Arvostelu NetBet:

NetBet arvostelu

Bonustarjous
10/10
Pelitarjonta
9/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
9/10
Käyttökokemus
8/10
Asiakaspalvelu
7/10
Yhteenveto
9/10
NetBet Tiedot
Verkkosivu Netbet.com
TalletustavatTrustly, Visa, Mastercard, Sofort, Paytrail, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, EcoPayz, Astropay, Pankkisiirto
KotiutustavatTrustly, Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Pankkisiirto
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelutuki@netbet.com
OmistajaNetBet Enterprises Ltd
Perustettu vuonna2001
LisenssiMalta

NetBet bonus

NetBet bonus uusille vedonlyöjille on tällä hetkellä ilmaisveto, joka voi suurimmillaan olla 30€ kokoinen. NetBet bonuksen suuruus riippuu siitä, kuinka suuri on pelaajan ensimmäisen ehdot täyttävän vedon panos. Ilmaisvedon koko määräytyy esimerkiksi näin:

 • 5€ panos → Ei ilmaisvetoa
 • 10€ panos → 10€ ilmaisveto
 • 25€ panos → 25€ ilmaisveto
 • 30€ panos →30€ ilmaisveto
 • 45€ panos → 30€ ilmaisveto

Jotta pelaajan on mahdollista lunastaa NetBet bonus, tulee hänen toteuttaa vähintään 10€ veto. Tämä veto voidaan asettaa niin yksittäis- kuin yhdistelmävetoon, kunhan vedon minimikertoimet vain ovat 1.50. Kun veto on ratkennut, saat NetBet bonuksen 24h kuluessa.

NetBet bonuksena saatava ilmaisveto voidaan asettaa mihin tahansa kohteeseen, kunhan kohteen minimikertoimet ovat 1.50. Ilmaisveto on voimassa seitsemän päivän ajan sen aktivoimisesta, eli sen pitää ratketa tämän aikarajan puitteissa. Ilmaisvedolla saatavat voitot ovat täysin kierrätysvapaita, mutta ilmaisvedon panos palautuu takaisin NetBetille.

Voit lunastaa NetBet bonuksen myös alla olevasta kuvasta.

NetBet bonuksen ehdot

NetBet bonus on jopa 30€ ilmaisveto


Bonuksen lunastaja

 • Henkilön tulee olla täysi-ikäinen, asua Suomessa ja omata suomalainen henkilötunnus.
 • Henkilön tulee olla uusi asiakas NetBetillä, eli hän ei ole aiemmin saanut rekisteröityä sivulle.

Bonuksen lunastaminen

 • Bonuksen lunastaminen ei ole mahdollista, mikäli talletus toteutetaan Skrillillä tai Netellerillä.
 • Bonuksen lunastaakseen pelaajan tulee toteuttaa vähintään 10€ arvoinen ehdot täyttävä veto.
 • Veto saa olla yksittäis- tai moniveto, kunhan sen minimikertoimet ovat ainakin 1.50.
 • Vedon jälkeen NetBet sitoutuu myöntämään ilmaisvedon pelaajalle 24h kuluessa.

Bonuksen kierrättäminen

 • Ilmaisveto on käytettävissä seitsemän vuorokauden ajan siitä alkaen kun se on aktivoitu.
 • Ilmaisveto tulee asettaa kohteeseen, jonka kertoimet ovat vähintään 1.50.
 • Jos ilmaisvedon yhteydessä käytetään cash out -toimintoa, ilmaisveto ei toimi eikä sitä palauteta.

Muut bonuksen tiedot

 • Voittavan ilmaisvedon summaa ei makseta takaisin, vaan pelaaja saa pitää nettovoitot.
 • Tätä ilmaisvetoa ei ole mahdollista yhdistää muihin tarjolla oleviin NetBet bonuksiin.

Lunasta NetBet bonus - 4 vaihetta

1
Luo käyttäjä NetBet-sivulle.

Aluksi pelaajan tulee luoda käyttäjätunnus NetBetille. Tätä varten hänen tulee syöttää kaikki tarvittavat informaatiot, kuten henkilötunnus, kotiosoite sekä muita vastaavia tietoja. Rekisteröitymisen jälkeen suosittelemme myös lähettämään NetBetille tarvittavat dokumentit, joka nopeuttaa myöhemmin kotiutuksien toteuttamista.

Luo tili jotta voit lunastaa netbet bonuksen
2
Siirry toteuttamaan talletus.

Seuraavaksi pelaajan tulee siirtyä toteuttamaan talletus, jonka minimisumma on 10€. Vaikka talletettava rahasumma ei ole suoraan yhteydessä ilmaisvedon kokoon, täytyy pelaajan asettaa omilla rahoilla vähintään 30€ veto, jotta hän voisi saada täyden 30€ ilmaisvedon.

Huomioi, että talletukset Skrillillä ja Netellerillä eivät oikeuta pelaajalle NetBet bonusta.

Talleta ainakin 10 EUR jotta voit lunastaa netbet bonuksen
3
Aseta ehdot täyttävä veto.

Pelaajan tulee asettaa veto, jonka panos on vähintään 10€. Panoksen koko määrää sen, minkä kokoisen ilmaisvedon pelaaja saa. NetBet antaa aina saman kokoisen ilmaisvedon kuin pelaajan panos on, ja suurimmillaan se on 30€.

Ehdot täyttävä veto voi olla joko yksittäis- tai moniveto, mutta sen täytyy olla arvoltaan vähintään 10€ ja sen minimikertoimet tulee olla 1.50. Yksittäis- ja monivedossa olevat minimikertoimet ovat samat, eli monivedossa voidaan yhdistää esimerkiksi kolme kohdetta, jotta tarvitut 1.50 kertoimet saavutetaan.

Aseta veto kertoimilla 150 lunastaaksesi netbet bonuksen
4
Saat bonuksen 24h sisällä.

Kun veto on ratkennut, myöntää NetBet bonuksen käyttäjälle 24h kuluessa. Yleensä bonuksen saamisessa ei kestä näin kauaa, mutta on hyvä tietää, että joskus ilmaisvedon saamista joutuu odottamaan. Kun ilmaisveto ilmestyy tilille, on pelaaja onnistuneesti lunastanut NetBet bonuksen.

Huomioi, että jos vedossa käytetään cash out toimintoa, ei ilmaisvetoa myönnetä pelaajalle.

Vedon ratkettua olet lunastanut netbet bonuksen

Jopa viikoittain uusi NetBet bonus

Siirtymällä NetBetin valikosta kohtaan "Tarjoukset", näet lukuisia bonuksia, joista osa on mahdollista lunastaa jopa viikoittain uudestaan. Nämä NetBetin vedonlyöntibonukset päivittyvät jatkuvasti, ja yleensä vähintään kerran kuussa tarjolle tulee täysin uudenlaisia bonuksia.

Tällä hetkellä tarjolla on kaksi 5€ ilmaisvetoa, jotka on mahdollista lunastaa uudestaan joka viikko. Pelaajan tulee vain asettaa vähintään 10€ veto joko jalkapalloon tai Amerikan sarjaan, saa hän kyseistä lajia varten 5€ arvoisen täysin kierrätysvapaan ilmaisvedon.

Lisäksi tarjolla on myös erikoinen NetBet bonus, jossa tarjolla on jopa 500€ jättipotti. Pelaajan tulee asettaa ensin yksi veto, jonka ratkettua hänen tulee asettaa 20min sisään toinen veto, ja tämä jatkuu neljän vedon ajan. Jos kaksi ensimmäistä vetoa menee oikein, saa pelaaja 10€ ilmaisvedon. Kolmesta hän saa 20€ ilmaisvedon ja neljännestä 500€ jättipotin.

NetBet kokemuksia - Käyttäjät

NetBet on toiminut Suomessa jo vuosia, jonka ansiosta siitä on vuosien saatossa kirjoitettu lukuisia kokemuksia suomalaisten pelaajien toimesta. Toisin kuin useilla muilla sivuilla, NetBet kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia. Jopa 76% suomalaisista käyttäjistä listaa heidän NetBet kokemukset joko arvosanalla 4/5 tai 5/5.

Plussaa NetBet kokemuksista haluamme antaa niiden ajantasaisuudesta, sillä vähintään kerran kahdessa viikossa luettavaksi tulee uusi NetBet kokemus. Kritiikkiä on tullut pääsääntöisesti hitaista kotiutuksista, joihin voimme Vedonlyöntisivustoni-tiimissä samaistua. Plussaa on taas annettu muun muassa selkeydestä, valikoimasta ja bonuksista.

Kuvan alta voit lukea käyttäjien NetBet kokemuksia.

Netbet kokemuksia suomalaisilta pelaajilta

Alapuolelta voit lukea käyttäjien NetBet kokemuksia, jotka on julkaistu Trustpilot.com-sivustolle kuluvan vuoden aikana. Kommentit ovat kaikki suomalaisilta käyttäjiltä.


Arvosana: ★ ★ ★ ★ ★

"Erittäin hitaat kotiutukset, voitin jo eilen ja tilin varmensin tänään, mutta kotiutusta ei näy eikä kuulu... Talletus- ja kotiutusmenetelmänä Trustly jolla saa kaikilta muilta kasinoilta voitot reaaliajassa."


Arvosana: ★ ★ ★ ★

Hyvä pelivalikoima, mutta ehdottaisin, että mobiilipelaamista parannettaisiin."


Arvosana: ★ ★ ★ ★ ★

"Talletukset ja kotiutukset menee niin kuin pitää. Bonuksia tulee todella hyvin. Ei voi kuin olla tyytyväinen."


Arvosana: ★ ★ ★ ★

"Kattava pelivalikoima, suhteellisen nopeat kotiutukset ainakin pikanostolla. Itse olen kokemuksena tykännyt pelata NetBetillä. Usein hyviä bonuksia, ilmaiskierroksia ja muuta sälää. Ainut huono puoli on asiakastuki jota välistä on vaikea tavoitella sähköpostilla ja WhatsApilla, ja kestää aika kauan vastauksissa. Muuten ei muuta moitittavaa ole."


NetBet kokemuksia - Ammattilaiset

Alle olemme listanneet Vedonlyöntisivustoni-tiimin ammattilaisten NetBet kokemuksia. Näissä pyritään saamaan hieman erilainen näkökulma käyttäjien tarjoamista NetBet kokemuksista, jotka tietenkin tuovat eri tavalla luotettavan näkökulman koko NetBetistä.

Oscar
Oscar

"NetBet tarjoaa kohdevalikoiman joka on vailla vertaa. Tämä koskee niin voittaja-, erikois- kuin live-vetoja. Kertoimet ovat NetBetillä lähes aina Suomen keskiarvoa paremmat. He itse mainostavat sanoilla "Isoja tapahtumia, vielä isompia kertoimia", ja tämä pitää paikkansa. Suurin heikkous NetBetillä on mielestäni se, että live-vedonlyönnissä vedot menevät hitaasti läpi, ja siksi nopeita vetoja on vaikea asettaa."


+ Suomen keskiarvoa paremmat kertoimet.

- Live-vedonlyönnissä vetojen hidas läpimeno.

Jacob
Jacob

"NetBetin kohdevalikoima kattaa valtavan määrän pienempiä lajeja, kuten softball, sumopaini, surffaus, vesipallo, verkkopallo ja pistooliammunta. Näin laaja kattaus on poikkeuksellinen. Plussa tulee myös siitä, että bonuksia on valtavasti ja niiden ehdot ovat lähes naurettavan helpot. Miinusta ehdottomasti asiakaspalvelusta, joka on kyllä kelvollinen, mutta ei juuri sitä parempi tai nopeampi."


+ Laaja kattaus kohteita pienemmistä lajeista.

- Hidas ja joskus heikkotasoinen asiakastuki.

Lassi
Lassi

"Kun puhe on bonuksista, on NetBet yksi Suomen parhaista vaihtoehdoista. NetBet bonukset eivät aina ole summaltaan suurimpia, mutta niitä on tarjolla kaikille pelaajille viikoittain, ja ehdot ovat Suomen keskiarvoa aina helpommat. Miinusta annan NetBetille nostopyyntöjen hitaasta vahvistuksesta. Olen kotiuttanut heiltä rahaa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla vahvistus kesti yli 24h, toisella noin 48h."


+ Jatkuvat bonukset helpoilla ehdoilla.

- Nostopyyntöjen vahvistuksen hitaus.

NetBet verotus ja lisenssit

Verotus ei NetBetillä ole Suomesta käsin pelatessa mikään ongelma, sillä suomalaiset saavat NetBetiltä aina verovapaat voitot. NetBet on lisensoitu Euroopan talousalueen sisälle, jonka vuoksi kaikki voitot ovat täysin verovapaita. Jos NetBet taas olisi rekisteröity esimerkiksi Curacaolle, eivät pelaajat tällöin saisi verovapaita voittoja.

Lisenssien näkökulmasta NetBet on suomalaiselle pelaajalle idyllinen valinta. NetBetillä on MGA-lisenssi, joka on luotettavin ja turvallisin lisenssi, joka suomalaisen pelaajan näkökulmasta vedonlyöntisivustolla voi olla. Tämä takaa myös sen, että NetBetin toimintaa valvovat ETA:n viranomaiset, joka tuo huomattavan määrän turvaa NetBetin käyttäjille.


NetBet lisenssi: MGA/B2C/126/2006

NetBet kotiutus

NetBet kotiutus on mahdollista toteuttaa seitsemällä eri maksumenetelmällä. Huomionarvoista on, että kotiutus tulee toteuttaa samalla tavalla kuin talletus on toteutettu, mikäli se vain on mahdollista. Jos kotiutus talletustavalla ei ole mahdollista, tehdään kotiutus pankkisiirtona. Alla olevaan taulukkoon listasimme kaikki NetBet kotiutustavat pääpiirteittäin.

KÄSITTELY
SIIRTO
RAJAT
1. TRUSTLY
0 - 72h
< 1min
10 - 10 000€
2. VISA
0 - 72h
24-72h
10 - 5 000€
3. MASTERCARD
0 - 72h
24-72h
10 - 5 000€
4. PAYSAFECARD
0 - 72h
< 15min
10 - 1 000€
5. SKRILL
0 - 72h
< 5min
10 - 5 000€
6. NETELLER
0 - 72h
< 5min
10 - 5 000€
7. PANKKISIIRTO
0 - 72h
24-72h
10 - 10 000€

Kaikista yli 500€ siirroista peritään 1.5% lisäkulu.

Kotiutuksien käsittelyajaksi NetBet on ilmoittanut aina maksimissaan 72h. NetBet ei ole antanut erityismainintaa pankkipäivistä, joten tämä sisältää myös viikonloput. Lähtökohtaisesti NetBet pyrkii vahvistamaan kotiutuspyynnöt mahdollisimman nopeasti, ja esimerkiksi omien tietojen vahvistaminen etukäteen nopeuttaa prosessia useilla tunneilla.

Mikäli pelaaja toteuttaa alle 500€ arvoisen kotiutuksen, on se täysin ilmainen. Jos pelaaja taas toteuttaa yli 500€ kotiutuksen, peritään tästä silloin lisäkulu, joka on 1.5% koko kotiutettavasta summasta. Esimerkiksi jos pelaaja kotiuttaa tasan 500€, on kuluja tällöin 7.50€, ja pelaajalle jää tässä tilanteessa käteen 492.50€.

NetBet - Mitä sinun tulee tietää

NetBetin kohdevalikoima

Kohdevalikoima on NetBetillä aivan mahtava, ja se sisältää kohteita noin 50 eri lajista. Keskiarvo Suomessa on 30-35 lajia, joten jo tässä asiassa NetBet on kilpailijoita edellä. Tarjolla on kohteita myös useilta alemmilta sarjatasoilta, ja liki jokaisessa lajissa syvyyttä löytyy muita sivuja enemmän.

Kohteita suomalaisista sarjoista:

SM-Liiga, Mestis, Veikkausliiga, Kansallinen Liiga, Ykkönen, Kakkonen, Kolmonen, Superpesis (Miehet & Naiset).

Poikkeuksellisen paljon kohteita:

Jalkapallo, tennis, e-urheilu, golf, greyhounds, hevousurheilu, taistelulajit, pöytätennis, sulkapallo sekä virtuaaliurheilu.

Kohteita pienemmistä lajeista:

Aussifutis, 3x3 koripallo, CrossFire, Free Fire, Gaelilainen jalkapallo, maahockey, pistooliammunta, Nascar, surffaus, verkkopallo sekä vesipallo.

Kertoimet NetBetillä

Kertoimien valossa NetBet tarjoaa liki aina kilpailijoita paremmat kertoimet. Ero ei välttämättä ole joka kerta suuri, mutta lähtökohtaisesti voimme sanoa, että NetBetin kertoimet ovat noin 0.20-0.40 Suomen keskiarvoa paremmat. NetBet itse käyttää kertoimistaan sanoja "Isoja tapahtumia, vielä isompia kertoimia", ja meidän mielestämme tämä pitää loistavasti paikkansa.

NetBet lokalisointi Suomeen

NetBet on lokalisoitu vahvasti Suomeen, ja on siksi loistava vaihtoehto suomalaisille. NetBetin lokalisointi näkyy muun muassa seuraavissa asioissa:

 • 100% suomeksi käännetty ja toimiva vedonlyöntisivusto.
 • Täysin suomeksi toimiva asiakaspalvelu kaikissa kanavissa.
 • Vain Suomessa tarjolla olevia vedonlyöntibonuksia ja -tarjouksia.
Maksutavat ja siirrot NetBetillä

NetBet tukee rahansiirtoja seuraavilla maksutavoilla:

NetBet talletustavat: Trustly, Visa, Mastercard, Sofort, Paytrail, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, EcoPayz, Astropay, Pankkisiirto.

NetBet kotiutustavat: Trustly, Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Pankkisiirto.


Talletukset ovat NetBetillä aina ilmaisia ja toteutuvat välittömästi ilman paria sekuntia pidempää viivettä. Kotiutuksien nopeus riippuu eniten valitusta maksutavasta, jonka lisäksi käsittelyssä ilmoitetaan kestävän 0-72h. Alle 500€ kotiutukset ovat ilmaisia, jonka jälkeen kotiutuksista aletaan perimään 1.5% suuruinen maksu. Tämä koskee vain yksittäistä kotiutusta, eli voit nostaa esimerkiksi joka viikko 499€ ilman, että siitä tulisi koskaan ylimääräisiä kustannuksia.

NetBetin tarjoukset ja kampanjat

NetBet tunnetaan valtavasta määrästä bonuksia ja kampanjoita, joita se tarjoaa sekä uusille, että jo olemassa oleville pelaajille. Suurin vahvuus on, että NetBetiltä pelaajat voivat saada viikoittain bonuksia. Esimerkiksi tällä hetkellä jokaisen pelaajan on mahdollista lunastaa vähintään kaksi 5€ arvoista ilmaisvetoa joka viikko.

Plussaa NetBet ansaitsee myös siitä, että heidän bonuksilla on Suomen keskiarvoa selvästi helpommat ehdot. Tämä johtuu pitkälti siitä, että he tarjoavat pääasiassa ilmaisvetoja, jotka ovat aina kierrätysvapaita.

NetBet asiakaspalvelu

NetBet asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostin, live-chatin ja Suomessa harvinaisen WhatsAppin kautta. Palvelu on tarjolla täysin suomeksi, mutta se on tavoitettavissa Suomessa vain 11.00-20.00 välisenä aikana. Useat suomalaiset rakastavat käyttää NetBetiä iltaisin, jolloin asiakaspalvelu ei enää ole kyseiseltä päivältä tavoitettavissa.

Asiakaspalvelu NetBetillä vastaa useimmiten nopeasti, mutta välillä sen kanssa joutuu odottamaan hieman kauemmin. Varsinkin silloin, jos heihin otetaan yhteyttä lähennä asiakaspalvelun sulkemisaikaa. Kun yhteyden asiakaspalveluun saa, saa vastauksen nopeasti ja kokonaisuudessaan tarjolla on laadukas asiakaspalvelukokemus.

NetBet Arvostelu

NetBet vedonlyöntibonus

30€ ilmaisveto