Vedonlyontibonusten kierratys kierratysvapaat bonukset
Artikkeli

Vedonlyöntibonusten kierrätys & kierrätysvapaat bonukset

4 marraskuuta 2023

Kierrätysvapaat bonukset ja kaikki mitä bonusten kierrättämisestä tulee tietää!

Kaikki kierrätysvapaat bonukset

 1. 25€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 2. 100€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 3. 5 x 20€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 4. 10€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 5. 30€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 6. Korottuva kerroin
  Kierrätysvapaat voitot

Kierrätysvapaat ilmaisvedot

Ilmaisveto ilman kierrätystä on huomattavasti yleisempi kuin talletusbonus ilman kierrätystä. Näitäkään ei ole tarjolla läheskään jokaisella vedonlyöntisivustolla, mutta lähes jatkuvasti jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Ilmaisveto ilman kierrätystä on vedonlyöjän näkökulmasta yksi parhaista bonusvaihtoehdoista.

Usein ilmaiset asiat eivät ole välttämättä saman arvoisia kuin sellaiset asiat, jotka on mahdollista ostaa. Tältä osalta on kuitenkin hienoa sanoa, että ilmaisveto ilman kierrätystä on poikkeus. Kyseessä on ehdottomasti yksi parhaista mahdollisista bonuksista, joten tällaisen tullessa vastaan, kannattaa siihen ehdottomasti tarttua.

Ilmaisveto ilman kierrätystä toimii aluksi aivan samalla tavalla kuin tavallinen ilmaisveto. Suurimpana muutoksena on se, että jos ilmaisveto osuu oikein, eivät nämä voitot sisällä lainkaan erillisiä kierrätysvaatimuksia. Tällöin vedonlyöjällä on todella suuri todennäköisyys muuttaa ilmaisveto ilman kierrätystä oikeaksi rahaksi.

Parhaat kierrätysvapaat ilmaisvedot

 1. 25€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 2. 100€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 3. 5 x 20€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 4. 10€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 5. 30€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

Kierrätysvapaat talletusbonukset

Vedonlyönnissä on paljon erilaisia bonuksia, joista Suomessa talletusbonus on yleisin. Siltikään talletusbonus ilman kierrätystä ei ole kovinkaan yleinen Suomen vedonlyöntimarkkinoilla. Tämä on kuitenkin suhteellisen ymmärrettävää, sillä talletusbonus ilman kierrätystä tarkoittaa käytännössä ilmaista pelirahaa vedonlyöjälle.

Talletusbonus ilman kierrätystä tarkoittaa siis sitä, että vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle tavalliseen tapaan talletusbonuksen. Talletusbonus ilman kierrätystä ei kuitenkaan sisällä lainkaan erilaisia kierrätysvaatimuksia, jonka seurauksena talletusbonus ilman kierrätystä tarkoittaa sitä, että vedonlyöntisivusto vain lisää talletusbonuksen pelaajan tilille.

Scandibetin kierrätysvapaa bonus vedonlyöntini tietokoneella

Tämä on osasyy sille, miksi talletusbonus ilman kierrätystä on niin harvinainen bonus, eikä sitä ole oikeastaan koskaan tarjolla. Mikä vedonlyöntisivusto nimittäin haluaa lahjoittaa omia rahojaan pois ilman, että ne sisältävät lainkaan kierrätysvaatimuksia. Vaikka erilaiset bonukset ovat yleisiä, on talletusbonus ilman kierrätystä kuitenkin todella harvinainen.

Tällä hetkellä sivuillamme ei ole tarjolla talletusbonusta ilman kierrätystä.

Kierrätysvapaat riskittömät vedot

Koska riskittömät vedot ovat itsessään jo melko harvinaisia, on aika helppoa sanoa, että riskitön veto ilman kierrätystä on vielä harvinaisempi. Ei kannata kuitenkaan luopua toivosta, sillä kyllä näitäkin satunnaisesti tulee vastaan.

Riskitön veto ilman kierrätystä on todella samankaltainen kuin ilmaisveto ilman kierrätystä.

Suurimpana erona on se, että riskitöntä vetoa varten pelaajan ei tarvitse riskeerata lainkaan omia rahojaan. Ilmaisvedon saadakseen pelaajan taas tulee ensin asettaa veto omilla rahoillaan, jonka seurauksena he useimmiten saavat ilmaisvedon.

Riskitön veto ilman kierrätystä on harvinaisuudestaan huolimatta yksi markkinoiden yleisimmistä kierrätysvapaista bonuksista. Tästä on helposti pääteltävissä se, että tarjolla ei ole kymmenittäin erilaisia bonuksia ilman kierrätystä.

Tällä hetkellä sivuillamme ei ole tarjolla riskittömiä vetoja ilman kierrätystä.

Muut kierrätysvapaat bonukset

On olemassa myös muunlaisia kierrätysvapaita bonuksia vedonlyöntiin. Näille ei ole erillisiä rajoituksia ja kyse on yleensä ainutlaatuisista bonuksista, jollaisia ei välttämättä ole vielä koskaan nähty Suomen vedonlyöntimarkkinoilla.

Parhaat muut kierrätysvapaat bonukset

 1. Korottuva kerroin
  Kierrätysvapaat voitot

Mitä tarkoittaa bonus ilman kierrätystä?

Bonus ilman kierrätystä, mikä voisikaan kuulostaa paremmalle bonukselle vedonlyöjän näkökulmasta. Vedonlyönnissä ja nettikasinoilla on tarjolla paljon erilaisia bonuksia, mutta bonus ilman kierrätystä on meistä monelle silti vielä melko tuntematon bonus. Se johtuu osittain siitä, että ne ovat melko harvinaisia, ja vain parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat niitä Suomessa.

Bonus ilman kierrätystä tarkoittaa, että kyseessä on vedonlyöntibonus, joka ei sisällä lainkaan erillisiä kierrätysvaatimuksia. Jos siis esimerkiksi kyseessä on ilmaisveto ilman kierrätyksiä, eivät ilmaisvedolla tehdyt voitot sisällä lainkaan erillisiä kierrätysvaatimuksia. Tällöin pelaajan on todennäköisempää muuttaa bonus ilman kierrätystä nostettavaksi rahaksi kuin tavallinen bonus.

Casumon bonus ilman kierrätystä puhelimen näytöllä

Bonus ilman kierrätystä on vedonlyönnissä useimmiten ilmaisveto ilman kierrätystä tai riskitön veto ilman kierrätystä. Nämä ovat selvästi yleisimpiä jaossa olevia bonuksia ilman kierrätystä, ja näistä kahdesta ilmaisveto ilman kierrätystä on vielä hieman yleisempi. Tälle selitys johtuu siitä, että riskittömät vedot itsessään ovat jo harvinaisempia kuin ilmaisvedot.

Huomio nämä ennen kierrätysvapaan bonuksen lunastamista

Kierrätysvapaat bonukset kuulostavat erinomaiselle asialle, ja sitä ne myös ehdottomasti ovat vedonlyöjän näkökulmasta. Kaikki tällä sivulla olevat bonukset ovat kierrätysvapaita bonuksia, joten näiden kanssa et voi mennä pieleen. On kuitenkin muutamia asioita, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, ennen kuin lunastat kierrätysvapaat bonukset itsellesi.

1. Onhan kyseessä oikeasti bonus ilman kierrätystä? Joskus tämä asia voi olla hieman hankalaa tulkita, jonka vuoksi kannattaa heti alkuun tarkkaan katsoa, onhan kyseessä oikeasti bonus ilman kierrätystä.

2. Vaikka kyseessä on bonus ilman kierrätystä, lue bonuksen ehdot. Jotkut bonukset sisältävät hyvinkin paljon erilaisia bonusehtoja, joiden seurauksena bonus ilman kierrätystä voi osoittautua yllättävän monimutkaiseksi. Varsinkin uudet vedonlyöntisivut voivat asettaa hyvinkin erikoisia ehtoja bonuksille.

3. Bonus ilman kierrätystä on erinomainen bonus, mutta se on myös vedonlyöntisivuston tapa houkutella sinut pelaamaan enemmän rahaa heidän sivustollaan. Vaikka kyseessä olisikin bonus ilman kierrätystä, muista silti pelata vain rahalla, joka sinulla on varaa menettää.

Vedonlyöntibonuksen kierrätys

Vedonlyöntibonusten kierrätys kuulostaa todella yksinkertaiselle asialle, ja sitä se käytännössä onkin jos vain tietää mitä tekee. Siinä on useita asioita joita tulee ottaa huomioon, jonka myötä vedonlyöntibonusten kanssa kokemattomat pelaajat voivat mennä aluksi hieman hämilleen.

Vedonlyöntibonusten kierrättämisestä hankalaa tekee nimenomaan se, että pitää ottaa huomioon kierrätysvaatimukset, minimikertoimet, voimassaoloaika ja monta muuta asiaa. Pitääkö bonuksen lisäksi myös talletussumma kierrättää, onnistuuko kierrättäminen vain yhdistelmävedoissa entä miten minimikertoimet muuttuvat erilaisissa kohteissa? Huomioitavaa on paljon.

Kuinka usein bonuksen kierratys tulee toteuttaa

Muista aina lukea tarkkaan kaikki bonuksen kierrätykseen liittyvät tiedot.

Faktahan on se, että parhaat veikkausbonukset ovat hyviä jokaisella edellä mainituista osa-alueista. Näitä parhaita vedonlyöntibonuksia vain on todella vaikeaa löytää. Tämän lisäksi kannattaa myös muistaa, että parhaat vedonlyöntibonukset eivät ole yhtä kuin suurimmat vedonlyöntibonukset. Yleensä mitä suurempi bonus on kyseessä, sitä vaikeammat ovat sen ehdot.

Vedonlyöntibonusten kierrätys riippuu myös paljon siitä, mikä bonus on kyseessä. Yleensä esimerkiksi ilmaisvedoissa on talletusbonuksia paljonkin helpommat kierrätysvaatimukset. Lisäksi on myös olemassa täysin kierrätysvapaita bonuksia. Ei siis mikään ihme, jos ensikertalaiset hämmentyvät tästä kaikesta.

Kierrätätkö vain bonuksen vai myös talletuksen?

On aina kannattavaa tarkistaa tuleeko itse bonussumman lisäksi myös talletussumma kierrättää. Jos talletussumma tulee myös kierrättää, tämä ikään kuin tuplaa kierrätettävän rahasumman määrän. Toisin sanoen tämä vaikuttaa olennaisesti vedonlyöntibonusten kierrättämiseen. Havainnollistan tämän esimerkkien avulla.


1️⃣ ESIMERKKI

Saat itsellesi 100% talletusbonuksen 100€ asti, jossa vain bonussumma tulee kierrättää 5x. Lunastat koko bonuksen, jolloin sinun tulee pelata 5 x 100€ = 500€ edestä ennen kuin sinun on mahdollista kotiuttaa bonussumma ja sillä tehdyt voitot pankkitilille.

2️⃣ ESIMERKKI

Saat itsellesi 100% talletusbonuksen 100€ asti, jossa sekä bonus- että talletussumma tulee kierrättää 4x. Lunastat koko bonuksen, jolloin sinun tulee pelata 2 x 4 x 100€ = 800€ ennen kuin sinun on mahdollista kotiuttaa bonussumma ja seillä tehdyt voitot pankkitilille.


Kuten huomaatte, vaikka toisessa esimerkissä itse kierrätysvaatimukset ovat matalammat, tulee pelaajan kuitenkin pelata suurempi rahasumma ennen kotiutusta, koska hän joutuu kierrättämään myös talletuksen. Tämän asian selvittämisen avulla on vedonlyöntibonusten kierrättys usein paljon helpompaa!

Bonuksen kierrätys - Mitä huomioida?

Kuinka monta kertaa bonus tulee kierrättää?

Kun puhutaan vedonlyöntibonusten kierrättämisestä on tietenkin olennaista tietää, kuinka monta kertaa bonus oikein tulee kierrättää. Yleensä Suomessa nämä määrät vaihtelevat noin neljän ja kuuden kerran välillä.

Vedonlyöntibonuksen kierrättäminen vaikuttaa muutenkin bonukseen erittäin olennaisesti. Jos bonus tulee kierrättää esimerkiksi 8x, on se lähes aina huono merkki pelaajan suuntaan verrattuna vaikka bonukseen, joka tulee kierrättää 4x.

Tuleeko bonuksen lisäksi talletus kierrättää?

On aina olennaista tietää tuleeko itse bonussumman lisäksi myös talletussumma kierrättää. Jos myös talletussumma tulee kierrättää, se tuplaa itse kierrätettävän rahasumman määrän. Tämä vaikeuttaa kierrätysvaatimuksien toteuttamista huomattavasti verrattuna sellaiseen bonukseen, jossa vain bonussumma tulee kierrättää.

Kauanko kierrättämiseen on annettu aikaa?

Bonuksen voimassaoloaika eli se aika, kauanko pelaajalla on aikaa toteuttaa bonuksen kierrätysvaatimukset, on todellakin huomioon otettava asia. Huonommissa tapauksissa pelaajalla voi olla aikaa esimerkiksi viikko, kun yleisesti aikaa on noin kuukausi. Viikko on todella lyhyt aika vedonlyönnissä toteuttaa ehdot, kun taas kuukaudessa kerkeää toteuttamaan kaiken helpostikin. Tähän kannattaa siis ehdottomasti kiinnittää huomiota.

Onko minimikertoimilla oikeasti paljon väliä?

Kyllä ja ei. Jos olet kokenut vedonlyöjä ja bonusten kierrättäjä, silloin minimikertoimilla ei ole kovinkaan paljon merkitystä, kunhan ne pysyvät "normaaleissa lukemissa". Jos taas olet vielä ensikertalainen, on tällöin minimikertoimilla huomattavasti enemmän merkitystä.

Tyypillisesti minimikertoimet ovat välillä 1.50-1.80. Myös 1.40 ja 2.00 ovat vielä melko tyypillisiä, mutta jos löydät näitä matalammat tai korkeammat kertoimet, ovat ne silloin joko aivan loistavat tai aivan surkeat minimikertoimet.

Helpoimmat bonukset kierrättää

 1. 10€ ilmaisveto
  Kierrätysvapaat voitot

 2. 20€ yllätysveto
  Kierrätysvapaat voitot

 3. 30€ ilmaisveto
  1x kierrätys

 4. 100% talletusbonus 200€
  5x kierrätys

 5. 100% talletusbonus 150€
  5x kierrätys

 6. 100% talletusbonus 122€
  5x kierrätys

 7. 100% talletusbonus 100€
  5x kierrätys

 8. 100% talletusbonus 200€
  5x kierrätys

 9. 100% talletusbonus 200€
  5x kierrätys

Paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä

Tällä sivulla käymme läpi erilaisia vedonlyöntibonuksia ja asioita, jotka vaikuttavat niiden kierrättämiseen. Mitä asioita vedonlyöntibonusten kierrätyksessä tulee ottaa huomioon ja mikä on paras tapa kierrättää bonus vedonlyönnissä? Voimme antaa näihin viisi yksinkertaista vinkkiä!

1. Tutustu bonusehtoihin ja kierrätysvaatimuksiin

Kaikista yksinkertaisin asia on myös kaikkein tärkein asia. Muista aina lukea bonusehdot ja tutustua niiden kierrätysvaatimuksiin itse vedonlyöntisivulta. Vain tällä tavalla voit oikeasti tietää, mitkä bonukset ovat kaikista helpoimpia kierrättää. Vain tällä tavalla myös oikeasti tietää, miten sinun tulee kyseinen bonus kierrättää.

2. Suosi kierrätystä singleissä, eli yksittäiskohteissa

Vaikka lyömällä vetoa useista kohteista kerralla on mahdollista saada paljon suuremmat kertoimet, ei se aina ole kannattavaa. Yhdistelmävedot menevät paljon todennäköisemmin pieleen kuin singlevedot, jonka myötä bonuksen kierrättämisen onnistuminen on epätodennäköisempää. Kannattaa siis suosia singlekohteita.

3. On kannattavaa lunastaa aina koko bonussumma

Yleensä vedonlyöntisivustot tarjoavat vain yhden vedonlyöntibonuksen tervetuliaisbonuksena, joten siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Lisäksi vaikka suuren bonuksen kierrättäminen kestää hieman kauemmin, on se usein sen arvoista. Lisäksi suurempi bonussumma antaa paremmin anteeksi yksittäiset heikosti päättyneet vedot.

4. Pelaa pienillä kertoimilla ja suosi tasoitusvetoa

Suosittelemme kierrättämään bonuksen niin, että lyötte vetoa joukkueista, joilla on pienemmät kertoimet. Vaikka voittoa ei tulisikaan yhtä paljon, onnistuu kierrätys tällöin todennäköisemmin. Jos haluat kuitenkin veikata altavastaajaa suosittelemme sinua kokeilemaan tasoitusvetoa, joka pienentää vedon epäonnistumisen riskiä.

5. Älä lannistu, vaikka kaikki vedot eivät osu oikein

Tärkeintä on kuitenkin se, että vaikka vedot eivät menisikään aivan putkeen, et saa lannistua bonuksen kierrätyksessä. Vaikka osa rahoista olisi jo hävitty, on loput vaatimukset silti vielä täysin mahdollista toteuttaa annetussa ajassa jäljellä olevalla bonusrahalla. Vedonlyönnissä kuitenkin paljon on kiinni myös tuurista!