Tonybet Arvostelu:

Tonybet

100% ilmaisveto 100€ asti

Tonybet arvostelu

Bonustarjous
7/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
10/10
Käyttökokemus
7/10
Asiakaspalvelu
8/10
Yhteenveto
8/10
Tonybet Tiedot
Verkkosivu tonybet.com/fi/
PelityypitVedonlyönti, Live-vedonlyönti, Cash out
TalletustavatZimpler, Trustly, Euteller, RapidTransfer, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, AstroPay, EcoPayz, Jeton, MiFinity, Paysafecard, Neosurf, Bitcoin, Cardano, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Tether, Tron
KotiutustavatZimpler, Trustly, Euteller, RapidTransfer, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, AstroPay, EcoPayz, Jeton, MiFinity, Paysafecard, Neosurf, Bitcoin, Cardano, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Tether, Tron
Kertoimien tarjoajaTonybet
SovelluksetiOS, Android
Asiakaspalveluinfo@tonybet.com
OmistajaTonybet OÜ
Perustettu vuonna2009
LisenssiViro

Tonybet arvostelu - Plussat ja miinukset

Tonybet plussat
Tonybet miinukset
+ Tee rahansiirrot kryptoilla
- Valikoima on osittain kapea
+ Peräti 22 eri talletustapaa
- Sivu on hankala navigoida
+ Erittäin korkeat kertoimet
- Ei ole tarjolla livestriimejä

Tonybet plussat painottuvat hyvin pitkälti erilaisiin rahansiirtoihin liittyviin asioihin. Tämä selittyy sillä, että Tonybet on Suomen paras vaihtoehto, jos puhe on vain maksutapojen valikoimasta ja niiden toimivuudesta vedonlyöntisivustoilla. Tätä auttaa paljon se, että Tonybet on yksi Suomen ainoista sivuista, jolta saa verovapaat voitot kryptoilla.

Suuri plussa Tonybetilla on myös sivuston tarjoamat kertoimet. Ne eivät juuri koskaan ole aivan yksittäiset parhaat koko Suomessa, mutta kuuluvat aina ehdottomaan parhaimmistoon. Lisäksi kertoimet pysyvät Tonybetilla korkeana myös live-vedonlyönnissä ja cash outia käytettäessä.

Tonybet miinukset liittyvät pääasiassa valikoimaan ja ominaisuuksiin. Suurin heikkous on ehkä se, että Tonybetin kohdevalikoima ei ole aivan parhaiden kilpailijoiden tasolla. Vaikka isoimmat ja suosituimmat lajit ja sarjat kyllä löytyvät, ei syvyys tällä osa-alueella vain ole aivan tarpeeksi.

Lisäksi pieni heikkous Tonybetilla on, että heidän sivuston navigoinnissa on parantamisen varaa. Ongelma ei ole suuri, mutta se vaatii jokaiselta käyttäjältä hieman totuttelua. Joillekin käyttäjille suuri heikkous voi olla myös se, että Tonybet ei tarjoa lainkaan livestriimejä katsottavaksi.

Tonybet bonus vedonlyöntiin

100% ilmaisveto 100€ asti

Tonybet tarjoaa pelaajille poikkeavan vedonlyöntibonuksen. Kyseessä on 100% ilmaisveto jonka arvo voi suurimmillaan olla jopa 100€. Kilpailijoista poikkeavan Tonybetin bonuksesta tekee se, että sitä koskee niin sanottu esikierrätys. Tällöin pelaajan tulee ensin toteuttaa bonuksen ehdot talletussummalla ja vasta tämän jälkeen hän saa ilmaisvedon itselleen.

Aluksi pelaajan tulee kierrättää talletussumma vedonlyönnissä 5x ennen kuin hän saa bonuksen itselleen. Jos kierrätyksen tekee singlevedoissa, ovat minimikertoimet tällöin 1.70. Yhdistelmissä minimikertoimet taas ovat 1.50. Pelaaja saa itse päättää kumpaa näistä hän käyttää.

Tonybet bonus voidaan lunastaa, mikäli talletus on minimissään 10€ arvoinen. Esikierrätyksessä ehdot tulee toteuttaa 14 päivän kuluessa, jotta ilmaisveto voidaan lunastaa. Kun bonusta koskee esikierrätys, ovat itse ilmaisvedon voitot myöhemmin täysin kierrätysvapaita.

Tonybet bonuksen kaikki ehdot

Esittelyssä Tonybetin vedonlyöntibonus

Tarjolla on uusille pelaajille suunnattu 100% ilmaisveto 100€ asti. Pelaajan on siis mahdollista lunastaa oman talletuksen arvoinen ilmaisveto. Ennen ilmaisvedon saamista, pelaajan tulee tehdä esikierrätys, joka toteutetaan omalla talletussummalla. Tämän jälkeen pelaajalle myönnetään ilmaisveto.


Lunastajaan liittyvät ehdot Tonybetilla

Tonybet bonus koskee vain uusia pelaajia, jotka tekevät ensimmäisen talletuksen koskaan Tonybetille ja jotka valitsevat tämän kyseisen tervetuliaisbonuksen. Vain yksi bonus voidaan lunastaa per henkilö, osoite, tietokone, IP-osoite tai muu tili, kuten sähköposti, pankkitili tai muu maksutapa. Jos tilanteessa on syytä epäillä huijausta, voidaan henkilöä pyytää toimittamaan henkilöllisyysdokumentteja.


Lunastamisen omat ehdot Tonybetilla

Tonybet bonus on mahdollista lunastaa, mikäli pelaaja toteuttaa minimissään 10€ arvoisen talletuksen. Vaikka itse talletussumma ylittäisi 100€ rajan, on suurin mahdollinen ilmaisveto silti 100€. Kun bonusta lunastetaan, tulee pelaajan ensin toteuttaa kierrätysvaatimukset talletetulla rahasummalla ennen kuin hänelle myönnetään varsinainen ilmaisveto. Tonybetin bonusta ei ole mahdollista lunastaa, jos talletus on toteutettu kryptovaluutalla. Näissä tilanteissa talletus kyllä menee läpi, mutta bonusta ei tule tilille.


Bonuksen kierrättäminen Tonybetilla

Mielenkiintoista Tonybet bonuksessa on se, että sitä koskee niin sanottu esikierrätys. Pelaajan täytyy toisin sanoen ensin toteuttaa annetut kierrätysvaatimukset omalla talletetulla rahasummalla, ja tämän jälkeen hänelle annetaan ilmaisveto. Aluksi pelaajan täytyy kierrättää talletussumma vedonlyönnissä 5x. Singlekohteissa minimikertoimien tulee olla 1.70, kun taas yhdistelmissä minimikertoimet ovat 1.50. Pelaajalla on 14 päivää aikaa toteuttaa nämä ehdot. Kun kaikki ehdot on täytetty, annetaan pelaajalle tämän jälkeen hänen talletuksen koosta riippuen 100% ilmaisveto 100€ asti.

Oscarin mielipide Tonybet bonuksesta

Tonybet bonus on todella mielenkiintoinen bonus, koska se on samalla tavallinen ja muista poikkeava. Jos vertaillaan kaikkia Suomen ilmaisvetoja, ei esikierrätystä ole käytännössä missään muussa vaihtoehdossa. Tämä ei siltikään tee Tonybetin bonuksesta yhtään muita ilmaisvetoja huonompaa.

Tonybetin ilmaisvedon ehdot ovat varsin kohtuulliset verrattuna siihen, että kyse on yhdestä koko Suomen suurimmista ilmaisvedoista summan perusteella. Tätä asiaa ei kannata unohtaa kun lähdetään katsomaan Tonybet bonuksen ehtoja.

Yleisesti ottaen ei, Tonybet bonus ei ole se Suomen paras bonus. Onko se tästä huolimatta hyvä bonus? Ehdottomasti kyllä. Vaikka bonusta koskee esikierrätys, on sillä tehdyt voitot myöhemmin täysin kierrätysvapaat. Lisäksi kierrättämiseen on varattu aikaa 14 päivää, joka on varsin hyvä määrä ilmaisvedolle.

Tonybet bonusta koskee 5x esikierrätys

Mikä on Tonybet Suomi?

Tonybet on vuonna 2009 avattu virolainen sivusto, joka on Suomessa niittänyt menestystä sillä, että heillä on aina yhdet markkinoiden parhaista kertoimista. Tämä on saanut varsinkin lukuisia kokeneempia vedonlyöjiä siirtymään Tonybetin pariin, vaikka sivu sopii jokaiselle pelaajatyypille.

Uudistuminen on ollut viimeisen parin vuoden ajan Tonybetin pääteema. Tämä näkyy mm. siinä, että vielä pari vuotta sitten Tonybetin sivua ei ollut tarjolla lainkaan suomeksi. Uudistukset ovat tuoneet Tonybetin paljon lähemmäs suomalaisia, ja nykyään he myös keskittyvät huomattavasti entistä enemmän juuri Suomen vedonlyöntimarkkinoihin.

Tonybet vedonlyontisivusto Suomessa kaytossa mobiilissa 1

Virolainen alkuperä on Tonybetilla suomalaisille selkeä plussa. Kun Tonybet on lisensoitu Viroon saavat suomalaiset pelaajat sieltä aina verovapaat voitot. Plussaa tulee myös siitä, että Tonybet mahdollistaa pelaamisen jopa 22 eri maksutavalla, joista 8 on kryptovaluuttoja. Kun Tonybet on yhdistänyt kryptot ja verovapaat voitot, voi tämä tarkoittaa heille Suomessa jättimenestystä.

Suomalaisten näkökulmasta Tonybet on loistava vaihtoehto. Kertoimet ovat aina parhaimmistoa Suomessa, valikoima vastaa suurimman osan tarpeisiin, bonuksia löytyy lähes jokaiseen lähtöön ja yleinen käytettävyys on vähintäänkin kelvollisella tasolla. Nykyään kun itse sivu on käännetty suomeksi, emme näe esteitä sille, miksi Tonybet ei sopisi suomalaisille.

Tonybet vedonlyönti ja ominaisuudet

Vedonlyönti ja siihen liittyvät ominaisuudet Tonybetilla vaihtelevat todella paljon laidasta laitaan niin saatavuuden kuin laadun osalta. Yleisesti ottaen Tonybetin vahvuudet piilevät perinteisessä vedonlyönnissä, kun taas erikoisemmat ominaisuudet jäävät hieman pimentoon. Koostimme alle taulukon Tonybet vedonlyönnin keskeisistä piirteistä ja avaamme mietteitä sen alapuolella.

Ominaisuus
Tarjolla
Arvosana
Tähdet
1. Kertoimet
Kyllä
5/5
★ ★ ★ ★ ★
2. Valikoima
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
3. Cash out
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Live-vedonlyönti
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
5. Livestriimit
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
6. Bet Builder
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★

Kertoimet ovat Tonybetin yksi parhaista ominaisuuksista. Kun vertaillaan kertoimia eri sivustojen välillä, on Tonybet lähes aina mukana kärkikamppailussa korkeimmista kertoimista. Tämä kertoo niin kertoimien oikeasta tasosta, kuin myös tasaisuudesta. Valikoima taas Tonybetilla on hieman vaihteleva. Suositut kohteet löytyvät aina, pienemmissä lajeissa ja sarjoissa taas on usein pulaa.

Live-vedonlyönti Tonybetilla sujuu nopeasti ja mutkattomasti. Vedot menevät läpi hieman muita nopeammin, kertoimien muutokset näkyvät selvästi ja valikoima on kelvollisella tasolla. Helposti suurin heikkous on se, että Tonybet ei näytä lainkaan livestriimejä vedonlyöntisivustollaan.

Ominaisuuksista cash out on tarjolla suuressa osassa kohteista, mutta se ei pidä kertoimia aivan niin korkealla, kuin Tonybetilta voitaisiin odottaa. Kertoimet ovat silti hieman Suomen keskiarvoa korkeammat, eli oikeasti valitettavaa tästä ei löydy. Sen sijaan Tonybet ei tarjoa bet builderia.

Tonybetin vertailu kilpailijoihin

Tonybet Suomen taso on kaikista helpointa tajuta siinä vaiheessa, kun sitä verrataan sivustoihin, jotka ovat sen kanssa Suomessa suurin piirtein samalla viivalla. Tämän vuoksi alapuolelta löytyy taulukko, jossa olemme verranneet Tonybetia ScandiBetiin, BetStormiin ja Betkwiffiin.

Vertailu Tonybet vedonlyöntisivun ja kilpailijoiden välillä käydään kategorioissa, jotka vaikuttavat pelaajien päätöksiin vedonlyöntisivua valittaessa. Taulukon alla on lisäksi perustelut sille, miten olemme arvostelleet Tonybetin piirteitä kilpailijoihin verrattuna.

Tonybet vertailuTonybetBetStormBetkwiffSuperNopea
Bonustarjous7/1010/109/105/10
Pelitarjonta8/108/107/107/10
Mobiilikokemus8/107/109/108/10
Maksutavat10/109/108/107/10
Käyttökokemus7/107/107/108/10
Asiakaspalvelu8/107/107/1010/10
Yhteenveto8/107/107/108/10

Bonustarjous - Bonustarjous osoittaa Tonybetilla sen, että hyvää yritystä kyllä löytyy, mutta Suomessa on tällä hetkellä parempiakin vaihtoehtoja. Tällä osa-alueella vaikutti isosti bonuksen esikierrätys, jota monet kritisoivat. Esimerkiksi BetStorm taas tarjoaa yhden koko Suomen parhaista bonuksista, koska se yhdistää kiitettävän bonussumman ja kierrätysvapaat voitot. Jälkimmäisiä ei usein näe.

Valikoima - Valikoima on asia, jossa Tonybet on hyvin markkinoiden keskiluokkaa. Kohteita on tarjolla suosituimmissa lajeissa ja sarjoissa, mutta niiden ulkopuolella ajavat parhaat kilpailijat ohi. Valikoimaa on kuitenkin sen verran, että Tonybet on varsin hyvä valinta sen osalta kaikille pelaajille, jos tarkoitus vain ei ole lyödä vetoa vähemmän tunnetusta lajista tai sarjasta.

Käytettävyys - Käytettävyys on Tonybetilla kelvollista niin tietokoneella kuin puhelimella. Miinusta sivu saa alkuun hankalasta navigoinnista, joka vaatii hieman totuttelua. Kun siihen tottuu, ei ongelmia enää tule vastaan. Tällä osa-alueella loistava esimerkki on Betkwiff Suomi, joka on mobiilissa käytettäessä aivan omaa luokkaansa. Se on helppokäyttöinen alusta loppuun kaikille pelaajille.

Maksutavat - Maksutavat ovat osa-alue, jolla ei Tonybetille taida olla voittajaa koko Suomessa. Tämä on pitkälti sen ansiota, että valikoimasta löytyy jopa 22 erilaista maksutapaa, joka sisältää oikeastaan kaikki suomalaisten suosikit yhdistettynä lukuisiin kryptovaluuttoihin. Plussaa verovapaista voitoista.

Asiakaspalvelu - Tonybet tarjoaa todella laadukkaan asiakaspalvelun, joka on mielestämme parempi kuin kilpailijoilla. Miinuspisteet tulevat sen perusteella, että Tonybetilla ei ole suomenkielistä palvelua. Tällä osa-alueella SuperNopea vie voiton, sillä heidän asiakaspalvelu on nopeaa, asiantuntevaa ja lisäksi tarjolla myös suomeksi. Jälkimmäinen on harvinaista tämän kokoluokan sivustoilla.

Yhteenveto - Tonybet on vedonlyöntisivu, joka tietää mitä tehdä. Heidän selkein vahvuus on tarjonta lukuisista maksutavoista, mutta myös muut osa-alueet ovat varsin hyvällä mallilla. Kyseessä on sivusto, joka on tasaisen vahva ja sopii jokaiselle pelaajatyypille.

Tonybet kokemuksia käyttäjiltä

Suomalaisten kokemuksia Tonybetista tuntuu olevan hieman vaikea löytää. Ne muutamat viestit joita vastaan kuitenkin on tullut, ovat olleet todella kaksijakoisia. Pisteet ovat aina joko parhaat tai huonoimmat mahdolliset, ja välimuotoja ei oikeastaan juurikaan tule vastaan.

Tonybet saa paljon positiivista palautetta asiakaspalvelun toiminnasta ja nopeudesta. Sen sijaan negatiivinen palaute kohdistuu pääasiassa kotiutuksien vahvistamisen hitauteen, koska useissa tapauksissa rahojen saamisessa on voinut mennä 2-3 pankkipäivää. Alla on muutama käyttäjien antama palaute Tonybetin vedonlyöntisivustosta.

"Tonybet on ainutlaatuinen ja yksi parhaista sivuista. He ovat luotettavia ja tehokkaita. Viestittely ja yleinen kommunikointi on ollut todella hyvällä tasolla. 5/5"

"Tonybetilla kesti kolme päivää vahvistaa kotiutukseni, ja ennen tätä en kuullut siitä sanaakaan. Luulin kotiutuksen näkyvän alle tunnissa. 1/5"

"Kampanjoita voisi olla hieman enemmän, sillä aloitusbonus on hetkessä pelattu läpi. Valikoimaa on kiitettävästi, joka pääsi yllättämään positiivisesti. Yleisarvosana on hyvä. 4/5"


Keskiarvo käyttäjien arvosanoista:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 7/10

Vedonlyöntisivustoni Tonybet kokemukset

Ensivaikutelmani Tonybetista oli moderni, mutta vähän hankala sivusto, josta voi saada keskiarvoa paremmat kertoimet. Viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tilanne oli juuri tämä.

Bonuksien valossa Tonybet erottuu joukosta. Ilmaisvedot ovat aina olleet suosikkejani, joten päätin innolla kokeilla myös tätä. Esikierrätys ei haitannut, kaikki sujui kuten pitikin, paitsi asetin ilmaisvedon huonoon kohteeseen. Ensi kerralla sitten!


Oscarin pisteet Tonybetille:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10

Latasin Tonybetin sovelluksen, ja se tapahtui jopa yllättävänkin helposti ja nopeasti. Myös käyttökokemus oli positiivinen, joka nostaa selvästi Tonybetin pisteitä silmissäni.

Sovelluksen käytön jälkeen siirryin Tonybetille tietokoneella, ja se tuntui selvästi kankeammalta kuin sovellus. Perusasiat kyllä hoituvat ja totuttelun jälkeen enää ei ole valittamista, mutta jos olet ensimmäistä kertaa liikkeellä, voi tämä yllättää.


Jacobin pisteet Tonybetille:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10

Kokemukseni Tonybetista ovat pääosin hyvät, mutta viimeisenä mieleen on jäänyt lisäksi hieman sekava sivu. Lähtökohtaisesti kaikki toimii kuten pitääkin, mutta asiat eivät aina ole paikoissa, joissa ne monilla muilla sivuilla on totuttu näkemään.

Live-vedonlyönnissä ihastuin Tonybetin nopeuteen, ja samalla petyin hieman siihen, että valikoima oli kapeampi kuin odotin. Kertoimet taas olivat yksi asia, joka ylitti odotukseni selvästi.


Lassin pisteet Tonybetille:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 7/10

Tonybet mobiilissa

Mobiilipelaaminen on ollut jo vuosien ajan yksi Tonybetin pääprioriteeteista. On kyseessä sitten vedonlyönti, live-vedonlyönti, kasino, live-kasino tai pokeri, tarjoaa Tonybet tähän hyvät puitteet mobiilikäytössä. Tonybet toimii mobiilissa sekä älylaitteen selaimessa että sovelluksessa.

Käytettävyys Tonybetin mobiilissa on varsin hyvää, vaikka kaipaakin vielä hieman hiomista. Joka tapauksessa käytettävyys on mobiilissa mielestämme jopa parempaa kuin tietokoneella. Tämän lisäksi myös Tonybetin grafiikat pääsevät paremmin edukseen mobiilikäytössä.

Suurta valittamista ei Tonybetin mobiiliversiosta löydy navigoinnin lisäksi. Sekin on siis varsin ok tasolla, mutta ei aivan vastaa parhaiden sivustojen standardeja. Valikoima on sama kuin mikä on alkuperäisellä sivustolla, joten tästäkään ei löydy valitettavaa.

Tonybet sovellus vedonlyöntiin ja sen lataaminen

Tavallisen mobiilipelaamisen lisäksi Tonybet tarjoaa myös erillisen sovelluksen, jonka voi ladata myös Suomesta käsin.Sovellusta ei lakiteknisistä syistä johtuen löydy iOS- tai Android-laitteiden sovelluskaupoista, mutta sen voi ladata suoraan Tonybetin vedonlyöntisivustolta.

Tonybet sovellus ladataan niin, että pelaaja siirtyy joko puhelimella tai tietokoneella Tonybetille. Jos käytössä on puhelin, aukeaa sivulle saapuessa ponnahdusikkuna, jota painamalla sovellus voidaan ladata. Tietokoneella tulee painaa vasemmalta ylhäältä kohtaa "Mobile App". Näytölle aukeaa tällöin QR-koodi, joka tulee skannata puhelimella, josta pääsee lataamaan sovelluksen.

Siirry lataamaan Tonybet sovellus klikkaamalla alla olevaa kuvaa

Rahansiirrot Tonybetilla

Tonybet on kansainvälisesti noussut tunnetuksi siitä, että he tarjoavat lähes kaikkialla enemmän erilaisia maksutapoja kuin kilpailijat. Tämä pätee myös Suomessa, jossa rahansiirrot Tonybetilla on mahdollista toteuttaa jopa 22 eri tavalla.

Kaikki Tonybetin rahansiirrot ovat Suomessa täysin ilmaisia ja lisäksi pelaajat saavat Tonybetilta verovapaat voitot heidän Viron pelilisenssin ansiosta. Lähtökohtaisesti rahansiirrot ovat yleensä nopeita, mutta poikkeuksiakin voi löytyä. Otetaan seuraavaksi tarkempi vilkaisu sekä talletuksiin että kotiutuksiin Tonybetilla.

Tonybet talletus

Talletustavat Tonybetilla
TAPA
KESTO
MINIMI
KULUT
1. Zimpler
Välitön
10€
Ilmainen
2. Trustly
Välitön
10€
Ilmainen
3. Euteller
Välitön
10€
Ilmainen
4. RapidTransfer
Välitön
10€
Ilmainen
5. VISA
Välitön
10€
Ilmainen
6. Mastercard
Välitön
10€
Ilmainen
7. Skrill
Välitön
10€
Ilmainen
8. Neteller
Välitön
10€
Ilmainen
9. AstroPay
Välitön
10€
Ilmainen
10. EcoPayz
Välitön
10€
Ilmainen
11. Jeton
Välitön
10€
Ilmainen
12. MiFinity
Välitön
10€
Ilmainen
13. Paysafecard
Välitön
10€
Ilmainen
14. Neosurf
Välitön
10€
Ilmainen
15. Bitcoin
5min
50€
Ilmainen
16. Cardano
5min
50€
Ilmainen
17. Dogecoin
5min
50€
Ilmainen
18. Ethereum
5min
50€
Ilmainen
19. Litecoin
5min
50€
Ilmainen
20. XRP
5min
50€
Ilmainen
21. Tether
5min
50€
Ilmainen
22. Tron
5min
50€
Ilmainen

Talletukset ova Tonybetin yksi suurimmista vahvuuksista. Tämä selittyy paljolti jo sillä, että heillä on mahdollista toteuttaa talletus peräti 22 eri maksutavalla. Lisäksi itse talletukset voi toteuttaa aina todella nopeasti, yksinkertaisesti, turvallisesti ja ilman lisäkustannuksia.

Lähes kaikki talletukset Tonybetilla tapahtuvat aina niin sanotusti välittömästi, eli rahansiirto on toteutunut käytännössä heti sen vahvistamisen jälkeen. Poikkeuksena ovat kryptovaluutat, joilla talletus saattaa kestää viisi minuuttia, mutta tämä ei ole sääntö vaan enemmänkin poikkeus.

Talletusrajoja ei Tonybetilla ole erikseen juurikaan listattuna, ja suurimmalla osalla menetelmistä pienin mahdollinen talletussumma on 10€. Poikkeuksena ovat kryptot, joilla tulee tehdä ainakin 50€ arvoinen talletus Tonybetille. Tämä selittyy arvon vaihtelulla ja ylimääräisillä kustannuksilla.

Talletus ja nosto tehdään samalla menetelmällä

Tonybet kotiutus

Kotiutustavat Tonybetilla
TAPA
KESTO
MINIMI
KULUT
1. Zimpler
15min
10€
Ilmainen
2. Trustly
5min
10€
Ilmainen
3. Euteller
30min
10€
Ilmainen
4. RapidTransfer
30min
10€
Ilmainen
5. VISA
5h
10€
Ilmainen
6. Mastercard
5h
10€
Ilmainen
7. Skrill
15min
10€
Ilmainen
8. Neteller
15min
10€
Ilmainen
9. AstroPay
1h
10€
Ilmainen
10. EcoPayz
2h
10€
Ilmainen
11. Jeton
1h
10€
Ilmainen
12. MiFinity
30min
10€
Ilmainen
13. Paysafecard
15min
10€
Ilmainen
14. Neosurf
30min
10€
Ilmainen
15. Bitcoin
30min
50€
Ilmainen
16. Cardano
30min
50€
Ilmainen
17. Dogecoin
30min
50€
Ilmainen
18. Ethereum
30min
50€
Ilmainen
19. Litecoin
30min
50€
Ilmainen
20. XRP
30min
50€
Ilmainen
21. Tether
30min
50€
Ilmainen
22. Tron
30min
50€
Ilmainen

Tonybet takaa myös kotiutukset peräti 22 eri rahansiirtomenetelmällä. Tämä on kattavin määrä, mitä mikään vedonlyöntisivusto Suomessa tarjoaa. Joukosta löytyvät kaikki suosituimmat tavat, joita suomalaiset yleensä käyttävät. Lisäksi joukossa on myös positiivisia yllätyksiä, kuten peräti kahdeksan erilaista kryptovaluuttaa. Nämä ovat harvinaisia ETA-alueen sisäisillä sivustoilla.

Kotiutusten nopeus riippuu Tonybetilla valitusta nostotavasta. Parhaissa tapauksissa kotiutukset ovat todella nopeita, mutta jos vertailuun otetaan kaikki vedonlyöntisivustojen nopeat nostot, ei kotiutusnopeuden keskiarvo ole kaikilla tavoilla tarvitulla tasolla. Tulee myös muistaa, että nosto Tonybetilla tulee toteuttaa samalla tavalla kuin alkuperäinen talletus on toteutettu.

Jotta pelaaja voi nostaa rahaa Tonybetilta, tulee hänen ensin lähettää pyydetyt asiakirjat. Tämä on yleinen käytäntö, ja niiden ajoissa lähettäminen nopeuttaa nostoa huomattavasti. Jos tietoja ei lähetetä ajoissa, voidaan koko kotiutus perua tai se voi viivästyä useita viikkoja.

Kotiutuspyyntö käsitellään 72h sisällä

Tonybet Suomi - UKK

Kenelle suosittelemme Tonybet Suomea?

Tonybet Suomi on sopiva kaikille, mutta se on aivan erinomainen vedonlyöntisivu heille:

  • Aktiiviset pelaajat - Korkeat kertoimet, hyvä valikoima suurimmista sarjoista, nopea live-vedonlyönti, kiitettävästi bonuksia ja tarjouksia.
  • Kryptoilla pelaavat - Jos haluat lyödä vetoa kryptoilla, on Tonybet yksi ainoista sivuista, joilla voit tehdä sen ja saada verovapaat voitot.
  • Jalkapallon ystävät - Vaikka valikoima ei aina muuten ole paras, on Tonybet loistava jalkapallon osalta. Hyvät kertoimet ja kattavasti kohteita.

Saako Tonybetilta aina verovapaat voitot?

Jos pelaat Suomesta käsin, niin kyllä! Tonybetilla on Viron pelilisenssi, jonka avulla jokainen Suomesta käsin pelaava käyttäjä saa aina verovapaat voitot heidän sivustolta.

Millainen kohdevalikoima Tonybetilla on?

Tämä on hieman kaksipiippuinen asia. Tonybetilla on hyvä valikoima kun puhutaan suurimmista urheilulajeista, tunnetuimmista sarjoista ja jalkapallosta ylipäänsä. Hieman heikommaksi valikoima menee pienemmissä sarjoissa ja vähemmän seuratuissa urheilulajeissa. Lisäksi live-vedonlyönnissä valikoima on hieman kapeampi kuin kovimmilla kilpailijoilla.

Onko Tonybet Suomella hyvät kertoimet?

Kertoimet ovat Tonybetin yksi suurimmista vahvuuksista, sillä ne ovat tavallisessa vedonlyönnissä yleensä keskiarvoa selvästi paremmat. Jos puheeksi taas tulee live-vedonlyönti tai cash outin mukana muuttuvat kertoimet, ovat nämä Tonybetilla ehkä hieman keskiarvoa heikommat. Tavallisen vedonlyönnin ystäville kuitenkin loistava vaihtoehto!

Millaisia ovat Tonybet Suomen bonukset?

Parhaiten Tonybetin bonuksia voi kuvata sanomalla, että ne ovat hieman erikoisia. Tonybet tarjoaa melko paljon erilaisia bonuksia ja tarjouksia, mutta ne harvoin ovat aivan sieltä kaikista normaaleimmasta päästä. Päälle päin ne saattavat vaikuttaa lähes tavallisille, mutta muun muassa esikierrätys on asia, joka usein erottaa Tonybetin bonukset muista vaihtoehdoista.

Onko Tonybet luotettava vedonlyöntisivu?

Tonybet on todella luotettava vedonlyöntisivu. Vaikka se on monelle suomalaiselle pelaajalle hieman tuntemattomampi sivu, on se Euroopassa ollut suosittu sivu jo useamman vuoden ajan. Lisäksi suomalaisten näkökulmasta erittäin positiivinen ja luotettavuutta lisäävä elementti on, että Tonybet on lisensoitu Viroon. Tämän myötä heidän toimintaansa valvovat Viron viranomaiset, ja tämän lisäksi Suomesta käsin pelaavat käyttäjät saavat Tonybetilta myös verovapaat voitot.

Tonybet Arvostelu

Tonybet vedonlyöntibonus

100% ilmaisveto 100€ asti