Uudet vedonlyontibonukset
Artikkeli

Uudet vedonlyöntibonukset

8 huhtikuuta 2022

Erilaiset bonukset kiinnostavat aina, mutta kun parhaat vanhat bonukset on käyty läpi, täytyy silloin etsiä joukosta ne kaikista uusimmat vedonlyöntibonukset.

Uusimmat vedonlyöntibonukset!

Olemme keränneet alle listan kaikista uusista vedonlyöntibonuksista. Laitamme aina uusimman vedonlyöntibonuksen listan kärkeen, jotta teidän on helppoa pysyä myös aina kärryillä. Kyseessä voi olla joko uuden sivuston bonus tai vain päivitetty uusi vedonlyöntibonus. Päivitämme listaa jatkuvasti.

Mennään suoraan asiaan!

Kaikki uudet vedonlyöntibonukset

 1. 3x 200% bonus jopa 1500€ asti

 2. 100% talletusbonus 200€ asti

 3. 30€ ilmaisveto

 4. 10€ ilmaisveto

 5. 100% talletusbonus 100€ asti

 6. 100% talletusbonus 200€ asti

 7. 100% talletusbonus 122€ asti

 8. 100% talletusbonus 200€ asti

 9. 100% talletusbonus 100€ asti

 10. 100% talletusbonus 200€ asti

 11. 100% talletusbonus 200€ asti

 12. 100% talletusbonus 200€ asti

 13. 100% talletusbonus 100€ asti

 14. 20€ riskitön veto

 15. 100% ilmaisveto 100€ asti

 16. 100% talletusbonus 100€ asti

 17. 100% talletusbonus 30€ asti

 18. 3x 100% talletusbonus 50€ asti

Tämän hetken uusin vedonlyöntibonus!

Kysymyksiä uusista vedonlyöntibonuksista!

Milloin kyseessä on uusi vedonlyöntibonus?

Uusi vedonlyöntibonus on kyseessä silloin, kun se on vasta julkaistu vedonlyöntisivustolle. Listoiltamme löydät kaikki tämän hetken vedonlyöntibonukset niin, että olemme tällä sivulla päivittäneet listan aina alhaalta päin katsottuna vanhimmasta uusimpaan vedonlyöntibonukseen.

Mikä on juuri nyt paras uusi vedonlyöntibonus?

Tällä hetkellä mielestämme paras uusi vedonlyöntibonus on BetStormin tarjoama ilmaisveto. Vaikka tarjolla on pari hieman uudempaakin bonusta, on tämä bonus mielestämme kaikista paras sen sisältämien ehtojen perusteella.

Mitkä ovat yleisimpiä uusia vedonlyöntibonuksia?

Yleisimmät uudet vedonlyöntibonukset ovat Suomessa talletusbonus ja ilmaisveto. Jos jokin vedonlyöntisivusto tarjoaa uusia vedonlyöntibonuksia, on se lähes poikkeuksetta jompi kumpi edellä mainituista vaihtoehdoista.

Mistä tunnistaa täysin uuden vedonlyöntibonuksen?

Uusia vedonlyöntibonuksia voi välillä olla hieman vaikeaa tunnistaa. Tämän sivun listoilla on aina mainittuna tämän hetken uusimmat vedonlyöntibonukset.

Jos haluat itse löytää uusimmat vedonlyöntibonukset, tulee sinun joko tietää mitä vedonlyöntibonuksia sivustot ovat aiemmin tarjonneet tai vaihtoehtoisesti tutkia bonuksien ehdoista niiden mahdollista julkaisuajankohtaa. Yleisesti ottaen näitä on vaikeaa tietää, jos ei ole alun perin ollut perillä markkinoiden tilanteesta.

Miksi valita uusi vedonlyöntibonus?

Tämä on loistava kysymys! Uusi vedonlyöntibonus kannattaa valita oikeastaan ihan samasta syystä kuin mikä tahansa muukin vedonlyöntibonus. Se antaa sinulle lisää pelirahaa heti alkuun vedonlyöntisivustolla, mutta lisäksi pelaajalla on myös mahdollisuus voittaa sen rahalla oikeasti lisää rahaa.

Uudet vedonlyöntibonukset ovat aivan tavallisia vedonlyöntibonuksia, mutta vain uusia Suomen markkinoilla. Tämän vuoksi uuden vedonlyöntibonuksen valitsemisen tulisi johtua aina aivan samoista syistä kuin muiden bonuksien hankkiminen. Mitään sen erikoisempaa ei siis ole kyseessä, kuin Suomen markkinoilla tarjolla oleva täysin uusi vedonlyöntibonus!

Näin lunastaa uusi vedonlyöntibonus

Uuden vedonlyöntibonuksen lunastaminen on lähtökohtaisesti jokaisella vedonlyöntisivulla erittäin helppoa ja nopeaa. Jotkut sivustot vaativat siihen rekisteröitymisen, toiset taas eivät. Tästä huolimatta lähes poikkeuksetta uusi vedonlyöntibonus lunastetaan aina seuraavien ohjeiden perusteella.

Bonuksen lunastamisen kesto: 5 minuuttia

Uuden vedonlyontibonuksen lunastus
1

Paina ensin "Lunasta" -painiketta.

Kaikki alkaa siitä, että löydät itseäsi kiinnostavan uuden vedonlyöntibonuksen. Kun olet löytänyt sen yläpuolella olevasta listasta, voit tämän jälkeen painaa vain "Lunasta" -painiketta. Tästä se kaikki lähtee!

2

Siirry rekisteröitymään sivustolle.

Edellisen vaiheen myötä olet oikeassa kohtaa vedonlyöntisivustoa. Nyt sinun tulee painaa "Valitse bonus", "Rekisteröidy" tai muuta vastaavaa painiketta. Tämän painikkeen nimi vaihtelee sivustojen kesken.

3

Täytä sitten tarvittavat lomakkeet.

Seuraavaksi sinun tulee täyttää tarvittavat rekisteröitymislomakkeet. Jos olet valinnut itsellesi sivuston joka toimii ilman rekisteröitymistä, voit käytännössä hypätä tästä suoraan kohti seuraavaa vaihetta.

4

Toteuta sitten ensimmäinen talletus.

Rekisteröitymisen jälkeen siirry tallettamaan. Tässä vaiheessa sinun tulee joskus erikseen valita bonus tai syöttää bonuskoodi. Vaihtoehtoisesti bonus aktivoituu automaattisesti tietyn summan tallettamisen myötä.

5

Tämän jälkeen olet täysin valmis!

Kun olet toteuttanut talletuksen, saat yleensä välittömästi uuden vedonlyöntibonuksen! Nyt vielä kerran varmista kaikki bonuksen sisältämät ehdot ja siirry täyttämään niitä. Onnea matkaan ja nauti bonuksesta!

Uudet vedonlyöntibonukset uusilta vedonlyöntisivustoilta

Vedonlyöntisivustoilla on tapana satunnaisesti päivittää omia bonuksiaan erilaisiksi. Tämän myötä tarjolle tulee jatkuvasti uusia vedonlyöntibonuksia. Toinen tapa löytää uusia vedonlyöntibonuksia on löytää niitä tutkimalla markkinoiden uusimpia vedonlyöntisivustoja.

Kun tarjolla on uusi vedonlyöntisivusto, on tarjolla lähes poikkeuksetta myös uusi vedonlyöntibonus. Lähes jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa erilaisia vedonlyöntibonuksia joten on vain luontevaa, että myös uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat niitä.

Kun me puhumme uudemmista vedonlyöntisivuista tarkoitamme sellaisia sivuja, jotka on perustettu aikaisintaan vuonna 2018. Kuitenkin kun teemme näitä listoja, haluamme aina tietenkin nostaa esille vain ne kaikista uusimmat vedonlyöntibonukset.

Alta löydät kolme uusinta vedonlyöntibonusta uusilta sivustoilta!

Uusimmat vedonlyöntibonukset uusilla sivustoilla!

Fansbetin uusi vedonlyöntibonus

3x 200% bonus jopa 1500€ asti

Fansbet tarjoaa tällä hetkellä kolmiosaisen uuden vedonlyöntibonuksen, joka sisältää 3x 200% talletusbonuksen 500€ asti. Jokainen yksittäinen bonus on mahdollista lunastaa, jos pelaaja toteuttaa aina vähintään 10€ arvoisen talletuksen.

Jokainen Fansbet bonus tulee ensin esikierrättää 5x niin, että vedot asetetaan kohteisiin, joissa on vähintään kolme valintaa vähimmäiskertoimilla 1.35 per valinta. Pelaajalla on aina 7 päivää aikaa toteuttaa yksittäisen vedonlyöntibonuksen sisältämät ehdot.


OhMyZinon uusi vedonlyöntibonus

100% talletusbonus 200€ asti

OhMyZino tarjoaa uutena vedonlyöntibonuksena massiivisen 100% talletusbonuksen 200€ asti. Tämä bonus on mahdollista lunastaa, mikäli pelaaja toteuttaa vähintään 20€ talletuksen.

Sekä OhMyZinon talletus- että bonussumma tulee molemmat kierrättää 25x ennen niiden kotiuttamista. Tämän tulee tapahtua kohteissa, joiden kertoimet ovat vähintään 1.80. Pelaajalla on 10 päivää aikaa toteuttaa annetut ehdot.


BetStormin uusi vedonlyöntibonus

30€ ilmaisveto

BetStormin uusi vedonlyöntibonus on noussut erittäin suosituksi, sillä se on 30€ ilmaisveto. Tämä bonus on mahdollista lunastaa niin, että pelaaja asettaa ensin itse 10€ vedon kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50.

BetStorm ilmaisvedolla saadut voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä 1x ennen sen mahdollista kotiutusta. Itse uusi vedonlyöntibonus on voimassa 7 päivää sen lunastamisesta, jonka sisällä myös sen sisältämät ehdot tulee täyttää.


Uudet talletusbonukset

Yleisimmät uudet vedonlyöntibonukset ovat tällä hetkellä Suomessa talletusbonuksia. Nämä bonukset ovat suurimmaksi osaksi Suomessa 100% talletusbonuksia tiettyyn summaan asti. Tällöin pelaaja saa uutena vedonlyöntibonuksena itselleen ensimmäisen talletuksensa arvoisen vedonlyöntibonuksen.

Uudet talletusbonukset ovat aivan kuten mitkä tahansa muutkin talletusbonukset. Niitä koskevat oikeastaan aina erilaiset bonusehdot, kuten minimitalletus, voimassaoloaika, kierrätysvaatimukset ja minimikertoimet. Nämä rajoittavat muun muassa bonuksen käytettävyyttä ja sitä aikaa, jonka puitteissa bonus tulee kierrättää.

Jos olet kiinnostunut lunastamaan uutena vedonlyöntibonuksena itsellesi talletusbonuksen, kannattaa sinun perehtyä alapuolella olevaan listaamme. Siihen olemme keränneet muutaman kaikista uusimman talletusbonuksen juuri tällä hetkellä Suomessa!

Uusimmat talletusbonukset

 1. 3x 200% bonus jopa 1500€ asti

 2. 100% talletusbonus 200€ asti

 3. 100% talletusbonus 100€ asti

 4. 100% talletusbonus 200€ asti

 5. 100% talletusbonus 122€ asti

Uudet ilmaisvedot

Suomen toiseksi yleisin uusi vedonlyöntibonus on ilmaisveto. Niitä on käytännössä jatkuvasti tarjolla jokunen määrä, mutta ne eivät kuitenkaan ole läheskään yhtä yleisiä kuin talletusbonukset. Silti kyseessä on varsin suosittu uusi vedonlyöntibonus, jota suurimmat osat pelaajista rakastavat lunastaa!

Myös uudet ilmaisvedot ovat samanlaisia kuin mitkä tahansa muut vedonlyöntibonuksina toimivat ilmaisvedot. Niitä koskevat omat ehdot, mutta ne ovat toimintatavaltaan hyvin tavallisia ja yleisiä. Suosittelemme teitä siis ehdottomasti perehtymään uusiin ilmaisvetoihin!

Jos olette kiinnostuneita kokeilemaan ilmaisvetoja uusina vedonlyöntibonuksina, niin alta löydätte Suomen tämän hetken kaikki uusimmat ilmaisvedot!

Uusimmat ilmaisvedot

 1. 30€ ilmaisveto

 2. 10€ ilmaisveto

 3. 100% ilmaisveto 100€ asti