Ilmaisvedot ja riskittömät vedot

Meidän avullamme löydät parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot.

Parhaat ilmaisvedot

Sija Bonus Liikevaihto Minimikertoimet 
1

100% Ilmaisveto 100€ asti

Liikevaihto: 1x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
2

100% Ilmaisveto 50€ asti

Liikevaihto: 1x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.20

LunastaMene verkkosivuille
3

100% Ilmaisveto 100€ asti

Liikevaihto: 1x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
4

50€ Ilmaisveto

Liikevaihto: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.60

LunastaMene verkkosivuille
5

50€ Riskitön veto

Liikevaihto: 4x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille

Usein kysytyt kysymykset ilmaisvedoista

Meiltä vastaamme usein kysytyimpiin kysymyksiin ilmaisvedoista ja riskittömistä vedoista.

Mikä on ilmaisveto?

Se on juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli vedonlyöntiyhtiön pelaajalle bonuksena tarjoama maksuton veto. Vedonlyöntiyhtiö antaa sinulle tietyn summan arvoisen ilmaisvedon, jolla voit lyödä vetoa ilman riskiä oman rahan menettämisestä.

Lue lisää ilmaisvedoista

Kuinka ilmaisvedot toimivat?

Saat ilmaisvedon bonuksena vedonlyöntiyhtiöltä, ja voit sillä panostaa valitsemaasi otteluun. Jos veikkauksesi menee väärin, ei haittaa, et menetä omaa rahaasi. Jos vetosi osuu oikein, saat pitää niin sanotun nettovoiton. Nettovoitto tarkoittaa, että itse ilmaisvedon panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle, mutta saat pitää sillä tehdyt voitot itselläsi.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista

Kuinka saan ilmaisvetoja?

Suurin osa ilmaisvedoista jaetaan ensimmäistä kertaa vedonlyöntisivustolle rekisteröityville jäsenille bonuksena. Ilmaisvedot ovat kaikista suosituin tervetuliaisbonus, jota vedonlyöntisivustot tarjoavat.

Saavatko vain uudet asiakkaat ilmaisvetoja?

Ilmaisvetoja ei jaeta pelkästään uusille asiakkaille, mutta pääosin kyllä. On kuitenkin olemassa myös joidenkin vedonlyöntiyhtiöiden asiakkailleen ylläpitämiä ilmaisvetoklubeja, joiden kautta voit saada säännöllisesti ilmaisvetoja.

Ilmaisvetoklubiin päästäksesi sinun täytyy kuitenkin täyttää tietyt vedonlyöntiyhtiön määrittelemät vaatimukset. On myös muita tapoja, jolloin jo olemassa oleville pelaajille jaetaan ilmaisvetoja erilaisten bonuksien ja tarjouksien kautta.

Jakavatko kaikki vedonlyöntisivustot ilmaisvetoja?

Ei, kaikki vedonlyöntisivustot eivät jaa ilmaisvetoja, mutta suuri osa kyllä. Tällä sivulla pyrimme kokoamaan kaikki ilmaisvetoja jakavat vedonlyöntisivustot.

Lue lisää ilmaisvedoista

Pitääkö minun tallettaa rahaa ennen kuin saan ilmaisvedon?

Suurin osa vedonlyöntisivustoista vaatii sinua tallettamaan rahaa tai asettamaan yksittäisen vedon ennen ilmaisvedon saamista. Joskus vedonlyöntisivustoilla on myös kampanjana jaossa ilmaisvetoja ilman talletusta. Tämä on tyypillistä uudempien vedonlyöntisivustojen kanssa, jotka pyrkivät saamaan heti alkuun paljon asiakkaita.

Onko ilmaisvedoilla aikaraja?

Tämä riippuu paljon vedonlyöntisivustosta, mutta yleensä ilmaisvedoilla on tietty voimassaoloaika, joka vaihtelee yleensä viikon ja kuukauden välillä.

En saanut ilmaisvetoa. Mitä tehdä?

Joskus tulee eteen tilanteita, joissa sinun tulisi saada ilmaisveto, mutta et sitä syystä tai toisesta tilillesi saa. Tarkista alkuun nämä asiat, jotta näet onko joku mennyt vikaan:

 • Oletko oikeutettu saamaan kyseisen tarjouksen?
 • Täytyykö sinun manuaalisesti hyväksyä ilmaisvedon vastaanotto?
 • Syötitkö (oikean) bonuskoodin, jos sitä vaadittiin?
 • Oletko tehnyt vaatimukset täyttävän vedon, jos sitä vaadittiin?
 • Käytitkö hyväksyttyä maksutapaa tarjouksen lunastaaksesi?
 • Onko ilmaisvetosi aikaraja mennyt jo umpeen?

Jos näistä kohdista ei ollut apua, niin ota suoraan yhteyttä kyseisen vedonlyöntisivuston ylläpitoon.

Tietoa ilmaisvedoista

Ilmaisvedot ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli vedonlyöntiyhtiön pelaajalle bonuksena tarjoamia ilmaisia tai riskittömiä vetoja. Ilmaisvedot ovat talletusbonuksien kanssa vedonlyöntisivustojen tarjoamista vedonlyöntibonuksista ja tervetuliaisbonuksista kaikista yleisimpiä.

Ilmaisvetoja voi saada muutenkin kuin vain tervetuliaisbonuksena, mutta pääosin niitä jaetaan vain uusille asiakkaille tai erilaisiin ilmaisvetoklubeihin kuuluville henkilöille.

Ilmaisvedoissa vedonlyöntiyhtiö maksaa pelaajalle usein nettovoiton.

Nettovoitto ilmaisvedoissa tarkoittaaa, että lopullisesta voittosummasta vähennetään vedon alkuperäinen panos, jonka jälkeen pelkästään voitto-osuus maksetaan vedonlyöjän pelitilille.

Monet sekoittavat ilmaisvedon riskittömään vetoon, eikä ihme, sillä ne ovat keskenään hyvin samankaltaisia. Riskittömässä vedossa vedonlyöjä saa heti talletuksen jälkeen lyödä vedon tietyllä summalla. Jos veto menee väärin, kyseinen rahasumma palautetaan pelitilille.

Käytännössä riskittömän vedon idea on samanlainen kuin ilmaisvedossa. Ilmaisvedossa pelaajan vain tulee ensiksi pelata omalla rahallaan yksi ehdot täyttävä veto saadakseen itselleen ilmaisvedon. Ero on pieni, mutta silti hyvin konkreettinen varsinkin niille vedonlyöjille, jotka siirtyvät vedonlyöntisivustolta toiselle bonuksien ja muiden tarjousten perässä.

Parhaat ilmaisvedot ja tervetuliaisbonukset vedonlyönnissä

Kuinka muuttaa ilmaisveto nostettavaksi rahaksi?

Mitä sinun pitäisi tehdä ilmaisvedolla, joka sinulle on bonuksena myönnetty? Mikä on paras tapa muuttaa se nostettavaksi rahaksi? Näihin kysymyksiin ei ole yksiselitteisiä vastauksia, mutta meidän neuvomme on pitää järki päässä ilmaisvedon suhteen ja älä odota liikoja ilmaisvedolta. Koska kyseessä on yleensä 10€ tai 20€ voit päätellä, että tämän vedon avulla sinusta tuskin tulee miljonääriä, mutta ainakin sillä voi päästä hyvin alkuun. Tarjouksesta ja ehdoista riippuen sinun kannattaa aluksi miettiä, minkälaiseen rahasummaan haluat realistisesti kyseisellä ilmaisvedolla päästä.

Suurin osa vedonlyöntisivustoista pitää panoksen ilmaisvedoista, eli pelaajalle maksetaan voittosummasta nettovoitto. Jos asetat 20€:n ilmaisvedon kohteeseen, jonka kerroin on 1,50, saat sen osuessa oikein itsellesi 10€ nostettavaa rahaa. Se saattaa olla tarpeeksi joillekin, mutta koska kyseessä on kuitenkin ilmaisveto, useat pelaajat haluavat yrittää saada sillä mahdollisimman paljon rahaa. Tällöin täytyy tosissaan pohtia isomman kertoimen mukanaan tuomaa riskiä, mutta myös sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia.

Parhaat ilmaisvedot mobiilissa

Jos haluat esimerkiksi saada omalle pelitilillesi 20€:n ilmaisvedosta 50€ pelirahaa, on sinun pelattava ilmaisvedolla 3,50 kertoimella olevaa kohdetta. Tämä on vielä aivan mahdollinen ja suhteellisen yleinenkin veto, mutta ei siltikään helpoimmasta päästä. Jos taas haluat saada oikeasti paljon irti 20€:n ilmaisvedostasi ja haluat sen avulla tilillesi 200€ rahaaa, täytyy sinun lyödä veto kohteeseen 11,00 kertoimella. Tällaisen kertoimen osuminen on jo huomattavasti harvinaisempaa, mutta ei siltikään täysin mahdotonta. Luonnollisesti tällaisessa vedossa riski on suurempi kuin aiemmissa vedoissa, mutta niin on myös potentiaalinen voittosummakin.

Meidän neuvomme sinulle on valita joko toinen tai kolmas vaihtoehto omista tavoitteistasi ja pelitaidoistasi riippuen. Koska kyseessä on kuitenkin ilmaisveto, et vaaranna vedossa omia rahojasi ja huomattavasti pienemmän, esimerkiksi viiden euron voiton turvaaminen, on mielestämme suhteellisen paljon työtä pienen hyödyn vuoksi. Valitse kuitenkin se tapa, jonka koet itsellesi parhaaksi.

Kuinka ilmaisvedot toimivat?

Tässä esimerkissä käytämme uuden asiakkaan tarjousta “Lyö vetoa 10€ saa 20€ ilmaisveto”.

 1. Aluksi sinun täytyy rekisteröityä sisään vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa ilmaisvedon tervetuliaistarjouksena.
 2. Tee talletus pelitilillesi.
 3. Aseta 10€:n veto valitsemaasi kohteeseen. Jos ehdoissa annetaan tälle vedolle vähimmäiskerroin, kuten 1,80, noudata ohjetta.
 4. Kun olet virallisesti asettanut vedon, saat 20€:n ilmaisvedon tilillesi vuorokauden sisällä. Ilmaisveto on voimassa ehdoissa annetun määräajan verran.
 5. Kun olet saanut ilmaisvedon tilillesi, olet vapaa käyttämään sen valitsemaasi, ehdot täyttävään kohteeseen.
 6. Useimmissa tapauksissa voittavan ilmaisvedon jälkeen itse vedon panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle ja pelaaja saa pitää voitot. Tässä tapauksessa olet lyönyt 20€:n ilmaisvedon kohteeseen kertoimella 2,50. Veikkauksesi osuu oikeaan ja voitat 50€. Kun tästä palautetaan 20€:n panos vedonlyöntiyhtiölle, saat pitää 30€.

Pidä nämä mielessä ilmaisvedoissa

On olemassa muutamia eri asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon parhaita tarjouksia ja bonuksia etsiessä. Tähän alle listattuja asioita on tärkeä pohtia aina parhaita bonuksia ja tarjouksia etsiessä, eli nämä eivät koske pelkästään ilmaisvetoja.

Ilmaisvedon summa

Luonnollisesti haluat tietenkin mahdollisimman ison ilmaisvedon. Tämä on tietenkin iso tekijä valittaessa vedonlyöntisivustoa tarjouksen perusteella, mutta kannattaa muistaa, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Suurin osa isommista ilmaisvedoista sisältää tiukemmat ehdot, kuten korkeampi alin kerroin tai kovemmat kierrätysvaatimukset. Lue aina ilmaisvetoja ja muita tarjouksia koskevat ehdot ennen niiden hyväksymistä.

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset

Joissakin tapauksissa palautettu panos palkitaan bonusrahalla, joka täytyy kierrättää tietty määrä kertoja ennen sen kotiuttamista. Yleensä kuitenkin ilmaisvetoja koskevat kierrätysvaatimukset ovat paljon pienemmät kuin esimerkiksi talletusbonuksissa.

Vedonlyöntisivustot ilman rekiströitymistä verkossa

Ilmaisvedon vähimmäiskertoimet

Vähimmäiskertoimilla tarkoitetaan minimi kerrointa, joka vetoa lyötävissä kohteessa on oltava, jotta se täyttää vedonlyöntisivuston antamat ehdot. Yleensä vähimmäiskerroin on välillä 1,50-2,00.

Ilmaisvedon voimassaoloaika

Kun olet saanut pelitilillesi ilmaisvedon, sinun täytyy käyttää se tietyn ajan kuluessa. Yleensä voimassaoloaika vaihtelee viikon ja kuukauden välillä. Jos et käytä ilmaisvetoa annetulla aikavälillä, se poistuu automaattisesti käytöstäsi.

Paras ilmaisveto

Bet365

100% Ilmaisveto 50€ asti

Vaikka Bet365:n ilmaisvedon summa ei ole markkinoiden suurin, se on silti ehdoiltaan markkinoiden parhaimmistoa. Ilmaisvedolla tulee lyödä kerran vetoa vähimmäiskertoimella 1.20.


Ilmaisvedot ilman talletusta

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat Suomen vedonylöntimarkkinoilla hyvin harvinaisia, mutta satunnaisesti näitäkin kuitenkin esiintyy. Ilmaisvedot ilman talletusta jaetaan yleensä niin, että pelaaja rekisteröityy jäseneksi uudelle vedonlyöntisivustolle ja saa tästä palkinnoksi yksittäisen ilmaisvedon ilman, että hänen täytyy muuten tallettaa rahaa tätä varten.

Ilmaisvedot ilman talletusta muistuttavat vielä hieman enemmän riskittömiä vetoja kuin tavalliset ilmaisvedot, sillä näissä tapauksissa pelaajan ei myöskään tarvitse riskeerata lainkaan omia rahojaan. Tämän vuoksi kyseessä onkin melko harvinainen bonus, sillä vedonlyöntisivusto jää näissä useammin tappiolle.

Bonuksen kierrätysehdot vedonlyönnissä

Jos vedonlyöntisivusto jakaa ilmaisvetoja ilman talletusta, sisältävät ne myös yleensä niin sanottuja tavallisia ilmaisvetoja tiukemmat kierrätysvaatimukset tai muut ehdot. Esimerkiksi kyseinen veto saatetaan joutua tällöin asettamaan kohteeseen, jonka vähimmäiskertoimen tulee olla huomattavasti korkeampi kuin tavallisesti.

Mobiiliveto - ilmaisveto ja riskitön veto älylaitteella


Vedonlyönti älylaitteilla on yleistynyt viimeisten vuosien varrella huomattavasti, ja tämän myötä myös vedonlyöntiyhtiöt ovat alkaneet panostaa mobiilivedonlyöntiin. Tämän myötä yritykset jakavat myös erilaisia tarjouksia ja bonuksia vain mobiililaitteilla pelaaville vedonlyöjille. Nämä ovat samanlaisia kuin tavallisetkin bonukset ja tarjoukset, mutta niitä jaetaan vain valikoidulle kohderyhmälle.

Suureksi osaksi mobiilivedonlyöntiin jaetaan juuri ilmaisvetoja ja harvinaisissa tapauksissa myös riskittömiä vetoja. Usein näistä saatetaan käyttää myös nimitystä mobiiliveto. Tarkemmin mobiilivetoa kuitenkin tutkimalla selviää, että kyseessä on lähes aina joko ilmaisveto tai riskitön veto.

Parhaat ilmaisvetoja tarjoavat vedonlyöntisivustot

 1. Bet365 - Paras valikoima vedonlyöntikohteita
 2. LeoVegas - Erinomainen mobiilikäytettävyys
 3. Mr Green - Yksi markkinoiden parhaista kasinoista
 4. Casumo - Moderni, toimiva ja helppokäyttöinen sivusto
 5. Guts - Erinomainen valikoima jalkapallokohteita

Parhaat ilmaisvedot

 1. 100% Ilmaisveto 100€ asti

 2. 100% Ilmaisveto 50€ asti

 3. 100% Ilmaisveto 100€ asti

 4. 50€ Ilmaisveto

 5. 50€ Riskitön veto

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset

Ilmaisvedossa pelaajalle maksetaan useimmiten nettovoitto, eli pelaaja saa pitää ilmaisvedolla voittamansa rahasumman, mutta itse panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle. Ilmaisveto on yksi tyypillisimmistä Suomen vedonlyöntimarkkinoilla jaettavista bonuksista ja tarjouksista.

On olemassa ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, joihin ei kuulu erillisiä kierrätysvaatimuksia. Luonnollisesti sellaiset ilmaisvedot ovat vedonlyöjän kannalta parhaita mahdollisia. Tällaisissa tarjouksissa voit asettaa ilmaisvedon, ja jos se osuu oikein, saat rahat pelitilillesi ja voit kotiuttaa ne vaikka heti.

Riskittömät vedot ja ilmaisvedot vedonlyönnissä

Suurin osa ilmaisvedoista kuitenkin sisältää vedonlyöntiyhtiön määrittelemät kierrätysvaatimukset. Ehdot vaihtelevat vedonlyöntisivustosta riippuen. Osassa sivustoissa sinun pitää asettaa useita kertoja kyseinen ilmaisveto ennen voittojen kotiuttamista. Osassa taas sinun täytyy kierrättää ilmaisvedolla saadut voitot ennen niiden kotiutusta. Tämän takia on tärkeää, että luet ilmaisvetoa ja riskitöntä vetoa koskevat ehdot tarkasti ennen sen lunastamista.

Ilmaisvedon nettovoitot

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot pitävät aina sisällään erilaisia vaatimuksia ja ehtoja. Näitä ovat yleensä vähimmäiskertoimet, kierrätysehdot ja voimassaoloaika. Yksi yleisimmistä ilmaisvetoa koskevista ehdoista on kuitenkin myös se, että pelaaja saa pitää ilmaisvedon nettovoitot. Tällöin panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle ja pelaaja saa pitää voittosumman ja panoksen erotuksen.

Esimerkiksi jos saat 10€ ilmaisvedon ja päätät lyödä sen kohteeseen vähimmäiskertoimella 1,80. Vetosi osuu oikein, jolloin voittosummaksi tulee 18€. Tästä summasta vedonlyöntiyhtiölle palautetaan 10€ panos ja pelaaja saa pitää 8€ nettovoiton.

Riskitön veto vedonlyönnissä

Riskitön veto on lähes samanlainen kuin ilmainen veto, mutta vielä pienellä hienosäädöllä asiakkaan eduksi. Riskittömässä vedossa pelaajalle annetaan mahdollisuus heti aluksi lyödä yksittäinen rajoitetun summan arvoinen veto täysin ilman riskiä. Jos veto siis menee pieleen, pelaaja ei menetä kyseisessä tapauksessa rahaa. Palautettu rahasumma saattaa kuitenkin sisältää erilaisia kierrätysvaatimuksia. Joskus myös voitetun vedon voitto-osuus saattaa sisältää kierrätysvaatimuksia.

Riskittömän vedon ja ilmaisvedon suurin ero onkin juuri siinä, että yleensä ilmaisvedon saadakseen pelaajan täytyy ensiksi lyödä omalla rahallaan ehdot täyttävä veto. Jos veto menee pieleen hän saa ilmaisvedon, mutta ei rahojaan takaisin. Riskittömässä vedossa ei siis tarvitse riskeerata ollenkaan omia rahojaan.

Vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat riskittömiä vetoja

 1. 50€ Riskitön veto

Miksi vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisvetoja?

Ilmaisveto ja riskitön veto ovat pääasiassa kuin kaikki muutkin vedonlyöntiyhtiön tervetuliaisbonukset. Ne toimivat ikään kuin vedonlyöntisivuston sisäänheittotuotteina. Niillä pyritään saamaan pelaajat tallettamaan rahaa kyseiselle vedonlyöntisivustolle ja jäämään heidän asiakkaikseen.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat myös siinä mielessä kuin muutkin bonukset ja tarjoukset, että ne lähes aina sisältävät jonkinlaiset kierrätysehdot, vähimmäiskertoimet tai muut rajoittavat tekijät. Käytännössä kyseessä on siis ilmaiseksi pelirahaksi annettu veto, mutta samalla sen muuttaminen kotiutettavaksi rahaksi ei välttämättä olekaan aivan niin helppoa.

Parhaat tervetuliaisbonukset ja ilmaisvedot

Pääasiassa ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat vedonlyöntisivustolle omanlaista markkinointimateriaalia. Jos esimerkiksi uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat tällaisia bonuksena tai tarjouksena, niin useat pelaajat saattavat käydä kokeilemassa myös tällaista vähemmän tunnettua tuoretta vedonlyöntisivustoa.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot toimivat myös jo olemassa olevien pelaajien pitämisessä asiakkaina. Vedonlyöntisivusto voi esimerkiksi palkita ahkeria vedonlyöjiä bonuksilla ja tarjouksilla tai vaihtoehtoisesti tarjota ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa pelaajalle, joka ei ole hetkeen pelannut sivustolla muistutukseksi sivuston olemassaolosta.

Yhteenveto ilmaisvedoista
Mikko Lankila

Mikko Lankila

Ilmaisvedot ovat yksi Suomen vedonlyöntimarkkinoiden yleisimmistä jaettavista bonuksista. Ne saattavat ensikertalaisille vaikuttaa aluksi hieman vaikeasti ymmärrettäviltä, mutta sitä ne eivät loppujen lopuksi kuitenkaan ole!

Ilmaisvedot sekoitetaan usein riskittömiin vetoihin, jonka vuoksi pyrimme tällä sivulla luomaan eron näiden kahden vedonlyöntibonuksen välille. Molemmissa bonuksissa on on omat etunsa, mutta yleisesti ottaen riskitön veto on vedonlyöjän kannalta parempi, ja tämän vuoksi myös harvinaisempi vaihtoehto.

Jotkut vedonlyöntiyhtiöt jakavat ilmaisvetoja myös pelkästään mobiilikäyttäjille, jolloin niitä voidaan kutsua suoraan mobiilivedoiksi. Nämä tulevat varmasti yleistymään tulevaisuudessa, sillä mobiililaitteilla pelaamisen suosio kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

Kannattaa aina muistaa, että ilmaisvedot ja riskittömät vedot sisältävät myös aina omat ehtonsa. Ota näistä aina selvää ennen bonuksen hyväksymistä, jotta et joudu turhaan pettymään väärinkäsitysten vuoksi.