Arvostelu Posido:

Posido

100% talletusbonus 200€

Posido arvostelu

Bonustarjous
8/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
9/10
Käyttökokemus
8/10
Asiakaspalvelu
9/10
Yhteenveto
8/10
Posido Tiedot
Verkkosivu posid.com/fi/
PelityypitVedonlyönti, Live-vedonlyönti
TalletustavatVisa, Mastercard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, MiFinity, Ezeewallet, Siru Mobile, Jeton, Trustly, Paysafecard
KotiutustavatVisa, Mastercard, Skrill, Neteller, MiFinity, Ezeewallet, Jeton, Trustly
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@posido.com
OmistajaEstolio Limited
Perustettu vuonna2022
LisenssiKypros

Posido arvostelu - Plussat ja miinukset

Posidon plussat
Posidon miinukset
+ Muita suuremmat bonukset
- Hitaat nostojen vahvistukset
+ VIP-ohjelma & saavutukset
- Ei tarjoa mobiilisovellusta
+ Luo tunnus tai pelaa ilman
- Kierrätä talletus ja bonus

Posidon plussat tarkemmin

Ylivoimaisesti suurin Posidon vahvuus ovat heidän bonukset. Vaikka bonukset eivät aina ole ehtojen osalta helpoimmasta päästä, ovat ne summan osalta aina koko Suomen parhaimmistoa.

Suuren plussan Posido ansaitsee myös loistavasta VIP-ohjelmasta sekä erilaisista pelaajien saavutuksista. VIP-ohjelman avulla pelaaja voi saada cashback-bonuksia, nostaa kuukausittaisia nostorajoja ja saada jopa oman tilinhoitajan. Saavutuksien avulla pelaaja ansaitsee pelin sisäistä rahaa, jolla voi Posidon kaupassa ostaa bonuksia.

Viimeisenä haluamme nostaa esille sen, että pelaaja voi pelata Posidolla joko tavallisesti rekisteröimällä sinne tilin, tai vaihtoehtoisesti täysin ilman käyttäjää. Yleensä vedonlyöntisivustot tarjoavat näistä vain toisen vaihtoehdon, joka erottaa Posidon muista vaihtoehdoista.

Posidon miinukset tarkemmin

Miinuksista huomattavin on, että Posido vahvistaa vedonlyöntisivustollaan kotiutukset yleensä hitaasti. Tämä ei päde jokaisessa tilanteessa, mutta aika usein kyllä. Jos kyseessä on tavallinen nosto hieman pienemmälle rahasummalle, voi se olla salaman nopea. Jos kyseessä taas on suurempi summa, bonus tai muu hidaste, voi tässä kestää pari päivää.

Hieman erilainen miinus koskee Posidon vedonlyöntisivun mobiilikäyttäjiä, sillä Posido ei tarjoa erillistä ladattavaa mobiilisovellusta. Vaikka tämä on selkeä heikkous, tarjoaa Posido siitä huolimatta varsin hyvän vedonlyöntisivun älylaitteiden selaimien kautta käytettäväksi.

Viimeisenä miinuksena Posidolla haluamme nostaa esille sen, että useimmissa Posidon bonuksissa pelaajan tulee kierrättää bonussumman lisäksi myös sen lunastamiseksi toteutettu talletussumma. Tämä on yleistä Posidon kokoisilla kilpailijoilla, mutta se ei poista miinusta.

Posido bonus vedonlyöntiin

100% talletusbonus 200€

Posido tarjoaa uusille pelaajille vedonlyöntibonuksen, joka verrattuna Suomen muihin bonuksiin sisältää kaksi kertaa suuremman bonussumman. Pelaaja voi nimittäin suurimmillaan lunastaa jopa 200€ Posido bonuksen. Vaikka Posido toimii myös ilman rekisteröitymistä, vaatii bonuksen lunastaminen käyttäjän luomisen sivustolle.

Kun pelaaja lähtee lunastamaan Posido bonusta, tulee hänen toteuttaa vähintään 20€ arvoinen minimitalletus. Ennen kuin pelaaja saa bonuksen, tulee hänen kierrättää talletus kerran läpi minimikertoimilla 1.50. Tämän jälkeen Posido bonus lisätään tilille automaattisesti.

Itse Posido bonuksen lisäksi pelaajan tulee kierrättää myös talletussumma 5x ennen rahojen mahdollista kotiuttamista. Yhdistelmävedoissa minimikertoimet ovat 1.50, kun taas singleissä ne ovat 2.00. Kierrättämiseen on aikaa 30 päivää.

Posido bonuksen ehdot

Lunastamiseen liittyvät ehdot

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa Posidon bonus, tulee hänen toteuttaa vähintään 20€ arvoinen talletus. Ennen kuin pelaaja saa bonuksen tililleen, tulee hänen kierrättää talletussumma kerran läpi. Kun tämä on toteutettu, aktivoituu vedonlyöntibonus itsestään ja se lisätään pelaajan tilille. Jos pelaaja haluaa peruuttaa bonuksen, tulee se erikseen tehdä kohdasta "Oma bonus". Bonusta ei ole mahdollista lunastaa, mikäli talletus toteutetaan Netellerin tai Skrillin välityksellä.


Lunastajaan liittyvät ehdot

Tämä Posido bonus on lunastettavissa vain kyseisen vedonlyöntisivuston uusille asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut käyttäjää Posidon sivulla. Bonuksia on mahdollista lunastaa vain yksi kappale per talous, IP-osoite, sähköposti, pankkitili tai muu vastaava tekijä. Tämä tarjous on saatavana vain niille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet ja toteuttaneet ensimmäisen oikean rahan talletuksen Posidolla.


Kierrätykseen liittyvät ehdot

Ennen Posido bonuksen saamista, tulee talletussumma kierrättää kerran läpi. Kun Posido bonus on saatu, tulee pelaajan kierrättää sekä bonus- että talletussumma vedonlyönnissä 5x ennen summan mahdollista kotiuttamista. Yksittäiskohteissa kierrätettäessä minimikertoimet ovat 2.00, kun taas yhdistelmävedoissa minimikertoimet ovat 1.50.

Maksimipanos, joka lasketaan mukaan kierrätykseen, on 50€. Tätä suuremmat panokset eivät täytä kierrätysvaatimuksia. Pelaajalla on kokonaisuudessaan 30 päivää aikaa toteuttaa kaikki bonusehdot. Mikäli ehtoja ei onnistuta täyttämään annetun aikarajan puitteissa, mitätöidään bonus ja sillä mahdollisesti tehdyt voitot.

Posido bonuksen lunastaminen

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Voit lunastaa Posido bonuksen vedonlyöntiin noudattamalla neljää vaihetta, jotka olemme listanneet alapuolelle.

  1. Rekisteröidy Posidon vedonlyöntisivulle
  2. Toteuta vähintään 20€ arvoinen talletus
  3. Kierrätä raha kerran läpi kertoimilla 1.50
  4. Bonus jaetaan kun talletus on kierrätetty

Mielipide Posido bonuksesta

Posido bonus on hyvin markkinoiden keskiluokkaa Suomessa. Siinä on paljon hyvää, mutta siitä löytyy myös parannettavaa. Kun vertailuun otetaan Suomen kaikki vedonlyöntibonukset, on Posidon yksilö varsin kilpailukykyinen yksilö.

Bonussumman osalta Posido bonus on tuplasti Suomen keskiarvoa suurempi, joka on loistava asia. Minimitalletus on Suomessa tyypillinen 20€, mutta heikkous on, että ensin tulee kierrättää talletus ennen bonuksen saamista.

Minimikertoimet ovat joko 1.50 tai 2.00 riippuen kohteista, ja nämä ovat Suomen mittakaavalla normaalit. Kun vertaillaan kierrätysvaatimuksien määrää muihin sivuihin, on Posido bonuksella täysin keskiarvoa olevat vaatimukset, vaikka bonuksen lisäksi myös talletus tulee kierrättää.

Oscar
Oscar, Verkkoasiantuntija

Posido vedonlyönti ja ominaisuudet

Vedonlyönti Posidolla on monella tapaa hyvin laadukasta, mutta samaa aikaa myös hieman vaihtelevaa. Mikään ominaisuus ei itsessään ole suoraan aivan huippuluokkaa, mutta kaikki tarjolla olevat ominaisuudet ovat vähintäänkin hyvällä tasolla. Alle olemme koostaneet taulukon kaikista Posidon vedonlyönnin piirteistä ja ominaisuuksista, sekä pisteyttäneet kaiken.

OMINAISUUS
TARJOLLA
ARVOSANA
PISTEYTYS
1. Kertoimet
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
2. Valikoima
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
3. Pay N Play
Kyllä
5/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Cash out
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
5. Live-vedonlyönti
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
6. Livestriimit
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
7. Bet Builder
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★

Kertoimet ovat Posido vedonlyönnin yksi parhaista asioista. Kertoimet eivät aina ole markkinoiden parhaat, mutta ne ovat lähes poikkeuksetta markkinoiden parhaimmistoa ja keskiarvoa suurempia. Kohdevalikoima taas tuottaa pienen pettymyksen Posidolla, sillä vaikka kohteita on yli 30 eri urheilulajista, ei se silti vastaa aivan asetettuja odotuksia.

Modernimmista ominaisuuksista vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on aivan huippuluokkaa. Kaikki sujuu nopeasti ja aivan niin kuin pitääkin ja maksut ovat turvallisia Trustlyn välityksellä verkkopankkitunnuksilla. Cash out taas toimii varsin hyvin ja kertoimet pysyvät korkealla, mutta heikkous on se, että cash outia ei ole tarjolla suurimmassa osassa kohteista.

Live-vedonlyönti Posidolla tapahtuu lähes moitteetta ja nopeasti. Sille suunnattu oma aula näyttää selkeästi kertoimien muutokset ja muut tarvittavat tiedot. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että erillisiä livestriimejä ei ole tarjolla. Tämän sijaan näytetään erilaisia grafiikkoja ja analytiikkoja. Posido ei myöskään tarjoa erillistä bet builder -ominaisuutta.

Rekisteröidy Posidolle tai pelaa ilman tiliä

Posido on harvinainen vedonlyöntisivusto, sillä se mahdollistaa sekä tilin luomisen että pelaamisen ilman rekisteröintiä. Pelaaminen ilman tiliä onnistuu vain Trustlyn välityksellä, ja tällöin pelaaja ei voi lunastaa bonusta.

Posidon vertailu kilpailijoihin

Posido on nuoresta iästään huolimatta todella tasokas vedonlyöntisivusto. Tietenkin Posidon yleistä tasoa ja sen kokonaisvaltaista vahvuutta voi aluksi olla hieman vaikea ajatella. Tämän vuoksi olemme alla vertailleet Posidon vedonlyöntisivustoa kolmen kilpailevan brändin kanssa. Vertailu on tehty kuuden eri osa-alueen perusteella, jotka yleensä ovat tärkeässä roolissa siinä, mitä ihmiset katsovat valittaessa vedonlyöntisivustoa.

Posido vertailuPosidoFEZbetFansbet
Bonustarjous8/108/109/10
Pelitarjonta8/108/108/10
Mobiilikokemus8/107/107/10
Maksutavat9/109/109/10
Käyttökokemus8/108/108/10
Asiakaspalvelu9/108/109/10
Yhteenveto8/109/108/10

Vedonlyöntibonus - Verrattuna koko Suomen valikoimaan, kuuluvat Posidon bonukset aina omalla tavallaan markkinoiden parhaimmistoon. Jos niiden ehdot olisivat hieman helpommat, olisivat ne kenties paras vaihtoehto. Suuri plussa Posidon bonuksissa on niiden valtava bonussumma, joka on yksi suurimmista. Bonuksissa Posidon edelle kiilaa kuitenkin Fansbet, joka tarjoaa sekä suuremman bonussumman että hieman helpommat ehdot.

Pelitarjonta - Valikoima Posidolla on hyvin Suomen keskiarvoa. Kohteita on kiitettävästi ja erilaisia urheilulajeja on paljon, mutta silti tällä ei aivan ylletä aina kaikista parhaimpien sivustojen joukkoon.

Käytettävyys - Käytettävyys on niin mobiilissa kuin vedonlyöntisivustolla todella hyvällä tasolla Posidolla. On kyse kummasta vain Posidon versiosta, tarjoaa sivu pelaajilleen loistavan käyttökokemuksen. Kaikki toimii nopeasti ja niin kuin pitääkin, eli mitään suurta valitettavaa ei tässä todellakaan ole.

Maksutavat - Erilaisia maksutapoja Posido tarjoaa lukuisia, ja joukossa on lähes kaikki suomalaisten suosimat vaihtoehdot. Kun vertaillaan muihin sivuihin, on Posido esimerkiksi samalla tasolla FEZbetin kanssa, joka on pelaajien keskuudessa tunnettu kattavasta maksutapavalikoimastaan.

Asiakaspalvelu - Posidon asiakaspalvelu on mielestämme Suomen tasolla jopa hieman aliarvostettua. Tarjolla on suomeksi oleva tuki, joka palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Aivan täyttä kymppiä Posido ei tällä osa-alueella ansaitse, mutta tämä johtuu enemmän sivuston kankeudesta tukeen liittyvillä alasivuilla kuin itse asiakaspalvelun tasosta.

Kokonaisuus - Voimme todeta, että nuoresta iästään huolimatta Posido on todella korkealla tasolla. Tietenkin paljon parannettavaa löytyy eikä yksikään tietty asia ole markkinoiden paras, mutta monella osa-alueella Posido on jo kynnyksellä kohti parhaimmistoa.

Vedonlyöntisivustoni-tiimin Posido kokemukset

Koska Posido on vielä todella uusi vedonlyöntisivusto, ei siitä juurikaan löydy vielä käyttäjien kokemuksia verkosta. Tämän vuoksi kasasimme alle kolmen tiimimme jäsenen omat Posido kokemukset! Jokainen meistä on henkilökohtaisesti kokeillut Posidon vedonlyöntisivustoa valitsemallaan tavalla ja muodostanut alle tekstin omasta mielipiteestään Posidosta.

Lunastin Posidon bonuksen ja se todellakin oli kaiken vaivan arvoista. Suuria voittoja en saanut, mutta matala kolminumeroinen summa oli silti enemmän kuin osasin odottaa. Tein kotiutuksen, jonka pyyntö vahvistettiin seuraavana päivänä. Rahat näkyivät tilillä noin 30min tämän jälkeen. Yleisesti ottaen luotettava ja hyvä vedonlyöntisivusto!


Oscarin Posidon pisteytys

⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5

Suoraan sanottuna Posido vedonlyöntisivusto oli minulle positiivinen yllätys. En odottanut sen olevan näin hyvä. Se on ehkä vähän liian pelkistetty ja kun pelasin ilman rekisteröitymistä, joten en voinut lunastaa bonusta. Näistä asioista huolimatta kokemukset Posidon parista ovat todella hyvät ja haluan ilolla suositella tätä sivua muille.


Jacobin Posidon pisteytys

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Käytin Posidoa mobiilissa ja olin itse hieman pettynyt. Kuva ei tuntunut skaalautuvan näytölle kuten toivoin ja selaaminen oli hieman hankalaa. Siirryin näiden ongelmien takia tietokoneelle, ja tässä Posido toimi lähes moitteetta. Edelleen selaaminen oli hieman hankalaa, mutta totuttelun jälkeen kaikki sujui kuin vettä vain!


Lassin Posidon pisteytys

⭐️⭐️⭐️ 3/5

Yleistietoa Posido vedonlyöntisivustosta

Posidon vedonlyöntisivusto avattiin Suomessa loppukesästä 2022. Kyseessä on yksi uusimmista vedonlyöntisivustoista tällä hetkellä, joka on herättänyt paljon mielenkiintoa pelaajien joukossa. Tämän meriteemaisen vedonlyöntisivun takana seisoo Estello Limited, joka on monille vielä tuntematon nimi.

Viron ja Kyproksen lisensseillä varustettu Posido tarjoaa Suomesta käsin pelaaville henkilöille verovapaat voitot. Tämän lisäksi kyseessä on myös niin sanottu hybridisivusto, jolla pelaaja voi pelata joko ilman tiliä tai halutessaan rekisteröidä käyttäjän. Pelitilin rekisteröinti voi olla kannattavaa, sillä vain tällä tavalla pelaaja voi saada bonuksen.

Rahansiirrot Posidolla ovat todella luotettavia, turvallisia ja usein myös nopeita. Tarjolla on peräti 12 erilaista maksutapaa, joista vain Trustly on käytettävissä jos halutaan pelata ilman rekisteröitymistä.

Posido vedonlyontisivuston eri alasivut auki kolmella puhelimella

Posidon suurin vahvuus ovat sen tarjoamat bonukset. Tarkemmin sanottuna Posidon bonuksien suuruus. Lähes poikkeuksetta Posido tarjoaa kilpailijoitaan suuremmat bonukset vedonlyöntiin. Esimerkiksi tämänhetkinen vedonlyöntibonus uusille pelaajille Posidolla on jopa tuplasti markkinoiden keskiarvoa suurempi.

Lisäksi Posido tarjoaa myös kattavan VIP-ohjelman ja lukuisia erilaisia saavutuksia. Näiden avulla pelaaja voi muun muassa saada ostettua itselleen Posidon omalla valuutalla lisää vedonlyöntibonuksia, saada suuremman kotiutusrajan tai jopa täysin oman tilinhoitajan.

Kohteiden valossa Posido kaipaa vielä hieman hiomista, mutta se on normaalia uusien vedonlyöntisivujen keskuudessa. Sen sijaan Posido tarjoaa jopa yllättävän hyvät kertoimet ollakseen näinkin uusi sivu. Markkinoiden parhaat ne eivät ole, mutta yltävät useimmiten parhaimmistoon.

Miksi Posido sopii suomalaisille?

Posidon lisenssi

Posidon vedonlyöntisivustolla on lisenssit Virossa ja Kyproksella. Tämä takaa Suomesta käsin pelaaville henkilöille turvallisen pelialustan, jota valvovat ETA:n viranomaiset. Lisäksi suuri plussa on, että näiden lisenssien myötä Posidolta saa aina verovapaat voitot.


Verovapaat voitot Posidolta

Kun Posidolla on lisenssit Virossa ja Kyproksella, saavat Suomesta käsin pelaavat pelaajat heiltä aina verovapaat voitot. Tämä on harvinainen lisä näin uusilla ja kokonaisvaltaisesti laadukkailla vedonlyöntisivustoilla.


Maksutavat Posidolla

Posidon vedonlyöntisivusto tukee rahansiirtoja lähes kaikilla suomalaisten suosimilla rahansiirtomenetelmillä. Esimerkiksi pelaaminen ilman rekisteröitymistä toimii sujuvasti Trustlylla, kun taas tilin luoneet voivat toteuttaa rahansiirtoja muun muassa Skrillin, Netellerin ja Siru Mobilen kautta.


Posidon sivun ja tuen kieli

Posidon vedonlyöntisivu on suurimmaksi osaksi tarjolla suomeksi. Joitain kohtia on vielä näkyvillä muilla kielillä, mutta yli 99% on tällä hetkellä jo käännetty, eivätkä muut osat mielestämme vaikuta käyttökokemukseen negatiivisella tavalla. Lisäksi myös Posidon asiakaspalvelu on tavoitettavissa suomeksi, vaikka monet muut sivut sanovat muuta.

Rahansiirrot Posidolla

Rahansiirrot Posidolla ovat aina luotettavia, ja parhaimmissa tapauksissa myös varsin nopeita. Jos pelaaja haluaa luoda käyttäjätilin Posidolle, saa hän käyttöönsä 11 talletustapaa ja 8 kotiutustapaa. Jos pelaaja taas haluaa käyttää Posidoa ilman rekisteröitymistä, tehdään kaikki rahansiirrot Trustlylla. Suomessa Trustly on yleisin maksutapa sivustoilla ilman rekisteröintiä.

Pääasiassa Posido vahvistaa tavalliset kotiutukset nopeasti. Kuitenkin jos haluat nostaa hieman suuremman summan tai bonuksella voitettua rahaa, voi jo kotiutuspyynnön käsittelyssä kestää pari pankkipäivää. Kuitenkin niin sanotuissa tavallisissa kotiutuksissa Posido on todella nopea.

Kaikki rahansiirrot Posidolla ovat täysin ilmaisia. On kyse sitten kotiutuksesta tai talletuksesta millä tahansa maksutavalla, ei Posido peri näistä siirroista lainkaan ylimääräisiä kustannuksia.

Pelaa Posidolla ilman rekisteröintiä näillä maksutavoilla

Posidolla pelaaminen ilman rekisteröitymistä on mahdollista vain Trustlyn välityksellä. Yleisesti ottaen Suomessa lähes kaikki vedonlyöntisivut ilman rekisteröitymistä käyttävät juuri Trustlya tässä tarkoituksessa, sillä vain muutama eri maksutapa mahdollistaa pelaamisen ilman tiliä.

Posidon talletukset

Talletukset Posidolla ovat aina välittömiä, ilmaisia ja turvallisia. Ei ole väliä talletatko rahaa Posidolle viikonloppuna tai keskellä yötä, näkyvät rahat välittömästi pelitilillä talletuksen vahvistamisen jälkeen.

Erilaisia talletustapoja Posidolla on tarjolla 12. Joukkoon mahtuu useita suomalaisten suosikkeja, kuten Trustly, Skrill ja Neteller. Lisäksi joukkoon kuuluu joitain nousevia tähtiä, kuten Skrill 1-tap ja Siru Mobile. Jos käyttäjä pelaa Posidolla ilman rekisteröitymistä, voi hän käyttää vain Trustlya.

Minimitalletussumma Posidon vedonlyöntisivustolla on 10€, kun taas suurimmillaan pelaaja voi tallettaa 5000€. Rajat minimitalletukselle ovat samat kaikilla eri maksutavoilla, kun taas suurin talletussumma vaihtelee maksutavasta riippuen.

Posidon talletustavat
TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Jeton
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen
2. Visa
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
3. Mastercard
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
4. Skrill
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen
5. Skrill 1-Tap
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen
6. Neteller
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen
7. MiFinity
Välitön
10 - 2500€
Ilmainen
8. Ezeewallet
Välitön
10 - 2250€
Ilmainen
9. Siru Mobile
Välitön
10 - 10€
Ilmainen
10. Trustly
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen
11. Paysafecard
Välitön
10 - 5000€
Ilmainen

Posidon kotiutukset

Posidon kotiutukset ovat yksinkertaisia toteuttaa ja kotiutustavasta ja tilanteesta riippuen voivat näkyä jopa yllättävänkin nopeasti omalla tilillä. On aina hyvä muistaa, että Posido vaatii käyttäjiä tekemään kotiutuksen samalla tavalla, kuin millä alkuperäinen talletus on toteutettu.

Kotiutuspyyntöjen käsittely herättää Posidolla ilmaan hieman kysymyksiä. Heidän omien tietojen mukaan kotiutukset käsitellään "Mahdollisimman nopeasti". Kuitenkin jos kotiutetaan bonuksilla voitettuja rahoja tai hieman suurempaa rahasummaa, voi kotiutuspyynnön vahvistuksessa kestää jopa 3-5 päivää. Tämä on kilpailijoita pidempi aika.

Pienin mahdollinen Posidolta kotiutettava rahasumma on 10€, kun taas suurimmillaan kertakotiutus voi olla jopa 5000€ tavasta riippuen. Kuukausittaiset kotiutusrajat ovat aina täysin riippuvaisia siitä, mikä on pelaajan VIP-taso Posidolla.

Posidon kotiutustavat
TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Jeton
3 tuntia
10 - 5000€
Ilmainen
2. Visa
2 päivää
10 - 2000€
Ilmainen
3. Mastercard
2 päivää
10 - 2000€
Ilmainen
4. Skrill
1 tunti
10 - 5000€
Ilmainen
5. Neteller
1 tunti
10 - 5000€
Ilmainen
6. MiFinity
2 tuntia
10 - 2500€
Ilmainen
7. Ezeewallet
1 päivä
10 - 2250€
Ilmainen
8. Trustly
15 min
10 - 5000€
Ilmainen

Posido vedonlyöntisivun UKK

Mikä erottaa Posidon sivun kilpailijoista?

Suurimmat Posidon kilpailijoista erottavat tekijät ovat bonukset, mahdollisuus pelata ilman tiliä ja hyvä asiakaspalvelu. Vaikka nämä asiat voivat toimia myös muilla vedonlyöntisivuilla hyvin, on Posido näissä huippuluokkaa. Esimerkiksi asiakaspalvelu on nopea, asiantunteva ja tarjolla suomeksi. Meillä ei ollut tästä suuria odotuksia, mutta Posidon asiakaspalvelu oli todella positiivinen yllätys.

Posidon bonukset vedonlyöntiin ovat erottava tekijä osittain niiden suuren summan ansiosta. Kun verrataan Posidon bonuksia markkinoiden muihin bonuksiin ovat ne lähes poikkeuksetta kilpailijoita suurempia. Tietenkin ehdot voivat olla myös hankalampia, mutta jos haluat suuret bonukset, on Posido loistava vaihtoehto.

Ehdoton vahvuus Posidon vedonlyöntisivustolla on myös mahdollisuus pelata ilman rekisteröitymistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan pelaaja voi halutessaan myös luoda tilin Posidolle. On erittäin suuri plussa, että pelaaja saa valita näistä kahdesta vaihtoehdosta sen jonka haluaa. Yleensä tarjolla on vain toinen vaihtoehto.

Onko Posido vedonlyöntisivu turvallinen?

Posido vedonlyöntisivu on täysin turvallinen Suomesta käsin pelaaville käyttäjille. Vaikka kyse on vielä todella uudesta vedonlyöntisivusta, ei tämä kuitenkaan syö luotettavuutta tai turvallisuutta tältä sivulta. Olemme itse käyttäneet Posidon vedonlyönti- ja kasinopuolta ja todenneet nämä turvallisiksi vaihtoehdoiksi. Lisäksi myös lisenssit puhuvat paljon Posidon turvallisuuden puolesta.

Saako Posidon sivulta verovapaat voitot?

Kyllä, Posido kasinolla on Kyproksen ja Viron pelilisenssit, jotka tarkoittavat sitä, että kaikki Suomesta käsin pelaavat käyttäjät saavat heidän sivustolta aina täysin verovapaat voitot.

Millainen on Posidon vedonlyöntibonus?

Posidon vedonlyöntibonus on tällä hetkellä 100% talletusbonus 500€ asti. Ennen bonuksen saamista pelaajan tulee kierrättää kerran oma talletuksensa läpi. Tämän jälkeen bonus annetaan hänelle, ja itse bonussumman lisäksi pelaajan tulee kierrättää myös talletus viisi kertaa ennen sen kotiutusta. Jos haluat lukea lisää Posidon vedonlyöntibonuksesta, painamalla tästä siirryt suoraan oikeaan kohtaan tällä sivulla.

Onko Posidolla omaa mobiilisovellusta?

Ei, Posidolla ei ole tällä hetkellä erillistä mobiilisovellusta tarjolla Suomessa. Tälle ei kuitenkaan ole aivan pakollista tarvetta, sillä jo pelkkä Posidon sivusto toimii varsin hyvin myös mobiililaitteiden selaimen välityksellä.

Posido Arvostelu

Posido kasinobonus

100% talletusbonus 200€