Zimpler vedonlyönti

Haluatko kokeilla Zimpler vedonlyöntiä? Tältä sivulta löydät parhaat Zimpler vedonlyöntisivustot ja kaiken mitä sinun tulee tietää Zimpler vedonlyönnistä!

Parhaat Zimpler vedonlyöntisivustot

Bonus Kierrätys Kertoimet 

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Sportaza

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle Bethard

Mitä on Zimpler vedonlyönti?

Zimpler vedonlyönti on yleistynyt huomattavasti viimeisten vuosien aikana, mutta se vielä hieman etsii paikkaansa Suomen markkinoilla. Zimpler vedonlyönnin suosio piilee siinä, että joissain tapauksissa Zimplerin avulla on mahdollista pelata laskulla. Voi siis tallettaa ensin rahaa, ja maksaa laskun vasta myöhemmin.

Zimpler vedonlyönnin suosio on ymmärrettävää, sillä Zimplerillä tallettaminen on käytännössä samaa kuin puhelimella maksaminen, ja nykypäivänä lähes kaikki asiat tehdään puhelimitse. Yleisesti ottaen Zimpler vedonlyönti vain on todella turvallista, nopeaa ja helppoa.

Zimpler vedonlyontisivusto ja Zimpler bonus

Zimpler vedonlyönnin suurin heikkous piilee sen parhaassa ominaisuudessa, laskulla maksamisessa. Tämän vuoksi Zimpler voi olla huono maksutapa niille, jotka jäävät helposti asioihin koukkuun tai ovat jo valmiiksi peliriippuvaisia. Zimpler käytännössä antaa mahdollisuuden pelata rahalla, jota ei oikeasti itsellä ole.

Fakta on kuitenkin se, että suoraan laskulla maksaminen ei onnistu jokaisella vedonlyöntisivustolla, joka on mielestämme loistava asia. Tämän myötä Zimpler voi toimia juuri niin loistavana maksutapana kuin on suunniteltu ilman suurempia pelkoja siitä, että siitä olisi haittaa uhkapelien ongelmakäyttäjille.

"Jacob, onko Zimpler vedonlyönti on kannattavaa?"

Zimpler on monipuolinen maksutapa, jonka avulla itse vedonlyönti sekä rahansiirrot vedonlyöntisivustolle ovat aina todella nopeita, turvallisia ja helppoja.

Zimpler mahdollistaa vedonlyönnissä asioita, joita mitkään muut maksutavat eivät vielä tähän hetkeen mennessä ole pystyneet, ja tämä on heidän suurin valttikortti.

Mielestäni Zimpler vedonlyönti on kannattavaa, koska:

 • Voit maksaa joko suoraan tai laskulla.
 • Saat aina erittäin nopeat rahansiirrot.
 • Todella helppokäyttöinen maksutapa.
 • Turvallisuus on aivan viimeisen päälle.

On useita hyviä syitä sille, miksi Zimpler vedonlyönti on kannattavaa. Olennaista on tietenkin turvallisuus, sujuvuus ja nopeus. Tästä huolimatta Zimplerillä on myös omat heikkoutensa, jotka rajoittavat mielestämme sen käyttöä.

Zimpler vedonlyönti ei aina ole kannattavaa, koska:

 • Voit pelata rahoilla, jota sinulla ei ole.
 • Se on tarjolla vain harvoilla sivustoilla.
 • Joskus Zimpleristä voi tulla lisäkuluja.
 • Ei ole aina mahdollista maksaa laskulla.

Vaikka Zimplerillä on muutamia heikkouksia olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että Zimpler vedonlyönti on parhaimmillaan todella kannattavaa.

Jacob
Jacob, Kaikkitietävä johtaja

Kysymyksiä ja vastauksia Zimpler vedonlyönnistä

Zimpler vedonlyönti herättää paljon kysymyksiä, joihin me vastaamme parhaamme mukaan tässä osiossa!

Mikä Zimpler on ja toimiiko se vedonlyönnissä?

Zimpler on vuonna 2012 Ruotsissa perustettu yritys jonka tarkoituksena on tehdä verkkomaksamisesta mahdollisimman helppoa. Se toimii ikään kuin lompakkona, joka kasaa yhteen erilaisia maksuvälineitä. Zimpler voi mahdollistaa myös laskulla maksamisen.

On olemassa vedonlyöntisivustoja, jotka ovat ottaneet Zimplerin osaksi heidän valikoimaansa. Nämä vedonlyöntisivustot ovat kuitenkin nyky-yhteiskunnassa vielä melko harvinaisia, mutta saattavat vielä yleistyä tulevien vuosien aikana.

Millä vedonlyöntisivuilla on käytössä Zimpler?

Tällä hetkellä kaikista listaamistamme vedonlyöntisivustoista vain kahdella on käytössä Zimpler. Nämä Zimpler vedonlyöntisivustot ovat:

Miksi kannattaa käyttää Zimpler vedonlyöntiä?

Zimplerin suurimmat edut ovat sen nopeus ja turvallisuus. Lisäksi Zimplerin kautta pelaajan ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietoja vedonlyöntisivustolle. Zimpler myöskin antaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa laskulla, joka voi olla joillekin pelaajille erittäin tärkeä ominaisuus.

Miksi ei kannata käyttää Zimpler vedonlyöntiä?

Zimplerissä, kuten kaikissa muissakin ominaisuuksissa on omat heikkoutensa. Suurin ongelma Zimplerin kanssa on se, että pelaaja voi pelata rahalla, jota hänellä ei välttämättä oikeasti ole, kun hän lyö vetoa laskulla. Tämän vuoksi emme missään nimessä suosittele Zimpleriä niille, joilla on rahapeliongelma tai niille, jotka tietävät tulevansa helposti riippuvaiseksi. Lisäksi Zimpler muun muassa saattaa periä pieniä lisäkuluja rahansiirroista.

Ovatko Zimpler vedonlyöntisivustot turvallisia?

Zimplerin kautta toteutetut rahansiirrot ovat täysin turvallisia. Käytännössä Zimpler toimii verkkolompakon lisäksi myös salauspalveluna, jolloin sinun ei tarvitse luovuttaa pankkitietojasi kolmannelle osapuolelle, joka on tällä kertaa vedonlyöntisivusto.

Onko Zimpler vedonlyönnissä lisäkustannuksia?

Tämä vaihtelee melko paljon. Zimpler saattaa periä pienen maksun esimerkiksi tietyn suuruisista nostoista, jotka toteutetaan heidän kauttaan. Joskus Zimpler saattaa periä myös maksun tietyistä rahansiirroista. Välillä taas vedonlyöntisivusto saattaa periä pienen maksun siitä, että rahansiirto toteutetaan Zimplerin kautta. Kannattaa lukea tästä lisää Zimplerin omilta sivuilta ja haluamaltasi vedonlyöntisivustolta, jotta tiedät tarkalleen, missä mennään.

Voinko saada bonuksen tallettamalla Zimplerillä?

Kyllä, suurin osa vedonlyöntibonuksista ja tervetuliaisbonuksista myönnetään myös silloin, kun talletus toteutetaan Zimplerin kautta. Kannattaa aina kuitenkin lukea bonusta koskevat bonusehdot, jotta ei tule vastaan ikäviä yllätyksiä.

Kauanko rahansiirrot Zimplerillä oikein kestävät?

Zimplerin käytön yksi suurimmista eduista on se, että maksut ovat hyvin yksinkertaisia ja nopeita. Talletukset vedonlyöntisivustolle sujuvat erittäin nopeasti ilman suurempia viiveitä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain hyvin harvat vedonlyöntisivustot hyväksyvät nostojen toteuttamisen Zimplerin avulla.

Mikä on Zimpler?

Zimpler on vuonna 2012 Ruotsissa perustettu verkkomaksupalveluiden tarjoaja. Zimplerin tavoitteena on ollut tehdä mobiilimaksamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Zimpler on alun perin toiminut nimellä Puggle Pay, mutta on saavuttanut nykyisen suosionsa Zimpler-nimen alla.

Zimpler poikkeaa useista muista verkkomaksupalveluiden tarjoajista niin, että heidän kauttaan maksut hoidetaan laskulla. Voit siis käyttää Zimpleriä vedonlyöntisivustolla, jonka jälkeen pelaajalle lähetetään lasku puhelimeen tai sähköpostiin, jonka hän voi sitten myöhemmin maksaa. Tiivistetysti voisimme kuvailla Zimpleriä näillä kolmella kohdalla:

 • Ruotsalainen verkkomaksupalveluiden tarjoaja.
 • Pääpiirteinä ovat helppus, nopeus ja turvallisuus.
 • Mahdollisuus maksaa laskulla vedonlyöntisivulla.

Zimpler kasaa yhteen useita erilaisia maksutapoja yhden tunnuksen taakse. Voit siis esimerkiksi lisätä Zimpler-tilille oman korttisi tiedot, jolloin voit talletusta tehdessäsi päättää, maksatko suoraan kortilta vai lähetetäänkö sinulle erillinen lasku. Zimpler antaa sinun myös hallita omaa kuukausibudjettiasi, jotta et vahingossa elä yli varojesi laskujen kautta.

Mitä sinun tulee tietää Zimpler vedonlyönnistä?

Takaako Zimpler aina nopeat kotiutukset?

Jos kyse on vain Zimpleristä, on tällöin tarjolla myös aina nopeat kotiutukset. Usein kuitenkin vedonlyöntisivustoilla kestää aikaa vahvistaa kotiutukset Zimplerin kautta hieman kauemmin kuin joidenkin muiden maksutapojen osalta, jolloin tarjolla ei aina ole nopeita kotiutuksia Zimplerillä.

Lue lisää nopeista kotiutuksista

Ovatko rahansiirrot Zimplerillä turvallisia?

Zimpler käyttää aina viimeisimpiä suojaustekniikoita ja kaikki rahansiirrot Zimplerillä ovat aina viimeisen päälle turvallisia.

Tuleeko Zimpleristä ylimääräisiä maksuja?

Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta. Jotkut vedonlyöntisivustot saattavat periä lisäkustannuksia Zimplerillä talletettaessa, kotiutettaessa tai molemmissa, mutta kaikilla vedonlyöntisivustoilla asia ei näin ole. Tämä on siis täysin vedonlyöntisivustoista itsestään riippuvainen asia, joten vastaus on vahva kyllä ja ei.

Voiko Zimplerin avulla lunastaa bonuksia?

Pääsääntöisesti kyllä, mutta aivan 100% tapauksista näin ei kuitenkaan ole. Suurin osa vedonlyöntisivustoista kyllä kuitenkin antaa pelaajan toteuttaa rahansiirron Zimplerillä niin, että hän voi samalla lunastaa bonuksen.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista

Onko kaikilla vedonlyöntisivuilla Zimpler?

Ei, ei missään nimessä. Tällä hetkellä vain kaksi listaamamme vedonlyöntisivustoa tarjoaa mahdollisuuden rahansiirtoihin Zimplerin välityksellä.

Miten Zimpler vedonlyönti toimii?

Maksujen suorittaminen Zimplerin kautta on hyvin yksinkertaista. Aivan aluksi on kuitenkin tärkeää tietää, että Zimpler tarjoaa pelaajalle hyvin monia erilaisia maksutapoja riippuen siitä, mikä pelaajalle sopii parhaiten. Zimpler toimii verkkolompakkona, jonka avulla pelaajan on mahdollista suorittaa maksuja useilla eri tavoilla.

Pelaajan ei aluksi tarvitse luoda käyttäjätunnusta Zimplerille ennen ensimmäistä talletusta. Hänen tulee vain valita vedonlyönnin maksutavaksi Zimpler, syöttää talletettava rahasumma ja antaa oma puhelinnumeronsa. Tämän jälkeen hänelle lähetetään vahvistuskoodi tekstiviestinä, jonka syöttäessään sivustolle Zimpler-tili luodaan automaattisesti.

Suomessa vain muutamat vedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden rahansiirtoihin Zimplerillä.

Näin käyttää Zimpleriä vedonlyöntisivustolla

 1. Valitse Zimplerin tarjoava vedonlyöntisivusto.
 2. Siirry tallettamaan ja valitse tavaksi Zimpler.
 3. Seuraavaksi syötä haluamasi talletussumma.
 4. Avautuvaan kenttään syötä puhelinnumerosi.
 5. Saat puhelimeen koodin joka syötetään sivulle.
 6. Talletus on valmis ja voit aloittaa pelaamisen.
 7. Saat laskun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Mitä ovat Zimpler vedonlyöntisivustot?

Vedonlyöntisivustot Zimpler-maksutavalla ovat hiljalleen yleistyneet, mutta ovat vielä tänä päivänä melko harvinaisia. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että tällä hetkellä suurin osa Zimpleriä tarjoavista vedonlyöntisivustoista on uusia vedonlyöntisivustoja, jotka pyrkivät erottumaan joukosta.

Zimpler vedonlyöntisivustot ovat siis tavallisia vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa rahansiirtoja Zimplerin välityksellä. Yleensä näillä sivustoilla on tapana mahdollistaa vain talletusten tekeminen Zimplerillä, mutta joissain tapauksissa se on mahdollista myös kotiutusten osalta.

Suurin syy siihen, miksi ihmiset kaipaavat Zimpler vedonlyöntisivustoja on se, että näillä sivustoilla on usein mahdollista pelata laskulla. Tämä tarkoittaa sitä, että on käytännössä mahdollista pelata rahalla, jota ei talletushetkellä vielä oikeasti ole käytettävissä.

Tietenkin tämän kyseisen ominaisuuden takia Zimpler vedonlyöntisivustoilla on myös omanlaisensa heikkous. Se ei nimittäin ole sopivin maksutapa pelaajille, jotka ovat helposti addiktoituvia tai jo valmiiksi koukussa uhkapeleihin. Tällöin riski liialliseen pelaamiseen on entistä suurempi.

Yleisesti ottaen Zimpler vedonlyöntisivustot kuitenkin ovat kuten aivan mitä tahansa vedonlyöntisivustoja, eikä niissä ole mitään erikoista sen. lisäksi, että heidän sivuilla on mahdollista pelata Zimplerin välityksellä.

Zimpler vedonlyöntisivustot

Sportaza Zimpler

100% talletusbonus 200€
BONUSTARJOUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
PELITARJONTA⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10
MOBIILIKOKEMUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️10/10
MAKSUTAVAT⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10
VEDONLYÖNTIKOKEMUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10
ASIAKASPALVELU⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
YHTEENVETO⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10

Bethard Zimpler

100% talletusbonus 100€
BONUSTARJOUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
PELITARJONTA⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10
MOBIILIKOKEMUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
MAKSUTAVAT⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
VEDONLYÖNTIKOKEMUS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★8/10
ASIAKASPALVELU⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10
YHTEENVETO⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★9/10

Zimpler bonus vedonlyöntiin

Zimpler bonus on todella yleinen näky vedonlyöntisivustolla. On hyvin tiedossa, että vedonlyöntisivustot eivät anna pelaajalle oikeutta lunastaa bonusta, jos hän toteuttaa talletuksen tietyillä talletusmenetelmillä. Lähtökohtaisesti Zimpler ei kuulu näihin menetelmiin, joten mitä todennäköisimmin pelaajalle annetaan oikeus lunastaa bonus, jos hän toteuttaa talletuksen Zimplerin kautta.

Zimpler bonus tarkoittaa toisin sanoen sitä, että pelaaja toteuttaa vedonlyöntibonukseen oikeuttavan talletuksen Zimplerin kautta. Zimpler on todella monipuolinen vedonlyönnin rahansiirtomenetelmä, ja se tulee todennäköisesti yleistymään vedonlyöntisivustoilla tulevien vuosien aikana.

Zimpler vedonlyonti Bethardilla tietokoneella

Bethard tarjoaa mahdollisuuden lunastaa Zimpler bonus!

Kannattaa kuitenkin muistaa, että on olemassa myös satunnaisia bonuksia, joita ei ole mahdollista lunastaa Zimplerillä talletettaessa. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää muistaa aina lukea bonusehdot, jotta vältytään mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä. On kuitenkin erittäin kurjaa toteuttaa talletus tietyllä menetelmällä ja todeta vasta sen jälkeen, että ei olekaan mahdollista saada itselleen bonusta tällä tavoin.

Bonus:

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x Minimikertoimet: 1.80

Zimpler vedonlyönti - Talletukset ja kotiutukset

Zimpler vedonlyönti on yleistynyt viimeisten vuosien aikana huomattavasti, ja nykyään onkin olemassa jo melko useita vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden Zimplerin käyttämiselle. Zimpler ei ole vielä tarjolla kaikilla vedonlyöntisivustoilla, mutta uskomme sen yleistyvän entisestään lähitulevaisuudessa, jolloin Zimpler vedonlyönti tulee valtaamaan entistä suuremman suosion vedonlyöntimarkkinoilla.

💰 Zimpler talletus

Zimpler talletus sujuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Aluksi pelaajan tulee tietenkin löytää Zimpler vedonlyöntisivusto, eli sivusto, joka hyväksyy Zimplerin käyttämisen. Kun pelaaja on kirjautunut sisään vedonlyöntisivustolle, voi hän tehdä ensimmäisen talletuksensa Zimplerin kautta.

Zimpler talletus sujuu aluksi aivan kuten mikä tahansa muukin talletus. Pelaajan tulee valita talletustavaksi Zimpler ja syöttää talletettava rahasumma. Tämän jälkeen pelaaja syöttää oman puhelinnumeronsa ja hänelle lähetetään vahvistuskoodi tekstiviestitse. Syöttämällä koodin sivustolle, hänelle aktivoidaan Zimpler-tili, jonka kautta hän voi jatkossa aina vahvistaa talletukset.

Zimpler mahdollistaa talletuksen maksamisen joko samantien tai myöhemmin laskulla. Tähän voit vaikuttaa vahvistaessasi talletusta, jolloin saat itse valita itsellesi parhaan talletusmenetelmän. Jos valitset talletuksen laskulla, perii Zimpler tästä yleensä pienen lisäsumman rahaa.

💸 Zimpler kotiutus

Zimpler kotiutus on aivan yhtä yksinkertainen kuin Zimpler talletus. On jopa hieman ihmeellistä, että Zimplerin kautta pystyy myös kotiuttamaan rahaa, sillä sen avulla ei kuitenkaan ole mahdollista vastaanottaa rahaa toisten lähettämänä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vain harvat vedonlyöntisivustot hyväksyvät Zimpler kotiutuksen. Jos kotiutus Zimplerillä on mahdollinen, on kyseessä aina nopea kotiutus vedonlyönnissä.

Zimpler kotiutus tapahtuu niin, että pelaaja menee kotiutus-kohtaan. Tämän jälkeen hän valitsee kotiutustavaksi Zimplerin, ja tällöin hänen tulee vahvistaa kotiutus oman puhelinnumeronsa avulla. Tällöin hänelle lähetetään vahvistuskoodi, jonka vahvistaessaan kotiutus toteutetaan. Tällöin rahat lähetetään automaattisesti sille pankkitilille, joka on aiemmin yhdistetty Zimpler-tiliin. Vaihtoehtoisesti pelaajaa voidaan myös pyytää syöttämään pankkitilin numero IBAN-muodossa.

Zimpler vedonlyönti - Hyödyt & haitat

Zimpler vedonlyönti pitää sisällään useita erilaisia hyötyjä ja haittoja. Yleisesti ottaen kyseessä on kyllä erinomainen rahansiirtomenetelmä, mutta se ei välttämättä ole tästä huolimatta se paras vaihtoehto jokaiselle vedonlyöjälle. Ennen Zimplerin valitsemista kannattaakin siis tutustua Zimplerin hyötyihin ja haittoihin.

Zimpler hyödyt

✔️ Mahdollisuus maksaa suoraan tai laskulla.

✔️ Erittäin nopeat rahansiirrot.

✔️ Kokonaisuudessaan helppo ja turvallinen.

On ehdottomasti suuri plussa, että pelaajan on mahdollista päättää, maksaako hän talletuksen saman tien suoraan vai myöhemmin laskulla. Laskulla maksaminen on monelle henkilölle tärkeä asia, joka on tällöin erinomainen palvelu myös vedonlyöntisivustolla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kenenkään ei tulisi koskaan pelata lainatulla rahalla tai rahalla, jota hänellä ei oikeasti ole tai ole varaa menettää.

Zimpler tarjoaa käyttäjälleen pääsääntöisesti aina myös erittäin nopeat rahansiirrot. Tämä on nykypäivänä melko yleistä, mutta on se silti erittäin iso plussa maksutavalle, jos se pystyy takaamaan nopeat talletukset ja nopeat kotiutukset.

Kokonaisuudessaan voimme sanoa, että Zimpler on helppokäyttöinen ja turvallinen. Näin ollen sitä on ilo suositella kaikille pelaajille, jotka kokevat tarpeelliseksi käyttää kyseistä palvelua. Pelaajan on myös mahdollista asettaa oma budjettinsa Zimpleriin, jolloin hänen ei ole mahdollista elää yli varojensa Zimplerin laskutuksen kautta.

Zimpler haitat

➖ Mahdollisuus maksaa laskulla.

➖ Ei tarjolla kaikilla vedonlyöntisivustoilla.

➖ Saattaa syntyä lisäkustannuksia.

Mahdollisuus maksaa laskulla on ehdottomasti myös miinus. Tämä mahdollistaa sen, että pelaaja voi pelata rahalla, jota hänellä ei oikeasti ole tilillä. Muistakaa aina pelata vain rahalla, joka teidän on varaa menettää. Tällöin kenenkään ei ikinä tulisi pelata lainatulla rahalla. Tämä on myös syy sille, miksi emme suosittele Zimpleriä peliriippuvaisille henkilöille.

Zimpler on yleistynyt viimeisten vuosien aikana paljon, mutta se ei ole vielä tarjolla läheskään kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Tämä tulee todennäköisesti muuttumaan, mutta siihen asti kyseessä on pienimuotoinen miinus. Olisi kuitenkin hyvä, että olisi mahdollista käyttää samaa maksutapaa mahdollisimman useilla sivuilla.

Zimpler saattaa aiheuttaa käyttäjälleen myös lisäkustannuksia. He saattavat periä pienen lisäkustannuksen siitä, että heidän kauttaan toteutetaan rahansiirto tai siitä, että heidän kauttaan kotiutetaan rahasumma. Lisäksi jotkin vedonlyöntisivustot saattavat laskuttaa siitä, että heidän sivuillaan toteutetaan rahansiirtoja Zimplerin välityksellä.

Zimpler casino

Zimpler casinot ovat yleistyneet vähintäänkin yhtä kovalla vauhdilla kuin Zimpler vedonlyöntisivustot. Siinä missä vedonlyöntisivustotkin, niin myös Zimpler casinot antavat pelaajalle mahdollisuuden tallettaa rahaa ja pelata pelkällä laskulla. Zimpler casinot eivät vielä ole täysin yleistyneet, mutta uskomme lähivuosien aikana niiden määrän lisääntyvän reippaasti.

Zimpler casino tarkoittaa siis casinoa, jossa pelaajan on mahdollisuus toteuttaa talletus Zimplerin avulla.

Zimpler voi tuoda casinolle paljon lisäarvoa, sillä kovinkaan moni muu maksutapa ei anna pelaajalle mahdollisuutta pelata laskulla. Lisäksi Zimpler on erittäin turvallinen ja nopea rahansiirtomenetelmä, joka on tietenkin pelkkää plussaa sekä pelaajalle että kasinolle.

Parhaat Zimpler casinot sisältävät kuitenkin muitakin ominaisuuksia ja palveluita kuin Zimplerin. Jotta kyseessä voi olla paras Zimpler casino, täytyy sen tarjota kokonaisvaltaisesti hyvä pelikokemus, bonus Zimplerillä talletettaessa, laaja valikoima, hyvin toimiva kasino ja tietenkin loistava asiakaspalvelu.