Johdanto

Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua ymmärtämään, kuinka käytämme ja suojaamme tietoja, jotka annat meille vieraillessasi ja käyttäessäsi verkkosivustoamme.

Saatamme jouttua muuttamaan tätä käytäntöä ajoittain pysyäksemme parhaiden ja nykyaikaisten käytäntöjen tasolla. Koska meidän on mahdotonta onnistua aina ilmoittamaan teille kaikista tehdyistä muutoksista, suosittelemme teitä vierailemaan tällä sivulla aika ajoin.

Haluamme antaa sinun itse vapaasti päättää, haluatko jatkaa verkkosivustomme käyttöä, ja siksi kehotamme sinua lukemaan tietosuojakäytäntömme huolellisesti ja tekemään päätöksen sen perusteella.

Me Leadstar Mediassa olemme sitoutuneet suojelemaan verkkosivustomme vierailijoiden yksityisyyttä, joten meillä on tiukat tietosuojakäytännöt ja -menettelyt koko yhtiössämme ja kaikkien verkkosivustojemme hallinnassa. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen privacy@leadstarmedia.com.

Tiedonkeruu ja miten se tehdään

Saatamme kerätä verkkosivustomme käyttöön liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, viittauslähde, käynnin kesto, sivun katselukerrat ja sivuston navigointipolut. Lisäksi saatamme kerätä tietoja sivun käytön ajoituksesta, vierailujen tiheydestä ja tavasta, jolla käytät verkkosivustoamme.

Voimme tehdä monia asioita, mutta sinun tunnistaminen vain selaimesi perusteella ei ole yksi niistä! Osa keräämistämme tiedoista on ei-henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista käyttäjän suoraa tunnistamista. Joskus emme kuitenkaan voi olla täysin koskematta henkilötietoihin, kuten IP-osoitteen tapauksessa. Siksi me käsittelemme henkilötietoja kokonaisuudessaan.

Keräämme kaikki nämä tiedot automaattisesti evästeiden ja Google Analyticsin avulla, kun käyt verkkosivustollamme.

Miksi keräämme tietojasi?

Vastaus on tutkiminen ja analysointi. Saatamme käsitellä käyttötietojasi analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöä ja tuottaaksemme tilastoja käyttäjävirrasta ymmärtääksemme käyttäjien vuorovaikutusta verkkosivustomme kanssa. Tämän käsittelyn oikeusperustana ovat oikeutetut etumme, nimittäin verkkosivustomme ja liiketoimintamme yleinen valvonta, tukeminen ja parantaminen sekä yhteyksiemme tarkastaminen kolmansiin osapuoliin, erääntyvien maksujen laskeminen ja petosten havaitseminen.

Kuinka suojaamme tietojasi?

Olemme erittäin huolellisia ja tarkkoja verkkosivustojemme turvallisuuden toteuttamisessa ja ylläpitämisessä, jotta voimme varmistaa, että suojaamme tietosi ja pidämme ne luottamuksellisina, estäen tietovarkaudet, luvattoman käytön ja tietojen paljastamisen käyttämällä aina uusimpia tekniikkoja ja ohjelmistoja.

Tietojen jakaminen kolmansien osapuolien kanssa

Emme jaa henkilötietojasi missään olosuhteilla millekään kolmannelle osapuolelle, paitsi jos tällainen luovuttaminen on välttämätöntä meitä koskevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi tai sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten nostamiseksi, estämiseksi tai puolustamiseksi, oli kyseessä sitten oikeuskäsittely tai hallinnollinen tuomioistuimen ulkopuolinen menettely.

Tästä huolimatta voimme jakaa ei-henkilökohtaisia tietoja liikekumppaneillemme teknisistä ja taloudellisista syistä, koska saatamme tarvita niitä maksujen laskemiseen, petosten tai turvallisuus-/teknisten ongelmien havaitsemiseen.

Tiedonsiirto

Koska yrityksemme sijaitsee Ruotsissa, jos vierailet sivuillamme Euroopan ulkopuolelta, tietosi kulkevat meille. Riippummatta siitä, asutok ETA:ssa vai et, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietosi saavat riittävän tietosuojan, kun ne siirretään ETA:n ulkopuolelle.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme keräämiämme tietoja niin kauan kuin on tarpeen sen edun toteuttamiseksi, jonka vuoksi kyseistä tietoa keräämme tai kunnes pyydät meitä poistamaan ne. Koska keräämme tietoja vain käyttämällä Google Analyticsia, käytämme yleensä niiden oletusasetuksia, jotka säilyttävät käyttötietosi 24 kuukauden ajan keräämispäivästä.

Sinun tietosi, sinun oikeutesi

Yleiset oikeutesi ovat:

  • Pääsyoikeus - Voit pyytää kopion keräämistämme henkilötiedoistasi.

  • Oikeus oikaisuun - Voit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot ja täydentämään puutteelliset henkilötiedot.

  • Oikeus tietojen poistoon - Voit pyytää meitä postamaan henkilötietosi.

  • Oikeus rajoittaa käsittelyä - Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

  • Oikeus tietojen siirtoon - Voit pyytää, että siirrämme henkilötietosi toiselle organisaatiolle tai sinulle.

  • Oikeus valvontaviranomaiseen - Voit valittaa henkilötietojesi käsittelystä.

  • Oikeus peruuttaa suostumus - Siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyn laillinen perusta on suostumus, voit peruuttaa suostumuksen.

Keskustele kanssamme tietosuojakäytännöstä

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Leadstar Media AB, joka on Ruotsissa rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on 556913-7622. Rekisteröity toimipaikkamme on osoitteessa Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm.

Jos sinulla on henkilötietoja koskevia pyyntöjä, joihin ei ole vastattu tässä tietosuojakäytännössä, mukaan lukien pyynnöt poistaa, päivittää, muuttaa tai siirtää henkilötietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa privacy@leadstarmedia.com.