Cyber.bet lopetti toiminnan Suomessa marraskuussa 2023.

Cyber.bet Arvostelu:

Cyber.bet

Suljettu 11/2023
↓ Kaikki vedonlyöntisivustot ↓

Cyber.bet arvostelu

Bonustarjous
7/10
Pelitarjonta
7/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
10/10
Käyttökokemus
7/10
Asiakaspalvelu
9/10
Yhteenveto
8/10
Cyber.bet Tiedot
Verkkosivu Cyber.bet/fi/
TalletustavatTrustly, Visa, Mastercard, Revolut, Astropay, Zimpler, Paysafecard, Skrill, Neteller, Neosurf, Bitcoin, Ripple, Binance Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, WebMoney
KotiutustavatSEPA, Skrill, Neteller, Bitcoin, Ripple, Binance Coin, AstroPay, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, WebMoney
SovelluksetAndroid
Asiakaspalvelusupport@cyber.bet
OmistajaIce Gaming N.V.
Perustettu vuonna2018
LisenssiCuracao / Kypros

Cyber.bet arvostelu - Plussat ja miinukset

Cyber.bet plussat
Cyber.bet miinukset
+ Tee rahansiirrot kryptoilla
- Kohteita vain 20 eri lajista
+ Peräti 17 eri talletustapaa
- Ei ole verovapaita voittoja
+ Loistava esports-veikkaus
- Erikoisvedoista on puutetta


Cyber.bet plussat avattuna

Cyber.betin suurimmat vahvuudet liittyvät vahvasti maksutapoihin. Suomessa vain harva sivusto tarjoaa vedonlyöntiä kryptoilla, ja tässä Cyber.bet erottuu selvästi muista, sillä tarjolla on liki 10 erilaista kryptoa. Yhteensä talletustapoja on peräti 17, joihin lukeutuvat mukaan suomalaisten kaikki suosikit, kuten Trustly, Zimpler, Skrill, Neteller, Bitcoin ja Paysafecard.

Esports on myös osa-alue, jossa Cyber.bet on Suomen keskiarvoa parempi. Pelaajat voivat lyödä vetoa muun muassa CS:GO:sta, Dota 2:sta, PUBG:sta ja Fifasta. Valikoima ei aina yksittäisestä pelistä ole kattavin mahdollinen, mutta kokonaisuutena esports on Cyber.betin paras yksittäinen osa-alue. Varsinkin live-vedonlyönti esportsista on Cyber.betilla loistavaa!


Cyber.bet miinukset avattuna

Mielestämme suurin heikkous Cyber.betillä on, että heidän kohdevalikoima on kilpailijoita kapeampi. Valikoimaan kuuluvat suosituimmat lajit, kuten jalkapallo, jääkiekko ja koripallo, mutta moni pienempi laji on heikommin edustettuna. Lisäksi kohteita ei juuri löydy pääsarjojen ulkopuolelta. Tavallisille vedonlyöjille tämä kyllä sopii, mutta tiettyä sarjaa etsiville ei.

Tämän lisäksi erilaisista erikoisvedoista ja pitkäaikaiskohteista on puutetta verrattuna kilpailijoihin. Erilaisia voittajavetoja voi kyllä olla, mutta ei juuri muuta. Viimeinen heikkous on, että Cyber.bet ei tarjoa Suomessa verovapaita voittoja. Heillä ei ole ETA:n sisäistä lisenssiä, ja Curacaon ja Kyproksen lisenssit eivät oikeuta kyseiseltä sivulta verovapaita voittoja.

Cyber.bet bonus vedonlyöntiin

100% talletusbonus 300€

Cyber.bet bonus on tällä hetkellä tyypillinen, triplasti Suomen keskiarvoa suurempi, 100% talletusbonus. Pelaajan on mahdollista lunastaa itselleen oman ensimmäisen talletuksen arvoinen bonus, joka on pienimmillään 5€ ja suurimmillaan jopa 300€ arvoinen. Bonusta lunastettaessa pelaajan tulee käyttää bonuskoodia CYBERMAX300.

Kun pelaaja on lunastanut Cyber.bet bonuksen, tulee hänen kierrättää bonussumma 20x vedonlyönnissä kohteissa, joiden minimikertoimet ovat 1.85. Kierrätyksien määrä on Suomen keskiarvoa korkeampi, kun taas minimikertoimet ovat keskiarvoa matalammat. Cyber.bet bonuksessa on siis hyviä ja huonoja puolia.

Cyber.bet bonuksen kierrätykseen on aikaa seitsemän päivää. Jos vertailussa ovat kaikki vedonlyöntibonukset Suomessa, on tämä aikaraja keskiarvoa lyhyempi, mutta ei siltikään lyhyin mahdollinen. Hieman Cyber.bet bonuksessa on parannettavaa, mutta silti myös paljon hyvää!

Cyber.bet bonuksen ehdot

Esittelyssä Cyber.bet bonus

Cyber.bet bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä 100% talletusbonus 300€ asti. Toisin sanoen pelaajalle jaetaan hänen ensimmäisen talletuksensa suuruinen bonus, jonka suurin mahdollinen summa on 300€. Pienimmillään tämä voi olla vain 5€, joka on huomattavasti pienempi määrä, kuin mitä useimmat vedonlyöntisivustot Suomessa tarjoavat.


Lunastamiseen liittyvät ehdot

Cyber.bet bonus tulee lunastaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Sitä lunastettaessa on käytettävä bonuskoodia CYBERMAX300, ja tämä kyseinen bonuskoodi on voimassa kahden vuorokauden (48h) ajan käyttäjätilin rekisteröimisestä. Bonus on mahdollista lunastaa, mikäli pelaaja toteuttaa vähintään 5€ arvoisen talletuksen, ja suurimmillaan se voi olla jopa 200€. Bonuksia on mahdollista lunastaa vain yksi per asiakas. Cyber.bet bonus on mahdollista lunastaa kaikilla eri talletustavoilla.


Kierrätykseen liittyvät ehdot

Pelaajan tulee kierrättää Cyber.bet bonus 20x ennen sen mahdollista kotiuttamista. Kierrätyksen tulee tapahtua kohteissa, joiden minimikertoimet ovat 1.85. Tätä pienemmillä kertoimilla asetetut vedot eivät täytä bonusvaatimuksia. Kierrätyksen toteuttamiseen pelaajalla on annettu aikaa seitsemän vuorokautta. Suurin mahdollinen voittosumma tällä Cyber.betin bonuksella on joko 2000€ tai saamasi bonussumma x100.

Näin lunastat Cyber.bet bonuksen

Cyber.bet bonus on tyypillinen vedonlyönnin talletusbonus, ja tämän myötä myös sen lunastaminen on todella yksinkertaista. Alle olemme listanneet kuusivaiheisen ohjeen, jonka avulla Cyber.bet bonuksen voi lunastaa vain parissa minuutissa!

 1. Rekisteröidy Cyber.bet vedonlyöntisivulle
 2. Siirry toteuttamaan ensimmäinen talletus
 3. Talletettaessa syötä koodi CYBERMAX300
 4. Pienin bonuksen oikeuttava talletus on 5€
 5. Valitse tapa ja vahvista talletus sen avulla
 6. Olet nyt lunastanut 100% talletusbonuksen

Cyber.bet kokemuksia

Cyber.bet on Suomessa vielä uudempi ja tuntemattomampi sivu kuin monet muut, joten siitä ei vielä löydy samalla tavalla käyttäjien kirjoittamia kokemuksia. Kansainväliset kokemukset antavat aina vähän suuntaa, mutta eivät ole täysin relevantteja, koska eri maissa sivuilla on hieman eri palvelut. Me olemme itse kokeilleet Cyber.betia omalla rahalla, jonka vuoksi voimme ainakin kirjoittaa omista Cyber.bet kokemuksista!

Jacob

Jacob

Cyber.bet on todella kaksijakoinen sivusto. Joko asiat ovat todella hyviä tai vaihtoehtoisesti todella huonoja. Erinomainen asia oli, että pystyin tekemään rahansiirrot kryptoilla ja kaikki tapahtui nopeasti molempiin suuntiin. Negatiivinen asia taas oli, että live-vedonlyönnin valikoima oli selkeästi kilpailijoita kapeampi. Muuten live-vedonlyönnissä ei ole valitettavaa, mutta kohteita ei juurikaan ole.


Jacobin Cyber.bet pisteytys:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★ 7/10

Lassi

Lassi

Lunastin Cyber.bet bonuksen, ja kaikki meni juuri niin kuin piti. Ehdot olivat vähän hankalat ja bonuksesta tietoa löytyi pääasiassa englanniksi, mutta nämä asiat ovat yleisiä juuri tämän kokoisilla vedonlyöntisivustoilla. Suuri plussa kuitenkin siitä, että bonus oli tuplasti Suomen keskiarvoa suurempi. Tämä on valtava plussa, vaikka en edes itse onnistunut bonusta kierrättämään ja sillä mitään voittamaan.


Lassin Cyber.bet pisteytys:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★ 6/10

Oscar

Oscar

Aluksi Cyber.betin kohdevalikoima tuntui aivan sopivalta. Rakastan lyödä vetoa perusjutuista, kuten Valioliigasta, NHL:stä ja CS:GOsta, ja näistä kaikista valikoimaa oli aivan riittävästi. Kun valikoimaan alkoi perehtyä syvemmin, huomasi siinä puutteita. Siksi suosittelen Cyber.betia tavalliselle vedonlyöjälle, joka tykkää perusjutuista. Muille ei tämä kohdevalikoima ole välttämättä tarpeeksi kattava.


Oscarin Cyber.bet pisteytys:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 8/10

Cyber.bet vedonlyönti ja ominaisuudet

Cyber.bet on selkeästi panostanut vedonlyöntiin, mutta on kohdannut matkalla hieman haasteita, joita uudet vähemmän tunnetut vedonlyöntisivustot saattavat kohdata. Heidän valikoima erilaisista ominaisuuksista ei ole kaikista kattavin, mutta ne mitä heillä on, ovat varsin hyvällä tasolla. Otetaan hieman tarkempi katsaus Cyber.bet vedonlyöntiin ja ominaisuuksiin!

-OMINAISUUS
TARJOLLA
ARVOSANA
PISTEYTYS
1. Kertoimet
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
2. Valikoima
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
3. Pay N Play
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Cash out
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
5. Live-vedonlyönti
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
6. Livestriimit
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
7. Bet builder
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
8. Mobiilisovellus
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★

Kertoimet ja valikoima

Kertoimet ovat Cyber.betilla vaihtelevat, mutta keskiarvollisesti noin 0.10-0.30 korkeammat kuin Suomen vedonlyöntisivustoilla. Tämä pätee varsinkin live-vedonlyönnissä, jossa kertoimet ovat aina keskiarvoa paremmat. Tavallisessa vedonlyönnissä kertoimissa on enemmän vaihtelua.

Valikoima ei ole Cyber.betin vahvuus, mutta tärkeimmät lajit ja sarjat löytyvät. Matalammista sarjatasoista ja vähemmän seuratuista lajeista ei ole kohteita tarjolla periaatteessa ollenkaan. Tämän vuoksi Cyber.bet sopii kyllä loistavasti tavalliselle vedonlyöjälle, mutta jos etsit jotain tiettyä vähemmän seurattua lajia tai sarjatasoa, ei Cyber.bet vastaa odotuksiasi.


Live-vedonlyönti ja livestriimit

Live-vedonlyönti jakaa vahvasti mielipiteitä Cyber.betilla. Periaatteessa live-vedonlyönnille suunnattu aula on loistava, kertoimet korkeat ja niiden muutokset näkyvät nopeasti. Samaa aikaa on pettymys siitä, että valikoima live-vedonlyönnissä on äärimmäisen kapea. Tämä ei koske yksittäisten otteluiden sisäisiä kohteita, vaan otteluiden määrää.

Cyber.bet ei näytä lainkaan livestriimejä, mutta tarjoaa kattavasti muunlaista dataa ja informaatiota pelin etenemisestä. Tarjolla on esimerkiksi graafinen versio jokaisen lajin ja ottelun etenemisestä sekä siitä, mitä ottelussa oikein tapahtuu. Tämä ei korvaa livestriimejä, mutta antaa hyvän yleiskatsauksen, joka helpottaa live-vedonlyöntiä.


Muut ominaisuudet

Cyber.bet ei ole panostanut laajaan kattaukseen ominaisuuksia. Heidän vedonlyöntisivustolla ei ole tarjolla pelaamista ilman rekisteröitymistä, cash outia tai bet builderia. Keskustelimme asiasta heidän asiakaspalvelun kanssa, ja he pyrkivät todennäköisesti lisäämään cash out ja bet builder -ominaisuudet valikoimaansa vuosien 2023-2024 aikana. Toivotaan parasta!

Mobiilikäyttäjille Cyber.bet antaa kuitenkin aihetta hymyyn, sillä Android-laitteille heillä on tarjolla oma ladattava sovellus. Tämä sovellus ei kuitenkaan ole saatavilla Google Play Storessa, vaan se pitää ladata heidän verkkosivujensa kautta. Cyber.bet sovellus tuo paljon paremman käyttökokemuksen mobiilissa, kuin alkuperäisellä sivulla, joten suosittelemme lataamista!

Lataa Cyber.bet sovellus näin

Seuraamalla alapuolella olevia viittä yksinkertaista vaihetta, voit yksinkertaisesti ladata Cyber.bet sovelluksen Suomessa heidän omalta vedonlyöntisivustolta.

 1. Avaa Cyber.bet vedonlyöntisivu mobiilissa
 2. Selaa aivan aloitussivun alalaitaan saakka
 3. Sivuston alavalikosta valitse "Android App"
 4. Siirryt sivustolle, josta tulee painaa "Lataa"
 5. Tämän myötä sinulla on Cyber.bet sovellus!

Cyber.bet vertailu kilpailijoihin

Koska Cyber.bet on vielä verrattain uusi vedonlyöntisivusto, voi sen laatua olla hieman vaikea käsittää ennen kokeilemista. Voimme kuitenkin yrittää auttaa teitä ymmärtämään, kuinka hyvä Cyber.bet oikeasti on, ja se tapahtuu parhaiten vertailemalla sitä kilpaileviin vedonlyöntisivuihin. Alla olemme vertailleet Cyber.betia kolmeen kilpailevaan sivustoon kuuden eri tärkeän piirteen kannalta, joihin vedonlyöjät yleensä kiinnittävät huomiota.

Cyber.bet vertailuCyber.betBethardFEZbetBetStorm
Bonustarjous7/108/108/1010/10
Pelitarjonta7/109/108/108/10
Mobiilikokemus8/108/107/107/10
Maksutavat10/108/109/109/10
Käyttökokemus7/108/108/107/10
Asiakaspalvelu9/109/108/107/10
Yhteenveto8/109/109/107/10

Bonukset - Erilaiset bonukset ja tarjoukset eivät ole Cyber.betin vahvuus, mutta ne ovat aika lailla markkinoiden keskiarvoa tällä osa-alueella. Matkaa kuitenkin on esimerkiksi BetStorm-sivuun, joka tarjoaa lukuisia hyviä bonuksia vedonlyöntiin. Kyseisistä bonuksista Cyber.bet voisi oppia esimerkiksi helpompia ehtoja ja yleistä käyttäjäystävällisyyttä.

Valikoima - Kohdevalikoima on suurimpien lajien osalta kunnossa Cyber.betilla, mutta pienemmistä lajeista kohteita ei ole tarjolla välttämättä lainkaan. Lisäksi myös suurista lajeista pienemmät sarjat ovat heikosti edustettuna. Tästä Cyber.bet voisi ottaa mallia Bethardilta, joka tarjoaa yhden koko Suomen parhaista vedonlyöntikohdevalikoimista.

Käytettävyys - Mobiilissa Cyber.bet tarjoaa useita Suomen muita sivuja paremman käytettävyyden. Tietokoneversio ei kuitenkaan aivan ole Cyber.betin mobiiliversion tasolla, ja tällä osa-alueella ohi menee muun muassa FEZbet. Käytettävyys ei missään nimessä ole heikkoa Cyber.betilla, mutta navigointi voi vain olla muita sivuja hankalampaa.

Maksutavat - Tällä osa-alueella Cyber.bet on yksi koko Suomen parhaista, ellei jopa paras vaihtoehto. Valikoimasta löytyvät Suomessa suosituimmat Trustly, Zimpler, Skrill, Neteller ja Paysafecard. Lisäksi on tarjolla myös lukuisia kryptovaluuttoja ja eri rahansiirtomenetelmiä on peräti 17. Tällä osa-alueella Cyber.bet ansaitsee täydet 10/10.

Asiakastuki - Ainoa heikkous, jonka Cyber.betin asiakaspalvelusta voi sanoa on, että sitä ei ole saatavilla suomeksi. Muuten kaikki on juuri niin kuin pitääkin. Live-chat vastaa yleensä muutamissa sekunneissa, sähköpostit ovat muita nopeampia, palvelu vastaa kysymyksiin selkeästi ja mutkittelematta ja yleisesti kaikki toimii niin kuin pitää.

Cyber.bet Suomi - Yleistietoa

Uudistunut ja päivittynyt Cyber.bet avasi palvelunsa Suomessa 2018, mutta uudistui täysin 2022. Uudistuksien myötä tarjolle tuli muun muassa suomeksi oleva sivusto, entistä nopeampi asiakaspalvelu ja hieman päivittyneet grafiikat. Valtavasti sivusto ei muuttunut, ja suomalaisten näkökulmasta suurin ja olennaisin muutos on juuri kielen muuttuminen suomeksi.

Erikoisuuksia Cyber.betilla ovat erilaiset maksutavat, sillä niitä on tarjolla peräti 17 erilaista. Suurin plussa kuitenkin on, että näistä muutamat ovat kryptovaluuttoja, joilla pelaamista Suomessa ei tarjoa kuin muutamat sivustot. Tämä on johdattanut myös siihen, että MGA-lisenssiä ei Cyber.betilla ole tarjolla, vaan sen sijaan on Curacaon ja Kyproksen lisenssit.

Cyber bet suomi ja vedonlyontikohteet kaytossa mobiililaitteella

Cyber.bet pitää sisällään kelvollisen määrän vedonlyöntikohteita, mutta kalpenee tällä osa-alueella suurempien brändien edessä. Pääasiassa tarjolla on tulos- ja tasoitusvetoja, mutta esimerkiksi bet builderia ei ole käytettävissä. Myös cash out -ominaisuus puuttuu Cyber.betilta.

Esports on yksittäisistä asioista Cyber.betin suurin vahvuus. Kohteita on tarjolla kiitettävästi ja kertoimet ovat hyvät. Varsinkin live-vedonlyönti esportsin osalta on vertaansa vailla.

Mielenkiintoinen lisä Cyber.betin sivustolla on heidän blogi, josta löytyy säännöllisesti erilaisia kampanjoita ja bonuksia vedonlyöntiin. Blogissa on myös paljon kysymyksiä ja vastauksia yleisiin ongelmiin, joita pelaajilla saattaa tulla vastaan erilaisilla vedonlyöntisivustoilla.

Sopiiko Cyber.bet suomalaisille?

Mielestämme Cyber.bet sopii suomalaisille. Siinä on omia heikkouksia, mutta se silti täyttää pääkriteerit, joiden ansiosta se sopii suomalaisille varsin hyvin. Miksi uskomme, että Cyber.bet sitten sopii suomalaisille? Tässä muutama syy:

1. Maksutavat - Cyber.bet tukee jokaista Suomen suosituinta maksutapaa ja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden pelata kryptoilla. Meillä ei ole tullut vielä toista vedonlyöntisivustoa vastaan, joka täyttäisi nämä molemmat piirteet.

2. Kielisyys - Vaikka asiakastuki on tarjolla vain englanniksi, on Cyber.bet hiljattain kääntänyt sivunsa myös suomeksi. Aivan kaikki alasivut ja kohdat eivät ole suomeksi, mutta kaikki tärkeimmät asiat on kyllä käännetty.

3. Lisenssit - Ei, Cyber.betilla ei ole MGA-lisenssiä. Sen sijaan Cyber.bet on lisensoitu Kyprokselle ja Curacaoon, jotka ovat myös Suomessa usein nähtyjä lisenssejä. Ei tarjolla verovapaita voittoja, mutta muuten todella hyvä.

Cyber.bet maksutavat

Cyber.bet talletustavat

TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Trustly
Välitön
10 - 1000€
Ilmainen
2. Visa
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
3. Mastercard
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
4. Revolut
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
5. Astropay
Välitön
10 - 1000€
Ilmainen
6. Zimpler
Välitön
10 - 1000€
Ilmainen
7. Paysafecard
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
8. Skrill
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
9. Neteller
Välitön
10 - 2000€
Ilmainen
10. Neosurf
Välitön
10 - 500€
Ilmainen
11. Bitcoin
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
12. Ripple
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
13. Binance Coin
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
14. Dogecoin
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
15. Ethereum
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
16. Litecoin
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen
17. WebMoney
Välitön
50 - 2000€
Ilmainen

Cyber.bet kotiutustavat

TAPA
KESTO
RAJAT
KULUT
1. SEPA
5 - 60min
100 - 1000€
Ilmainen
2. Skrill
10 - 60min
20 - 1000€
Ilmainen
3. Neteller
10 - 60min
20 - 1000€
Ilmainen
4. Bitcoin
1 - 24h
100 - 1000€
Ilmainen
5. Ripple
1 - 24h
100 - 1000€
Ilmainen
6. Binance Coin
1 - 24h
100 - 1000€
Ilmainen
7. AstroPay
1 - 24h
100 - 1000€
Ilmainen
8. Dogecoin
24 - 48h
100 - 1000€
Ilmainen
9. Ethereum
24 - 48h
100 - 1000€
Ilmainen
10. Litecoin
24 - 48h
100 - 1000€
Ilmainen
11. WebMoney
1 - 3pv
20 - 1000€
Ilmainen

Cyber.bet rahansiirrot

Cyber.bet tarjoaa rahansiirtoja jopa 17 eri menetelmällä. Tämä on noin tuplasti laajempi valikoima menetelmiä, kuin mitä vedonlyöntisivustot Suomessa keskiarvollisesti tarjoavat. Tarjolla on myös kryptoja, jotka ovat Suomessa harvinaisia. Kaikki rahansiirrot ovat myös ilmaisia, eikä pelaaja siis joudu maksamaan siirroista lainkaan ylimääräistä.

Talletuksissa Cyber.bet toteuttaa kaikki rahansiirrot välittömästi. Pienemmissä kotiutettavissa summissa nostopyynnöt hyväksytään automaattisesti ja suuremmissa summissa vuorokauden sisällä. Kotiutustavasta riippuen rahat voivat näkyä tilillä joko muutamassa minuutissa tai muutamassa päivässä. Kotiutustapoja on kuitenkin tarjolla vain 11 erilaista.

Yllättävä tekijä Cyber.betillä on, että suurin kerralla kotiutettava rahasumma on 1000€. Tietenkin pelaaja voi toteuttaa useita peräkkäisiä nostoja, mutta jos lasketaan vain yksi kertanosto, on 1000€ raja selvästi matalampi kuin Suomen keskiarvo.

Cyber bet maksutavat esittelyssa mobiililaitteella

Cyber.bet Suomi - UKK

Mikä erottaa Cyber.betin muista?

Cyber.bet erottuu muista Suomen vedonlyöntisivustoista kolmella tavalla: Kryptovaluutoilla pelaaminen, 17 talletustapaa ja loistava esports vedonlyönti. Näistä isoin ero tulee juuri kryptovaluutoilla vedonlyönnissä, sillä koko Suomessa on vain muutama Cyber.betin tasoinen sivusto, joka tarjoaa kyseistä ominaisuutta.

Lisäksi kun tarjolla on peräti 17 erilaista maksutapaa, on se yli tuplasti enemmän kuin mitä sivut Suomessa yleensä tarjoavat. Suuri plussa Cyber.betin näkökulmasta on myös, että he ovat loistavat sivusto esports vedonlyöntiin. Tämä pätee niin kertoimiin, valikoimaan kuin kokonaisuuteen.

Onko Cyber.bet turvallinen sivu?

Cyber.bet on täysin turvallinen vedonlyöntisivusto, joka on lisensoitu Curacaolle ja Kyprokselle. Heidän asiakaspalvelunsa vastaa todella nopeasti, antaa asiantuntevia ja selkeitä vastauksia sekä neuvoo ongelmatilanteissa. Myös rahansiirrot ovat varmoja, jonka olemme myös itse kokeilleet omalla rahallamme.

Millainen on Cyber.betin bonus?

Tämän hetken Cyber.bet bonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus 300€ asti. Pelaaja toisin sanoen saa talletuksensa arvoisen bonuksen, joka on pienimmillään vain 5€, kun suurimmillaan sen arvo voi nousta jopa 300€ asti. Painamalla tästä voit siirtyä lukemaan tämän sivun sisällä lisätietoa Cyber.bet bonuksesta.

Onko Cyber.bet verovapaa sivu?

Ei, Cyber.bet ei tarjoa Suomessa verovapaita voittoja. Jotta Suomesta käsin pelatessa voidaan saada verovapaat voitot, tulee vedonlyöntisivusto olla lisensoitu Euroopan Talousalueen (ETA) sisälle. Cyber.betilla on Curacaon ja Kyproksen lisenssit, jonka myötä kyseinen sivu ei voi lakiteknisistä syistä tarjota Suomessa verovapaita voittoja.

Tarjoaako Cyber.bet sovelluksen?

Kyllä, mutta vain Android-laitteille. Jos olet iOS-käyttäjä, et tällä hetkellä voi ladata erillistä Cyber.bet vedonlyöntisovellusta Suomessa. Android-laitteille Cyber.bet sovelluksen lataaminen ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertaista, sillä se tulee tehdä Cyber.betin vedonlyöntisivuston kautta. Lataaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

 1. Avaa Cyber.bet vedonlyöntisivusto
 2. Selaa aivan etusivun alalaitaan asti
 3. Paina sieltä valikosta "Android App"
 4. Siirryt sivulle, jossa painat "Lataa"
 5. Olet ladannut Cyber.bet sovelluksen

Mitä maksutapoja Cyber.betilla on?

Cyber.bet tukee peräti 17 eri maksutavan käyttöä. Lyhyesti sanottuna, tarjolla on kaikki Suomessa suositut maksutavat. Pidemmin sanottuna:

Cyber.bet talletustavat: Trustly, Visa, Mastercard, Revolut, Astropay, Zimpler, Paysafecard, Skrill, Neteller, Neosurf, Bitcoin, Ripple, Binance Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, WebMoney.

Cyber.bet kotiutustavat: SEPA, Skrill, Neteller, Bitcoin, Ripple, Binance Coin, Astro Pay, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, WebMoney.

Cyber.bet Arvostelu

Cyber.bet vedonlyöntibonus

Suljettu 11/2023 ↓ Kaikki vedonlyöntisivustot ↓