F1 vedonlyönti

Löydä parhaat F1 vedonlyöntisivustot ja tutustu saloihin, joita F1 veikkaus tarjoaa.

F1 vedonlyönti - Parhaat vedonlyöntisivustot

Sija Bonus Kierrätysvaatimukset Minimikertoimet 
1

100% Talletusbonus 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 6x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

2

100% Talletusbonus 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 4x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.40

LunastaMene verkkosivuille
3

100% Talletusbonus 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 6x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

4

100% Talletusbonus 200€ asti

Kierrätysvaatimukset: 5x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
5

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Kierrätysvaatimukset: Ei vaatimuksia

Vähimmäiskertoimet: -

LunastaMene verkkosivuille
6

100% Talletusbonus 200€ asti

Kierrätysvaatimukset: 5x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.50

LunastaMene verkkosivuille
7

100% Ilmaisveto 50€ asti

Kierrätysvaatimukset: 1x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.20

LunastaMene verkkosivuille
8

200% talletusbonus 25€ asti

Kierrätysvaatimukset: 8x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: -

LunastaMene verkkosivuille

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

9

100% Talletusbonus 100€ asti

Kierrätysvaatimukset: 5x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille
10

50€ Riskitön veto

Kierrätysvaatimukset: 4x Bonussumma

Vähimmäiskertoimet: 1.80

LunastaMene verkkosivuille

F1 veikkaus - Kysymykset ja vastaukset

Mitä F1 veikkaus on ja miten F1 vedonlyönti toimii? Me vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka liittyvät aiheeseen F1 veikkaus.

Mitä F1 vedonlyönti on?

F1 vedonlyönti tarkoittaa vedonlyöntiä Formula 1 -kilpailuista. Pelaajan on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi aika-ajoista, voittajasta, kauden lopputuloksesta tai yksittäisen tallin suoriutumisesta yksittäisen kilpailun tai kauden aikana.

Tutustu lisää F1 vedonlyöntiin.

Mikä vedonlyöntisivusto on paras F1 vedonlyöntiin?

Ei ole yksiselitteistä vastausta sille, mikä vedonlyöntisivusto on paras F1 vedonlyöntiin. Jotkut tarjoavat parhaat kertoimet, toiset parhaat kohdevalikoimat ja niin edelleen. Meidän mielestämme parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiin ovat muun muassa nämä

Mikä sivusto tarjoaa parhaat kertoimet F1 vedonlyöntiin?

Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat tasaisen hyvät kertoimet F1 vedonlyöntiin läpi kauden. Meidän mielestämme kokonaisvaltaisesti parhaat kertoimet F1 vedonlyöntiin tarjoavat

Mistä asioista voin lyödä vetoa F1 vedonlyönnissä?

F1 vedonlyönti mahdollistaa pelaajalle vedonlyönnin useista eri kohteista. Pelaajan on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi yksittäisen kilpailun voittajasta ja sijoituksista, aika-ajojen voittaja-ajasta ja aikaeroista, kauden voittajasta, kauden voittajan pisteistä ja monesta muusta asiasta!

Millä sivustolla on paras valikoima F1 vedonlyöntiin?

Todella useat vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavan valikoiman F1 vedonlyöntikohteita. Meidän mielestämme kuitenkin seuraavat vedonlyöntisivustot erottuvat tällä osa-alueella poikkeuksellisen paljon edukseen

Mikä sivusto on paras F1 live-vedonlyöntiin?

Tämä vaihtelee erittäin paljon vedonlyöntisivustoista riippuen. Meidän mielestämme parhaat vedonlyöntisivustot F1 live-vedonlyöntiin ovat

Mikä on F1 voittajaveto?

F1 voittajaveto tarkoittaa sitä, että pelaaja lyö vetoa siitä, kuka kuski voittaa esimerkiksi aika-ajot tai varsinaisen F1 kilpailun. Lisäksi on tietenkin mahdollista lyödä vetoa voittajatallista tai koko kauden voittajasta.

Millä sivustolla on parhaat F1 vedonlyöntibonukset?

Käytännössä mikään vedonlyöntisivusto ei suoranaisesti tarjoa mitään vedonlyöntibonuksia pelkästään F1 vedonlyöntiä varten. Kaikki vedonlyöntibonukset ovat yleensä tarkoitettu sellaisiksi, että niitä voi käyttää missä tahansa vedonlyönnissä, kuten F1 vedonlyönnissä. Tällöin voimme sanoa, että oikeastaan kaikki vedonlyöntibonukset ovat käytettävissä erikseen F1 vedonlyönnissä.

Lue lisää vedonlyöntibonuksista.

F1 vedonlyönti 2021

Kuten kaikki suomalaiset varmasti tietävät, on Suomi vahvasti formulakansaa, ja tämän johdosta myös F1 vedonlyönti on todella yleistä ja suosittua. F1 vedonlyönti on suosittua osittain siksi, koska siinä voi yhdistää jännittävän vedonlyönnin kiehtovaan moottoriurheiluun, jossa erittäin olennaisessa osassa on nopeus.

F1 vedonlyönti on yksi suosituimmista vedonlyöntilajeista Suomessa, ja sillä on myös kansainvälisellä tasolla todella paljon vakituisia pelaajia. F1 vedonlyönti tarjoaa suomalaisille erinomaisen mahdollisuuden lyödä vetoa moottoriurheilusta, jossa on ollut vuosien saatossa mukana useita hyvin menestyneitä suomalaisia kuskeja. Suomalaisten menestyminen tietenkin kiinnostaa, ja tämä on omalta osaltaan auttanut siinä, että F1 vedonlyönti on nykyään niin suosittua.

F1 vedonlyönti - Parhaat vedonlyöntisivustot

F1 vedonlyönti on pääsääntöisesti aina melko samanlaista, mutta tästä huolimatta parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiin erottuvat aina joukosta tavalla tai toisella. Pääsääntöisesti parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiin erottuvat muun muassa siinä, mikä sivusto tarjoaa markkinoiden parhaita kertoimia, laajinta valikoimaa tai monipuolisimpia livestriimejä.

F1 vedonlyönti eroaa useista muista vedonlyöntilajeista siinä, että yhden kisaviikonlopun aikana on aina kaksi kilpailua, joista on mahdollista lyödä vetoa. Nämä ovat lauantain aika-ajot ja sunnuntain itse varsinaiset kisat. F1 vedonlyönti saattaa kuulostaa siltä, että siinä ei ole paljoa veikattavaa, mutta tässä kohtaa parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiin tekevät eron heikompiin sivuihin.

Parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiin rakentavat tarjontansa yleensä niin, että heiltä on saatavilla F1 liveseuranta ja F1 livestream. Näin ollen pelaajilla on helpompaa asettaa livenä veikkaus F1-kisoista. Olemme alle kasanneet meidän mielestämme parhaat vedonlyöntisivustot F1 vedonlyöntiä varten.

F1 veikkaus - Top 10 vedonlyöntisivustot

 1. NordicBet - Kertoimet markkinoiden parhaimmistoa F1 vedonlyöntiin.
 2. Unibet - Yksi markkinoiden parhaista F1 vedonlyöntivalikoimista.
 3. Betsson - Tarjoaa F1 vedonlyöntiin erittäin kilpailukykyiset kertoimet.
 4. Betinia - Kilpailukykyiset kertoimet ja valikoima F1 vedonlyöntiin.
 5. Nopeampi - Tarjoaa monipuolisen F1 vedonlyöntikokonaisuuden.
 6. Rabona - Kokonaisvaltainen vedonlyöntisivusto F1 vedonlyöntiin.
 7. Bet365 - Monipuolisesti F1 veikkauskohteita eri osa-alueilta.
 8. Betsafe - Yhdet markkinoiden parhaista kertoimista F1 vedonlyöntiin.
 9. Rizk - Nopea ja moderni sivusto F1 vedonlyöntiä varten.
 10. Guts - Tarjoaa kokonaisvaltaisen F1 vedonlyöntikokemuksen.

F1 veikkaus - Parhaat vedonlyöntisivustot

 1. 100% Talletusbonus 100€ asti

 2. 100% Talletusbonus 100€ asti

 3. 100% Talletusbonus 100€ asti

 4. 100% Talletusbonus 200€ asti

 5. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

 6. 100% Talletusbonus 200€ asti

 7. 100% Ilmaisveto 50€ asti

 8. 200% talletusbonus 25€ asti

 9. 100% Talletusbonus 100€ asti

 10. 50€ Riskitön veto

Miten aloittaa F1 veikkaus?
Mikko Lankila

Mikko Lankila

Jos F1 veikkaus on mielestäsi kiinnostava asia aloittaa, kannattaa ensin olla tarkasti perillä siitä, miten Formula 1 toimii. Jos olet jo vanha tuttu F1 -konseptin parissa, on F1 veikkaus sinulle ainakin aloittamisen osalta huomattavasti helpompaa kuin jollekin aihepiirin untuvikolle.

F1 veikkaus kannattaa siis aloittaa tutustumalla aihepiiriin ja katsomalla kisoja. Jos haluat asettaa voittajavetoja, kannattaa tällöin yleensä tiedostaa, että todennäköisiä voittajia on olemassa vain muutama kuski. Tällöin heillä kaikilla on pienet kertoimet. Kun olet F1 -konseptin kanssa tutumpi, voit myös veikata esimerkiksi aika-ajojen parasta aikaa, aika-ajojen viimeisen osuuden nopeinta kuskia tai yksittäisten tallien menestymistä yksittäisissä kisoissa tai kauden aikana.

Ei ole oikeaa tapaa aloittaa F1 vedonlyöntiä. Meidän mielestämme tärkeää on vain aluksi tulla tutuksi halutun aihepiirin kanssa. Kun se on tehty, on F1 vedonlyönti huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Kannattaa aloittaa pienemmillä rahasummilla ja siirtyä ajan kanssa isompiin, jos niin haluaa. Muista vain se, että älä koskaan pelaa rahoilla, joita sinun ei ole varaa menettää.

F1 veikkaus - Parhaat kertoimet

Parhaat kertoimet, tai vähintäänkin markkinoiden parhaimmistoa olevat kertoimet, ovat aina hyvä syy valita kyseinen vedonlyöntisivusto, oli kyseessä F1 veikkaus tai mikä tahansa muu vedonlyönti. F1 veikkaus tarjoaa monipuolisen vedonlyöntikokonaisuuden, jossa on mahdollista lyödä vetoa useista lyhytaikaisista kohteista, mutta myös lähes yhtä useista pitkäaikaisista kohteista.

On siis tärkeää, että F1 veikkaus pitää sisällään mahdollisimman korkeat kertoimet.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot pystyvät tarjoamaan jatkuvasti markkinoiden keskiarvoa korkeammat kertoimet, mutta kaikki sivustot eivät tietenkään tähän pysty. Tämän myötä on tärkeää löytää ne sivut, joilla F1 veikkaus pitää sisällään korkeimmat kertoimet. F1 vedonlyöntisivustot eivät tietenkään ole ainoastaan riippuvaisia korkeista kertoimista, mutta ne antavat pelaajalle mahdollisuuden voittaa suuremman summan rahaa kuin pienemmät kertoimet.

F1 veikkaus on siinä mielessä hankalaa kertoimien osalta, että todennäköisiä voittajia on aina vain muutama, jolloin kaikilla heillä on todella pienet kertoimet. Tämä koskee tietenkin vain F1 voittajavetoa, sillä muilla osa-alueilla kertoimista on hieman helpompaa erottaa keskiarvoa korkeammat kertoimet tai selvät ylikertoimet. Yleisesti ottaen voimme sanoa, että F1 veikkaus tarjoaa melko matalia kertoimia verrattuna useisiin muihin vedonlyöntilajeihin.

F1 vedonlyönti - Parhaat kertoimet

NordicBet F1 kertoimet

100% Talletusbonus 100€ asti

NordicBet on yksi parhaista F1 vedonlyöntisivustoista, sillä se tarjoaa kattavan valikoiman ja markkinoiden parhaimmistoa olevat kertoimet. F1 vedonlyönti NordicBetilla on kokonaisvaltaisesti erinomainen kokemus, sillä kyseinen sivusto on selvästi ottanut huomioon F1-kansan.

Lunasta €100 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


Betsson F1 kertoimet

100% Talletusbonus 100€ asti

Betsson on kokonaisvaltainen F1 vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman, erinomaiset kertoimet, modernit ominaisuudet ja kokonaisuudessaan loistavan F1 vedonlyöntikokemuksen. Betsson ja F1 vedonlyönti ovat erinomainen yhdistelmä, ja tästä varmasti jokainen F1-fani voi olla samaa mieltä.

Lunasta €100 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


Betsafe F1 kertoimet

200% talletusbonus 25€ asti

Betsafe on hyvin tyypillinen F1 vedonlyöntisivusto, mutta poikkeuksena on se, että heillä F1 veikkaus pitää sisällään erittäin hyvät kertoimet. Tämä on tietenkin tapa, jolla F1 veikkaus on saatu selvään nousuun Betsafella, sillä erinomaiset kertoimet houkuttelevat sisään uusia pelaajia.

Lunasta €50 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


F1 vedonlyönti - Suurin valikoima vedonlyöntikohteita

F1 vedonlyönti on erittäin suosittua, mutta se pitää sisällään harhaluulon, että F1 vedonlyönti ei voisi tarjota paljoa erilaista veikattavaa. Asia on pikemminkin päin vastoin. Yleisesti ottaen heikompi vedonlyöntisivusto ei tarjoa kattavaa F1 vedonlyöntivalikoimaa, mutta parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat erittäin kattavan kohdevalikoiman. F1 vedonlyöntivalikoima voi olla jopa yllättävänkin kattava, vaikka se aluksi saattaa vaikuttaa päinvastaiselta.

F1 vedonlyönti pitää sisällään muun muassa F1 voittajaveto mahdollisuuden, F1 aika-ajo vedot, F1 kausivedot, F1 tallivedot ja F1 erikoisvedot. Vaikka aluksi voitaisiin ajatella, että F1 veikkaus pitäisi sisällään vain vedonlyönnin pelkästä voittajasta, ei asia ole todellakaan näin. Parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat laajan valikoiman F1 vedonlyöntikohteita, jotka ovat sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia kohteita.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat käytännössä aina suuren valikoiman vedonlyöntikohteita.

Tämän myötä F1 vedonlyönti kyseisellä sivustolla on miellyttävämpää, kun on tarjolla useita erilaisia kohteita, joista on mahdollista lyödä vetoa. Jos tarjolla olisi käytännössä pelkkä F1 voittajaveto ja joitain muita vaihtoehtoja, ei tällöin valikoima olisi kovinkaan kattava verrattuna markkinoiden parhaimmistoon.

F1 veikkaus - Paras valikoima

Unibet F1 vedonlyöntikohdevalikoima

100% Talletusbonus 100€ asti

Unibet tarjoaa kenties jopa markkinoiden kattavimman F1 vedonlyöntikohdevalikoiman. Heidän valikoimansa koostuu lyhytaikaisista ja pitkäaikaisista F1 vedonlyöntikohteista, mutta tämän lisäksi myös useista erikoiskohteista. Unibet on kokonaisuudessaan yksi markkinoiden parhaista F1 vedonlyöntisivustoista.


NordicBet F1 vedonlyöntikohdevalikoima

100% Talletusbonus 100€ asti

NordicBet on yksi markkinoiden parhaista F1 vedonlyöntisivustoista, oli kyse sitten kertoimista, ominaisuuksista tai valikoimasta. NordicBet F1 vedonlyöntivalikoima on todella kattava ja se pitää sisällään paljon erilaisia pitkäaikaisia ja lyhytaikaisia vedonlyöntikohteita. Jos olet F1 vedonlyöntiä kannattava pelaaja, on NordicBet erinomainen valinta.

Lunasta €100 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


Bet365 F1 vedonlyöntikohdevalikoima

100% Ilmaisveto 50€ asti

Bet365 on F1 vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vähemmän yllättäen laajan valikoiman kohteita. Bet365 tunnetaan siitä, että heillä on tarjolla paljon kohteita lähes kaikista lajeista, joten F1 vedonlyönti heidän sivustollaan sisältää myös erittäin laajan valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita.


F1 live-vedonlyönti

Vaikka F1 vedonlyönti on kuulunut suomalaisten suosikkeihin jo pitkään, ei F1 live-vedonlyönti ole vielä saavuttanut aivan samanlaista suosiota. Tämä johtuu omalta osaltaan siitä, että F1 live-vedonlyönti ei tarjoa yhtä laajaa valikoimaa vedonlyöntikohteita, kuin moni muu laji live-vedonlyönnissä. Tästä huolimatta F1 veikkaus on myös livenä melko yleistä, ja tämä tulee todennäköisesti vain kasvattamaan suosiotaan lähitulevaisuudessa.

F1 live-vedonlyönti mahdollistaa pelaajalle sen, että hän voi reagoida muun muassa turva-auton tulemiseen radalle tai jonkun ennakkosuosikeista rengasrikkoon. Vaikka F1 live-vedonlyönti ei aina pidä sisällään kaikista kattavinta kohdevalikoimaa, tarjoaa se silti rutkasti jännitystä ja mielenkiintoa.

Moottoriurheilu on aina hyvin arvaamatonta, jonka ansiosta myös F1 veikkaus livenä voi tarjota paljon yllätyksiä.

Formula 1 on yllätyksellisyytensä ansiosta maailman seuratuin moottoriurheilulaji, joten tämän myötä myös F1 veikkaus livenä voi tarjota pelaajilleen paljon yllätyksiä. Lähes jokaisissa formulakisoissa tulee yllättäviä keskeytyksiä, teknisiä ongelmia ja vaikka ja mitä muuta. Näiden ansiosta F1 live-vedonlyönti nousee aivan uudelle tasolle.

F1 live-vedonlyönti - Parhaat F1 vedonlyöntisivustot live-vedonlyöntiin

Unibet F1 vedonlyönti

100% Talletusbonus 100€ asti

Unibet tarjoaa monipuolisen valikoiman F1 vedonlyöntikohteita, oli kyseessä sitten tavallinen vedonlyönti tai live-vedonlyönti. Tämä on se osa-alue, missä Unibet on kaikista vahvimmilla F1 vedonlyöntimarkkinoilla.


NordicBet F1 vedonlyönti

100% Talletusbonus 100€ asti

NordicBet F1 vedonlyönti on tunnetun hyvää, ja tämä koskee myös F1 live-vedonlyöntiä. Tarjolla olevia F1 vedonlyöntikohteita on kiitettävä määrä ja ne ovat kertoimiltaan aivan markkinoiden parhaimmistoa.

Lunasta €100 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


Betsson F1 vedonlyönti

100% Talletusbonus 100€ asti

Betsson tunnetaan yleisesti ottaen kattavasta valikoimasta vedonlyöntikohteita, eikä se petä myöskään F1 live-vedonlyönnin osalla. Betsson tarjoaa monipuolisen ja toimivan F1 live-vedonlyönnin, jota on ilo suositella.

Lunasta €100 tarjous

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004


F1 veikkaus - Mistä lyödä vetoa?

F1 veikkaus saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa siltä, että siinä ei ole paljoa erilaisia vedonlyöntikohteita. Asia ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertainen, sillä F1 veikkaus mahdollistaa pelaajille erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita. Yleisimpänä näistä voidaan sanoa F1 voittajaveto ja F1 aika-ajo vedot.

F1 veikkaus koostuu sekä lyhytaikaisista että pitkäaikaisista vedoista. Toisin sanoen F1 veikkaus mahdollistaa sen, että pelaaja voi lyödä vetoa yksittäisestä kilpailusta tai tapahtumasta, tai yrittää veikata koko kauden lopputulosta tai tapahtumia. Lyhytaikaisissa kohteissa F1 veikkaus tapahtuu niin, että pelaaja lyö vetoa esimerkiksi aika-ajojen sijoituksista. Pitkäaikaisissa kohteissa F1 veikkaus toteutuu niin, että pelaaja lyö vetoa esimerkiksi kuljettajan tai valmistajan maailmanmestaruudesta.

F1 veikkaus - Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat yleisimmät F1 vedonlyöntimuodot?

Yleisimmät F1 vedonlyöntimuodot ovat F1 voittajaveto ja erilaiset pitkäaikaiskohteet, kuten F1 kausivedot.

Mikä on F1 voittajaveto?

F1 voittajaveto tarkoittaa sitä, että pelaaja yrittää lyödä vetoa siitä, kuka kuski voittaa kyseisen aika-ajon, osakilpailun tai koko kauden. Kuten nimi sen kertoo, F1 voittajaveto pyrkii siihen, että pelaaja arvaa oikein tietyn asian voittajan.

F1 voittajaveto

F1 voittajaveto on kenties kaikista suosituin F1 vedonlyöntimuoto. F1 voittajaveto on siinä mielessä yksinkertainen asia, että se on juuri sitä miltä se kuulostaakin, sillä siinä pyritään veikkaamaan voittajaa. F1 voittajaveto kattaa sisälleen niin vedonlyönnin aika-ajoista kuin varsinaisesta kilpailustakin.

F1 voittajaveto kiinnostaa pelaajia juuri siksi, että se on kokonaisuudessaan niin yksinkertaista ja helppoa.

F1 voittajaveto pitää sisällään vedonlyöjien näkökulmasta kuitenkin sen miinuksen, että ennakkosuosikkeja ja potentiaalisia voittajia on vain vähän, jolloin näillä kaikilla on pienet yleensä pienet kertoimet. F1 voittajaveto ei välttämättä yleensä mahdollista suuria voittoja pelaajalle, mutta ehdottomasti potentiaalista pientä lisärahaa ja jännitystä arkeen tästä huolimatta.

F1 aika-ajo vedot

F1 aika-ajo vedot ovat toinen erittäin yleinen lyhyen ajan F1 vedonlyöntitapa. F1 aika-ajo vedot eivät ole aivan niin yksinkertainen asia, kuin miltä ne saattavat alun perin kuulostaa. Jos pelaaja haluaa lyödä vetoa aika-ajojen voittajasta, on kyseessä tällöin F1 voittajaveto. F1 aika-ajo vedot tarkoittavat sitä, että pelaaja lyö vetoa siitä, kuka kilpailija saa aika-ajoissa nopeimman kierrosajan aika-ajojen viimeisessä osiossa.

F1 aika-ajo vedot eivät siis toimi aivan samalla tavalla, kuin voitaisiin alun perin olettaa.

Tästä huolimatta pelaajan on kuitenkin myös mahdollista asettaa F1 voittajaveto aika-ajoihin, tai veikata joillakin sivustoilla esimerkiksi voittoaikaa tai kuskien välisiä ajallisia eroja aika-ajoissa. Kuten huomaatte, pitää F1 veikkaus sisällään kattavan valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita.

F1 vedonlyonti ja F1 veikkaus

F1 vedonlyönti pitää sisällään useita eri vedonlyöntimuotoja.

F1 kausivedot

Kun kyseessä on F1 veikkaus, ovat F1 kausivedot todella oleellisessa osassa. F1 kausivedot pitävät sisällään useita erilaisia vetoja. Yleisin F1 kausiveto on lyödä vetoa kauden F1 maailmanmestarista, mutta on myös paljon muita kohteita, joita F1 veikkaus mahdollistaa. Lisäksi F1 kausivedot pitävät sisällään muun muassa vedonlyönnin siitä, paljonko pisteitä voittaja saa, montako voittoa tietty kuski ottaa tällä kaudella ja missä tallissa kuski kilpailee tulevalla kaudella.

F1 kausivedot ovat niitä pitkäaikaisvetoja, joissa F1 veikkaus esiintyy todellakin edukseen.

Näin ollen F1 veikkaus säilyttää jännityksensä jokaisessa kilpailussa, vaikka jokaisista aika-ajoista tai kisoista ei muuten löisikään erikseen vetoa. Toisin sanoen F1 kausivedot ovat pääsääntöisesti niitä asioita, joiden avulla F1 veikkaus voi antaa pitkällä tähtäimellä paljon jännitettävää ja iloittavaa.

F1 tallivedot

F1 tallivedot ovat melko yleisiä, mutta usein ennakkosuosikkien matalat kertoimet kääntävät mielenkiinnon muihin F1 vedonlyöntikohteisiin. F1 tallivedot tarkoittavat sitä, että pelaajan on mahdollista lyödä vetoa yksittäisen tallin menestyksestä joko yksittäisissä kisoissa tai koko kauden aikana.

F1 tallivedot antavat pelaajalle suuremman mahdollisuuden osua oikein.

F1 tallivedot mahdollistavat pelaajalle sen, että heidän ei välttämättä tarvitse vetoa varten valita vain yhtä haluamaansa kuskia, vaan jos kyseisellä kuskilla on myös menestyvä tallikaveri, voi hän lyödä vetoa kyseisen tallin menestymisestä. F1 tallivedot ovat se osa-alue, jossa F1 veikkaus mahdollistaa esimerkiksi vedonlyönnin tallin sijoittumisesta yksittäisessä kilpailussa tai tallin pistemäärästä koko kauden mittapuulla.

F1 veikkaus F1 voittajaveto ja F1 vedonlyonti

F1 veikkaus on maailman suosituin moottoriurheilulaji vedonlyönnin osalta.

F1 erikoisvedot

F1 erikoisvedot ovat pääsääntöisesti erilaisia kuljettajakohtaisia erikoisvetoja. Jos tavallinen F1 vedonlyönti ei tunnu omalta jutulta, voi F1 veikkaus tarjota tällä osa-alueella hieman erilaisen vedonlyöntikokemuksen. F1 erikoisvedot mahdollistavat kuljettajakohtaisen vedonlyönnin, jossa on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi

 • Kuljettajan saavuttamat pisteet kaudella
 • Kuljettajan sijoitus yksittäisessä kilpailussa
 • Kuljettajan keskeytysten määrä kaudella

F1 veikkaus mahdollistaa tietenkin myös sen, että pelaaja voi lyödä vetoa kuljettajien suoriutumisesta yksittäisen kilpailun aikana, vedonlyönnin kuljettajien välisestä vertailusta yksittäisissä kisoissa tai montako kilpailua tietty kuljettaja tulee kauden aikana voittamaan.

Formula 1 vedonlyöntibonukset

Formula 1 vedonlyöntibonukset ovat siinä mielessä erikoinen asia, että oikeastaan mikään vedonlyöntisivusto ei myönnä erillisiä bonuksia vain formula 1 vedonlyöntiin. Tämä johtuu tietenkin siitä, että käytännössä kaikki vedonlyöntibonukset on käytettävissä mihin vedonlyöntiin vain haluaa, jolloin Formula 1 vedonlyönti ei tarvitse lainkaan erillisiä vedonlyöntibonuksia.

F1 vedonlyonti F1 voittajaveto ja F1 veikkaus

F1 vedonlyöntibonukset käytössä myös mobiilissa.

Tässä poikkeus on kuitenkin se, että F1 vedonlyöntisivustot saattavat tarjota erillisiä kampanjoita, jotka ovat ikään kuin Formula 1 vedonlyöntibonuksia. Nämä vedonlyöntikampanjat saattavat olla siis sellaisia, että pelaajalle annetaan tietty bonus, joka on mahdollista käyttää vain Formula 1 vedonlyöntiin.

Yleisesti ottaen voimme kuitenkin sanoa, että harvemmin on tarjolla erillisiä Formula 1 vedonlyöntibonuksia. Tämä olisi tietenkin hieno asia olla, mutta vielä hienompaa on se, että sitä varten ei tarvita erillisiä vedonlyöntibonuksia, vaan lähes kaikki tarjolla olevat bonukset on käytettävissä myös Formula 1 vedonlyöntiin.

Parhaat F1 vedonlyöntibonukset

 1. 100% Ilmaisveto 100€ asti

 2. 100% Talletusbonus 150€ asti

 3. 100% Talletusbonus 100€ asti

 4. 100% Talletusbonus 100€ asti

 5. 100% talletusbonus 100€ asti

Yhteenveto aiheesta F1 vedonlyönti
Mikko Lankila

Mikko Lankila

F1 vedonlyönti on erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus, enkä lainkaan ihmettele sitä, miksi se on niin suuressa suosiossa suomalaisten keskuudessa. F1 vedonlyönti tarjoaa valtavan määrän erilaisia asioita, joista on mahdollista lyödä vetoa. Yleisesti ottaen F1 veikkaus on jotain aivan täysin erilaista, kuin mitä esimerkiksi palloilulajit ovat vedonlyönnin näkökulmasta.

F1 vedonlyönti on tarjolla lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla, sillä onhan kyseessä maailman suosituin moottoriurheilulaji. Tästä huolimatta kaikki sivustot eivät ole yhtä hyviä F1 vedonlyönnin eri osa-alueilla, kuten valikoiman tai kertoimien suhteen. Lisäksi tärkeässä roolissa on myös live-vedonlyönti.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia F1 vedonlyöntikohteita kilpailukykyisillä kertoimilla. Jos kertoimet ovat alhaiset, eivät ne myöskään houkuttele samalla tavalla pelaajia. Pääsääntöisesti voimme kuitenkin sanoa, että suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa melko laadukasta F1 vedonlyöntiä.