Luckbox lopetti toiminnan Suomessa lokakuussa 2023.

Luckbox Arvostelu:

Luckbox

Suljettu 10/2023
↓ Kaikki vedonlyöntisivustot ↓

Luckbox arvostelu

Luckbox lopetti toiminnan Suomessa lokakuussa 2023, mutta ei hätää. Tarjolla on muita hyviä vedonlyöntisivuja, joilla on samoja piirteitä kuin Luckboxilla:

Luckbox arvostelu

Bonustarjous
8/10
Pelitarjonta
8/10
Mobiilikokemus
8/10
Maksutavat
8/10
Käyttökokemus
9/10
Asiakaspalvelu
8/10
Yhteenveto
8/10
Luckbox Tiedot
Verkkosivu Luckbox.com/fi/
TalletustavatBrite, Luottokortti, Sofort, RapidTransfer, Skrill, Neteller, Paysafecard, Ecopayz
KotiutustavatBrite, Luottokortti, Sofort, RapidTransfer, Skrill, Neteller, Paysafecard, Ecopayz
SovelluksetEi sovelluksia
Asiakaspalvelusupport@luckbox.com
OmistajaReal Time Games Holding
Perustettu vuonna2018 / 2023
LisenssiMansaari

"Esport-vedonlyönnin ystäville Luckbox on 5/5, eli täydellinen vedonlyöntisivusto."

- Jacob, Arvostelija & Kaikkitietävä johtaja

Luckbox arvostelu - Plussat ja miinukset

Luckbox plussat
Luckbox miinukset
+ Paras esports-vedonlyöntiin
- Kohteita vain viidestä lajista
+ Voit katsoa myös livestriimejä
- Ei tue Trustlya tai Zimpleriä
+ Eniten kohteita naisten liigoista
- Sivu todella vaikea navigoida


Luckboxin plussat tarkemmin

Suurin yksittäinen plussa Luckbox vedonlyöntisivustolla on heidän esports-vedonlyönti. Tarjolla on esports-vedonlyöntiä jopa 14 eri lajista, joka on yli tuplasti enemmän kuin millään muulla sivustolla. Lisäksi kertoimet ovat hyvät, ja pelaaja voi jopa katsoa livestriimejä esportsista. Koko sivusto on enemmän ja vähemmän pyhitetty juuri esports-vedonlyönnille.

Moderni lisä on myös, että Luckbox tarjoaa enemmän kohteita naisten sarjoista kuin kukaan muu. Varsinkin jalkapallossa ero on huima, kun naisten sarjoista ovat tarjolla A-League, Arnold Clark Cup, Ligat Al, Premier League 1, Primera Division, Supercup, Super League ja The FA. Myös koripallossa ja jääkiekossa valikoimaa on enemmän kuin missään muualla.


Luckboxin miinukset tarkemmin

Miinuksista suurin on, että esports-vedonlyönnin ulkopuolella Luckbox ei tarjoa juurikaan muita urheilulajeja. Tarjolla nimittäin on kohteita vain jalkapallosta, koripallosta, tenniksestä, jääkiekosta ja amerikkalaisesta jalkapallosta. Tämä osittain kompensoituu laajalla määrällä esportsia, mutta ei vastaa kaikkien pelaajien tarpeita.

Heikkoutena voidaan pitää myös sitä, että Luckbox ei tue rahansiirtoja Trustlylla tai Zimplerillä, jotka ovat Suomen kaksi käytetyintä maksutapaa vedonlyöntisivustoilla. Lisäksi heidän koko sivustonsa tuntuu olevan todella hankalasti navigoitava, sillä kaikki toiminnot tuntuvat keskittyvän vain esports-vedonlyönnin ympärille.

Luckbox bonus vedonlyöntiin

100% talletusbonus 100€

Luckbox bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä 100% talletusbonus 100€ asti, eli Suomen yleisin ja tyypillisin vedonlyöntibonus. Pelaajan tulee bonusta varten toteuttaa ainakin 10€ arvoinen talletus ja käyttää talletuksen yhteydessä bonuskoodia GLHF.

Kierrätysvaatimuksia Luckbox asettaa bonussummalle 10x, joka on hieman keskiarvoa enemmän. Tämä kompensoituu osittain sillä, että Luckboxilla minimikertoimet ovat 1.80, kun muualla bonuksissa ne ovat ainakin 0.20 enemmän. Lisäksi maksimipanos kierrätettäessä on Luckboxilla 100€, joka on jopa viisinkertainen verrattuna muiden sivustojen bonuksiin.

Suuri maksimipanos kompensoi myös paljon sitä, että Luckbox on antanut kierrätystä varten aikaa 14 päivää, joka on noin puolet Suomen keskiarvosta. Kyse on toisin sanoen hyvin tyypillisestä vedonlyöntibonuksesta, jolla on omat heikkoutensa, mutta joka kompensoi niitä muita bonuksia paremmilla piirteillä.

Luckbox bonuksen ehdot

1. Esittelyssä Luckbox bonus

Luckbox vedonlyöntibonus on tällä hetkellä 100% talletusbonus 100€ asti. Tämä tarkoittaa, että pelaaja voi lunastaa itselleen vedonlyöntibonuksen, jonka summa määräytyy hänen tekemän talletuksen suuruuden perusteella. Suurimmillaan bonus voi olla 100€ arvoinen, ja pienimmillään se taas voi olla 10€.


2. Lunastajan ehdot Luckboxilla

Luckbox bonuksen lunastajan tulee olla täysi-ikäinen ja bonus tulee lunastaa Suomesta käsin. Bonuksia on myös mahdollista lunastaa vain yksi kappale per pelaaja. Tämä koskee myös pelaajan kotitaloutta, IP-osoitetta, verkkopankkia ja muuta vastaavaa yhdistävää tekijää.


3. Lunastamisen ehdot Luckboxilla

Tätä bonusta lunastettaessa pelaajan tulee käyttää bonuskoodia GLHF tallettamisen yhteydessä. Jos tätä bonuskoodia ei käytetä, ei myöskään bonusta ole mahdollista saada. Lisäksi pelaajan tulee toteuttaa vähintään 10€ arvoinen talletus, joka on myös Luckbox vedonlyöntisivun minimitalletussumma. Poikkeuksena monesta muusta vedonlyöntisivusta, tämän talletuksen ei tarvitse olla pelaajan ensimmäinen talletus tällä sivustolla. Lunastettaessa Luckbox vedonlyöntibonusta pelaajalla ei saa olla muita aktiivisia bonuksia samalla vedonlyöntisivustolla.


4. Kierrätysvaatimukset Luckboxilla

Pelaajan tulee kierrättää lunastettu bonussumma vedonlyönnissä 10x ennen sen mahdollista kotiuttamista. Jos bonussumma on esimerkiksi 50€, tulee pelaajan tällöin lyödä vetoa 500€ edestä ennen kuin hän voi kotiuttaa kyseisen bonuksen. Kierrätyksen tulee tapahtua kohteissa, joiden minimikertoimet ovat 1.80. Jos kierrätystä tehtäessä lyödään vetoa kohteista pienemmillä kertoimilla, ei näitä vetoja lasketa mukaan täyttämään ehtoja. Suurin mahdollinen yksittäisen vedon panos on 100€. Kaikki nämä ehdot tulee täyttää 14 päivän kuluessa bonuksen lunastamisesta.


5. Muut Luckboxin bonusehdot

Luckbox vedonlyöntisivu ei ole asettanut talletusbonukselle voittokattoa, eli bonuksella on mahdollista voittaa niin paljon rahaa kuin pelaaja vain itse haluaa yrittää.

Näin lunastat Luckbox bonuksen

100% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Luckbox vedonlyöntisivuston talletusbonuksen lunastaminen on yksinkertaista ja vie aikaa alle viisi minuuttia. Pelaajan tulee vain rekisteröidä käyttäjätili, käyttää bonuskoodia ja toteuttaa talletus. Tämän jälkeen bonus onkin jo sinun. Lunastamisessa onnistut helpoiten seuraamalla alla olevia vaiheita:

  1. Aloita siirtymällä Luckbox vedonlyöntisivulle.
  2. Paina sivun yläkulmasta Liity nyt -painiketta.
  3. Täytä lomakkeet ja luo käyttäjätili Luckboxille.
  4. Siirry sähköpostiin vahvistamaan rekisteröinti.
  5. Palaa Luckboxille ja siirry tekemään talletusta.
  6. Syötä bonuskoodi GLHF ja talleta ainakin 10€.
  7. Kun talletus on tehty, saat talletusbonuksen.

Miksi valita Luckbox vedonlyöntibonus?

Jos vertailuun otetaan Luckbox bonus ja Suomen muut kaikki vedonlyöntibonukset, erottuu Luckbox bonus kolmella positiivisella tavalla monista muista vaihtoehdoista. Nämä kolme asiaa vaikuttavat olennaisesti siihen, miksi pelaajan kannattaa valita Luckbox bonus, ja ne ovat:

1. Maksimipanos - Kierrätettäessä Luckbox bonusta pelaajan on mahdollista panostaa jopa 100€ kerralla. Yleensä vedonlyöntisivustojen maksimipanos on noin 5-20€, joten Luckbox bonus on tällä osa-alueella selvästi muita edellä. Tämän vuoksi myös lyhyt voimassaoloaika on oikeutettu.

2. Ei voittokattoa - Luckbox ei ole asettanut talletusbonukselle lainkaan voittokattoa. Pelaaja voi siis yrittää voittaa niin paljon kuin vain uskaltaa ja haluaa, ja Luckbox sitoutuu maksamaan kaikki voitot ilman maksimirajaa. Tämä on harvinaista, sillä yleensä sivustot rajaavat voitot pariin tuhanteen euroon.

3. Minimikertoimet - Useat Luckboxin kokoiset vedonlyöntisivustot asettavat bonuksilleen minimikertoimet 2.00, mutta Luckboxilla ne ovat vain 1.80. Toisin sanoen pelaaja voi lyödä vetoa Luckboxin bonusta kierrätettäessä pienemmällä riskillä kuin muilla vedonlyöntisivustoilla.

Luckbox kokemuksia

Suomeksi kirjoitettuja Luckbox kokemuksia tuntuu olevan todella vaikea löytää, ja kansainväliset kokemukset eivät taas ole täysin relevantteja juuri Suomen sivustolla. Tai varsinkaan enää nyt, kun Luckbox vedonlyöntisivusto päivittyi alkuvuodesta 2023.

Koska Luckbox kokemuksia ei juurikaan ole saatavilla, ilmaisemme tietenkin omat mielipiteemme. Alle Vedonlyöntisivustoni-tiimin Jacob, Mikko ja Lassi kertovat heidän omat Luckbox kokemukset, jotka on kerätty pelatessa oikealla rahalla eri tilanteissa.

1

Paras esports-sivusto Suomessa

Jos olet kiinnostunut esports-vedonlyönnistä, on Luckbox täydellinen sivu sinulle. Jos et ole, et saa tästä kaikkea irti, ja silloin on olemassa kymmenittäin parempia vaihtoehtoja. Esports-vedonlyönnissä heillä on paras valikoima, korkeimmat kertoimet ja he näyttävät myös livestriimejä, tuloksia yms. Kirjaimellisesti täydellinen sivu esportsia varten.


Pisteet Luckbox vedonlyöntisivustolle:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★

2

Bonuksien ehdot ovat yllättäviä

Esportsia varten tämä sivu olisi 10/10, muille lajeille 6/10, joka kertoo jo paljon. Lunastin myös Luckbox bonuksen, ja sen ehdot pääsivät yllättämään kunnolla. Aina kun siinä oli heikkous, kuten lyhyt aikaraja tai korkeat kierrätykset, kompensoitiin se samantien mm. pienillä minimikertoimilla, korkealla maksimipanoksella ja matalalalla talletuksella.


Pisteet Luckbox vedonlyöntisivustolle:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★

3

Sopii VAIN esportsia varten

Oman kokemuksen mukaan Luckbox on sopiva vain esports-vedonlyöntiin, ja lähes kaikessa muussa on parannettavaa. Navigointi on heikkoa esportsin ulkopuolella, valikoima on kapea ja livestriimejä on vain esportsista. Naisten urheilua varten tämä on edelleen loistava, mutta muuten jalkapallo, jääkiekko ja muut jäävät auttamatta selvästi kakkoseksi.


Pisteet Luckbox vedonlyöntisivustolle:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★★

Sopiiko Luckbox suomalaisille?

Luckbox sopii suomalaisille todella hyvin! Ainoa syy, miksi näin ei olisi, on heidän Mansaaren pelilisenssi, joka ei takaa verovapaita voittoja. Mansaaren lisenssi kuitenkin takaa, että Luckboxia valvovat Iso-Britannian viranomaiset, joka on Suomen pelaajien kannalta todella hyvä asia.

Muita syitä, miksi Luckbox sopii suomalaisille ovat heidän kertoimet, bonukset ja kohdevalikoima. Monet Suomessa rakastavat esports-vedonlyöntiä, ja Luckbox on tätä varten paras sivusto. Lisäksi esportsille ei ole muita yhtä hyviä sivustoja kuin Luckbox. Plussaa myös esportsin korkeimmista kertoimista ja varsin laadukkaista bonuksista, jotka ovat olleet todella suosittuja Suomessa.

Luckbox vedonlyönti ja ominaisuudet

Luckbox vedonlyönti on hyvin vaihtelevaa, sillä esportsin osalta se on loistavaa, ja muuten kohtuullisen tasoista. He ovat myös panostaneet hieman ominaisuuksiin, joskin osa suosituista ominaisuuksista loistaa poissaolollaan. Alle olemme kasanneet taulukon näihin liittyvistä asioista, ja sen alapuolella avaamme paremmin eri osa-alueiden pisteytystä.


OMINAISUUS
TARJOLLA
ARVOSANA
PISTEYTYS
1. Kertoimet
Kyllä
5/5
★ ★ ★ ★ ★
2. Valikoima
Kyllä
3/5
★ ★ ★ ★ ★
3. Pay N Play
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
4. Cash out
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
5. Live-vedonlyönti
Kyllä
2/5
★ ★ ★ ★ ★
6. Livestriimit
Kyllä
4/5
★ ★ ★ ★
7. Bet builder
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★
8. Mobiilisovellus
Ei
0/5
★ ★ ★ ★ ★


Kertoimet ja valikoima

Kohteiden kertoimet ovat Luckbox vedonlyöntisivuston yksi parhaista asioista. Esportsin osalta ne ovat 90% ajasta markkinoiden parhaat, ja lisäksi muissa lajeissa ne kuuluvat myös aina Suomen parhaimmistoon. Kertoimet ovat yksi niistä asioista, joista Luckbox vedonlyöntisivustolla ei ole mitään pahaa sanottavaa koskaan.

Jos puhutaan koko perinteisistä lajeista, olisi kohdevalikoiman arvosana 1/5, ja esportsissa se olisi 5/5. Tarjolla on esportsin lisäksi vain viisi urheilulajia, ja vaikka esimerkiksi jalkapallossa on aina yli 1000 kohdetta, ei se kompensoi muiden lajien puutetta. Plussaa silti siitä, että Luckbox tarjoaa enemmän kohteita naisten sarjoista kuin mikään muu sivusto.Live-vedonlyönti ja livestriimit

Luckbox live-vedonlyönnissä eniten pisteitä rokottaa se, että sille ei ole olemassa erillistä aulaa. Pelaajan pitää vain mennä kohtaan "E-urheilu" tai "Urheilu", ja katsoa mitkä pelit ovat livenä. Kertoimet tällä osa-alueella ovat todella korkeat, mutta kohteiden sisäisten vetojen valikoima on esportsin ulkopuolella todella kapea. Silti live-vedonlyönti on melko sujuvaa ja nopeaa.

Paljon pisteitä kuitenkin tulee siitä, että Luckbox tarjoaa esports-livestriimejä. Suomessa vain muutama sivu tarjoaa livestriimejä, joten vaikka Luckbox näyttää näitä vain esportsista, on se jo valtavan suuri plussa. Tästä voimme päätellä, että sekä Luckbox live-vedonlyönti että heidän livestriimit ovat erittäin sopivat vain yhdelle vedonlyöjätyypille.Muut ominaisuudet

Muista ominaisuuksista Cash out, Pay N Play ja Bet builder loistavat kokonaan poissaolollaan. Tämän lisäksi Luckboxilla ei ole Suomessa tarjolla erillistä ladattavaa sovellusta älylaitteille. Luckbox vedonlyöntisivuston mobiiliversio on kyllä varsin tasokas, mutta voisi kaivata vielä hieman hiomista, ja sovellus rinnalla voisi parantaa käyttökokemusta.

Luckbox vedonlyöntisivun vertailu kilpailijoihin

Luckbox vedonlyöntisivusto on vielä uusi tuttavuus Suomessa, ja sen takia Luckboxin tasoa on helpointa arvioida vertailemalla heidän sivua muihin Suomessa toimiviin vedonlyöntisivuihin. Alla olemme verranneet Luckboxia kolmeen kilpailevaan sivuun kahdeksalla eri osa-alueella, ja taulukon alla olemme avanneet vertailun perusteluita.

Luckbox vertailuLuckboxCyber.betFansbetBetStorm
Bonustarjous8/107/109/1010/10
Pelitarjonta8/107/108/108/10
Mobiilikokemus8/108/107/107/10
Maksutavat8/1010/109/109/10
Käyttökokemus9/107/108/107/10
Asiakaspalvelu8/109/109/107/10
Yhteenveto8/108/108/107/10

Bonukset - Luckbox bonukset ovat usein todella laadukkaita ja nopealta vilkaisulta muistuttavat kaikkia muita Suomen vedonlyöntibonuksia. Yleensä tarkempi kurkkaus niiden ehtoihin kuitenkin paljastaa, että Luckbox bonuksissa on todella erikoisia ehtoja, jotka osittain tekevät siitä huonomman, mutta heti vieressä kompensoivat sen paremmaksi kuin muualla. Kokonaisuudessaan bonukset ovat hyvin keskiarvoa tai ehkä hieman sitä parempia. Plussaa myös siitä, että erilaisia kampanjoita on tarjolla lähes jatkuvasti.


Valikoima - Kohteiden määrä on ehdottomasti suurin kysymysmerkki Luckboxilla. Vedonlyöntikohteita on esportsin ja naisten urheilun osalta enemmän kuin missään muualla, mutta kaikissa muissa lajeissa ja sarjoissa se häviää lähes jokaiselle vedonlyöntisivustolle. Esimerkiksi BetStorm tarjoaa paljon kattavamman kohdevalikoiman, sillä pelattavaa löytyy useasta kymmenestä lajista ja monesta matalammasta sarjatasosta. Siitä voisi Luckbox ottaa mallia!


Käytettävyys - Käytettävyys on sekä tietokone-, että mobiiliversiossa hyvällä tasolla Luckboxilla. Pelivalikoiman navigoinnissa voisi olla ehkä hieman parannettavaa ja oma live-vedonlyönnille suunnattu aula olisi plussaa, mutta kokonaisuus on silti melko hyvässä kunnossa. Tämä sopii varmasti kaikille käyttäjille, eikä tarvittavia asioita ole vaikea löytää. Kaikki painikkeet toimivat kuten pitääkin, sivusto on kivan visuaalinen ja yleisesti ottaen kaikki tapahtuu nopeasti.


Maksutavat - Erilaisia maksutapoja on tarjolla kahdeksan erilaista, mutta joukosta puuttuvat Suomen suosituimmat Trustly ja Zimpler. Lisäksi kryptovaluuttoja ei ole tarjolla, joka on miinus, kun tarjolla ei ole myöskään verovapaita voittoja. Maksutavoissa Luckboxia parempi on mmm. Cyber.bet, joka tarjoaa peräti 17 eri maksutapaa, joihin lukeutuvat kaikki Suomen suosituimmat maksutavat, ja lisäksi myös useita kryptovaluuttoja.


Asiakastuki - Asiakaspalvelu on yksi suurimmista heikkouksista Luckboxilla. Se on kyllä laadukasta ja verrattain nopeaa, mutta siinä on pahoja puutteita. Esimerkiksi sitä ei ole tarjolla lainkaan suomeksi ja lisäksi live-chattia ei ole ollenkaan. Myös nopeutta voisi osalla kerroista parantaa. Luckboxilta puuttuvia palveluita tarjoaa mm. Fansbetin asiakastuki, jolla on lisäksi vuorokauden ympäri auki oleva live-chat ja osittain suomenkielinen asiakaspalvelu.

Maksutavat Luckbox vedonlyöntisivustolla

Luckbox vedonlyöntisivusto tukee kahdeksaa maksutapaa, jotka kaikki ovat käytössä niin talletuksissa kuin kotiutuksissa. Kaikki rahansiirrot ovat ilmaisia tavasta riippumatta. Olemme alle kasanneet kaksi taulukkoa, yksi talletustavoista ja toinen kotiutustavoista, ja näissä taulukoissa on kaikki mitä teidän tarvitsee tietää Luckbox maksutavoista.


TALLETUS
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Brite
Välitön
10 - 10 000€
Ei
2. Luottokortti
Välitön
10 - 1 000€
Ei
3. Sofort
Välitön
10 - 1 000€
Ei
4. RapidTransfer
Välitön
10 - 1 000€
Ei
5. Skrill
Välitön
10 - 1 000€
Ei
6. Neteller
Välitön
10 - 1 000€
Ei
7. Paysafecard
Välitön
10 - 1 000€
Ei
8. Ecopayz
Välitön
10 - 500€
Ei

Talletukset Luckbox vedonlyöntisivustolla ovat aina välittömiä maksutavasta riippumatta. Plussaa Luckbox ansaitsee siitä, että minimitalletussumma on 10€, joka on samalla myös pienin mahdollinen summa, jonka avulla on mahdollista lunastaa heidän vedonlyöntibonus. Kyseessä on hyvin tavallisia, nopeita ja turvallisia talletuksia.


KOTIUTUS
KESTO
RAJAT
KULUT
1. Brite
10min
20 - 10 000€
Ei
2. Luottokortti
1-2pv
20 - 1 000€
Ei
3. Sofort
30min
20 - 1 000€
Ei
4. RapidTransfer
30min
20 - 1 000€
Ei
5. Skrill
10min
20 - 1 000€
Ei
6. Neteller
15min
20 - 1 000€
Ei
7. Paysafecard
15min
20 - 1 000€
Ei
8. Ecopayz
30min
20 - 500€
Ei

Vaikka kotiutuksissa itse rahansiirto kestäisi Luckbox vedonlyöntisivustolla nopeimmillaan vain joitain minuutteja, voi kotiutuspyynnön vahvistamisessa kestää enemmän aikaa. Sivulla on nimittäin ilmoitettu, että kaikki nostopyynnöt käsitellään kolmen vuorokauden kuluessa. Usein ne käsitellään lähes välittömästi, mutta jos huonosti käy, voi tämä hidastaa nostoa paljon.

Toisin sanoen Luckbox ei suoranaisesti ole sivusto, joka tarjoaisi säännöllisesti ja varmasti nopeat nostot. Jos pelaaja haluaa varmistaa aina nopeat kotiutukset vedonlyöntiin, kannattaa hänen tässä tilanteessa etsiä itselleen toinen vedonlyöntisivusto.

Luckbox Suomi - UKK

Mikä erottaa Luckboxin muista?

Luckbox vedonlyöntisivusto erottuu kilpailevista sivuista kahdella tavalla. Ensimmäinen on, että Luckbox on paras esports-vedonlyöntisivusto Suomessa. Tämä näkyy niin lajivalikoimassa, kertoimissa, livestriimeissä kuin myös itse sivun suunnittelussa. Kaikki asiat on tehty esports edellä, kertoimet ovat esportsin osalta markkinoiden parhaat, kohteita on jopa 14 eri esports-lajista ja tarjolla on myös livestriimejä lähes jatkuvalla syötöllä. Mitä tästä muka puuttuu?

Toinen asia on, että Luckbox tarjoaa muita enemmän kohteita naisten sarjoista ja turnauksista. Esimerkiksi jääkiekossa on mahdollista lyödä vetoa Naisten Liigasta, jalkapallossa valikoimaan kuuluu lähes kymmenen naisten sarjaa ja myös koripallo on vahvasti edustettuna naisten osalta. Mikään muu vedonlyöntisivusto Suomessa ei tarjoa yhtä laajaa kattausta naisten turnauksia ja sarjoja kuin Luckbox, ja uskomme tällä sivulla naisten valikoiman vain kasvavan.

Onko Luckbox turvallinen sivu?

Luckbox on äärimmäisen turvallinen vedonlyöntisivu. Heillä on Mansaaren lisenssi, joten heitä valvovat Iso-Britannian viranomaiset. Lisäksi heillä on ollut säännöllisesti pelaajia Suomessa jo usean vuoden ajan, joten monilla suomalaisilla on paljon positiivisia kokemuksia Luckboxin käytöstä. Olemme myös itse kokeilleet Luckboxia, ja todenneet sen meidän käytössä täysin turvalliseksi.

Millainen on Luckboxin bonus?

Luckbox bonus vedonlyöntiin on tällä hetkellä 100% talletusbonus 100€ asti. Toisin sanoen Luckbox antaa pelaajalle bonuksen, joka on saman suuruinen kuin hänen tekemä talletuksensa. Paina tästä jos haluat lukea lisää Luckbox bonuksesta.

Onko Luckbox verovapaa sivu?

Ei, Luckbox vedonlyöntisivusto ei voi tarjota verovapaita voittoja, koska sitä ei ole lisensoitu Euroopan talousalueen sisälle. Sivustolla on Mansaaren pelilisenssi, joka ei oikeuta Suomesta käsin pelatessa verovapaita voittoja.

Tarjoaako Luckbox sovelluksen?

Ei, Luckbox ei tällä hetkellä tarjoa vedonlyöntisovellusta. Pelaajan on kuitenkin mahdollista käyttää Luckbox vedonlyöntisivuston mobiiliversiota älylaitteen selaimen kautta, jolloin hän saa käyttöönsä kaikki samat ominaisuudet kuin tietkoneversiolla.

Mitä maksutapoja Luckboxilla on?

Luckbox vedonlyöntisivusto tukee maksuja kokonaisuudessaan kahdeksalla eri tavalla. Kaikki näistä tavoista ovat ilmaisia ja niillä voidaan sekä tallettaa, että kotiuttaa rahaa Luckboxilta. Nämä maksutavat ovat: Brite, Luottokortti, Sofort, RapidTransfer, Skrill, Neteller, Paysafecard, Ecopayz.

Luckbox Arvostelu

Luckbox vedonlyöntibonus

Suljettu 10/2023 ↓ Kaikki vedonlyöntisivustot ↓