Parhaat talletusbonukset vedonlyontiin

Talletusbonus vedonlyöntiin

Etsitkö parhaita talletusbonuksia vedonlyöntiin? Löysit oikean sivun, sillä täältä löydät aina parhaat talletusbonukset!

Parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin

Rank Bonus Kierrätys Kertoimet 
1

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle
2

100% talletusbonus 100€ asti

Kierrätys: 12x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
3

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
4

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
5

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
6

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
7

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
8

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
9

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.70

LunastaSiirry sivulle
10

3x 100% talletusbonus 50€ asti

Kierrätys: 8x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
11

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 9x

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle
12

100% talletusbonus 200€ asti

Kierrätys: 16x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
13

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle

Talletusbonus vedonlyöntiin - Mikä se on?

Kun rekisteröidyt vedonlyöntisivustolle, saat usein palkinnoksi siitä vedonlyöntibonuksen. Näistä bonuksista yleisin on talletusbonus.

Talletusbonuksen summa on nimestä jo päätellen riippuvainen ensimmäisen talletuksen koosta. Yleisin Suomessa tarjolla oleva talletusbonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus 100€ asti, mutta myös muita vaihtoehtoja on useimmiten tarjolla.

Jokainen talletusbonus pitää sisällään aina erilaisia bonusehtoja, joita pelaajan tulee toteuttaa, ennen kuin hän voi nostaa bonussumman pankkitilille. Yllätys yllätys. Nämä bonusehdot ovat yleensä:

 • Talletusbonuksen kierrättäminen
 • Talletusbonuksen minimikertoimet
 • Talletusbonuksen voimassaoloaika

Talletusbonuksissa tärkeää on tutkia nimenomaan kyseisiä ehtoja, eikä vain sokeasti tuijottaa bonussummaa. Hätä ei ole tämän näköinen. Lopeta stressaaminen ja tutustu listoihimme, nimittäin niistä löydät parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin!

Talletusbonus on suomen yleisin bonus vedonlyöntiin
Miksi kannattaa valita talletusbonus vedonlyöntiin?

On useita syitä sille, miksi kannattaa valita talletusbonus vedonlyöntiin. Tässä nopeasti muutama esimerkki:

 • Ei juurikaan vaikuta pelaajan vedonlyöntiin.
 • Mahdollisuudet jopa todella suuriin voittoihin.
 • Parhaimmillaan sisältävät helpot bonusehdot.

Lisäksi talletusbonukset ovat esimerkki loistava tapa päästä kunnolla alkuun vedonlyöntisivuston kanssa. Ne nimittäin antavat mukavasti lisää pelirahaa heti alkuun!

Top 4 talletusbonukset vedonlyöntiin

100% talletusbonus 200€

Lunasta
Lue arvostelu

100% talletusbonus 200€

Lunasta
Lue arvostelu

100% talletusbonus 200€

Lunasta
Lue arvostelu

100% talletusbonus 200€

Lunasta
Lue arvostelu

Talletusbonukset - Kysymykset ja vastaukset

Talletusbonukset ovat vedonlyönnin yleisin bonus. Sen vuoksi ne myös herättävät paljon kysymyksiä, joihin me vastaamme tässä osiossa!

Millä vedonlyöntisivustolla on paras talletusbonus?

Tällä hetkellä parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin ovat:

 • Betinia - 100% talletusbonus 200€ asti.
 • LibraBet - 100% talletusbonus 200€ asti.

Miksi kannattaa valita talletusbonus vedonlyöntiin?

Talletusbonus on yleisin bonus vedonlyöntiin. Se kannattaa valita, sillä se ei juurikaan rajoita pelaajan vedonlyöntiä. Lisäksi pelaajan on mahdollista voittaa suuri rahasumma itselleen kyseisen bonuksen avulla. Parhaimmillaan talletusbonukset voivat jopa sisältää kohtuullisen helpot bonusehdot.

Lue lisää talletusbonuksista.

Voiko talletusbonuksen yhdistää muihin bonuksiin?

Vastaus ei ole yksiselitteinen, koska se riippuu hyvin pitkälti peliyhtiön omista ehdoista. Siksi on tärkeää, että tarkistat mitä sääntöjä ja ehtoja mihinkin bonukseen ja kampanjaan joihin haluat osallistua sovelletaan.

Kuinka talletusbonus vedonlyönnissä oikein toimii?

Talletusbonus vedonlyönnissä toimii yleensä niin, että ensin pelaaja lunastaa bonuksen. Talletusbonus sisältää tiettyjä ehtoja, jotka pelaajan tulee toteuttaa. Nämä ovat esimerkiksi 5x kierrätysvaatimukset, 1.50 vähimmäiskertoimet ja 30 päivää voimassaoloaika.

Tällöin pelaajan tulee 100€ talletusbonuksen eteen lyödä vetoa yhteensä 500€ edestä kohteisiin, joiden vähimmäiskertoimet ovat 1.50. Tämä tulee toteuttaa 30 päivän kuluessa. Jos pelaaja onnistuu, hän voi kotiuttaa bonuksen ja sillä tehdyt voitot itselleen!

Kuinka usein on mahdollista saada talletusbonus?

Pääosin talletusbonuksen voi saada vain ensimmäisellä talletuskerralla. Jos olet siis jo rekisteröinyt tilin jollekin vedonlyöntisivustolle on erittäin todennäköistä, että et voi enää saada talletusbonusta kyseiselle sivustolle. Välillä kuitenkin jotkin sivustot tarjoavat kampanjoita, jolloin myös olemassa olevat pelaajat voivat lunastaa itselleen talletusbonuksen.

Miten pelaaja voi itse hyötyä talletusbonuksesta?

Talletusbonuksen etu on pelaajalle se, että hänellä on heti alkuun enemmän rahaa pelitilillä käytettävänä. Tietenkin bonuksena saatu raha sisältää omat ehtonsa ennen kuin se on nostettavissa, mutta se ei poissulje sitä, että et voisi ainakin yrittää lunastaa nämä ehdot saadaksesi sen rahan.

Kuinka löytää paras talletusbonus vedonlyöntiin?

Nämä riippuvat täysin bonuksesta, sillä yleensä isommilla bonuksilla on tiukemmat ehdot kuin pienemmillä bonuksilla. Idylli tilanne olisi se, että bonuksella olisi:

 • Korkea bonussumma
 • Matalat vähimmäiskertoimet
 • Pieni määrä kierrätysvaatimuksia
 • Pitkä voimassaoloaika

Tällaista kokonaisuutta ei kuitenkaan oikeastaan koskaan ole tarjolla. Silti yleisesti voisimme sanoa, että mitä useampi yläpuolella olevista listan kohdista toteutuu, sitä parempi bonus on.

Käytetäänkö talletusbonuksia varten bonuskoodia?

Bonuskoodit ovat yhä harvinaisempia vedonlyöntisivustoilla, mutta vielä nykyäänkin joissain tapauksissa niitä vaaditaan. Olemme lisänneet tällä sivulla olevaan vedonlyöntisivustoluetteloon sarakkeen jossa mainitaan, vaatiiko kyseinen vedonlyöntisivusto bonuskoodia.

Miten löydän parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin?

Parasta talletusbonusta ei ole helppoa löytää, sillä niiden ehdot vaihtelevat paljon. Suuret talletusbonukset sisältävät yleensä vaikeammat ehdot, joskus täytyy kierrättää bonuksen lisäksi myös talletus ja joskus voimassaoloaika on lyhyt. Talletusbonus on yleisin kaikista vedonlyöntibonuksista ja valikoimaa riittää, mutta niissä tulee huomioida useita asioita.

Kokeneemmille pelaajille paras talletusbonus on sellainen, jossa on hieman suurempi bonussumma, mutta silti sopusuhtaiset ehdot. Tällöin tärkeää on, että olet aktiivinen vedonlyöjä, sillä tällaiset talletusbonukset sisältävät vaikeammat ehdot. Voit myös voittaa enemmän rahaa näillä talletusbonuksilla.

Miten löytää paras talletusbonus vedonlyöntiin

Suuremmilla talletusbonuksilla on vaikeammat bonusehdot.

Uudemmille ja satunnaisille pelaajille suosittelemme niitä talletusbonuksia, joissa on matalat kierrätysvaatimukset ja vähimmäiskertoimet. Tällöin bonus on hieman helpompaa kierrättää nopeasti ja helpommissa kohteissa. Tällaisella talletusbonuksella on myös mahdollisuus tehdä kiitettävästi rahaa.

Aina kannattaa muistaa, että suuret talletusbonukset sisältävät aina vaikeammat ehdot. Loogisesti tällöin pienemmän bonukset taas ovat helpompia kierrättää. Näistä syistä suuremmat talletusbonukset eivät sovi kaikille, mutta taas toisaalta pienemmillä talletusbonuksilla ei ole mahdollista voittaa yhtä paljoa.

Parhaat talletusbonukset aloittelijoille ja kokeneille pelaajille

Paras talletusbonus kokeneemmalle pelaajalle

Betinia 100€ talletusbonus 200€ asti:

 • 5x kierrätysvaatimukset
 • 1.50 vähimmäiskertoimet
 • 30 päivää voimassaoloaika
 • Bonus ja talletus kierrätetään

Miten tunnistaa paras talletusbonus vedonlyönnissä?

Paras talletusbonus vedonlyöntiin ei ole aina se, jossa on suurin bonussumma. Lähes tulkoon päin vastoin. Paras talletusbonus vedonlyöntiin on se, jonka bonusehdot ovat mahdollisimman helpot verrattuna bonussummaan. Lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat talletusbonuksia, joten niiden ehtoihin on todella tärkeää tutustua tarkasti.

Jos mietitään täysin idylliä ja kuvitteellista talletusbonusta, olisi se seuraavanlainen. Talletusbonus sisältäisi valtavan bonussumman, mutta myös suuren prosenttimäärän. Lisäksi se sisältäisi mahdollisimman matalat kierrätysvaatimukset ja vähimmäiskertoimet, mutta se olisi myös voimassa useita kuukausia.

Miten tunnistaa paras talletusbonus vedonlyöntiin

Talletusbonuksen tärkeimmät vertailtavat asiat.

Edellä mainittua talletusbonusta ei tietenkään ole olemassa, tai jos on, niin kertokaa siitä meillekin niin menemme sen lunastamaan. Yläpuolella on vain mahdollisimman hyvä talletusbonus. Mitä useampi yllä olevista kohdista täyttyy, sitä parempi talletusbonus on ehdottomasti aina kyseessä.

Meidän mielestämme paras talletusbonus vedonlyöntiin on se, joka on mahdollisimman helppoa muuttaa nostettavaksi rahaksi. Mitä todennäköisemmin pelaaja voi muuttaa talletusbonuksen oikeaksi rahaksi, sitä parempi bonus käytännössä aina nimittäin on.

Yksi talletusbonus ei ole paras kaikille

Yksi talletusbonus vedonlyönnissä ei ikinä voi olla paras vaihtoehto kaikille. Tämä johtuu siitä, että jokainen odottaa bonukselta erilaisia asioita. Näin ollen yksittäinen talletusbonus ei voi käytännössä koskaan vastata kaikkien pelaajien odotuksiin ilman, että kyseessä olisi vedonlyöntiyhtiölle hirveän huono bonus.

Esimerkki talletusbonuksesta vedonlyöntiin

Talletusbonus koostuu uuden vedonlyöjän ensimmäisen talletuksen prosenttiosuudesta, joka on yleensä 100%. Tässä esimerkissä käytämme vedonlyöntisivuston talletusbonusta, jossa vedonlyöntisivusto myöntää pelaajalle 100% talletusbonuksen 100€ asti. Vähimmäiskertoimet ovat 2.00 ja talletusbonus tulee kierrättää 6x. Näin esimerkki etenee:

 1. Vedonlyöjä rekisteröityy vedonlyöntisivustolle ja tallettaa 50€.
 2. Talletusbonus aktivoituu, ja vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle 50€ talletusbonuksen.
 3. Kierrätysvaatimusten mukaan talletusbonus tulee kierrättää 6x. Tällöin pelaajan on lyötävä vetoa yhteensä 300€ edestä, sillä 6 x 50€ = 300€.
 4. Vedot tulee asettaa kohteisiin, joiden vähimmäiskerroin on 2.00. Jos kerroin on alle 2.00, eivät vedot täytä bonuksen kierrätysehtoja.
 5. Jos onnistut täyttämään kierrätysvaatimukset ja saamaan bonusrahalla myös voittoa, voit nostaa rahat ehtojen täytyttyä pankkitilillesi.

Huomaa, että yleensä talletusbonus sisältää myös tietyn voimassaoloajan, jonka puitteissa bonusehdot on täytettävä. Jos voimassaoloaika umpeutuu, mitätöi vedonlyöntisivusto talletusbonuksen ja sillä tehdyt voitot pelitililtä.

Kuinka lunastaa talletusbonus vedonlyöntiin?

Talletusbonus vedonlyöntiin on aina todella yksinkertaista lunastaa, joten sitä on turha liikaa murehtia! Talletusbonus on kenties jopa yksinkertaisin vedonlyöntibonus lunastaa, sillä se määräytyy aina pelaajan ensimmäisen talletuksen mukaan. Kuinka talletusbonus sitten lunastetaan? Me kerromme sinulle!

Kokonaisuudessaan talletusbonuksen lunastaminen vie aikaa alle 5 minuuttia!

1

Valitse itsellesi paras talletusbonus

Ensimmäinen vaihe on valita listaltamme se sinulle paras talletusbonus. Tämän jälkeen voit painaa "Lunasta" -painiketta.

2

Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle

Tässä vaiheessa sinun tulee luoda käyttäjätunnus vedonlyöntisivustolle. Jotkin vedonlyöntisivustot vaativat sinua vahvistamaan talletusbonuksen lunastamisen esimerkiksi rastittamalla ruudun.

3

Toteuta ensimmäinen talletus

Jotta voit lunastaa talletusbonuksen, tulee sinun tietenkin toteuttaa ensin talletus. Tarkista ensin bonusehdoista, mikä on pienin bonukseen hyväksyttävä talletussumma. Jos taas haluat mahdollisimman suuren bonuksen niin varmista, mikä on suurin jaettava talletusbonus.

4

Talletusbonus lisätään tilillesi

Kun olet vahvistanut talletuksen, niin pienen odottamisen jälkeen talletusbonus kilahtaa vedonlyöntitilillesi. Nyt olet valmis toteuttamaan bonusehdot annetun ajan puitteissa. Onnea matkaan!

Kenelle talletusbonus on paras vaihtoehto?

alletusbonuksen ideana on tietenkin pyrkiä muuttamaan se nostettavaksi rahaksi, ja sen puolesta talletusbonus on jokaiselle sopiva vedonlyöntibonus. Enemmän on kysymyksessä se, mikä talletusbonus sopii ja kenelle.

Pienempi talletusbonus helpoilla bonusehdoilla on loistava bonus uudemmille tai satunnaisille pelaajille. Se ei samalla tavalla välttämättä mahdollista suuria voittoja, mutta se on suhteellisen helppo muuttaa nostettavaksi rahaksi nopealla aikataululla tai satunnaisella pelaamisella.

Talletusbonus vedonlyonnissa sopii jokaiselle

Jos olet kokeneempi pelaaja, kannattaa lähteä tutkimaan suurempia bonussummia. Näissä kannattaa olla kokeneempi ja aktiivisempi vedonlyöjä, sillä kyseiset talletusbonukset sisältävät myös vaikeammat ja pitkäkestoisemmat bonusehdot. Toisaalta niillä voi myös voittaa enemmän rahaa.

Toisin sanoen talletusbonus vedonlyönnissä sopii jokaiselle pelaajalle taitotasosta tai pelityylistä riippumatta. Fakta on vain se, että kun talletusbonuksia on paljon erilaisia, ei jokainen niistä kuitenkaan ole jokaiselle pelaajalle sopiva.

Alta löydät parhaat talletusbonukset aloittelevalle ja kokeneemmalle vedonlyöjälle.

Vedonlyöntibonus:

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x Minimikertoimet: 1.50 Bonuskoodi:

Talletusbonus - Mitä asioita tulee huomioida?

Kun yrität löytää ne parhaat talletusbonukset, tulee sinun kiinnittää huomiota useisiin eri asioihin. Kun tarjolla on valtavasti erilaisia talletusbonuksia, tekevät niiden sisältämät ehdot niistä keskenään erilaisia. Bonusehtojen lukeminen myös auttaa pelaajaa säästymään ikäviltä yllätyksiltä. Ainakin näihin asioihin kannattaa aina tutustua:

 • Bonussumma
 • Kierrätysvaatimukset
 • Vähimmäiskertoimet
 • Voimassaoloaika
 • Bonuskoodi

Parhaat talletusbonukset tunnistaa vasta siinä vaiheessa, kun niiden sisältämiin ehtoihin paremmin tutustuu. Alle olemme avanneet jokaista talletusbonuksien sisältämää bonusehtoa hieman tarkemmin, jotta osaatte keskittyä niitä arvioidessa varmasti oikeisiin asioihin.

Mita huomioida talletusbonuksissa vedonlyonnissa

Talletusbonuksen bonussumma

Talletusbonuksen bonussumma on tietenkin tärkeä osa päätöstä, sillä se määrää sen, kuinka paljon bonusta saat. Ei tule kuitenkaan koskaan vain sokeasti tuijottaa bonussummaa, sillä mitä suurempi bonus on, sitä tiukemmat sen ehdot yleensä ovat.

Talletusbonuksen kierrätysvaatimukset

Kaikilla talletusbonuksilla on omat kierrätysvaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että vedonlyöjän on panostettava talletusbonus tarpeeksi useita kertoja ennen, kuin se on mahdollista nostaa omalle pankkitilille. Vedonlyöntisivustot voivat vaatia pelaajaa panostamaan bonussumman lisäksi myös sen lunastamiseksi tehty talletussumma.

Talletusbonuksen vähimmäiskertoimet

Talletusbonuksen vähimmäiskertoimilla tai minimikertoimilla tarkoitetaan, että bonussummaa kierrätettäessä vedonlyöntikohteiden kertoimien tulee olla vähintään tietyn summan verran. Yleensä vähimmäiskerroin vedonlyöntibonuksissa on välillä 1.50-2.00

Talletusbonuksen voimassaoloaika

Talletusbonuksen voimassaoloajalla tarkoitetaan sitä aikarajaa, mihin mennessä talletusbonuksen kierrätysehdot tulee olla täytettynä. Jos vedonlyöjä ei kerkeä täyttämään talletusbonuksen bonusehtoja voimassaoloajan puitteissa, mitätöidään talletusbonus ja sillä tehdyt voitot pelitililtä. Talletusbonuksen bonuskoodi

Talletusbonuksen bonuskoodit ovat katoava luonnonvara, mutta jotkut vedonlyöntisivustot silti käyttävät niitä vielä. Talletusbonuksen bonuskoodi tarkoittaa siis sitä, että vedonlyöjän täytyy syöttää tietty koodi vedonlyöntisivustolle, jotta hän voi lunastaa talletusbonuksen. Jos jokin listaamamme talletusbonus tarvitsee bonuskoodin, kerromme siitä talletusbonuksen tiedoissa

Talletusbonus uusille pelaajille

Talletusbonukset vedonlyönnissä jaetaan pääsääntöisesti uusille pelaajille tervetuliaisena jaettavan vedonlyöntibonuksen muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan tulee käyttää kyseistä vedonlyöntisivustoa ensimmäisen kerran. Talletusbonus on Suomen yleisin tervetuliaisbonus uusille pelaajille.

Talletusbonus uusille pelaajille on yleensä todella yksinkertaista lunastaa. Usein pelaajan ei tarvitse erikseen edes lunastaa sitä, vaan talletusbonus vedonlyöntiin voidaan myös automaattisesti vain myöntää ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Kannattaa kuitenkin varmistaa tämä aina etukäteen.

Uusille pelaajille sopivat talletusbonukset vedonlyöntiin

Nimensä mukaisesti talletusbonus uusille pelaajille määräytyy pelaajan ensimmäisen talletuksen mukaan. Yleisin talletusbonus uusille pelaajille on 100% talletusbonus 100€ asti. Jos tällöin siis talletat esimerkiksi 40€, saat tällöin lisäksi myös 40€ arvoisen talletusbonuksen. Yksinkertaista, eikö?

Talletusbonus vedonlyöntiin on yleensä loistava vaihtoehto uusille pelaajille, sillä se ei käytännössä juurikaan rajoita tavallista vedonlyöntiä. Pelaajan tulee vain olla tarkkana vähimmäiskertoimien kanssa, mutta muuten vedonlyöntiä voi toteuttaa lähes normaalisti.

Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

Talletusbonukset ovat yleisin tervetuliaisbonus Suomessa, mutta joukosta pitäisi löytää ne suurimmat talletusbonukset. Vaikka valikoimaa on paljon, erottuvat suurimmat talletusbonukset nopeasti joukosta prosenttimäärän ansiosta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että suuremmat talletusbonukset sisältävät vaikeammat ehdot!

Yleisin talletusbonus Suomessa on 100% talletusbonus. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tarjolla oleva vaihtoehto, vaikka nopealla vaikutuksella siltä saattaa yleensä näyttää. Lähes poikkeuksetta on myös 200% talletusbonus, joka on myös kohtuullisen yleinen. Yleensä 200% talletusbonus tarjotaan vain pienemmälle bonussummalle.

Suurimmat talletusbonukset vedonlyontiin

On olemassa myös 300% talletusbonus ja 400% talletusbonus, mutta ne ovat vedonlyönnissä äärimmäisen harvinaisia. Nämä ovat lähinnä tunnettuja kasinomaailmasta, jonka vuoksi kasinopelaajat usein olettavat näitä löytyvän myös vedonlyönnistä.

100% talletusbonus

100% talletusbonus on Suomen vedonlyöntimarkkinoilla yleisin tarjottava tervetuliaisbonus. Se on myös talletusbonuksien bonusmääristä yleisin. 100% talletusbonus tarkoittaa sitä, että vedonlyöntiyhtiö tuplaa pelaajan ensimmäisen talletuksen. Jos pelaaja siis tallettaa 50€, hän saa lisäksi 50€ talletusbonuksen, jolloin pelitilillä on yhteensä 100€ pelirahaa.

Paras 100% talletusbonus vedonlyöntiin

200% talletusbonus

200% talletusbonus on jo sen verran iso bonussumma, että sitä vedonlyönnin parissa harvemmin näkee. 200% talletusbonukset eivät kuitenkaan ole täysin tavattomia ja niitä on satunnaisesti tarjolla. Nettikasinoiden puolella 200% vedonlyöntibonus on tavallisempi kuin vedonlyönnin parissa. 200% talletusbonuksen myötä vedonlyöntisivusto kolminkertaistaa pelaajan tekemän talletussumman.

Tällä hetkellä yksikään vedonlyöntisivusto ei tarjoa 200% talletusbonusta.

300% talletusbonus

300% talletusbonus on jo huomattavasti harvinaisempi, eikä näitä juurikaan tule vastaan vedonlyönnin parissa. Kasinolla bonussummat nousevat yleensä vedonlyöntiä korkeammalle, mutta sielläkin harvemmin tulee vastaan 300% talletusbonus.

Tällä hetkellä yksikään vedonlyöntisivusto ei tarjoa 300% talletusbonusta.

400% talletusbonus

Nyt 400% talletusbonuksissa mennään jo niin isoihin lukemiin, että näitä tuskin tulee vedonlyönnissä koskaan vastaan. Jos näet tällaisen, lunasta se. 400% talletusbonuksessa vedonlyöntisivusto viisinkertaistaa talletetun summan pelitilille, eli pelaaja saa neljä kertaa enemmän pelirahaa, kuin on itse tallettanut.

Tällä hetkellä yksikään vedonlyöntisivusto ei tarjoa 400% talletusbonusta.

Talletusbonus ilman kierrätysvaatimuksia

Talletusbonuksen kierrätysvaatimus on useissa tapauksissa yksi ratkaisevista tekijöistä sille, valitseeko vedonlyöjä tarttua kyseiseen talletusbonukseen. Lähtökohtaisesti aina talletusbonus sisältää kierrätysvaatimuksia. Jos ehdot ovat tiukat ja bonussumma on pieni, vedonlyöjä harvemmin valitsee kyseisen talletusbonuksen.

Talletusbonusta valittaessa on aina tärkeä tietää, mitkä bonusehdot talletusbonus sisältää. Pelaajan tulee arvioida, ovatko ehdot kohtuulliset kyseiselle talletusbonukselle. Jos kaikki on hyvin, kannattaa kyseinen talletusbonus silloin lunastaa.

Talletusbonuksia vedonlyöntiin on myös ilman kierrätystä

Käytännössä voidaan sanoa, että talletusbonus ilman kierrätystä on kuollut sukupuuttoon.

Jotkut vedonlyöntisivustot ovat tarjonneet talletusbonuksia ilman kierrätysvaatimuksia. Nämä talletusbonukset ilman kierrätystä ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia eikä niitä oikeastaan enää näy nykypäivänä. Jos näkyy, niin jälleen kerran, kertokaa siitä myös meille. Mekin haluamme lunastaa nämä harvinaisuudet!

Talletusbonus ilman kierrätysvaatimusta tarkoittaa, että kyseessä on ikään kuin ilmaista pelirahaa. Tämän vuoksi se on käytännössä paras mahdollinen talletusbonus ja vedonlyöntibonus pelaajalle ikinä. Siksi näitä ei käytännössä enää koskaan ole tarjolla.

Tällä hetkellä mikään listaamamme vedonlyöntisivusto ei tarjoa talletusbonusta ilman kierrätysvaatimuksia. Alla tarjoamme kuitenkin parhaan talletusbonuksen vedonlyöntiin!

Moniosaiset talletusbonukset

Jotkut teistä saattavat miettiä, mitä moniosaiset talletusbonukset tarkoittavat? Moniosainen talletusbonus on siis yksinkertaisesti talletusbonus, jonka pelaaja voi lunastaa itselleen monessa osassa. Tällainen on esimerkiksi 3x 100% talletusbonus 20€ asti.

Moniosaiset talletusbonukset ovat monien suosiossa osittain siksi, että tällöin pelaajan ei tarvitse kierrättää yhtä isoa rahasummaa kerralla. Usein moniosaiset talletusbonukset sisältävät pitkän voimassaoloajan jokaisessa osassa, joten pelaajalla on tällöin reippaasti aikaa toteuttaa jokaisen vaiheen bonusehdot.

Osa vedonlyönnin talletusbonuksista lunastetaan monessa osassa

Moniosaiset talletusbonukset ovat hyviä myös siksi, että ei ole väliä, jos pelaaja epäonnistuu kierrättämään yksittäisen talletusbonuksen. Tällöin hän voi lunastaa itselleen toisen tai jopa kolmannen talletusbonuksen, jolloin hän voi jälleen yrittää saada itselleen mahdollisimman suuret voitot.

Useimmiten moniosainen talletusbonus toimii niin, että ensin pelaaja lunastaa ensimmäisen talletusbonuksen. Tämän jälkeen hänen tulee joko toteuttaa bonusehdot tai hävitä bonus ennen kuin hänen on mahdollista lunastaa seuraava talletusbonus.

Vedonlyöntibonus:

3x 100% talletusbonus 50€ asti

Kierrätys: 8x Minimikertoimet: 1.50 Bonuskoodi: 3XBOOST50

Talletusbonukset kasinolle

Talletusbonukset kasinoille ovat vähintään yhtä yleisiä kuin vedonlyöntiin. Tilanne on itseasiassa hieman sama kasinoilla kuin vedonlyönnissä myös siinä, että käyttämällä pelkkää sanaa kasinobonukset tarkoitetaan usein talletusbonuksia. Tämä asia pätee myös vedonlyöntibonuksien suhteen.

Kasinon talletusbonukset toimivat samalla tavalla kuin vedonlyönnissä, mutta niiden ehdot ovat vain hieman erilaiset. Kasinoilla ei esimerkiksi ole erillisiä minimikertoimia, mutta tämän sijaan voi olla panostusrajoituksia ja paljon korkeammat kierrätysvaatimukset. Kasinoiden talletusbonuksien kierrätysvaatimukset ovat usein noin 5-10x suuremmat kuin vedonlyönnissä.

Yleensä kasinoiden talletusbonuksien ehtoja ovat minimitalletus, kierrätysvaatimukset ja voimassaoloaika. Lisäksi niitä voi koskea panostusrajoitukset ja pelirajoitukset. Nämä rajoittavat sitä, että pelaaja ei voi pelata tiettyä summaa suuremmalla panoksella tai kierrättää bonusta tietyissä kasinopeleissä.

Yhteenveto talletusbonuksista

Talletusbonukset ovat Suomen vedonlyöntimarkkinoilla eniten tarjottava tervetuliaisbonus. Vedonlyöntisivustot jakavat tervetuliaisbonuksia, jotta he saisivat houkuteltua pelaajat valitsemaan juuri heidät.

Jotta vedonlyöjä voi oikeasti verrata talletusbonuksia keskenään, tulee hänen pohtia niiden bonussumman lisäksi myös kierrätysvaatimuksia, vähimmäiskertoimia ja voimassaoloaikaa. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä suurempi bonussumma on, sitä tiukemmat bonuksen sisältävät ehdot ovat.

Talletusbonuksien lisäksi vedonlyöntisivustot jakavat myös muita tervetuliaisbonuksia, kuten ilmaisvetoja. Ennen kuin vedonlyöjä lunastaa bonuksen kannattaa hänen pohtia, mikä bonus sopii hänelle parhaiten. Jos et halua käyttää hirveästi aikaa vedonlyönnin parissa, voi ilmaisveto olla sinulle parempi ratkaisu kuin talletusbonus.