Arvostelu FoggyBet:

FoggyBet

25€ ilmaisveto
& 100% talletusbonus 100€

FoggyBet arvostelu

Bonustarjous
10/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
7/10
Maksutavat
9/10
Käyttökokemus
7/10
Asiakaspalvelu
7/10
Yhteenveto
7/10
FoggyBet Tiedot
Verkkosivu Foggybet.com
TalletustavatTrustly, Visa, Mastercard, RapidTransfer, Skrill, Paysafecard, MiFinity, Neteller, AstroPay, Neosurf, Direct Banking, EcoPayz, Volt, Cashlib, Jeton Cash, Jeton, Kevin
KotiutustavatTrustly, Mastercard, RapidTransfer, Skrill, MiFinity, Neteller, AstroPay, Pankkisiirto, EcoPayz, Jeton
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@foggybet.com (englanti)
OmistajaL.C.S Limited
Perustettu vuonna2023
LisenssiMalta
Bonus Code-

FoggyBet - Plussat ja miinukset

+ Bonukset Suomen parhaimmistoa

FoggyBet bonukset ovat hyviä, koska:

1. Valitse omaan pelityyliin sopiva bonus.

2. Ehdot suhteutettu bonuksien kokoon.

3. Kierrätys on helposti toteutettavissa.

4. Kertoimien rajoitukset Suomen huippua.

5. Ehdot on aikaa täyttää jopa 30 päivää.

+ Erinomainen esports-vedonlyönti

FoggyBet tarjoaa Suomen keskiarvoa huomattavasti paremman esports-vedonlyönnin. Valikoimaa löytyy kahdeksasta eri pelistä (CS:GO, LoL, FIFA, NBA, King of Glory, Dota 2, Valorant, Starcraft) ja kertoimet ovat selvästi keskiarvoa korkeammat. Miinuksena voimme kuitenkin todeta esimerkiksi livestriimien täydellisen puuttumisen sekä sen, että erikoisvetoja ei ole aivan samalla tavalla tarjolla kuin muutamalla kilpailijalla.

+ Livevedonlyönnissä nopea sivusto

FoggyBet livevedonlyönti tuntuu olevan useita kilpailijoita hieman nopeampaa monellakin tavalla. Sen lisäksi että kertoimet ja kohteiden valikoima päivittyvät nopeasti, niin myös asetettavat livevedot vahvistetaan nopeammin kuin muualla. Jos toisella vedonlyöntisivustolla on livevedonlyönnissä kymmenen sekunnin varoaika, on tämä vain noin puolet FoggyBetilla. Tämä on pelaajalle loistava etu varsinkin silloin, kun halutaan asettaa todella nopea ja ottelun tilanteesta (läpiajo, rangaistus, vapaapotku) riippuvainen veto.

- Ei paljoa kohteita Suomen liigoista

Jos pelaaja on kiinnostunut lyömään vetoa suomalaisista sarjoista, ei mielestämme FoggyBet ole heille sopivin vaihtoehto. Jalkapallosta he tarjoavat Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen, sekä jääkiekosta Liigan ja Mestiksen. Muuten tarjolla ei ole kohteita suomalaisista sarjoista, ja tämä jää auttamatta kakkoseksi suurimmalle osalle Suomen vedonlyöntisivustoista.

- Kaikkia palveluita ei ole suomeksi

FoggyBet tarjoaa vedonlyöntisivuston joka on suurimmaksi osaksi käännetty suomeksi. Siksi vastaan tulee lukuisia kielioppi- ja käännösvirheitä. Lisäksi osa sivuista on jäänyt kokonaan kääntämättä, mutta tämä koskee pääasiassa pelaajan näkökulmasta vähemmän olennaisia verkkosivuja. Olennaisimmat tiedot ja palvelut on ainakin pyritty kääntämään suomeksi parhaiden kykyjen mukaisesti.

Osittain heikosti suomeksi käännetyn vedonlyöntisivuston lisäksi FoggyBetin asiakaspalvelua ei ole tarjolla suomeksi periaatteessa lainkaan. Yleensä vastaus tulee suoraan englanniksi, mutta pari kertaa olemme saaneet myös selvästi Google kääntäjän kautta tulleen viestin, jossa tärkeimpien asioiden ymmärtäminen vei hieman aikaa. FoggyBet ei siis välttämättä ole paras vaihtoehto niille, jotka eivät ymmärrä englantia liki ollenkaan.

- Nostoissa voi kestää lukuisia päiviä

FoggyBet tarjoaa nopeimmillaan kotiutukset vain minuuteissa, mutta hitaimmillaan niissä voi kestää paljon kauemmin. Nostopyynnön vahvistus voi kestää jopa 48h, hitaalla maksutavalla siirrossa voi kestää lisäksi 72h ja tähän päälle voidaan laskea vielä viikonloput. Huonossa tapauksessa kotiutus FoggyBetilta voi siis kestää jopa liki viikon, mutta tällöin kaikki tähdet ovat jo todella huonossa asennossa pelaajan näkökulmasta.


Voit itse edesauttaa nopeita kotiutuksia seuraavien vinkkien avulla:

  • Valitse maksutapa joka tupee nopeita nostoja (Trustly, Skrill, Neteller...).
  • Lähetä kaikki tarvittavat dokumentit ajoissa vahvistettavaksi FoggyBetille.
  • Lunasta voitot pienissä osissa. Suuret voitot vievät kauemmin vahvistaa.

Mielipide FoggyBetista

Mielestäni FoggyBet on vedonlyöntisivustona hiomaton timantti, jolla on selvät vahvuudet ja heikkoudet. FoggyBetin vahvuuksia ovat muun muassa loistavat bonukset, helpot bonusehdot sekä kattava valikoima kohteita tietyissä lajeissa. Heinäkuussa 2023 avatulla sivulla on myös heikkouksia.

FoggyBet on visuaalisesti hyvä sivusto, mutta sen käytettävyys on välillä varsinkin mobiilissa heikkoa. Myös kohdevalikoima on vaihtelevan kattavaa riippuen siitä mistä lajista on puhe. Kertoimet ovat varsin Suomen keskiarvoa, mutta plussana satunnaisesti vastaan tulee selviä ylikertoimia.

Oscar
Oscar, Verkkoasiantuntija

FoggyBet bonus - Säännöt ja ehdot

25€ ilmaisveto
& 100% talletusbonus 100€

FoggyBet tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden valita kahdesta eri vedonlyöntibonuksesta sen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Ensimmäinen ja suosituin bonus on 25€ ilmaisveto FoggyBetille, ja toinen vaihtoehto on yleisempi 100% talletusbonus 100€ asti.

Foggybet bonukset vedonlyontiin mobiililaitteilla

1. 25€ ilmaisveto

Ensimmäinen FoggyBet bonus on 25€ ilmaisveto, joka annetaan pelaajalle hänen toteutettua ensin 25€ arvoisen talletuksen. Ilmaisveto myönnetään pelaajalle välittömästi kun talletus on vahvistettu, ja on tämän jälkeen voimassa 30 päivän ajan.

FoggyBet ilmaisveto voidaan asettaa minkä vain lajin kohteeseen, ja sillä ei ole minimikertoimia. Sen sijaan maksimikertoimet ovat 5.00. Tämä bonus on ns. kierrätysvapaa ilmaisveto, eli voitot saadaan pitää ilman erillistä kierrätystä. Ilmaisvedon panos palautuu silti FoggyBetille.


2. 100% talletusbonus 100€

Toinen FoggyBet bonus on 100% talletusbonus 100€ asti, jonka pelaaja voi lunastaa 25€ minimitalletuksella. Pelaajalle myönnettävä talletusbonus on saman arvoinen kuin hänen ensimmäinen talletuksensa ja sen kierrättämiselle on annettu aikaa 30 päivän ajan.

Pelaajan tulee kierrättää sekä talletus- että bonussumma 5x FoggyBetilla, ja kierrätys tulee toteuttaa single- tai yhdistelmävedoissa. Kierrätettäessä bonusta kohteiden minimikertoimet ovat 1.50 ja suurin sallittu panos on sama summa minkä pelaaja FoggyBetille talletti.

Lunasta FoggyBet bonus - 5 vaihetta

1
Rekisteröidy FoggyBetille

FoggyBet bonuksen lunastaminen alkaa luomalla käyttäjätilin heidän vedonlyöntisivustolle. Rekisteröitymisessä pelaajan tulee täyttää pari lomaketta, jotka sisältävät muun muassa hänen ikänsä, kotiosoitteensa sekä sähköpostinsa.

Lunasta Foggy Bet bonus 1
2
Vahvista tili sähköpostitse

Kun rekisteröintilomakkeet on täytetty, ei pelaaja pääse aloittamaan pelaamista ilman rekisteröinnin vahvistamista sähköpostin kautta. Vahvistamisen tarkoitus on varmistaa, että rekisteröintiä yrittänyt henkilö oikeasti omistaa kyseisen sähköpostiosoitteen eikä tässä ole vilppiä.

Lunasta Foggy Bet bonus 2
3
Siirry toteuttamaan talletus

Kun käyttäjätili on vahvistettu, voi pelaaja siirtyä toteuttamaan ensimmäistä talletusta FoggyBetille. Tallettamaan pääsee FoggyBet vedonlyöntisivuston yläreunassa ja avattavassa sivuvalikossa olevasta Talletus-painikkeesta. Pelaajan tulee aluksi valita haluttu maksutapa ennen kuin hänen on mahdollista siirtyä kohti seuraavaa vaihetta.

Lunasta Foggy Bet bonus 3
4
Valitse listalta haluttu bonus

Ennen kuin pelaaja toteuttaa talletuksen, tulee hänen valita tässä vaiheessa avattavasta listasta haluttu vedonlyöntibonus. Pelaaja voi saada joko ilmaisvedon tai talletusbonuksen, ja näistä hänen on mahdollista valita vain yksi. Tämä bonus tulee myös lunastaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista lunastaa enää myöhemmässä vaiheessa tai tulevilla talletuksilla.

Lunasta Foggy Bet bonus 4
5
Vahvista seuraavaksi talletus

Kun haluttu FoggyBet bonus on valittu, voidaan seuraavaksi toteuttaa talletus. Bonuksen minimitalletus on 25€, mutta pelaaja voi halutessaan tallettaa myös tätä suuremman summan. Kun talletus on vahvistettu valitun maksutavan kautta, on FoggyBet bonus välittömästi käytettävissä.

Lunasta Foggy Bet bonus 5

Veikkaaminen FoggyBetilla on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Kohteita on tarjolla noin 40 eri lajista, kertoimet ovat kilpailukykyiset, ja vedonlyönnille suunnattu osio toimii suurimmaksi osin niin kuin pitääkin. Jos puhutaan puhtaasti vedonlyöntikokemuksesta, ei FoggyBet välttämättä aivan yllä vielä parhaat vedonlyöntisivut -kategoriaan, mutta tulevaisuus on silti lupaava.

FoggyBet kertoimet

Kertoimet FoggyBetilla ovat Suomen keskiarvoa, ja ehkä aivan hieman sitä paremmat. Suurista heitoista ei voida puhua, mutta lähtökohtaisesti meidän mielestämme FoggyBet tarjoaa yleensä noin 0.05-0.10 paremmat kertoimet kuin Suomen keskiarvo. Alla olevassa kuvassa vertaamme FoggyBetin kertoimia NetBetin kanssa, joka tarjoaa tunnetusti hyvät kertoimet.

Vertailussa kertoimet Foggy Betilla ja Net Betilla mobiililaitteilla

Lähtökohtaisesti FoggyBet on kertoimien osalta mielenkiintoinen vaihtoehto. Tunnetuissa lajeissa ja sarjoissa kertoimet voivat olla hieman keskiarvoa paremmat, mutta vähemmän seuratuissa lajeissa, kuten pöytätenniksessä tai pyöräilyssä kertoimet ovat hieman alle keskiarvon. Plussaa FoggyBetilla on, että ylikertoimia on mahdollista löytää säännöllisesti.

Mielestämme korkeimmat kertoimet FoggyBet tarjoaa jalkapalloon, jääkiekkoon, formuloihin sekä esportsiin. Heikommat kertoimet taas ovat tarjolla liki jokaisessa pienemmässä urheilulajissa. Livevedonlyönnissä kertoimet ovat hyvin samalla tasolla tavallisen vedonlyönnin kanssa, ja pitkäaikais- sekä erikoisvedoissa kertoimet ovat keskiarvoa korkeammat.

FoggyBet kohdevalikoima

FoggyBet kohdevalikoima kattaa kohteita noin 40 eri lajista, jotka pitävät tyypillisten jalkapallon ja jääkiekon lisäksi sisällään myös muun muassa politiikan, gaelilaisen urheilun ja sulkapallon. Ylivoimaisesti eniten kohteita löytyy jalkapallon alta, mutta myös tennis, koripallo, pingis, esport ja hevosurheilu ovat FoggyBetilla useita kilpailijoita paremmin edustettuna.

Kohdevalikoimaa on suhteellisen selkeää selata, joskin tähän vaaditaan vielä hiomista. Välillä et tiedä mistä painikkeesta valitset kohteen ja mistä siirryt seuraavalle sivulle, mutta tämä menee pääasiassa vielä uuden vedonlyöntisivun kokemattomuuden piikkiin. Valikoimasta on kuitenkin helppoa siirtyä aina eri lajeille tai pelimuodoille tehtyihin auloihin, kuten liveaulaan.

FoggyBet kohteet - Suosituimmat lajit

Jalkapallo

Jalkapallovedonlyöntiin valikoimaa FoggyBetilla on sarjojen ja maiden näkökulmasta paljon, sillä tarjolla on kohteita peräti yli 60 maasta ja noin 100 sarjasta. Tämä on selvästi Suomen vedonlyöntisivujen keskiarvoa enemmän. On kuitenkin syytä huomioida, että otteluiden sisäisiä vetoja ja erikoisvetoja ei ole FoggyBetilla yhtä paljon kuin suurimmalla osalla kilpailijoista.


Seuratuimmat jalkapallosarjat FoggyBetilla:

Mestarien Liiga, Eurooppa-liiga, Konferenssiliiga, Valioliiga, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen.

Jääkiekko

Jääkiekon näkökulmasta FoggyBet tarjoaa varsin keskinkertaisen valikoiman. Pelattavaa löytyy tyypillisimmistä sarjoista, otteluiden sisäisiä erikoisvetoja on jonkin verran ja pitkäaikaiskohteita löytyy saman verran kuin kilpailijoilla. Kohteita löytyy noin 15 eri sarjasta, joka on varsin tavallinen määrä. Se mikä heiltä puuttuu on se jokin joka tekisi heistä erilaisen muihin verrattuna.


Suosituimmat jääkiekkoliigat FoggyBetilla:

Liiga, Mestis, NHL, AHL, KHL, NLA, Extraliga, DEL League, SHL, Allsvenskan, Elitserien.

Esports

Esports-vedonlyönti on FoggyBetilla monipuolista ja kohteita löytyy useista eri peleistä, joita on tarjolla kahdeksan erilaista. Verrattuna Suomen keskiarvoon, tämä on muita aivan hitusen verran suurempi valikoima. Kuitenkin pelien sisäisiä erikoisvetoja on tarjolla vähemmän kuin esimerkiksi Luckboxilla.


Esport-kohteita löytyy seuraavista peleistä:

Counter-Strike, League of Legends, FIFA, NBA, King of Glory, Dota 2, Valorant, Starcraft.

Formula 1

Formula 1 -vedonlyönnin osalta FoggyBet tarjoaa paljon erilaisia kohteita, mutta valikoima ei juurikaan poikkea markkinoiden parhaista. Pelattavaa on tarjolla keskiarvoa enemmän ja kohteissa on jopa yllättävänkin hyvät kertoimet. F1-vedonlyönti on FoggyBetilla parempaa kuin suurimmalla osalla Suomen vedonlyöntisivuista, joka kertoo itsessään jo paljon.


F1-vedonlyöntikohteet FoggyBetilla:

Kauden voittaja, Voittaja ilman X-kuskia, Kuskit vastakkain, Kisan voittaja, Kierroksen voittaja, Kuski joka voittaa yli 2/3/5/7 osakilpailua, Voittaja ilman tallia X, Tallit vastakkain.

Suomalaiset

Pelaajille jotka etsivät suomalaisia vedonlyöntikohteita, ei FoggyBet välttämättä ole paras vaihtoehto. Suomalaisia kohteita on FoggyBetilla vain jalkapallosta ja jääkiekosta, joskin jalkapallossa mennään aina Kakkoseen asti. Näitä lukuunottamatta löytyy suomalaista pelattavaa lähinnä yksilölajien puolelta. Esimerkiksi Sportaza tarjoaa paljon enemmän kohteita Suomesta kuin FoggyBet.


Suomalaiset vedonlyöntikohteet FoggyBetilla:

Veikkausliiga (jalkapallo), Ykkönen (jalkapallo), Kakkonen (jalkapallo), Liiga (jääkiekko), Mestis (jääkiekko) + Yksilölajien suomalaiset kilpailijat.

FoggyBetin luotettavuus

FoggyBet on luotettava vedonlyöntisivu, jonka omistaa suomalaisille jo hiljalleen tutuksi tuleva L.C.S Limited. Tämän yrityksen alla toimivat myös mm. muassa Betstro ja OhMyZino, jotka ovat sivuillamme herättäneet paljon positiivista kiinnostusta käyttäjien osalta. Nämä kaksi muuta sivua ovat myös saaneet paljon positiivista palautetta, ja odotamme samaa FoggyBetilta.

Luotettavuutta FoggyBetilla lisää suomeksi tarjolla oleva sivusto, joskin kieliopin näkökulmasta asiat eivät ole aina aivan kohdallaan. Esimerkiksi sukupuolta valittaessa vaihtoehdot ovat nainen ja uros, ja juuri tämänkaltaisten asioiden myötä on helppoa nähdä kuinka sivu on käännetty suoraan englannista suomeksi. Myös asiakaspalvelu on tarjolla vain englanniksi.

FoggyBet lisenssit ja verotus

FoggyBet vedonlyöntisivusto toimii L.C.S Limited -yhtiön alla, joka on lisensoitu Maltalle. MGA-lisenssin myötä FoggyBet on suomalaisille turvallinen ja luotettava vaihtoehto, sillä sen toimintaa valvovat Euroopan talousalueen viranomaiset. MGA-lisenssi on toistaiseksi suomalaisten pelaajien näkökulmasta paras lisenssi joka vedonlyöntisivustolla voi olla.

Maltan lisenssin myötä FoggyBet tarjoaa Suomesta käsin pelaaville käyttäjilleen myös verovapaat voitot. Mikäli FoggyBet olisi Maltan sijaan lisensoitu esimerkiksi Curacaolle, voitaisiin voitoista joutua maksamaan pahimmillaan jopa 30% veroja. MGA-lisenssi ja verovapaat voitot tulevat olemaan syitä sille, miksi FoggyBet tulee saamaan nopeasti pelaajia Suomesta.


FoggyBet lisenssi: MGA/B2C/233/2013

(Myönnetty 2.7.2013 L.C.S Limited -yhtiölle)

Rahansiirrot FoggyBetilla

FoggyBet kotiutukset

Kotiutustavat FoggyBetilla

NOSTOTAPA
KÄSITTELY
SIIRTO
RAJAT
1. Trustly
0 - 48h
5min
100 - 1 000€
2. Mastercard
0 - 48h
3pv
25 - 1 000€
3. RapidTransfer
0 - 48h
30min
25 - 1 000€
4. Skrill
0 - 48h
10min
25 - 1 000€
5. MiFinity
0 - 48h
30min
25 - 1 000€
6. Neteller
0 - 48h
15min
25 - 1 000€
7. AstroPay
0 - 48h
30min
25 - 1 000€
8. Pankkisiirto
0 - 48h
3pv
100 - 1 000€
9. EcoPayz
0 - 48h
30min
25 - 1 000€
10. Jeton
0 - 48h
30min
25 - 1 000€

Tietoa FoggyBet kotiutuksista

FoggyBet kotiutukset ovat turvallisia, ja parhaimmillaan jopa yllättävän nopeita. He käsittelevät erikseen jokaisen kotiutuksen, jonka myötä kotiutuksien vahvistamisessa voi olla viiveitä verrattuna kilpaileviin sivustoihin. Parhaimmillaan FoggyBet tarjoaa nopeat kotiutukset vedonlyöntiin kuitenkin vain muutamissa minuuteissa, mutta hitaimmillaan niitä voidaan odottaa jopa viisi pankkipäivää.

Mikäli pelaaja haluaa nopeuttaa kotiutuksien saamista FoggyBetilta, suosittelemme häntä lähettämään tarvittavat dokumentit ajoissa vahvistettavaksi, jotta tämä ei aiheuta turhaa viivästystä. Ennen kuin pelaaja tallettaa rahaa FoggyBetille on hyvä muistaa, että kotiutus tulee toteuttaa samalla maksutavalla kuin talletus. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tehdään kotiutus tavallisena pankkisiirtona.

FoggyBet talletukset

Talletustavat FoggyBetilla

TALLETUSTAPA
KESTO
LISÄKULUT
RAJAT
1. Trustly
Välitön
Ei
15 - 15 000€
2. Visa
Välitön
Ei
10 - 2 500€
3. Mastercard
Välitön
Ei
10 - 2 500€
4. RapidTransfer
Välitön
Ei
10 - 25 000€
5. Skrill
Välitön
Ei
10 - 25 000€
6. Paysafecard
Välitön
Ei
10 - 1 000€
7. MiFinity
Välitön
Ei
10 - 2 500€
8. Neteller
Välitön
Ei
10 - 25 000€
9. AstroPay
Välitön
Ei
10 - 25 000€
10. Neosurf
Välitön
Ei
10 - 1 000€
11. Direct Banking
Välitön
Ei
20 - 2 000€
12. EcoPayz
Välitön
Ei
10 - 25 000€
13. Volt
Välitön
Ei
10 - 25 000€
14. Cashlib
Välitön
Ei
10 - 150€
15. Jeton Cash
Välitön
Ei
25 - 2 000€
16. Jeton
Välitön
Ei
25 - 2 000€
17. Kevin
Välitön
Ei
25 - 300€

Tietoa FoggyBet talletuksista

FoggyBet takaa pelaajilleen turvalliset ja välittömästi toteutuvat talletukset. He eivät koskaan peri mistään talletustavasta ylimääräisiä kustannuksia ja talletusrajat ovat Suomen kilpailijoihin verrattuna varsin tyypilliset. Poikkeuksena voidaan pitää vain sitä, että muutamilla tavoilla FoggyBet tukee jopa 25 000€ talletuksia, joka on mielenkiintoista koska suurin kertakotiutus sivulta on 1 000€.

Vaikka suurimmalla osalla maksutavoista pienin mahdollinen talletettava summa on 10€, ei kumpaakaan FoggyBet bonuksista voida lunastaa ilman vähintään 25€ talletusta. Maksutapaa valittaessa on myös hyvä huomioida se, että FoggyBet vaatii pelaajaa toteuttamaan myöhemmin noston samalla tavalla kuin talletuksen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tehdään nosto pankkisiirrolla.

FoggyBet kokemuksia - Käyttäjät

FoggyBet on avattu heinäkuussa 2023, ja ei ole toistaiseksi vielä kerännyt verkkoon suomalaisten käyttäjien kokemuksia. Tämä on hyvin tyypillistä vielä tässä vaiheessa, sillä uudet vedonlyöntisivustot vaativat yleensä jonkin verran aikaa ennen kuin ensimmäiset käyttäjien kokemukset julkaistaan.

Vaikka FoggyBet kokemuksia ei vielä ole julkaistu, on se herättänyt suomalaisten mielenkiintoa jo jonkin verran. Alla on esimerkkinä kuvakaappaus Suomi24-sivustolta, jossa käyttäjä jo kyselee muiden kokemuksia. Kuvan alta löydät meidän vedonlyöntiammattilaisten omat FoggyBet kokemukset.

Foggy Bet kasino kokemuksia kayttajilta Suomi24 sivulla

FoggyBet kokemukset - Ammattilaiset

Koska suomalaisten käyttäjien FoggyBet kokemuksia ei vielä toistaiseksi ole vedonlyöntisivuston nuoresta iästä johtuen juurikaan saatavilla, päätimme nostaa esille meidän kolmen vedonlyöntiammattilaisen Oscarin, Lassin ja Jacobin omat FoggyBet kokemukset.

Oscar
Oscar

"Kokemukseni FoggyBetista ovat sekä positiivisia että negatiivisia. Vedonlyönti itsessään toimii mielestäni hyvin, valikoimaa on riittävästi ja kertoimet eivät kalpene kilpailijoille. Sivustoa on kuitenkin vaikea selata, ja mobiilikäytettävyys jätti toivomisen varaan. Siirryin tämän seurauksena tietokoneelle, jossa kaikki alkoi toimimaan paremmin. Plussaa haluan antaa siitä, että mielestäni FoggyBet tarjoaa yhden Suomen parhaista vedonlyöntibonuksista."


Pisteet: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★

Lassi
Lassi

"Kun käytin FoggyBetia puhelimella, en ollut erityisen vakuuttunut siitä. Käytettävyyteen kuitenkin tottui nopeasti, ja pienistä kielellisistä virheistä sai aikaan enemmän naurua kuin harmia. Tallettaminen FoggyBetille sujui mutkitta, mutta heikkoudeksi koin kotiutukset. Ensimmäisellä kerralla kotiutuksissa kesti kaksi päivää, mutta toisella kerralla Trustlya käyttäen sain rahat tilille näkyviin noin tunnissa. Tämä oli nopeammin kuin odotin!"


Pisteet: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★

Jacob
Jacob

"Innostuin FoggyBetista heti kun se avattiin. Lunastin tuoreen bonuksen välittömästi ja en joutunut pettymään. Lunastaminen sujui nopeasti ja helposti, ja myös bonus ilmestyi välittömästi tililleni. Ehdot olivat yhtä selkeät kuin missä vain muualla, eikä ongelmia tullut. Yleiseltä käytettävyydeltään FoggyBet on mielestäni vielä alkutekijöissä. Uusilla vedonlyöntisivuilla on aina omat heikkoutensa, ja tämä on näkyvissä myös FoggyBetilla."


Pisteet: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★

FoggyBet - Usein kysytyt kysymykset

Onko FoggyBet sopiva suomalaisille?

Kyllä, FoggyBet sopii suomalaisille todella hyvin. Parantamisen varaa on aina, mutta olennaisimmat piirteet ovat jo valmiiksi suomalaisille varsin sopivat. Suomalaisten näkökulmasta vahvuuksia ovat muun muassa suomenkielinen sivusto, verovapaat voitot, MGA-lisenssi, pelaaminen ilman rekisteröintiä sekä suositut maksutavat, kuten Trustly.

Sen sijaan parannettavaa FoggyBet Suomella on muun muassa siinä, että sivu on selvästi käännetty suomeksi eikä tehty suomeksi. Tämän vuoksi sivulla on useita käännöskukkasia. Lisäksi esimerkiksi asiakaspalvelua ei ole tarjolla suomeksi, joka voi olla joillekin pelaajille ongelma. Heikkous on myös useimmiten hitaat kotiutukset.

Toimiiko FoggyBet ilman rekisteröintiä?

FoggyBet on vedonlyöntisivusto, johon pelaaja voi halutessaan luoda käyttäjätilin tai pelata ilman rekisteröitymistä. Pelaaminen ilman käyttäjää toimii FoggyBetilla Trustlyn kautta ja on huomattavasti selkeämmin löydettävissä sivuilta kuin käyttäjätilin rekisteröinti.

Onko FoggyBetilla verovapaat voitot?

Kyllä. FoggyBet on lisensoitu Maltalle, ja tämän MGA-lisenssin myötä jokainen Suomesta käsin FoggyBetilla pelaava käyttäjä saa aina verovapaat voitot.

Minkälainen FoggyBet on mobiilissa?

FoggyBet vedonlyöntisivuston mobiiliversio on nopea ja helppokäyttöinen, mutta se ei ole täydellinen. Sivusto ei skaalaudu täydellisesti aivan jokaiselle näytölle ja joissain tapauksissa napit voivat tuntua hieman liian pieniltä. Myös navigointi voi varsinkin aluksi tuntua hankalalta, mutta mielestämme FoggyBet mobiili on asia johon tottuu nopeasti ja joka paranee ajan kanssa.

On myös hyvä huomata, että FoggyBetilla ei ole erillistä mobiililaitteille ladattavaa sovellusta, eli kaiken vedonlyönnin tulee tapahtua FoggyBet vedonlyöntisivuston selainversion välityksellä.

Saako FoggyBetilta nopeat kotiutukset?

Pelaaja voi saada FoggyBetilta nopeat kotiutukset, mutta näin ei kuitenkaan aina ole. Pelaaja voi omalta osaltaan vaikuttaa kotiutuksien nopeuteen hieman, mutta paljon jää myös kiinni siitä miten FoggyBetin päässä hoidetaan asiat. Ensinnäkin, FoggyBet on sitoutunut vahvistamaan kotiutukset 0-48h kuluessa arkipäivinä. Jos onni suosii, tämä tapahtuu välittömästi, mutta läheskään aina ei ole. Lisäksi pelaajan on pakko lähettää FoggyBetille dokumentteja todentamaan hänen henkilöllisyytensä. Viimeisenä, läheskään kaikki maksutavat eivät FoggyBetilla tue nopeita nostoja.

Jos pelaaja saada FoggyBetilta todennäköisemmin nopeat kotiutukset, suosittelemme hyödyntämään seuraavia vinkkejä.

  • Valitse maksutapa joka tukee nopeita nostoja (Trustly, Skrill, Neteller...)
  • Lähetä kaikki tarvittavat dokumentit ajoissa vahvistettavaksi FoggyBetille.
  • Lunasta voitot pienissä osissa. Suuret voitot vievät kauemmin tarkistaa.

FoggyBet Arvostelu

FoggyBet kasinobonus

25€ ilmaisveto & 100% talletusbonus 100€