Bitcoin vedonlyönti

Listaamme parhaat Bitcoin vedonlyöntisivustot ja kaiken mitä sinun tulee tietää Bitcoin vedonlyönnistä.

Bitcoin vedonlyöntisivustot

Bonus Kierrätys Kertoimet 

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle 22bet

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.70

LunastaSiirry sivulle 20bet

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle LibraBet

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle OhMyZino

3x 100% talletusbonus 50€ asti

Kierrätys: 8x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Intertops

UKK - Bitcoin vedonlyönti

Mitkä ovat parhaat Bitcoin vedonlyöntisivustot?

Toistaiseksi vain muutamat vedonlyöntisivustot hyväksyvät Bitcoin vedonlyönnin. Näitä ovat muun muassa:

Onko Bitcoin vedonlyönti laillista?

Kyllä, Bitcoin vedonlyönti on täysin laillista. Bitcoin vedonlyönti on aivan yhtä laillista, kuin mikä tahansa muukin tavallinen vedonlyönti verkossa.

Onko Bitcoin vedonlyönti turvallista?

Bitcoin vedonlyönti on erittäin turvallista. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että hankit luotettavan Bitcoin-lompakon. Tämän jälkeen kaikki rahansiirrot ovat todella nopeita ja turvallisia. Bitcoin vedonlyönnissä pelaaja ei luovuta omia pankkitietojaan vedonlyöntisivustolle, jolloin tietosuojariski on myös huomattavasti pienempi kuin joillain muilla talletusmenetelmillä.

Mikä Bitcoin on?

Bitcoin on maailman suurin ja suosituin kryptovaluutta. Se on luotu vuonna 2009 ja sen tarkoituksena on helpottaa verkkomaksuja ilman kolmatta osapuolta. Bitcoinilla maksut tapahtuvat myös täysin nimettömästi, eli tällöin pelaaja ei luovuta lainkaan omia pankki- tai korttitietojaan vedonlyöntisivustolle.

Maksaako Bitcoinilla tallettaminen?

Tämä riippuu täysin siitä, mitä Bitcoin-lompakkoa ja vedonlyöntisivustoa käytät. Jotkut Bitcoin-lompakot saattavat periä pienen lisäkustannuksen siitä, että heidän kauttaan toteutetaan rahansiirto. Osa vedonlyöntisivustoista taas saattaa periä pienen maksun siitä, että heidän sivuillaan maksetaan Bitcoinilla. Yleisesti ottaen Bitcoin vedonlyönti ei kuitenkaan maksa mitään, mutta tällaisia tilanteita voi joillain sivustoilla tulla silti eteen.

Kuinka kauan Bitcoinilla maksut kestävät?

Yleisesti ottaen Bitcoinilla kaikki rahansiirrot tapahtuvat todella nopeasti. Pääsääntöisesti kaikki Bitcoin rahansiirrot suoritetaan tunnin sisällä, ja yleisesti voidaan puhua, että niissä menee keskiarvolta noin 10-40 minuuttia.

Mitkä ovat Bitcoin vedonlyönnin hyödyt?

Bitcoin vedonlyönnissä on useita hyötyjä, jonka vuoksi sen haluttaisiin yleistyvän useammilla vedonlyöntisivustoilla. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat, että rahansiirrot tapahtuvat nimettömästi ilman muita osapuolia ja se, että rahansiirrot ovat nopeita ja turvallisia. Nämä ovat ehdottomasti tärkeimmät asiat, joita Bitcoin vedonlyönti pystyy tarjoamaan vedonlyöjälle.

Mitkä ovat Bitcoin vedonlyönnin haitat?

Bitcoin vedonlyönnin suurin haitta on se, että Bitcoinin arvo on todella epävakaa. Tämän vuoksi sillä vedon lyöminen voi olla hieman haasteellista, jos ei jatkuvasti voi olla tietoinen siitä, mikä Bitcoinin arvo on kyseisellä hetkellä. Lisäksi jotkut vedonlyöntisivustot saattavat veloittaa pieniä summia siitä, että heidän sivustollaan maksetaan Bitcoinilla.

Parhaat Bitcoin vedonlyöntisivustot

22bet

100% talletusbonus 122€
22bet plussat
22bet miinukset
+ Todella kattava kohdevalikoima
- Ei verovapaita voittoja
+ Paljon erilaisia bonuksia
- Usein vaikeat bonusehdot
+ Helppokäyttöinen ja moderni
- Ei näytä livestriimejä

20bet

100% talletusbonus 100€
20bet plussat
20bet miinukset
+ Paljon eri rahansiirtotapoja
- Ei verovapaita voittoja
+ Tarjolla aina eri bounksia
- Ei voi katsoa livestriimejä
+ Todella kattavasti kohteita
- Cash out harvoin tarjolla

Mitä Bitcoin vedonlyönti on?

Bitcoin vedonlyönti on paljon puhuttu ja paljon kysytty ominaisuus vedonlyöntisivustoilla. Bitcoin vedonlyönti kiinnostaa erittäin monia vedonlyöjiä, mutta vain melko harvat ovat sitä toistaiseksi päässeet kokeilemaan. Osasyynä on se, että Bitcoin vedonlyöntisivustoja ei ole olemassa vielä kovinkaan monta, varsinkaan Suomen vedonlyöntimarkkinoilla.

Bitcoin perustettiin vuonna 2009, mutta se on noussut suuren tietoisuuteen ja yleiseksi puheenaiheeksi vasta muutaman viimeisen vuoden aikana. Näin ollen myös Bitcoin vedonlyönti on alkanut tänä aikana kiinnostaa pelaajia entistä enemmän. Suurin syy Bitcoin vedonlyönnin heikolle tarjonnalle on se, että ETA-alueen vedonlyöntisivustot eivät voi tarjota pelaajilleen Bitcoin vedonlyöntiä.

Bitcoin vedonlyonti Bitcoin vedonlyontisivustot

Bitcoin vedonlyönti täytyy toisin sanoen toteuttaa ETA-alueen ulkopuolisilla vedonlyöntisivustoilla. Tämä ei ole ollut este, vaan vedonlyöjät ovat rohkeasti etsineet itselleen sopivat Bitcoin vedonlyöntisivustot, joilla he sitten voivat lyödä vetoa haluamallaan kryptovaluutalla. Fakta on kuitenkin se, että Bitcoin vedonlyönti ja yleisesti ottaen vedonlyönti kryptovaluutoilla tulee yleistymään lähitulevaisuudessa huomattavasti.

Mikä Bitcoin on?

Bitcoin on kryptovaluutta, joka luotiin vuonna 2009 helpottamaan verkkomaksuja ja poistamaan kolmannen osapuolen verkkomaksuista. Valtiot tai pankit eivät ole millään tavalla sidonnaisia Bitcoiniin, jonka myötä Bitcoin-valuuttaa hallitsevat vain vapaat markkinat.

Bitcoin rahansiirrot tapahtuvat täysin nimettömästi, mikä sisältää sekä hyviä että huonoja puolia. Yksinkertaisesti selitettynä Bitcoin on siis digitaalinen valuutta, jonka avulla on mahdollista käydä kauppaa verkossa täysin nimettömästi luovuttamatta mitään tietoja kolmannelle osapuolelle, kuten vedonlyöntisivustolle. Bitcoinia voidaan kuvailla näillä kolmella kohdalla:

 • Kryptovaluutta / digitaalinen valuutta.
 • Nopeat ja lähes aina maksuttomat rahansiirrot.
 • Riippumaton valuutta, joka ei ole sidoksissa valtioihin tai pankkiin.

Bitcoin toimii vedonlyönnissä toisin sanoen aivan tavallisena valuuttana. Osa vedonlyöntisivustoista saattaa niin sanotusti “ostaa” Bitcoinin tallettajalta, jonka jälkeen pelaaja voi pelata valitsemallaan valuutalla, kuten euroilla tai dollareilla. Suurin osa vedonlyöntisivustoista kuitenkin antaa pelaajan lyödä vetoa itse Bitcoinilla. Valitettavasti toistaiseksi on olemassa vain muutama vedonlyöntisivusto, joka hyväksyy Bitcoin vedonlyönnin.

Miten Bitcoin vedonlyönti toimii?

Bitcoin vedonlyönti on monelle vedonlyöjälle todella tuttua, mutta toisille vedonlyöjille se voi olla vielä aivan täysi mysteeri. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Bitcoin vedonlyönti toimii aivan kuten tavallinenkin vedonlyönti, mutta vain kryptovaluutoilla. Tämä näkyy niin talletuksissa, vedonlyönnissä kuin kotiutuksessakin.

Itse Bitcoinin toiminnan selittäminen lyhyesti ei ole kovinkaan yksinkertaisesti. Tärkein asia on se, että pelaajan tulee ensiksi hankkia itselleen Bitcoin-lompakko, johon hän voi ostaa Bitcoineja ja jossa hän voi säilyttää niitä. Tämän jälkeen pelaaja voi tallettaa Bitcoineja vedonlyöntisivustolle kyseiseltä Bitcoin-lompakolta nopeasti ja täysin anonyymisti.

Bitcoin vedonlyönti on mahdollista FEZbetillä

Bitcoin vedonlyönti toimii siis niin, että pelaaja siirtyy ensin tallettamaan rahaa omalla pelitilillään. Hän valitsee talletustavaksi Bitcoinin ja syöttää haluttavan talletettavan summan. Tämän jälkeen hän siirtyy omaan Bitcoin-lompakkoonsa, alkaa toteuttamaan siirtoa ja syöttää vedonlyöntisivuston Bitcoin-osoitteen ja vahvistaa siirron tämän jälkeen. Sitten Bitcoinien tulisi näkyä vedonlyöntisivustolla lähes välittömästi, ja pelaaja on valmis aloittamaan Bitcoin vedonlyönnin.

Näin käytät Bitcoinia vedonlyöntisivustolla

 1. Valitse Bitcoinit hyväksyvä vedonlyöntisivusto.
 2. Siirry tallettamaan ja valitse tavaksi Bitcoin.
 3. Syötä talletettava rahasumma ja avaa Bitcoin-lompakko.
 4. Toteuta siirto vedonlyöntisivuston Bitcoin-osoitteeseen.
 5. Bitcoinien tulisi näkyä tilillä ja Bitcoin vedonlyönti voi alkaa!

Saako Bitcoinilla vedonlyöntibonuksia?

Bitcoin bonus vedonlyönnissä ei ole kovinkaan yleinen asia, ja niitä ei ole kovinkaan monella vedonlyöntisivustolla jaossa. Lähtökohtaisesti jo koko Bitcoin vedonlyönti on vielä tänä päivänä todella uusi asia, joten koska sitä ei ole tarjolla kovinkaan paljon, ei myöskään ole Bitcoin bonuksia vedonlyöntiin.

Bitcoin bonus vedonlyönnissä sellaisen tullessa vastaan on useimmiten talletusbonus.

Tällöin pelaaja saa tietyn prosenttiosuuden itselleen bonuksena pelattavaksi, ja tämä prosenttiosuus on riippuvainen talletetun summan määrästä. Nämä bonukset sisältävät myös tietenkin omat bonusehdot, joita pelaajan tulee noudattaa. Tässä vaiheessa kannattaa kuitenkin huomata, että Bitcoin bonuksia vedonlyöntiin ei kuitenkaan aivan loputtomasti ole vielä tarjolla.

Tällä hetkellä sivuiltamme ei löydy yhtään vedonlyöntisivustoa, joka myöntäisi vedonlyöntibonuksen myös Bitcoin vedonlyöntiin. Muutenkin tällä hetkellä meidän valikoimastamme on tarjolla vain todella kapea valikoima Bitcoin vedonlyöntisivustoja, sillä niitä ei toistaiseksi juurikaan ole tarjolla Suomen vedonlyöntimarkkinoilla.

Talletukset ja kotiutukset Bitcoinilla

Nykyään on olemassa muutamia vedonlyöntisivustoja, joilla Bitcoin vedonlyönti on hyväksyttyä. Koska kyseessä on vielä todella uusi asia vedonlyöntimaailmassa, herättävät Bitcoin talletus ja Bitcoin kotiutus todella paljon kysymyksiä vedonlyöjien keskuudessa. Onko pelaajan mahdollista oikeasti toteuttaa Bitcoin vedonlyöntiä? Voiko pelaaja toteuttaa Bitcoin kotiutuksen vedonlyöntisivustolla? Me pyrimme avaamaan näitä asioita tässä osiossa.

Tärkeää Bitcoin vedonlyönnin aloittamisessa on muistaa, että aivan aluksi tarvitaan Bitcoin-lompakko, joita on olemassa useita erilaisia. Yleisesti ottaen pelaajan on ensin hankittava Bitcoin-lompakko, jolle hän voi myöhemmin ostaa Bitcoineja. Tämän jälkeen pelaaja voi tallettaa Bitcoineja tietyille vedonlyöntisivustoille kyseisen lompakon kautta.

Vedonlyöntisivustoilla voit tallettaa ja kotiuttaa bitcoinilla

Talletukset Bitcoinilla vedonlyöntisivustolle

Bitcoin talletus vedonlyöntisivustolla on siinä mielessä loistava asia, että tällöin rahansiirto on täysin anonyymi, eli pelaajan ei tarvitse paljastaa mitään tietoja vedonlyöntisivustolle. Toisin sanoen Bitcoin talletus on loistava valinta esimerkiksi heille, jotka ovat huolissaan yksityisyydestään tai muuten vain todella tarkkoja pankki- tai korttitietojen suhteen.

Bitcoin talletus vedonlyöntisivustolle on hieman erilainen kuin tavallinen talletus esimerkiksi luottokortilla. Ensin talletustavaksi tulee valita Bitcoin ja syöttää haluttava talletettava summa. Tämän jälkeen pelaajan tulee useimmissa tapauksissa siirtyä Bitcoin-lompakkoonsa ja toteuttaa siirto vedonlyöntisivustolle. Usein tätä varten pelaajan tulee täyttää vedonlyöntisivuston Bitcoin-osoite, jonka he kertovat talletuksen yhteydessä. Tämän siirron jälkeen rahojen tulisi näkyä käytännössä välittömästi pelitilillä.

Kotiutukset Bitcoinilla vedonlyöntisivustolta

Bitcoin kotiutus vedonlyöntisivustolla taas tapahtuu hyvin samalla tavalla kuin suurimmalla osalla muistakin rahansiirtomenetelmistä. Erona on joihinkin menetelmiin se, että pelaajan ei tarvitse vahvistaa omaa henkilöllisyyttään tai maksuvälinettään, sillä kyseessä on täysin anonyymi rahansiirto kryptovaluutoilla.

Kotiutukset Bitcoinilla vedonlyöntisivustolta ovat usein ilmaisia

Pelaajan tulee ensin siirtyä kotiuttamaan rahojaan ja syöttää haluttava kotiutettava summa. Tämän jälkeen Bitcoin kotiutus jatkuu niin, että pelaaja syöttää Bitcoin-lompakkonsa tiedot, jotta rahat menevät oikeaan osoitteeseen. Jotkut vedonlyöntisivustot tunnistavat lompakon jo ennen tietojen syöttämistä, sillä talletus on toteutettu samasta lompakosta. Tämän jälkeen rahojen tulisi näkyä jo nopealla aikataululla pelaajan Bitcoin-lompakossa.

Bitcoin kotiutuksen ja Bitcoin talletuksen suurimmat vahvuudet ovat ehdottomasti niiden anonymiteetti ja nopeus. Useimmiten Bitcoin kotiutukset näkyvät pelaajan tilillä alle tunnissa, mutta jos niissä jostain syystä kestää kauemmin, on ongelma todennäköisesti vedonlyöntisivustolla. Jos kyse on pelkästään Bitcoinista, olisi siirto varmasti tapahtunut todella nopeasti, jolloin hyvin todennäköistä on, että vedonlyöntisivusto käyttää erikseen aikaa varmistaakseen pelaajan kotiutuksen.

Bitcoin kasinot

Bitcoin kasinot ovat täällä Suomen markkinoilla vielä melko harvinaisia, sillä ETA-alueen kasinoilla ei ole lupaa tarjota käyttäjilleen mahdollisuutta Bitcoinilla pelaamiseen. On kuitenkin fakta, että Bitcoin kasinot ovat yleistyneet viimeisen parin vuoden sisään huomattavasti siitä, että niitä ei oikeastaan ollut ennen sitä. Nyt tarjolla on jo muutamia Bitcoin kasinoita, joilla pelaaja voi pelata Bitcoineilla ilman ongelmia.

Bitcoin kasinot eivät oikeastaan eroa millään tavalla tavallisista nettikasinoista, sillä ainoa poikkeavuus on se, että siellä on mahdollista pelata niin sanotun tavallisen rahan lisäksi myös kryptovaluutoilla. Bitcoin kasinot voivat tarjota aivan samalla tavalla bonuksia ja ilmaiskierroksia, joskaan ne eivät ole vielä aivan yhtä yleisiä verrattuna tavallisiin kasinoihin.

Bitcoin kasinot ovat tavallisia kasinoita, joilla on mahdollisuus pelata kryptovaluutoilla.

Toisin sanoen Bitcoin kasinot tarjoavat lähes poikkeuksetta mahdollisuuden pelata myös esimerkiksi euroilla tai dollareilla. Näin ollen ero niin sanotun tavallisen nettikasinon ja Bitcoin kasinon välillä on enemmänkin vain nimellinen, kuin oikea eroavaisuus. Toinen vain tarjoaa mahdollisuuden erilaiseen maksutapaan ja pelaamiseen, kun taas toinen pysyy niissä yleisimmissä menetelmissä.

  Bitcoin kasinot

  Intertops kasino Bitcoin

  3x 100% talletusbonus 50€ asti

  Intertops kasino on erittäin perinteikäs ja kokenut, ja se on perustettu jo vuonna 1996. Pitkästä iästään huolimatta Intertops kasino toimii loistavasti ja pyrkii tarjoamaan palveluita, joihin kuluttajat haluavat tarttua. Näin ollen Intertops kasino on päätynyt tarjoamaan myös mahdollisuuden pelata heidän kasinollaan Bitcoineilla.


  LibraBet kasino Bitcoin

  100% talletusbonus 200€

  LibraBet kasino on loistava valinta niille, jotka haluavat pelata kasinolla ilman rekisteröitymistä. LibraBet kasino sisältää valtavan määrän erilaisia kasinopelejä tunnetuilta pelinvalmistajilta. Tämän lisäksi LibraBet kasino tarjoaa myös mahdollisuuden pelata Bitcoinilla.

  Bitcoin vedonlyönnin plussat ja miinukset

  Bitcoin vedonlyönti herättää paljon kysymyksiä, koska siitä ei tiedetä vielä kovinkaan paljon. Jokaisella maksutavalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta Bitcoin vedonlyönnin vahvuudet ja heikkoudet eivät ole suurelle osalle pelaajista vielä aivan yhtä tuttuja kuin muiden menetelmien. Tämä johtuu osittain siitä, että Bitcoin vedonlyönti ei ole vielä kovinkaan yleistä, vaikka se herättää jo paljon kiinnostusta vedonlyöjissä.

  Yhä useampi uusi vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa Bitcoinilla, ja tämä on myös edesauttanut sitä, että Bitcoin on yleistynyt näin kovalla vauhdilla. Tämä on kuitenkin vain omalta osaltaan lisännyt vettä myllyyn siinä, mitkä asiat ovat Bitcoin vedonlyönnin hyötyjä ja mitkä haittoja.

  Bitcoin vedonlyönti pitää sisällään useita erilaisia vahvuuksia, mutta niin se pitää myös sisällään useita erilaisia heikkouksiakin. Kokonaisuudessaan Bitcoin vedonlyönti on hyvin yksinkertaista ja selkeää, mutta on täysin ymmärrettävää, että se ei ole sitä kaikkien ensikertalaisten mielestä. Seuraavaksi voimme tutustua Bitcoin vedonlyönnin hyötyihin ja haittoihin.

  Bitcoin vedonlyönnin hyödyt

  ✔️ Nimettömät rahansiirrot ilman kolmansia osapuolia.

  ✔️ Bitcoineilla voitot ovat verottomia.

  ✔️ Suurimmaksi osaksi ilmaiset rahansiirrot.

  Bitcoin vedonlyönnin yksi suurimmista hyödyistä on se, että se on todella turvallista ja luotettavaa. Pelaajan toteuttamat Bitcoin siirrot ovat aina nimettömiä, jonka seurauksena pelaajan ei ikinä tarvitse ilmoittaa omia pankki- tai korttitietojaan kolmannelle osapuolelle, kuten vedonlyöntisivustolle.

  Vaikka Bitcoin vedonlyöntiä ei vielä ole käytössä yhdelläkään verovapaalla vedonlyöntisivustolla tai kasinolla Suomen markkinoilla, on Bitcoin vedonlyönti silti aina verotonta. Tässä kannattaa kuitenkin muistaa se, että Bitcoinin myyminen ja muuttaminen muuksi valuutaksi lasketaan joka tapauksessa verotettavaksi tuloksi. Näin ollen itse Bitcoin vedonlyönti on kuitenkin siis verotonta.

  Bitcoin vedonlyönti mahdollistaa myös vedonlyöntibonukset

  Vielä pieni hyöty Bitcoin vedonlyönnissä on se, että se ei suurimmalla osalla vedonlyöntisivustoista tai Bitcoin-lompakoista sisällä lainkaan erillisiä lisäkustannuksia. On kuitenkin olemassa joitain vedonlyöntisivustoja ja Bitcoin-lompakkoja, jotka saattavat periä pienen lisäkustannuksen siitä, että heidän kauttaan toteutetaan rahansiirto Bitcoinilla. Siksi kannattaa aina tutustua näiden sivustojen asettamiin ehtoihin, jotta vastaan ei tule ikäviä yllätyksiä.

  Bitcoin vedonlyönnin haitat

  ➖ Bitcoinin arvo on todella epävakaa.

  ➖ Ei toistaiseksi tarjolla ETA-alueen sivustoilla.

  ➖ Joillakin sivustoilla lisäkustannuksia.

  Bitcoin vedonlyönnin suurin heikkous on se, että kyseisen kryptovaluutan arvo on todella epävakaa. Bitcoinin kurssi vaihtelee huomattavasti jo yksittäisten päivien, mutta myös yksittäisten tuntien sisällä. Tämän vuoksi vedonlyöjän on vaikeaa olla jatkuvasti tietoinen siitä, millä rahasummalla hän oikeasti lyö vetoa.

  Toistaiseksi myöskään yksikään ETA-alueen vedonlyöntisivusto ei voi tarjota Bitcoin vedonlyöntiä. Tämän vuoksi jos pelaaja haluaa lyödä vetoa Bitcoineilla, tulee hänen valita vedonlyöntisivusto, jolla ei ole ETA-alueen pelilisenssiä, kuten Maltan pelilisenssiä. Näillä vedonlyöntisivustoilla ei usein ole verovapaita voittoja, vaikka tämä ei koskekaan Bitcoin vedonlyöntiä. Bitcoin vedonlyönnissä pelaaja saa aina verovapaat voitot.

  Bitcoin vedonlyönnin pieni heikkous on myös se, että jotkut vedonlyöntisivustot saattavat periä pienen lisämaksun siitä, että pelaaja toteuttaa rahansiirron Bitcoinilla. Lisäksi jotkut Bitcoin-lompakot saattavat periä lisämaksun siirretystä rahasta. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että suurin osa sivustoista ei peri lisämaksua Bitcoinilla maksaessa. Tämän vuoksi kannattaa kuitenkin aina lukea sekä Bitcoin-lompakkojen että vedonlyöntisivustojen asettamat ehdot.