F1 veikkaus ja parhaat f1 vedonlyontisivustot

F1 veikkaus

Löydä parhaat F1 vedonlyöntisivut, parhaat kertoimet F1 veikkaukseen, sivu parhaalla F1 kohdevalikoimalla ja paljon muuta!

Parhaat F1 veikkaussivut

Rank Bonus Kierrätys Kertoimet 
1

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
2

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
3

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
4

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
5

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle
6

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
7

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 9x

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle
8

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
9

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
10

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
11

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
12

30€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle

F1 veikkaus - FAQ

Mikä on paras F1 vedonlyöntisivusto juuri nyt?

Paras F1 vedonlyöntisivusto on Sportaza, koska heillä on kattavin F1 kohdevalikoima, yhdet parhaista F1 kertoimista ja loistava F1 live-vedonlyönti. Kun nämä asiat yhdistetään, ei jää epäilystäkään siitä, etteikö Sportaza olisi paras vaihtoehto F1 veikkaukseen.

Mistä saan parhaa kertoimet F1 vedonlyöntiin?

Parhaat kertoimet F1 vedonlyöntiin tarjoavat NetBet ja Sportaza. Näistä kahdesta NetBet tarjoaa paremmat kertoimet tavallisessa F1 vedonlyönnissä ja pitkäaikaisvedoissa, kun taas Sportazan kertoimet loistavat erityisesti F1 live-vedonlyönnissä.

Millä sivulla on paras F1 vedonlyöntivalikoima?

Kattavin kohdevalikoima F1 vedonlyöntiä varten tulee joko Sportazalta tai NetBetilta. Sportaza tarjoaa kokonaisuudessaan eniten F1 vedonlyöntikohteita ja erikoisvetoja, kun NetBetilla taas on pitkäaikaisvedoissa.

Mitä vedonlyöntikohteita F1 veikkaus sisältää?

F1 vedonlyönti pitää sisällään monipuolisesti erilaisia kohteita, ja juuri tämä tekeekin siitä niin mielenkiintoista! Alla olemme listanneet joitain esimerkkejä siitä, mistä asioista F1 vedonlyönnissä on mahdollista lyödä vetoa.

Lyhytaikaiset F1 vedonlyöntikohteet:

 • Voittajaveto -> Kuka voittaa tietyn osakilpailun.
 • Aika-ajoveto -> Mikä on kuskin sijoitus aika-ajoissa.
 • Live-veto -> Erilaisia tapahtumia osakilpailun aikana.

Pitkäaikaiset F1 vedonlyöntikohteet:

 • Kausiveto -> Kuskien sijoituksia kauden päätteeksi.
 • Talliveto -> Miten tallit sijoittuvat kauden päätteeksi.
 • Erikoisveto -> Kuten kuljettajan pisteet kaudella.

Mitä huomioida ennen F1 veikkauksen aloitusta?

Tutustu F1 vedonlyöntiin, tiedä mistä F1 vedonlyönnissä on kyse, ja katso mistä asioista on mahdollista lyödä vetoa. On tietenkin myös hyvä tietää mahdollisimman paljon myös itse formuloista, mutta se ei suoranaisesti vaikuta F1 vedonlyönnin aloittamiseen.

Onko olemassa erillisiä F1 veikkausbonuksia?

Jatkuvasti ei ole lunastettavissa veikkausbonuksia, jotka toimisivat suoranaisesti vain F1 vedonlyönnissä. On kuitenkin varmaa, että lähes kaikki veikkausbonukset toimivat myös F1 vedonlyönnissä, sillä usein veikkausbonuksia ei rajoiteta toimimaan vain tietyissä lajeissa.

Jos haluat vain F1 vedonlyöntiin suunnattuja bonuksia, kannattaa sinun tällöin yrittää metsästää vedonlyöntisivustojen tarjouksia F1-tapahtumien aikaan. Etenkin aina kauden alussa ja kauden päättyessä voivat jotkin vedonlyöntisivut tarjota F1 veikkausbonuksia, jotka toimivat vain ja ainostaan F1 vedonlyönnissä.

Alle olemme listanneet parhaat F1 vedonlyöntisivustot eri kategorioiden perusteella. Autamme löytämään parhaat F1 veikkaussivut kertoimien, valikoiman, live-vedonlyönnin ja bonuksien avulla. Tämä on tarpeellista, sillä vaikka parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat mahdollisuuden F1 vedonlyöntiin, mutta näiden joukosta voi olla työlästä löytää itse ne parhaat F1 veikkaussivut.

Painamalla yllä olevaa valikkoa, siirryt suoraan haluttuun F1 kategoriaan.

F1 veikkaus - Parhaat kertoimet

Parhaat kertoimet, tai vähintäänkin markkinoiden parhaimmistoa olevat kertoimet, ovat aina hyvä syy valita kyseinen vedonlyöntisivusto, oli kyseessä F1 veikkaus tai mikä tahansa muu vedonlyönti. F1 veikkaus tarjoaa monipuolisen vedonlyöntikokonaisuuden, jossa on mahdollista lyödä vetoa sekä useista lyhytaikaisista kohteista että pitkäaikaisista kohteista.

On siis tärkeää, että F1 veikkaus pitää sisällään mahdollisimman korkeat kertoimet.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot pystyvät tarjoamaan jatkuvasti markkinoiden keskiarvoa korkeammat kertoimet, mutta kaikki sivustot eivät tietenkään tähän pysty. Tämän myötä on tärkeää löytää ne sivut, joilla F1 veikkauksella on korkeimmat kertoimet. F1 vedonlyöntisivustot eivät ole ainoastaan riippuvaisia korkeista kertoimista, vaan ne antavat pelaajalle mahdollisuuden voittaa suuremman summan rahaa kuin pienemmät kertoimet.

F1 veikkaus on siinä mielessä hankalaa kertoimien osalta, että todennäköisiä voittajia on aina vain muutama, jolloin kaikilla heillä on todella pienet kertoimet. Tämä koskee tietenkin vain F1 voittajavetoa, sillä muilla osa-alueilla kertoimista on hieman helpompaa erottaa keskiarvoa korkeammat kertoimet tai selvät ylikertoimet. Yleisesti ottaen voimme sanoa, että F1 veikkaus tarjoaa melko matalia kertoimia verrattuna useisiin muihin vedonlyöntilajeihin.

Parhaat F1 veikkauskertoimet

NetBet

Korkeimmat F1 veikkauskertoimet

NetBet tarjoaa kokonaisvaltaisesti parhaat F1 veikkauskertoimet. Tämä koskee niin tavallista vedonlyöntiä, pitkäaikaiskohteita, live-vedonlyöntiä sekä erikoisvetoja. Varsinkin tavallisessa F1 vedonlyönnissä ja pitkäaikaisvedoissa NetBet on koko Suomen paras vaihtoehto.


F1 vedonlyönti - Suurin valikoima vedonlyöntikohteita

F1 vedonlyönti on erittäin suosittua, mutta se pitää sisällään harhaluulon, että F1 vedonlyönti ei voisi tarjota paljoa erilaista veikattavaa. Asia on pikemminkin päin vastoin. Yleisesti ottaen heikompi vedonlyöntisivusto ei tarjoa kattavaa F1 vedonlyöntivalikoimaa, mutta parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat erittäin kattavan kohdevalikoiman. F1 vedonlyöntivalikoima voi olla jopa yllättävänkin kattava, vaikka se aluksi saattaa vaikuttaa päinvastaiselta.

F1 vedonlyönti pitää sisällään muun muassa F1 voittajaveto mahdollisuuden, F1 aika-ajo vedot, F1 kausivedot, F1 tallivedot ja F1 erikoisvedot. Vaikka aluksi voitaisiin ajatella, että F1 veikkaus pitäisi sisällään vain vedonlyönnin pelkästä voittajasta, ei asia ole todellakaan näin. Parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat laajan valikoiman F1 vedonlyöntikohteita, jotka ovat sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia kohteita.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat käytännössä aina suuren valikoiman vedonlyöntikohteita.

Tämän myötä F1 vedonlyönti kyseisellä sivustolla on miellyttävämpää, kun on tarjolla useita erilaisia kohteita, joista on mahdollista lyödä vetoa. Jos tarjolla olisi käytännössä pelkkä F1 voittajaveto ja joitain muita vaihtoehtoja, ei tällöin valikoima olisi kovinkaan kattava verrattuna markkinoiden parhaimmistoon.

Paras F1 vedonlyöntikohdevalikoima

Sportaza

Eniten kohteita F1 veikkaukseen

F1 vedonlyöntikohteita tarjoaa eniten Sportaza, jonka valikoimasta löytyy kattavasti tavallisia voittajavetoja, pitkäaikaisvetoja, erikoisvetoja sekä live-vetoja. Millään osa-alueella ei ole selkeää puutetta, ja jokaisella näistä osa-alueista se tarjoaa vähintään top 3 F1 vedonlyöntikohdevalikoiman.


F1 live-vedonlyönti

Vaikka F1 vedonlyönti on kuulunut suomalaisten suosikkeihin jo pitkään, ei F1 live-vedonlyönti ole vielä saavuttanut aivan samanlaista suosiota. Tämä johtuu omalta osaltaan siitä, että F1 live-vedonlyönti ei tarjoa yhtä laajaa valikoimaa vedonlyöntikohteita, kuin moni muu laji live-vedonlyönnissä. Tästä huolimatta F1 veikkaus on myös livenä melko yleistä, ja tämä tulee todennäköisesti vain kasvattamaan suosiotaan lähitulevaisuudessa.

F1 live-vedonlyönti mahdollistaa pelaajalle sen, että hän voi reagoida muun muassa turva-auton tulemiseen radalle tai jonkun ennakkosuosikeista rengasrikkoon. Vaikka F1 live-vedonlyönti ei aina pidä sisällään kaikista kattavinta kohdevalikoimaa, tarjoaa se silti rutkasti jännitystä ja mielenkiintoa.

Moottoriurheilu on aina hyvin arvaamatonta, jonka ansiosta myös F1 veikkaus livenä voi tarjota paljon yllätyksiä.

Formula 1 on yllätyksellisyytensä ansiosta maailman seuratuin moottoriurheilulaji, joten tämän myötä myös F1 veikkaus livenä voi tarjota pelaajilleen paljon yllätyksiä. Lähes jokaisissa formulakisoissa tulee yllättäviä keskeytyksiä, teknisiä ongelmia ja vaikka ja mitä muuta. Näiden ansiosta F1 live-vedonlyönti nousee aivan uudelle tasolle.

Paras F1 live-vedonlyönti

BetStorm

Kattava ja nopea F1 live-vedonlyönti

BetStormin F1 live-vedonlyönti on Suomen ehdotonta huippua. Valikoimaa on paljon, kertoimet ovat korkeat ja nopeus on huipussaan. Älyttömän suuren plussan BetStormin F1 live-vedonlyönti ansaitsee juuri siksi, että kertoimet pysyvät todella korkealla, ja vedot menevät läpi nopeammin kuin yhdelläkään kilpailijalla.


Formula 1 vedonlyöntibonukset

Formula 1 veikkausbonukset ovat siinä mielessä erikoinen asia, että oikeastaan mikään vedonlyöntisivusto ei myönnä erillisiä bonuksia vain formula 1 vedonlyöntiin. Tämä johtuu tietenkin siitä, että käytännössä kaikki vedonlyöntibonukset on käytettävissä mihin vedonlyöntiin vain haluaa, jolloin Formula 1 vedonlyönti ei tarvitse lainkaan erillisiä vedonlyöntibonuksia.

Tässä poikkeus on kuitenkin se, että F1 vedonlyöntisivustot saattavat tarjota erillisiä kampanjoita, jotka ovat ikään kuin Formula 1 vedonlyöntibonuksia. Nämä vedonlyöntikampanjat saattavat olla siis sellaisia, että pelaajalle annetaan tietty bonus, joka on mahdollista käyttää vain Formula 1 vedonlyöntiin.

Yleisesti ottaen voimme kuitenkin sanoa, että harvemmin on tarjolla erillisiä Formula 1 vedonlyöntibonuksia. Tämä olisi tietenkin hieno asia olla, mutta vielä hienompaa on se, että sitä varten ei tarvita erillisiä vedonlyöntibonuksia, vaan lähes kaikki tarjolla olevat bonukset on käytettävissä myös Formula 1 vedonlyöntiin.

Parhaat F1 veikkausbonukset

 1. 10€ ilmaisveto

 2. 100% talletusbonus 122€

 3. 100% talletusbonus 200€

Mitä F1 veikkaus on?

F1 veikkaus, hyvin tiivistettynä se tarkoittaa sitä, että henkilö lyö vetoa liittyen Formula 1 -kilpailuihin. Nämä vedot voivat koskea esimerkiksi yksittäisten kisojen voittajia, aika-ajojen sijoituksia, koko kauden suoriutumista tai yksittäisen tallin menestystä.

Usein ajatellaan, että F1 veikkaus tarkoittaa vain sitä, että lyödään vetoa yksittäisistä kisoista. Asiahan ei kuitenkaan ole näin, vaan F1 vedonlyönnissä on tarjolla myös todella paljon pitkäaikaiskohteita. Lisäksi yksittäisen tallin menestyminen on suosittu kohde.

Suurin osa henkilöistä on päättänyt kokeilla F1 vedonlyöntiä siksi, että se on samaa aikaa nopeatempoista live-vedonlyönnissä, mutta tavallisessa vedonlyönnissä siinä on aikaa miettiä. Vaikka kuskit ajavat vain rataa ympäri, voi yksittäinen käännös muuttaa kaiken.

F1 vedonlyönti Suomessa

Suomalaiset ovat tunnetusti formulakansaa, jonka vuoksi myös F1 vedonlyönti on Suomessa todella suosittua. Suosion takana piilee tietenkin myös suomalaisten menestyminen F1:n parissa. Keke Rosberg, Mika Häkkinen, Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas ovat vain muutamia niistä nimistä, joita suomalaiset ovat tottuneet kannustamaan samalla, kun harrastavat F1 vedonlyöntiä heidän menestymisestään.

F1 vedonlyönti on yksi suosituimmista vedonlyöntilajeista Suomessa, ja esimerkiksi myös käytännössä kaikki uudet vedonlyöntisivustot mahdollistavat tämän. F1 vedonlyönti tarjoaa suomalaisille erinomaisen mahdollisuuden lyödä vetoa moottoriurheilusta, jossa on ollut vuosien saatossa mukana useita hyvin menestyneitä suomalaisia kuskeja. Suomalaisten menestyminen tietenkin kiinnostaa, ja tämä on omalta osaltaan auttanut siinä, että F1 vedonlyönti on nykyään niin suosittua.

Miten aloittaa F1 veikkaus?

Jos F1 veikkaus on mielestäsi kiinnostava asia aloittaa, kannattaa ensin olla tarkasti perillä siitä, miten Formula 1 toimii. Jos olet jo vanha tuttu F1 -konseptin parissa, on F1 veikkaus sinulle ainakin aloittamisen osalta huomattavasti helpompaa kuin jollekin aihepiirin untuvikolle.

F1 veikkaus kannattaa aloittaa tutustumalla aihepiiriin ja katsomalla kisoja. Jos haluat asettaa voittajavetoja, kannattaa tiedostaa, että todennäköisiä voittajia on olemassa vain muutama kuski. Tällöin heillä kaikilla on pienet kertoimet. Kun olet F1 -konseptin kanssa tutumpi, voit myös veikata esimerkiksi aika-ajojen parasta aikaa, aika-ajojen viimeisen osuuden nopeinta kuskia tai yksittäisten tallien menestymistä osakilpailuissa.

Ei ole oikeaa tapaa aloittaa F1 vedonlyöntiä. Meidän mielestämme tärkeää on vain aluksi tulla tutuksi halutun aihepiirin kanssa. Kun se on tehty, on F1 vedonlyönti huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Kannattaa aloittaa pienemmillä rahasummilla ja siirtyä ajan kanssa isompiin, jos niin haluaa. Muista vain se, että älä koskaan pelaa rahoilla, joita sinun ei ole varaa menettää.

F1 veikkaus - Mistä lyödä vetoa?

F1 veikkaus saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa siltä, että siinä ei ole paljoa erilaisia vedonlyöntikohteita. Asia ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertainen, sillä F1 veikkaus mahdollistaa pelaajille erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita. Yleisimpänä näistä voidaan sanoa F1 voittajaveto ja F1 aika-ajo vedot.

F1 veikkaus koostuu sekä lyhytaikaisista että pitkäaikaisista vedoista. Toisin sanoen F1 veikkaus mahdollistaa sen, että pelaaja voi lyödä vetoa yksittäisestä kilpailusta tai tapahtumasta, tai yrittää veikata koko kauden lopputulosta tai tapahtumia. Lyhytaikaisissa kohteissa F1 veikkaus tapahtuu niin, että pelaaja lyö vetoa esimerkiksi aika-ajojen sijoituksista. Pitkäaikaisissa kohteissa F1 veikkaus toteutuu niin, että pelaaja lyö vetoa esimerkiksi kuljettajan tai valmistajan maailmanmestaruudesta.

Oman lisämausteensa mukaan tuovat myös live-vedot. Koska F1 vedonlyönnissä tilanteet muuttuvat jatkuvasti, on F1 yksi parhaista mahdollisista lajeista live-vedonlyöntiä varten. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että voidaan lyödä vetoa seuraavan kierroksen nopeimmasta ajasta, mahdollisista keskeytyksistä tai muusta vastaavasta täysin livenä.

F1 voittajaveto

F1 voittajaveto on kenties kaikista suosituin F1 vedonlyöntimuoto. F1 voittajaveto on siinä mielessä yksinkertainen asia, että se on juuri sitä miltä se kuulostaakin, sillä siinä pyritään veikkaamaan voittajaa. F1 voittajaveto kattaa sisälleen niin vedonlyönnin aika-ajoista kuin varsinaisesta kilpailustakin.

F1 voittajaveto kiinnostaa pelaajia juuri siksi, että se on kokonaisuudessaan niin yksinkertaista ja helppoa.

F1 voittajaveto pitää sisällään vedonlyöjien näkökulmasta kuitenkin sen miinuksen, että ennakkosuosikkeja ja potentiaalisia voittajia on vain vähän, jolloin näillä kaikilla on pienet yleensä pienet kertoimet. F1 voittajaveto ei välttämättä yleensä mahdollista suuria voittoja pelaajalle, mutta ehdottomasti potentiaalista pientä lisärahaa ja jännitystä arkeen tästä huolimatta.

F1 aika-ajo vedot

F1 aika-ajo vedot ovat toinen erittäin yleinen lyhyen ajan F1 vedonlyöntitapa. F1 aika-ajo vedot eivät ole aivan niin yksinkertainen asia, kuin miltä ne saattavat alun perin kuulostaa. Jos pelaaja haluaa lyödä vetoa aika-ajojen voittajasta, on kyseessä tällöin F1 voittajaveto. F1 aika-ajo vedot tarkoittavat sitä, että pelaaja lyö vetoa siitä, kuka kilpailija saa aika-ajoissa nopeimman kierrosajan aika-ajojen viimeisessä osiossa.

F1 aika-ajo vedot eivät siis toimi aivan samalla tavalla, kuin voitaisiin alun perin olettaa.

Tästä huolimatta pelaajan on kuitenkin myös mahdollista asettaa F1 voittajaveto aika-ajoihin, tai veikata joillakin sivustoilla esimerkiksi voittoaikaa tai kuskien välisiä ajallisia eroja aika-ajoissa. Kuten huomaatte, pitää F1 veikkaus sisällään kattavan valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita.

F1 kausivedot

Kun kyseessä on F1 veikkaus, ovat F1 kausivedot todella oleellisessa osassa. F1 kausivedot pitävät sisällään useita erilaisia vetoja. Yleisin F1 kausiveto on lyödä vetoa kauden F1 maailmanmestarista, mutta on myös paljon muita kohteita, joita F1 veikkaus mahdollistaa. Lisäksi F1 kausivedot pitävät sisällään muun muassa vedonlyönnin siitä, paljonko pisteitä voittaja saa, montako voittoa tietty kuski ottaa tällä kaudella ja missä tallissa kuski kilpailee tulevalla kaudella.

F1 kausivedot ovat niitä pitkäaikaisvetoja, joissa F1 veikkaus esiintyy todellakin edukseen.

Näin ollen F1 veikkaus säilyttää jännityksensä jokaisessa kilpailussa, vaikka jokaisista aika-ajoista tai kisoista ei muuten löisikään erikseen vetoa. Toisin sanoen F1 kausivedot ovat pääsääntöisesti niitä asioita, joiden avulla F1 veikkaus voi antaa pitkällä tähtäimellä paljon jännitettävää ja iloittavaa.

F1 tallivedot

F1 tallivedot ovat melko yleisiä, mutta usein ennakkosuosikkien matalat kertoimet kääntävät mielenkiinnon muihin F1 vedonlyöntikohteisiin. F1 tallivedot tarkoittavat sitä, että pelaajan on mahdollista lyödä vetoa yksittäisen tallin menestyksestä joko yksittäisissä kisoissa tai koko kauden aikana.

F1 tallivedot antavat pelaajalle suuremman mahdollisuuden osua oikein.

F1 tallivedot mahdollistavat pelaajalle sen, että heidän ei välttämättä tarvitse vetoa varten valita vain yhtä haluamaansa kuskia, vaan jos kyseisellä kuskilla on myös menestyvä tallikaveri, voi hän lyödä vetoa kyseisen tallin menestymisestä. F1 tallivedot ovat se osa-alue, jossa F1 veikkaus mahdollistaa esimerkiksi vedonlyönnin tallin sijoittumisesta yksittäisessä kilpailussa tai tallin pistemäärästä koko kauden mittapuulla.

F1 erikoisvedot

F1 erikoisvedot ovat pääsääntöisesti erilaisia kuljettajakohtaisia erikoisvetoja. Jos tavallinen F1 vedonlyönti ei tunnu omalta jutulta, voi F1 veikkaus tarjota tällä osa-alueella hieman erilaisen vedonlyöntikokemuksen. F1 erikoisvedot mahdollistavat kuljettajakohtaisen vedonlyönnin, jossa on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi

 • Kuljettajan saavuttamat pisteet kaudella
 • Kuljettajan sijoitus yksittäisessä kilpailussa
 • Kuljettajan keskeytysten määrä kaudella

F1 veikkaus mahdollistaa tietenkin myös sen, että pelaaja voi lyödä vetoa kuljettajien suoriutumisesta yksittäisen kilpailun aikana, vedonlyönnin kuljettajien välisestä vertailusta yksittäisissä kisoissa tai montako kilpailua tietty kuljettaja tulee kauden aikana voittamaan.