Arvostelu XLbet:

XLbet

5 x 20€ ilmaisveto

XLbet arvostelu

Bonustarjous
9/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
9/10
Käyttökokemus
9/10
Asiakaspalvelu
8/10
Yhteenveto
9/10
XLbet Tiedot
Verkkosivu Xlbet.com
TalletustavatTrustly, Skrill, Klarna, Mastercard, Visa
KotiutustavatTrustly, Skrill, Mastercard, Visa
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@xlbet.com
OmistajaBP Group Ltd
Perustettu vuonna2022
LisenssiMalta

XLbet bonus

5 x 20€ ilmaisveto

XLbetin bonus on tällä hetkellä viisi erillistä ilmaisvetoa, jotka ovat suurimmillaan 20€ kokoisia. Pelaajan tulee toteuttaa vähintään 10€ talletus, ja tämän jälkeen asettaa veto minimikertoimilla 1.50. Kun veto on ratkennut, saa pelaaja panoksen arvoisen ilmaisvedon, joka on suurimmillaan 20€. Hän voi toistaa tämän viisi kertaa.

Yksi syy, miksi XLbet bonus on liki paras vedonlyöntibonus Suomessa on, että jokaisen ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaat. Ilmaisvedon saa myös käyttää juuri siihen kohteeseen mihin haluaa, eikä sille ole asetettu minkäänlaisia rajoituksia. Pelaaja saa aina pitää voitot, ja ilmaisvedon panos palautuu XLbetille.

Pelaajan tulee erikseen aktivoida XLbetin bonus ennen ensimmäistä talletusta. Tämän jälkeen ensimmäinen ehdot täyttävä veto aktivoi bonuksen lopullisesti. Ilmaisveto myönnetään pelaajalle 72h kuluessa siitä, kun ehdot täyttävä veto on ratkennut. Tämän jälkeen ilmaisveto no käytettävissä 14 vuorokauden ajan.

XLbet bonuksen ehdot

XLbet bonus on 5 x 20€ ilmaisveto

 • Minimitalletus: 10€
 • Suurin bonus: 5 x 20€
 • Minimikertoimet: 1.50
 • Voimassaoloaika: 14pv
 • Kierrätys: Ei kierrätystä

Kuinka lunastaa XLbet bonus?

1
Vahvista bonuksen lunastaminen

Aivan aluksi XLbetin bonusta lunastettaessa pelaajan tulee aktivoida bonus. Tämä toteutetaan juuri ennen talletuksen tekemistä painamalla Lisää bonus -painiketta.

2
Toteuta vähintään 10€ talletus

Kun bonus on aktivoitu, voidaan tehdä ensimmäinen talletus. Minimitalletus on 10€, ja suurin bonus on kaikki yhteen laskettuna 100€. Ei ole väliä luoko pelaaja käyttäjätilin vai pelaako ilman rekisteröintiä.

3
Aseta veto 1.50 minimikertoimilla

Talletuksen jälkeen pelaajan tulee asettaa veto kohteeseen, jonka kertoimet ovat minimissään 1.50. Lajilla ei ole väliä, ja pelaaja saa tämän asetetun panoksen suuruisen ilmaisvedon itselleen. Vaikka panoksen arvo ylittäisi 20€, on suurin bonussumma silti 20€.

4
Bonus myönnetään 72h kuluessa

Kun asetettu veto on ratkennut, myöntää XLbet sinulle vetosi panoksen arvoisen ilmaisvedon. Jos ilmaisvetoa ei 72h kuluessa ole myönnetty, ota yhteyttä XLbetin asiakaspalveluun.

5
Olet lunastanut XLbet bonuksen

Olet nyt lunastanut XLbet bonuksen. Ilmaisveto tulee käyttää 14 päivän kuluessa kohteeseen, jolle ei ole erillisiä rajoituksia. Ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita. Jotta voit lunastaa kaikki viisi 20€ ilmaisvetoa XLbetille, tulee sinun vain asettaa uusia ehdot täyttäviä vetoja.

XLbet luotettavuus

Vaikka loppuvuonna 2022 avattu XLbet on vielä nuori iältään, on kyse luotettavasta toimijasta. XLbetin taustalla toimiva Betpoint Group Limited on toiminut Suomessa jo pitkään, ja heidän muut uhkapelisivustot ovat lukeutuneet jo pitkään suomalaisten suosikkeihin.

XLbetin luotettavuudesta kertoo paljon MGA-lisenssi, jonka saavat vain parhaat vedonlyöntisivut. Luotettavuutta lisenssi lisää huomattavasti, sillä sen myötä ETA:n viranomaiset valvovat XLbetin ja Betpoint Group Limitedin toimintaa jatkuvasti.

Myös rahansiirrot on XLbetilla mahdollista toteuttaa mahdollisimman turvallisella ja nopealla tavalla, sillä kaikki tarjolla olevat maksutavat ovat Suomen luotettavimmasta päästä. Trustly, Skrill, Klarna, Mastercard ja Visa ovat kaikki erittäin suosittuja siirtotapoja Suomessa.

Miksi XLbet on luotettava?
 • MGA-lisenssi ja ETA:n viranomaisten valvoma brändi.
 • Suomeksi tarjolla oleva sivusto ja asiakaspalvelu.
 • Tarjolla Suomessa luotettavat ja suositut maksutavat.
  • Trustly, Skrill, Klarna, Mastercard ja Visa.
 • BP Group Ltd on Suomessa tunnettu uhkapeliyritys.
  • Omistavat myös mm. Rapid Casinon ja Neon Vegasin.

XLbet kokemuksia

XLbet kokemuksia ei vielä juurikaan ole tarjolla, sillä kyseessä on vasta loppu vuonna 2022 julkaistu vedonlyöntisivusto. Myöskään meidän lukijamme eivät ole vielä lähettäneet meille heidän XLbet kokemuksia. Tämän vuoksi meidän kolme asiantuntijaa ovat avanneet alle omat päällimmäiset XLbet kokemukset!

XLbet tarjoaa viihdyttävän kokonaisuuden, joka miellyttää varmasti suomalaisia pelaajia. Valikoimaa Suomesta on paljon, ja lisäksi myös aivan kaikki suomalaisten suosimat sarjat löytyvät. Yksinkertainen käyttää, ja varsinkin tietokoneversio toimii jopa odotettua paremmin. Puhelimen näytölle sivu ei aivan yhtä hyvin optimoidu, ja tekstit saattavat olla hieman eri riveillä.


+ Hyvät bonukset ja jatkuvasti uudet kampanjat

- 50€ miniminostoraja on kohtuuttoman valtava

Mikko
Mikko, Verkkosivuston johtaja

Mobiilikäytössä XLbet vaatii vielä hiomista, mutta tavallinen vedonlyönti siinä kyllä onnistuu silti varsin hyvin. Live-vedonlyöntiä kokeillessa vedot menivät läpi nopeasti, valikoima päivittyi jatkuvasti ja muuttuneet kertoimet näki selvästi. Bonukset ovat yksi suurimmista plussista verovapaiden voittojen ohella. Oli myös hyvä, että sivua pystyi ensin kokeilemaan ilman rekisteröitymistä ennen varsinaisen tilin luomista.


+ Hybridisivusto mahdollistaa vedonlyönnin kokeilemisen

- Kotiutuksissa kesti yli kaksi päivää, joka on nykyään liikaa

Lassi
Lassi, Projektipäällikkö

Keskustelin XLbetin live-chatin kautta ja siinä oli paljon ongelmia. Palvelu vastasi vain sekunneissa, mutta aina jonkin ajan kuluttua lensin pois keskustelusta, ja kaikki piti aloittaa alusta. Lopulta asia selvisi sähköpostilla, johon vastattiin reilussa tunnissa. Ongelma oli bonuksen lunastamisessa, joka tämän jälkeen myönnettiin minulle manuaalisesti. Bonus itsessään toimi erinomaisesti, ja päädyin myöhemmin lunastamaan myös toisen kampanjan XLbetilta!


+ Lukuisat bonukset ja tarjoukset eri tapahtumia varten.

- Asiakaspalvelu heitti jatkuvasti ulos keskustelusta.

Jacob
Jacob, Kaikkitietävä johtaja

XLbet lisenssi ja verotus

XLbet on lisensoitu Maltalle, eli sillä on MGA-lisenssi. Tätä lisenssiä pidetään vedonlyönnin maailmassa luotettavana ja arvostettuna, ja sen saamiselle on asetettu kovat kriteerit. Vaikka XLbet on vielä uusi vedonlyöntisivu, tuo MGA-lisenssi sille valtavan määrän uskottavuutta.

Turvallisuutta MGA-lisenssi tuo XLbetille siksi, että lisenssin myötä Euroopan talousalueen viranomaiset valvovat kyseisen vedonlyöntisivun toimintaa. Kyseessä ovat luotettavimmat viranomaiset, jotka kansainvälisiä vedonlyöntisivuja valvovat.

X Lbetin MGA lisenssi ja verovapaat voitot

MGA-lisenssin suuri plussa on myös, että tämän lisenssin myötä Suomesta käsin saa aina verovapaat voitot. Jos XLbet olisi lisensoitu esimerkiksi Curacaolle, olisi Suomesta käsin pelatessa tullut maksaa veroja jopa kymmeniä prosentteja.

XLbet on saanut Maltan lisenssin brändin omistajan, BP Group Ltd:n kautta, jolle sen ovat myöntäneet Maltan viranomaiset 1.8.2018. Virallista tietoa XLbetin lisenssistä janoaville, on lisenssin numero MGA/B2C/203/2011.

XLbet - Plussat ja miinukset

+ Tunnettu bonuksista ja tarjouksista

Bonukset, kampanjat ja tarjoukset ovat osa-alue, jossa XLbet on liki jokaista vedonlyöntisivua edellä. Bonukset eivät ole aina ne Suomen parhaat, mutta niitä on tarjolla liki jatkuvasti erilaisia. XLbet on tullut tunnetuksi varsinkin siitä, että he tarjoavat liki jokaiseen turnaukseen ja tapahtumaan omat kertoimet. Oli kyseessä sitten jääkiekon MM-kisat tai Euroviisut, on XLbetilla siihen todennäköisesti oma kampanja.

+ Sisältää paljon kohteita Suomesta

XLbet tarjoaa kiitettävän kokoisen kohdevalikoiman, joka loistaa varsinkin Suomen sisältä tulevien kohteiden osalta. Tarjolla on lukuisia sarjoja, kuten Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, Kansallinen Liiga, Liiga, Mestis ja Korisliiga. Näiden lisäksi tarjolla on muitakin suomalaisia kohteita, ja koko valikoima on muutenkin varsin miellyttävä suomalaisille pelaajille.

+ Pelaa ilman tiliä tai rekisteröi käyttäjä

XLbet on hybridimallinen vedonlyöntisivu, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda oman käyttäjän sekä pelata ilman rekisteröintiä vain pankkitunnuksia käyttäen. Muuten pelaajan näkökulmasta ei ole väliä luoko hän käyttäjän, mutta rahansiirtomenetelmät vaihtelevat riippuen siitä, mitä pelaaja tekee. Pelaaminen ilman rekisteröintiä tapahtuu Trustlylla, ja jos pelaaja haluaa luoda erillisen käyttäjän, tulevat käyttöön myös Visa, Mastercard, Skrill ja Klarna.

- Nostoissa voivat kestää useita päiviä

Parhaissa tapauksissa XLbet voi tarjota kotiutukset vain muutamissa minuuteissa, mutta tilanne ei ole aina näin. Kun pelaaja lähettää kotiutuspyynnön, sitoutuu XLbet käsittelemään sen 72h kuluessa. Huonolla tuurilla vain tässä osiossa kestää jo muutama päivä. Useimmiten näin ei ole, ja kotiutukset näkyvät alle parissa tunnissa.

- Jopa 50€ rajoitus minimikotiutuksille

Yleensä vedonlyöntisivut asettavat minimikotiutuksille rajaksi 10-20€, mutta XLbet on nostanut rajaksi peräti 50€. Eli toisin sanoen pelaajan ei ole mahdollista kotiuttaa tätä pienempää summaa. Lisäksi pelaajan tulee myös kierrättää talletettu summa vähintään kerran ennen sen mahdollista kotiutusta, eli edes lisäämällä rahaa ei ole mahdollista yksinkertaisesti "kiertää järjestelmää".

- Käytettävyydessä on parannettavaa

Vaikka XLbet on varsin hyvä vedonlyöntisivu, on sen käytettävyydessä havaittavissa puutteita. Tämä johtuu paljon itse sivun uutuudesta, joten käytettävyyttä tullaan varmasti vielä hiomaan lähiaikoina. Esimerkiksi itse sivusto ei skaalaudu täydellisesti mobiililaitteiden näytöille. Tämän seurauksena kaikki painikkeet eivät toimi aivan niin helposti kuin ajattelisi.

XLbet kotiutus

XLbet tarjoaa kotiutuksia neljällä tavalla, jotka ovat Trustly, Skrill, Mastercard ja Visa. Koostimme alla olevaan taulukkoon piirteet, joita jokaisella näistä kotiutustavoista on XLbetilla.

KÄSITTELY
SIIRTO
RAJAT
1. Trustly
0 - 72h
< 5min
50 - 5 000€
2. Skrill
0 - 72h
< 15min
50 - 5 000€
3. Mastercard
0 - 72h
24-72h
50 - 5 000€
4. Visa
0 - 72h
24-72h
50 - 5 000€

Kotiutukset XLbetilta ovat turvallisia, ja useissa tapauksissa verrattain nopeita. Välillä kotiutuksissa voi kestää hieman kauemmin, sillä XLbet on ilmoittanut käsittelevänsä kaikki kotiutukset 72h kuluessa nostopyynnön lähettämisestä. Mainintaa pankkipäivistä ei ole, eli tämä sisältää viikonloput. Arkisin nostot tapahtuvat yleensä nopeammin.

XLbet ei koskaan peri ylimääräisiä kustannuksia kotiutuksista. Lisäksi MGA-lisenssin myötä voitot ovat verovapaat, eli pelaaja saa pitää kotiutetut rahat sellaisenaan. Miinuksena voidaan silti pitää sitä, että XLbet on ilmoittanut kotiutuksien minimirajan olevan peräti 50€, joka on muihin vedonlyöntisivuihin verrattuna keskiarvoa korkeampi raja.

XLbet talletus

Talletukset XLbetilla onnistuvat viidellä eri tavalla, jotka ovat Trustly, Skrill, Mastercard, Visa ja Klarna. Jos haluat pelata ilman rekisteröitymistä, onnistuu se vain Trustlylla. Kaikki muut vaihtoehdot tulevat tarjolle silloin, kun käyttäjätunnus on luotu. Alla olevasta taulukosta näet tärkeimmät tiedot näistä viidestä maksutavasta XLbetilla.

KESTO
KULUT
RAJAT
1. Trustly
Välitön
Ilmainen
10 - 999 999€
2. Skrill
Välitön
Ilmainen
10 - 999 999€
3. Mastercard
Välitön
Ilmainen
10 - 999 999€
4. Visa
Välitön
Ilmainen
10 - 999 999€
5. Klarna
Välitön
Ilmainen
10 - 999 999€

XLbet tukee talletuksia 10€ ylöspäin, eivätkä he ole asettaneet maksimirajaa talletuksia varten. Pelaajat voivat siis toteuttaa juuri sen kokoisia talletuksia kuin vain haluavat, eikä mistään maksutavasta tai rahasummasta tule lainkaan ylimääräisiä kustannuksia.

Huomattavaa kuitenkin on, että pelaajan tulee kierrättää talletussumma kerran ennen sen mahdollista kotiuttamista. Jos pelaaja toisin sanoen tallettaa esimerkiksi 40€, tulee hänen pelata vähintään 40€ edestä ennen kuin hän voi lähteä kotiuttamaan rahoja tililtään.

XLbet - Mitä sinun tulee tietää?

XLbetin kohdevalikoima

XLbetin kohdevalikoima on hyvä, mutta ei varsinaisesti mitään erikoista. Kohteita on noin 30 lajista, joka on hyvin tyypillinen määrä tavallisille vedonlyöntisivustoille Suomessa. Valikoimaan kuuluvat suosituista lajeista muun muassa jalkapallo, tennis, jääkiekko ja koripallo. Vähemmän tunnetuista lajeista löytyvät esimerkiksi vesipallo, gaelic hurling ja australialainen jalkapallo.

XLbet kohteiden kertoimet

Kertoimien valossa XLbet on suomalaisille loistava valinta, sillä jääkiekossa ja jalkapallossa kertoimet ovat yleensä muita sivustoja korkeammat. Sen sijaan esimerkiksi golfissa ja käsipallossa kertoimet putoavat alle keskiarvon. Keskiarvon osalta kertoimet ovat hyvin tavallisia Suomessa, mutta juuri jääkiekossa ja jalkapallossa ne ovat 90% kilpailijoista paremmat.

XLbet sopivuus Suomeen

XLbet on loistava vedonlyöntisivusto Suomen markkinoille, sillä:

 • Tarjoaa täysin suomenkielisen sivuston.
 • Asiakastuki on tarjolla myös suomeksi.
 • MGA-lisenssillä aina verovapaat voitot.
 • Pelivalikoima sisältää kohteita Suomesta.
 • Vain Suomeen suunnattuja kampanjoita.
XLbet on hybridisivusto

XLbet on hybridisivusto, sillä heidän sivulla on mahdollista lyödä vetoa sekä ilman rekisteröitymistä että luomalla käyttäjän. Ilman rekisteröitymistä pelaaminen tapahtuu Trustlyn välityksellä, mutta jos pelaaja haluaa luoda käyttäjän, voi hän tehdä siirtoja myös Skrillin, Mastercardin, Visan ja Klarnan avulla.

XLbet sivuston omistaja

XLbetin taustalla toimii Betpoint Group Limited, joka on toiminut Suomen vedonlyönti- ja kasinomarkkinoilla jo useiden vuosien ajan. BP Group Ltd omistaa jo valmiiksi useita suomalaisten suosimia sivustoja, kuten Neon Vegasin, Rapid Casinon, Casinofestin, Ultra Casinon sekä Nitro Casinon. Kyseinen brändi on varsin arvostettu ympäri maailmaa, ja on varsinkin pohjoismaisten pelaajien suosiossa.

XLbetin asiakaspalvelu

XLbet tarjoaa asiakaspalvelun, johon voi olla yhteydessä niin sähköpostitse kuin live-chatin kautta. Yllättävää XLbetilla on, että live-chat on auki vuorokauden ympäri. Päiväsaikaan tarjolla on palvelua myös suomeksi, mutta siitä ei ole aina sataprosenttista varmuutta. Jos palvelun haluaa varmasti suomeksi, kannattaa tällöin lähettää viestiä sähköpostilla.

XLbet Arvostelu

XLbet kasinobonus

5 x 20€ ilmaisveto