Esport vedonlyönti ja parhaat vedonlyöntisivustot eurheilulle

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan informaation esport vedonlyöntiin ja parhaat vedonlyöntisivustot eurheilulle!

Parhaat vedonlyöntisivustot esportille

Rank Bonus Kierrätys Kertoimet 
1

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
2

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
3

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 4x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
4

100% talletusbonus 122€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.40

LunastaSiirry sivulle
5

10€ ilmaisveto

Kierrätys: 1x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
6

10€ ilmaisveto

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
7

100% talletusbonus 100€ asti

Kierrätys: 12x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
8

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
9

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 25x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
10

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 9x

Minimikertoimet: 2.00

LunastaSiirry sivulle
11

100% talletusbonus 200€ asti

Kierrätys: 16x

Minimikertoimet: 1.80

LunastaSiirry sivulle
12

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
13

100% talletusbonus 100€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.70

LunastaSiirry sivulle
14

3x 100% talletusbonus 50€ asti

Kierrätys: 8x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
15

100% talletusbonus 200€

Kierrätys: 5x

Minimikertoimet: 1.50

LunastaSiirry sivulle
16

Pay N Play
+ 400€ kasinobonus

Kierrätys: Kierrätysvapaa

Minimikertoimet:

LunastaSiirry sivulle

Usein kysytyt kysymykset esport vedonlyönnistä

Mitä on esport vedonlyönti? Mikä on paras vedonlyöntisivusto esportia ajatellen? Olemme keränneet yleisimmät kysymykset esportiin liittyen ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan.

Mikä on paras vedonlyöntisivusto esportille?

Olemme käyneet läpi kaikki listaamamme vedonlyöntisivustot, ja meidän mielestämme seuraavat vedonlyöntisivustot erottuvat edukseen esportin osalta:

 1. Bethard
 2. FEZbet

Ketkä tarjoavat parhaita esports livestriimejä?

Esportia koskevia livestriimejä ei ole vedonlyöntisivustoilla vielä aivan liikaa tarjolla. Jotkut vedonlyöntisivustot ovat liittäneet Twitch-lähetyksiä näkymään suoraan omilla sivuillaan. Meidän oma suosikkimme tätä varten on kuitenkin Bethard.

Mitä tarkoittaa esport vedonlyönti?

Esport vedonlyönti tarkoittaa vetojen asettamista erilaisiin virtuaalipeleihin, kuten CS: GO tai Dota 2. Esportissa lyöt siis vetoa siitä, kuinka esport-ammattilaiset pelaavat omia pelejään virtuaalisesti.

Lue lisää esport vedonlyönnistä

Onko esport vedonlyönnissä bonuksia?

Kyllä on! Ne eivät yleensä ole varsinaisesti suunnattuja vain esport vedonlyöntiin, mutta tavalliset vedonlyöntibonukset on yleensä mahdollista kierrättää myös esportiin liittyvissä kohteissa.

Sinun on siis lähtökohtaisesti melkein aina mahdollista kierrättää saamasi tervetuliaisbonus, vedonlyöntibonus, talletusbonus tai mikä vain muu bonus esport vedonlyönnissä.

Mistä esport peleistä voin lyödä vetoa?

Eri pelejä on hyvin monia ja valikoima vaihtelee hyvin pitkälti vedonlyöntisivustoista riippuen. Pääsääntöisesti voitaisiin sanoa, jos vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuuden esport vedonlyönnille, löytyy heiltä useimmissa tapauksissa muun muassa seuraavat lajit:

 1. Counter Strike: Global Offensive
 2. Dota 2
 3. League of Legends

Mistä kohteista voin lyödä vetoa esportissa?

Esport vedonlyönti saattaa kuulostaa aluksi hieman hankalalta, mutta jos itse peli on sinulle jo valmiiksi tuttu, pääset varmasti nopeasti mukaan vedonlyöntiin. Jos peli ei ole entuudestaan sinulle tuttu, ota hetki tutkiaksesi peliä ja sen ominaisuuksia. Voit usein lyödä vetoa esimerkiksi seuraavista kohteista:

 • Pelin voittajajoukkue
 • Eniten tappoja
 • Ensimmäinen tappo
 • Pisteet per kartta

Kohteita on useita erilaisia peleistä riippuen, mutta tuossa on muutama esimerkki suosituista vedonlyöntikohteista.

Voinko lyödä vetoa esportista mobiilissa?

Kyllä voit! Esport vedonlyönti toimii käytännössä samalla tavalla kuin aivan tavallinenkin vedonlyönti. Täten esport vedonlyönnin tulisi toimia mobiililaitteella aivan kuten minkä tahansa muunkin vedonlyönnin.

Onko esport vedonlyönti laillista Suomessa?

Kyllä, esport vedonlyönti Suomessa on täysin laillista.

Esport vedonlyönti 2023

Esport on tehnyt todellisen läpimurron Suomessa viimeisen parin vuoden aikana. Tämä ei näy pelkästään esport vedonlyönnissä, vaan myös ammattilaispelaajien ja yleisön määrän kasvussa sekä rahallisessa arvostuksessa.

Esportin yleistymistä on omalta osaltaan auttanut myös suomalaisten menestys esportin parissa. Tästä esimerkkinä ENCE, joka nousi suomalaisten todelliseen suosioon vuosien 2018 ja 2019 historiallisten voittojen myötä.

Turvalliset ja parhaat vedonlyöntisivustot

Useat vedonlyöntisivustot ovat suosion kasvun myötä lisänneet esport kohteita Suomen vedonlyöntimarkkinoille. Olemme käyneet läpi ja verranneet kaikki listaamamme vedonlyöntisivustot, jotta pystyisimme antamaan teille realistisen kuvan parhaista sivustoista esport vedonlyöntiä varten.

Esport vedonlyönnin aloitus

Miten päästä alkuun esport vedonlyönnissä? Onko eurheilu sinulle vielä toistaiseksi tuntematonta aluetta? Alta löydät listan asioista, joista olemme kertoneet tällä sivulla. Näin löydät itsellesi tärkeimmät aiheet mahdollisimman nopeasti.

Parhaat vedonlyöntisivustot esportille

Esport tai suomalaisittain eurheilu on yksi vedonlyöntimaailman nopeimmin kasvavista lajeista. Tämän myötä useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat nykyään jo vähintään muutamia erillisiä vedonlyöntikohteita esportin parista.

Hyviä vedonlyöntisivustoja eurheilulle on olemassa useita, mutta mikä on markkinoiden paras vaihtoehto? Se riippuu varmasti paljon siitä, mistä esport peleistä olet kiinnostunut ja haluatko nähdä livestriimejä samalla kun lyöt vetoa eurheilusta.

Kierrätysvaatimukset vedonlyönnissä

Me olemme pyrkineet parhaamme mukaan käymään läpi kaikki listaamamme vedonlyöntisivustot, jotta voisimme muodostaa mahdollisimman hyvän, kattavan ja rehellisen kokonaiskuvan markkinoiden tarjonnasta. Alla olevassa listassa on mainittu kaikki meidän mielestämme parhaat vedonlyöntisivustot esportin näkökulmasta.

  Bonukset esport vedonlyönnissä

  Eurheiluun liittyvään vedonlyöntiin erikseen jaettavia bonuksia harvemmin näkee, mutta eivät ne täysin tavattomia myöskään ole. Pääasiassa voidaan sanoa, että suurin osa vedonlyönnin tervetuliaisbonuksista on mahdollista kierrättää myös eurheilun parissa. Täten erikseen nimenomaan eurheiluun ei ole yhtä yleistä saada erillisiä bonuksia.

  Kun pelaajalle tulee lunastettavaksi vedonlyöntibonukset, kannattaa hänen tällöin tutustua sen ehtoihin ja varmistaa, onko se mahdollista kierrättää esportin parissa. Lähtökohtaisesti aina tämän tulisi onnistua, mutta koskaan ei voi olla liian varma asiasta.

  Esport vedonlyöntikampanjat

  Vedonlyöntikampanjoiden muodossa pelaajille voidaan jakaa erinäisiä vedonlyöntibonuksia suoraan vain eurheiluun. Näitä yleisesti jakavat ne vedonlyöntisivustot, joilla on sivustoillaan täysin oma osio suunnattuna vain eurheilulle. Kampanjat ovat tyypillisesti vain väliaikaisia esimerkiksi pari viikkoa kestäviä tarjouksia, jolloin yleisin jaossa oleva vedonlyöntibonus on ilmaisveto.

  Tiivistetysti esport vedonlyönnistä ja bonuksista voidaan sanoa se, että bonukset toimivat yleensä aivan samalla tavalla esport vedonlyönnissä kuin tavallisessa vedonlyönnissä. Niiden kierrätysvaatimukset pysyvät yleensä samana ja samoin voimassaoloaika. Vähimmäiskertoimet saattavat muuttua, mutta harvemmin jos koskaan nekään muuttuvat. Näiden asioiden varmistamiseksi muista aina lukea bonuksia koskevat kierrätysehdot.

  Parhaat tervetuliaisbonukset vedonlyöntisivustoilla

  1. 100% talletusbonus 122€

  2. 100% talletusbonus 100€ asti

  3. 100% talletusbonus 200€

  Esport live-vedonlyönti

  Esport on aivan kuten muutkin vedonlyöntikohteet siinäkin mielessä, että siitä voi lyödä samalla tavalla vetoa livenä pelin ollessa jo käynnissä. Live-vedonlyöntikohteet ovat täysin riippuvaisia siitä, millä vedonlyöntisivustolla pelaat ja mistä esport pelistä lyöt vetoa.

  Esport live-vedonlyönti antaa pelaajalle mahdollisuuden reagoida otteluiden tapahtumiin reaaliajassa. Esimerkiksi yksittäisen pelaajan heikko vire saattaa vaikuttaa ottelun kulkuun yllättävänkin paljon, jolloin taitava esportin tietäjä voi löytää live-vedonlyönnin kautta erinomaisia vedonlyöntikohteita.

  Suomen suosituimpiin esport peleihin lukeutuvat muun muassa CS: GO, Dota 2 ja League of Legends. On lähes sanomattakin selvää, että tällöin näistä peleistä on tarjolla eniten vedonlyöntikohteita myös live-vedonlyönnin parissa. Myös Fortnite on Suomessa saavuttanut kiitettävästi suosiota, mutta esimerkiksi muualla maailmalla suosittuna pidetty FIFA ei ole samalla tavalla yleistynyt Suomen vedonlyöntimarkkinoilla.

  Esport livestriimit

  Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat nykyään mahdollisuuden katsoa esportia livestriimien kautta. Tämä ei ole vielä yhtä yleistä kuin useissa tavallisissa urheilulajeissa, mutta selvästi yleistymään päin.

  Monet vedonlyöntisivustot ovat liittäneet Twitchissä näytettävät suoratoistolähetykset omille vedonlyöntisivustoilleen, joiden kautta vedonlyöjien on sitten mahdollista katsoa pelejä livenä. Tämä mahdollistaa samalla myös sen, että pelaajan on helppoa lyödä livenä vetoa samaa aikaa, kun hän katsoo itse peliä livestriimin välityksellä.

  Vedonlyöntibonuksen kierrätysehdot vedonlyönnissä

  On kuitenkin useita pienempiä esport-tapahtumia ja vähemmän seurattuja esport pelejä, joista livestriimejä ei ole tarjolla millään vedonlyöntisivustolla. Toivottavasti kyseiset pelit nostavat suosiotaan esportin suosion nousun yhteydessä, jotta niitäkin voitaisiin jatkossa katsoa suoraan vedonlyöntisivustolta.

  Paras valikoima kohteita esport vedonlyöntiin

  Nykypäivänä lähes jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa esport vedonlyöntiä, joten on täysin luonnollista, että myös esport vedonlyöntikohtevalikoima on kehittynyt ja kasvanut. Alun perin vedonlyöntikohteita tarjottiin vain muutamasta eri pelistä, mutta nykyään valikoimaa voi olla jopa yllättävänkin paljon eri vedonlyöntisivustoilla.

  Esport vedonlyönnin mielletään hyvin usein käsittävänkin vain nämä suurimmat ja suosituimmat esport lajit, kuten League of Legends, CS: GO ja Dota 2. Tästä huolimatta on olemassa useita muitakin esport lajeja, joista eri vedonlyöntisivustoilla pelaajien on mahdollista lyödä vetoa.

  Parhaat vedonlyöntisivustot ja uhkapeliyritykset

  Muita esport vedonlyönnissä tarjolla olevia esport pelejä ovat muun muassa Call of Duty -pelisarjan eri pelot, Rainbow Six, Starcraft 2, Valorant ja FIFA. Esport vedonlyönnissä on tarjolla myös useita muita pelejä, joista on mahdollista lyödä vetoa.

  Koska erilaisia esport vedonlyöntikohteita on olemassa useita erilaisia, on tietenkin myös tärkeää, että vedonlyöntisivustoilla on kattava valikoima eri esport vedonlyöntikohteita. Olemme listanneet alle muutaman vedonlyöntisivuston, jotka tarjoavat kattavan valikoiman esport vedonlyöntikohteita.

  Paras valikoima kohteita esport vedonlyöntiin

  Bethard esport vedonlyönti

  100% talletusbonus 100€

  Bethard tarjoaa varsin kattavan valikoiman vedonlyöntikohteita esport vedonlyöntiin. Bethardin esport vedonlyönti valikoimasta löytyvät muun muassa CS: GO, Dota 2, LoL, Rainbow Six, Starcraft 2 ja Valorant.


  Parhaat kertoimet esport vedonlyöntiin

  Parhaat kertoimet ovat usealle vedonlyöjälle tärkeä asia riippumatta siitä, haluaako vetoja asettaa vain satunnaisesti vai onko kyseessä säännöllisempi vedonlyönti. Pienistä puroista kasvaa suuri joki -sanonta pätee myös vedonlyöntimaailmassa. Pitkällä aikavälillä pienetkin positiiviset kertoimien muutokset voivat tuottaa suuren summan rahaa.

  Tämän vuoksi on tärkeää valita itselleen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa mahdollisimman usein kilpailijoitaan paremmat kertoimet esport vedonlyöntiin. Näitä voi olla vaikeaa tutkia nopealla aikataululla, mutta jos kertoimien suuruudesta eri vedonlyöntisivustoilla jaksaa ottaa selvää, voi siitä olla paljon hyötyä tulevaisuuden kannalta.

  Olemme alle nostaneet muutaman vedonlyöntisivuston, jotka tarjoavat pääsääntöisesti aina markkinoiden keskiarvoa korkeammat kertoimet esport vedonlyöntiin. Välillä kertoimet voivat olla reippaasti keskiarvoa suuremmat, kun joissakin tapauksissa puhutaan lähes saman suuruisista kertoimista.

  Vedonlyöntisivustot parhailla kertoimilla esport vedonlyöntiin

  1. 100% talletusbonus 100€

  2. 100% talletusbonus 200€

  3. 100% talletusbonus 200€

  4. 100% talletusbonus 122€

  Esport vedonlyöntikohteet

  Kuten varmasti voittekin arvata, myös esportissa on mahdollista lyödä vetoa muustakin kuin vain pelin voittajasta. Esimerkiksi jalkapallossa mahdollista on lyödä vetoa ottelun maalimäärästä ja keltaisten korttien määrästä. Jääkiekossa voit veikata jäähyjen määrää tai seuraavan maalin ajankohtaa. Ymmärrätte kyllä pointin.

  Jos et ole aiemmin lyönyt vetoa esportista, kannattaa tutustua erilaisiin termeihin, jotta varmasti tiedät, mistä asiasta olet lyömässä vetoa. Suomessa esportin osalta lyödään eniten vetoa CS: GO:n vedonlyöntikohteista. Alle olemme listanneet CS: GO:n osalta esimerkkejä siitä, minkälaisia vedonlyöntikohteita esportissa voi olla.

  Esimerkkejä esport vedonlyöntikohteista
  1. Pelin voittaja – Kaikista yleisin tarjolla oleva vedonlyöntikohde. Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun.
  2. Kartta – Voit lyödä vetoa vain yksittäisen kartan voittajasta. Yksi ottelu sisältää useita eri karttoja.
  3. Tilastot – Voit lyödä vetoa erilaisista tilastoista, kuten tappojen kokonaismäärästä.
  4. Turnauksen lopputulokset – Voit ennen turnausta lyödä vetoa esimerkiksi siitä, mitkä joukkueet sijoittuvat kolmen parhaan joukkoon.
  5. First blood / Ensimmäinen tappo – Kumpi joukkue tai kuka pelaaja saa ensimmäisen tapon.

  Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia vedonlyöntikohteita myös esportin parista. Tällöin sinun täytyy löytää itsellesi vedonlyöntisivusto, jonka kautta saat juuri ne esport pelit ja esport vedonlyöntikohteet, joista haluat itse lyödä vetoa.

  Esport vedonlyönti – Mistä peleistä voin lyödä vetoa?

  Esport, eurheilu, elektroninen urheilu. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Esport on noussut valtavaan suosioon niin pelaajien, katsojien kuin vedonlyöjienkin näkökulmasta. Erilaisia esport pelejä on olemassa aivan valtava määrä, ja sen vuoksi mieleen voikin herätä kysymys, mistä kaikista peleistä voin lyödä vetoa?

  Suosituimmat esport pelit suomalaisen vedonlyönnin näkökulmasta ovat CS: GO, League of Legends ja Dota 2. Näistä kaikista kolmesta löydät hieman tarkemman esittelyn, kun selaat sivua hieman alemmaksi. Jos vedonlyöntisivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa eurheilusta, mitä todennäköisimmin voit lyödä vetoa ainakin näistä kolmesta pelistä.

  Vaikka yläpuolella mainitsimmekin vain kolme suomalaisten kesken suosituinta esport vedonlyöntipeliä, ei siinä ole kuitenkaan vielä kaikki. Pelien ja vedonlyöntikohteiden valikoima vaihtelee huomattavasti vedonlyöntisivustosta riippuen. Tähän alle olemme listanneet muutamia vedonlyöntisivustoja ja niiden tarjoamia esport vedonlyöntikohteita.

  League of Legends vedonlyönti

  League of Legends on yksi Suomen ehdottomasti suosituimpia esport vedonlyöntikohteita. Sitä on pelattu aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan ja sillä on valtava määrä säännöllisiä pelaajia ja aktiivisia faneja.

  Koska League of Legends on ollut jo pidempään yksi suosituimmista esport peleistä, on myös loogista, että sitä varten järjestetään nykyään isoja turnauksia. League of Legends on itse asiassa yksi esport vedonlyönnin kulmakivistä suosionsa ansiosta.

  League of Legends –pelejä on mahdollista seurata esimerkiksi Twitchin kautta, jos niitä ei ole vedonlyöntisivustoilta saatavilla. Suurimpien turnausten finaaleja seuraa nykyään jo aivan valtavan suuri joukko ihmisiä, ja ne ovat jo täysin verrannollisia erilaisien urheiluotteluiden katsojamääriin.

  League of Legends vedonlyöntikohteet

  Tähän alle olemme listanneet ja avanneet muutamia League of Legends vedonlyöntikohteita. Jos et tunne pelin tapoja tai termejä etukäteen, suosittelemme tutustumaan niihin, ennen kuin lyöt niistä vetoa.

  • Voittaja – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun.
  • Tasoitus – Yleinen vedonlyöntimuoto, jossa etukäteen heikommalle joukkueelle annetaan hieman tasoitusta, joka lasketaan mukaan lopputulokseen.
  • Kartta – Lyöt vetoa pelkän yksittäisen kartan voittajasta, etkä varsinaisen ottelun voittajasta.
  • Ensimmäiset vedot – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue saavuttaa ensin tietyn tavoitteen.
   1. First blood / Ensimmäinen tappo – Kumpi joukkue saa tehtyä ensimmäisen tapon.
   2. Turret / Tower – Kumpi joukkue saa ensimmäisenä tuhottua turretin.
   3. Dragon / lohikäärme – Kumpi joukkue tappaa lohikäärmeen ensin.

  Yläpuolella on mainittuna vain muutama malliesimerkki niistä asioista, joista sinun on mahdollista lyödä vetoa League of Legends –peleissä.

  Paras League of Legends vedonlyöntisivusto

  Luckbox – LoL / League of Legends

  100% talletusbonus 100€

  Luckbox on mielestämme paras vaihtoehto League of Legends vedonlyöntiä varten. Luckbox tarjoaa mielestämme markkinoiden eniten erilaisia League of Legends turnauksia ja tapahtumia, joista lyödä vetoa.

  Luckboxin tarjoama valikoima League of Legendsista on kieltämättä kattava, mutta sen lisäksi tarjolla on myös loistavat kertoimet näihin kohteisiin. Yksittäisten otteluiden sisällä pelaajalla on myös valtava määrä erilaisia kohteita, joten LoL vedonlyönti on erittäin miellyttävää Luckboxilla.

  Jos olet League of Legendsin ystävä ja haluat lyödä vetoa kyseisestä pelistä, on Luckbox sinulle mielestämme paras vaihtoehto tällä hetkellä.


  CS: GO vedonlyönti

  CS: GO eli Counter Strike: Global Offensive on Suomen suosituin esport peli. Sitä seurataan kaikista eniten, mutta siitä lyödään myös vetoa kaikista eniten. Tämä johtuu osittain suomalaisten joukkueiden menestyksestä kansainvälisellä tasolla viimeisen muutaman vuoden aikana.

  Vedonlyöntisivustot ovat myös havainneet CS: GO:n valtavan suosion, jonka myötä he tarjoavat kyseisen esport pelin parista lukuisia erilaisia vedonlyöntikohteita. Otteluiden ja turnauksien lisäksi vedonlyöntisivustot tarjoavat lukuisia pienempiä vedonlyöntikohteita yksittäisten otteluiden sisällä. Tämän myötä esport vedonlyönnistä on tullut todella monipuolista myös CS: GO:n osalta.

  CS:GO vedonlyönti Rabonalla mobiililaitteella

  Live-vedonlyönti CS: GO:n osalta on myös todella yleistä ja se on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja monipuoliseksi. CS: GO live-vedonlyönti toimii aivan vastaavalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin vedonlyöntikohteen osalta.

  CS: GO vedonlyöntikohteet

  Vaikka CS: GO on usealle jo valmiiksi tuttu nimi varsinkin nimensä osalta, eivät sen kaikki termit tai vedonlyönti kyseisestä pelistä ole välttämättä aivan yhtä tuttua. Me olemme listanneet alle muutaman esimerkkikohteen, joista sinun on mahdollista lyödä vetoa CS: GO –otteluissa.

  • Voittaja – Tyypillisin vedonlyöntimuoto, eli lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun.
  • Kartat – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa yksittäisen kartan.
  • Tapahtumat – Lyöt vetoa pelin sisällä tapahtuvista yksittäisistä tapahtumista.
   1. Ajan loppuminen – Ottelu päättyy ajan loppumisen vuoksi.
   2. Pommin räjähtäminen – Ottelu päättyy, kun pommia ei keretä purkaa ajoissa.
   3. Pommin purkaminen – Ottelu päättyy siihen, että pommi saadaan purettua.
  • Pistoolikierrokset – Lyö vetoa yksittäisen asekierroksen voittajasta.

  Yläpuolella olevassa listassa mainitsimme muutamia erilaisia tyypillisiä vedonlyöntikohteita, joita saatat löytää CS: GO:n parista.

  Paras CS: GO vedonlyöntisivusto

  Bethard – CS: GO / Counter Strike: Global Offensive

  100% talletusbonus 100€

  Bethard on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista esportin osalta suomalaisille. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Bethard vedonlyöntisivusto on kerrassaan älyttömän hyvi CS: GO:n osalta. Esimerkiksi heidän valikoimansa on aivan valtava.

  Bethard CS: GO -vedonlyöntivalikoima on markkinoiden parhaimmistoa. Kirjoitushetkellä kohteita on tarjolla esimerkiksi CS: GO ESEAsta, Icelandic Leaguesta, FunSpark ULTIsta, NumberOnesta, Gamers Club Liga Prosta ja WePlay Academy Leaguesta.

  Valtavan valikoiman lisäksi Bethard tarjoaa myös markkinoiden parhaimmistoa olevat kertoimet CS: GO -vedonlyöntiä varten.


  Dota 2 vedonlyönti

  Dota 2 on myös vedonlyöjien suosima esport peli, joskaan ei vielä Suomessa aivan yhtä suosittu kuin League of Legends tai CS: GO. Pelaajia Suomesta löytyy kyllä todella paljon kyseiselle pelille, ja katsojia vielä paljon sitäkin enemmän.

  Vedonlyönnin näkökulmasta Dota 2 on erinomainen peli, sillä se sisältää useita pieniä toimintoja, joista on mahdollista lyödä vetoa. Pelaajan on mahdollista lyödä vetoa tappojen määrästä, voitettujen karttojen määrästä, lopputuloksesta, käyttää tasoitusvetoa heikomman joukkueen eduksi ja vaikka ja mitä muuta.

  Dota 2 on noussut Suomessa suosioon jo heti julkaisunsa jälkeen, joten aivan uudesta pelistä ei enää ole kyse. Tämän myötä sillä onkin vakiintunut seuraajakunta, joka on mahdollistanut myös kansainvälisellä tasolla sen, että vedonlyöntisivustot tarjoavat kyseisen esport pelin parista paljon vedonlyöntikohteita.

  Dota 2 vedonlyöntikohteet

  Dota 2 on sen verran suosittu esport peli vedonlyönnin näkökulmasta, että lähes kaikilla sivustoilla on mahdollista lyödä siitä vetoa. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan pelin termeihin ja vedonlyöntitapoihin ennen vedonlyönnin aloittamista.

  Alle olemme listanneet muutaman mahdollisen tavan, joilla voit lyödä vetoa Dota 2 esport pelistä.

  1. Voittaja – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa pelin.
  2. Kartat – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa yksittäisen kartan.
  3. Tasoitus – Tasoitusvedolla alustavasti heikommalle joukkueelle annetaan hieman tasoitusta, joka huomioidaan ottelun lopputuloksessa.
  4. Ensimmäiset vedot – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkueista saavuttaa ensin halutun tavoitteen.
  5. Ensimmäinen tappo – Lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue saa ensimmäisen tapon.

  Edellisessä listassa on näkyvissä vain muutamia esimerkkitapauksia siitä, mistä asioista voit lyödä vetoa Dota 2 –pelissä. On myös olemassa useita muita vedonlyöntikohteita kyseisestä pelistä, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

  Paras Dota 2 vedonlyöntisivusto

  FEZbet - Dota 2

  100% talletusbonus 200€

  FEZbet on meidän valintamme parhaaksi vedonlyöntisivustoksi Dota 2:n osalta. Heidän valikoimansa on kenties markkinoiden paras tällä osa-alueella, ja lisäksi heidän kertoimensa ovat huippuluokkaa.

  FEZbet on muutenkin erittäin pätevä sivusto esport vedonlyöntiin, mutta Dota 2 on heidän yksi selvistä vahvuuksista. Kohteita on paljon niin eri turnauksista, otteluista kuin otteluiden sisällä olevista tapahtumista.

  FEZbet tarjoaa mielestämme markkinoiden parhaimman valikoiman nimenomaan yksittäisiä otteluiden sisäisiä vetoja Dota 2:n osalta. Tämä on suurin syy sille, miksi valitsemme tähän FEZbetin.


  Esport vedonlyönti yhteenveto

  Esport on vedonlyönnin näkökulmasta vielä suhteellisen uusi tuttavuus, mutta on siitä huolimatta saavuttanut valtavaa suosiota vedonlyöjien keskuudessa. Nykypäivänä lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntikohteita esportin valista, vaikka kertoimien laatu ja kohteiden monipuolisuus vaihtelevatkin huomattavasti sivujen välillä.

  Suomen suosituimpia esports pelejä ovat CS: GO, Dota 2 ja League of Legends. Tämä näkyy niin aktiivisten pelaajien määrässä, katsojien määrässä kuin vedonlyönnin osallakin. Tämän myötä on myös loogista, että näiden pelien joukosta löytyy eniten vedonlyöntikohteita Suomen vedonlyöntimarkkinoilta.

  Jos olet kiinnostunut lyömään vetoa eurheilusta, mutta mikään peleistä ei ole sinulle tuttu etukäteen, kannattaa sinun ensiksi tutustua pelin termeihin ja vedonlyöntikohteisiin. Näin ollen osaat esimerkiksi paremmin pohtia, kumpi joukkue saa ”First Bloodin”, eli ensimmäisen tapon kierroksen aikana.

  Edellinen pätee tietenkin kaikkeen muuhunkin vedonlyöntiin, eli älä niin sanotusti osta sikaa säkissä, pelaa tietämättä vedonlyöntikohteesta mitään. Esport vedonlyönti saattaa vaikuttaa aluksi hankalalta päästä mukaan, jos sinulla ei ole kokemusta mistään peleistä. Vaikeaa se ei kuitenkaan ole, kunhan jaksaa ensin nähdä hieman vaivaa asioiden selvittämiseksi.

  Eurheilu on ehdottomasti yksi vedonlyönnin tulevaisuuden nousevista tähdistä, joten siihen kannattaa tutustua mielestäni jo hyvissä ajoin. Onnea esport vedonlyöntiin!