Skrill vedonlyönti

Skrill vedonlyönti tarjoaa pelaajalle nopeat ja turvalliset rahansiirrot vedonlyöntisivustolla.

Vedonlyöntisivustot Skrill

Rank Bonus Kierrätys Kertoimet 
1

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 9x

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle
2

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
3

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
4

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle
5

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
6

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
7

100% talletusbonus 100€ asti

Kierrätys: 12x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
8

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
9

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
10

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
11

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.70

LunastaSiirry sivulle
12

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle

Kysymykset ja vastaukset Skrill vedonlyönnistä

Skrill vedonlyönti ja Skrill vedonlyöntisivustot ovat yleistyneet huomattavasti. Me vastaamme näihin liittyviin kysymyksiin!

Mikä Skrill on?

Tiivistetysti sanottuna Skrill on eräänlainen nettilompakko, jonka kautta pelaajan on mahdollista toteuttaa rahansiirtoja. Skrilliä käytettäessä pelaaja voi sekä lähettää, että vastaanottaa rahaa. Skrilliä käytettäessä pelaajan ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietojaan eteenpäin.

Mitkä vedonlyöntisivustot tarjoavat Skrilliä?

Skrill on tarjolla suurimmalla osalla Suomen vedonlyöntimarkkinoiden vedonlyöntisivustoista. Se on käytössä muun muassa seuraavilla vedonlyöntisivustoilla:

Mr Play

Mitkä ovat Skrillin edut vedonlyöntisivustolla?

Skrill on erinomainen maksutapa vedonlyöntisivustolla. Skrill on turvallinen ja nopea maksutapa, joka on käytettävissä lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Lisäksi Skrilliä käytettäessä pelaajan ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietojaan vedonlyöntisivustolle, ja on näin ollen erittäin turvallinen.

Mitkä ovat Skrillin heikkoudet vedonlyöntisivustolla?

Vaikka Skrill on yleisesti ottaen erinomainen maksutapa, on sillä myös omat heikkoutensa. Pelaaja ei esimerkiksi usein voi lunastaa tervetuliaisbonusta, jos hän käyttää Skrilliä maksutapana. Lisäksi Skrill saattaa veloittaa pienen lisäkustannuksen rahansiirroista, jotka toteutetaan Skrillin kautta.

Onko Skrill turvallinen maksutapa?

Kyllä, Skrill on turvallinen maksutapa. Skrill käyttää moderneja salausmenetelmiä ja takaa, ettei koskaan luovuta tietoja toiselle osapuolelle. Turvallisuus on yksi Skrillin suurimmista vahvuuksista.

Kuinka kauan rahansiirrot Skrillillä kestävät?

Skrillin kautta talletukset ovat pääasiassa aina erittäin nopeita, ja niiden tulisi näkyä tilillä käytännössä välittömästi, korkeintaan muutaman minuutin päästä. Nostot ovat muuten Skrillillä myös nopeita, mutta joskus vedonlyöntisivustot haluavat tarkistaa noston erikseen, jolloin Skrillillä nostettaessa saattaa mennä jopa pari vuorokautta. Yleensä rahansiirrot ovat kuitenkin nopeita molempiin suuntiin.

Voinko saada bonuksen maksamalla Skrillillä?

Useimmat vedonlyöntisivustot, jotka hyväksyvät Skrillillä maksamisen, eivät anna niille pelaajille bonuksia, jotka toteuttavat ensimmäisen talletuksensa Skrillin kautta. Tämän vuoksi on tärkeää tutustua bonusehtoihin, joissa aina mainitaan, mikäli jokin maksutavoista ei oikeuta pelaajaa saamaan kyseistä bonusta.

Maksaako Skrillin käyttäminen?

Itse Skrillin käyttäminen ei maksa, mutta sillä tehtävät talletukset saattavat sisältää pieniä lisäkustannuksia. Jotkut vedonlyöntisivustot saattavat veloittaa Skrillillä maksettaessa pienen kiinteän maksun tai määritetyn pienen prosenttimäärän. Suuri osa vedonlyöntisivustoista taas ei veloita Skrillillä maksettaessa mitään. Skrill myös itse veloittaa tietyn prosenttiosuuden rahansiirroista.

Tähän ei ole suoraa yksiselitteistä vastausta, mutta paras ratkaisu on tutustua vedonlyöntisivuston maksutapoihin. Siellä lukee selvästi, jos tietyn maksutavan käyttäminen aiheuttaa pelaajalle lisäkustannuksia. Myös Skrillin omalla sivulla on nähtävissä, paljonko mistäkin rahansiirrosta laskutetaan.

Vedonlyönti ja Skrill

Vedonlyönti ja Skrill ovat löytäneet toisensa jo useita vuosia sitten. Nykypäivänä suurin osa Suomen vedonlyöntimarkkinoilla olevista vedonlyöntisivustoista tarjoaa Skrilliä rahansiirtomenetelmänä. Tämä on mahdollistanut sen, että yhä useampi vedonlyöjä on löytänyt Skrillin ja pääsee nyt hyödyntämään heidän nopeita ja turvallisia palveluitaan.

Vedonlyönnissä arvostetaan nykypäivänä paljon nopeutta ja turvallisuutta, ja Skrill pyrkii olemaan ratkaisu näihin molempiin. Tarjoamalla juuri näitä kriteereitä vastaavia palveluita, Skrill on onnistunut saamaan jalan erinomaisesti oven väliin Suomen vedonlyöntimarkkinoilla. Tämän myötä nykyään myös Suomessa vedonlyönti ja Skrill ovat erinomainen yhdistelmä. Skrill on myös erittäin yleinen maksutapa vedonlyöntisivustoilla.

Librabet tarjoaa Skrill vedonlyönnin

Vedonlyönti ja Skrill ovat erinomainen yhdistelmä, mutta kaikissa pareissa on aina omat heikkoutensa. Vaikka Skrill tarjoaa nopeita rahansiirtopalveluita, voivat vedonlyöntisivustot hidastaa näitä hieman omalta osaltaan. Lisäksi Skrill laskuttaa itse pieniä rahasummia rahansiirroista, ja on olemassa myös muutama vedonlyöntisivusto, jotka perivät lisämaksun siitä, että talletus toteutetaan Skrillin avulla. Lisäksi usein vedonlyöjän ei ole mahdollista saada bonusta, jos hän toteuttaa talletuksen Skrillin kautta.

Skrill vedonlyönti - Ota huomioon

Skrill maksut

Skrill veloittaa useimmiten tietyn prosenttimäärän tai kiinteän hinnan jokaisesta rahansiirrosta. Lisäksi muutamat vedonlyöntisivustot saattavat veloittaa lisämaksua siitä, että rahansiirrot toteutetaan Skrillin kautta.

Skrill bonus

Useat vedonlyöntisivustot eivät anna pelaajalle oikeutta lunastaa bonusta, mikäli pelaaja toteuttaa talletuksen Skrillin kautta. Näin ollen kannattaa aina lukea bonusehdot, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Mikä Skrill on?

Skrill on verkkolompakko, josta henkilö voi suorittaa verkkomaksutapahtumat erittäin helposti. Skrillistä on olemassaolonsa aikana kasvanut yli miljardin dollarin arvoinen yritys, ja se tekee yhteistyötä useiden tunnettujen yritysten, kuten eBayn, Skypen ja Facebookin kanssa. Skrill antaa henkilölle mahdollisuuden sekä lähettää, että vastaanottaa rahaa oman verkkolompakkonsa kautta.

Skrill on perustettu vuonna 2001 ja siitä tähän päivään saakka Skrill on tarjonnut palvelua, joka koostuu yksinkertaisista, nopeista ja turvallisista verkkomaksuista. Skrill palvelulla asiakkaan on mahdollista siirtää rahaa käyttäjältä toiselle, mutta lisäksi myös esimerkiksi maksaa erilaisissa verkkokaupoissa.

Yhä useampi vedonlyöntisivusto on ottanut Skrillin osaksi toimintaansa, sillä se kannattava ja luotettava rahansiirtomenetelmä molemmille osapuolille. Skrill vedonlyönti mahdollistaa sen, että pelaajan ei tule luovuttaa omia pankkitietojaan toiselle osapuolelle, vaan kaikki tiedot pysyvät pelaajan ja Skrillin välisenä. Skrill on käytössä lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla Suomessa.

Skrill Suomi

Skrill on tänä päivänä Suomessa jo todella yleinen ja suosittu maksutapa. Useat vedonlyöntisivustot Suomen markkinoilla tarjoavat Skrilliä maksutapana ja useat suomalaiset tätä verkkolompakkoa myös käyttävät. Pieni miinus Skrill Suomessa on se, että he eivät tarjoa lainkaan suomenkielistä verkkosivua tai asiakaspalvelua. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä heidän palvelunsa ovat todella hyvin toimivat ja helppokäyttöiset.

Skrill vedonlyönti - Kokemukset

Skrill kokemuksia

Skrill saa osakseen paljon positiivista palautetta nopean ja turvallisen toimintansa ansiosta. Vaivattomuus on aina suuri plussa, ja tämä on yksi asia, jota Skrill totisesti pystyy tarjoamaan asiakkailleen.

Kuinka Skrill toimii?

Tiivistetysti voidaan sanoa, että Skrill on verkkolompakko. Skrill toimii yksinkertaisesti niin, että luot Skrill tilin, talletat Skrill tilille rahaa ja voit tämän jälkeen toteuttaa talletuksia ja maksuja Skrill verkkolompakon välityksellä. Skrill takaa, että sinun ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietojasi toisille osapuolille, jonka myötä Skrillin käyttäminen on todella turvallista. Käytännössä kyseessä on vastaavanlainen menetelmä, kuin mitä Neteller vedonlyönti Suomessa on tarjonnut.

Myöhemmin Skrillin käyttäminen jatkuu yhtä yksinkertaisesti kuin sen aloittaminenkin. Asiakkaalla on omat Skrill tunnukset, jonka myötä kirjautuminen tapahtuu vain tunnuksia käyttämällä. Skrill takaa asiakkaalle nopeat ja turvalliset rahansiirrot, ja veloittaa tästä palvelusta pienen summan. Skrillin käyttö on todella yksinkertaista, jonka vuoksi se on niin suosittu rahansiirtomenetelmä vedonlyönnissä.

Skrill vedonlyöntisivustolla
 1. Valitse Skrillin hyväksyvä vedonlyöntisivusto.
 2. Siirry talletukseen ja valitse maksutavaksi Skrill.
 3. Syötä rahamäärä, jonka haluat tallettaa ja jatka.
 4. Kirjaudu sisään Skrilliin.
 5. Tarkista siirto ja vahvista talletus Skrill tunnuksillasi.
 6. Olet valmis aloittamaan vedonlyönnin.

Skrill maksut

Skrill veloittaa maksuista lähes poikkeuksetta joko kiinteän rahasumman tai annetun prosenttiosuuden. On tärkeää varmistaa Skrillin omilta sivuilta, paljonko mitkäkin siirrot tulevat tuottamaan lisäkustannuksia pelaajalle. Tämä karkottaa jotkin pelaajat pois Skrillin luota, mutta silti kyseessä on yksi suosituimmista vedonlyönnin maksutavoista.

Summat vaihtelevat ja riippuvat aina siitä, mitä rahansiirtomenetelmää pelaaja haluaa käyttää.

Skrill tilille talletuksista Skrill yleensä veloittaa 1% arvoisen summan. Skrilliltä rahaa pois nostettaessa prosenttimäärät vaihtelevat 2% ja 7.5% välillä. Tiivistetysti voimme sanoa, että Skrill veloittaa pienen rahasumman lähes kaikista mahdollisista rahansiirroista. Tämän vuoksi kannattaa olla tarkkana siitä, mitä rahansiirtoja toteuttaa. Hiljalleen pienistä maksuista voi koostua yllättävänkin suuri kokonaissumma.

Skrill vedonlyöntisivustot

Skrill vedonlyöntisivustot ovat nykypäivänä todella suosittuja, eikä tämä ole varsinaisesti mikään ihme. Skrill tarjoaa nopeita, turvallisia ja luotettavia rahansiirtoja, joten miksipä Skrill vedonlyöntisivustot eivät olisi suosittuja. Mitä muuta sitä rahansiirroilta sitä voikaan kaivata, kuin nopeutta ja turvallisuutta.

Skrill vedonlyöntisivustot pitävät pelaajan näkökulmasta sisällään vain yhden suuren miinuksen. Useimmat Skrill vedonlyöntisivustot eivät nimittäin anna pelaajalle mahdollisuutta lunastaa bonusta, mikäli talletus toteutetaan Skrillin kautta. Tämän voi kuitenkin kiertää niin, että toteuttaa bonuksen lunastamista varten talletuksen toisella maksutavalla, ja käyttää myöhemmin rahansiirtomenetelmänä Skrilliä.

Skrill vedonlyöntisivustot saattavat myös veloittaa tietyn prosenttiosuuden siitä, että rahansiirto toteutetaan Skrillin kautta. Tämä kuitenkin on nykypäivänä melko harvinaista, mutta asia kannattaa kuitenkin varmistaa vedonlyöntisivuston tiedoista ennen talletuksen toteuttamista, jotta asiasta ei aiheudu pelaajalle yllättäviä kuluja.

  Skrill kotiutus

  Kuten aiemmin olemme jo sanoneet, lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden toteuttaa talletuksen ja kotiutuksen Skrillin välityksellä. Skrillin suosion takana piilee sen nopeus, joko korostuu juuri kotiutuksissa. Skrill kotiutuksissa kannattaa ottaa kuitenkin huomioon se, että usein vedonlyöntisivustot haluavat pelaajan toteuttavan kotiutuksen samalla tavalla kuin talletuksen.

  Tällaisessa tilanteessa jos talletuksen on tehnyt Skrillillä, täytyy myös kotiutus hoitaa Skrillin kautta. Skrill kotiutus saattaa aiheuttaa pieniä lisäkustannuksia joko vedonlyöntisivuston päästä tai sitten suoraan Skrillin osalta. Jotta näistä asioista voi olla mahdollisimman hyvin selvillä, kannattaa pelaajan tutkia sekä Skrillin palvelun ehdot, että vedonlyöntisivuston asettamat määräykset. Usein jos kotiutuksesta koostuu ylimääräisiä maksuja, saattaa vedonlyöntisivusto ottaa ne maksut itselleen, eikä tällöin pelaajan tarvitse huolehtia niistä erikseen.

  Skrill nopeat kotiutukset

  Skrill nopeat kotiutukset ovat erittäin yleisiä. Jos kaikki olisi kiinni vain Skrillistä, olisivat kaikki heidän kotiutukset aina nopeita. Usein kuitenkin vedonlyöntisivusto saattaa hieman hidastaa toimintaa, mutta tällöin ongelma ei ole suoranaisesti Skrillin päässä. Pääsääntöisesti voimme kuitenkin sanoa, että Skrill tarjoaa nopeat kotiutukset pelaajilleen.

  Skrill kotiutus voi näkyä pelaajan Skrill tilillä parhaimmillaan lähes välittömästi. Useimmiten puhe on muutamista minuuteista, mutta pahimmillaan Skrill kotiutus kestää arkisin yleensä vain alle päivän. Viikonloppuisin näihin aikatauluihin saattaa tulla muutoksia. Nämä ovat kuitenkin todella nopeat kotiutukset vedonlyönnissä, varsinkin verrattuna pankkitilille kotiuttamiseen, jossa saattaa kestää jopa kolmesta viiteen vuorokauteen.

  Skrill talletus

  Skrill talletus on todella nopea ja yksinkertainen. Skrill talletus on myös käytössä suurimmalla osalla Suomen vedonlyöntisivustoista, joka on erittäin suuri plussa Skrillin käyttäjille. Koska valikoimaa on todella paljon olemme varmoja siitä, että joukosta löytyy varmasti kaikille sopiva vedonlyöntisivusto, jolla onnistuu Skrill talletus. Skrill on yksi niistä vedonlyönnin maksutavoista, joka tarjoaa äärimmäisen nopeat talletukset ja kotiutukset.

  Yksinkertaisesti Skrill talletus alkaa sillä, että pelaaja luo itselleen Skrill tilin. Kun tili on luotu, täytyy pelaajan siirtää tälle tilille rahaa. Tämän jälkeen siirrytään toteuttamaan Skrill talletus vedonlyöntisivustolle. Menetelmäksi valitaan Skrill, syötetään haluttu rahasumma ja loppujen lopuksi vahvistetaan Skrill talletus tietenkin Skrillin kautta. Eikö kuulostakin yksinkertaiselta? Sitä se todellakin on varsinkin sen jälkeen, kun Skrill tili on olemassa.

  Skrill vedonlyönti talletus

  Skrill talletukset ovat todella yksinkertaisia vedonlyöntisivustoilla. Käytännössä Skrillillä tallettaminen vedonlyöntisivustolle tapahtuu todella nopeasti ja helposti. Seuraat vain näitä ohjeita:

  1. Etsi vedonlyöntisivusto, joka hyväksyy Skrillin.
  2. Siirry talletukseen ja valitse talletustavaksi Skrill.
  3. Syötä haluamasi talletussumma ja jatka.
  4. Kirjaudu sisään Skrill tilillesi.
  5. Vahvista talletus Skrill tilisi kautta.
  6. Olet valmis aloittamaan vedonlyönnin!

  Vedonlyöntisivustot Skrill bonus

  Valitettavasti useimmat vedonlyöntisivustot eivät salli talletuksia Skrillin kautta, jos pelaaja haluaa lunastaa bonuksen. Syy tämän takana on useimmissa tapauksissa se, että vedonlyöntisivustot haluavat tietää ja tuntea omat asiakkaansa. Pelaajan taas ei tarvitse tehdä erillistä tunnistautumista, jos hän toteuttaa rahansiirrot Skrillillä. Näin ollen vedonlyöntisivustot eivät halua jakaa bonuksia Skrillillä tallettaville pelaajille.

  Skrill bonus on siis todella harvinainen, mutta ei täysin tavaton.

  n olemassa satunnaisia vedonlyöntisivustoja, jotka antavat pelaajalle mahdollisuuden bonukseen, vaikka hän toteuttaisi talletuksen Skrillin kautta. Nämä vedonlyöntisivustot ovat kuitenkin harvassa, ja valitettavasti emme tällä hetkellä listaa ainuttakaan vedonlyöntisivustoa, joka takaisi bonuksen myös niille pelaajille, jotka toteuttavat talletuksen Skrillin kautta.

  Jos haaveilet Skrill bonuksesta vedonlyöntisivustolla, kannattaa aina lukea tarkasti vedonlyöntisivuston asettamat bonusehdot. Jos Skrill talletus ei oikeuta pelaajaa lunastamaan bonusta, mainitaan siitä aina myös kyseisen bonuksen bonusehdoissa.

  Skrill kasinot

  Vedonlyönnin lisäksi myös Skrill kasinot ovat todella yleisiä nykypäivänä. Skrill kasinot ovat aivan yhtä yleisiä kuin Skrill vedonlyöntisivustot. Skrill on kuitenkin yksi markkinoiden yleisimmistä rahansiirtomenetelmistä, jonka myötä se on tarjolla todella usealla eri vedonlyöntisivustolla ja kasinolla.

  Kun pelaat kasinolla verkossa, on tärkeää saada siitä irti paras mahdollinen kokemus. Skrill pyrkii auttamaan tällä osa-alueella tarjoamalla nopeat ja luotettavat rahansiirrot, jonka myötä näiden asioiden ei tulisi tuottaa pelaajalle ylimääräistä päänvaivaa. Pienenä miinuksena on kuitenkin se, että niin kuin vedonlyönnissä, niin myöskään nettikasinolla pelaajan ei useimmiten ole mahdollista lunastaa kasinobonusta, jos hän haluaa tallettaa Skrillin kautta.

  Skrill kasinot ovat erinomainen vaihtoehto suomalaiselle pelaajalle. Skrill tarjoaa luotettavat rahansiirrot, jolloin pelaajan ei tarvitse turhaan murehtia turvallisuudesta. Lisäksi pelaajan ei tarvitse Skrillin kautta luovuttaa pankkitietojaan kasinolle, jonka myötä Skrill kasinot ovat myös erittäin turvallisia. Alle olemme listanneet muutaman suositun Skrill kasinon Suomen markkinoilta.

  Skrill vedonlyönti - Hyödyt & Haitat

  Skrill vedonlyönti sisältää paljon etuja, mutta myös useita asioita, jotka saattavat käännyttää pelaajan valitsemaan toisen rahansiirtomenetelmän. Ennen kuin valitsee itselleen sopivimman maksutavan vedonlyöntisivustolla, on aina hyvä tietää, mitä hyötyjä ja haittoja erilaiset maksutavat sisältävät.

  Skrill hyödyt
  • Erittäin nopea
  • Helppokäyttöinen
  • Turvallisuus

  Nopeus on tärkeä ominaisuus vedonlyönnissä ja elämässä yleisesti ottaen. Vedonlyönnissä arvostetaan nopeita rahansiirtoja, ja tähän lukeutuvat Skrill nopeat nostot. Nopeus on yksi Skrillin ehdottomista vahvuuksista, ja jos kyse olisi aina vain Skrillistä, niin kaikki rahansiirrot heidän kauttaan olisivat aina todella nopeita.

  Nopeuden lisäksi tärkeää on myös helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Skrilliä on todella helppoa käyttää, on kyse sitten tallettamisesta tai nostamisesta. Lisäksi Skrill on ehdottomasti yksi markkinoiden turvallisimmista rahansiirtomenetelmistä vedonlyöntisivustolla, ja he takaavat sen, etteivät koskaan luovuta henkilön tietoja toisille osapuolille.

  Skrill haitat
  • Ylimääräiset maksut
  • Välillä hitaat nostot
  • Ei suomenkielistä palvelua

  Skrill ei varsinaisesti sisällä hirveän suuria heikkouksia tai haittoja. Kenties suurin näistä on se, että Skrillin käyttäminen tuottaa käyttäjälle pieniä lisäkustannuksia, jotka voivat olla joko etukäteen asetettuja kiinteistä summia tai prosenttiosuuksia siirroista. Nämä vaihtelevat riippuen siitä, millä tavalla minkäkin rahansiirron haluaa Skrillillä toteuttaa. Näihin löytyy erillinen hinnasto Skrillin sivustolta.

  Edellinen saattaa olla joillekin käyttäjille suuri heikkous, mutta muita yhtä suuria ei ole tiedossa. Skrill tarjoaa välillä hieman hitaat nostot, mutta tämä on aina ongelmana vain vedonlyöntisivustojen päässä, sillä heidän noston tarkistus saattaa kestää normaalia kauemmin. Jos kyse olisi vain Skrillistä, kaikki rahansiirrot tapahtuisivat aina nopeasti.

  Pienimpänä miinuksena Skrillissä on se, että heillä ei ole lainkaan tarjolla suomenkielistä palvelua. Heidän koko sivustonsa ja asiakaspalvelunsa on kuitenkin tarjolla muun muassa englanniksi. Tämä ei ole suuri ongelma, sillä sivusto on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Näin ollen ongelmia tuskin tulee vastaan, jolloin kaiken tulisi mennä hyvin ja sujuvasti.