Riskitön veto ja riskitön vedonlyönti

Riskitön veto ja riskitön vedonlyönti kiinnostavat suomalaisia pelaajia sen vuoksi, että niissä ei käytännössä ole mahdollista hävitä rahaa, mutta niissä on silti mahdollista voittaa rahaa.

Riskitön veto - Mikä se on?

Riskitön veto on monia kiinnostava vedonlyöntibonus, ja se on oikeastaan juuri sitä miltä se kuulostaakin. Toisin sanoen kyseessä on veto, jonka pelaaja voi asettaa täysin ilman riskiä, tai ainakin huomattavasti tavallista vetoa pienemmällä riskillä. Riskitön veto tarkoittaa vetoa, jonka pelaaja saa asettaa, ja jos veto menee väärin, saa pelaaja oman panoksensa takaisin. Riskitön veto tulee aina asettaa omalla rahalla, mutta se ei haittaa, sillä panoksen saa takaisin.

Riskitön veto on toiminnaltaan hieman erilainen kuin useat muut bonukset. Esimerkiksi talletusbonus vedonlyönnissä sisältää itsessään jo kierrätysvaatimuksia, kun ilmaisvedossa taas voitettu rahasumma saattaa sisältää kierrätysvaatimuksia. Riskittömässä vedossa voitettu summa ei käytännössä koskaan sisällä erillisiä kierrätysvaatimuksia, vaan kierrätysvaatimukset tulevat esille silloin, jos veto menee väärin.

Riskittömät vedot ovat harvinaisia suomessa

Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että jos riskitön veto menee väärin, tulee pelaajan toteuttaa annetut bonusehdot. Näihin kuuluvat esimerkiksi kierrätysvaatimukset, vähimmäiskertoimet ja tietenkin voimassaoloaika. Riskitön veto eroaa toisista bonuksista siis toisin sanoen siinä, että voittojen sijaan itse “tappiot”, eli häviävän vedon panoksen arvoinen summa, tulee kierrättää vedonlyönnissä.

Riskitön veto on harvinainen

Riskitön veto on varsin harvinainen bonus Suomen vedonlyöntimarkkinoilla. Yleisesti ottaen riskitön vedonlyönti ei ole aivan samalla tavalla vielä rantautunut Suomeen, kuin joihinkin muihin maihin. Kun sanomme, että riskitön veto on harvinainen vedonlyöntibonus tarkoitamme sitä, että se on harvinainen verrattuna esimerkiksi talletusbonuksiin ja ilmaisvetoihin. Riskittömiä vetoja on kuitenkin käytännössä jatkuvasti tarjolla joillain sivustoilla, eli niin harvinainen riskitön veto ei kuitenkaan ole.

Riskitön veto - Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita riskitön veto?

Riskitön veto on nimensä mukaisesti käytännössä täysin riskitön veto. Tämä on tietenkin houkutteleva ajatus kenen tahansa pelaajan mielestä, sillä heidän ei tarvitse erikseen varsinaisesti riskeerata omia rahojaan. Yksinkertaisesti riskitön veto kannattaa valita siksi, että sen avulla on mahdollista voittaa rahaa, mutta huomattavasti tavallista vetoa vaikeampaa hävitä rahaa.

Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto on yksinkertaisesti juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli veto, joka on mahdollista asettaa täysin ilman riskiä. Riskitön veto toimii niin, että pelaajalle annetaan tietyn arvoinen riskitön veto. Tämän jälkeen pelaaja asettaa kyseisen vedon haluamaansa kohteeseen, ja jos veto menee oikein, hän saa pitää panoksen ja voitot. Jos veto menee väärin, palautetaan panos pelaajalle, mutta se sisältää erillisiä kierrätysvaatimuksia.

Miten riskitön veto eroaa ilmaisvedosta?

Riskitön veto ja ilmaisveto menevät usein sekaisin monilla vedonlyöjillä. Riskitön veto eroaa ilmaisvedosta niin, että riskittömässä vedossa pelaaja saa asettaa tietyn summan arvoisen riskittömän vedon. Jos veto menee oikein, saa pelaaja pitää kaiken. Jos veto menee väärin, palautetaan panos pelaajalle, mutta se sisältää kierrätysvaatimuksia.

Ilmaisvedossa taas pelaaja asettaa ensin itse vedon, jonka myötä hän saa ilmaisvedon. Jos ilmaisveto menee oikein, saa pelaaja pitää vain voitot. Jos ilmaisveto menee väärin, ei pelaaja häviä mitään.

Miksi valita riskitön veto?

Riskitön veto kuulostaa pelaajan korvaan erinomaiselta, sillä tietenkin kaikkia kiinnostaa riskitön vedonlyönti. Täysin riskitön ei riskitön veto oikeasti ole, sillä jos veto menee väärin, voi kierrätysvaatimuksien täyttämisen epäonnistuessa rahat vielä hävitä. Riskitön veto kannattaa joka tapauksessa valita, sillä juurikaan tätä riskittömämpää vedonlyönti ei voi olla.

Riskitön veto on monella tapaa parempi bonus pelaajalle, kuin monet muut vedonlyöntibonukset. Sillä on helppoa voittaa useimmiten kierrätysvapaata rahaa, mutta huomattavasti tavallisia vetoja vaikeampaa hävitä rahaa.Riskitön veto voi parhaimmillaan mahdollistaa pelaajalle jopa yllättävänkin suuren voittosumman, jos sen päättää vain asettaa kohteeseen suurilla kertoimilla. Tämä on kuitenkin aina vain pelaajan omista päätöksistä kiinni.

Miten riskitön veto toimii?

Riskitön veto saattaa vaikuttaa ensikertalaisen silmään monimutkaiselle, mutta sitä se ei missään nimessä ole. Miten riskitön veto sitten yksinkertaisuudessaan toimii? Tämä riippuu paljon tietenkin vedonlyöntisivustosta ja itse riskittömästä vedosta, mutta periaate on lähes aina sama.

Riskitön veto toimii yleensä hyvin samalla tavalla kuin tavallinen veto. Jotkut vedonlyöntisivustot vaativat pelaajaa erikseen valitsemaan riskittömän vedon tietystä valikosta tai rastittamaan ruudun, jonka myötä tiedetään, että pelaaja haluaa käyttää riskittömän vedon. Tämän jälkeen pelaaja asettaa riskittömän vedon ehdot täyttävään vedonlyöntikohteeseen ja jää odottamaan ottelun lopputuloksia.

Miten riskitön veto vedonlyönnissä toimii

Jos edellä mainittu riskitön veto osuu oikeaan, saa pelaaja tällöin pitää itsellään itse panoksen ja kaikki sillä tehdyt voitot. Riskittömän vedon voitot eivät lähes koskaan sisällä erillisiä kierrätysvaatimuksia. Jos veto menee väärin, palautetaan panos pelaajalle. Tämä panos tulee kuitenkin kierrättää vedonlyönnissä useita kertoja annetuilla vähimmäiskertoimilla, joten pelaajalla on vielä teoriassa mahdollisuus menettää kyseinen rahasumma. Tämän vuoksi kyseessä ei ole oikeasti täysin riskitön veto.

Riskitön veto - Esimerkki

Riskitön veto antaa pelaajalle parhaimmillaan mahdollisuuden päästä käsiksi jopa yllättävän isoihin voittoihin. Toisin sanoen riskittömällä vedolla on uskalletaan helpommin pelata suuremmilla kertoimilla, kun pelkoa tappiosta ei samalla tavalla ole. Tässä esimerkissä käytämme 20€ riskitöntä vetoa, joka ei sisällä vähimmäiskertoimia itse vetoon. Riskitön veto pitää väärin mennessä kierrättää 4x kohteisiin, joiden vähimmäiskerroin on 1.50.

Pelaaja asettaa 20€ riskittömän vedon kohteeseen, jonka kertoimet ovat 5.50. Jos veto menee oikein saa pelaaja itselleen panos mukaanluettuna 110€. Tätä ei tarvitse kierrättää lainkaan. Jos veto menee väärin, pelaaja saa 20€ itselleen takaisin ja hänen tulee kierrättää se vedonlyönnissä 4x. Toisin sanoen hänen tulee lyödä yhteensä 80€ edestä vetoa kohteisiin, joiden vähimmäiskerroin on 1.50.

Riskitön vedonlyönti

Riskitön vedonlyönti on usein jopa hieman harhaanjohtava nimitys, sillä aivan täysin riskitöntä vedonlyöntiä ei sellaisenaan ole varsinaisesti olemassa. Markkinoilla esimerkiksi riskitön veto on todella tuttu näky, mutta se kuitenkin harvoin on oikeasti täysin riskitön. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että jotta pelaajan on mahdollista käyttää riskitön veto, tulee hänen asettaa veto omalla rahallaan. Pelaaja saa vedon väärin mennessä rahan takaisin, mutta jos kierrätys ei onnistu, hän menettää kyseisen rahan.

Yleisesti ottaen koska puheessa on kuitenkin vedonlyönti on lähes itsestään selvää, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täysin riskitön vedonlyönti. Jos kuitenkin haussa on riskitön vedonlyönti, ei riskittömiä vetoja paljon lähemmäksi voi päästä. Vaikka riskittömät vedot vain harvoin ovat täysin riskittömiä, on niissä kuitenkin käytännössä minimoidut riskit vedonlyöjän näkökulmasta.

Kuinka asettaa riskitön veto?

Riskitön veto toimii useimmiten käytännössä kuten mikä tahansa muukin veto. Joissakin tapauksissa pelaajan tulee erikseen asettaa rasti ruutuun, että hän haluaa nyt asettaa oman riskittömän vetonsa. Toisissa tapauksissa riittää, että pelaaja asettaa sovitun riskittömän vedon arvoisen panoksen ehdot täyttävään vetoon. Muuten riskitön veto toimii aivan samalla tavalla kuin tavallinen veto, ainakin vedon asettamisen kannalta. Riskittömän vedon poikkeavuudet tavallisesta vedosta tulevat yleensä esille vasta siinä vaiheessa, jos asetettu riskitön veto menee väärin.

Riskitön bonus - Hyvät ja huonot puolet

Kaikissa vedonlyöntiin liittyvissä asioissa on aina omat hyvät ja huonot puolensa, eikä riskitön bonus ole poikkeus tällä osa-alueella. Jos pelaajalla on haaveissa lunastaa itselleen riskitön bonus, kannattaa tällöin ehdottomasti myös tietää, mitä hyviä ja huonoja puolia kyseiset bonukset pitävät usein sisällään. Kannattaa kuitenkin muistaa, että esimerkiksi bonusehdoista puhuttaessa asia ei ole niin yksiselitteinen, koska jokainen riskitön bonus sisältää omat ehtonsa.

Riskitön bonus plussat

  1. Alhainen riski tai ei ollenkaan riskiä.
  2. Mahdollisuus kokeilla uutta vedonlyöntisivustoa riskittä.
  3. Usein helppo tapa kasvattaa pelikassaa.

Riskitön bonus miinukset

  1. Usein itse bonukseen suhteutettuna hankalat bonusehdot.
  2. Melko harvinainen, ei paljon valinnanvaraa.

Riskitön bonus on itsessään erinomainen etu kenelle tahansa pelaajalle, kunhan pelaaja muistaa vain lukea tarkasti kyseistä bonusta koskevat ehdot. Yleisesti ottaen ei varsinaisesti ole kahta identtistä bonusta, ja tämä pätee myös riskittömiin bonuksiin. Näin ollen vaikka jokin riskitön bonus sisältää todella hankalat ehdot, voi toinen riskitön bonus olla erittäin helppo ehtojen osalta.

Riskitön bonus vai ilmaisveto?

Se, onko kyseessä riskitön bonus vai ilmaisveto, saattaa olla ensikertalaiselle hieman hankalaa erottaa. Käytännössä ilmaisveto ja riskitön bonus, eli riskitön veto, ovat hyvin samanlaisia, mutta niissä on silti pieni eroavaisuus. Ilmaisvedossa pelaaja saa useimmiten itselleen ilmaisvedon vasta sen jälkeen, kun hän on ensin asettanut itse omilla rahoillaan ehdot täyttävän vedon. Toisin sanoen pelaajan tulee ensin riskeerata omia rahojaan, jotta hän voi saada itselleen ilmaisvedon.

Riskitön bonus toimii lähes aina niin, että pelaajalle annetaan esimerkiksi 20€ riskitön veto. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan on mahdollista asettaa 20€ arvoinen riskitön veto. Jos veto menee oikein saa pelaaja pitää panoksen ja sillä tehdyt voitot itse. Jos veto menee väärin, toimii riskitön bonus niin, että pelaaja saa tällöin itselleen takaisin asetetun panoksen, joka sisältää erilaisia kierrätysvaatimuksia.

Riskitön bonus - Bonusehdot

Riskitön bonus voi pitää sisällään hyvin vaihtelevia bonusehtoja, joka tekee siitä omalta osaltaan myös todella mielenkiintoisen bonuksen. Nämä bonusehdot voivat olla varsin helppoja ja yksinkertaisia verrattuna esimerkiksi talletusbonuksien ehtoihin, mutta kuitenkin samaa aikaa melko hankalia verrattuna tämän bonuksen kokoon. Tämä kuitenkin vaihtelee todella paljon riippuen siitä, miltä sivustolta itsellesi riskittömän bonuksen löydät.

Muista lukea riskittömän vedon bonusehdot

Riskitön bonus saattaa sisältää aluksi vähimmäiskertoimet sille, mihin kohteeseen vedon voi asettaa. Jos riskitön veto menee oikein, ei riskitön bonus tällöin sisällä käytännössä koskaan mitään muita bonusehtoja. Lähes aina riskitön bonus kuitenkin sisältää bonusehtoja siinä vaiheessa, jos riskitön veto menee väärin.

Tällöin riskitön bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä yleensä 2-4x ennen mahdollista kotiuttamista. Usein tämän kierrättämisen tulee tapahtua kohteissa, joiden vähimmäiskertoimet ovat 1.40-2.00. Riskitön bonus vaihtelee voimassaoloajaltaan todella paljon riippuen siitä, miltä sivustolta se on ja kuinka iso riskitön bonus on kyseessä.

Riskitön bonus - Bonusehdot

Mikä on voimassaoloaika?

Voimassaoloaika on aika, jonka puitteissa riskittömän vedon bonusehdot tulee täyttää. Esimerkiksi jos riskitön veto tulee asettaa 7 päivän sisään ja sitä ei käytetä, tällöin riskitön veto mitätöidään eikä sitä ole mahdollista saada takaisin.

Mitä ovat kierrätysvaatimukset?

Kierrätysvaatimukset tarkoittavat sitä, kuinka monta kertaa hävinnyt riskitön veto tulee kierrättää ennen kuin se on jälleen mahdollista nostaa pois tililtä. Esimerkiksi jos pelaajalla on 20€ riskitön veto joka menee väärin ja sisältää 3x kierrätysvaatimukset, niin pelaajan tulee lyödä vetoa yhteensä 60€ edestä ennen kuin hän voi nostaa kyseisen hävityn riskittömän vedon omalle tililleen.

Mitä vähimmäiskertoimet tarkoittavat?

Vähimmäiskertoimet tarkoittavat sitä, että pelaajan tulee asettaa riskitön veto kohteeseen, jonka kertoimet ovat vähintään annetun määrän verran. Vähimmäiskertoimet vaihtelevat yleensä välillä 1.50-2.00.

Riskitön veto ilman talletusta

Riskitön veto ilman talletusta kuulostaa kauniille ajatukselle ja lähes täydelliselle vedolle, mutta fakta on se, että tällaisia ei käytännössä ole olemassa. Käytännössä aina riskitöntä vetoa varten pelaajan tarvitsee ensin itse tallettaa tietty rahasumma ja asettaa veto omalla rahallaan. Tämän myötä riskitön veto ilman talletusta saa jäädä vain vedonlyöjien haaveeksi. Jos tällainen riskitön veto ilman talletusta kuitenkin tulee joskus ihmeen kaupalla vastaan, kannattaa se ehdottomasti lunastaa välittömästi.

Tällä hetkellä listaamamme vedonlyöntisivustot eivät tarjoa bonusta riskitön veto ilman talletusta.

Riskitön veto vai ilmaisveto?

Riskitön veto ja ilmaisveto muistuttavat todella paljon toisiaan, jonka vuoksi monet sekoittavat ne toisiinsa hyvin helposti. Tosiasia on kuitenkin se, että riskitön veto ja ilmaisveto sisältävät hiuksen hienon eron toisiinsa verrattuna. Yleisesti ottaen suurin ero on ehkä se, että usein pelaajan tulee ensin asettaa veto, jotta hän voi saada ilmaisvedon. Riskitöntä vetoa varten pelaajan ei tarvitse ensin asettaa toista vetoa.

Riskitön veto ja ilmaisveto muistuttavat toisiaan

Toisin sanoen ilmaisveto on veto, jonka vedonlyöntiyhtiö lahjoittaa pelaajalle. Jos veto osuu, saa pelaaja pitää nettovoitot. Riskitön veto on taas veto, jonka pelaaja asettaa omalla rahallaan, mutta jos se menee oikein, saa pelaaja tällöin pitää koko summan, eikä pelkästään nettovoittoja. Jos ilmaisveto menee väärin, ei pelaajalle tapahdu mitään. Jos riskitön veto menee väärin, saa pelaaja itselleen panoksen takaisin, mutta se sisältää erillisiä kierrätysvaatimuksia.

Kuten huomaatte, pitävät riskitön veto ja ilmaisveto sisällään paljon pieniä eroja, joiden myötä kyseessä on kaksi täysin toisistaan poikkeavaa vedonlyöntibonusta. Ne kuulostavat hyvin samalle ja sisältävät isolla mittakaavalla saman idean, mutta kun niitä lähdetään tarkemmin avaamaan, ovat ne toisistaan yllättävänkin erilaisia vedonlyöntibonuksia.

Parhaat ilmaisvedot

  1. 10€ ilmaisveto

  2. 10€ ilmaisveto

Riskitön veto ja riskitön vedonlyönti - Yhteenveto

Riskitön veto ja riskitön vedonlyönti kuulostavat erinomaiselle asialle, mutta fakta on se, että ei ole olemassa täysin riskittömiä vetoja tai vedonlyöntiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että riskitön veto ei olisi loistava bonus suomalaiselle pelaajalle. Riskitön veto on mahdollisimman matalan riskin bonus pelaajan näkökulmasta.

Riskitön veto kannattaa usein käyttää vetoon, jossa on hieman korkeammat kertoimet. Näin ollen pelaajan on mahdollista voittaa hieman suurempi rahasumma, kuin lyömällä kohdetta matalilla kertoimilla. Tämä tietenkin tarkoittaa, että veto osuu pienemmällä todennäköisyydellä oikein, mutta samaa aikaa pelaaja ei samalla tavalla joudu riskeeraamaan omia rahojaan kuin tavallisissa vedoissa.

Toivottavasti sivuilta löytyi teille sopiva riskitön veto. Onnea pelaamiseen!