Arvostelu Sportaza:

Sportaza

100% talletusbonus 200€

Sportaza arvostelu

Bonustarjous
9/10
Pelitarjonta
7/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
8/10
Käyttökokemus
9/10
Asiakaspalvelu
8/10
Yhteenveto
8/10
Sportaza Tiedot
Verkkosivu Sportaza.com/fi/
TalletustavatZimpler, Verkkopankki, RapidTransfer, Visa, Mastercard, Revolut, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, MiFinity, EzeeWallet, Siru Mobile, Jeton, Paysafecard, Klarna
KotiutustavatZimpler, Verkkopankki, RapidTransfer, Visa, Mastercard, Revolut, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, MiFinity, EzeeWallet, Jeton, Bitcoin, Tether
SovelluksetEi sovellusta
Asiakaspalvelusupport@sportaza.com
OmistajaEstolio Limited
Perustettu vuonna2021
LisenssiKypros, Viro

Sportaza arvostelu - Plussat ja miinukset

+ Hybridisivusto - Sportaza on niin sanottu hybridisivusto. Tämä tarkoittaa, että pelaajan on mahdollista pelata joko ilman rekisteröitymistä, tai luoda käyttäjä sivustolle. Pelaaminen ilman käyttäjää tapahtuu Zimplerin välityksellä.

+ Bonukset ja VIP-ohjelma - Sportaza tarjoaa valtavasti erilaisia bonuksia, ja niitä voi lunastaa lähes viikoittain. Heillä on myös oma VIP-ohjelma, keräilykortteja, saavutuksia ja muita tekijöitä, jotka tuovat lisäarvoa käyttäjille.

+ Livestriimit - Sportaza on yksi harvoista vedonlyöntisivustoista, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden katsoa livestriimejä. Valikoimaa ei ole paljon ja laatu ei ole paras, mutta tämä on silti ehdoton plussa Suomessa tällä hetkellä.

- Ei sovellusta - Sportazalla ei tällä hetkellä ole erillistä sovellusta ladattavissa mobiililaitteille. Tämän lisäksi heidän vedonlyöntisivusto voisi kaivata vielä hieman hiomista siinä, miten se on optimoitu toimimaan eri älylaitteilla.

- Hitaat nostot - Itse Sportazan nostot eivät ole poikkeuksellisen hitaat. Ongelma on enemmänkin siinä, että Sportaza saattaa käsitellä kotiutuspyynnöt hitaasti. Jo pelkästään käsittelyssä voi kestää 1-3 pankkipäivää.

- Esikierrätys - Sportazan bonuksia koskee usein eräänlainen esikierrätys. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan tulee ensin kierrättää talletus läpi ennen kuin hänen on mahdollista saada itse bonusta lunastettua itselleen.

Sportaza bonus vedonlyöntiin

100% talletusbonus 200€

Sportaza bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä massiivinen, jopa 200€ talletusbonus. Jos tätä verrataan Suomen kaikkiin vedonlyöntibonuksiin, on kyseessä yksi ylivoimaisesti suurimmista talletusbonuksista tällä hetkellä. Tämän bonuksen voi lunastaa 20€ minimitalletuksella.

Erikoisen Sportaza bonuksesta tekee se, että pelaaja ei saa bonusta heti itselleen talletuksen jälkeen. Tämän sijaan pelaajan tulee ensin kierrättää talletussumma kerran vedonlyönnissä niin, että kohteiden minimikertoimet ovat 1.50. Tämän jälkeen bonus aktivoituu automaattisesti.

Pelaajan tulee kierrättää sekä Sportazan bonus-, että talletussumma yhteensä 5x. Jos kierrätys tehdään singlekohteissa, ovat minimikertoimet 2.00. Yhdistelmävedoissa minimikertoimet ovat vain 1.50. Maksimipanos näitä kierrätysvaatimuksia toteutettaessa on 50€. Aikaa kaikkien näiden ehtojen täyttämiseksi on annettu Suomen bonuksissa yleisin vaihtoehto, eli 30 päivää.

Sportaza bonuksen ehdot

Lunastamiseen liittyvät ehdot

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa Sportaza bonus, tulee hänen toteuttaa vähintään 20€ arvoinen talletus. Ennen kuin pelaaja saa bonuksen tililleen, tulee hänen kierrättää talletussumma kerran läpi. Kun tämä on toteutettu, aktivoituu vedonlyöntibonus itsestään ja se lisätään pelaajan tilille. Jos pelaaja haluaa peruuttaa bonuksen, tulee se erikseen tehdä kohdasta "Oma bonus". Bonusta ei ole mahdollista lunastaa, mikäli talletus toteutetaan Netellerin tai Skrillin välityksellä.


Lunastajaan liittyvät ehdot

Tämä Sportaza bonus on lunastettavissa vain kyseisen vedonlyöntisivuston uusille asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut käyttäjää Sportazan sivulla. Bonuksia on mahdollista lunastaa vain yksi kappale per talous, IP-osoite, sähköposti, pankkitili tai muu vastaava tekijä. Tämä tarjous on saatavana vain niille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet ja toteuttaneet ensimmäisen oikean rahan talletuksen Sportazalla.


Kierrätykseen liittyvät ehdot

Ennen Sportaza bonuksen saamista, tulee talletussumma kierrättää kerran läpi. Kun Sportaza bonus on saatu, tulee pelaajan kierrättää sekä bonus- että talletussumma vedonlyönnissä 5x ennen summan mahdollista kotiuttamista. Yksittäiskohteissa kierrätettäessä minimikertoimet ovat 2.00, kun taas yhdistelmävedoissa minimikertoimet ovat 1.50.

Maksimipanos, joka lasketaan mukaan kierrätykseen, on 50€. Tätä suuremmat panokset eivät täytä kierrätysvaatimuksia. Pelaajalla on kokonaisuudessaan 30 päivää aikaa toteuttaa kaikki bonusehdot. Mikäli ehtoja ei onnistuta täyttämään annetun aikarajan puitteissa, mitätöidään bonus ja sillä mahdollisesti tehdyt voitot.

Näin lunastat Sportaza bonuksen

100% talletusbonus 200€ asti

Sportaza bonuksen lunastaminen on todella yksinkertaista, ja sen lunastaminen onnistuu kätevästi näitä viittä vaihetta noudattamalla:

  1. Siirry Sportazan vedonlyöntisivustolle.
  2. Paina "Kirjaudu" -nappia ja luo käyttäjä.
  3. Toteuta sitten 20-200€ arvoinen talletus.
  4. Kierrätä talletus 1x minimikertoimilla 1.50.
  5. Kun ne on kierrätetty, aktivoituu bonus!

Mielipide Sportazan bonuksesta

Sportazan bonus on Suomen markkinoiden keskiluokkaa parempi, mutta siinä on vielä hieman parannettavaa ennen nousemista aivan parhaimmistoon. Paljon sen kohdalla anteeksi antaa se, että bonussumma on lähes kaikkia sivuja suurempi.

Prosenttimäärä on kaikista tyypillisin, mutta 200€ bonus on tuplasti markkinoiden keskiarvoa suurempi. Minimitalletus on 20€, joten hyvin keskiluokkaa Suomessa. Talletussumman kierrätys laskee hieman pisteitä, mutta ehdot sille ovat helpot.

Pieni heikkous on, että pelaajan tulee kierrättää sekä talletus- että bonussumma. Silti tämä ei ole suuri ongelma, sillä vaatimukset ovat vain 5x, jonka lisäksi myös minimikertoimet ovat yhdistelmissä erittäin matalat, vain 1.50.

Jacob
Jacob, Kaikkitietävä johtaja

Sportaza vedonlyönti ja ominaisuudet

Sportaza on panostanut vedonlyöntiin todella paljon, ja heiltä löytyy lukuisia erilaisia ominaisuuksia, joita pelaajat voivat käyttää. Kaikki erilaiset vedonlyöntiominaisuudet ovat Sportazalla hyvällä tasolla, vaikka osa niistä voisi tarvita hieman hiomista. Otetaan tarkempi katsaus Sportazan vedonlyöntiin ja sitä tukeviin ominaisuuksiin.

-OMINAISUUS
TARJOLLA
ARVOSANA
PISTEYTYS
1. Kertoimet
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
2. Valikoima
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
3. Pay N Play
Kyllä
5/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Cash out
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
5. Live-vedonlyönti
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
6. Livestriimit
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
7. Bet builder
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★

Kertoimet ja valikoima

Kertoimet Sportazalla on tasaisesti markkinoiden keskiarvoa hitusen verran paremmat. Yleensä tavallisessa vedonlyönnissä kertoimet eivät Sportazalla mene keskiarvon alapuolelle ja ylikertoimia voi myös nähdä satunnaisesti varsinkin vähemmän tunnetuissa lajeissa ja kohteissa. Live-vedonlyönnissä kertoimet laskevat hieman, mutta muuten näissä ei ole valitettavaa.

Kohdevalikoima on jopa yllättävän hyvä Sportazalla. Eri lajeja löytyy peräti 40 erilaista. Kaikki yleisimmät lajit löytyvät, mutta tämän lisäksi valikoimaa on myös pienemmistä lajeista ja esportsista kiitettävästi. Pitkäaikaiskohteita ei ole aivan yhtä paljon kuin kilpailijoilla, mutta otteluiden sisäisiä erikoisvetoja löytyy keskiarvoa enemmän.


Live-vedonlyönti ja livestriimit

Live-vedonlyönti Sportazalla on helppoa ja nopeaa. Sille suunnattu aula on helppokäyttöinen ja siitä näkee nopeasti muuttuvat kertoimet. Vaikka navigointi on helppoa, voitaisiin kohteita näyttää enemmän kerralla. Kertoimet laskevat live-vedonlyönnissä hieman muita alemmas. Kertoimet ja rajoitetun määrän näyttäminen laskee pisteitä, mutta muuten tämä on todella hyvä.

Hieman yllättäen voimme sanoa, että Sportazalla on mahdollista katsoa livestriimejä. Valikoima ei ole kattavin ja laatu ei ole aina paras, mutta niitä on silti olemassa. Monet väittävät, että Sportaza ei näytä livestriimejä, mutta se on valetta. Striimejä ei vain ole kovinkaan paljoa.


Muut ominaisuudet

Sportazan cash out ja bet builder yllättävät pelaajat positiivisella tavalla. Cash out on käytössä lähes kaikissa kohteissa ja myös bet builder toimii kilpailijoita paremmin. Cash outissa kertoimet myös pysyvät ylhäällä aivan viimeisille hetkille asti. Tämä kuulostaa loistavalle yhdistelmälle. Lisäksi tarjolla on myös vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä, mutta jos pelaaja haluaa, voi hän luoda käyttäjän Sportazan vedonlyöntisivustolle.

Pelaa Sportazalla ilman rekisteröitymistä

Sportaza on hybridi-mallinen vedonlyöntisivusto, jossa on mahdollista pelata ilman rekisteröitymistä, mutta jos pelaaja itse niin haluaa, hän voi luoda käyttäjän. Pelaaminen ilman rekisteröitymistä tapahtuu Sportazalla pankkitunnuksia käyttämällä ja välikätenä pelaajan pankin ja Sportazan välissä toimii Zimpler. Tämä on todella nopea ja turvallinen tapa lyödä vetoa Sportazalla.

Sportazan vertailu kilpailijoihin

Koska Sportaza on vielä verrattain uusi vedonlyöntisivusto, voi sen laatua olla hieman vaikea käsittää ennen kokeilemista. Voimme kuitenkin yrittää auttaa teitä ymmärtämään, kuinka hyvä Sportaza oikeasti on, ja se tapahtuu parhaiten vertailemalla sitä kilpaileviin vedonlyöntisivuihin. Alla olemme vertailleet Sportazaa kolmeen kilpailevaan sivustoon kuuden eri tärkeän piirteen kannalta, joihin vedonlyöjät yleensä kiinnittävät huomiota.

Sportazan vertailuSportazaPosido22betCyber.bet
Bonustarjous9/108/108/107/10
Pelitarjonta7/108/109/107/10
Mobiilikokemus8/108/108/108/10
Maksutavat8/109/108/1010/10
Käyttökokemus9/108/108/107/10
Asiakaspalvelu8/109/107/109/10
Yhteenveto8/108/108/108/10

Bonukset - Bonukset ovat yksi Sportazan suurimmista vahvuuksista. Kyse ei ole vain laadusta, vaan myös siitä, kuinka usein bonuksia voidaan lunastaa. Sportaza nimittäin tunnetaan valtavasta määrästä erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joita pelaajat voivat säännöllisesti lunastaa.

Valikoima - Pelivalikoiman osalta Sportaza kaipaa vielä hieman hiomista. Kohteita kyllä löytyy kiitettävästi, mutta jos valikoimaa verrataan esimerkiksi 22betin tarjontaan, ei Sportaza vain vedä tälle vertoja. Kuitenkin valikoimaa on tarpeeksi perus pelaajille, joten tämä ei ole ongelma.

Käytettävyys - Käytettävyys Sportazalla on hyvällä tasolla kaikilla eri laitteilla. Aina löytyy vähän hiomista, mutta vain harva vedonlyöntisivu on näin miellyttävä käyttää kuin Sportaza. Harvinaista on myös se, että Sportaza tuntuu helppokäyttöiseltä alusta asti, eikä hetkeäkään käytössä ole ongelmaa.

Maksutavat - Maksutapoja Sportazalla on tarjolla kiitettävästi erilaisia ja yleisesti rahansiirrot ovat heidän sivulla sujuvia ja turvallisia. Valikoimasta kuitenkin puuttuu joitain Suomen suosituimpia tapoja, kuten Trustly, jonka avulla esimerkiksi Cyber.bet pääsee kiilaamaan Sportazan edelle tässä kategoriassa.

Asiakastuki - Sportazalla on hyvä asiakaspalvelu, mutta sen suomenkielisessä puolessa on petrattavaa. Palvelua saa suomeksi, mutta välillä se tulee kääntäjällä käännettynä tai muuten vain huonona. Esimerkiksi Posido tarjoaa loistavan asiakaspalvelun Suomeksi, joka Sportazalta puuttuu.

Kokonaisuus - Kokonaisuutena Sportaza pääsee jopa yllättämään monet. Vaikka kyseessä on verrattain uusi vedonlyöntisivusto, on se silti erittäin monipuolinen ja tasokas. Kertoimet ovat kiitettävät, valikoimaa on sopivasti ja bonuksia runsaasti. Myös yleinen käytettävyys on hyvällä tasolla.

Sportaza kokemuksia

Sportaza on vielä uusi vedonlyöntisivusto, joten siitä ei juurikaan löydy suomalaisten käyttäjien kokemuksia verkosta. Kansainväliset kokemukset taas eivät ole aina täysin relevantteja, sillä eri maissa Sportazalla on hieman poikkeavat toiminnot ja valikoima. Me olemme tietenkin itse kokeilleet Sportazaa, ja alle voimme ainakin jakaa meidän kokemuksemme sen käytöstä.

Oscar
Oscar

Rekisteröidyin Sportazalle jo pari kuukautta sivun avaamisen jälkeen, ja sivu ei ole tuottanut pettymystä. Heillä on jatkuva tarve kehittyä, ja kaikki elementit menevät jatkuvasti parempaan suuntaan. VIP-tasolta toiselle on jopa yllättävän helppo päästä ja erilaisia bonuksia saa lunastaa lähes viikoittain, jos niin vain haluaa. Suosittelen Sportazaa lämpimästi, sillä se on yksi minun Go To -vaihtoehdoista.


Sportazan pisteytys: ⭐️⭐️⭐️⭐️★

Lassi
Lassi

Lunastin Sportazan bonuksen ja petyin hieman siihen, että pelaajan tulee ensin kierrättää talletus kerran läpi. Myönnän, en voittanut bonuksella mitään. Jos tätä ja omaa huonoa tuuria ei oteta huomioon, jätti Sportaza minulle positiivisen kokemuksen. Kaikki sujui niin kuin piti ja kotiutukset näkyivät tilillä noin 3,5h jälkeen, eli paljon nopeammin kuin he olivat sivulla alun perin maininneet.


Sportazan pisteytys: ⭐️⭐️⭐️⭐️★

Jacob
Jacob

Sportaza ei ole mielestäni aivan yhtä hyvä mobiilikäyttäjille, kuin tietokoneella vedonlyöjille. Hetken mobiilipelaamisen jälkeen siirryinkin tietokoneelle, jossa kokemus muuttui paljon positiivisemmaksi. Suuri yllätys oli se, kuinka useassa kohteessa cash outia on mahdollista käyttää ja kuinka hyvin bet builder toimii. Lisäksi hybridi-sivustosta ehdottomasti plussaa, sillä näitä ei liikaa Suomessa ole.


Sportazan pisteytys: ⭐️⭐️⭐️⭐️★

Yleistietoa Sportazasta

Sportaza on vuonna 2021 avattu niin sanottu hybridi-mallin vedonlyöntisivusto. Tämä tarkoittaa, että pelaaja voi pelata Sportazalla sekä rekisteröitymällä että täysin ilman rekisteröitymistä. Sivuston taustalla suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi Estolio Limited, jonka alle kuuluu myös muun muassa kiinnostava Posido vedonlyöntisivusto.

Lisenssien näkökulmasta Sportaza on hyvin mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä se on varustettu sekä Kyproksen että Viron lisensseillä. Vaikka kokonaisuus ei ole ehkä aivan Maltan lisenssien arvoinen, takaa se silti Suomesta käsin pelaaville verovapaat voitot.

Vedonlyöntikohteita Sportaza tarjoaa jopa yli 40 lajista, johon mukaan lukeutuvat tunnetuimpien lajien lisäksi muun muassa lacrosse, kabaddi ja hurling. Myös esports on vahvasti edustettuna. Mielenkiintoista pelattavaa Sportazalla toisin sanoen kyllä riittää aivan jokaiseen makuun.

Sportaza vedonlyontisivu kaytossa kolmella mobiililaitteella

Kertoimet Sportazalla ovat yleensä hyvin markkinoiden keskiluokkaa. Ne eivät oikeastaan ikinä tuota pelaajille pettymystä, mutta eivät myöskään saa pelaajia erityisemmin hurraamaan korkeudellaan. Satunnaisia ylikertoimia voidaan kuitenkin löytää, varsinkin pienemmistä sarjoista ja vähemmän tunnetuista ja seuratuista urheilulajeista.

Sportaza on noussut tunnetuksi loistavan VIP-ohjelman ja lukuisien bonuksien ansiosta. Nämä ovat aivan omaa luokkaansa, eikä monilla kilpailijoilla ole samanlaisia. Pelaaja voi muun muassa kerätä kokoelman jalkapallokortteja Sportazalla, ja voittaa sillä tavalla 100€ bonus.

Rahansiirrot eivät ole suoranaisesti Sportazan vahvuus, mutta tästä huolimatta ne ovat aina todella sujuvia ja turvallisia. Mistään rahansiirroista ei tule lainkaan lisäkuluja ja useimmiten käsittelyajat ovat lyhyempiä, kuin mitä Sportaza itse ilmoittaa.

Miksi Sportaza sopii suomalaisille?

Sportazan pelilisenssit

Sportaza on lisensoitu sekä Viroon, että Kyprokselle. Tämä on suomalaisten osalta varsin hyvä vaihtoehto, vaikka ei aivan vedä vertoja MGA-lisenssille. Kuitenkin suuri etu on se, että tämän myötä suomalaiset saavat Sportazalta verovapaat voitot jokaisessa tilanteessa.


Maksutavat Sportazalla

Sportaza tukee suurinta osaa Suomessa suosituista maksutavoista. Vaikka esimerkiksi Trustly jää vielä puuttumaan, mahtuu joukkoon silti suurin osa muista vaihtoehdoista, kuten Zimpler, Skrill ja Neteller. Plussaa myös siitä, että siirroista ei tule lisäkuluja ja ne ovat useimmiten myös ilmoitettua nopeammat.


Sportazan ja tuen kieli

Sportazan vedonlyöntisivusto on 99% tarjolla suomeksi. Jotkin vähemmän tärkeät alasivut tai yksittäiset tekstit voivat vielä olla englanniksi, mutta se ei käyttöä haittaa. Heidän asiakaspalvelu on tavoitettavissa niin suomeksi kuin englanniksi. Välillä suomeksi palvelu ei ole yhtä tasokasta, mutta se on silti tavoitettavissa ja tarjolla.

Rahansiirrot Sportazalla

Rahansiirrot Sportazan vedonlyöntisivustolla ovat sujuvia ja yksinkertaisia. Sportaza itse sanoo, että tarjolla olisi peräti 25 erilaista maksutapaa. Oikeasti tämä on noin 15, sillä he ovat listanneet pankit yksitellen, joka kasvattaa määrää. Silti jo 15 on erittäin hyvä määrä erilaisia maksutapoja.

Kaikki rahansiirrot ovat molempiin suuntiin Sportazalla ilmaisia. Talletukset toteutuvat joka kerta välittömästi, mutta kotiutusten vahvistamisessa kestää yleensä 1-3 pankkipäivää. Tämän vuoksi vaikka rahat siirtyisivät kotiutettaessa muuten nopeasti, voi vahvistaminen hidastaa prosessia.

Sportaza vedonlyonti toimii ilman rekisteroitymista ja tarjoaa 15 maksutapaa

Vaikka kotiutuksien vahvistamisessa saattaa välillä kestää Sportazalla, ei meidän kokemuksien mukaan aikaa mene oikeasti yhtä paljon, kuin mitä Sportazalla sanotaan. Useimmiten jos kyse on ns. normaalista nostosta, vahvistetaan sen muutamissa tunneissa.

Lähtökohtaisesti maksujen minimiraja on Sportazalla 10€, mutta tämä voi poiketa maksutavasta riippuen. Sen sijaan suurimmat talletus- ja nostorajat ovat aina riippuvaisia maksutavasta. Sivulla on myös kuukausittainen 7000€ nostoraja, mutta sitä voi kasvattaa nousemalla VIP-taulukossa.

Sportazan talletustavat
TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Zimpler
Välitön
10 - 5000€
Ei
2. Pankkisiirto
Välitön
10 - 5000€
Ei
3. RapidTransfer
Välitön
10 - 5000€
Ei
4. VISAVälitön
10 - 2000€
Ei
5. Mastercard
Välitön
10 - 7500€
Ei
6. Revolut
Välitön
10 - 2000€
Ei
7. Skrill
Välitön
10 - 5000€
Ei
8. Skrill 1-Tap
Välitön
10 - 5000€
Ei
9. Neteller
Välitön
10 - 5000€
Ei
10. MiFinity
Välitön
10 - 2500€
Ei
11. EzeeWallet
Välitön
10 - 2250€
Ei
12. Siru Mobile
Välitön
15 - 15€
Ei
13. Jeton
Välitön
10 - 5000€
Ei
14. Paysafecard
Välitön
10 - 1000€
Ei
15. Klarna
Välitön
10 - 5000€
Ei
Sportazan kotiutustavat
TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Zimpler
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
2. Pankkisiirto
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
3. RapidTransfer
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
4. VISA
1-3 päivää
10 - 3000€
Ei
5. Mastercard
1-3 päivää
10 - 3000€
Ei
6. Revolut
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
7. Skrill
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
8. Skrill 1-Tap
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
9. Neteller
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
10. MiFinity
1-3 päivää
10 - 2500€
Ei
11. EzeeWallet
Alle 1h
10 - 2250€
Ei
12. Jeton
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
13. Bitcoin
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei
14. Tether
1-3 päivää
10 - 5000€
Ei

Sportaza vedonlyöntisivun UKK

Mikä erottaa Sportazan muista?

Sportazalla on monta erilaista ominaisuutta ja toimintoa, jotka tekevät siitä useita kilpailijoita paremman vaihtoehdon. Yksi näistä asioista on esimerkiksi se, että Sportaza on hybridi-mallinen vedonlyöntisivusto. Toisin sanoen pelaajan on mahdollista joko pelata ilman rekisteröitymistä tai luoda oma käyttäjä, aivan omien preferenssien mukaan.

Toinen loistava asia ovat Sportazan bonukset ja kampanjat. Pelaajalle tarjotaan jatkuvasti erilaisia bonuksia Sportazalla, ja he tuntuvat palkitsevan aktiivisia pelaajia lähes viikoittain. Lisäksi myös VIP-tasot auttavat saamaan erilaisia etuja Sportazalla, ja heidän sivulla on myös mahdollista kerätä keräilykortteja, joiden avulla saadaan lisää bonuksia.

Viimeisenä haluamme nostaa esille yleisesti modernit ominaisuudet. Tarjolla on Pay N Play -toimintoa, cash outia, livestriimejä ja bet builderia. Vaikka laatu ei ole aina parasta, ei mitään jää puuttumaan.

Onko Sportaza turvallinen sivu?

Sportaza on äärimmäisen turvallinen sivu. Heillä on Viron lisenssi ja he noudattavat Kyproksen lakeja. Jo tämä tekee itsessään sivusta todella turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon. Lisäksi olemme itse kokeilleet Sportazaa sekä ilman rekisteröitymistä sekä käyttäjän avulla, ja meillä ei ole koskaan tullut vastaan ongelmia turvallisuuden suhteen!

Millainen on Sportazan bonus?

Sportaza tarjoaa tällä hetkellä uusille pelaajilleen 100% talletusbonuksen 200€ asti. Jos haluat lukea lisää Sportazan bonuksesta, tapahtuu se tästä.

Onko Sportaza verovapaa sivu?

Vaikka useat väittävät muuta, niin kyllä, Sportaza on verovapaa vedonlyöntisivusto. Heillä on Viron lisenssi ja he noudattavat Kyproksen lakeja. Tällä yhdistelmällä verovapaat voitot ovat Suomessa aina taatut.

Löytyykö Sportazalta sovellusta?

Sportazalla ei tällä hetkellä ole erillistä sovellusta. Sen sijaan heidän vedonlyöntisivusto on optimoitu toimimaan varsin hyvin myös älylaitteiden selaimen välityksellä. Arvosanana yleiselle käytettävyydelle mobiilissa antaisimme 8/10.

Mitä maksutapoja Sportaza tukee?

Sportaza tukee kokonaisuudessaan jopa 25 eri maksutavan käyttöä. Joukkoon mahtuu muun muassa Suomessa suositut Zimpler, Skrill, Neteller ja Siru Mobile. Jos jotain olennaista jää puuttumaan, niin sellaiseksi voidaan laskea Trustly, jota ei Sportazalla ole mahdollista käyttää. Jos haluat tutustua kaikkiin maksutapoihin, löydät ne täältä.

Sportaza Arvostelu

Sportaza kasinobonus

100% talletusbonus 200€