Ilmaisvedot ja riskittömät vedot

Meidän avullamme löydät parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot.

Parhaat ilmaisvedot

Sija Bonus Kierrätysvaatimukset Minimikertoimet 
1

100% ilmaisveto 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 1x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
2

100% ilmaisveto 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
3

100% ilmaisveto 50€ asti

Kierrätysvaatimukset: 1x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.20

LunastaMene verkkosivuille
4

100% ilmaisveto 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 1x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
5

50€ riskitön veto

Kierrätysvaatimukset: 4x bonus

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
6

50% ilmaisveto 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
7

2x 20€ ilmaisveto

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: 2.00

LunastaMene verkkosivuille

Usein kysytyt kysymykset ilmaisvedoista

Meiltä vastaamme usein kysytyimpiin kysymyksiin ilmaisvedoista ja riskittömistä vedoista.

Mikä on ilmaisveto?

Se on juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli vedonlyöntiyhtiön pelaajalle bonuksena tarjoama maksuton veto. Vedonlyöntiyhtiö antaa sinulle tietyn summan arvoisen ilmaisvedon, jolla voit lyödä vetoa ilman riskiä oman rahan menettämisestä.

Lue lisää ilmaisvedoista

Kuinka ilmaisvedot toimivat?

Saat ilmaisvedon bonuksena vedonlyöntiyhtiöltä, ja voit sillä panostaa valitsemaasi otteluun. Jos veikkauksesi menee väärin, ei haittaa, et menetä omaa rahaasi. Jos vetosi osuu oikein, saat pitää niin sanotun nettovoiton. Nettovoitto tarkoittaa, että itse ilmaisvedon panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle, mutta saat pitää sillä tehdyt voitot itselläsi.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista

Kuinka saan ilmaisvetoja?

Suurin osa ilmaisvedoista jaetaan ensimmäistä kertaa vedonlyöntisivustolle rekisteröityville jäsenille bonuksena. Ilmaisvedot ovat kaikista suosituin tervetuliaisbonus, jota vedonlyöntisivustot tarjoavat.

Saavatko vain uudet asiakkaat ilmaisvetoja?

Ilmaisvetoja ei jaeta pelkästään uusille asiakkaille, mutta pääosin kyllä. On kuitenkin olemassa myös joidenkin vedonlyöntiyhtiöiden asiakkailleen ylläpitämiä ilmaisvetoklubeja, joiden kautta voit saada säännöllisesti ilmaisvetoja.

Ilmaisvetoklubiin päästäksesi sinun täytyy kuitenkin täyttää tietyt vedonlyöntiyhtiön määrittelemät vaatimukset. On myös muita tapoja, jolloin jo olemassa oleville pelaajille jaetaan ilmaisvetoja erilaisten bonuksien ja tarjouksien kautta.

Jakavatko kaikki vedonlyöntisivustot ilmaisvetoja?

Ei, kaikki vedonlyöntisivustot eivät jaa ilmaisvetoja, mutta suuri osa kyllä. Tällä sivulla pyrimme kokoamaan kaikki ilmaisvetoja jakavat vedonlyöntisivustot.

Lue lisää ilmaisvedoista

Pitääkö minun tallettaa rahaa ennen kuin saan ilmaisvedon?

Suurin osa vedonlyöntisivustoista vaatii sinua tallettamaan rahaa tai asettamaan yksittäisen vedon ennen ilmaisvedon saamista. Joskus vedonlyöntisivustoilla on myös kampanjana jaossa ilmaisvetoja ilman talletusta. Tämä on tyypillistä uudempien vedonlyöntisivustojen kanssa, jotka pyrkivät saamaan heti alkuun paljon asiakkaita.

Onko ilmaisvedoilla aikaraja?

Tämä riippuu paljon vedonlyöntisivustosta, mutta yleensä ilmaisvedoilla on tietty voimassaoloaika, joka vaihtelee yleensä viikon ja kuukauden välillä.

En saanut ilmaisvetoa. Mitä tehdä?

Joskus tulee eteen tilanteita, joissa sinun tulisi saada ilmaisveto, mutta et sitä syystä tai toisesta tilillesi saa. Tarkista alkuun nämä asiat, jotta näet onko joku mennyt vikaan:

 • Oletko oikeutettu saamaan kyseisen tarjouksen?
 • Täytyykö sinun manuaalisesti hyväksyä ilmaisvedon vastaanotto?
 • Syötitkö (oikean) bonuskoodin, jos sitä vaadittiin?
 • Oletko tehnyt vaatimukset täyttävän vedon, jos sitä vaadittiin?
 • Käytitkö hyväksyttyä maksutapaa tarjouksen lunastaaksesi?
 • Onko ilmaisvetosi aikaraja mennyt jo umpeen?

Jos näistä kohdista ei ollut apua, niin ota suoraan yhteyttä kyseisen vedonlyöntisivuston ylläpitoon.

Ilmaisvedot vedonlyönnissä 2021

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli vedonlyöntisivuston pelaajalle jakamia bonuksena jakamia vetoja, jotka ovat täysin ilmaisia ja riskittömiä.

Ilmaisvedot ovat talletusbonuksien jälkeen toiseksi suosituin jaettava tervetuliaisbonus Suomen vedonlyöntimarkkinoilla. Ilmaisvetoja voi saada muutakin kuin vain tervetuliaisbonuksena, kuten ilmaisvetoklubien tai erilaisten kampanjoiden myötä.

Ilmaisvedoissa vedonlyöntisivusto maksaa pelaajalle yleensä nettovoiton.

Ilmaisvedoissa pelaajalle maksetaan usein nettovoitto, eli itse ilmaisvedon panos palautuu vedonlyöntisivustolle. Monet sekoittavat ilmaisvedon ja riskittömän vedon keskenään, sillä ne ovat hyvin samankaltaisia. Niissä on kuitenkin pieni, mutta olennainen eroavaisuus.

Ilmaisvedot vedonlyönnissä

Ilmaisvedossa pelaaja usein lyö ensin itse vetoa tietyllä rahasummalla, jonka jälkeen hänelle annetaan ilmaisveto. Ilmaisvedon mennessä väärin, mitään pahaa ei tapahdu. Ilmaisvedon mennessä oikein, panos palautuu vedonlyöntisivustolle ja voitot sisältävät erilaisia bonusehtoja.

Riskittömät vedot vedonlyönnissä

Riskittömässä vedossa pelaaja voi saman tien asettaa tietyn arvoisen vedon. Jos veto menee väärin, palautetaan panos pelaajalle, mutta itse panos sisältää erilaisia kierrätysehtoja. Jos veto menee oikein, sisältää usein voitettu rahasumma erilaisia bonusehtoja.

Parhaat ilmaisvedot 2021

Parhaat ilmaisvedot ovat asia, joita jokainen vedonlyöjä haluaa löytää mahdollisimman usein. Ilmaisvedot ovat itsessään talletusbonuksien jälkeen yleisimmät jaettavat tervetuliaisbonukset. Koska ilmaisvedot ovat suosittuja, on niitä tarjolla myös paljon erilaisia, jolloin joukosta voi olla vaikeaa tunnistaa parhaat ilmaisvedot.

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat bonussummaltaan varsin isoja, ja niiden bonusehdot ovat sopusuhtaiset verrattuna niiden kokoon. Tärkeää on aina pohtia, kuinka monta kertaa ilmaisvedot tai riskittömät vedot tulee kierrättää vedonlyönnissä, tai kuinka suuret vähimmäiskertoimet ilmaisveto ja riskitön veto pitävät sisällään.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot jaetaan jaetaan useimmiten erilaisina tervetuliaisbonuksina vedonlyöntisivustoilla. On kuitenkin myös muita tilanteita, jolloin pelaajan on mahdollista lunastaa itselleen ilmaisveto tai riskitön veto, mutta ne ovat huomattavasti harvinaisempia. Esimerkiksi erilaiset kampanjat voivat antaa pelaajalle mahdollisuuden hankkia ilmaisveto tai riskitön veto. Lisäksi on olemassa niin sanottu ilmaisvetoklubi, johon pelaaja voi yrittää päästä.

Lunasta riskiton veto ja ilmaisveto vedonlyontiin

Paras ilmaisveto ja riskitön veto

Paras ilmaisveto tai riskitön veto ei kuitenkaan ole vain korkea bonussumma. Useimmiten suuri ilmaisveto tai riskitön veto pitää sisällään huomattavasti tiukemmat kierrätysvaatimukset, kuin pienempi ilmaisveto tai riskitön veto. Osittain tämän vuoksi onkin todella tärkeää, että pelaaja tutustuu näiden bonusehtoihin, jotta hän voi löytää itselleen parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot.

Paras ilmaisveto ja riskitön veto voi toisin sanoen olla hieman hankalaa tunnistaa aluksi, jos ei ole aiemmin kyseistä bonusta käyttänyt. Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat kuitenkin pienen tutkimisen jälkeen varmasti erotettavissa heikommista vaihtoehdoista, koska sillä on syynsä, miksi kyseessä on paras ilmaisveto tai riskitön veto.

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot - Top 5

 1. LeoVegas - Erinomainen vedonlyöntisivusto mobiilikäyttöön.
 2. Expekt - Moderni, nopea ja helppokäyttöinen vedonlyöntisivusto.
 3. Bet365 - Paras valikoima vedonlyöntikohteita.
 4. Mr Green - Yksi markkinoiden parhaista nettikasinoista.
 5. Guts - Erinomainen valikoima jalkapallovedonlyöntikohteita.
 6. Royal Panda - Loistava ilmaisveto ilman rekisteröitymistä.

Parhaat ilmaisvedot vedonlyöntiin 2021

 1. 100% ilmaisveto 100€ asti

 2. 100% ilmaisveto 100€ asti

 3. 100% ilmaisveto 50€ asti

 4. 100% ilmaisveto 100€ asti

 5. 50€ riskitön veto

 6. 50% ilmaisveto 100€ asti

 7. 2x 20€ ilmaisveto

Miksi valita ilmaisveto tai riskitön veto?

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat yksi parhaista bonuksista, joita voit valita. Niillä pelaajan on mahdollista asettaa yksittäinen veto käytännössä täysin ilman riskiä, ja jos se menee oikein, niin he saavat pitää sillä vedolla tehdyt voitot.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat erinomainen bonus varsinkin niille pelaajille, jotka eivät halua kuluttaa liian paljoa aikaa bonuksen varsinaiseen kierrättämiseen. Verrattuna esimerkiksi talletusbonukseen, ei ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa tarvitse yleensä kierrättää edes puoliakaan niin paljoa, jos ollenkaan.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot eivät anna pelaajalle mahdollisuutta tienata miljoonia, mutta alkuun niillä voi ehdottomasti päästä. Niiden yksi ehdottomista vahvuuksista on omanlainen vapaus, jonka ne tuovat mukanaan. Ne voi asettaa lähes mihin tahansa kohteeseen ja niillä on mahdollista tavoitella minkä suuruista voittoa vain haluaa.

Parhaat ilmaisvedot vedonlyöntisivustoilla

Ilmaisveto ja riskitön veto ovat erittäin suosittuja tervetuliaisbonuksia pelaajien keskuudessa, jonka myötä myös valikoima on todella suuri, ja tämän vuoksi parhaat ilmaisvedot voi olla vaikeaa tunnistaa. Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot eivät ole pelkästään korkea bonussumma, vaan myös lisäksi siihen sopivat bonusehdot. Toisin sanoen paras ilmaisveto tai riskitön veto ei siis välttämättä ole aina markkinoiden suurin bonus, mutta helpoiten muutettavissa nostettavaksi rahaksi.

Jotta kyseessä voi olla paras ilmaisveto tai riskitön veto, täytyy sen bonusehtojen olla kunnossa. Esimerkiksi matalat vähimmäiskertoimet helpottavat ilmaisvedon muuttamista oikeaksi rahaksi huomattavasti, vaikka niiden avulla ilmaisveto tai riskitön veto ei tuota aivan yhtä paljoa rahaa. Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot usein antavat pelaajalle mahdollisimman suuren mahdollisuuden muuttaa se oikeaksi rahaksi.

Parhaat ilmaisvedot ja tervetuliaisbonukset vedonlyönnissä

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot pitävät sisällään myös yleensä hieman muita pidemmän voimassaoloajan. Näin ollen vedonlyöjän ei tarvitse aivan yhtä tarkasti pohtia sitä, milloin ilmaisveto tai riskitön veto on kannattavinta lunastaa hyvien kohteiden kannalta. Yleensä ilmaisveto ja riskitön veto sisältävät noin parin viikon ja kuukauden välillä vaihtelevan voimassaoloajan. Joskus voimassaoloaika voi olla myös viikko, mutta tämä vaihtelee paljon.

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat aina hyvä vaihtoehto vedonlyöjän näkökulmasta, joten jos sellainen tulee vastaan, kannattaa se ehdottomasti lunastaa. Alle olemme nostaneet ylös muutaman vedonlyöntisivuston, jotka tarjoavat tällä hetkellä mielestämme Suomen vedonlyöntimarkkinoiden parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot.

Parhaat ilmaisvedot vedonlyöntisivustoilla

Bet365 Ilmaisveto

100% ilmaisveto 50€ asti

Bet365 tarjoaa tervetuliaisbonuksenaan 100% ilmaisvedon 50€ asti, eli ilmaisvedon suuruus määräytyy sen mukaan, paljonko pelaaja tallettaa pelitililleen. Ilmaisvedolla täytyy lyödä vetoa kohteeseen, jonka kertoimet ovat vähintään 1.20. Voitot eivät sisällä erillisiä kierrätysvaatimuksia.


LeoVegas Ilmaisveto

100% ilmaisveto 100€ asti

LeoVegas tarjoaa tervetuliaisbonuksena uusille pelaajille 100% ilmaisvedon 100€ asti. Toisin sanoen ilmaisvedon suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka ison talletuksen pelaaja pelitililleen tekee. 50€ ensitalletus tuo pelaajalle 50€ arvoisen ilmaisvedon. Ilmaisveto tulee asettaa kohteeseen, jonka kertoimet ovat vähintään 1.80. Voitot eivät sisällä erillisiä kierrätysvaatimuksia.


Parhaat ilmaisvedot vedonlyöntisivustoilla

Miten tunnistaa parhaat ilmaisvedot?

Parhaat ilmaisvedot eivät ole pelkästään hyviä summaltaan. Ne sisältävät myös sopivat bonusehdot. Näihin voidaan laskea mukaan esimerkiksi pienet kierrätysvaatimukset, matalat vähimmäiskertoimet ja pitkä voimassaoloaika.

Miksi valita ilmaisveto?

Ilmaisveto on loistava bonus jokaiselle pelaajalle. Ilmaisveto kannattaa valita, sillä se on todella yksinkertainen ja lähes kaikissa tapauksissa nopea bonus kierrättää. Ilmaisveto ei anna pelaajalle miljoonia euroja, mutta hyvän alun sillä on mahdollista saada.

Uudet ilmaisvedot 2021

Ilmaisvetoja tulee jatkuvasti uusia sitä mukaa, mitä useammin vedonlyöntisivustot vaihtavat omia tervetuliaisbonuksiaan. Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat varsin yleisiä vedonlyöntibonuksia ja tervetuliaisbonuksia Suomen vedonlyöntimarkkinoilla, joten niitä tulee varmasti olemaan jatkossa samaan tapaan tarjolla kuin nykyään.

Uudet ilmaisvedot tarkoittavat niitä ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, jotka vedonlyöntisivustot ovat vasta viime aikoina lisänneet omille sivuilleen. Nämä ilmaisvedot ja riskittömät vedot jaetaan myös pääsääntöisesti erinäisten tervetuliaisbonusten tai vedonlyöntikampanjoiden muodossa.

Turvalliset ja parhaat vedonlyöntisivustot

Jos vedonlyöjä on kiinnostunut saamaan ilmaisvetoja useammin, kannattaa hänen perehtyä, voisiko hän päästä mukaan jonkun vedonlyöntisivuston ilmaisvetoklubiin. Näihin pääsemisellä on erinäisiä kriteerejä, mutta ideana on se, että ilmaisvetoklubien jäsenille jaetaan säännöllisesti ilmaisvetoja.

Olemme kasanneet alle listan parhaista tarjolla olevista uusista ilmaisvedoista ja riskittömistä vedoista. Olemme ottaneet huomioon ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen bonusehdot, jotta voimme antaa teille mahdollisimman realistisen kuvan siitä, mikä vedonlyöntisivusto tarjoaa parhaat uudet ilmaisvedot ja riskittömät vedot.

Parhaat uudet ilmaisvedot ja riskittömät vedot

 1. Bet365 - 100% ilmaisveto 50€ asti
 2. LeoVegas - 100% ilmaisveto 100€ asti
 3. Mr Green - 100% ilmaisveto 100€ asti
 4. Guts - 50€ riskitön veto

Parhaat uudet ilmaisvedot ja riskittömät vedot

 1. 100% ilmaisveto 50€ asti

 2. 100% ilmaisveto 100€ asti

 3. 100% ilmaisveto 100€ asti

 4. 50€ riskitön veto

Ilmaisvedot vedonlyönnissä - Kuinka ne toimivat?

Ilmaisvedot ovat yleisiä Suomessa jaettavia vedonlyöntibonuksia, jota vedonlyöjät saavat pääasiassa joko tervetuliaisbonuksina tai erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Vaikka ilmaisvedot ovat todella yleisiä, on niiden toiminta monille vielä kysymysmerkki. Lisäksi paljon herättää kysymyksiä se, kuinka ilmaisvedot voi muuttaa oikeaksi rahaksi vedonlyönnissä. Ilmaisvedot ovat yllättävän yksinkertaisia, kun niiden idean vain oppii tuntemaan.

Ilmaisvedot ovat melko yksiselitteinen bonus vedonlyönnissä, sillä niiden toiminta on kaikilla vedonlyöntisivustoilla yleensä samanlainen. Ilmaisveto voi tarjota pelaajalle mahdollisuuden voittaa suuren summan rahaa, mutta meidän neuvomme on pitää järki päässä ilmaisvedon suhteen ja yrittää olla odottamatta siltä liikoja. Ilmaisvedot harvemmin tekevät kenestäkään miljonääriä, sillä kyseessä on kuitenkin vain yksittäinen ilmainen veto.

Ilmaisvedot mahdollistavat yksittäisen ilmaisen vedon vedonlyöntisivustolla, kuten nimestä on jo pääteltävissä. Tästä on jo pääteltävissä, ettei yksittäinen ilmaisveto välttämättä voi tuottaa aivan valtavasti rahaa. Se ei aina ole tarkoitus, vaan on joissain tapauksissa hyvä käyttää ilmaisveto niin, että saa varmistettua itselleen edes hieman pienemmän voiton. Kaikki ylimääräinen raha on aina plussaa ja tässä asiassa ilmaisvedot voivat auttaa sinua eteenpäin.

Parhaat ilmaisvedot mobiilissa

Ilmaisvedot toiminta vedonlyönnissä

Ilmaisvedot vaihtelevat suuruudeltaan todella paljon, mutta yleensä ilmaisvedot määräytyvät esimerkiksi ensimmäisen talletuksen suuruuden mukaan. Jos kyseessä on esimerkiksi 20€ ilmaisveto, on helppoa päätellä, että se ei tee sinusta miljonääriä, mutta alkuun sillä voi jo päästä. Ilmaisvedot ovat usein suuruudeltaan eri kokoisia, joten kannattaa harkita tarkkaan, mihin rahasummaan ilmaisveto voi realistisesti sinut auttaa pääsemään.

Ilmaisvedot ovat siitä erikoisia, että yleensä vedon jälkeen vedonlyöntisivusto haluaa pitää panoksen itsellään, jolloin pelaajalle jää niin sanotut nettovoitot. Jos siis sinulla on 20€ ilmaisveto, asetat sen kohteeseen kertoimella 1.50, muodostuu voittosummaksi 30€. Vedonlyöntisivusto pitää tästä rahasummasta 20€ panoksen, jolloin ilmaisveto tuottaa pelaajalle 10€ voittosumman. Erikoista ehkä, mutta näin ilmaisveto lähes poikkeuksetta toimii.

Ilmaisvedot on mahdollista käyttää usealla eri tavalla. Joillekin ilmaisvedot auttavat saamaan pieniä voittoja, mutta koska kyseessä on käytännössä riskitön veto, saattavat jotkut havitella sillät todella suuria rahasummia. Tämä on yksi syy sille, miksi ilmaisvedot ovat niin suosittuja, sillä ne sopivat jokaiselle vedonlyöjälle. Ilmaisvedot on mahdollista käyttää juuri sinulle sopivalla tavalla.

Esimerkki ilmaisvedosta vedonlyönnissä

Ilmaisveto vedonlyönnissä - Esimerkki 1

Jos vedonlyöjälle jaetaan 20€ ilmaisveto ja hän haluaa saada sillä itselleen 50€ pelirahaa, täytyy hänen pelata ilmaisvedolla kohdetta vähintään kertoimella 3.50. Tämä on aivan mahdollinen ja suhteellisen yleinen ilmaisvedolla toteutettu veto, mutta ei aivan helpoimmasta päästä.

Ilmaisveto vedonlyönnissä - Esimerkki 2

Jos pelaajalle jaetaan 20€ ilmaisveto ja hän haluaa saada sillä itselleen 200€ pelirahaa, täytyy hänen lyödä vetoa kohteeseen vähintään kertoimella 11.00. Tällaisen vedon osuminen on jo erittäin harvinaista, mutta koska kyseessä on riskitön veto tai ilmaisveto, ei tappio välttämättä tunnu hirveän pahalta.

Ilmaisvetoa lunastettaessa kannattaa pohtia, minkälaiseen lopputulokseen haluat sillä päästä. Kun tiedät mitä haluat, et välttämättä pety aivan yhtä paljon, jos ilmaisveto tai riskitön veto ei osukaan. Vedonlyönnissä on kuitenkin aina kyse riskin ottamisesta, myös ilmaisvedoissa ja riskittömissä vedoissa.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot - bonusehdot

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot kuulostavat alkuun yksinkertaisilta, ja sitä ne tallaan myöskin ovat. Sekä ilmaisvedot että riskittömät vedot pitävät kuitenkin aina sisällään erilaisia bonusehtoja, joihin tulee kiinnittää huomiota. Tämän vuoksi parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot eivät ole välttämättä niin helppoja tunnistaa, kuin mitä aluksi voitaisiin ajatella.

Olemme keränneet tähän alle listan niistä asioista, joihin vedonlyöjän tulee kiinnittää huomiota ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa valittaessa.

Ilmaisvedon bonussumma

Ilmaisvedoissa ja riskittömissä vedoissa haluat tietenkin mahdollisimman suuren bonussumman. Bonuksen määrä on tietenkin iso tekijä, mutta ei kannata kuitenkaan vain sokeasti tuijottaa bonuksen suuruutta.

Suurin osa isommista ilmaisvedoista ja riskittömistä vedoista sisältää huomattavasti tiukemmat bonusehdot, kuten korkeamman vähimmäiskertoimen tai kovemmat kierrätysvaatimukset. Tämän vuoksi suosittelemmekin vedonlyöjiä aina lukemaan kaikki ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja koskevat bonusehdot.

Vedonlyöntisivustot ilman rekiströitymistä verkossa

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset

Suurimmassa osassa ilmaisvedoissa ja riskittömissä vedoissa on erilaisia kierrätysvaatimuksia. Se tarkoittaa sitä, että ilmaisvedolla tai riskittömällä vedolla saadut voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä tietty määrä kertoja, ennen kuin ne on mahdollista nostaa omalle pankkitilille.

Ilmaisvedoissa ja riskittömissä vedoissa olevat kierrätysvaatimukset ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta pienempiä, kuin muissa vedonlyöntibonuksissa. Esimerkiksi talletusbonuksien kierrätysvaatimukset ovat paljon suuremmat kuin ilmaisvetojen tai riskittömien vetojen.

Ilmaisvedon vähimmäiskertoimet

Ilmaisvedon vähimmäiskertoimilla tarkoitetaan sitä, että ilmaisvedolla tai riskittömällä tulee lyödä vetoa kohteesta, jonka kertoimet ovat vähintään tietyn verran. Yleensä ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen vähimmäiskertoimet ovat välillä 1.50-2.00.

Bonuksen kierrätysehdot vedonlyönnissä

Ilmaisvedon voimassaoloaika

Kun olet saanut itsellesi ilmaisvedon tai riskittömän vedon, on tietenkin tärkeää tietää, minkä ajan sisällä sinun tulee käyttää se. Yleensä ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen voimassaoloaika vaihtelee parin viikon ja kuukauden välillä. Jos et käytä ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa annetulla aikavälillä, poistetaan se pelitililtäsi automaattisesti.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot - bonusehdot

Minkälainen on paras ilmaisveto?

Paras ilmaisveto on sellainen, joka on summaltaan hyvä ja sisältää hyvät bonusehdot. Muun muassa matalat vähimmäiskertoimet, sopivat kierrätysvaatimukset ja pitkä voimassaoloaika ovat keskeisessä roolissa siinä, kuinka tunnistaa paras ilmaisveto.

Mitä tarkoittavat ilmaisvedon kierrätysvaatimukset?

Ilmaisvedon kierrätysvaatimukset tarkoittavat sitä, kuinka monta kertaa ilmaisvedolla tehdyt voitot tulee kierrättää, ennen kuin ne on mahdollista lunastaa itselleen. Jos pelaaja esimerkiksi voittaa ilmaisvedolla 10€ ja ne tulee kierrättää 2x, tulee hänen lyödä vetoa yhteensä 20€ edestä, jotta kierrätysvaatimukset täyttyvät.

Ilmaisvedot ilman talletusta

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat Suomen vedonylöntimarkkinoilla hyvin harvinaisia, mutta satunnaisesti näitäkin kuitenkin esiintyy. Ilmaisvedot ilman talletusta jaetaan yleensä niin, että pelaaja rekisteröityy jäseneksi uudelle vedonlyöntisivustolle ja saa tästä palkinnoksi yksittäisen ilmaisvedon ilman, että hänen täytyy muuten tallettaa rahaa tätä varten.

Ilmaisvedot ilman talletusta muistuttavat vielä hieman enemmän riskittömiä vetoja kuin tavalliset ilmaisvedot, sillä näissä tapauksissa pelaajan ei myöskään tarvitse riskeerata lainkaan omia rahojaan. Tämän vuoksi kyseessä onkin melko harvinainen bonus, sillä vedonlyöntisivusto jää näissä useammin tappiolle.

Lunasta vedonlyönnin tervetuliaisbonus

Jos vedonlyöntisivusto jakaa ilmaisvetoja ilman talletusta, sisältävät ne myös yleensä niin sanottuja tavallisia ilmaisvetoja tiukemmat kierrätysvaatimukset tai muut ehdot. Esimerkiksi kyseinen veto saatetaan joutua tällöin asettamaan kohteeseen, jonka vähimmäiskertoimen tulee olla huomattavasti korkeampi kuin tavallisesti.

Tällä hetkellä ei ole tarjolla yhtään ilmaisvetoa ilman talletusta.

Ilmaisvedot ilman talletusta

Mikä on ilmaisveto ilman talletusta?

Ilmaisveto ilman talletusta on juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli ilmainen veto, jonka lunastamiseksi pelaajan ei tarvitse toteuttaa erillistä talletusta. Ilmaisveto ilman talletusta on erittäin harvinainen eikä sellaista todennäköisesti tule koskaan vastaan.

Kuinka ilmaisveto ilman talletusta toimii?

Ilmaisveto ilman talletusta toimii kuten tavallinen ilmaisveto, mutta sen lunastamiseksi ei toteuteta erillistä talletusta. Lisäksi ilmaisveto ilman talletusta saattaa sisältää vaikeammat bonusehdot.

Mobiiliveto - ilmaisveto ja riskitön veto mobiilissa

Mobiiliveto on usein käytetty nimitys älylaitteille jaettavasta ilmaisvedosta tai riskittömästä vedosta. Kun vedonlyönti älylaitteilla on yleistynyt huomattavasti viimeisten vuosien aikana, haluavat vedonlyöntisivustot jakaa mobiilivetoja älylaitteiden käyttäjille.

Mobiilivedot ovat usein vain älylaitteille jaettavia ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Vedonlyöntisivusto voi jakaa niitä esimerkiksi kaikille niille pelaajille, jotka lataavat heidän mobiilisovelluksensa. Vaikka mobiiliveto onkin vain eräänlainen riskitön veto tai ilmaisveto, ei sitä kuitenkaan ole mahdollista hyödyntää lyödessä vetoa tietokoneella.

Lunasta ilmaisveto ja riskiton veto vedonlyontiin

Suurin osa mobiiliin jaettavista mobiilivedoista on ilmaisvetoja, mutta satunnaisesti myös riskittömiä vetoja. Jotkut vedonlyöntisivustot kutsuvat näitä mobiilivedoiksi, toiset tyytyvät nimittämään näitä juuri ilmaisvedoiksi tai riskittömiksi vedoiksi.

Eli toisin sanoen mobiiliveto on vain hienolta kuulostava riskitön veto tai ilmaisveto. Tai ei mobiiliveto välttämättä ole edes hienolta kuulostava, vaan pikemminkin sen käyttötarkoitusta kuvaava nimitys ilmaisvedolle tai riskittömälle vedolle.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot - Kierrätysvaatimukset

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot pitävät aina sisällään erilaisia bonusehtoja. Ilmaisvedot usein toimivat niin, että pelaajalle maksetaan nettovoitto, jolloin panos palautetaan vedonlyöntisivustolle. Ilmaisveto ja riskitön veto ovat todella suosittuja bonuksia Suomen vedonlyöntimarkkinoilla pelaajien keskuudessa.

Suurimmassa osassa tapauksista ilmaisvedot ja riskittömät vedot pitävät sisällään erilaisia kierrätysvaatimuksia. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä satunnaisesti on tarjolla ilmaisveto tai riskitön veto, joka ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, ja tämä on aina vedonlyöjän kannalta paras mahdollinen bonus.

Riskittomat vedot ja ilmaisvedot vedonlyontiin

Ilmaisveto ja sen kierrätysvaatimukset toimivat niin, että pelaajan tulee kierrättää vedonlyönnissä voitot, jotka ilmaisveto on hänelle tuottanut. Ehdot vaihtelevat aina vedonlyöntisivustosta riippuen. Suurimmassa osassa tapauksista pelaajan tulee kierrättää voitot 3-5x ennen niiden mahdollista kotiuttamista. Ilmaisveto ja riskitön veto pitävät kuitenkin lähes poikkeuksetta sisällään pienemmän kierrätysvaatimukset, kuin esimerkiksi talletusbonus.

Parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot sisältävät siis yleensä mahdollisimman matalat kierrätysvaatimukset, tai ihanteellisessa tilanteessa ei lainkaan kierrätysvaatimuksia. Paras ilmaisveto on kuitenkin usein hankalaa löytää, ja vain pelaaja itse voi päättää sen, mitkä ovat parhaat ilmaisvedot ja riskittömät vedot juuri hänelle.

Ilmaisvedon nettovoitot

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot pitävät aina sisällään erilaisia vaatimuksia ja ehtoja. Näitä ovat yleensä vähimmäiskertoimet, kierrätysehdot ja voimassaoloaika. Yksi yleisimmistä ilmaisvetoa koskevista ehdoista on kuitenkin myös se, että pelaaja saa pitää ilmaisvedon nettovoitot. Tällöin panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle ja pelaaja saa pitää voittosumman ja panoksen erotuksen.

Esimerkiksi jos saat 10€ ilmaisvedon ja päätät lyödä sen kohteeseen vähimmäiskertoimella 1,80. Vetosi osuu oikein, jolloin voittosummaksi tulee 18€. Tästä summasta vedonlyöntiyhtiölle palautetaan 10€ panos ja pelaaja saa pitää 8€ nettovoiton.

Riskittömät vedot vedonlyönnissä

Riskitön veto sekoitetaan usein ilmaisvetoon, eikä ihme, sillä ne ovat hyvin samankaltaisia. Riskitön veto antaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa täysin ilman riskiä. Jos veto menee pieleen, pelaaja ei menetä lainkaan omia rahojaan.

Riskittömässä vedossa vedon mennessä pieleen, palauttaa vedonlyöntisivusto pelaajalle panostetun summan takaisin. Riskitön veto sisältää aina kuitenkin tiettyjä ehtoja, jotka koskevat yleensä vahvasti myös palautettavaa rahasummaa. Riskittömän vedon epäonnistumisen myötä palautettu rahasumma tulee kierrättää vedonlyönnissä tiettyjä ehtoja noudattaen.

Myös riskittömän vedon avulla saaduilla voitoilla voi olla tiettyjä bonusehtoja. Voitot täytyy esimerkiksi kierrättää tietty määrä kertoja vedonlyönnissä kohteisiin, joiden vähimmäiskertoimelle on myös asetettu raja.

Ilmaisvedot ja riskittomat vedot vedonlyontiin

Onko riskitön veto riskitön bonus?

Riskittömän vedon ja ilmaisvedon suurin ero on juuri siinä, että ilmaisvedossa pelaajan on aina ensin riskeerattava omaa rahaa. Ilmaisvedossa pelaaja asettaa ensin itse yhden vedon, jonka jälkeen hän saa itselleen ilmaisvedon. Riskittömässä vedossa pelaaja voi heti asettaa vedon, jonka mennessä väärin hän saa panoksensa takaisin.

Ero riskittömän vedon ja ilmaisvedon välillä on siis suhteellisen pieni, mutta silti merkittävä. On kuitenkin täysin ymmärrettävää, että riskittömät vedot ja ilmaisvedot menevät satunnaisesti sekaisin aloittelevien vedonlyöjien keskuudessa.

Parhaat riskittömät vedot 2021

Guts Riskitön Veto

50€ riskitön veto

Guts tarjoaa tervetuliaisbonuksenaan 50€ riskitöntä vetoa uusille pelaajille. Pelaajan tulee tallettaa pelitililleen vähintään 50€ ja lyötävä vetoa kohteeseen vähimmäiskertoimella 1.80. Jos veto häviää, pelaaja saa itselleen 50€ arvoisen bonuksen vedonlyöntiin. Bonus tulee kierrättää 4x kohteisiin vähimmäiskertoimella 1.80. Jos veto menee oikein, pelaaja saa pitää rahat ilman bonusehtoja tai kierrätysvaatimuksia.


Parhaat riskittömät vedot

Miten riskitön veto ja ilmaisveto eroavat?

Riskitön veto ja ilmaisveto ovat hyvin samankaltaiset, mutta silti niin erilaisia. Ilmaisvedossa pelaajalle annetaan ilmainen veto, jonka mennessä pieleen ei tapahdu mitään erikoista. Jos se menee oikein, saa pelaaja itselleen voitot, jotka saattavat sisältää kierrätysvaatimuksia.

Riskitön veto taas toimii niin, että pelaaja saa asettaa tietyn summan arvoisen vedon. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää koko summan. Jos veto menee väärin, palautetaan koko panos pelaajalle, mutta kyseinen panos sisältää kierrätysvaatimuksia. Ensimmäisessä potentiaalinen voittava summa sisältää kierrätysvaatimuksia, toisessa potentiaalinen väärin mennyt panos sisältää kierrätysvaatimuksia.

Miksi valita riskitön veto?

Riskitön veto on nimensä mukaisesti pelaajalle riskitön peli, ainakin käytännössä. Aivan täysin riskitön se ei ole, mutta paljon sitä pienempää riskiä ei vedonlyönnissä pelaaja voi saada. Jo tämän vuoksi on kannattavaa valita riskitön veto.

Kuinka ilmaisvedot toimivat?

Tässä esimerkissä käytämme uuden asiakkaan tarjousta “Lyö vetoa 10€ saa 20€ ilmaisveto”.

 1. Aluksi sinun täytyy rekisteröityä sisään vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa ilmaisvedon tervetuliaistarjouksena.
 2. Tee talletus pelitilillesi.
 3. Aseta 10€:n veto valitsemaasi kohteeseen. Jos ehdoissa annetaan tälle vedolle vähimmäiskerroin, kuten 1,80, noudata ohjetta.
 4. Kun olet virallisesti asettanut vedon, saat 20€:n ilmaisvedon tilillesi vuorokauden sisällä. Ilmaisveto on voimassa ehdoissa annetun määräajan verran.
 5. Kun olet saanut ilmaisvedon tilillesi, olet vapaa käyttämään sen valitsemaasi, ehdot täyttävään kohteeseen.
 6. Useimmissa tapauksissa voittavan ilmaisvedon jälkeen itse vedon panos palautetaan vedonlyöntiyhtiölle ja pelaaja saa pitää voitot. Tässä tapauksessa olet lyönyt 20€:n ilmaisvedon kohteeseen kertoimella 2,50. Veikkauksesi osuu oikeaan ja voitat 50€. Kun tästä palautetaan 20€:n panos vedonlyöntiyhtiölle, saat pitää 30€.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot vedonlyöntisivustoilla

Ilmaisveto ja riskitön veto ovat pääasiassa kuin kaikki muutkin vedonlyöntiyhtiön tervetuliaisbonukset. Ne toimivat ikään kuin vedonlyöntisivuston sisäänheittotuotteina. Niillä pyritään saamaan pelaajat tallettamaan rahaa kyseiselle vedonlyöntisivustolle ja jäämään heidän asiakkaikseen.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat myös siinä mielessä kuin muutkin bonukset ja tarjoukset, että ne lähes aina sisältävät jonkinlaiset kierrätysehdot, vähimmäiskertoimet tai muut rajoittavat tekijät. Käytännössä kyseessä on siis ilmaiseksi pelirahaksi annettu veto, mutta samalla sen muuttaminen kotiutettavaksi rahaksi ei välttämättä olekaan aivan niin helppoa.

Bet365 bonus - Parhaat ilmaisvedot

Pääasiassa ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat vedonlyöntisivustolle omanlaista markkinointimateriaalia. Jos esimerkiksi uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat tällaisia bonuksena tai tarjouksena, niin useat pelaajat saattavat käydä kokeilemassa myös tällaista vähemmän tunnettua tuoretta vedonlyöntisivustoa.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot toimivat myös jo olemassa olevien pelaajien pitämisessä asiakkaina. Vedonlyöntisivusto voi esimerkiksi palkita ahkeria vedonlyöjiä bonuksilla ja tarjouksilla tai vaihtoehtoisesti tarjota ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa pelaajalle, joka ei ole hetkeen pelannut sivustolla muistutukseksi sivuston olemassaolosta.

Yhteenveto ilmaisvedoista

Ilmaisvedot ovat yksi Suomen vedonlyöntimarkkinoiden yleisimmistä jaettavista bonuksista. Ne saattavat ensikertalaisille vaikuttaa aluksi hieman vaikeasti ymmärrettäviltä, mutta sitä ne eivät loppujen lopuksi kuitenkaan ole!

Ilmaisvedot sekoitetaan usein riskittömiin vetoihin, jonka vuoksi pyrimme tällä sivulla luomaan eron näiden kahden vedonlyöntibonuksen välille. Molemmissa bonuksissa on on omat etunsa, mutta yleisesti ottaen riskitön veto on vedonlyöjän kannalta parempi, ja tämän vuoksi myös harvinaisempi vaihtoehto.

Jotkut vedonlyöntiyhtiöt jakavat ilmaisvetoja myös pelkästään mobiilikäyttäjille, jolloin niitä voidaan kutsua suoraan mobiilivedoiksi. Nämä tulevat varmasti yleistymään tulevaisuudessa, sillä mobiililaitteilla pelaamisen suosio kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

Kannattaa aina muistaa, että ilmaisvedot ja riskittömät vedot sisältävät myös aina omat ehtonsa. Ota näistä aina selvää ennen bonuksen hyväksymistä, jotta et joudu turhaan pettymään väärinkäsitysten vuoksi.