Uudet vedonlyöntisivut

Uudet vedonlyöntisivut - Vuoden 2024 lista

Bonus Kierrätys Kertoimet 

25€ ilmaisveto
& 100% talletusbonus 100€

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: -

LunastaSiirry sivulle FoggyBet

100€ ilmaisveto
Lunasta viikoittain

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle 31bet

5 x 20€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle XLbet

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Betstro

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle OhMyZino

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Posido

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle BetStorm

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Sportaza

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle BetTarget

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle Betinia

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.70

LunastaSiirry sivulle 20bet

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle FEZbet

Uusimmat vedonlyöntisivut Suomessa juuri nyt

Listaamme Suomen kymmenen tämän hetken uusinta vedonlyöntisivua. Järjestys on uusimmasta vanhimpaan sen perusteella, milloin sivu on tullut käyttöön Suomessa.

UUSI VEDONLYÖNTISIVU
VEIKKAUSBONUS
JULKAISTU
100% bonus 100€
8/2023
25€ ilmaisveto
7/2023
100% bonus 500€
7/2023
Ei bonusta
4/2023
25€ ilmaisveto
4/2023
100% bonus 100€
4/2023
Ei bonusta
4/2023
Ei bonusta
3/2023
10€ ilmaisveto
3/2023
100% bonus 150€
3/2023

Vuonna 2023 julkaistut uudet vedonlyöntisivustot

 1. 21red - Elokuu 2023

 2. FoggyBet - Heinäkuu 2023

 3. Rollino - Heinäkuu 2023

 4. Pinnacle - Huhtikuu 2023

 5. Betnflix - Huhtikuu 2023

 6. Betobet - Huhtikuu 2023

 7. Quick.bet - Huhtikuu 2023

 8. Streambetz - Maaliskuu 2023

 9. Bitsler - Maaliskuu 2023

 10. Infinityx - Maaliskuu 2023

 11. Luckyheroes - Maaliskuu 2023

 12. Olympusbet - Helmikuu 2023

 13. Legzo - Helmikuu 2023

 14. Betplays - Tammikuu 2023

 15. Goldenbet - Tammikuu 2023

 16. Jackbit - Tammikuu 2023

 17. Bonusbet - Tammikuu 2023

Mikä luokitellaan uudeksi vedonlyöntisivuksi?

Vaikka uudet vedonlyöntisivut kuulostavat todella yksinkertaiselta asialta, käsittävät eri henkilöt ne eri tavoin. Jotta sekaannuksilta vältytään, yleensä puhuttaessa uusista vedonlyöntisivustoista tarkoittaa käyttäjä jotain näistä kolmesta kategoriasta:

 1. Uusimmat vedonlyöntisivujen arvostelut
 2. Julkaisupäivän osalta uusimmat sivustot
 3. Parhaat uudet sivustot eri kategorioissa

Painamalla jotain yllä olevista kohdista pääset siirtymään suoraan haluttuun kategoriaan. Tämän myötä pääset lukemaan heti halutuista sivustoista ja löytämään ne uudet vedonlyöntisivut, joista olit alun perinkin kiinnostunut ja joita tulit täältä etsimään!

Parhaat uudet vedonlyöntisivut kategorioittain

Uusia vedonlyöntisivuja voidaan vertailla myös sen perusteella, mikä niistä on paras aina tietyllä osa-alueella. Näin lukuisien uusien vedonlyöntisivujen joukosta voi kaikista helpoiten löytää sen yksilön, joka vastaa parhaiten juuri omia tarpeita. Vaikka erilaisia kategorioita on lukuisia, löytyy tältä sivulta parhaat uudet vedonlyöntisivut jaoteltuna näihin kuuteen kategoriaan:

 1. Kertoimet
 2. Kohdevalikoima
 3. Bonukset
 4. Mobiilikäyttö
 5. Ilman käyttäjää
 6. Nostojen nopeus

Painamalla jotain yllä olevista kategorioista siirryt tämän sivun kohtaan, jossa me käsittelemme juuri kyseistä aihepiiriä. Kyseisestä osasta löytyy aina yleistä informaatiota tästä kategoriasta ja lisäksi parhaat uudet vedonlyöntisivut kyseisellä osa-alueella.

Yllä mainitut seitsemän kategoriaa valittiin sen perusteella, mitkä ovat keskeisimmät asiat, joita Suomesta käsin pelaavat henkilöt yleensä hakevat uusilta vedonlyöntisivuilta. Nämä ovat myös niitä asioita, joihin kiinnitetään aina kaikista eniten huomiota juuri silloin, kun vertaillaan erilaisia vedonlyöntisivuja keskenään.

Miksi kannattaa vertailla uusia vedonlyöntisivuja?

Sivujen vertailu on todella tärkeää, ja sen merkitys korostuu varsinkin kun puheen aiheena ovat uudet vedonlyöntisivut. Näin on siksi, että yleensä uudet sivustot ei ole aivan yhtä tasaisesti vahvoja kuin vanhemmat sivut, jolloin sivujen vahvuudet korostuvat aivan uudenlaisella tavalla.

Nämä vahvuudet myös omalla osallaan voivat tarkoittaa, että jos pelaaja etsii juuri tiettyä asiaa tai ominaisuutta, voi uusi vedonlyöntisivu olla paras sivu tämän asian osalta. Ei siis kannata sulkea uusia vedonlyöntisivuja pois harkinnasta vain sivun iän takia, sillä niiden joukossa on valtava määrä hiomattomia timantteja.

Jacob
Jacob, Kaikkitietävä johtaja

Kertoimet uusilla vedonlyöntisivuilla

Kertoimet ovat todella tärkeä osa vedonlyöntiä, joten ne ovat myös olennainen osa kun pelaajat valitsevat itselleen uutta vedonlyöntisivua. Yleensä ajatellaan, että ne isoimmat ja tunnetuimmat sivustot tarjoavat parhaat kertoimet. Yleensä näin myös on, mutta ei aina, ja siksi ei tule tyrmätä uutta vedonlyöntisivua tutustumatta kertoimiin ensin mahdollisimman tarkasti.

Usein uusien vedonlyöntisivujen kertoimet voi tarjota jokin todella tunnettu suuri toimija, joka on samalla tarjoamassa kertoimia suuremmille sivuille. Tämä tarkoittaa osittain sitä, että uusilla voi olla tarjolla joskus jopa aivan samat kertoimet kuin vanhoilla sivuilla. Tällöin nämä sivustot eivät ole lainkaan huonompia vaihtoehtoja kuin tavalliset pidempään markkinoilla olleet sivustot.

Monet ajattelevat, että pienet vaihtelut kertoimissa eivät vaikuta uusiin vedonlyöntisivuihin juuri ollenkaan. Periaatteessa tämä pitää paikkansa, mutta aktiivisilla pelaajilla pienemmät kertoimet voivat tarkoittaa jopa kymmenien tai satojen eurojen tappioita melko lyhyelläkin aikavälillä.

Kohdevalikoima uusilla vedonlyöntisivuilla

Kohdevalikoima on asia, jota monet eivät tajua ajatella valittaessa uutta vedonlyöntisivua. Se on jopa hieman yllättävää, sillä eri sivustojen välisissä valikoimissa on huomattavan suuria eroja, ja siksi tähän tulisi aina kiinnittää paljon huomiota. Tietenkin jos vetoa halutaan lyödä vain suurista urheilulajeista ja suosituista sarjoista, ei tämä tule koskaan olemaan ongelma millään sivulla.

Valikoima tekee usein eron hyvän ja huonon sivuston välillä riippumatta siitä, onko se vanhempi vai uudempi vedonlyöntisivu. Suurimmat sarjat ja lajit löytyvät kaikkialta, joten ero tehdään siinä kuka tarjoaa parhaan valikoiman pienemmistä sarjatasoista ja harvinaisemmista urheilulajeista.

Loistava esimerkki uudesta vedonlyöntisivusta, jolla on todella kattava ja monipuolinen kattaus on BetTarget. Heidän sivustolla eri urheilulajeja on yhtä kattavasti kuin suurimmilla sivuilla, ja se ei ole edes BetTargetin paras puoli. BetTarget tarjoaa paljon kohteita matalammilta sarjatasoilta ja tarjoaa esimerkiksi poikkeuksellisen paljon kohteita myös Suomen eri sarjoista.

Jos siis etsit sivustoa jolla lyödä vetoa pienemmästä lajista tai vähemmän suositusta sarjasta, ei kannata unohtaa harkita uusia vedonlyöntisivuja. Usein nämä voivat tarjoa joitain kohteita, joita ei ole tarjolla melkein millään muulla sivulla koko Suomessa, ja tämä on niiden valttikortti.

Parhaat uudet vedonlyöntivut valikomaltaan

BetTargetin kohdevalikoima

Jopa yli 45 eri urheilulajia

BetTarget tarjoaa jopa yllättävän kattavan ja laadukkaan kohdevalikoiman, jota heiltä ei usein osata odottaa. Kaiken kaikkiaan he tarjoavat jopa yli 45 eri urheilulajia, jotka sisältävät kaikkien suosituimpien lajien lisäksi myös useita vähemmän tunnettuja.

Jalkapallon osalta BetTargetilla on aina vähintään 1500 kohdetta, jääkiekossa määrä on aina vähintään 200. Myös esimerkiksi tennis, koripallo ja jenkkifutis ovat todella hyvin edustettuna, sillä jokaisesta löytyy peräti yli 200 aktiivista kohdetta.

Bonukset uusilla vedonlyöntisivuilla

Bonukset ovat yksi osa-alue, jolla uudet vedonlyöntisivut yleensä loistavat. Tämän voi huomata helposti esimerkiksi vertailemalla veikkausbonuksia Suomessa keskenään, sillä kaikista mahdollisista vedonlyöntibonuksista listoillamme parhaat ovat usein juuri uusilta sivustoilta.

Tälle on yksinkertainen selitys. Uusilla vedonlyöntisivuilla ei ole vielä tunnettua brändiä, jolla he voisivat saada itselleen kasapäin pelaajia. Tämän myötä jotta he voivat kilpailla tunnetumpien ja suurempien brändien kanssa, tulee heillä olla jokin valttikortti, joka houkuttelee pelaajia sivulle. Näissä tilanteissa puheeksi tulevat usein vedonlyöntibonukset.

Yleisimmät bonukset uusilla vedonlyöntisivuilla ovat joko talletusbonuksia tai ilmaisvetoja. Joku sivu voi tarjota myös riskittömiä vetoja, mutta on olemassa myös niitä yksilöitä, joilla ei bonusta ole lunastettavissa lainkaan. Nämä ovat kuitenkin selvä vähemmistö, eli suurimmalla osalla silti on tarjolla edes jonkinlainen lunastettava tervetuliaisbonus.

Uusien vedonlyöntisivujen bonuksilla on yleensä kaksi tapaa poiketa kilpailijoilla olevista. Bonus voi olla joko suurempi bonussummaltaan tai helpompi ehdoiltaan. Ei ole väliä kumpaa näistä on tarjolla, sillä molemmat niistä ovat hyviä pelaajan näkökulmasta. Ensimmäinen voi mahdollistaa suuremmat voittosummat, kun taas toinen tekee voittojen saamisesta realistisemmat.

Parhaat uusien vedonlyöntisivujen bonukset
Brändi BonusLunasta bonus
10€ ilmaisveto
22bet bonus
22bet bonus
22bet
4/5
100% talletusbonus 122€
Fansbet bonus
Fansbet bonus
Fansbet
4/5
100% talletusbonus 100€ asti
Betinia bonus
Betinia bonus
Betinia
4/5
100% talletusbonus 200€
Novibet bonus
Novibet bonus
Novibet
4/5
100% talletusbonus 100€

Mobiilikäytettävyys uusilla vedonlyöntisivustoilla

Vedonlyönnistä suurin osa tapahtuu nykypäivänä mobiilissa, ja tämä näkyy selvästi uudemmilla vedonlyöntisivuilla. Periaatteessa jokainen uusi vedonlyöntisivu nimittäin on todella panostanut siihen, että heidän mobiilikäytettävyys olisi huippuluokkaa. Joskus ne hieman kompastuvat kun sivu on rakennettu liian monimutkaisesti, mutta usein kyseessä on jättimenestys.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että vaikka vedonlyönti mobiilissa on yleistynyt paljon, on samalla erillisten vedonlyöntisovellusten määrä uusien vedonlyöntisivujen kesken ollut kovassa laskussa. Toisin sanoen yhä useammilla uusilla vedonlyöntisivuilla ei ole lainkaan sovellusta. Ne ovat tämän sijaan panostaneet siihen, että itse mobiilikäyttö selaimessa olisi huippuluokkaa.

Tietenkin tarjolla on myös muutama uudempi brändi, jotka ovat halunneet luoda sovelluksen, ja tästä hyvä esimerkki on Betkwiff. Sovellukset ovat parantaneet näiden brändien käytettävyyttä paljon, ja siksi ne ovat tällä osa-alueella parhaita uusia vedonlyöntisivuja.

Sovellusten lisäksi on ollut hienoa nähdä, kuinka useat uudet vedonlyöntisivut ovat rakentaneet koko sivustonsa alun perin toimimaan parhaiten juuri mobiililaitteilla. Tätä ei luonnollisesti voida sanoa kovinkaan monesta vanhemmasta ja suuremmasta brändistä, sillä niiden valmistuessa ei mobiilissa pelaaminen ole vielä ollut läheskään samanlaisella tasolla, jos ollut edes ollenkaan.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että lähtökohtaisesti uudet vedonlyöntisivut ovat parempia kuin vanhemmat sivut mobiilikäytössä. On jopa hieman yllätys, kuinka hitaasti osa vanhoista sivuista on reagoinut mobiiliaikaan ja ei vielä ole panostanut tätä enempää mobiilikäytettävyyteen.

Parhaat uudet vedonlyöntisivustot mobiilissa

Betkwiff mobiilissa

Tarjolla selainversio ja sovellus!

Erilliset sovellukset?
iOS, Android
Optimoitu sivusto?
Täysin
Käyttökokemus?
9/10

Uudet vedonlyöntisivut ilman rekisteröitymistä

Erilaiset modernit ominaisuudet ovat aina olleet keskeisessä roolissa uusilla vedonlyöntisivuilla, ja vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on tällaisesta loistava esimerkki. Tämä on Suomessa aina ollut sellainen ominaisuus, jota suuremmat sivustot eivät syystä tai toisesta ole tarjonneet. Tämä on syy sille, miksi kilpailua on vain uusien vedonlyöntisivujen välillä.

Yksinkertaisesti selitettynä vedonlyönti ilman rekisteröitymistä tarkoittaa pelaamista sivulla, joka ei vaadi luomaan erillistä käyttäjää. Jotta pelaajan on mahdollista pelata tällaisella sivulla, hänen tulee käyttää vain omia verkkopankkitunnuksia. Kaikki asiat aina tallettamisesta pelaamiseen ja myöhemmin voittojen kotiuttamiseen tapahtuu vain niitä käyttämällä.

Nykypäivänä on olemassa myös useita niin sanottuja hybridisivustoja, joissa pelaajat saavat itse päättää haluavatko he luoda tilin vai pelata ilman rekisteröitymistä. Nämä sivustot ovat tietenkin nousseet myös suureen suosioon, koska ne tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle.

Suurimmat edut uusissa vedonlyöntisivuissa ilman tiliä ovat ehdottomasti turvallisuus, nopeus ja se, että ne eivät sitouta pelaajaa millään tavalla. Pelaaminen ilman rekisteröitymistä on oiva tapa tutustua sivustoon ja sen käyttämiseen ilman, että tulet koskaan myöhemmin saamaan lainkaan roskapostia sähköpostiisi tai ilmoituksia puhelimeesi.

Parhaat uudet vedonlyöntisivustot ilman rekisteröitymistä

Fastbet ilman rekisteröitymistä

Pelaa ilman tiliä Britellä ja Trustlylla!

Maksutavat ilman tiliä:
Brite, Trustly
Aloitukseen kuluva aika:
2-5 minuuttia
Nostoihin kuluva aika:
3-15 minuuttia
Fastbetin pisteytys:
8/10

BetStorm ilman rekisteröitymistä

Pelaa ilman tiliä Trustlylla!

Maksutavat ilman tiliä:
Trustly
Aloitukseen kuluva aika:
2-7 minuuttia
Nostoihin kuluva aika:
5-20 minuuttia
BetStormin pisteytys:
7/10

Nopeat kotiutukset uusilla vedonlyöntisivuilla

Suurin osa uusista vedonlyöntisivuista Suomessa tarjoaa nopeita kotiutuksia, mutta kaikilla niitä ei kuitenkaan ole. Vielä muutama vuosi sitten nopeat kotiutukset olivat yksi niistä asioista, jotka saivat ihmiset valitsemaan juuri jonkun uusista sivustoista. Nykypäivänä nämä eivät ole samalla tavalla "eksklusiivisia" vain uusille sivuille, ja niitä voi saada lähes kaikilta Suomen sivuilta.

Nopeat kotiutukset ovat hyödyllinen lisä uusille vedonlyöntisivuille, sillä ne ovat oikeasti erittäin paljon nopeampia kuin monet muut vaihtoehdot. Perinteisillä tavoilla kotiutukset saa tilille usein noin 1-3 pankkipäivän aikana. Nopeat kotiutukset taas takaavat kotiutukset nopeimmillaan vain muutamissa minuuteissa, joka on selkeä parannus.

Yleisesti ottaen puhuttaessa nopeista kotiutuksista vedonlyönnissä, riippuvat ne todella useista eri asioista, ja niistä yksi olennaisimmista on valittu kotiutustapa. Tähän aivan jokainen uudempi vedonlyöntisivu on kiinnittänyt huomiota alusta alkaen, sillä vaikka valikoimaa erilaisista tavoista ei olisi kovinkaan paljoa, tukee niistä lähes aina vähintään yksi nopeita kotiutuksia.

Toinen suuressa roolissa oleva asia on uuden vedonlyöntisivun lisenssi, joka ei kuitenkaan yhtä merkittävä asia ole kuin valittu tapa. Esimerkiksi MGA-lisenssillä uudet vedonlyöntisivut tarjoavat varmemmin nopeat kotiutukset kuin esimerkiksi ne, joilla on hallussa Curacaon lisenssi. Tämä ei kuitenkaan aina vaikuta kotiutusten nopeuteen samalla tavalla.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut nopeille kotiutuksille

Nopeat nostot Fansbetilta

Kotiutukset jopa kolmessa minuutissa

Fansbet on tunnettu siitä, että he tarjoavat lähes aina todella nopeat kotiutukset, ja tämä on summa monista asioista. Tähän vaikuttavat esimerkiksi MGA-lisenssi sekä se, että pelaaja tekee kotiutukset Trustlylla. Silti yksi suurimmista syistä on se, että Fansbet vahvistaa kotiutukset todella nopeasti.

⏰ Fansbetin kotiutusten kesto: 3-10 minuuttia


Nopeat nostot Sportazalta

Kotiutukset jopa viidessä minuutissa

Sportazalla pelaaja saa nopeat kotiutukset käyttämällä Zimpleriä. Heidän sivulta löytyy myös muita nopeita kotiutuksia tukevia tapoja, mutta näiden kahden avulla ne ovat lähes satavarmat. Yhdistetään tähän vielä Sportazan Viron lisenssi ja yleensä todella nopeasti tehtävät nostojen vahvistukset, on paketti valmis.

⏰ Sportazan kotiutusten kesto: 5-15 minuuttia

Uudet vedonlyöntisivustot - UKK

Mitä uusia vedonlyöntisivustoja on vuonna 2023?

Vuonna 2023 ei ole tullut tarjolle aivan yhtä monta uutta hyvää vedonlyöntisivustoa, kuin mitä olimme alun perin toivoneet. Me listaamme kuitenkin vain niitä sivustoja, jotka ovat oikeasti hyviä suomalaisille pelaajille. Silti esimerkiksi OhMyZino on vuoden 2022 yksi kuumimmista uutuuksista.

Mitkä ovat nyt parhaat uudet vedonlyöntisivustot?

Uusia vedonlyöntisivustoja on vaikea luokitella parhauden perustella, sillä eri kategorioita on paljon. Alla on parhaat uudet vedonlyöntisivustot kategorioittain:

Onko kannattavaa valita uusi vedonlyöntisivusto?

On, ehdottomasti. Uudet vedonlyöntisivustot näkevät oikeasti vaivaa pelaajiensa eteen. He joutuvat taistelemaan isoja brändejä vastaan, jonka myötä pelaajat usein hyötyvät uudesta vedonlyöntisivustosta enemmän kuin suuremmasta. Ei, kaikki palvelut eivät ole aivan samalla tasolla. Kyllä, heillä on aina omat vahvuutensa ja siksi näitä uusia sivustoja kannattaakin aina kokeilla.

Mitkä ovat uusien vedonlyöntisivujen heikkoudet?

Selkeitä heikkouksia ei yleensä ole muuta kuin se, että tasainen suorittaminen puuttuu. Uudet vedonlyöntisivut eivät ehkä tarjoa yhtä tasaisesti kattavaa valikoimaa, korkeita kertoimia tai laadukkaita bonuksia. Tämä voi myös auttaa siinä, että pelaaja voi löytää uusilta vedonlyöntisivuilta todellisia ylikertoimia ja erittäin laadukkaita bonuksia.

Mitä varmistaa uutta vedonlyöntisivua valittaessa?

Aivan ensimmäisenä tulee varmistaa, että valitsemasi uusi vedonlyöntisivu on turvallinen ja luotettava. Tämän voi tehdä esimerkiksi varmistamalla, että vedonlyöntisivulla on asianmukainen lisenssi, kuten MGA-lisenssi.

Toinen asia on varmistaa, saako uudelta vedonlyöntisivulta verovapaat voitot. Tämän näkee myös lisensseistä, sillä jos vedonlyöntisivu on lisensoitu ETA-alueen sisälle, tarjoaa se tällöin myös verovapaat voitot Suomesta käsin pelaaville käyttäjille.

Plussaa on myös aluksi lukea kokemuksia uudesta vedonlyöntisivusta verkossa, jotta käyttäjä voi varmistua siitä, että kaikki rahansiirrot ja asiakaspalvelu ovat toimineet odotetulla tavalla.

Kannattaako olla tili eri uusilla vedonlyöntisivuilla?

Tämä riippuu pelitilien käyttötarkoituksesta, mutta yleisesti ottaen vastaamme tähän, että ehdottomasti kannattaa. Jos vedonlyöjällä on useampi pelitili eri vedonlyöntisivustoilla, saa hän tällöin enemmän bonuksia ja voi vertailla kertoimia näiden sivustojen välillä.

Muista kuitenkin, että pelaajalla ei ikinä saa olla enempää kuin yksi pelitili jokaisella vedonlyöntisivustolla. Jos sinulla on useampi pelitili yhdellä sivustolla, voidaan kaikki nämä pelitilit poistaa käytöstä.

Vanhat versus uudet vedonlyöntisivut

Yleisesti ajatellaan, että vanhat ja uudet vedonlyöntisivut ovat keskenään sama asia. Yhdet vain ovat uudempia kuin toiset. Periaatteessa asia myös on näin, mutta usein näillä sivuilla on erittäin suuriakin eroavaisuuksia. Molemmilla sivustoilla on vahvuutensa, joissa ne ovat muita parempia. Kasasimme alle taulukon näistä vahvuuksista ja siitä, kumpi sivutyyppi on niissä usein parempi.

Vanhojen ja uusien vedonlyöntisivujen eroavaisuudet


KATEGORIA
VANHAT
UUDET
1. Bonukset
X
2. Kertoimet
X
3. Valikoima
X
4. Käytettävyys
X
X
5. Mobiili
X
6. Live-vedonlyönti
X
X
7. Livestriimit
X
8. Ilman rekisteröintiä
X
9. Nopeat kotiutukset
X
X
10. Kokonaisuus
X
PISTEYTYS
7/10
6/10

Yllä olevasta taulukosta nähdään, että kamppailu vanhojen ja uusien vedonlyöntisivujen kesken on äärimmäisen tasainen. Taulukossa on käytetty keskiarvollisia esimerkkejä, ja on varmaa, että on olemassa lukuisia poikkeuksia. Fakta on silti se, että kun vertaillaan kaikkia vedonlyöntisivuja Suomessa, eivät nämä nämä eroavaisuudet enää korostu aivan samalla tavalla.

Taulukosta on huomattavissa, että uudet vedonlyöntisivut ovat parempia niillä osa-alueilla, joilla yleensä pyritään houkuttelemaan uusia pelaajia sisään. Näistä hyviä esimerkkejä ovat bonukset ja erilaiset modernit ominaisuudet. Myös yleinen käytettävyys varsinkin mobiilissa on asia, joka on tärkeässä osassa usean uuden vedonlyöntisivun toimintamallia.

Heikommassa asemassa uudet vedonlyöntisivut ovat yleensä niissä osa-alueissa, jotka vaativat enemmän kokemusta ja aikaa. Esimerkiksi useat vanhat sivustot tarjoavat paremman valikoiman ja kertoimet kuin uudet vedonlyöntisivut. Taulukon ulkopuolelta vanhoilla sivustoilla on yleensä parempi asiakaspalvelu kuin uusilla, sillä sivustolla on siitä takana vuosien kokemus.

Niin vanhoilla kuin uusilla sivuilla on omat vahvuutensa

Miksi valita uusi vedonlyöntisivusto?

Kun uudet vedonlyöntisivut sisältävät yleensä enemmän heikkouksia kuin vanhemmat sivut, niin miksi sitten kannattaa edes harkita uuden vedonlyöntisivun valitsemista? Helpoin vastaus tähän on, että myös uusilla vedonlyöntisivuilla on omat vahvuutensa, joiden ansiosta ne usein oikeasti ovat paras vaihtoehto tiettyjä asioita hakeville pelaajille.

Me Vedonlyöntisivustoni-tiimissä olemme nostaneet alle esille neljä syytä, joiden vuoksi meidän mielestämme on kannattavaa valita juuri uusi vedonlyöntisivusto. Nämä ovat asioita, jotka usein tekevät selvän eron uusien ja vanhojen sivustojen välillä.

1. Vedonlyöntibonukset - Uusien vedonlyöntisivujen on hankala hankkia pelaajia, kun heillä ei vielä ole tunnistettavaa brändiä. Tämän takia he tarjoavat usein parempia vedonlyöntibonuksia kuin kilpailevat vanhemmat sivustot, sillä tämä houkuttelee uusia pelaajia sivustolle.

2. Modernit ominaisuudet - Uudet vedonlyöntisivut pyrkivät usein löytämään markkinarakoja, joiden kautta he pääsisivät nopeasti hyvään asemaan Suomessa. Tällaisia tarjoavat esimerkiksi erilaiset ominaisuudet, kuten pelaaminen ilman tiliä, joka ei usein onnistu vanhoilla sivuilla.

3. Mobiilikäytettävyys - Jos rakastat lyödä vetoa mobiililaitteilla, ovat uudet vedonlyöntisivut sinulle usein loistava vaihtoehto. Suuri osa uusista sivustoista rakentaa koko sivustonsa alusta alkaen toimimaan parhaiten juuri mobiililaitteilla, jota vanhat sivut eivät usein ole voineet tehdä.

4. Yleinen vaihtelu - Vanhat sivut käyvät nopeasti tylsäksi ja tähän uudet vedonlyöntisivut ovat hyvää vaihtelua. Tarjolla voi olla täysin uudenlainen käyttökokemus uudessa ympäristössä sekä visuaalisesti jotain, mitä ei koskaan aiemmin ole ollut. Voit löytää myös uuden oman suosikkisi! 

Mitä huomioida valittaessa uutta vedonlyöntisivua?

Vedonlyontisivustoni tiimin viisi asiaa joita huomioida uudella vedonlyontisivustolla
1
Mikä pelilisenssi sivustolla on?

On aina tärkeä varmistaa, että uudella vedonlyöntisivulla on asianmukainen lisenssi. Suomesta käsin pelaaville parhaita lisenssejä ovat ETA-alueen sisäiset lisenssit. Tällaisia ovat esimerkiksi Maltan, Viron ja Iso-Britannian lisenssit. Nämä lisenssit takaavat aina sen, että vedonlyöntisivu on todella luotettava iästä riippumatta, sillä ETA-alueen viranomaiset valvovat toimintaa.

2
Saatko aina verovapaat voitot?

Verovapaiden voittojen saaminen on suurimmalle osalle pelaajista todella tärkeä asia. Varsinkin kun kyse on uusista vedonlyöntisivuista, eivät verovapaat voitot ole itsestään selvyys. Tämä on syy, miksi myös kannattaa aina varmistaa uuden vedonlyöntisivun lisenssi, sillä jotta voitot ovat verovapaat, täytyy itse sivusto olla lisensoitu ETA-alueen sisälle.

3
Vastaako sivu omia tarpeitasi?

Tietenkin sivua valittaessa täytyy miettiä, sopiiko kyseinen sivu oikeasti juuri sivulle. Karu fakta on, että kaikki uudet vedonlyöntisivut eivät sovi kaikille pelaajille. Jokaisella on omat tarpeet, ja siksi on tärkeää olla varma siitä, että kyseinen sivusto vastaa juuri sinun tarpeitasi. Kaikille kyllä löytyy sopiva ja tarpeita vastaava sivusto, mutta sen löytämiseksi pitää tehdä taustatyötä.

4
Onko asiakaspalvelu kiitettävä?

Usein vedonlyöntisivun asiakaspalvelua ja sen tasoa ei ajatella ennen kuin sinne on välttämättä pakko olla yhteydessä. Jos uuden vedonlyöntisivun asiakaspalvelu on lähestulkoon surkea, on se kurjaa huomata vasta hädän hetkellä. Suosittelemme jokaista pelaajaa olemaan yhteydessä uuden vedonlyöntisivun asiakaspalveluun jo ennen rekisteröitymistä ongelmien välttämiseksi.

5
Muiden pelaajien kokemukset?

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä on aina hyvä lukea muiden pelaajien kokemuksia ja mielipiteitä uudesta vedonlyöntisivusta ja sen käytöstä. Tämä voi olla hieman hankalaa jos kyse on todella uudesta vedonlyöntisivusta, sillä käyttäjiä ei vielä juurikaan ole. Lisäksi tulee muistaa maalaisjärjen käyttö, sillä huonoja kommentteja laitetaan helpommin kuin positiivisia.

Yhteenveto uusista vedonlyöntisivustoista

Kuten huomaatte, uudet vedonlyöntisivustot voidaan määritellä useilla eri tavoin, ja tämä aiheuttaa monien keskuudessa hieman sekaannusta. Ne voidaan päättää joko julkaisuvuoden, arvostelun uutuuden tai parhauden perusteella.

Joka vuosi tarjolle tulee lukuisia uusia vedonlyöntisivustoja. Vuosi 2023 on vähän ollut pettymys tällä osa-alueella, sillä vain OhMyZino on täyttänyt halutut kriteerit ja on päässyt meidän listoillemme. Silti olemme arvostelleet monia muita hieman vanhempia vedonlyöntisivustoja myös kuluneen vuoden aikana!

Uusia vedonlyöntisivuja voidaan myös käsitellä eri osa-alueiden ja kategorioiden näkökulmasta. Tällä sivulla nostimme esille seitsemän pääteemaa, jotka yleisesti ovat kokonaisuus, valikoima, kertoimet, bonukset, mobiili, ilman tiliä ja se, kuinka nopeasti saat nostot. Näitä voisi olla useita lisää, mutta nämä ovat yleisimmät.

Vaikka uudet vedonlyöntisivut eivät kaikilla kyseisistä osa-alueista voita vanhoja, ei se tarkoita etteivätkö ne olisi hyviä vaihtoehtoja. On itse asiassa lukuisia syitä, miksi kannattaa valita juuri uusi vedonlyöntisivusto. Niistä voit halutessasi lukea lisää tästä kohdasta. Fakta nimittäin on se, että uusi on vedonlyönnissä lukuisia kertoja vanhoja sivustoja parempia, jos etsitään vain tiettyjä ominaisuuksia.

Mikko
Mikko, Verkkosivuston johtaja