Arvostelu Betkwiff:

Betkwiff

Korottuva kerroin + 50€ yllätysveto

Betkwiff arvostelu

 • Kwiffed odds = Superkertoimet
 • Panostettu mobiilisovellukseen
 • Hitaat kotiutusten vahvistukset
 • Haastajia pienemmät kertoimet
Bonustarjous
9/10
Pelitarjonta
7/10
Mobiilikokemus
9/10
Maksutavat
8/10
Käyttökokemus
7/10
Asiakaspalvelu
7/10
Yhteenveto
7/10
Betkwiff Tiedot
Verkkosivu betkwiff.com
TalletustavatVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller, RapidTransfer, Paysafecard, EcoPayz
KotiutustavatVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller, RapidTransfer
SovelluksetiOS, Android
Asiakaspalveluhelp@kwiff.com
OmistajaWorldwide Gaming Limited
Perustettu vuonna2015
LisenssiMansaari

Betkwiff Suomi

Betkwiff Suomi on monella tapaa todella kehittynyt ja suomalaisille sopiva sivusto, mutta monissa asioissa heidän sopivuutta voidaan myös sopivissa määrin kyseenalaistaa. Tärkeää tietoa on esimerkiksi, että Betkwiff Suomi on lisensoitu Mansaarelle, eli heiltä ei saa verovapaita voittoja.

Alunperin Betkwiff Suomi oli tarjolla vain englanniksi, mutta muutama vuosi sitten se käännettiin myös suomeksi. Aluksi käännösvirheitä oli melko kasa, mutta nyt niistä ollaan suurimmaksi osaksi päästy eroon. Miinusta annamme kuitenkin siitä, että jos lähdet "pääsivujen" ulkopuolelle, ovat avautuvat sivut tarjolla vain englanniksi.

Huomioitavaa Betkwiff Suomessa on myös, että he eivät juurikaan tarjoa kohteita Suomen sarjoista. Kyllä, tarjolla on Liiga, Veikkausliiga ja pari muuta sarjaa, mutta siihen se aika lailla sitten jää. Muuten kohteita suomalaisten pelaajien suosimista sarjoista on kyllä kiitettävä määrä tarjolla, mutta ei vain suomalaisista sarjoista.

"Jacob, sopiiko Betkwiff suomalaisille?"

Jacob
Jacob - Kaikkitietävä johtaja

Vaikka Betkwiff ei ole kaikilla osa-alueilla aivan vahvimmillaan olen silti vahvasti sitä mieltä, että Betkwiff sopii vallan mainiosti suomalaisille. Miksi olen tätä mieltä? Tässä muutama syy miksi!

 • Tuovat markkinoille ominaisuuksia, joita muut sivut eivät tarjoa.
 • Suurin osa vedonlyöntisivustosta on tarjolla sujuvasti suomeksi.
 • Maksutavat ovat melko tyypillisiä suosituille vedonlyöntisivuille.
 • Suomessa pelataan paljon älylaitteilla, jossa Betkwiff on loistava.

Mitä sinun tulee tietää Betkwiff Suomesta?

Miksi on kannattavaa valita Betkwiff Suomi?

Tässä on muutama hyvä syy sille, miksi kannattaa valita Betkwiff Suomi!

 1. Persoonallisia bonuksia ja tarjouksia - Kuten 20€ yllätysveto.
 2. Kwiffed odds - Saat yllättäen korotetut kertoimet eri vetoihin.
 3. Betkwiff mobiilisovellus on yksi Suomen parhaista yksilöistä.
 4. Supercharged cash out takaa usein korkeat voitot cash outilla.
Ovatko Betkwiff Suomen kertoimet korkeat?

Betkwiff Suomi tarjoaa kertoimien osalta pienoisen pettymyksen käyttäjilleen. Oikeastaan urheilulajista, sarjatasosta ja yksittäisestä kohteesta riippumatta Betkwiff tarjoaa markkinoiden keskiarvoa matalammat kertoimet. Tämä on ollut Betkwiffin yksi suurimmista heikkouksista läpi heidän olemassaoloajan.

Matalia kertoimia Betkwiff pyrkii, ja varsin onnistuneesti kompensoikin kwiffed odds -ominaisuudella, eli niin sanotuilla superkertoimilla. Nämä ovat täysin yllättäen tulevat korotetut kertoimet, jotka saattavat esimerkiksi tuplata tai nelinkertaistaa alkuperäiset kertoimet. Superkertoimet annetaan yllättäen jo asetettuun kohteeseen, eikä niitä voi itse määrätä, hakea tai lunastaa.

Tarjoaako Betkwiff Suomi verovapaat voitot?

Betkwiff Suomi ei tarjoa pelaajilleen verovapaita voittoja. Tämä on sen takia, että Betkwiff on lisensoitu Mansaarille, eli ETA-alueen ulkopuolelle.

Onko Betkwiffillä kattavasti erilaisia kohteita?

Vedonlyöntikohteiden osalta Betkwiff on hyvin tyypillinen pienempi ETA-alueen sisälle lisensoitu vedonlyöntisivusto. Tarjolla on 17 eri urheilulajia ja pääasiassa kohteita on tarjolla useista eri maista. Kaikki yleisimmät urheilulajit ovat tarjolla ja suosituimmat sarjat löytyvät, mutta pienemmistä on jonkin verran puutetta.

Minkälaisia tarjouksia Betkwiff Suomi tarjoaa?

Betkwiff on erittäin tunnettu juuri siitä, että heillä on todella persoonalliset tarjoukset ja bonukset. Tässä muutama esimerkki:

 1. Yllätysveto - Betkwiff asettaa pelaajan puolesta yllätysvedon, jota pelaaja ei voi itse päättää. Kohde, kertoimet ja kaikki muu voivat olla aivan mitä tahansa.
 2. Kwiffed odds - Asetat vedon, jonka jälkeen Betkwiff nostaa kyseisen vedon kertoimet esimerkiksi kaksin-, kolmin- tai nelinkertaisiksi siitä, mitä siinä alunperin oli.
 3. Supercharged cash out - Betkwiff voi yllättäen lisätä mahdollista cash outilla ulosotettavan summan määrää huomattavasti. Tämä tulee täysin yllättäen ja hallitsematta.

Betkwiff vedonlyöntisivusto

Betkwiff vedonlyöntisivusto on perustettu perustettu vuonna 2015 ja se on siitä vuodesta lähtien toiminut aktiivisesti myös Suomessa. Betkwiff on aina ollut ensisijaisesti kasino, mutta viimeisimmät päivitykset ovat edesauttaneet myös vedonlyöntipuolen kasvua korkealle tasolle.

Betkwiff on uniikki vedonlyöntisivusto, jonka pääpaino on, että vedonlyönnin tulee olla hauskaa, jännittävää ja yllättävää. Tämä on selvästi näkyvissä muun muassa heidän yllätysvedossa ja monissa ominaisuuksissa, kuten kwiffed odds ja supercharged cash out.

Yleisesti ottaen tarjolla on erittäin moderni ja persoonallinen vedonlyöntisivusto, jollaista ei usein tule Suomessa vastaan. He eivät pysty välttämättä kilpailemaan isojen sivustojen kanssa kaikilla osa-alueilla, mutta saman kokoisiin sivustoihin verrattuna heillä on asioita, joita mikään muu yksilö Suomessa ei yksinkertaisesti vain tarjoa.

Betkwiff vedonlyontisivusto kaytossa eri laitteilla 1

Betkwiff vedonlyöntisivusto skaalautuu loistavasti kaikkien eri laitteiden näytölle.

Kohdevalikoima Betkwiff vedonlyöntisivustolla

Vaikka Betkwiff on perustettu jo vuonna 2015 asti, tarjoavat he ikäänsä nähden varsin suppean kohdevalikoiman. Tavalliselle vedonlyöjälle kohteita kyllä on tarpeeksi paljon tarjolla, mutta jos etsit tiettyä pienempää sarjaa, ei Betkwiff ole tähän oikea paikka.

Niin sanottuja erikoisvetoja Betkwiff ei myöskään tarjoa yhtä paljon kuin muut saman ikäluokan vedonlyöntisivustot. Tässä täytyy kuitenkin muistaa, että Betkwiff on vielä toistaiseksi melko pieni vedonlyöntisivusto, ja on alkanut kasvamaan vasta myöhempien päivitysten myötä.

Betkwiff vedonlyönnin kertoimet

Kertoimet eivät ole Betkwiffin vahvuus. Itse asiassa Betkwiff tarjoaa hieman markkinoiden keskiarvoa matalammat kertoimet, oli kyseessä sitten käytännössä mikä tahansa urheilulaji tai sarja. Tavalliset kertoimet vain eivät kuulu Betkwiffin valttikortteihin.

Tavallisten kertoimien mataluutta Betkwiff kompensoi kwiffed odds -ominaisuudella. Tämä ominaisuus korottaa yllättäen pelaajan jo asettaman vedon kertoimia. Tätä ominaisuutta ei voi pyytää tai edesauttaa, mutta sen tullessa, on se sen arvoista.

Betkwiff bonus

Korottuva kerroin + 50€ yllätysveto

Betkwiff bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä korottuvat kertoimet ensimmäiseen vetoon. Pelaaja tekee ensin haluamansa kokoisen talletuksen, jonka jälkeen hänen tulee asettaa veto joka sisältää vähintään kaksi kohdetta ja sen minimikertoimet ovat yhteensä 2.00. Vedon minimipanos on 1€ ja maksimipanos on 50€.

Pelaaja ei saa etukäteen tietää minkälaiset korotetut kertoimet häntä odottavat, ja ne voivat vaihdella välillä 3%-500%. Toisin sanoen esimerkiksi juuri 2.00 kertoimista voi tulla 10.00 kertoimet, joka konkreettisesti viisinkertaistaa pelaajan vedon kertoimet.

Sen lisäksi, että pelaaja saa korotetut kertoimet, ovat niillä mahdollisesti saadut voitot täysin kierrätysvapaat. Korottuvat kertoimet koskevat pelaajan ensimmäistä vetoa, ja niille ei ole toistaiseksi asetettu erillisiä aikarajoituksia.

Betkwiff kwiffed odds, eli superkertoimet

Yksi Betkwiffin suurimmista erikoisuuksista ja asioista, joka erottaa sen muista vedonlyöntisivustoista ovat kwiffed odds, eli super kertoimet. Tästä käytetään myös nimeä kwiffaus. Nämä ovat korotetut kertoimet, jotka sinulle annetaan yllättäen, kun olet jo asettanut vedon. Et siis tiedä niistä ennen vedon asettamista.

Huomioitavaa kwiffed oddseissa on se, että ne on mahdollista saada vain vetoihin, jotka on asetettu mobiilisovelluksessa. Jokaiset korotetut kertoimet ovat täysin uniikkeja, niitä ei voi hallita ja samoja kertoimia ei tule tarjolle kenellekään muulle pelaajalle. Aika loistava ominaisuus, ja vielä täysin uniikki, eli sitä ei ole tarjolla muilla sivustoilla!

Kwiffed odds eli korotetut kertoimet betkwiffilla

Pelaaja ei voi itse hallita sitä, milloin Betkwiff antaa hänelle kwiffed oddsit.

Betkwiff itse kuvailee kwiffed oddsien, eli superkertoimien tulevan pelaajalle pyytämättä ja yllättäen. Esimerkiksi jos pelaaja on asettanut vedon kertoimilla 2.80, voivat kwiffed odds nostaa kertoimet olemaan esimerkiksi 9.70. Pelaaja ei maksa tästä mitään, mutta voi silti saada suuremmat voitot.

Kwiffed odds Betkwiffillä kompensoi osittain sitä, että muuten Betkwiffin kertoimet ovat markkinoiden keskiarvoa matalammat. Tämä on myös eräänlainen Betkwiff bonus pelaajille. Tämä toimii ihan hyvänä kompensaationa, sillä superkertoimia saadaan jopa yllättävänkin usein, eli tämä ei ole mikään "vain jouluna ja syntymäpäivänä" -juttu.

Kwiffed oddseista kerrotaan aina vedon asettamisen jälkeen!

Betkwiff supercharged cash out

Cash out -ominaisuus on nykypäivänä tarjolla lähes jokaisella sivustolla, mutta Betkwiff on nostanut tämän uudelle tasolle luomalla supercharged cash out -ominaisuuden. Tämä on kuin kwiffed odds -ominaisuus, mutta vain suunnattu cash out -toiminnolle.

Betkwiffin supercharged cash out tarkoittaa, että pelaaja toteuttaa cash out -ominaisuuden, voi Betkwiff antaa rahat isommalla kertoimella, kuin mitä alun perin näytettiin. Aluksi cash outille voidaan näyttää esimerkiksi kertoimia 1.35, mutta lunastettaessa ne nousevat olemaan 3.15.

Supercharged cash out on Betkwiffillä myös ominaisuus, johon pelaaja ei voi itse millään tavalla vaikuttaa. Toisin sanoen pelaaja ei voi itse yrittää johdatella Betkwiffiä toteuttamaan tätä tai vapaavalintaisesti vain lunastaa tätä suurempaa cash outia Betkwiffiltä.

Pelaaja ei itse voi vaikuttaa supercharged cash outiin!

Betkwiff vedonlyönti älylaitteilla

Betkwiff on yksi niistä vedonlyöntisivustoista, jotka ovat tosissaan panostaneet omiin älylaitteille suunnattuihin versioihinsa. Heillä on hyvin älylaitteille optimoitu versio heidän vedonlyöntisivustosta, jonka lisäksi heillä on myös erikseen älylaitteille ladattava sovellus.

Voimme puhtain sydämin myös sanoa, että Betkwiff on jopa selkeästi parempi älylaitteilla kuin tietokoneella. Tämä on myös yksi sivun selkeistä vahvuuksista, sillä esimerkiksi Betkwiff sovellus on yksi Suomen parhaista vaihtoehdoista juuri älylaitteilla käytettäväksi.

Huomioitavaa Betkwiffin älylaitteilla käytössä on etenkin se, että kwiffed odds -toiminto on käytössä vain erikseen ladattavassa sovelluksessa. Jo tämä tekee sovelluksesta kannattavan ladata, sillä muuten Betkwiffin kertoimet eivät pysty kilpailemaan muiden sivustojen kanssa.

Muutenkin älylaitteiden näytöillä Betkwiff pääsee visuaalisesti paremmin esille. Myös navigointi, joka Betkwiff vedonlyöntisivustolla on tietokoneella melko hankalaa, on huomattavasti yksinkertaisempaa älylaitteilla. Kokonaisuudessaan Betkwiff vedonlyöntisivusto on luotu toimimaan juuri älylaitteilla.

Miksi valita Betkwiff Suomi?

Kuten monille on varmasti käynyt jo selväksi, Betkwiff ei ole tavallinen vedonlyöntisivusto. Suomessa on tarjolla valtavasti vaihtoehtoja, joten miksi näiden joukosta kannattaa sitten valita juuri Betkwiff? Tässä on mielestämme muutama aivan loistava syy valita Betkwiff Suomi!

 1. Tarjoukset ja bonukset - Betkwiff tarjoaa täysin uniikkeja tarjouksia ja bonuksia, joita mitkään muut vedonlyöntisivustot Suomessa eivät tarjoa.
 2. Kwiffed odds -toiminto - Kwiffed odds takaa, että voit lyödä vetoa kohteisiin, joiden kertoimet ovat varmasti korkeammat kuin missään muualla!
 3. Supercharged cash out - Cash outin käyttäminen Betkwiffillä voi olla todella kannattavaa, sillä kertoimet voivat olla joskus jopa moninkertaiset.
 4. Lisenssit ja turvallisuus - Betkwiff:llä on Mansaarien lisenssi ja se pitää muita saman kokoisia sivustoja paremmin huolta pelaajien turvallisuudesta.
 5. Käyttäminen älylaitteilla - Älylaitteilla vedonlyöjille Betkwiff on yksi Suomen markkinoiden kirkkaasti parhaista vaihtoehdoista kokonaisuudessan.

Kyllä, Betkwiffillä on myös omat heikkoutensa. He saattavat vahvistaa kotiutukset hitaasti, heillä voi olla kilpailijoita matalammat kertoimet ja koko sivusto voi olla vaikea navigoida, mutta tämä ei tarkoita, etteikö heidän sivustoa kannattaisi kokeilla.

Valitakko Betkwiff vai jokin kilpailija?

Kilpailu pelaajista on vedonlyöntisivustoilla todella kovaa, ja myös Betkwiff on pistänyt parhaansa peliin. Se on monella osa-alueella yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista, mutta myös yhtä monella osa-alueella vastaavan kokoisia kilpailijoita heikompi vaihtoehto.

On selvää, että Betkwiffillä on omat heikkoutensa. Näin on myös jokaisella kilpailijalla. Kannattaako sitten valita Betkwiff vai jokin kilpailevista sivuista? Lähdetään tarkastelemaan vähän arvosanoja, joita olemme antaneet muille sivustoille ja verrataan niitä Betkwiffiin!

Betkwiff vastaan muutBetkwiffOhMyZino
Bonustarjous9/107/10
Pelitarjonta7/107/10
Mobiilikokemus9/108/10
Maksutavat8/107/10
Käyttökokemus7/109/10
Asiakaspalvelu7/108/10
Yhteenveto7/107/10

Betkwiff vastaan muut -vertailun lopputulos

Kuten huomaamme, ei Betkwiff pärjää yhtään hullummin. Esimerkiksi bonuksien ja mobiilikäytön osalta Betkwiff kuuluu Suomen aivan ehdottomaan eliittiin. Tietenkään se ei ratkaise kaikkea.

Jos puhutaan pelitarjonnasta, ajaa OhMyZino aivan selkeästi Betkwiffin ohi. Maksutavoissa Betkwiff on taas kohtalaisen kovilla, mutta yleinen vedonlyöntikokemus tietokoneversiossa Betkwiffillä heikoin.

Asiakaspalvelussa on Betkwiffillä myös hieman heikkouksia, jolloin lähtisimme suosittelemaan teille OhMyZinon valitsemista. Jos lähdetään katsomaan aivan kokonaisuutta, on OhMyZino yksi koko Suomen parhaista vedonlyöntisivustoista, ja se myös näkyy.

Yleisesti ottaen on selvää, että Betkwiff ei ole Suomen paras vedonlyöntisivusto kaikille pelaajille. Se pystyy tarjoamaan kuitenkin todella viihdyttäviä ja uniikkeja kokemuksia samalla, kun pelaaja voi yllättyä erilaisista ominaisuuksista. Kokeilkaa itse ja nauttikaa!

Rahansiirrot Betkwiffillä

Betkwiffin yksi suurimmista heikkouksista on aiempina vuosina olleet rahansiirrot, tai oikeastaan rahansiirtomenetelmät. Tähän asiaan ollaan saatu jo selkeä muutos parempaan suuntaan, ja menetelmien valikoima ei ole enää yhtä heikoissa kantimissa kuin aiemmin Betkwiffillä. Pääasia on kuitenkin se, että siirrot ovat Betkwiffillä aina turvallisia ja luotettavia.

Rahansiirroissa ja varsinkin kotiutuksissa kannattaa ottaa huomioon Betkwiffillä heidän omaava Mansaarten lisenssi. Tämä tarkoittaa, että voitot Betkwiffillä eivät ole verovapaita. Kyseessä on hieman harvinaisempi lisenssi, mutta se ajaa varsin hyvin asemansa suomalaisten näin pelaajien näkökulmasta.

Plussat rahoihin liittyvissä asioissa annamme Betkwiffille siitä, että he tarjoavat kilpailijoita paremmat mahdollisuudet pelaajalla seurata omaa pelaamista. Pelaaja voi esimerkiksi nähdä koko siirtohistoriansa, kotiutushistoriansa, paljonko hän on koko aikana voittanut tai hävinnyt ja paljonko hän on koko aikana tallettanut rahaa Betkwiffille yhteensä.

Betkwiff vedonlyontisivustolla vastuumista pelaamista

Betkwiff talletus

Betkwiffiä on vuosien aikana kritisoitu Suomessa siitä, että he eivät tarjoa laajaa valikoimaa talletustapoja. Tilanne on muuttunut, sillä nykyään Betkwiff tarjoaa Suomessa pelaajalle mahdollisuuden toteuttaa talletus kahdeksalla eri menetelmällä. Valikoimaan lisättiin mm. Trustly vedonlyönti. Tämä ei silti ole laajin valikoima, mutta paljon tyhjää parempi.

Kritiikki on nimenomaan kohdistunut Betkwiff talletuksissa menetelmien suppeuteen. Itse talletuksia ei muuten ole tätä enempää negatiiviseen sävyyn arvosteltu, eikä siihen mielestämme olisi syytäkään. Kaikki perusasiat ovat kunnossa, sillä talletukset ovat ilmaisia ja näkyvät välittömästi. Paljon muuta ei suoranaisesti tarvita.

Talletuksista Betkwiff saa mielestämme miinuksen siitä, että erilaisista talletustavoista, talletuksien hinnoista ja muusta on todella vaikeaa löytää tietoa. Suurin osa asioista kyllä löytyy pienen etsinnän jälkeen, mutta tällä osa-alueella vedonlyöntisivustoilta odotetaan yleensä läpinäkyvyyttä, jota Betkwiff ei tällä kertaa tarjoa.


TALLETUSTAPA
AIKA
MINIMITALLETUS
KULUT
1. VISA
Välitön
10€
Ilmainen
2. Mastercard
Välitön
10€
Ilmainen
3. Trustly
Välitön
10€
Ilmainen
4. Skrill
Välitön
10€
Ilmainen
5. Neteller
Välitön
10€
Ilmainen
6. RapidTransfer
Välitön
10€
Ilmainen
7. Paysafecard
Välitön
10€
Ilmainen
8. EcoPayz
Välitön
10€
Ilmainen

Betkwiff kotiutus

Myös Betkwiffin kotiutuksia ollaan vuosien varrella kritisoitu jonkin verran. Pääasiassa näiden kanssa ei ole ollut suuria ongelmia muuten, mutta nostojen vahvistamisessa on voinut mennä kauemmin aikaa, jos nostettava summa on suuri. Muuten kritisointia on tullut kapeasta valikoimasta menetelmiä, mutta tätäkin asiaa on jo korjattu.

Kotiutukset Betkwiff vedonlyöntisivustolta ovat aina ilmaisia, eli niistä ei tule lainkaan lisäkuluja millään menetelmällä. Betkwiff ei ole se vaihtoehto, jonka valitsisimme jos haluamme vedonlyöntiin nopeat kotiutukset. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että oikeastaan koskaan kotiutukset eivät näy tilillä alle tunnissa, vaan yleensä vasta seuraavana päivänä.

Kokonaisuudessaan kotiutukset Betkwiffiltä ovat samanlaisia kuin suurimmalta osalta vedonlyöntisivustoista. Niistä ei juurikaan ole enää nykypäivänä pahaa sanottavaa, ja aiemmin todettuihin heikkouksiin on pyritty vuosien saatossa puuttumaan. Parantamisen varaa on, mutta muutosta oikeaan suuntaan ollaan jo selvästi nähty.

KOTIUTUSTAPA
AIKA
MINIMINOSTO
KULUT
1. VISA
1-5 päivää
10€
Ilmainen
2. Mastercard
1-5 päivää
10€
Ilmainen
3. Trustly
Alle 24h
10€
Ilmainen
4. Skrill
0-3 päivää
10€
Ilmainen
5. Neteller
0-3 päivää
10€
Ilmainen
6. RapidTransfer
1-3 päivää
10€
Ilmainen

Betkwiff kokemuksia

Betkwiff on herättänyt maailmanlaajuisesti paljon kiinnostusta, mutta myös jakanut mielipiteitä. Esimerkiksi suositulla Trustpilot.com -sivustolla Betkwiff on saanut kirjoitushetkellä yli 2400 arvostelua. Näissä arvosteluissa Betkwiff on saanut pisteet 3.6/5.0, eli varsin hyvät.

Huomioitavaa Trustpilot.com -sivustolla Betkwiffin saamista arvosteluista ja kokemuksista on se, että suurin osa negatiivisesta palautteesta on parin vuoden takaa. Kyllä, vielä tänäkin päivänä Betkwiffiä kritisoidaan, mutta jos arvostelut nyt nollattaisiin ja aloitettaisiin alusta, olisi 4.0/5.0 varmasti todennäköisempi arvosana kuin 3.6/5.0.

Betkwiff arvostelu Suomen pisteytys

Näin Trustpilot.com -sivuston käyttäjät ovat arvostelleet Betkwiff vedonlyöntisivuston.

Pääasiassa Betkwiff on saanut kritiikkiä suurempien kotiutettavien summien hitaasta vahvistamisesta ja matalista kertoimista. Toisaalta Betkwiffiä taas ylistetään mobiilikäytettävyydestä, kwiffed odds -ominaisuudesta ja yllätysvedon persoonallisuudesta.


Käyttäjät antoivat Betkwiffille pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★ 7/10

Vedonlyöntisivustoni-tiimin kokemukset Betkwiffistä

Jacob
Kaikkitietävä johtaja

Betkwiff on yksi erikoisimmista ja persoonallisimmista vedonlyöntisivustoista Suomessa. Kwiffed odds, yllätysveto ja monet muut asiat tekevät siitä täysin uniikin sivuston. Itselläni ei ole ollut ongelmia rahansiirtojen kanssa, mutta kaksinumeroisen summan kotiutuspyynnön vahvistamisessa meni yli vuorokausi, joka oli jo melko pitkä aika. Lisäksi koin, että sivusto oli hieman monimutkainen ja kaikkia olennaisia sivuja ei vielä oltu käännetty suomeksi.


Jacob antoi Betkwiffille pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★ 7/10

Mikko
Verkkosivuston johtaja

Yleinen Betkwiff Suomen käytettävyys on ihan okei, mutta sivusto on monimutkainen tietyissä asioissa. Sivustolta on myös huomattavissa, että itse pääpaino on ehkä hieman enemmän kasinoissa kuin vedonlyönnissä. Tämä ei välttämättä ole huono asia, sillä myös vedonlyöntiin ollaan selvästi käytetty paljon aikaa, mutta kyllä se vähän rokottaa pisteitä. Persoonallinen sivusto, jollaista ei toista tule Suomen markkinoilla vastaan.


Mikko antoi Betkwiffille pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★ 7/10

Lassi
Projektipäällikkö

Betkwiff sovellus on aivan Suomen markkinoiden parhaimmistoa, ja lataaminen sivustolta oli myös suhteellisen helppoa. Itse vedonlyöntisivustosta minulla ei ole kokemusta, mutta mobiilikäytössä tämä on varsin korkeatasoinen sivusto ollakseen vielä näinkin pieni sivu asiakasmäärän osalta. Jos olisin arvostellut tämän pari vuotta sitten, olisi arvosana ollut matalampi. Nyt olennaisiin heikkouksiin ollaan puututtu, ja tämä on jo varsin hyvä sivu.


Lassi antoi Betkwiffille pisteet:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10

Turvallisuus Betkwiffillä

Betkwiff on useita samankokoisia vedonlyöntisivustoja edellä turvallisuuden saralla. Vaikka yleisesti ottaen turvallisuutta ollaan pyritty parantamaan vedonlyöntimaailmassa, on Betkwiff pystynyt erottumaan saman kokoisten sivustojen joukosta positiivisella tavalla. Kaikille suuremmille se ei kuitenkaan vielä aivan pärjää.

Betkwiff tarjoaa kattavat mahdollisuudet tutkia omaa peli-, talletus-, kotiutus- ja tappiohistoriaa. Lisäksi erilaisia rajoituksia on mahdollista asettaa useisiin eri kohteisiin. Vaikka vastaavat ominaisuudet ovat tarjolla lähes kaikilla vedonlyöntisivuilla, ei suurimmalla osalla ole yhtä useaa näistä tarjolla kuin Betkwiffillä.

Turvallisuutta Betkwiffillä myös hieman erilaisella tavalla tukee heidän Mansaarten lisenssi.

Turvallisuutta tukevia elementtejä Betkwiffillä

Jacob
Jacob - Kaikkitietävä johtaja
 • Aseta rajoitukset talletuksille ja kotiutuksille
 • Rajoita myös omia tappioita eri aikajaksoilla
 • Tutki omaa pelihistoriaa usealta aikajaksolta
 • Näe talletushistoria ja koko historian summa
 • Voit jäädyttää oman pelitilisi valituksi ajaksi
 • Sulje pelitili ja estä ikuisesti uudet käyttäjät

Betkwiff Arvostelu

Betkwiff kasinobonus

Korottuva kerroin + 50€ yllätysveto