Parhaat ilmaisvedot

Ilmaisvedot

Haluatko löytää parhaat ilmaisvedot? Usko tai älä, mutta tulit oikeaan paikkaan! Listaamme kaikki parhaat ilmaisvedot vedonlyöntiin!

Parhaat ilmaisvedot vedot vedonlyöntiin

Sija Bonus Kierrätysvaatimukset Minimikertoimet 
1

100% ilmaisveto 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
2

20€ riskitön veto

Kierrätysvaatimukset: 3x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.60

LunastaMene verkkosivuille
3

50% ilmaisveto 50€ asti

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
4

30€ ilmaisveto

Kierrätysvaatimukset: 1x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
5

20€ yllätysveto

Kierrätysvaatimukset: -x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
6

10€ ilmaisveto

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille

Ilmaisvedot - Mitä ne oikein ovat?

Ilmaisvedot ovat suosittu vedonlyöntibonus suomalaisten keskuudessa, sillä ne ovat juuri sitä, miltä ne myös kuulostavat. Ne ovat vedonlyöntisivuston pelaajalle jakamia ilmaisia vetoja, jotka pelaaja voi asettaa haluamaansa kohteeseen.

Ilmaisvedot ovat talletusbonuksien jälkeen toiseksi suosituin jaettava tervetuliaisbonus Suomessa. Ilmaisvetoja voivat kuitenkin saada myös muut kuin uudet pelaajat, kuten ilmaisvetoklubien tai erilaisten kampanjoiden myötä.

Ilmaisvedoissa vedonlyöntisivusto maksaa pelaajalle nettovoiton, eli panos palautuu vedonlyöntiyhtiölle.

Nettovoittojen saaminen tarkoittaa, että panos jää vedonlyöntiyhtiölle, mutta pelaaja saa voitot. Voitot voivat sisältää ehtoja, mutta ne eivät ole yleisiä tervetuliaisbonuksina jaettavissa ilmaisvedoissa. Ehdot ovat yleisempiä ilmaisvetoklubien ilmaisvedoissa.

Ilmaisvetoklubi - Mikä on ja miten liittyä?

Ilmaisvedot - Kysymykset ja vastaukset

Ai, olet kiinnostunut ilmaisvedoista? Sinulla on varmasti kysymyksiä ilmaisvedoista joihin haluaisit vastauksia? Olet oikeassa paikassa, jatka vain lukemista!

Ketkä tarjoavat parhaat ilmaisvedot?

Tällä hetkellä parhaat ilmaisvedot vedonlyöntiin uusille pelaajille tarjoavat seuraavat vedonlyöntisivustot:

 • Mr Green: 100% ilmaisveto 100€ asti.
 • BetStorm: Veikkaa 10€, saat 30€ ilmaisvedon!

Muistakaa, että aina kaikki ei ole kyse pelkästä bonussummasta. Bonusehdot määrittävät sen, mikä on paras ilmaisveto.

Mitä ilmaisvedot vedonlyöntiin ovat?

Ilmaisvedot ovat yksinkertaisesti sanottuna juuri sitä, miltä ne nopeasti kuulostavatkin. Eli vedonlyöntiyhtiön pelaajalle tarjoama yksi täysin ilmainen ja maksuton veto. Vedonlyöntiyhtiö antaa pelaajalle tietyn summan arvoisen ilmaisvedon, jolla hän voi lyödä vetoa ilman riskiä oman rahan menettämisestä.

Lue lisää tietoa ilmaisvedoista.

Kuinka ilmaisvedot oikein toimivat?

Vedonlyöntiyhtiö antaa ilmaisvedon pelaajalle bonuksena. Pelaaja voi asettaa tämän ilmaisvedon valitsemaansa otteluun. Jos veto menee väärin, ei se haittaa ollenkaan, sillä pelaaja ei menetä lainkaan omaa rahaa. Jos veto taas osuu oikein, palautuu ilmaisvedon panos vedonlyöntiyhtiölle, mutta pelaaja saa pitää sillä tehdyt nettovoitot.

Ilmaisvedon nettovoitot saattavat sisältää kierrätysvaatimuksia.

Jaetaanko ilmaisvetoja vain uusille?

Ilmaisvetoja ei jaeta pelkästään uusille asiakkaille, mutta pääosin kyllä. On kuitenkin olemassa myös joidenkin vedonlyöntiyhtiöiden asiakkailleen ylläpitämiä ilmaisvetoklubeja, joiden kautta voit saada säännöllisesti ilmaisvetoja.

Ilmaisvetoklubiin päästäksesi sinun täytyy kuitenkin täyttää tietyt vedonlyöntiyhtiön määrittelemät vaatimukset. On myös muita tapoja, jolloin jo olemassa oleville pelaajille jaetaan ilmaisvetoja erilaisten bonuksien ja tarjouksien kautta.

Kuinka saan ilmaisvedon itselleni?

Ilmaisvetoja jaetaan yleisesti ottaen pääasiassa tervetuliaisbonuksina uusille pelaajille. Toinen vaihtoehto saada ilmaisvetoja on se, että joillakin vedonlyöntisivustoilla on oma ilmaisvetoklubi. Tällaiseen kuuluvat pelaajat voivat saada ilmaisvetoja itselleen jopa viikottain. Jotta ilmaisvetoklubiin on mahdollista päästä, tulee pelaajan täyttää tiettyjä vaatimuksia.

Tarjoavatko kaikki sivut ilmaisvetoja?

Tähän vastaus on ikävä kyllä ei. Suurin osa vedonlyöntisivustoista kyllä. Kaikki eivät vain tarjoa ilmaisvetoja tervetuliaisbonuksia, vaan joitakin tarjotaan esimerkiksi kampanjoiden tai tarjouksien muodossa jo olemassa oleville pelaajille.

En saanut ilmaisvetoa. Miten toimia?

Joskus tulee eteen tilanteita, joissa sinun tulisi saada ilmaisveto, mutta et sitä syystä tai toisesta tilillesi saa. Tarkista alkuun nämä asiat, jotta näet onko joku mennyt vikaan:

 • Oletko oikeutettu saamaan kyseisen tarjouksen?
 • Täytyykö sinun manuaalisesti hyväksyä ilmaisvedon vastaanotto?
 • Syötitkö (oikean) bonuskoodin, jos sitä vaadittiin?
 • Oletko tehnyt vaatimukset täyttävän vedon, jos sitä vaadittiin?
 • Käytitkö hyväksyttyä maksutapaa tarjouksen lunastaaksesi?
 • Onko ilmaisvetosi aikaraja mennyt jo umpeen?

Jos näistä kohdista ei ollut apua, niin ota suoraan yhteyttä kyseisen vedonlyöntisivuston ylläpitoon.

Ilmaisveto vai riskitön veto - Mikä ero?

Ilmaisveto ja riskitön veto menevät usein sekaisin, mutta ne ovat silti erilaiset bonukset.

Ilmaisveto on vedonlyöntisivuston pelaajalle tarjoama ilmainen veto. Jos se menee väärin, ei pelaaja menetä mitään. Jos se menee oikein, saa pelaaja pitää nettovoitot, mutta panos palautuu vedonlyöntisivustolle.

Riskitön veto taas on tietyn summan arvoinen veto, jonka pelaaja voi asettaa omalla rahallaan. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää kaiken. Jos veto menee väärin, palautuu panos pelaajalle, mutta se sisältää kierrätysvaatimuksia.

Miten tunnistaa parhaat ilmaisvedot?

Parhaat ilmaisvedot ovat asia, joita jokainen vedonlyöjä haluaa löytää mahdollisimman usein. Ilmaisvedot ovat Suomen toisiksi suosituin vedonlyöntibonus, joten niitä on jatkuvasti tarjolla suhteellisen kattavasti. Koska valikoimaa on paljon, on niiden vertaileminen melko hankalaa. Tällöin keskeisessä roolissa ovat bonusehdot:

 • Ilmaisvedon bonussumma
 • Ilmaisvedon minimikertoimet
 • Ilmaisvedon voittojen kierrätys
 • Ilmaisvedon voimassaoloaika

Nämä asiat ovat keskeisessä roolissa siinä, kuinka tunnistaa parhaat ilmaisvedot. Ei siis ole olennaista tuijottaa vain sokeasti bonussummaa, sillä ilmaisvedon sisältämät ehdot ovat loppujen lopuksi ratkaiseva tekijä. Esimerkiksi kierrätysvapaat ilmaisvedot ovat aina loistava ratkaisu pelaajalle.

Ilmaisvedon bonusehdot esiteltynä mobiilissa

Bonusehdot kertovat sen, mikä on paras ilmaisveto.

Ilmaisvedot jaetaan useimmiten pelaajille tervetuliaisbonuksena. Yleensä jos kyseinen ilmaisveto jaetaan uudelle pelaajalle, ovat sen voitot useammin myös kierrätysvapaat, mutta eivät aina! Jos ilmaisvedon saa esimerkiksi ilmaisvetoklubin tai kampanjan kautta, sisältää se hieman useammin muita bonusehtoja.

Ei siis ole yksittäistä tapaa määrittää parhaita ilmaisvetoja, mutta suuntaa antavia tapoja taas on useita. Kaikki riippuu tilanteesta ja siitä, mitä pelaaja haluaa ilmaisvedolla saavuttaa. Jos halutaan suuret voitot, halutaan myös suuri ilmaisveto. Löydämme teille kaikille kuitenkin sopivan ilmaisvedon, kunhan annatte meille mahdollisuuden.

Kaikki ilmaisvedot vedonlyöntiin

 1. Mr Green - 100% ilmaisveto 100€ asti.
 2. Betfair - 20€ riskitön veto.
 3. Royal Panda - 50% ilmaisveto 50€ asti.
 4. BetStorm - Lunasta 30€ ilmaisveto.
 5. Betkwiff - Lunasta 20€ yllätysveto.
 6. BetTarget - Lunasta 10€ ilmaisveto.

Top 5 ilmaisvedot vedonlyöntiin!

 1. 100% ilmaisveto 100€ asti

 2. 20€ riskitön veto

 3. 50% ilmaisveto 50€ asti

 4. 30€ ilmaisveto

 5. 20€ yllätysveto

 6. 10€ ilmaisveto

Miksi valita ilmaisveto vedonlyöntiin?

Yksinkertaiseen kysymykseen on myös yksinkertainen vastaus: se on kannattavaa. Ilmaisveto ei sitouta pelaajaa pitkäksi aikaa vedonlyöntisivuston jäseneksi, mutta antaa silti loistavan mahdollisuuden voittaa hieman lisärahaa arkeen. Ilmaisveto ei välttämättä auta voittamaan miljoonia, mutta tarpeeksi sillä on kuitenkin mahdollista voittaa.

Ilmaisvedot ovat erinomainen bonus niille vedonlyöjille, jotka eivät halua käyttää liikaa aikaa bonuksen varsinaiseen kierrättämiseen. Ilmaisvedon voitot voivat olla jopa täysin kierrätysvapaita. Ja vaikka ne sisältäisivätkin kierrätysvaatimuksia, olisivat ne paljon pienempiä kuin esimerkiksi vedonlyönnin talletusbonuksissa.

Miksi valita ilmaisveto vedonlyontiin

Ilmaisvetojen yksi ehdottomista vahvuuksista on niiden antaman tietynlainen vapaus. Ne eivät sitouta ja ne voi asettaa lähes mihin tahansa mahdolliseen kohteeseen. Ilmaisvedoilla voi myös tavoitella juuri niin isoja voittoja kuin itse haluaa.

Ilmaisveto ei juurikaan rajoita

Ilmaisveto ei juurikaan rajoita vedonlyöjää. Sen voi asettaa lähes mihin kohteeseen tahansa, sillä voi tavoitella juuri niin isoja voittoja kuin haluaa, sen kierrätysvaatimukset eivät sitouta pitkäksi aikaa ja parhaimmillaan se voi olla jopa täysin kierrätysvapaa.

Tätä ilmaisvetoa suosittelemme!

BetStorm ilmaisveto

30€ ilmaisveto

 • Aseta 10€ veto kohteeseen minimikertoimilla 1.50.
 • Saat tämän myötä käytettäväksi 30€ ilmaisvedon.
 • Ilmaisvedon voitot tulee kierrättää yhden kerran.
 • Ilmaisveto ja sen voitot on voimassa 7 päivän ajan.
 • Muista käyttää talletuksessa bonuskoodia SB30.

Miten ilmaisveto lunastetaan?

Ilmaisvedon lunastaminen on yleensä todella yksinkertaista. Ilmaisvedon lunastaminen voi yleensä tapahtua kahdella eri tavalla riippuen siitä, mikä vedonlyöntisivusto on kyseessä. Ensimmäinen tapa on sellainen, että pelaaja asettaa itse tietyn summan arvoisen vedon. Tämän jälkeen hänelle myönnetään ilmaisveto.

Toinen tapa lunastaa ilmaisveto on se yleisempi tapa, johon annamme seuraavaksi ohjeet. Tällöin ilmaisvedot ovat riippuvaisia talletuksen suuruudesta.

Aikaa tällaisen ilmaisvedon lunastamiseen menee: 5 minuuttia

1

Lunasta ilmaisveto

Lunasta ilmaisveto painamalla "Lunasta" -painiketta. Tämä siirtää sinut oikeaan kohtaan vedonlyöntisivustolla.

2

Luo pelitili

Vedonlyöntisivustolla sinun tulee luoda itsellesi pelitili. Jotkin sivustot pyytävät sinua tässä vaiheessa vahvistamaan tervetuliaisbonuksen lunastamisen, ja tämä tulee varmistaa ennen pelitilin rekisteröimistä.

3

Tee talletus

Siirry tekemään talletus. Joillakin sivustoilla sinun tulee ennen tätä vahvistaa tervetuliaisbonuksen lunastus. Ilmaisvetoa varten on todennäköisesti pienin talletussumma, joka oikeuttaa kyseiseen bonukseen.

4

Saat ilmaisvedon vedonlyöntiin

Talletuksen jälkeen sinulle myönnetään ilmaisveto vedonlyöntiin ja olet valmis pelaamaan. Ilmaisvedon suuruus on riippuvainen oman talletuksesi suuruudesta. Onnea matkaan!

Ilmaisvedot vedonlyönnissä - Kuinka ne toimivat?

Koska yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa ilmaisvetoja, on hyvä avata niiden yksinkertaista toimintaa hieman tässä vaiheessa. Kokonaisuudessaan ilmaisvedot saattavat ensikertalaisista kuulostaa hankalilta, mutta vakuutamme teille, että ne ovat oikeasti todella helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia.

Ilmaisveto toimii niin, että vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle käytettäväksi tietyn summan arvoisen ilmaisvedon. Pelaaja voi asettaa tämän ilmaisvedon valitsemaansa kohteeseen, joka täyttää vedonlyöntisivuston vaatimukset. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että ilmaisveto tulee asettaa kohteeseen tietyillä vähimmäiskertoimilla.

Kuinka ilmaisvedot vedonlyonnissa toimivat 1

Kun ilmaisveto on asetettu oikeaan kohteeseen tulee pelaajan vain odottaa ottelun lopputulosta. Jos ilmaisveto menee väärin, menettää pelaaja itse ilmaisvedon, mutta ei mitään muuta. Jos ilmaisveto taas osuu oikein, saa pelaaja pitää nettovoitot, eli panos palautuu vedonlyöntisivustolle.

Ilmaisvedolla tehdhyt voitot voivat joko sisältää kierrätysvaatimuksia tai olla kierrätysvapaita. Suurin osa tervetuliaisbonuksena jaettavista ilmaisvedoista on kierrätysvapaita. Tämän jälkeen pelaajan tulee vain joko nauttia kierrätysvapaista voitoista tai toteuttaa annetut bonusehdot. Näin yksinkertainen on ilmaisveto!

Esimerkki ilmaisvedosta vedonlyönnissä

Ilmaisveto vedonlyönnissä - Esimerkki 1

Vedonlyöjälle annetaan 20€ ilmaisveto, joka tulee asettaa kohteeseen vähimmäiskertoimella 1.60. Pelaaja päättää asettaa ilmaisvedon kohteeseen, jonka kertoimet ovat 3.00. Ilmaisveto menee väärin, jolloin pelaaja menettää ilmaisvedon, mutta ei lainkaan omia rahojaan.

Ilmaisveto vedonlyönnissä - Esimerkki 2

Vedonlyöjälle annetaan 20€ ilmaisveto, joka tulee asettaa kohteeseen vähimmäiskertoimella 1.60. Pelaaja päättää asettaa ilmaisvedon kohteeseen, jonka kertoimet ovat 3.00. Ilmaisveto menee oikein, jolloin voittosummaksi muodostuu 60€.

20€ arvoinen ilmaisvedon panos palautuu vedonlyöntiyhtiölle, jolloin pelaajalle jää 40€. Nämä eivät ole kierrätysvapaita, vaan pelaajan tulee kierrättää ne vedonlyönnissä 3x. Toisin sanoen pelaajan tulee lyödä vetoa 120€ edestä ennen summan kotiuttamista.

Ilmaisvetojen bonusehdot vedonlyönnissä

Ilmaisvetojen bonusehdot saattavat kuulostaa joillekin hämmentäviltä, mutta kyllä, sellaiset on oikeasti olemassa. Ilmaisvetojen bonusehdot ovat vain yleensä varsin yksinkertaisia verrattuna esimerkiksi talletusbonuksen sisältämiin ehtoihin. Ilmaisvetojen bonusehdot kattavat muun muassa seuraavat asiat:

 • Ilmaisvedon oma bonussumma
 • Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset
 • Ilmaisvedon vähimmäiskertoimet
 • Ilmaisvedon oma voimassaoloaika

Nämä bonusehdot ovat niitä, jotka ovat keskeisessä roolissa kun puhutaan siitä, mikä on paras ilmaisveto. Muut bonusehdot eivät niin paljon vaikuta tähän asiaan, joten jätämme ne nyt hieman syvemmälle. Seuraavaksi syvennytään hieman paremmin ilmaisvetojen aiemmin mainittuihin bonusehtoihin!

Ilmaisvetojen bonusehdot esiteltynä mobiilissa

Ilmaisvedon bonussumma

Ilmaisvedon bonussumma tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, kuinka suuren ilmaisvedon pelaaja voi itselleen lunastaa. Ilmaisvedon bonussumma voi joko olla kiinteä tai määräytyä talletuksen suuruuden mukaan. Jälkimmäinen vaihtoehto on yleisempi tervetuliaisbonus, kun ensimmäinen taas yleisempi jo olemassa oleville pelaajille.

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset tarkoittavat sitä, kuinka monesti ilmaisvedolla tehdyt voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä ennen kotiutusta. Yleensä ilmaisvedon kierrätysvaatimukset ovat 3-4x, joka on huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi talletusbonuksissa. On olemassa myös kierrätysvapaita ilmaisvetoja.

Ilmaisvedot voivat olla jopa kierrätysvapaita

Ilmaisvedon vähimmäiskertoimet

Ilmaisvedon vähimmäiskertoimet tarkoittavat kahta eri asiaa. Ensimmäinen on se, mitkä kertoimet sisältävään kohteeseen ilmaisveto tulee ainakin asettaa. Toinen on se, jos ilmaisveto sisältää kierrätysvaatimuksia, mitkä vähimmäiskertoimet kohteissa tulee olla, kun näitä kierrätysvaatimuksia toteutetaan.

Ilmaisvedon voimassaoloaika

Ilmaisvedon voimassaoloaika tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka kauan pelaajalla on aikaa käyttää itse ilmaisveto. Jos ilmaisvedolla on muita bonusehtoja, tulee yleensä myös nämä bonusehdot toteuttaa tämän kyseisen ajan puitteissa.

Ilmaisvedon voimassaoloaika on yleensä melko lyhyt verrattuna muihin vedonlyöntibonuksiin, koska se ei itsessään vaadi paljon aikaa. Yleensä ilmaisvedon voimassaoloaika on noin 7-14 vuorokautta.

Ilmaisveto parhailla bonusehdoilla

Mr Green ilmaisveto

100% ilmaisveto 100€ asti

 • Kierrätysvapaat voitot
 • 1.50 vähimmäiskertoimet
 • 7 päivää voimassaoloaika
 • 10€ arvoinen minimitalletus

Uudet ilmaisvedot

Harvat asiat vedonlyöntimaailmassa ovat yhtä houkuttelevia kuin uudet ilmaisvedot. Mitä useammin vedonlyöntisivustot päivittävät tervetuliaisbonuksiaan, sitä useammin tulee myös uusia ilmaisvetoja tarjolle. Uusille pelaajille uudet ilmaisvedot jaetaan pääasiassa tervetuliaisbonusten muodossa.

Uudet ilmaisvedot tarkoittavat käytännössä niitä ilmaisvetoja, jotka vedonlyöntisivustot ovat vastikään lisänneet omalle sivustolleen. Kyseessä ei siis ole vain ilmaisveto, jonka uusi vedonlyöntisivusto tarjoaa markkinoille, vaan kyseessä voi olla mikä tahansa ilmaisveto, joka vain on uusi.

Pääasiassa näillä tarkoitamme uusille pelaajille jaettavia tervetuliaisbonuksia, mutta myös jo olemassa olevat pelaajat voivat saada uusia ilmaisvetoja kampanjoiden ja ilmaisvetoklubien myötä.

Uudet ilmaisvedot vedonlyontiin mobiilissa

Uudet ilmaisvedot houkuttelevat osittain siksi, että yksittäiset ilmaisvedot tulee käytettyä vedonlyönnissä todella nopeasti. Siksi uusille ilmaisvedoille on myös aina kysyntää. Uudet ilmaisvedot ovat osittain tämän vuoksi myös loistavia tervetuliaisbonuksia, sillä ne eivät sitouta pelaajaa pitkäksi ajanjaksoksi.

Alle olemme listanneet tällä hetkellä parhaan tarjolla olevan uuden ilmaisvedon. Päivitämme alle aina parhaat uudet ilmaisvedot, joita Suomen vedonlyöntimarkkinat vain pitävät sisällään!

Paras uusi ilmaisveto

Fansbet ilmaisveto

30€ ilmaisveto

BetStorm tarjoaa 30€ ilmaisvedon suomalaisille pelaajille. Pelaajan tulee ensin asettaa 10€ veto kohteeseen kertoimilla 1.50. Tämän jälkeen hän saa itselleen 30€ ilmaisvedon BetStormilta, jonka voitot tulee kierrättää kerran vedonlyönnissä ennen mahdollista kotiuttamista.

BetStorm ilmaisveto on voimassa 7 päivää siitä, kun hän saa sen itselleen. Pelaajan tulee muistaa käyttää ennen ilmaisvedon saamista bonuskoodia SB30.


Ilmaisvedot ilman talletusta

Heti alkuun on pakko mainita, että ilmaisvedot ilman talletusta ovat erittäin harvinaisia. Tämä sama pätee itse asiassa kaikkiin vedonlyöntibonuksiin ilman talletusta. Yleensä ilmaisvedot jaetaan tervetuliaisbonuksena, jolloin pelaajan myös halutaan tallettavan rahaa. Tämä selittää osaltaan niiden harvinaisuuden.

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat kuitenkin ainakin tavallaan olemassa. Voit esimerkiksi liittyä ilmaisvetoklubiin, jolloin sinun ei jokaista ilmaisvetoa varten tarvitse aina toteuttaa erillistä talletusta. Tällöin ilmaisvedot saatetaan saada esimerkiksi niin, että pelaajan tulee ensin itse asettaa yksittäinen tietyn summan arvoinen veto.

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat harvinaisia

Edellä mainitussa tilanteessa kyseessä ei kuitenkaan ole niin sanottu täydellinen ilmaisveto ilman talletusta, sillä pelaajan tulee ensin toteuttaa talletus, jonka jälkeen hän voi esimerkiksi lunastaa kolme ilmaisvetoa ilman talletusta. Ilmaisveto ilman talletusta on sellainen, jota ei oikeastaan koskaan tule vastaan uusille pelaajille.

Tällä hetkellä ei ole tarjolla yhtään ilmaisvetoa ilman talletusta.

Mobiiliveto, eli ilmaisveto älylaitteelle

Mobiiliveto on usein käytetty nimitys älylaitteille jaettavasta ilmaisvedosta. Kun vedonlyönti älylaitteilla on yleistynyt, haluavat vedonlyöntisivustot myös välillä jakaa erikoistarjouksia älylaitteiden käyttäjille. Tätä varten joillakin sivustoilla on tarjolla mobiiliveto.

Mobiiliveto on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tavallinen ilmaisveto, joka on mahdollista käyttää vain mobiililaitteilla. Tämä voi olla esimerkiksi palkintona siitä, että pelaaja lataa itselleen vedonlyöntisivuston sovelluksen. Näitä voi tietenkin olla tarjolla muutenkin, mutta melko harvoin näitä nykypäivänä näkee.

Mobiilivedot suunnataan yleensä olemassa oleville asiakkaille.

Mobiilivedot eivät nykypäivänä ole enää kovinkaan suosittuja. Tämä johtuu hyvin pitkälti kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä, että vedonlyöntisivustot eivät halua rajoittaa pelaajiaan tietyille laitteille. Tämän myötä ylivoimaisesti suurin osa jaettavista bonuksista on käytettävissä kaikilla laitteilla.

On myös tärkeää muistaa, että mobiiliveto ei ole täysin virallinen nimitys. Jotkin vedonlyöntiyhtiöt puhuvat vain ilmaisvedoista, ja tarkemmin asiaa tarkennetaan kyseisen ilmaisvedon ehdoissa.

Miten ilmaisveto ja riskitön veto eroavat?

Ilmaisveto ja riskitön veto menevät useilla helposti sekaisin, ja me todellakin ymmärrämme sen. Nopeasti ajateltuna ne vaikuttavatkin samalta asialta, mutta sitä ne eivät kuitenkaan ole. Sekä ilmaisveto että riskitön veto toimivat usein ikään kuin vedonlyöntisivun sisäänheittotuotteina, koska ne ovat usein tervetuliaisbonuksia.

Nopeasti selitettynä ilmaisveto on yksittäinen ilmainen veto, jonka vedonlyöntiyhtiö antaa pelaajalle. Riskitön veto taas on omalla rahalla asetettava veto, jossa ei periaatteessa ole mahdollista menettää rahaa. Näissä on siis hieman sama idea, mutta eri toteutustapa.

Ilmaisveto vai riskitön veto ovat samankaltaisia

Ilmaisvedossa pelaaja saa itselleen tietyn summan arvoisen vedon. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää voitot, jotka saattavat sisältää kierrätysvaatimuksia. Jos ilmaisveto taas menee väärin, menettää pelaaja ilmaisvedon, mutta ei lainkaan omia rahojaan.

Riskittömässä vedossa pelaaja saa asettaa omalla rahallaan tietyn summan arvoisen vedon. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää kaiken. Jos veto menee väärin, palautuu panos pelaajalle. Tämä panos sisältää erillisiä kierrätysvaatimuksia.

Ilmaisveto ja riskitön veto eivät ole sama asia

Ilmaisveto ja riskitön veto siis eivät ole sama asia. Ilmaisvedossa pelataan vedonlyöntisivuston rahalla, riskittömässä vedossa omalla. Ilmaisvedossa voitot voivat sisältää kierrätysvaatimuksia, riskittömässä vedossa tappiot sisältävät kierrätysvaatimuksia. Tässä tärkeimmät eroavaisuudet.

Ilmaisvetoklubi - Mikä on ja miten liittyä?

Ilmaisvetoklubi, eikö kuulostakin mainiolle paikalle? Ilmaisvetoklubien idea on se, että niissä oleville pelaajille jaetaan uusia ilmaisvetoja viikoittain. Aivan näin yksinkertaista se ei tietenkään ole, sillä eihän ilmaisvetoja nyt täysin ilmaiseksi jaeta aivan kenelle tahansa pelaajalle.

Joidenkin vedonlyöntisivustojen ilmaisvetoklubiin pääseminen vaatii sen, että pelaaja on ollut tarpeeksi kauan sivuston jäsen. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus kaikilla sivustoilla. Useimmiten jäseneksi pääsee heti halutessaan, mutta se, että saa ilmaisvedot itselleen, sen eteen tulee tehdä ensin hieman töitä.

Useimmiten ilmaisvetoklubit vaativat pelaajaa asettamaan tietyn summan arvoisia vetoja tietyn määrän ennen kuin he pääsevät mukaan ilmaisvetoklubiin tai saavat itse ilmaisvetoja. Tämä on kenties se kaikista tyypillisin keino päästä mukaan vedonlyöntisivuston ilmaisvetoklubiin.

Ilmaisvetoklubien idea on siis yksinkertainen. Aseta omalla rahalla vetoja, saat itsellesi ilmaisvetoja. Ilmaisvedot ovat erinomainen bonus jokaiselle, koska ne eivät sitouta pitkäksi aikaa. Siksi myös ilmaisvetoklubit ovat erinomainen asia, jota suosittelemme ilmaisvetojen faneja kokeilemaan.

Yhteenveto ilmaisvedoista

Ilmaisvedot ovat yksi Suomen vedonlyöntimarkkinoiden yleisimmistä jaettavista bonuksista. Ne saattavat ensikertalaisille vaikuttaa aluksi hieman vaikeasti ymmärrettäviltä, mutta sitä ne eivät loppujen lopuksi kuitenkaan ole!

Ilmaisvedot sekoitetaan usein riskittömiin vetoihin, jonka vuoksi pyrimme tällä sivulla luomaan eron näiden kahden vedonlyöntibonuksen välille. Molemmissa bonuksissa on on omat etunsa, mutta yleisesti ottaen riskitön veto on vedonlyöjän kannalta parempi, ja tämän vuoksi myös harvinaisempi vaihtoehto.

Jotkut vedonlyöntiyhtiöt jakavat ilmaisvetoja myös pelkästään mobiilikäyttäjille, jolloin niitä voidaan kutsua suoraan mobiilivedoiksi. Nämä tulevat varmasti yleistymään tulevaisuudessa, sillä mobiililaitteilla pelaamisen suosio kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

Kannattaa aina muistaa, että ilmaisvedot ja riskittömät vedot sisältävät myös aina omat ehtonsa. Ota näistä aina selvää ennen bonuksen hyväksymistä, jotta et joudu turhaan pettymään väärinkäsitysten vuoksi.