Vedonlyontibonusten kierratys ja helpoimmat bonukset kierrattaa
Artikkeli

Vedonlyöntibonusten kierrätys - Helpoimmat bonukset kierrättää!

24 toukokuuta 2022

Miten vedonlyöntibonusten kierrätys käytännössä tapahtuu? Entä mitkä ovat helpoimmat bonukset kierrättää vedonlyönnissä? Mikä on paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä ja mitä asioita tulee ottaa huomioon? Tässä artikkelissa vastaamme muun muassa näihin kysymyksiin!

Helpoin bonus kierrättää vedonlyönnissä

Mr Green tarjoaa helpoimman bonuksen kierrättää!

100% ilmaisveto 100€ asti

Mr Green bonus on tällä hetkellä 100% ilmaisveto 100€ asti. Toisin sanoen pelaajalle myönnetään hänen talletuksensa arvoinen ilmaisveto. Tämä ilmaisveto tulee asettaa kohteeseen, jonka vähimmäiskertoimet ovat 1.50 ja se on voimassa 7 päivän ajan.

Syy siihen, miksi Mr Green bonus on helpoin bonus kierrättää vedonlyönnissä on se, että Mr Green ilmaisvedolla tehtyjä voittoja ei tarvitse erikseen kierrättää. Jos bonusta ei tarvitse kierrättää, on se tällöin myös samaa aikaa helpoin bonus kierrättää!


Vedonlyöntibonusten kierrätys

Vedonlyöntibonusten kierrätys kuulostaa todella yksinkertaiselle asialle, ja sitä se käytännössä onkin jos vain tietää mitä tekee. Siinä on useita asioita joita tulee ottaa huomioon, jonka myötä vedonlyöntibonusten kanssa kokemattomat pelaajat voivat mennä aluksi hieman hämilleen.

Vedonlyöntibonusten kierrättämisestä hankalaa tekee nimenomaan se, että pitää ottaa huomioon kierrätysvaatimukset, minimikertoimet, voimassaoloaika ja monta muuta asiaa. Pitääkö bonuksen lisäksi myös talletussumma kierrättää, onnistuuko kierrättäminen vain yhdistelmävedoissa entä miten minimikertoimet muuttuvat erilaisissa kohteissa? Huomioitavaa on paljon.

Kuinka usein bonuksen kierratys tulee toteuttaa

Muista aina lukea tarkkaan kaikki bonuksen kierrätykseen liittyvät tiedot.

Faktahan on se, että parhaat vedonlyöntibonukset ovat hyviä jokaisella edellä mainituista osa-alueista. Näitä parhaita vedonlyöntibonuksia vain on todella vaikeaa löytää. Tämän lisäksi kannattaa myös muistaa, että parhaat vedonlyöntibonukset eivät ole yhtä kuin suurimmat vedonlyöntibonukset. Yleensä mitä suurempi bonus on kyseessä, sitä vaikeammat ovat sen ehdot.

Vedonlyöntibonusten kierrätys riippuu myös paljon siitä, mikä bonus on kyseessä. Yleensä esimerkiksi ilmaisvedoissa on talletusbonuksia paljonkin helpommat kierrätysvaatimukset. Lisäksi on myös olemassa täysin kierrätysvapaita bonuksia. Ei siis mikään ihme, jos ensikertalaiset hämmentyvät tästä kaikesta.

Kierrätätkö vain bonuksen vai myös talletuksen?

On aina kannattavaa tarkistaa tuleeko itse bonussumman lisäksi myös talletussumma kierrättää. Jos talletussumma tulee myös kierrättää, tämä ikään kuin tuplaa kierrätettävän rahasumman määrän. Toisin sanoen tämä vaikuttaa olennaisesti vedonlyöntibonusten kierrättämiseen. Havainnollistan tämän esimerkkien avulla.


1️⃣ ESIMERKKI

Saat itsellesi 100% talletusbonuksen 100€ asti, jossa vain bonussumma tulee kierrättää 5x. Lunastat koko bonuksen, jolloin sinun tulee pelata 5 x 100€ = 500€ edestä ennen kuin sinun on mahdollista kotiuttaa bonussumma ja sillä tehdyt voitot pankkitilille.

2️⃣ ESIMERKKI

Saat itsellesi 100% talletusbonuksen 100€ asti, jossa sekä bonus- että talletussumma tulee kierrättää 4x. Lunastat koko bonuksen, jolloin sinun tulee pelata 2 x 4 x 100€ = 800€ ennen kuin sinun on mahdollista kotiuttaa bonussumma ja seillä tehdyt voitot pankkitilille.


Kuten huomaatte, vaikka toisessa esimerkissä itse kierrätysvaatimukset ovat matalammat, tulee pelaajan kuitenkin pelata suurempi rahasumma ennen kotiutusta, koska hän joutuu kierrättämään myös talletuksen. Tämän asian selvittämisen avulla on vedonlyöntibonusten kierrättys usein paljon helpompaa!

Vedonlyöntibonusten kierrätys, mitä ottaa huomioon?

🤔 Kuinka monta kertaa bonus tulee kierrättää?

Kun puhutaan vedonlyöntibonusten kierrättämisestä on tietenkin olennaista tietää, kuinka monta kertaa bonus oikein tulee kierrättää. Yleensä Suomessa nämä määrät vaihtelevat noin neljän ja kuuden kerran välillä.

Vedonlyöntibonuksen kierrättäminen vaikuttaa muutenkin bonukseen erittäin olennaisesti. Jos bonus tulee kierrättää esimerkiksi 8x, on se lähes aina huono merkki pelaajan suuntaan verrattuna vaikka bonukseen, joka tulee kierrättää 4x.

💵 Tuleeko bonuksen lisäksi talletus kierrättää?

On aina olennaista tietää tuleeko itse bonussumman lisäksi myös talletussumma kierrättää. Jos myös talletussumma tulee kierrättää, se tuplaa itse kierrätettävän rahasumman määrän. Tämä vaikeuttaa kierrätysvaatimuksien toteuttamista huomattavasti verrattuna sellaiseen bonukseen, jossa vain bonussumma tulee kierrättää.

⏰ Kauanko kierrättämiseen on annettu aikaa?

Bonuksen voimassaoloaika eli se aika, kauanko pelaajalla on aikaa toteuttaa bonuksen kierrätysvaatimukset, on todellakin huomioon otettava asia. Huonommissa tapauksissa pelaajalla voi olla aikaa esimerkiksi viikko, kun yleisesti aikaa on noin kuukausi. Viikko on todella lyhyt aika vedonlyönnissä toteuttaa ehdot, kun taas kuukaudessa kerkeää toteuttamaan kaiken helpostikin. Tähän kannattaa siis ehdottomasti kiinnittää huomiota.

💯 Onko minimikertoimilla oikeasti paljon väliä?

Kyllä ja ei. Jos olet kokenut vedonlyöjä ja bonusten kierrättäjä, silloin minimikertoimilla ei ole kovinkaan paljon merkitystä, kunhan ne pysyvät "normaaleissa lukemissa". Jos taas olet vielä ensikertalainen, on tällöin minimikertoimilla huomattavasti enemmän merkitystä.

Tyypillisesti minimikertoimet ovat välillä 1.50-1.80. Myös 1.40 ja 2.00 ovat vielä melko tyypillisiä, mutta jos löydät näitä matalammat tai korkeammat kertoimet, ovat ne silloin joko aivan loistavat tai aivan surkeat minimikertoimet.

Miten tunnistaa helpoimmat bonukset kierrättää?

Helpoimmat bonukset kierrättää on tietenkin helpointa tunnistaa tutustumalla meidän listoihimme! Kun kuitenkin haluatte perehtyä asiaan hieman tiiviimmin, on vedonlyöntibonuksissa aina tärkeää vertailla ja tutkia muutamia asioita. Keskittykää siis aina ainakin seuraaviin asioihin.

 • Sinun täytyy kierrättää pelkkä bonussumma.
 • Kierrätysvaatimukset ovat tarpeeksi matalat.
 • Minimikertoimet eivät ole korkeat, eli alle 1.80.
 • Voimassaoloaikaa on tarjolla ainakin kuukausi.

Olennaista on, että pelaajan täytyy kierrättää vain bonussumma. Jos pelaajan tulee lisäksi kierrättää myös talletus, tuplaa se kierrätettävän rahasumman koon. Lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että itse kierrätysvaatimukset ovat tarpeeksi matalat. Jos ne pyörivät välillä 2-5x ovat ne silloin vielä todella helppoja kierrättää.

Minimikertoimien osalta ei kannata turhaan murehtia, mutta on tärkeää, että ne eivät ole liian korkeat. Jos ne ovat alle 1.80, on bonus varsin helppo kierrättää. Kaikki tästä alaspäin on vain parempi pelaajalle. Olennaista on myös se, että bonus on voimassa tarpeeksi kauan, kuten 30 päivää, jotta vaatimukset keretään hyvin täyttämään.

Mitä suurempi bonussumma on, sitä vaikeammat sen ehdot yleensä ovat

Kaikki helpoimmat bonukset kierrättää

Vedonlyöntibonuksia on tarjolla jatkuvasti lukemattomia erilaisia. Me olemme tähän alle kasanneet meidän listoiltamme kymmenen vedonlyöntibonusta, joiden kierrättäminen on mahdollisimman helppoa! Samasta löydät myös näiden bonuksien minimikertoimet, kierrätysvaatimukset, voimassaoloajat ja muut tärkeät tiedot.

🥇 Mr Green - 100% ilmaisveto 100€ asti

 • Suuruus riippuu ensimmäisen vedon koosta.
 • Ilmaisvedon voitot ovat täysin kierrätysvapaat.
 • Ilmaisveto on voimassa 7 vuorokauden ajan.

Lunasta Mr Green ilmaisveto tästä!

🥈 BetTarget - 10€ ilmaisveto

 • Aseta 15€ veto -> Saa itse 10€ ilmaisveto.
 • Aseta ilmaisveto vähimmäiskertoimilla 1.80.
 • Ilmaisveto on itse voimassa 14 päivän ajan.
 • Ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita.

  Lunasta BetTarget ilmaisveto tästä!

  🥉 BetStorm - 30€ ilmaisveto

  • Aseta 10€ veto -> Saa 30€ ilmaisveto.
  • Kierrätä voitot 1x minimikertoimilla 1.50.
  • Aikaa tähän kaikkeen on 7 vuorokautta.

  Lunasta BetStorm ilmaisveto tästä!

  4. Betfair - 100% talletusbonus 100€ asti

  • Toteuta min. 10€ talletus koodilla ZSKABW.
  • Kierrätä 3x kohteissa minimikertoimilla 1.60.
  • Toteuta annetut ehdot 90 päivän kuluessa.

  Lunasta Betfair talletusbonus tästä!

  5. FEZbet - 100% talletusbonus 200€ asti

  • Saa talletuksen arvoinen, min. 20€ bonus.
  • Kierrätä bonus 5x minimikertoimilla 1.50.
  • Toteuta annetut ehdot 30 päivän kuluessa.

  Lunasta FEZbet talletusbonus tästä!

  7. 20bet - 100% talletusbonus 100€ asti

  • Saa talletuksen arvoinen bonus, min 10€.
  • Kierrätä talletusbonus 5x ennen nostoa.
  • Kertoimet single 1.70 / yhdistelmä 1.50.
  • 14 päivää aikaa toteuttaa kaikki ehdot.

  Lunasta 20bet talletusbonus tästä!

  8. Fastbet - 100% talletusbonus 100€ asti

  • Saa talletuksen arvoinen, min. 20€ bonus.
  • Kierrätä bonus ja talletus 4x ennen nostoa.
  • Minimikertoimet kierrätettäessä ovat 1.80.
  • Jopa 60 päivää aikaa toteuttaa vaatimukset.

  Lunasta Fastbet talletusbonus tästä!

  9. 22bet - 100% talletusbonus 122€ asti

  • Saa talletuksen arvoinen, min. 1€ bonus.
  • Kierrätä bonus sitten 5x vedonlyönnissä.
  • Yhdistelmiä, 3 merkkiä ja 1.40 kertoimet.
  • Toteuta annetut ehdot 7 päivän kuluessa.

  Lunasta Betinia talletusbonus tästä!

  Paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä

  Tällä sivulla käymme läpi erilaisia vedonlyöntibonuksia ja asioita, jotka vaikuttavat niiden kierrättämiseen. Mitä asioita vedonlyöntibonusten kierrätyksessä tulee ottaa huomioon ja mikä on paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä? Voimme antaa näihin viisi yksinkertaista vinkkiä!

  📚 Tutustu bonusehtoihin ja kierrätysvaatimuksiin

  Kaikista yksinkertaisin asia on myös kaikkein tärkein asia. Muista aina lukea bonusehdot ja tutustua niiden kierrätysvaatimuksiin itse vedonlyöntisivulta. Vain tällä tavalla voit oikeasti tietää, mitkä bonukset ovat kaikista helpoimpia kierrättää. Vain tällä tavalla myös oikeasti tietää, miten sinun tulee kyseinen bonus kierrättää.

  ♻️ Suosi kierrätystä singleissä, eli yksittäiskohteissa

  Vaikka lyömällä vetoa useista kohteista kerralla on mahdollista saada paljon suuremmat kertoimet, ei se aina ole kannattavaa. Yhdistelmävedot menevät paljon todennäköisemmin pieleen kuin singlevedot, jonka myötä bonuksen kierrättämisen onnistuminen on epätodennäköisempää. Kannattaa siis suosia singlekohteita.

  💰 On kannattavaa lunastaa aina koko bonussumma

  Yleensä vedonlyöntisivustot tarjoavat vain yhden vedonlyöntibonuksen tervetuliaisbonuksena, joten siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Lisäksi vaikka suuren bonuksen kierrättäminen kestää hieman kauemmin, on se usein sen arvoista. Lisäksi suurempi bonussumma antaa paremmin anteeksi yksittäiset heikosti päättyneet vedot.

  💯 Pelaa pienillä kertoimilla ja suosi tasoitusvetoa

  Suosittelemme kierrättämään bonuksen niin, että lyötte vetoa joukkueista, joilla on pienemmät kertoimet. Vaikka voittoa ei tulisikaan yhtä paljon, onnistuu kierrätys tällöin todennäköisemmin. Jos haluat kuitenkin veikata altavastaajaa suosittelemme sinua kokeilemaan tasoitusvetoa, joka pienentää vedon epäonnistumisen riskiä.

  💪 Älä lannistu, vaikka kaikki vedot eivät osu oikein

  Tärkeintä on kuitenkin se, että vaikka vedot eivät menisikään aivan putkeen, et saa lannistua bonuksen kierrätyksessä. Vaikka osa rahoista olisi jo hävitty, on loput vaatimukset silti vielä täysin mahdollista toteuttaa annetussa ajassa jäljellä olevalla bonusrahalla. Vedonlyönnissä kuitenkin paljon on kiinni myös tuurista!

  Yhteenveto vedonlyöntibonusten kierrätyksestä

  Vedonlyöntibonusten kierrätys on todella yksinkertaista, kunhan vain ensin oppii ne aivan perus asiat. Jos ei osaa keskittyä oikeisiin asioihin, on tämän myötä huomattavasti vaikeampaa oikeasti löytää esimerkiksi helpoimmat bonukset kierrättää.

  Kannattaa aina muistaa, että mitä suurempi bonus on kyseessä, sitä vaikeampaa sen kierrättäminen todennäköisesti on. Kannattaa myös aina keskittyä tarkasti siihen, tuleeko bonuksen lisäksi myös talletussumma kierrättää.

  Tärkeintä kuitenkin oikeasti on se, että et ota turhia paineita vedonlyöntibonuksesta. Nauti pelaamisesta ja tee parhaasi, että saat bonuksen muutettua oikeaksi rahaksi. Tämä on oikeastaan ainoa mitä voit tehdä. Onnea matkaan!

  Tutustu myös näihin artikkeleihin vedonlyöntibonuksista!

  Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

  16 toukokuuta 2022

  Talletusbonukset ovat Suomen suosituin vedonlyöntibonus, joten niitä on tarjolla todella useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Kun valikoimaa on paljon, vaihtelee niiden laatu niin ... Lue lisää

  Uudet vedonlyöntibonukset

  8 huhtikuuta 2022

  Erilaiset bonukset kiinnostavat aina, mutta kun parhaat vanhat bonukset on käyty läpi, täytyy silloin etsiä joukosta ne kaikista uusimmat vedonlyöntibonukset. Lue lisää