Arvostelu LVbet:

LVbet

100% talletusbonus 200€

LVbet arvostelu

 • Keskiarvoa suuremmat bonukset - 200 € asti
 • Loistaa esports-vedonlyönnillä
 • Kertoimien suuri vaihtelu
 • Ei suomenkielistä asiakaspalvelua
Bonustarjous
8/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
9/10
Käyttökokemus
9/10
Asiakaspalvelu
7/10
Yhteenveto
8/10
LVbet Tiedot
Verkkosivu Lvbet.com
TalletustavatJeton, Volt, MiFinity, Siirto, Visa, Mastercard, Trustly, Neteller, Skrill, Skrill 1-Tap, EcoPayz, Paysafecard, Euteller, Rapid Transfer
KotiutustavatJeton, Volt, MiFinity, Siirto, Visa, Mastercard, Trustly, Neteller, Skrill, EcoPayz, Paysafecard, Euteller
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@lvbet.com
OmistajaFairload Ltd
Perustettu vuonna2015
LisenssiMalta

Lvbet bonus

100% talletusbonus 200€

LVbet bonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus 200€ asti. Pelaajalle myönnetään hänen talletuksen arvoinen bonus, jonka summa voi suurimmillaan olla 200€. Kun tätä bonusta verrataan kaikkiin bonuksiin, on sen arvo tuplasti suurempi kuin mitä parhaat vedonlyöntibonukset yleensä Suomessa tarjoavat pelaajilleen.

Pienin bonukseen oikeuttava talletussumma on LVbetilla 10€, ja bonus tulee erikseen aktivoida ennen talletuksen toteuttamista. Tämä on yleisin minimitalletus mitä Suomessa on tarjolla. Voimassaoloaika taas on hieman keskiarvoa lyhyempi, sillä se on pituudeltaan 21 päivää. Keskiarvo Suomessa on 30 päivän voimassaoloaika.

LVbet bonuksen lisäksi myös sen talletus tulee kierrättää 6 kertaa. Kierrätyksen tulee tapahtua yhdistelmävedoissa, joissa on ainakin kaksi kohdetta. Yhdistelmävedossa yksittäisen kohteen minimikertoimet ovat 1.25, kun taas yhdistettyjen kertoimien tulee olla vähintään 1.80.

Bonusehdot LVbetilla

LVbet bonus on 100% talletusbonus 200€ asti

 • Minimitalletus: 10€
 • Suurin bonus: 200€
 • Minimikertoimet: 1.80 -> Yhdistelmäveto, jossa vähintään kaksi kohdetta ja yksittäisen kohteen minimikertoimet ovat 1.25.
 • Voimassaoloaika: 21 päivää
 • Kierrätysvaatimukset: 6x talletus ja bonus

Kuinka lunastaa LVbet bonus?

1
Luo käyttäjätili LVbetin vedonlyöntisivulle

Koska LVbet on hybridisivusto, voidaan bonus lunastaa myös ilman rekisteröitymistä. Jos kuitenkin haluat luoda käyttäjätilin, tulee sinun rekisteröityä LVbetille ennen bonuksen lunastamista. Tämä vaatii tavallisten tietojen, kuten nimen, syntymäajan ja osoitteen täyttämistä LVbetin rekisteröitymislomakkeeseen.

Rekisteroityminen L Vbet vedonlyontisivustolle
2
Vahvista rekisteröinti sähköpostin kautta

Kun olet täyttänyt kaikki tiedot LVbetin lomakkeeseen, tulee sinun vahvistaa rekisteröityminen sähköpostitse. Sinulle lähetetään nelinumeroinen koodi sähköpostiin, joka sinun tulee syöttää LVbetin sivustolle.

L Vbet vedonlyontitilin vahvistus sahkopostin kautta
3
Aktivoi sitten vedonlyöntibonus erikseen

Seuraavaksi sinun tulee aktivoida bonus ennen talletuksen toteuttamista. Bonus aktivoidaan siirtymällä ensin tallettamaan, mutta ennen summan syöttämistä painetaan yläpuolelta valikosta Valitse bonus -painiketta. Näkyville avautuvat kaikki LVbet bonukset, jotka sinun on mahdollista lunastaa kyseisellä hetkellä. Aktivoi niistä haluamasi bonus painamalla sitä.

L Vbet bonuksen aktivoiminen ennen tallettamista
4
Siirry toteuttamaan ensimmäinen talletus

Kun bonus on aktivoitu, voi pelaaja toteuttaa ensimmäisen talletuksen. Syötä vähintään 10€ arvoinen summa sille suunnattuun kohtaan ja valitse haluttu talletustapa. Tämän jälkeen siirry vahvistamaan talletus valitun maksutavan kautta. Kun talletus on vahvistettu, olet onnistuneesti tallettanut rahaa LVbetille.

Tallettaminen L Vbet vedonlyontisivustolle bonuksen lunastamista varten
5
Olet nyt lunastanut vedonlyöntibonuksen

Olet nyt onnistuneesti lunastanut LVbet bonuksen vedonlyöntiin. Bonuksen myöntämisessä voi mennä joitain minuutteja, ja voit seurata bonuksen tilannetta oman LVbet profiilin valikon kohdasta Bonukset.

L Vbet bonus on nyt lunastettu

Rahansiirrot LVbetilla

LVbet tukee rahansiirtoja yhteensä 14 eri tavalla, joista peräti 12 mahdollistaa myös kotiutukset. Alle olemme koostaneet lisätietoa kotiutuksista ja talletuksista LVbet vedonlyöntisivustoilla sekä jokaisesta tarjolla olevasta rahansiirtomenetelmästä.

Rahansiirrot LVbetilla eivät sisällä lisäkuluja ja ovat täysin verovapaita.

LVbet kotiutus

LVbet vedonlyöntisivusto mahdollistaa kotiutukset peräti 12 eri tavalla. Verrattuna Suomen keskiarvoon, tarjoaa LVbet noin tuplasti enemmän vaihtoehtoja kuin suurin osa sivustoista. Alle olemme taulukkoon avanneet tärkeimpiä piirteitä jokaisesta kotiutustavasta joita LVbetilla on mahdollista käyttää.

KÄSITTELY
SIIRTO
RAJAT
1. Jeton
0 - 72h
< 2h
20 - 1 000€
2. Volt
0 - 72h
< 2h
20 - 1 000€
3. MiFinity
0 - 72h
< 3h
20 - 1 000€
4. Siirto
0 - 72h
< 3pv
20 - 5 000€
5. Visa
0 - 72h
< 3pv
20 - 5 000€
6. Mastercard
0 - 72h
< 3pv
20 - 5 000€
7. Trustly
0 - 72h
< 1min
20 - 5 000€
8. Neteller
0 - 72h
< 5min
20 - 5 000€
9. Skrill
0 - 72h
< 5min
20 - 5 000€
10. EcoPayz
0 - 72h
< 2h
20 - 1 000€
11. Paysafecard
0 - 72h
< 15min
20 - 1 000€
12. Euteller
0 - 72h
< 1h
20 - 1 000€

Kotiutukset voidaan parhaassa tapauksessa saada LVbetilla vain minuuteissa, mutta hitaimmillaan käsittely ja siirtoaika yhdistettynä voi niissä kestää peräti kuusi päivää. Keskiarvollisesti puhe on kuitenkin tunneista, ei päivistä. Valitsemalla Trustlyn ja lähettämällä kaikki tiedot etukäteen, puhe on useimmiten minuuteista.

LVbet ei peri kotiutuksista koskaan ylimääräisiä kustannuksia. Lisäksi MGA-lisenssi takaa sen, että kotiutukset ovat verovapaita. Vaikka talletettaessa rahaa LVbetille on pienin rahasumma vain 10€, on kotiutusten minimirajaksi asetettu 20€. Tämä on juuri se, mitä vedonlyöntisivustot Suomessa keskiarvollisesti tarjoavat.

Vaikka minimi- ja maksimirajoitukset ovat kotiutuksien osalta todella selvät LVbetilla, on hyvä huomata, että LVbet on rajoittanut päivittäiset nostot 5000€. Tämän jälkeen pelaajan tulee odottaa 24h ennen kuin hänen on mahdollista kotiuttaa uudestaan rahaa, tietenkin saman rajoituksen puitteissa.

LVbet talletus

LVbet tukee talletuksia kokonaisuudessaan 14 erilaisella maksutavalla. Nämä kaikki vaihtoehdot ovat tarjolla jos pelaaja rekisteröityy LVbetille Jos pelaaja haluaa pelata ilman rekisteröitymistä, on käytössä vain Trustly. Alla olevassa taulukossa olemme kertoneet lisää kaikkien talletustapojen piirteistä LVbetilla.

KESTO
KULUT
RAJAT
1. Jeton
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
2. Volt
Välitön
Ei ole
10 - 2 500€
3. MiFinity
Välitön
Ei ole
10 - 2 500€
4. Siirto
Välitön
Ei ole
10 - 2 000€
5. Visa
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
6. Mastercard
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
7. Trustly
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
8. Neteller
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
9. Skrill
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
10. Skrill 1-Tap
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
11. EcoPayz
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€
12. Paysafecard
Välitön
Ei ole
10 - 1 000€
13. Euteller
Välitön
Ei ole
10 - 2 000€
14. Rapid Transfer
Välitön
Ei ole
10 - 5 000€

LVbet tukee talletuksia 10€ ylöspäin aina 5000€ asti. Kannattaa kuitenkin huomata, että suurella osalla talletustavoista rajat ovat hieman matalammat, jolloin pienimmillään suurin talletusraja on 1000€. Plussaa LVbet ansaitsee siitä, että mistään talletuksista ei peritä lainkaan ylimääräisiä lisäkustannuksia.

Vaikka päättäisit pelata LVbetilla aina ilman rekisteröitymistä, saatat joutua jossain vaiheessa vahvistamaan heille henkilöllisyytesi erikseen. Talletuksiin tämä liittyy esimerkiksi niin, että henkilöllisyys tulee varmistaa mikäli olet LVbet historiasi aikana tallettanut sivulle yli 2000€.

LVbet - Plussat ja miinukset

+ Aina keskiarova suuremmat bonukset

Erikoinen plussa LVbetilla on, että he tarjoavat aina keskiarvoa suuremmat bonukset. Useimmissa tapauksissa LVbetin bonukset ovat jopa kaksi kertaa Suomen keskiarvoa suuremmat. Lisäksi LVbet on tunnettu siitä, että heillä on paljon erilaisia bonuksia ja tarjouksia, jonka myötä bonuksien suuruudesta on mahdollista päästä nauttimaan todella usein. Lukuisat heidän kampanjat ovat tarjolla uusien pelaajien lisäksi myös jo olemassa oleville pelaajille.

+ Loistava esports-vedonlyöntiä varten

LVbet tarjoaa muuten varsin tyypillisen valikoiman vedonlyöntikohteita, mutta esports-vedonlyönnissä LVbet on yksi parhaista vaihtoehdoista koko Suomessa. Valikoimaa löytyy kuudesta eri pelistä, tarjolla on paljon kohteita kaikista turnauksista ja tapahtumista sekä lisäksi live-vedonlyönti on esportsin kohdalla todella hyvällä tasolla.

Plussaa LVbetin esports-vedonlyönti saa siitä, että kertoimet ovat aina keskiarvoa korkeammat ja erikoisvetoja on paljon. Esimerkiksi erilaiset pelaaja-/joukkuekohtaiset vedot ovat LVbetilla esportsissa yksi erikoisuuksista.

 • Starcraft
 • Starcraft 2
 • Valorant
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Counter-Strike: GO
+ Pelaa ilman tiliä tai rekisteröi käyttäjä

LVbet mahdollistaa pelaajalla sen, että hän voi pelata joko luomalla käyttäjän tai vaihtoehtoisesti pankkitunnuksilla täysin ilman rekisteröitymistä. Muuten tarjolla olevat palvelut ovat täysin identtiset, mutta ilman rekisteröitymistä pelaaminen on mahdollista vain Trustlylla. Muut maksutavat aukeavat käyttöön vain jos pelaaja luo käyttäjän. Kuitenkin esimerkiksi LVbet bonuksien lunastaminen on mahdollista myös täysin ilman rekisteröitymistä.

- Nostoissa saattaa kestää jopa päiviä

Vaikka nostot LVbetilta saadaan yleensä minuuteissa, tai ainakin tunneissa, voi niissä satunnaisesti kestää jopa useita päiviä. Tämä johtuu siitä, että LVbet on ilmoittanut vahvistavansa kotiutukset 72h kuluessa siitä kun nostopyyntö on lähetetty. Lisäksi esimerkiksi tavallisella pankkisiirrolla kotiutus voi kestää jopa kolme päivää kauemmin kuin esimerkiksi Trustlylla.

Jotta varmistat ainakin hieman nopeammat kotiutukset, kannattaa sinun vahvistaa tilisi ja lähettää tarvitut dokumentit jo reippaasti ennen itse kotiutuksen tekemistä. Lisäksi arkena päiväsaikaan toteutettu kotiutus on yleensä huomattavasti nopeampi kuin esimerkiksi viikonloppuna illalla lähetetty kotiutuspyyntö.

- Kertoimet voivat vaihdella todella paljon

Lähtökohtaisesti LVbet tarjoaa keskiarvoa olevat kertoimet, joista voi löytyä jopa selviä ylikertoimia. On kuitenkin ollut havaittavissa, että LVbetilla kertoimet vaihtelevat jo yksittäisen urheilulajin sisällä enemmän kuin muilla sivuilla. Yhdessä kohteessa voi olla ylikertoimet, seuraavassa normaalit ja kolmannessa alikertoimet. Näiden kanssa kannattaa olla tarkkana.

- Asiakaspalvelua ei saatavilla suomeksi

Asiakaspalvelu ei ole LVbetin vahvuus. Vaikka asiakaspalvelu vastaa yleensä suhteellisen nopeasti ja asiantuntevasti, ei sitä ole tarjolla suomeksi. Lisäksi ongelmaksi voi muodostua se, että ilta klo 21 jälkeen asiakaspalvelu vastaa todella paljon hitaammin, jolloin akuutit ongelmat joutuvat odottamaan ratkaisua pidempään.

LVbet luotettavuus

LVbet on täysin luotettava vedonlyöntisivusto, eikä kyseessä ole missään nimessä huijaus. Paljon luotettavuudesta ja uskottavuudesta kertoo, että LVbet on toiminut Suomessa jo vuodesta 2015 ja sivulla on ollut tuhansia kuukausittaisia suomalaisia pelaajia jo vuosien ajan.

Vaikka LVbet ei ole saavuttanut Suomessa varsinaista suursuosiota, on se yksi suurimmista vedonlyöntisivuista Euroopan keskiosassa. Toisin sanoen kyseessä on Euroopan laajuudella luotettavaksi todettu vedonlyöntisivusto, joka on ollut olemassa jo useiden vuosien ajan.

LVbetin taustalla toimii Fairload Limited. Vaikka yrityksen alla ei toimi muita vedonlyöntisivustoja tai nettikasinoita Suomessa, on kyse silti luotettavasta toimijasta. Heille on myönnetty MGA-lisenssi, joka on luotettavin ja turvallisuutta lisäävin lisenssi Suomen näkökulmasta.

LVbet kokemuksia

Lähdimme etsimään suomalaisten LVbet kokemuksia, mutta suoraan käyttäjien kokemuksia ei LVbetista juurikaan löydy. Pääasiassa tarjolla on erilaisten vertailusivujen kokemuksia, mutta käyttäjiltä niitä ei ole tarjolla.

Tämän vuoksi lähdimme tutkimaan ulkomaisia LVbet kokemuksia, joita ovat antaneet esimerkiksi ruotsalaiset, tanskalaiset ja virolaiset. Palautteet ja kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia, mutta esimerkiksi kotiutuksien kestoa on kritisoitu. Kotiutukset ovat kuitenkin aina tulleet pelaajalle, mutta ne ovat vain olleet hitaita.

Keskiarvollisesti käyttäjät kokivat LVbetin valikoiman hyvin tavalliseksi, mutta esportsin osaa oltiin ylistetty. LVbetin kertoimien kerrottiin olevan hyviä ja bonuksia on tarjolla käyttäjien mukaan paljon. Joillain käyttäjillä oli ollut ongelmia bonuksien lunastamisessa, mutta asiakaspalvelu oli selvittänyt nämä ongelmat.

LVbet lisenssi ja verotus

LVbet vedonlyöntisivuston omistaja Fairload Ltd. toimii Maltan ainoan uhkapelialaa hallinnoivan tahon, Malta Gaming Authorityn myöntämän lisenssin alaisena. Tämä tarkoittaa sitä, että LVbetilla on MGA-lisenssi, eli kyseinen vedonlyöntisivusto on lisensoitu Maltalle. Kyse on suomalaisten näkökulmasta parhaasta lisenssistä, joka vedonlyöntisivustolla voi olla.

Koska LVbet on lisensoitu Maltalle, tarjoaa se aina verovapaat voitot Suomesta käsin pelatessa. Jos LVbet olisi lisensoitu esimerkiksi Curacaolle, voisi tällöin voitoista joutua maksamaan veroja jopa 30% arvosta. Toisin sanoen on plussaa, että LVbetilla on MGA-lisenssi.

Lvbet on lisensoitu maltalle ja tarjoaa verovapaat voitot

LVbet - Mitä sinun tulee tietää

LVbet kohdevalikoima

LVbet kohdevalikoima on hyvin tyypillinen, eikä siinä ole juuri ihmeellisyyksiä. Tarjolla on kohteita 34 eri lajista, johon lukeutuvat kaikki yleisimmät vaihtoehdot, ja lisäksi myös joitain vähemmän seurattuja, kuten käsipallo ja speedway. Jos jokin asia valikoimasta tekee hieman erikoisemman, on esports-vedonlyönnin valikoima Suomen keskiarvoa laajempi ja parempi.

Plussaa haluamme antaa siitä, että LVbet antaa kiitettävän määrän erikoisvetoja, kuten BBC Sports Personality of the Year ja seuraava James Bond Daniel Graigin jälkeen. Ylipäätään näiden lisäksi erilaiset viihdekohteet ovat hieman keskiarvoa paremmin edustettuna, ja esimerkiksi Euroviisuista on usein tarjolla paljon erilaisia kohteita.

LVbet kohteiden kertoimet

Kertoimet ovat LVbetilla Suomen keskiarvoa. Tavallisessa vedonlyönnissä kertoimet eivät juuri nouse muiden yläpuolelle, mutta esportsin osalta kertoimet ovat keskiarvoa selvästi paremmat. Lisäksi esimerkiksi live-vedonlyönnissä löytyy usein ylikertoimia, vaikka tavallisesti livessä kertoimet olisivatkin keskiarvoa.

LVbet sopivuus Suomeen

LVbet sopii Suomeen loistavasti monella eri tavalla. Tätä tukevat muun muassa:

 • Täysin suomeksi toimiva vedonlyöntisivu
 • Suomeen suunnatut vedonlyöntikampanjat
 • Maltan lisenssi, joka lisää luottoa ja turvaa
 • Saat aina verovapaat voitot Suomesta käsin

Sen sijaan on myös asioita, jotka eivät välttämättä sovi niin hyvin Suomeen, kuten:

 • Asiakaspalvelu ei toimi lainkaan suomeksi
LVbet on hybridisivusto

LVbet vedonlyöntisivusto mahdollistaa vedonlyönnin sekä rekisteröitymällä, että ilman rekisteröitymistä. Pelaaminen ilman tiliä pitää sisällään kaikki täysin samat ominaisuudet kuin käyttäjätilin luomalla, mutta tällöin käytössä on vain yksi maksutapa, Trustly.

LVbet tarjoukset ja kampanjat

LVbet on tunnettu lukuisista tarjouksista ja kampanjoista joita heidän sivustolla on saatavilla käytännössä jatkuvasti. Jokaisen uuden pelaajan on aina mahdollista lunastaa silloinen LVbet bonus, josta voitte lukea lisää täältä. Vaihtoehtoisesti tarjolla voi olla myös erillinen kampanja, jonka LVbet tarjoaa esimerkiksi erillisen urheilutapahtuman aikana.

Bonuksien ja tarjouksien laatu on LVbetilla lähtökohtaisesti korkea. Ehtojen osalta bonukset ovat yleensä hyvin tavalliset, mutta sen sijaan niiden summat voivat jolla jopa tuplasti keskiarvoa suuremmat. LVbet ei tällä osa-alueella siis varsinaisesti kilpaile bonuksien laadulla, vaan niiden suurella summalla.

LVbet asiakaspalvelu

LVbet asiakaspalvelu on auki Suomessa klo 08:00-23:00 välisen ajan vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelun tavoittaa niin live-chatin, sähköpostin kuin yhteydenottolomakkeen välityksellä. Heikkoutena on, että asiakaspalvelua ei ole tarjolla suomeksi. Tämän sijaan käyttäjää valitaan hänen valitsemallaan kielellä, joka voi olla joko englanti, saksa, puola, unkari tai portugali.

LVbet Arvostelu

LVbet kasinobonus

100% talletusbonus 200€