanko pelaajalla on aikaa toteuttaa nämä kaksi edellistä asiaa.

Yhteenveto suurimmista talletusbonuksista

Kuten huomaatte, voidaan suurimmat talletusbonukset tulkita monella eri tavalla. Tämä tekee niistä paljon mielenkiintoisempia, mutta samaa aikaa myös hieman vaikeampia ymmärtää ja tulkita. Tämän vuoksi me pyrimme auttamaan teitä tällä sivulla!

Usein oikeasti suurimmat talletusbonukset ovat niitä, jotka tarjoavat suurimmat prosenttimäärän. Esimerkiksi 200% bonus kolminkertaistaa itse pelirahan määrän. Ei kuitenkaan kannata jättää huomioimatta myöskään muita eri tavalla suuria talletusbonuksia.

Tärkeintä suurimmissa talletusbonuksissa on rahamäärän ja prosenttimäärän lisäksi tietää se, että näissä on myös yleensä "tavallisia talletusbonuksia" vaikeammat ehdot. Toivottavasti autoimme teitä löytämään sen teille parhaan suuren talletusbonuksen!