Betstro Arvostelu:

Betstro

100% talletusbonus 100€

Betstro arvostelu

Bonustarjous
9/10
Pelitarjonta
10/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
5/10
Käyttökokemus
7/10
Asiakaspalvelu
8/10
Yhteenveto
8/10
Betstro Tiedot
Verkkosivu Betstro.com
TalletustavatMastercard, Visa, MiFinity, AstroPay, Neosurf, Cashlib
KotiutustavatAstroPay, Pankkisiirto, MiFinity
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@betstro.com
OmistajaL.C.S. Limited
Perustettu vuonna2022
LisenssiMalta

Betstro arvostelu - Plussat ja miinukset

+ Kohdevalikoima on valtava

Betstro tarjoaa Suomen keskiarvoa huomattavasti suuremman kohdevalikoiman, joka on likimain täydellinen. Kohteita on tarjolla liki 40 eri urheilulajista, ja esimerkiksi jalkapallosta on jokaisena tavallisena päivänä aina yli 1000 kohdetta tarjolla. Kuukausittaisella tasolla Betstro kertoo tarjoavansa yli 35 000 kohdetta vedonlyöntiin, mutta uskomme tämän määrän olevan jopa lähempänä liki 45 000.

Kohteita on tarjolla kiitettävästi kaikista pienemmistä sarjoista ja urheilulajeista, ja mitään suosittua urheilulajia tai sarjatasoa ei Betstrolta näytä puuttuvan. Myös Suomen urheilusarjat ovat kiitettävästi edustettuna, sillä tarjolla ovat muun muassa Liiga, Mestis, Veikkausliiga, Ykkönen, Suomen Cup, Mestaruusliiga, Bandyliiga ja monta muuta.

Kohdevalikoima on Betstrolla likimain täydellinen, ja siksi se ansaitsee arvosanan 10/10. Ainoa asia jota me jäimme Betstron kohdevalikoimasta kaipaamaan ovat naisten urheilusarjat, jotka eivät olleet aivan yhtä vahvasti edustettuna kuin esimerkiksi Sportazalla.

+ Tarjoaa viikoittain bonuksia

Betstron bonukset ovat ehdoiltaan hieman Suomen keskiarvoa parempia, mutta ne erottuvat edukseen varsinkin siinä, kuinka usein bonuksia on mahdollista lunastaa. Jokainen Betstron asiakas voi esimerkiksi lunastaa joka perjantai uuden 15€ ilmaisvedon.

Lisäksi tarjolla on kuukausittain vaihtuvia muita bonuksia ja tarjouksia, joita pelaaja voi vaihtoehtoisesti saada joko viikoittain tai kerran kuussa. Lähtökohtaisesti huomattavaa kuitenkin on, että Betstro tarjoaa enemmän vedonlyöntibonuksia kuin 95% Suomen vedonlyöntisivustoista.

+ Kertoimet muita suuremmat

Betstro ei tarjoa Suomen parhaita kertoimia, mutta ehdottomasti keskiarvoa suuremmat. Suurimmalla osalla kerroista varsinkin ns. tavallisessa vedonlyönnissä Betstron kertoimet ovat suuremmat kuin Betfairilla, Mr Greenillä tai 888sportilla, jotka ovat Suomen suurimpiin lukeutuvia vedonlyöntisivustoja.

Live-vedonlyönnissä Betstro ei pysty tarjoamaan aivan yhtä korkeita kertoimia kuin tavallisessa vedonlyönnissä, ja siellä ne ovat lähempänä Suomen keskiarvoa. Tälläkään osa-alueella kertoimet eivät oikeastaan koskaan tunnu menevän Suomen keskiarvon alapuolelle.

- Maksutapoja parannettava

Maksutavat ovat Betstro vedonlyöntisivuston yksittäinen suurin heikkous. Tarjolla on kuusi eri maksutapaa, joista ei löydy yhtäkään Suomen suosituimmista maksutavoista, joita ovat esimerkiksi Trustly, Zimpler, Skrill ja Neteller.

Suosittujen maksutapojen puutteen lisäksi myös 25€ minimitalletus sekä 1 000€ maksimikotiutus miinustavat pisteitä Betstrolta tällä osa-alueella. Miinusta tulee myös siitä, että vaikka kotiutukset saadaan nopeimmillaan AstroPaylla tilille jopa puolessa tunnissa, voi niissä hitaimmillaan kestää pankkisiirrolla jopa 6 vuorokautta, jos käsittelyssä kestää maksimiaika 72h.

- Talletus tulee kierrättää 3x

Kun pelaaja tallettaa rahaa Betstrolle, ei hänen ole mahdollista kotiuttaa tätä rahaa saman tien. Ennen sitä hänen tulee kierrättää talletussumma Betstrolla kolme kertaa ennen kuin hänen on mahdollista toteuttaa kotiutus.

Se, että Betstron kokoiset vedonlyöntisivustot vaativat pelaajaa kierrättämään talletuksen ennen kotiutusta on täysin normaalia. Yleensä muilla vedonlyöntisivustoilla nämä vaatimukset ovat 1-2x, mutta Betstro vaatii pelaajaa tekemään se jopa 3x.

- Voittoja rajoitettu 5000€/pv

Betstro rajoittaa jokaisen käyttäjän nettovoittoja niin, että jokainen käyttäjä voi saada nettovoittoja korkeintaan 5000€ per päivä. Tämä nollautuu aina 24h välein, jonka jälkeen pelaaja voi voittaa taas toiset 5000€.

Tavalliselle pelaajalle tämä tuskin on ongelma, mutta jos oikeasti haetaan suuria voittoja, voi tämä rajoitus koitua Betstrolla ongelmaksi. Lähtökohtaisesti suurin osa vedonlyöntisivustoista ei ole rajoittanut pelaajien päivittäisiä voittoja yhtä tarkasti kuin Betstro.

Betstro bonus

100% talletusbonus 100€

Betstron bonus vedonlyöntiin on Suomen tyypillisin vedonlyöntibonus, eli 100% talletusbonus 100€ asti. Verrattuna Suomen muihin vedonlyöntibonuksiin, erottuu Betstro positiivisesti muista sillä, että bonussumma on hieman keskiarvoa suurempi.

Erikoisen bonuksesta tekee se, että sitä voidaan kierrättää vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedonlyönnissä. Maksimipanos taas on suurempi kuin millään muulla sivulla, sillä pelaaja voi lyödä vetoa yhtä suurella panoksella, kuin mikä hänen talletuksensa on.

Betstro bonuksen 5x kierrätysvaatimukset koskevat niin talletus- kuin bonussummaa. Kierrättämiselle on annettu aikaa 30 päivää ja minimikertoimet ovat vain 1.50. Bonus on alun perin mahdollista lunastaa, mikäli pelaaja toteuttaa vähintään 25€ talletuksen.

Betstro bonuksen ehdot

1. Esittelyssä Betstro bonus

Betstro bonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus 100€ asti. Pelaajan tulee toteuttaa vähintään 25€ arvoinen talletus, jonka jälkeen hän saa itselleen talletuksensa arvoisen talletusbonuksen aina 100€ asti. Talletusbonus on käytettävissä jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedonlyönnissä.


2. Lunastajan ehdot Betstrolla

Betstro bonuksen lunastavan pelaajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänen tulee asua Suomessa. Bonuksia on mahdollista lunastaa vain yksi kappale per IP-osoite, kotiosoite, sähköposti ja muu vastaava yhdistävä tekijä.


3. Lunastamisen ehdot Betstrolla

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa Betstro bonus, tulee hänen toteuttaa vähintään 25€ arvoinen talletus. Ennen talletuksen vahvistamista pelaajan tulee kuitenkin valita haluttu tervetuliaisbonus samassa valikossa, kun hän on valitsemassa haluttua talletussummaa. Bonus on mahdollista lunastaa vain kerran, ja lunastaminen onnistuu vain pelaajan ensimmäisellä talletuksella.


4. Betstro bonuksen kierrättäminen

Kierrätysvaatimukset Betstro bonuksella ovat 5x, ja tämä koskee sekä bonusta että talletusta. Kierrätettäessä bonusta mukaan lasketaan vain yksittäis- ja monivedot, joiden minimikertoimet ovat 1.50. Betstro bonusta kierrätettäessä pelaajan maksimipanos voi olla yhtä suuri kuin alkuperäinen talletus. Kierrätys on rajoitettu toimimaan vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedonlyönnissä. Kierrättämiselle on annettu aikaa yhteensä 30 päivää bonuksen lunastamisesta. Mikäli bonusta ja talletusta ei ole onnistuttu kierrättämään annetun aikarajan puitteissa, mitätöidään bonus ja sillä mahdollisesti saadut voitot.


5. Muut Betstro bonuksen ehdot

Betstro bonusta on mahdollista kierrättää vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedonlyönnissä.

Rehellinen mielipide Betstro bonuksesta

Hyvät puolet Betstro bonuksessa:

Betstron bonussumma on 50€ suurempi kuin Suomen keskiarvo. Voimassaoloajan ollessa 30 päivää, on se tällöin parempi kuin suurella osalla kilpailevista sivustoista. Iso plussa ovat minimikertoimet, jotka ovat vain 1.50. Keskiarvollisesti minimikertoimet ovat Suomessa 1.80-2.00, joten tämä on suuri etu. Myös maksimipanos on suurempi kuin millään muulla vedonlyöntisivustolla, sillä pelaaja voi pelata oman talletuksensa kokoisella panoksella.


Huonot puolet Betstro bonuksessa:

Vaikka kierrätysvaatimukset ovat vain 5x, koskevat ne sekä bonus- että talletussummaa. Yllättävä heikkous on sellainen, jota en ole koskaan nähnyt missään muualla, eli tätä bonusta voi käyttää vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedonlyönnissä. Viimeinen selkeä miinus on, että bonuksen lunastamiseksi tulee toteuttaa vähintään 25€ arvoinen talletus.

Betstro vedonlyönti ja ominaisuudet

Betstro vedonlyönti on monipuolista ja sujuvaa, mutta siitä puuttuu joitain olennaisia ominaisuuksia. Monet asiat ovat aivan huippuluokkaa, mutta toiset asiat taas loistavat poissaolollaan. Alle olemme kasanneet taulukon kaikista olennaisista Betstro vedonlyönnistä ja ominaisuuksista, ja sen alapuolella perustelemme eri osa-alueiden pisteytystä paremmin.


OMINAISUUS
KÄYTÖSSÄ
PISTEYTYS
TÄHDET
1. Kertoimet
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
2. Kohdevalikoima
Kyllä
5/5
★ ★ ★ ★ ★
3. Pelaa ilman tiliä
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Cash out
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
5. Live-vedonlyönti
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
6. Livestriimit
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
7. Bet builder
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
8. Mobiilisovellus
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★


Kertoimet ja valikoima

Betstro vedonlyönnin kertoimet ovat lähtökohtaisesti aina Suomen keskiarvoa korkeammat. Kertoimet eivät ole poikkeuksellisen korkeat, mutta jättävät usein taakseen isot nimet, kuten XLbet ja LVbet. Ainoa syy, miksi miinustimme Betstron kertoimilta yhden pisteen on, että live-vedonlyönnissä kertoimet eivät ole aivan samalla tasolla.

Kohdevalikoima on Betstron suurin yksittäinen plussa. Heidän mukaansa vedonlyöntikohteita on kuukausitasolla aina yli 35 000, mutta meidän kokemuksien mukaan tämä luku on lähempänä 45 000 - 50 000. Urheilulajeja on liki 40 ja myös esports on vahvasti edustettuna. Myös suomalaisia sarjoja on tarjolla. Ainoa puuttuva tekijä ovat naisten urheilusarjat.



Live-vedonlyönti ja livestriimit

Live-vedonlyönti Betstrolla on nopeaa ja tasokasta, sekä sille on luotu hyvin toimiva oma aula "Live-Sport". Tästä aulasta on selvästi nähtävillä käynnissä olevat ottelut ja kertoimien muutokset. Miinustimme silti yhden pisteen Betstro live-vedonlyönnistä hieman matalampien kertoimien takia ja puolikkaan siitä, että vedon vahvistamisessa menee kilpailijoita kauemmin.

Viimeinen puolikas piste Betstro live-vedonlyönniltä pudotettiin siksi, että tarjolla ei ole livestriimejä. Nämä ollaan kuitenkin korvattu erilaisilla grafiikoilla, joiden avulla pelaaja voi seurata otteluiden etenemistä. Lisäksi tarjolla on statistiikkoja, jotka helpottavat entisestään hahmottamaan sitä, mistä asioista ottelussa kannattaa lyödä vetoa.



Muut ominaisuudet

Bet builder on Betstro vedonlyönnissä asia, joka toimii jopa yllättävänkin hyvin. Kertoimet ovat korkeat, yhdisteltäviä asioita on paljon ja kaikki asiat vain tuntuvat menevän aivan putkeen tämän kanssa. Ainoa syy yhden tähden miinustamiselle on, että jostain syistä Betstro bet builder ei anna tehdä aivan samoja yhdistelmiä, kuin jotkin toiset vedonlyöntisivustot.

Muista vedonlyöntiin liittyvistä ominaisuuksista Betstrolta puuttuvat pelaaminen ilman rekisteröitymistä, cash out sekä erillinen mobiilisovellus. Huhujen mukaan cash out -ominaisuus olisi silti tulossa Betstrolle käyttöön lähiaikoina, mutta toistaiseksi sitä ei ole tarjolla.

Betstro kokemuksia

Suomenkielisiä Betstro kokemuksia on mahdollista löytää verkosta muutamia, mutta pääsääntöisesti kokemuksia on jaettu englanniksi. Tämä selittyy tietenkin osittain sillä, että Suomessa kokemuksia ei ole muutenkaan yhtä paljon luettavissa kuin muualla ja sillä, että Betstro on perustettu vasta loppuvuonna 2022, joten kokemuksia ei hirveästi ole.

Betstro kokemukset suomeksi ovat pääasiassa kritiikkiä maksutapoja ja rahansiirtoja kohtaan. Näissä on meidänkin mielestämme selviä heikkouksia, joihin Betstron tulisi puuttua välittömästi. Pääasia on mielestämme silti se, että Betstro on luotettava vedonlyöntisivu, josta olemme aina onnistuneet kotiuttamaan rahat ilman ongelmia.

Muita Betstro kokemuksia ei heidän Suomen versiosta ole juurikaan ole, joten saatavilla ei ole muita negatiivisia tai positiivisia palautteita. Tämän vuoksi Vedonlyöntisivustoni-tiimin Oscar, Jacob ja Lassi kertovat omat kokemuksensa Betstro Suomen käytöstä.

1

Bonuksia saa jatkuvasti

Betstro yllätti minut kokonaisuudessaan positiivisesti, ja tämä koskee etenkin heidän tarjoamia vedonlyöntibonuksia. Ehdot ovat välillä hieman kyseenalaiset, kuten esimerkiksi bonuksen lisäksi myös talletus tulee kierrättää. Tämä ei haitannut kauaa, sillä bonuksia on tarjolla jatkuvasti. Rakastuin Betstrolla siihen, että ilmaisvetoja on mahdollista lunastaa joka perjantai lisää!


Arvosana Betstro vedonlyönnille

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ★ ★

2

Muista kierrättää talletus

Suurin heikkous minulle Betstrolla on, että talletus on pakko kierrättää kolmesti ennen kotiuttamista. Kerta olisi vielä ok, mutta kolme on jo hieman liikaa. Sentään kierrättäminen onnistui minulla kätevästi, kun kohdevalikoimaa esportsista oli kiitettävästi ja kertoimet olivat korkeat. Näiden avulla kierrätys ei tuntunut yhtä pahalle kuin olin ajatellut.


Arvosana Betstro vedonlyönnille

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ★ ★ ★

3

Kotiutuksissa hakemista

Aluksi annoin Betstrolle miinuksen jo siitä, että se ei tue maksutapoja joita käytän. Lisäksi tilin vahvistamisessa oli hieman ongelmia, sillä kaikkia dokumentteja ei heti hyväksytty. Loppujen lopuksi tästäkin selvittiin, ja kokemus Betstrosta parani, kun sitä pääsi oikeasti käyttämään. Suuri plussa bonuksista ja myös kotiutukset sujuivat paremmin kuin olin muiden kokemuksista osannut odottaa.


Arvosana Betstro vedonlyönnille

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ★ ★

Betstron vertailu kilpailijoihin

Betstro vedonlyöntisivusto on saavuttanut Suomessa jo jonkin verran suosiota, mutta hakee vielä lopullista paikkaansa. Tämän vuoksi Betstron tasoa on toistaiseksi vaikea arvioida ilman, että sitä vertailee kilpaileviin vedonlyöntisivustoihin. Alla vertailemme Betstroa kolmeen sivuun kahdeksalla eri osa-alueella, ja sen alla avaamme pisteytyksien perusteluita.

Betstro vertailuBetstroBetStormCyber.betSportaza
Bonustarjous9/1010/107/109/10
Pelitarjonta10/108/107/107/10
Mobiilikokemus8/107/108/108/10
Maksutavat5/109/1010/108/10
Käyttökokemus7/107/107/109/10
Asiakaspalvelu8/107/109/108/10
Yhteenveto8/107/108/108/10

Bonukset - Bonukset saavat Betstrolla meiltä arvosanan 9/10. Näinkin korkea arvosana tuli siksi, että bonuksia on tarjolla jopa liki viikoittain, jonka lisäksi ne ovat usein summaltaan suurempia kuin Suomen keskiarvo. Ainoa syy miinustaa yksi piste on, että bonuksien ehdoissa on usein hieman parannettavaa. Bonuksien osalta mm. BetStorm voi olla loistava esimerkki Betstrolle, sillä he tarjoavat monipuolisesti erilaisia bonuksia, joiden ehdot ovat aivan Suomen parhaimmistoa.


Valikoima - Kohdevalikoima on se yksittäinen tekijä, joka saa Betstron toden teolla erottumaan muista vedonlyöntisivustoista. Se ansaitsee arvosanaksi täydet 10/10. Ainoa syy miksi olisimme saattaneet miinustaa pisteen on, että Betstron kohdevalikoima ei sisällä paljoa kohteita naisten urheilusarjoista. Yksilöurheilulajeista niitä kuitenkin on tarjolla, jonka vuoksi emme halunneet rokottaa pistettä.


Käytettävyys - Yleinen Betstro vedonlyöntisivuston käytettävyys on hyvin neutraalilla tasolla niin mobiilissa kuin tietokoneella. Se on sujuvaa ja helposti navigoitavaa, mutta siinä ei varsinaisesti ole mitään ihmeellistä. Arvosanaksi muodostui 8/10, koska kielivirheiden vuoksi miinustetaan yksi piste ja toinen piste lähti siitä, että sivusto ei millään tavalla eroa muista käytettävyydeltään. Esimerkiksi Sportaza tarjoaa paremman käytettävyyden kuin Betstro, sillä he ovat selvästi ajatelleet asioita pelaajat edellä.


Maksutavat - Rahansiirrot ja maksutavat ovat Betstro suurin yksittäinen heikkous, ja niiden arvosana on 5/10. Pisteitä lähti muun muassa hitaista kotiutuksista, suosittujen maksutapojen puutteesta, korkeasta minimitalletuksesta, korkeasta minimikotiutuksesta sekä nostojen hitaudesta. Maksutavoissa mallia voidaan ottaa mm. Cyber.betilta, joka tarjoaa lähes kaikki suomalaisten suosimat maksutavat. Lisäksi Cyber.bet tarjoaa nopeita kotiutuksia ja mahdollisuuden vedonlyöntiin kryptoilla. Tällä osa-alueella Betstro ei tällä hetkellä vain pysty kilpailemaan Cyber.betin kaltaisten sivustojen kanssa.


Asiakastuki - Asiakastuki ansaitsee Betstrolla pisteet 8/10, koska heillä on käytössä sekä live-chat että sähköposti, palvelu vastaa nopeasti ja useimmiten palvelua on myös saatavilla suomeksi. Yhden miinuspisteen otimme siitä, että live-chat ei ole auki vuorokauden ympäri ja toisen siitä, että suomenkielinen asiakaspalvelu ei ole aina paikalla ja sille ei ole omaa aikataulua.

Maksutavat Betstrolla

Betstro vedonlyöntisivusto tukee talletuksia yhteensä kuudella eri tavalla. Huomioitavaa on, että valikoimasta puuttuvat kaikki suomalaisten keskuudessa suosituimmat talletustavat. Pienimmillään minimitalletus on 10€, mutta tätä tuetaan vain vähiten käytetyllä maksutavalla, kun taas suositummilla tavoilla minimitalletukset ovat jopa 25€.

Yleisesti ottaen talletukset Betstrolla sujuvat mutkitta ja nopeasti. Pelaajan tulee silti huomioida, että hänen tulee aktivoida Betstro bonus valikosta ennen talletuksen toteuttamista. Mikäli bonusta ei tässä vaiheessa valita ja aktivoida, ei sitä jälkeenpäin voi enää lunastaa. Alle koostimme taulukon Betstron talletustavoista ja niiden piirteistä.


TALLETUS
KESTO
RAJAT
BONUS
1. Mastercard
Välitön
25 - 2 000€
Kyllä
2. Visa
Välitön
25 - 200€
Kyllä
3. MiFinity
Välitön
25 - 2 500€
Kyllä
4. AstroPay
Välitön
25 - 25 000€
Kyllä
5. Neosurf
Välitön
15 - 1 000€
Kyllä
6. CashLib
Välitön
10 - 150€
Kyllä

Kotiutukset taas eivät ole Betstrolla aivan samalla tasolla talletuksien kanssa. Kotiutusten käsittelyajaksi Betstro ilmoittaa maksimissaan 72h, eli kolme vuorokautta. Lisäksi kun heidän maksutavat eivät tue nopeita kotiutuksia vedonlyöntiin, voivat kotiutukset kestää mitä vain 30 minuutista 6 vuorokauteen. Erot ovat aivan valtavat.

Vaikka Betstro tukee kotiutuksia vain kolmella maksutavalla, on plussaa annettava siitä, että rahansiirroista ei koskaan peritä ylimääräisiä kustannuksia. Pelaajan kannalta on silti huomioitava, että minimikotiutukset Betstrolla ovat jopa 25€, mutta pelaaja ei voi kotiuttaa enempää kuin 1000€ kerralla. Nämä summat eivät pärjää kilpailijoille.


KOTIUTUS
KÄSITTELY
SIIRTO
RAJAT
1. AstroPay
<72h
30min
25 - 1 000€
2. Pankkisiirto
<72h
1-3pv
100 - 1 000€
3. MiFinity
<72h
1h
25 - 1 000€

Betstrolla rahansiirrot ja maksutavat muodostavat hyvin erikoisen kokonaisuuden, joka ei välttämättä ole suomalaisten näkökulmasta se idyllisin vaihtoehto. Vaikka omat kokemuksemme rahansiirroista Betstrolla ovat varsin positiivisia, herää ilmaan kysymyksiä.

Esimerkiksi kaikkien suomalaisten keskuudessa suosittujen maksutapojen puute miinustaa automaattisesti kolme pistettä tästä kategoriasta. Lisäksi korkeat miniminostot ja -talletukset yhdistettynä vain 1000€ maksiminostoon miinustavat vielä 1.5 pistettä. Viimeiset 1.5 pistettä lähtee siitä, että Betstrolta ei ole mahdollista saada nopeita kotiutuksia.


Näiden asioiden vuoksi Betstro maksutavat saivat meiltä pisteet

★★★★★★★★★★

Usein kysytyt kysymykset Betstrosta

Mitkä erottavat Betstron kilpailijoista?

Betstro vedonlyöntisivusto erottuu kilpailevista sivustoista kolmella asialla, jotka he tekevät selvästi keskiarvoa paremmin: kohdevalikoima, bonukset ja kertoimet.

Kohdevalikoima on Betstron suurin plussa, sillä se on liki täydellinen. He tarjoavat joka kuukausi vähintään 35 000 kohdetta, mutta tämä on mielestämme arvioitu alakanttiin. Kohteita on kaikista suurista urheilulajeista ja sarjoista, ja ainoastaan naisten urheilusarjat jäävät hieman taka-alalle.

Bonuksien ehdot Betstrolla ovat hyvin Suomen keskiluokkaa, mutta se kuinka usein bonuksia jaetaan, on enemmän kuin 95% vedonlyöntisivustoista Suomessa. Parhaissa tapauksissa pelaajat voivat lunastaa jopa viikoittain erilaisia vedonlyöntibonuksia, kuten ilmaisvetoja.

Kertoimet ovat Betstrolla usein muita suuremmat. He pystyvät kertoimissa kilpailemaan aivan markkinoiden suurimpien vedonlyöntisivustojen kanssa, ja usein Betstron taakse jäävät mm. Betfair ja Mr Green. Ainoastaan live-vedonlyönnissä kertoimet eivät ole näin korkealla tasolla.

Antaako Betstro verovapaita voittoja?

Kyllä. Betstro on rekisteröityä Maltalle ja heillä on MGA-lisenssi, joka takaa Suomesta käsin pelatessa aina verovapaat voitot.

Tukeeko Betstro nopeita kotiutuksia?

Valitettavasti ei. Nopeimmillaan kotiutukset voivat AstroPaylla kestää vain 30 minuuttia, mutta tästä ei voi aina mennä takuuseen. Satunnaisesti näissä voi silti kestää tätä kauemmin, sillä käsittelyajaksi on merkitty maksimissaan 72h. Painamalla seuraavaa linkkiä, saat varmasti nopeat kotiutukset vedonlyöntiin.

Onko olemassa sovellusta Betstrolle?

Ei, tällä hetkellä Betstro ei tarjoa erillistä mobiilisovellusta Suomessa.

Toimiiko Betstron palvelut suomeksi?

Kyllä. Betstron vedonlyöntisivustosta noin 99% on käännetty suomeksi, mutta joitain käännöskukkasia saattaa ajoittain tulla vastaan. Myös Betstron asiakaspalvelun takana toimii suomenkielisiä työntekijöitä, mutta näille ei ole asetettu tarkkoja aikoja, jolloin he ovat paikalla. Jos haluat aina suomenkielistä palvelua, kannattaa ottaa yhteyttä Betstron asiakaspalveluun sähköpostilla. Tällöin vastauksessa saattaa kestää kauemmin, mutta palvelun saa varmasti suomeksi.

Betstro Arvostelu

Betstro vedonlyöntibonus

100% talletusbonus 100€