Ilmaisvedot

Tällä sivulla vertailemme parhaat ilmaisvedot Suomessa 2024. Tarjolla on myös riskittömiä vetoja ja yleistietoa ilmaisvedoista!

Parhaat ilmaisvedot 2024

Bonus Kierrätys Kertoimet 

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle BetStorm

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle BetTarget

5 x 20€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle XLbet

30€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle NetBet

Korottuva kerroin + 50€ yllätysveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle Betkwiff

Top 5 ilmaisvedot Suomessa

Alle olemme listanneet Suomen viisi parasta ilmaisvetoa tällä hetkellä. Klikkaamalla brändin nimeä siirryt tällä sivulla lukemaan enemmän tietoa kyseisestä ilmaisvedosta.

BONUS
PISTEYTYS
1. BetStorm
30€ ilmaisveto
★ ★ ★ ★ ★
2.BetTarget
10€ ilmaisveto
★ ★ ★ ★ ★
3. XLbet
30€ ilmaisveto
★ ★ ★ ★
4. NetBet
30€ yllätysveto
★ ★ ★ ★
5. Betkwiff
20€ yllätysveto
★ ★ ★ ★ ★

1. BetStorm

ILMAISVEDON BONUSEHDOT

BetStormin 30€ ilmaisveto on yksi Suomen lunastetuimmista bonuksista tällä hetkellä. Pelaajan tulee ensin itse asettaa 10€ veto minimikertoimilla 1.50, ja kun veto on ratkennut, lisätään bonus hänen käytettäväksi. Pelaajan tulee vain muistaa käyttää bonuskoodia SB30 ennen kuin hän vahvistaa ensimmäisen talletuksensa BetStormille.

Ilmaisveto voidaan asettaa mihin kohteeseen halutaan. Jos veto osuu oikein, tulee pelaajan kierrättää nettovoitot 1x minimikertoimilla 1.50. Tähän pelaajalle on aikaa seitsemän päivää. Kyseessä on erittäin matalat kierrätysvaatimukset vedonlyöntibonukselle.

2. BetTarget

ILMAISVEDON BONUSEHDOT

BetTarget tarjoaa mielenkiintoisen 10€ ilmaisvedon, joka lunastetaan asettamalla ensin itse 15€ veto minimikertoimilla 2.00. Kun veto on ratkennut, saa pelaaja itselleen ilmaisvedon. Mielenkiintoista on, että BetTarget on rajoittanut ilmaisvedon käyttöä. Se nimittäin tulee käyttää vedonlyöntikohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.80.

Kokonaisuudessaan BetTargetin ilmaisveto on voimassa 14 päivää sen lunastamisesta. Jos veto osuu oikein, saa pelaaja pitää nettovoitot, jotka ovat kierrätysvapaat. Toisin sanoen jos veto osuu oikein, saa pelaaja pitää kaiken ilman sitoumuksia.

3. XLbet

ILMAISVEDON BONUSEHDOT

XLbet tarjoaa jopa 30€ ilmaisvedon, jonka voitot ovat täysin kierrätysvapaat. Ilmaisvedon suuruus määräytyy XLbetilla sen mukaan, kuinka suuren summan pelaaja panostaa ensimmäiseen vetoon. 10€ panos tuo 10€ ilmaisveto, ja 30€ panos tuo 30€ ilmaisvedon.

Ilmaisveto on XLbetilla vapaasti käytettävissä mihin tahansa kohteeseen, eikä sille ole asetettu sen suurempia rajoitteita.

4. NetBeti

ILMAISVEDON BONUSEHDOT

NetBet tarjoaa ilmaisvedon, jonka suuruus määräytyy ensimmäisen vedon panoksen mukaan. Ilmaisveto on arvoltaan aina saman verran kuin asetettu panos, ja suurimmillaan se voi olla jopa 30€.

Ilmaisveto tulee NetBetilla asettaa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Muuten kyseessä on kierrätysvapaa ilmaisveto.

5. Betkwiff

Korottuva kerroin + 50€ yllätysveto

ILMAISVEDON BONUSEHDOT

Betkwiff tarjoaa kaikista erikoisimman ilmaisvedon kaltaisen bonuksen. Tarjolla on nimittäin 20€ yllätysveto, joka on periaatteessa kuin ilmaisveto, mutta pelaaja ei itse voi päättää, mihin kohteeseen veto asetetaan. Ilmaisveto lunastetaan asettamalla ensin itse 10€ panos minimikertoimilla 1.50. Tämän ratkettua 48h kuluessa Betkwiff asettaa yllätysvedon.

Yllätysvedolla tehdyt voitot ovat Betkwiffillä täysin kierrätysvapaat. Koska ilmaisveto riippuu ensimmäisen vedon asettamisesta, Betkwiff asettaa vedon pelaajan puolesta ja sen voitot ovat kierrätysvapaat, ei pelaajan tarvitse murehtia voimassaoloajasta.

Ilmaisvedot kategorioittain

Vaikka kaikki ilmaisvedot ovat enemmän ja vähemmän samanlaisia, voidaan ne silti jakaa erilaisiin alakategorioihin ominaisuuksien perusteella. Nämä ominaisuudet muun muassa vaikuttavat lunastamiseen, bonusehtojen täyttymiseen, uutuuteen ja muuhun vastaavaan. Alle olemme listanneet neljä ilmaisvetojen kategoriaa, ja klikkaamalla kunkin kategorian nimeä, pääset tällä sivulla lukemaan kyseisistä ilmaisvedoista.

Uudet ilmaisvedot 2024

Yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa ilmaisvetoja, ja tämän vuoksi jatkuvasti tarjolle tulee myös täysin uusia ilmaisvetoja. Mitä useammin vedonlyöntisivustot päivittävät vedonlyöntibonuksia, sitä useammin tulee myös uusia ilmaisvetoja tarjolle.

Uudet ilmaisvedot tarkoittavat niitä ilmaisvetoja, jotka ovat vasta tulleet tarjolle. Kyse ei siis ole vain ilmaisvedosta, jonka uusi vedonlyöntisivusto tarjoaa, vaan ihan minkä tahansa sivun tarjoamasta bonuksesta, jota ei vielä aiemmin ole ollut mahdollista Suomessa lunastaa.

Uudet ilmaisvedot houkuttelevat osittain siksi, että yksittäiset ilmaisvedot tulee käytettyä vedonlyönnissä todella nopeasti. Siksi uusille ilmaisvedoille on myös aina kysyntää. Uudet ilmaisvedot ovat osittain tämän vuoksi myös loistavia tervetuliaisbonuksia, sillä ne eivät sitouta pelaajaa pitkäksi ajanjaksoksi.

Alta löydät uusimman ilmaisvedon tällä hetkellä

Uusin ilmaisveto 2024

BetStormin ilmaisveto

10€ PANOKSELLA 30€ ILMAISVETO

BetStorm toi 30€ ilmaisvetonsa tarjolle Suomeen alkuvuodesta 2022. Kyseessä on ilmaisveto, jossa pelaajan tulee ensin talletettaessa käyttää bonuskoodia SB30. Kun tämä on tehty, asettaa pelaaja 10€ vedon minimikertoimilla 1.50. Kun veto on ratkennut, saa pelaaja 30€ ilmaisvedon.

Ilmaisvedon voitot sisältävät BetStormilla 1x kierrätysvaatimukset kohteisiin minimikertoimilla 1.50. Pelaajalle on annettu kokonaisuudessaan seitsemän päivää aikaa käyttää ilmaisveto ja toteuttaa tämän voittojen ehdot. Kyseessä on yksi Suomen lunastetuimmista bonuksista tällä hetkellä.


Ilmaisvedon arvosana: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Mobiiliveto - Ilmaisveto puhelimelle

Mobiiliveto on usein käytetty nimitys älylaitteille jaettavasta ilmaisvedosta. Kun vedonlyönti älylaitteilla on yleistynyt, panostavat myös vedonlyöntisivut enemmän juuri mobiilikäyttöön ja sen miellyttävyyteen. Tämän myötä tarjolla on mobiiliin personoituja bonuksia.

Yksinkertaisesti sanottuna mobiiliveto on ilmaisveto, joka on mahdollista aktivoida ja lunastaa vain älylaitteilla. Tällainen ilmaisveto voi olla tarjolla tavallisesti sivustolla tai esimerkiksi palkintona siitä, että pelaaja päätyi lataamaan vedonlyöntisivuston mobiilisovelluksen.

Mobiilivedot eivät ole kovinkaan yleisiä, mutta niitä on näkyvissä aina satunnaisesti. Paras esimerkki on tällä hetkellä tarjolla oleva XLbetin ilmaisveto, joka voidaan lunastaa vain mobiililaitetta käyttämällä. Toisin sanoen harvinaisuudesta huolimatta, mobiilivetoja oikeasti on.

On hyvä tietää, että mobiiliveto ei ole täysin virallinen nimitys. Jotkut vedonlyöntisivut käyttävät tätä nimeä, mutta usein nimityksenä käytetään vain ilmaisvetoa. Tällöin usein ilmaisvedon ehdot saattavat kertoa, että bonus voidaan lunastaa vain mobiilissa, ja näin teki myös XLbet.

Alta löydät parhaan ilmaisvedon mobiililaitteille

Paras ilmaisveto puhelimelle

Xlbet ilmaisveto

100% MOBIILIVETO 30€ ASTI

Xlbet tarjoaa Suomen parhaan mobiililaitteille suunnatun ilmaisvedon. Heillä on nimittäin mahdollisuus lunastaa jopa 30€ ilmaisveto niin, että ensin asetetaan oma vähintään 10€ veto minimikertoimilla 1.50 mobiililaitteella. Kun veto ratkeaa, saa pelaaja itselleen panoksen arvoisen ilmaisvedon.

Itse ilmaisvedon pelaaja saa käyttää aivan sellaiseen kohteeseen kuin hän itse haluaa, eikä Xlbet ole asettanut tälle sen kummempia rajoituksia. Pelaaja saa pitää ilmaisvedosta nettovoitot, jotka ovat myös täysin kierrätysvapaat. Kyseessä on koko Suomen paras ilmaisveto ja vedonlyöntibonus.


Ilmaisvedon arvosana: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5

Ilmaisvedot ilman kierrätystä

Ilmaisvedot ilman kierrätystä ovat useiden rakastama bonus, ja hyvästä syystä. Kun pelaaja lunastaa ilmaisvedon ilman kierrätystä, asettaa sen ehdot täyttävään vetoon ja jos se osuu oikein, saa pelaaja pitää nettovoitot sellaisenaan. Nämä voitot eivät tällöin sisällä lainkaan erilaisia kierrätysvaatimuksia.

Suuri syy hankkia bonus ilman kierrätystä on myös se, että se ei sitouta pelaajaa pitkäksi aikaa. Koska voittoja ei tarvitse kierrättää, on kyseessä vain yksittäinen veto, ja tällä kaikki on jo selvää. Kun veto on asetettu, täytyy vain toivoa parasta ja mitään muuta ei tarvitse tehdä.

Alta löydät parhaan ilmaisvedon ilman kierrätystä

Paras ilmaisveto ilman kierrätystä

XLbetin ilmaisveto

100% KIERRÄTYSVAPAA ILMAISVETO 30€ ASTI

XLbetin ilmaisveto on myös Suomen paras ilmaisveto ilman kierrätystä. Kun pelaaja on ensin onnistunut lunastamaan itselleen 10 - 30€ arvoisen ilmaisvedon, voi hän tämän jälkeen käyttää sen mihin tahansa haluamaansa kohteeseen. Jos veto osuu oikein saa pelaaja pitää kaiken sellaisenaan, sillä voitot ovat täysin kierrätysvapaat.


Ilmaisvedon arvosana: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5

Ilmaisvedot ilman talletusta

Heti alkuun haluamme sanoa, että ilmaisvedot ilman talletusta ovat erittäin harvinaisia, varsinkin uusille pelaajille. Lähtökohtaisesti suurin osa ilmaisvedoista jaetaan juuri uusille pelaajille, jonka vuoksi ilmaisvetoja ilman talletusta ei juurikaan ole. Vedonlyöntisivustot nimittäin haluavat pelaajien tallettavan rahaa, ja nämä eivät sitä saa aikaan.

Jos pelaaja haluaa ilmaisvetoja ilman talletusta, ei se ole mahdotonta. Tällöin hänen vain tulee olla saman vedonlyöntisivuston käyttäjä pidemmän aikaa ja potentiaalisesti esimerkiksi liittyä ilmaisvetoklubin jäseneksi. Joka tapauksessa, ilmaisvedot ilman talletusta ovat harvinaisia.

Juuri nyt ei ole bonuksia kategoriassa "Ilmaisvedot ilman talletusta"

Ilmaisvedot - Mitä ne ovat?

Ilmaisvedot ovat Suomessa suosittuja vedonlyöntibonuksia, jotka antavat pelaajalle yhden ilmaisen vedon vedonlyöntisivustolla. Ilmaisvedot asetetaan aina vedonlyöntisivuston antamalla bonusrahalla, ja ne ovat aina tietyn summan suuruisia.

Talletusbonuksien jälkeen ilmaisvedot ovat Suomen suosituimpia tervetuliaisbonuksia. Tästä huolimatta kun vertailuun otetaan kaikki vedonlyöntibonukset, ovat ilmaisvedot prosentuaalisesti kaikista lunastetuimpia bonuksia Suomessa.

Lähtökohtaisesti ilmaisvetoja jaetaan uusille pelaajille. Tämän lisäksi niitä voidaan jakaa olemassa oleville pelaajille esimerkiksi kampanjoiden muodossa tai niin sanotun ilmaisvetoklubin kautta.

Ensikertalaisten kannattaa muistaa, että ilmaisvedoissa pelaajat saavat usein pitää nettovoitot. Toisin sanoen jos veto osuu oikein, palautuu itse panos takaisin vedonlyöntisivustolle. Pelaaja saa pitää sen voittosumman, jonka panoksella on onnistunut voittamaan.

Miksi valita ilmaisveto vedonlyöntiin?

Ilmaisveto kannattaa valita, koska se yksinkertaisesti on kannattavaa. Se on konkreettisesti yksittäinen ilmainen veto, jonka avulla pelaaja voi saada paljon lisärahaa vedonlyöntisivustolle. Lisäksi useiden ilmaisvetojen voitot ovat kierrätysvapaita! Jos kaipaat vielä lisää perusteluita, niin tässä muutama loistava syy valita ilmaisveto:

  • Bonusehdot - Ilmaisvedoilla on lähtökohtaisesti helpot bonusehdot, tai ne voivat jolla jopa täysin kierrätysvapaita.
  • Voittosummat - Ilmaisvedoilla voidaan tavoitella sellaisia voittoja kuin halutaan todella pienistä aivan valtaviin asti.
  • Sitoutuminen - Ilmaisvedot eivät sitouta pelaajaa lainkaan. Yksi veto, jonka voitoilla on korkeintaan matalat ehdot.
Jacob
Jacob, Kaikkitietävä johtaja

Ilmaisvetojen bonusehdot

Lunastaminen

Ilmaisvedon lunastaminen voi tapahtua kahdella eri tavalla: ensimmäinen talletus tai ensimmäinen veto. Molemmat tavat ovat aivan yhtä yleisiä tapoja lunastaa ilmaisveto Suomessa, ja nämä ovat täysin vedonlyöntisivustosta riippuvaisia.

Jos ilmaisveto lunastetaan ensimmäisen talletuksen perusteella, tulee pelaajan vain toteuttaa vähintään tietyn summan arvoinen talletus. Kun talletus on vahvistettu, annetaan pelaajalle ilmaisveto vapaaseen käyttöön. Näille ilmaisvedoille on aina asetettu maksimisumma.

Toinen vaihtoehto on ensimmäinen veto, jossa pelaaja toteuttaa ensin talletuksen, ja asettaa tämän jälkeen tietyn summan arvoisen ehdot täyttävän vedon. Kun veto on ratkennut, saa pelaaja ilmaisvedon itselleen. Myös näillä ilmaisvedoilla on annettu maksimisumma.

Bonussumma

Ilmaisvedon bonussumma voi olla joko kiinteä tai olla tietty prosenttimäärä ensimmäisen talletuksen tai ensimmäisen vedon panoksesta. Otetaan esimerkki jokaisesta vaihtoehdosta:

Kiinteän summan ilmaisveto - Hyvä esimerkki on BetStormin ilmaisveto. Pelaajan tulee ensin itse asettaa 10€ arvoinen ehdot täyttävä veto. Kun tämä veto on ratkennut, saa pelaaja itselleen 30€ arvoisen ilmaisvedon vapaaseen käyttöön.

Prosenttimäärä talletuksesta - Tästä bonuksesta meillä ei ole esimerkkiä. Pelaajan tulee tässä tallettaa esimerkiksi 40€, jonka myötä hän saa 40€ arvoisen ilmaisvedon.

Prosenttimäärä panoksesta - Mr Green tarjoaa myös 100% ilmaisvedon 100€ asti, mutta tämän suuruus tulee ensimmäisen vedon panoksesta. Pelaaja asettaa vähintään 10€ vedon minimikertoimilla 1.50. Kun veto on ratkennut, hyvitetään panoksen suuruinen ilmaisveto hänelle bonuksena.

Minimitalletus

Jokaisella ilmaisvedolla on tietty minimitalletus. Minimitalletuksen idea on se, että tätä pienemmällä talletuksella pelaajan ei ole mahdollista lunastaa itselleen ilmaisvetoa. Jos bonukselle ei ole asetettu minimitalletusta, on sillä todennäköisesti minimipanos, joka toimii hieman samaan tapaan kuin minimitalletus. Pelaajan tulee näissä tapauksissa nimittäin toteuttaa vähintään tietyn summan arvoinen panos, jotta hän voi saada ilmaisvedon.

Lähtökohtaisesti ilmaisvetojen minimitalletukset Suomessa ovat 10-20€. Suurimmat mahdolliset ilmaisvedot taas ovat yleensä 100€ paikkeilla, mutta nämä määräytyvät lähtökohtaisesti prosenttimäärän mukaan. Kiinteät ilmaisvedot ovat hieman pienempiä bonussumman osalta.

Kierrätysvaatimukset

Ilmaisvedot voivat joko sisältää kierrätysvaatimuksia, tai olla täysin kierrätysvapaita. Nämä kierrätysvaatimukset koskevat parit poikkeustapaukset pois lukien vain ilmaiskierroksilla tehtyjä voittoja. Jos kyseessä on kierrätysvapaa ilmaisveto, saa pelaaja pitää sen voitot sellaisenaan ilman sen kummempia vaatimuksia.

Kierrätysvaatimukset tarkoittavat siis sitä, kuinka monta kertaa ilmaisvedon voitot tulee kierrättää ennen kuin ne on mahdollista nostaa pankkitilille. Keskiarvollisesti nämä vaatimukset ovat Suomessa 1-3x, joka on huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi talletusbonuksissa. Alla on esimerkki siitä, miten ilmaisvedon kierrätysvaatimukset periaatteessa toimivat.

Esimerkki: Pelaaja asettaa 50€ ilmaisvedon kertoimilla 1.50 ja veto osuu oikein. Pelaaja voittaa 75€, mutta tästä panos palautuu vedonlyöntisivulle, eli pelaaja saa 25€. Tämä hänen tulee kierrättää 3x. Pelaajan tulee siis pelata 25€ x 2 = 75€ edestä, ennen kuin hänen voi nostaa voitot itselleen.

Minimikertoimet

Ilmaisvedon minimikertoimet voivat tarkoittaa kahta eri asiaa. Ensimmäinen on se, mitkä ovat pienimmät kohteen kertoimet, johon ilmaisveto voidaan asettaa. Toinen on se, mitkä ovat pienimmät kohteen kertoimet vedolle, jonka avulla lunastetaan ilmaisveto. Suurimmalla osalla kerroista ilmaisvedon minimikertoimilla tarkoitetaan näistä kahdesta ensimmäistä vaihtoehtoa.

Ensimmäinen tilanne koskee siis sitä tilannetta, kun ilmaisveto on jo lunastettu ja kun se halutaan käyttää. Tällaisessa tilanteessa minimikertoimet ovat ikään kuin rajoite sille, missä kohteissa ilmaisveto voidaan mahdollisesti käyttää. Toinen tilanne on se, kun ilmaisvetoa ei ole vielä lunastettu ja sen lunastaminen riippuu ensimmäisen vedon panoksesta. Tällöin tällaiselle vedolle on asetettu minimikertoimet, joita noudattamalla on ainoastaan mahdollista lunastaa bonus.

Minimikertoimet vaihtelevat todella paljon ilmaisvedoista ja vedonlyöntisivustoista riippuen. Kuitenkin tyypillisesti minimikertoimet asettuvat välille 1.50-1.80. Tätä matalampia kertoimia ei juurikaan näy, mutta suurempia saattaa satunnaisesti tulla vastaan

Voimassaoloaika

Ilmaisvedon voimassaoloaika tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kauanko pelaajalla on aikaa käyttää ilmaisveto ja toteuttaa sen mahdollisesti sisältämät erilaiset bonusehdot. Yleensä saman aikarajan sisällä tulee sekä käyttää ilmaisveto että toteuttaa muut annetut ehdot.

Tyypillisesti ilmaisvetojen voimassaoloajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin muilla vedonlyöntibonuksilla. Syy tälle on yksinkertaisesti se, että ehtojen täyttäminen ei yleensä ilmaisvedoissa vie paljoa aikaa, sillä kierrätysvaatimukset ovat matalat tai niitä ei edes ole.

Keskiarvollisesti ilmaisvetojen voimassaoloaika on noin 7-14 päivää. Tämä on huomattavasti lyhyempi kuin esimerkiksi talletusbonuksilla, joille yleisin voimassaoloaika pyörii noin 30 päivän paikkeilla.

Miten lunastaa ilmaisveto?

Ilmaisvedon lunastaminen on yleensä nopeaa ja helppoa. Lähtökohtaisesti ilmaisveto voidaan lunastaa kahdella eri tavalla. Ensimmäisenä on se, kun bonus lunastetaan ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Tässä pelaajan tulee vain tallettaa rahaa ja hän saa ilmaisvedon. Tässä käsittelemme toista tapaa, jossa ilmaisveto lunastetaan asettamalla ensin itse veto. Tämä on se tapa, jota varsinkin pienemmät vedonlyöntisivut yleensä käyttävät.

Esimerkki: Mr Green tarjoaa 100% ilmaisvedon 100€ asti. Bonus lunastetaan asettamalla vähintään 10€ veto minimikertoimilla 1.50. Kun veto on ratkennut, saa pelaaja ilmaisvedon. Ilmaisvedon saa käyttää kuten haluaa ja sen voitot ovat kierrätysvapaat. Seuraamalla alla olevia vaiheita, voit helposti lunastaa tällaisen ilmaisvedon!

1
Aloita ilmaisvedon lunastaminen

Ilmaisvedon lunastaminen alkaa valitsemalla sivun listalta se bonus, joka miellyttää itseä kaikista eniten. Tässä käytetään esimerkkinä Mr Greenin ilmaisvetoa. Kun kohdalla on sopiva bonus, voi tämän kohdalta painaa "Lunasta" -painiketta. Sen myötä pelaaja siirtyy vedonlyöntisivustolla oikeaan kohtaan, josta ilmaisvedon lunastaminen on helppoa aloittaa.

Nain lunastat mr greenin ilmaisvedon mobiilissa
2
Valitse ja sitten aktivoi ilmaisveto

Useissa tapauksissa ensimmäisenä pelaajan tulee aktivoida ilmaisveto vedonlyöntisivustolla. Kannattaa silti huomata, että kaikki vedonlyöntisivustot eivät aina vaadi bonuksen erillistä aktivoimista. Jos vaatii, tapahtuu aktivoiminen joko erillisestä painikkeesta tai yksinkertaisesti valitsemalla haluttu bonus.

Aktivoi mr green ilmaisveto vedonlyontisivustoni com kautta
3
Talleta rahaa vedonlyöntisivulle

Kun bonus on aktivoitu, on seuraavaksi vuoro tallettaa rahaa. Mr Greenin tapauksessa pelkkä talletus ei riitä, vaan pelaajan tulee myös asettaa veto. Silti pienin ilmaisvetoon oikeuttava talletussumma heidän vedonlyöntisivustolla on 10€. Tämä on myös pienin panos, joka oikeuttaa myöhemmin ilmaisvetoon. Kun talletus on vahvistettu, voidaan siirtyä eteenpäin.

Talleta rahaa aktivoidaksesi mr green ilmaisvedon vedonlyontisivustoni com kautta
4
Aseta ehdot täyttävä veto

Talletuksen jälkeen pelaajan tulee asettaa minimissään 10€ veto, jonka panos määrää ilmaisvedon suuruuden. Veto tulee asettaa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50, eli jos ne ovat sitä pienemmän, bonusta ei saada. Sitten kun veto on ratkennut, antaa Mr Green pelaajalle panoksen arvoisen ilmaisvedon, jonka voitot ovat kierrätysvapaat.

Aseta veto aktivoidaksesi mr green ilmaisvedon vedonlyontisivustoni com kautta

Miten ilmaisvedot toimivat vedonlyönnissä?

Ilmaisvedot ovat toiminnaltaan todella yksinkertaisia, vaikka ne saattavatkin joidenkin mielestä kuulostaa muulta. Hämäystä aiheuttaa se, että lähes kaikkien ilmaisvetojen toimintaperiaate on hieman erilainen. Joskus ilmaisveto saadaan tallettamalla, joskus asettamalla itse veto. Joskus ilmaisvedon voitot kierrätetään pari kertaa, toiste ei.

Yksinkertaisesti ilmaisvedot toimivat niin, että vedonlyöntisivu antaa pelaajalle ilmaisen vedon. Kun se on saatu, saadaan se asettaa useimmiten mihin tahansa kohteeseen. Joskus tätä on rajoitettu, kuten minimikertoimet. Jos minimikertoimia ei ole, on ilmaisveto vapaassa käytössä.

Jos ilmaisveto ei osu, ei pelaaja menetä muuta kuin ilmaisvedon. Jos se taas osuu oikein, saa hän pitää nettovoitot, eli itse panos palautuu takaisin vedonlyöntisivulle. Ilmaisvedon voitot voivat joko sisältää kierrätysvaatimuksia tai olla vaihtoehtoisesti kierrätysvapaat.

Kierrätysvapaan ilmaisvedon osuessa oikein, saa pelaaja pitää voitot sellaisenaan. Jos voitot sisältävät kierrätysvaatimuksia, tulee ne toteuttaa ennen bonuksen kotiuttamista. Tämä tarkoittaa, että voitettu rahasumma tulee pelata tarpeeksi monta kertaa läpi aikarajan puitteissa.

Esimerkit ilmaisvedon toiminnasta vedonlyönnissä

Ilmaisveto menee väärin, mitä tehdä?

Vedonlyöjä saa 20€ ilmaisvedon, joka tulee asettaa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Pelaaja asettaa vedon kohteeseen kertoimilla 2.00. Veto menee väärin, jonka seurauksena pelaaja menettää ilmaisvedon. Koska kyseessä oli ilmaisveto, ei pelaaja menetä tämän lisäksi kuitenkaan mitään muuta.

Ilmaisveto osuu oikein, mitä tapahtuu?

Vedonlyöjä saa 20€ ilmaisvedon, joka tulee asettaa kohteeseen, jonka minimikertoimet ovat 1.50. Pelaaja asettaa vedon kohteeseen kertoimilla 2.00, ja veto osuu oikein. Tämän myötä voittosumma on 40€, josta 20€ panos palautuu vedonlyöntisivustolle. Pelaajalle jää käteen 20€ nettovoitot.

Ilmaisvedon voitot kierrätetään 2x kohteissa, joiden minimikertoimet ovat 1.50. Toisin sanoen pelaajan tulee lyödä vetoa 40€ edestä kohteisiin, joiden minimikertoimet ovat 1.50. Tähän hänelle on annettu 7 päivän aikaraja.

Miten tunnistaa parhaat ilmaisvedot?

Kun kyseessä ovat näinkin suositut ja yleiset vedonlyöntibonukset kuin ilmaisvedot, on tarjolla usein ainakin muutamia erilaisia yksilöitä. Kun valikoimassa on erilaisia ilmaisvetoja, ja kaikilla niillä on omat uniikit piirteensä, voi joukosta olla vaikeaa löytää ne parhaat ilmaisvedot. Näissä tilanteissa olennaista on keskittyä ilmaisvetojen vertailuun, ja ilmaisvetoja vertaillessa kannattaa keskittyä seuraaviin asioihin.

1. Kierrättäminen - On aina olennaista tietää tuleeko ilmaisvedolla saatuja voittoja kierrättää vai ei. Jos kyse ei ole kierrätysvapaasta ilmaisvedosta on hyvä tietää, montako kertaa nämä voitot tulee kierrättää. Paras vaihtoehto ovat kierrätysvapaat voitot.

2. Bonussumma - Mistä ilmaisvedon bonussumma koostuu? Onko kyseessä kiinteä summa, vai saako pelaaja prosenttiosuuden? Mistä prosenttiosuus lasketaan? Kuinka suuri on bonuksen suurin summa? Paras vaihtoehto on mahdollisimman suuri prosenttiosuus talletuksesta.

3. Minimikertoimet - Mitkä ovat ilmaisvedolle asetetut minimikertoimet? Parhaissa tapauksissa ilmaisvedolle ei ole asetettu erillisiä minimikertoimia, mutta jos sellaiset on, suosittelemme niiden olevan esimerkiksi 1.40-1.60.

4. Voimassaoloaika - Onhan pelaajalla tarpeeksi paljon aikaa toteuttaa kierrätysvaatimukset ja yleisesti ottaen edes käyttää ilmaisveto? Idyllisessä tapauksessa ilmaisveto on voimassa vähintään 14 päivää, mutta myös seitsemän on jo tarpeeksi.

5. Muut rajoitukset - Jotkut vedonlyöntisivustot rajoittavat sitä, missä ilmaisvetoa voidaan käyttää. Tämä voi koskea esimerkiksi tiettyä turnausta, lajia tai laitetta, kuten mobiililaitetta.

Miten ilmaisveto ja riskitön veto eroavat?

Ilmaisveto ja riskitön veto ovat hyvin samankaltaiset bonukset, ja sen takia ne myös menevät helposti sekaisin. Lähtökohtaisesti molemmat näistä bonuksista ovat ikään kuin vedonlyöntisivuston sisäänheittotuotteita, jotka houkuttelevat uusia pelaajia sisään. Lisäksi niissä on molemmissa selviä pieniä eroavaisuuksia.

Ilmaisvedon idea on yksittäinen ilmainen veto rahalla, jonka vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle. Jos veto menee oikein, voivat vedolla saadut voitot sisältää erilaisia ehtoja.

Riskitön veto on myös yksittäinen ilmainen veto, mutta se asetetaan omalla rahalla. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää kaiken sellaisenaan. Jos veto menee väärin, palautuu panos pelaajalle, mutta se sisältää erilaisia ehtoja.

Toisin sanoen ilmaisvedon voitot sisältävät ehtoja, ja riskittömässä vedossa tappiot sisältävät ehtoja. Lisäksi ilmaisveto asetetaan vedonlyöntisivuston rahalla, ja riskitön veto taas asetetaan omalla rahalla. Nämä bonukset ovat hyvin samankaltaisia, mutta silti todella erilaisia.

UKK ilmaisvedoista

Miten ilmaisvedot edes toimivat?

Vedonlyöntiyhtiö antaa ilmaisvedon pelaajalle bonuksena. Pelaaja voi asettaa tämän ilmaisvedon valitsemaansa otteluun. Jos veto menee väärin, ei se haittaa ollenkaan, sillä pelaaja ei menetä lainkaan omaa rahaa. Jos veto taas osuu oikein, palautuu ilmaisvedon panos vedonlyöntiyhtiölle, mutta pelaaja saa pitää sillä tehdyt nettovoitot.

Ilmaisvedon nettovoitot saattavat sisältää kierrätysvaatimuksia.

Mitä eri ehtoja ilmaisvedoilla on?

Ilmaisvedon ehtoja ovat muun muassa bonussumma, prosenttimäärä, minimitalletus, minimikertoimet ja voimassaoloaika. Näiden lisäksi ilmaisvedoilla voi olla myös muita rajoittavia tekijöitä.

Ovatko ilmaisvedot vain uusille?

Ilmaisvetoja ei jaeta pelkästään uusille asiakkaille, mutta pääosin kyllä. On kuitenkin olemassa myös joidenkin vedonlyöntiyhtiöiden asiakkailleen ylläpitämiä ilmaisvetoklubeja, joiden kautta voit saada säännöllisesti ilmaisvetoja.

Ilmaisvetoklubiin päästäksesi sinun täytyy kuitenkin täyttää tietyt vedonlyöntiyhtiön määrittelemät vaatimukset. On myös muita tapoja, jolloin jo olemassa oleville pelaajille jaetaan ilmaisvetoja erilaisten bonuksien ja tarjouksien kautta.

Mitä kautta ilmaisvetoja saadaan?

Ilmaisvetoja jaetaan yleisesti ottaen pääasiassa tervetuliaisbonuksina uusille pelaajille. Toinen vaihtoehto saada ilmaisvetoja on se, että joillakin vedonlyöntisivustoilla on oma ilmaisvetoklubi. Tällaiseen kuuluvat pelaajat voivat saada ilmaisvetoja itselleen jopa viikottain. Jotta ilmaisvetoklubiin on mahdollista päästä, tulee pelaajan täyttää tiettyjä vaatimuksia.

Saako ilmaisvetoja joka sivulta?

Tähän vastaus on ikävä kyllä ei. Suurin osa vedonlyöntisivustoista kyllä. Kaikki eivät vain tarjoa ilmaisvetoja tervetuliaisbonuksia, vaan joitakin tarjotaan esimerkiksi kampanjoiden tai tarjouksien muodossa jo olemassa oleville pelaajille.

Yhteenveto ilmaisvedoista

Oscar
Oscar

Ilmaisvedot ovat suosittuja pelaajien keskuudessa ja niitä on Suomessa kiitettävä määrä. Yleisesti ottaen ilmaisvedot ovat vedonlyöntisivujen kannattavin bonus vedonlyöjän osalta.

Ilmaisvetoja koskevat ehdot, mutta tärkeintä on tietää mitä niiden lunastaminen vaatii, ja tuleeko voitot kierrättää. Tämän jälkeen kannattaa tutustua muihin ehtoihin.

Ilmaisvedot eivät sitouta pelaajaa juuri millään tavalla. Ne ovat käteviä bonuksia aivan jokaisen näkökulmasta, ja meillä on ilo auttaa löytämään juuri teille parhaat ilmaisvedot.