Paysafecard vedonlyönti

Löydä parhaat Paysafecard vedonlyöntisivut Suomessa ja kaikki mitä sinun tulee tietää Paysafecard vedonlyönnistä!

Parhaat Paysafecard vedonlyöntisivut

Bonus Kierrätys Kertoimet 

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Sportaza

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle BetStorm

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 9x

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle Mr Play

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 10x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle Luckbox

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle LibraBet

20€ ilmaisveto
& 100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Novibet

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle 22bet

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle BetTarget

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Posido

Paras Paysafecard vedonlyöntisivu - Sportaza

Sportaza on paras sivusto Paysafecard vedonlyöntiä varten, koska he tarjoavat välittömät ja ilmaiset rahansiirrot Paysafecardilla. Kaikki siirrot tapahtuvat nopeasti ja ongelmitta, eikä rahan menettämisestä ole koskaan pelkoa. Sportaza tukee myös vedonlyöntibonuksia Paysafecardilla talletettaessa, joka on harvinaista Suomessa. Plussaa tulee myös yksinkertaisuudesta, joka on Sportazalla viety Paysafecardin osalta täysin uudelle tasolle.


Sportaza ja Paysafecard vedonlyönti

Talletusrajat: 10-1000€
Nostorajat: Ei nostoja
Siirron kesto: Välitön
Bonukset: Kyllä
Lisäkulut: Ei ole
Verovapaa: Kyllä

"Jos Paysafecard kotiutuksien puutetta ei lasketa mukaan, tarjoaa Sportaza kaiken, mitä vain parhaan Paysafecard vedonlyöntisivun tulee sisältää. Ehdottoman suuri plussa on, että Sportaza tarjoaa myös vedonlyöntibonuksia Paysafecardilla talletettaessa."

- Mikko, Verkkosivuston johtaja

Sportaza

 • Välittömät Paysafecard siirrot
 • Myös bonuksia Paysafecardilla
 • Ilmaiset ja verovapaat maksut
 • Ei tue nostoja Paysafecardilla
 • Kotiutukset kestävät 1-3 pv
Tervetuliaisbonus
100% talletusbonus 200€
Lunasta Siirry sivulle Sportaza
Verkkosivu: Sportaza.com/fi/Perustettu: 2021
Omistaja: Estolio LimitedPäätoimisto: Kypros, Viro
Yhteenveto
Ylläpitäjä: Jacob Jacob
Oscar
Oscar - Verkkoasiantuntija

Onko Paysafecard vedonlyönti kannattavaa?

Paysafecard on sellainen maksutapa, jonka tyylisiä ei Suomen markkinoilla juurikaan sen lisäksi ole. Se on ikään kuin lahjakortti, joka toimii myös vedonlyönnissä.

Paysafecard tulee erikseen ostaa joko fyysisesti kaupasta tai verkosta. Molemmissa tapauksissa se toimii lahjakortin tavoin, josta on mahdollista tallettaa rahaa.

Pelaajan on mahdollista myös perustaa oma Paysafecard-tili, jonne hän voi ostaa erikseen lahjakortteja ja käyttää niitä sieltä. Tämä on vain yksi sen vahvuuksista.

Paysafecard vedonlyönti on kannattavaa, koska:

 • Todella turvallinen ja luotettava.
 • Rahansiirrot ovat todella nopeita.
 • Voit pelata käteisellä verkossa.
 • Helppo hallita omaa pelaamista.

Paysafecard vedonlyönnin heikkouksia ovat:

 • Täytyy aina erikseen hankkia.
 • Aina ei voi lunastaa bonusta.
 • Kotiutusta ei usein voi tehdä.
 • Ei tarjolla kaikilla sivustoilla.

Missään nimessä täydellinen maksutapa Paysafecard ei ole, mutta hyvä vaihtoehto silti. Heikkouksista huolimatta se tarjoaa asioita, joihin muut tavat eivät vain pysty.

Mitä on Paysafecard vedonlyönti?

Paysafecard vedonlyönti on yksinkertaisesti vedonlyöntiä, jossa rahansiirrot toteutetaan Paysafecardilla. Kyse on yhdestä suosituimmista maksutavoista Suomen vedonlyöntisivustoilla, ja lähes kaikki parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat mahdollisuuden rahansiirtoihin Paysafecardilla.

Mielenkiintoisen Paysafecard vedonlyönnistä tekee se, että tämä periaatteessa mahdollistaa vedonlyönnin verkossa käteisellä. Paysafecardin nimittäin voi ostaa käteisellä kaupasta, jonka jälkeen sen sisältämän rahasumman voi ladata vedonlyöntisivustolle käytettäväksi.

Paysafecard vedonlyönti ei itsessään ole paljon tavallista vedonlyöntiä kummallisempaa. Suurin erottava tekijä on, että kaikki vedonlyöntisivut eivät hyväksy kotiutuksia Paysafecardilla. Tällöin kotiutus tehdään yleensä tavallisella pankkisiirrolla. Fakta kuitenkin on, että yhä useampi vedonlyöntisivu tarjoaa kotiutuksia myös Paysafecardilla, koska nykyään Paysafecard on käytössä myös verkossa.

Vedonlyöntisivustot Paysafecard & Paysafecard vedonlyönti

Kysymyksiä ja vastauksia Paysafecard vedonlyönnistä

Mitä Paysafecard vedonlyönti oikein tarkoittaa?

Paysafecard on vuonna 2000 perustettu johtava verkkomaksuyritys. Se toimii ikään kuin lahjakorttina verkossa, johon ensin itse talletat tietyn summan rahaa ja jonka voit sen jälkeen käyttää verkossa haluamallasi sivulla, kuten vedonlyöntisivustolla.

Paysafecard vedonlyönnillä tarkoitetaan yksinkertaisesti vedonlyöntiä, joka tapahtuu Paysafecardilla talletetulla rahalla.

Millä vedonlyöntisivuilla käyttää Paysafecardia?

Paysafecard on tarjolla suurella osalla Suomen vedonlyöntimarkkinoiden vedonlyöntisivustoista. Tässä on kuitenkin pari esimerkkiä sellaisista vedonlyöntisivustoista, jotka hyväksyvät Paysafecardin käytön:

Onko Paysafecard vedonlyönti edes turvallista?

Kyllä on! Kuten itse nimikin sen jo kertoo, on kyseessä erittäin turvallinen maksutapa. Sinun ei tarvitse antaa mitään pankkitietoja tai korttitietoja vedonlyöntisivustolle, kun talletat rahaa Paysafecardin kautta.

Tuleeko Paysafecard vedonlyönnistä lisäkuluja?

Suurimmaksi osaksi ei. Itse Paysafecardin käyttäminen ei maksa pelaajalle mitään. Jotkut vedonlyöntisivustot ja nettikasinot saattavat kuitenkin periä pienen rahasumman siitä, että pelaaja käyttää Paysafecardia heidän sivustollaan.

Mitä vahvuuksia Paysafecard vedonlyönnillä on?

Paysafecardin suurin etu on ehdottomasti sen turvallisuus, jota ei ole mahdollista korostaa tarpeeksi. Lisäksi etuna on se, että suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa mahdollisuuden käyttää Paysafecardia. Lisäksi pelaajalla on suurimmassa osassa tapauksista mahdollista lunastaa bonus toteuttamalla talletus Paysafecardin välityksellä.

Mitä heikkouksia Paysafecard vedonlyönnillä on?

Paysafecard ei sisällä suuria negatiivisia puolia. Isoimpana voitaisiin pitää sitä, että sen kautta ei ole mahdollista nostaa rahaa. Toisin sanoen pelaaja voi tallettaa rahaa Paysafecardin kautta, mutta hänen täytyy käyttää rahojen kotiuttamiseen jotain toista menetelmää.

Voiko Paysafecardin avulla lunastaa bonuksen?

Kyllä, suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden lunastaa bonuksen, kun hän toteuttaa talletuksen Paysafecardin välityksellä. On kuitenkin olemassa myös niitä vedonlyöntisivustoja, jotka eivät tarjoa bonusta niille, jotka toteuttavat talletuksen Paysafecardilla. Tämän vuoksi suosittelemme aina lukemaan bonusehdot, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Tarjoaako aina Paysafecard nopeat rahansiirrot?

Kyllä, jos talletat rahaa Paysafecardin kautta vedonlyöntisivustolle, näkyvät ne lähes välittömästi itse vedonlyöntisivustolla. Paysafecard talletus on yksi markkinoiden nopeimmista talletuksista.

Mikä Paysafecard on?

Paysafecard on yksi maailman johtavista verkkomaksujen tarjoajista, ja se on perustettu Itävallassa vuonna 2000. Nykyään Paysafecard on kuitenkin levittäytynyt kymmeniin eri maihin ja toimii sen myötä myös useilla eri valuutoilla, kuten euroilla.

Kuten Paysafecardin nimestä on jo pääteltävissä on kyseessä yritys, joka keskittyy tarjoamaan turvallisia verkkomaksuja. Tämä luonnistuu Paysafecardilla muun muassa niin, että pelaajan ei tarvitse luovuttaa omia pankki- tai korttitietoja kolmannelle osapuolelle, kuten vedonlyöntisivustolle. Tiivistetysti Paysafecardia voisimme kuvailla näillä muutamilla eri kohdilla:

 • Yksi maailman johtavista verkkomaksujen tarjoajista.
 • Aloitti toiminnan alun perin Itävallassa vuonna 2000.
 • Yrityksen prioriteetti tarjota turvallisia verkkomaksuja.
 • Mahdollistaa käteisellä pelaamisen vedonlyöntisivuilla.

Paysafecard on ikään kuin lahjakortti, jonka voit ostaa verkosta, ja jolla voit maksaa useilla eri verkkosivuilla, kuten vedonlyöntisivustoilla. Pelaaja voi ensin ostaa itselleen Paysafecardin, ja tämän jälkeen käyttää sen verkkosivulla, kuten talletuksena vedonlyöntisivustolla. Heikkous on kuitenkin, että kaikki vedonlyöntisivustot eivät tarjoa vedonlyöntibonusta Paysafecardille.

Mitä sinun tulee tietää Paysafecard vedonlyönnistä?

💨 Takaako Paysafecard aina nopeat kotiutukset?

Itse asiassa lähtökohtaisesti vedonlyöntisivustot eivät edes tarjoa kotiutuksia Paysafecardilla. Tämän lisäksi silloin kun näitä kotiutuksia Paysafecardilla on saatavilla, eivät ne yleensä ole mitenkään poikkeuksellisen nopeat, vaan pikemminkin hyvin tavalliset.

Lue lisää nopeista kotiutuksista

✔️ Ovatko rahansiirrot Paysafecardilla turvallisia?

Paysafecard on äärimmäisen turvallinen vaihtoehto. Itse asiassa se on yksi markkinoiden turvallisimmista vaihtoehdoista, ellei jopa se kaikista turvallisin. Tätä auttaa se, että Paysafecardia käytettäessä pelaajan ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietojaan eteenpäin.

🤑 Tuleeko Paysafecardista ylimääräisiä maksuja?

Joskus kyllä, useimmiten ei. Osa vedonlyöntisivustoista vaatii pelaajaa maksamaan pieniä lisäkustannuksia siitä, että he saavat toteuttaa rahansiirtoja Paysafecardilla. Näin ei kuitenkaan ole jokaiselle vedonlyöntisivustolla.

💰 Voiko Paysafecardin avulla lunastaa bonuksia?

Useimmissa tapauksissa kyllä, mutta aivan 100% kerroista näin ei kuitenkaan ole. Jotkin vedonlyöntisivustot eivät halua tarjota bonuksia Paysafecardilla tallettaville pelaajille, koska tällöin pelaajan ja Paysafecardin omistajan yhteyttä toisiinsa voi olla vaikeaa yhdistää samaksi henkilöksi.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista

🤔 Onko kaikilla vedonlyöntisivuilla Paysafecard?

Ei ole, mutta suurella osalla kyllä. Kyseessä on erittäin suosittu maksutapa, jonka usea vedonlyöntisivusto on halunnut tarjota omille pelaajilleen.

Kuinka Paysafecard vedonlyönti toimii?

Paysafecard on toiminnaltaan oikeastaan hyvinkin yksinkertainen. Vaikka Paysafecardin tarkoitus on tarjota nopeita ja turvallisia verkkomaksuja, on kyseessä silti enemmänkin lahjakortti kuin e-lompakko. Kyseessä on lahjakortti, jonka voit ostaa joko fyysisesti lähikioskilta tai vaihtoehtoisesti verkosta. Käyttötapa on silti sama.

Paysafecardin suurin vahvuus on juuri se, että sen voi halutessaan ostaa kaupassa käynnin yhteydessä käteisellä tai ostaa verkosta niin kuin minkä tahansa muunkin asian. Sen lahjakorttimainen toimintaperiaate myös tekee siitä todella turvallisen, sillä pelaajalla ei ole tarvetta luovuttaa omia pankkitietoja eteenpäin.

Kun pelaaja on ostanut haluamansa suuruisen Paysafecardin, on se heti käyttövalmis. Paysafecard sisältää 16-numeroisen koodin, joka pelaajan tulee syöttää, kun hän haluaa toteuttaa talletuksen. Paysafecard on myös mahdollista halutessa käyttää useassa osassa. Tämä helpottaa käyttöä, kun kaikkea ei tule tallettaa kerralla.

Näin käyttää Paysafecardia vedonlyöntisivustolla

 1. Valitse sivu, jolla Paysafecard vedonlyönti on mahdollista.
 2. Siirry toteuttamaan talletus ja valitse tavaksi Paysafecard.
 3. Syötä kenttään haluttu talletussumma ja jatka eteenpäin.
 4. Seuraavaksi syötä 16-numeroinen koodi Paysafecardista.
 5. Vahvista talletus ja olet valmis aloittamaan pelaamisen!

Vedonlyöntisivustot Paysafecardilla

Vedonlyöntisivustot Paysafecard -menetelmällä ovat olleet todella yleisiä jo pidemmän aikaa. Tästä huolimatta Suomen vedonlyöntimarkkinoilla on olemassa vielä useita vedonlyöntisivustoja, jotka eivät tarjoa pelaajalle mahdollisuutta käyttää Paysafecardia rahansiirtomenetelmänä.

Tällä hetkellä tarjolla olevista vedonlyöntisivustoista noin puolet tarjoavat mahdollisuuden Paysafecardin käyttöön.

Vedonlyöntisivustot Paysafecard -menetelmällä ovat kuitenkin todella suosittuja, joten uskomme myös useiden uusien vedonlyöntisivustojen lisäävän kyseisen menetelmän palveluihinsa. Lisäksi varmasti muutamat jo olemassa olevat vedonlyöntisivustot tulevat jossain vaiheessa lisäämään Paysafecard vedonlyönnin osaksi valikoimaansa.

Paysafecard vedonlyöntisivustot antavat pelaajalle mahdollisuuden tallettaa rahaa ikään kuin lahjakortin avulla. Tämä on useille pelaajille erittäin tärkeä ominaisuus, jonka vuoksi uskomme vahvasti tämän yleistyvän tulevaisuudessa, vaikka muitakin maksutapoja on nykyään tarjolla lukuisia. Tällaiset maksutavat vedonlyöntisivustoilla ovat kuitenkin todella kysyttyjä.

  Paras Paysafecard vedonlyöntisivusto

  Mr Play Paysafecard

  100% talletusbonus 100€
  BONUSTARJOUS
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★
  8/10
  PELITARJONTA
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★
  8/10
  MOBIILIKOKEMUS
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★
  8/10
  MAKSUTAVAT
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★
  9/10
  VEDONLYÖNTIKOKEMUS
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★
  8/10
  ASIAKASPALVELU
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★
  9/10
  YHTEENVETO
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★
  8/10

  Paysafecard bonus

  Paysafecard bonus, eli bonus, jonka lunastamiseksi käytetään Paysafecardia, on melko yleinen näky vedonlyöntisivustoilla. Valitettavasti kaikki vedonlyöntisivustot eivät kuitenkaan jaa bonusta niille, jotka toteuttavat ensimmäisen talletuksensa Paysafecardin kautta, ja näin ollen Paysafecard bonus jää joillakin sivustoilla kokonaan puuttumaan.

  Vaikka on siis olemassa niitä vedonlyöntisivustoja, jotka jakavat Paysafecard bonuksen pelaajilleen, niin on olemassa myös niitä, jotka eivät sitä suostu jakamaan. Tämän vuoksi kannattaa aina muistaa tutustua vedonlyöntisivustojen antamiin bonusehtoihin ennen itse bonuksen lunastamista, jotta varmasti tiedät, oletko oikeutettu lunastamaan vedonlyöntibonuksen Paysafecardilla talletettaessa.

  Sille on varmasti monia syitä, miksi kaikki eivät jaa Paysafecard bonusta. Osaksi syy on se, että vedonlyöntisivusto haluaa tuntea asiakkaansa, ja täten he eivät jaa bonusta sille, joka tekee talletuksen Paysafecardilla, joka on käytännössä tiedoton talletusmenetelmä. Toinen syy voi olla myös se, että Paysafecardin käyttö saattaa aiheuttaa kuluja vedonlyöntisivustolle, jolloin he kompensoivat sitä sillä, että he eivät jaa Paysafecard bonusta.

  Alta löydät parhaan Paysafecard bonuksen tällä hetkellä.

  Bonus:

  100% talletusbonus 122€

  Kierrätys: 5x Minimikertoimet: 1.40

  Bonus:

  20€ ilmaisveto
  & 100% talletusbonus 100€

  Kierrätys: 5x Minimikertoimet: 1.50 Bonuskoodi: EURO

  Paysafecard vedonlyönti - Talletukset ja kotiutukset

  Paysafecard vedonlyönti on kokonaisuudessaan yksinkertaista ja monipuolista, ja niin ovat periaatteessa myös talletukset ja kotiutukset. Paysafecard talletus on yksinkertainen, koska sitä ei tarvitse erikseen vahvistaa erillisten sovellusten, sivustojen tai tunnusten kautta. Paysafecard kotiutus taas on hieman mutkikkaampi asia, ja muun muassa sitä pyrimme avaamaan alla olevassa tekstissä.

  Paysafecard talletus

  Paysafecard talletus sujuu vedonlyöntisivustoilla yleensä todella nopeasti ja yksinkertaisesti. Myös itse talletuksen näkyminen vedonlyöntisivustolla on yleensä erittäin nopea, eli sen tulisi näkyä lähes välittömästi. Paysafecard talletus on myös siinä mielessä erittäin helppo ja käytännöllinen, että pelaajan ei tarvitse muistaa minkään muun palvelun tunnuksia ja vahvistaa talletusta niiden avulla.

  Paysafecard talletus sujuu niin, että pelaaja aluksi valitsee sivuston, joka hyväksyy Paysafecard talletuksen. Sen jälkeen hänen tulee siirtyä tallettamaan, ja valita talletustavaksi Paysafecard. Tämän jälkeen pelaaja voi määritellä talletettavan summan ja jatkaa eteenpäin. Sitten pelaaja saa syöttää 16-numeroisen koodin Paysafecardista. Tämän jälkeen talletus on jo selvä, ja pelaaja on valmis aloittamaan pelaamisen!

  Paysafecard talletuksessa kannattaa kuitenkin muistaa se, että osa vedonlyöntisivustoista ja nettikasinoista saattaa periä pienen maksun siitä, että heidän sivuilleen tehdään Paysafecard talletus. Tämä on yleensä noin 1-3%, joten kyseessä ei missään nimessä ole suuri summa. Tähän asiaan voi perehtyä lisää niin Paysafecardin sivustolla kuin myös valitsemallasi vedonlyöntisivustolla.

  Paysafecard kotiutus

  Paysafecard kotiutus on suhteellisen helppoa ja nopeaa, mutta valitettavasti se ei ole aivan niin yksinkertainen asia kuin miltä se voi alun perin kuulostaa. Paysafecard kotiutus nimittäin toimii niin, että pelaajan on mahdollista kotiuttaa Paysafecardille korkeintaan saman verran rahaa, kuin mitä hän on sinne alun perin laittanut. Toisin sanoen jos talletat Paysafecardilla 20€ vedonlyöntisivustolle, voit kotiuttaa samalle Paysafecardille korkeintaan 20€.

  Tästä on jo helposti pääteltävissä, että Paysafecard kotiutus ei ole sopiva vaihtoehto suurimmalle osalle kerroista, joissa kuitenkin pyritään pääsääntöisesti nostamaan isompia summia rahaa. Tällöin Paysafecard kotiutus ei yksinkertaisesti onnistu, ja pelaajan tulee valita jokin toinen kotiutusmenetelmä, joka ei välttämättä ole yhtä turvallinen kuin Paysafecard.

  Jos Paysafecardilla on mahdollista kotiuttaa, on kyseessä kuitenkin yleensä nopea kotiutus vedonlyöntisivustolta. Tämä on tietenkin suuri plussa aivan jokaiselle pelaajalle, sillä kaikki rahansiirtomenetelmät eivät Suomessa takaa nopeita kotiutuksia.

  Paysafecard vedonlyönti - Hyödyt ja haitat

  Paysafecard on kansainvälisesti todella suosittu yritys, josta voi jo hieman päätellä, että kyseessä on oikeasti luotettava ja turvallinen kokonaisuus. Tämän myötä myös Paysafecard vedonlyönti on noussut suureen suosioon, ja yhä useammat vedonlyöntisivustot tarjoavat Paysafecard vedonlyöntiä osana palveluitaan.

  Paysafecard vedonlyönti, kuten kaikki muutkin asiat maailmassa, sisältää tietenkin myös omia heikkouksia ja vahvuuksia. Kyseessä on sekä selviä plussa, mutta myös lähes yhtä selviä heikkouksia.

  Paysafecard vedonlyönti hyödyt

  ✔️ Turvallisuus ja luotettavuus.

  ✔️ Pelaa käteisellä verkossa.

  ✔️ Talouden helpompi hallinta.

  Paysafecard vedonlyönnin vahvuus on kirjoitettuna jo kyseisen yrityksen nimessä. Turvallisuus, ja tähän lisäksi vielä luotettavuus. Paysafecardin kautta pelaajan ei ole mahdollista luovuttaa omia pankki- tai korttitietojaan kolmannelle osapuolelle. Tämän myötä myös tietosuojariski on huomattavasti pienempi Paysafecardia käytettäessä.

  Paysafecard myös mahdollistaa ikään kuin vedonlyönnin käteisellä verkossa. Toisin sanoen pelaajan on mahdollista käydä ostamassa Paysafecard käteisellä läheiseltä jälleenmyyjältä, jonka jälkeen hän voi tallettaa ne Paysafecardilla vedonlyöntisivustolle. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti käteisellä vedonlyönti verkossa, mutta paljon lähemmäksi ei tällä hetkellä ole mahdollista päästä.

  Yksi tärkeimmistä Paysafecardin eduista on oman talouden parempi hallinta. Koska Paysafecardilla on aina vain tietyn verran rahaa, ja uusi kortti täytyy aina käydä ostamassa erikseen, on rahankäyttöä vedonlyöntisivustolla ja nettikasinolla huomattavasti helpompaa hallita. Paysafecardin kautta pelaajan ei ole mahdollista tehdä välittömästi uutta talletusta ilman, että hän käy ostamassa uuden Paysafecardin kaupasta. Tämä auttaa pelaamisen rajoittamisessa huomattavasti.

  Paysafecard vedonlyönti haitat

  ➖ Mene ja osta.

  ➖ Ei aina oikeutta bonukseen.

  ➖ Ei mahdollista kotiuttaa.

  Paysafecard on yleisesti ottaen erinomainen maksutapa. Kuitenkin pienenä miinuksena on se, että pelaajan tulee käydä ensin ostamassa Paysafecard jostain toimipisteestä, jonka jälkeen hän voi vasta käyttää sitä verkossa. Näin ollen Paysafecardin hankkiminen vaatii aina omia toimenpiteitään, eikä ole aivan yhtä sujuvaa, kuin pelkkä verkossa rahasiirron tekeminen.

  Paysafecardia maksutapana käytettäessä ei pelaajalla ole jokaisella vedonlyöntisivustolla oikeutta lunastaa bonusta tällä talletuksella. Tämä ei kuitenkaan koske kaikkia vedonlyöntisivustoja, vaan itseasiassa voimme jopa sanoa, että suurin osa vedonlyöntisivustoista antaa pelaajalle oikeuden lunastaa bonuksen Paysafecardilla. Näin ei kuitenkaan ole joka sivustolla, jonka vuoksi kyseessä on heikkous.

  Paysafecardin kenties suurin miinus on se, että sen kautta pelaajan ei ole mahdollista kotiuttaa rahaa kuin saman verran, mitä hän on sinne alun perin laittanut. Paysafecard toimii ikään kuin lahjakorttina verkossa, jonka myötä pelaaja voi kyllä tallettaa rahaa sen kautta, mutta hänen ei ole mahdollista kotiuttaa rahaa alkuperäistä enempää Paysafecardilla. Näin ollen pelaajan tulee valita toinen rahansiirtomenetelmä kotiutusta varten, jos kotiutettava summa on suurempi, kuin alkuperäisen Paysafecardin arvo.

  Paysafecard kasino

  Paysafecard kasinot ovat todella yleisiä aivan samalla tavoin kuin Paysafecard vedonlyöntisivustot. Nykyään suurin osa kasinoista hyväksyy Paysafecardin rahansiirtomenetelmänä, jonka myötä ne on laskettavissa Paysafecard kasinoiksi. Monet kasinopelaajat suosivat Paysafecardin käyttämistä kasinolla, sillä se on nopea ja turvallinen maksutapa.

  On kuitenkin tärkeää tietää, että kaikki nettikasinot eivät hyväksy Paysafecardia maksutapana.

  Tämän vuoksi kannattaa aina tutustua kasinon tarjoamiin maksutapoihin ennen itse kasinon valitsemista, jotta voit varmasti hyödyntää mieleisiä maksutapoja haluamallasi nettikasinolla.

  On myös tärkeää muistaa, että kaikki Paysafecard kasinot eivät anna pelaajalle oikeutta lunastaa kasinobonusta mikäli hän tekee ensimmäisen talletuksen Paysafecardin kautta. Tämä ei kuitenkaan myöskään koske kaikkia nettikasinoita, jolloin pelaajan on kyllä mahdollista löytää myös sellainen kasino, joka antaa hänelle bonuksen Paysafecardilla talletettaessa.